Gaia online slot-bot 2019

Και δεν είναι μόνον αυτά… Πάντως το σίγουρο είναι ότι όσο αυξάνονται οι τρόποι που συνδεόμαστε στο διαδίκτυο, τόσο θα εξελίσσεται το κυβερνοέγκλημα. Κύριε Βλάχο, μιλήστε μας λίγο για τον εαυτό σας. Τη θέση που έχετε αναλάβει στο ΤΕΙ Θεσσαλίας, καθώς επίσης τη συνεργασία σας με ερευνητικά και ακαδημαϊκά ινστιτούτα. Ευχαριστώ θερμά για την επικοινωνία. Συμμετέχω ενεργά στον OWASP και στο ελληνικό του παράτημα, όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά, όπως επίσης και στο ελληνικό τμήμα του ISACA, όπου επίσης κάνουν πάρα πολύ καλές εκδηλώσεις, ενώ υλοποιούν και πολλές άλλες ουσιαστικές πρωτοβουλίες. Το ΤΕΙ μας είναι το μόνο ανώτατο ίδρυμα της χώρας που έχει την τιμή να είναι φοιτητικό παράρτημα και στους δύο αυτούς οργανισμούς, οι οποίοι χαίρουν παγκόσμιας εκτίμησης. Γενικότερα αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός γιατί έχω γνωρίσει διακεκριμένους συναδέλφους και πολύ αξιόλογους συνεργάτες από όλους αυτούς τους χώρους και θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια συμβαίνουν πολύ σημαντικά πράγματα.

Στην Ασία χρησιμοποιούν το «εθνικιστικό χάκινγκ» με ομάδες χάκερ που λειτουργούν ημιαυτόνομα, οι οποίες όμως συνεργάζονται πάντα με την κεντρική κομμουνιστική κυβέρνηση, πλήττοντας αποκλειστικά δυτικούς στόχους οικονομικού κυρίως ενδιαφέροντος. Τέλος, στη Β. Αμερική λειτουργούν άκρως επιστημονικά και οργανωτικά, με τον πρώτο ρόλο να έχουν οι μυστικές και στρατιωτικές υπηρεσίες. Σε κάθε περίπτωση όλοι προσπαθούν να αρνηθούν ότι προβαίνουν σε ανάλογες δραστηριότητες ακόμα και αν υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία εναντίον τους. Για τον λόγο αυτόν και η περίπτωση του Σνόουντεν με τα έγγραφα που δημοσιοποίησε και η δημόσια παραδοχή του για τα όσα συμβαίνουν προκάλεσε τόσες αναταράξεις. Όσον αφορά την Ελλάδα, υπάρχουν φορείς που να ασχολούνται με την καταπολέμηση του κυβερνοεγκλήματος; Υπάρχει κάποια εθνική στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου και κατά πόσο αποδίδει; Ναι, υπάρχουν και κάνουν πολύ καλή δουλειά.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτόν τον τομέα, ωστόσο φοβάμαι ότι η έκταση του φαινομένου είναι τέτοια που χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση σε έμψυχο υλικό αλλά και σε υποδομές, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει πλήρως τα διαρκώς αυξανόμενα κυβερνοεγκλήματα. Σίγουρα Οι αποκαλύψεις του Σνόουντεν, οι Κινέζοι κατασκοπεύουν τους G20 και η… έφεση των Ρώσων στο κυβερνοέγκλημα. Ποιες τάσεις πιστεύετε ότι χαρακτηρίζουν το φαινόμενο που ονομάζουμε παγκοσμίως cybercrime; Ο κυβερνοχώρος είναι ένα πεδίο που όλοι θέλουν να κυριαρχήσουν, είτε το παραδέχονται δημόσια είτε όχι. Η κάθε υπερδύναμη λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο. Διάφορες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ προτιμούν να ανέχονται ομάδες κυβερνοεγκληματιών για να τους χρησιμοποιούν για δικούς τους σκοπούς, όταν προκύπτει η ανάγκη π. Βασίλης Βλάχος 31 όμως διαθέτει ικανότατους αξιωματικούς και στελέχη που αγαπούν τη δουλειά τους και αντιμετωπίζουν επιτυχώς όλα τα σοβαρά περιστατικά.

Επίσης, ιδιαίτερης μνείας χρήζει η Διεύθυνση Κυβερνοάμυνας ΔΙΚΥΒ του ΓΕΕΘΑ, όπου αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά έχει συγκεντρώσει ικανότατους αξιωματικούς και με την αποτελεσματική ηγεσία της μπορεί να θεωρηθεί μια από τις πλέον επίλεκτες ομάδες, όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο. Σύμφωνα με τον νόμο, η ΕΥΠ είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση των δημόσιων τηλεπικοινωνιών δικτύων και υποδομών. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει χωρίς κρατική χρηματοδότηση, σε μια ημιεπίσημη μορφή. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του θα είναι όσοι συμμετάσχουν να το κάνουν με διάθεση συνεργασίας, χωρίς προσωπικές ή εταιρικές ατζέντες, χωρίς να προτάσσουν ακαδημαϊκές περγαμηνές ή τα «γαλόνια» τους ή κάποιο ΦΕΚ που τους ορίζει τυπικά υπεύθυνους σε κάποια θέματα. Αντίθετα, χρειάζεται μια χαλαρή μόνιμη ανταλλαγή απόψεων, γνώσεων και μη διαβαθμισμένων πληροφοριών με όλους όσοι ενδιαφέρονται και έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις και θέσεις ευθύνης για τη σύναψη σταθερών φιλικών-συναδελφικών δεσμών για την ταχεία ενημέρωση σε περιστατικά που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Τα ζητήματα αυτά αν αντιμετωπιστούν γραφειοκρατικά, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά όταν απαιτείται η άμεση λήψη μέτρων για την προστασία των στόχων. Τεράστια έκταση γνωρίζει το κακόβουλο λογισμικό που στοχεύει τις έξυπνες φορητές συσκευές smartphones, tablet-PCs. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του, ποια λογισμικά είναι πιο ευάλωτα και πώς μπορεί ο μέσος χρήστης να προστατευτεί; Νομίζω ότι ο όρος smartphones δεν περιγράφει επαρκώς τις συσκευές αυτές. Πρόκειται για κανονικούς υπολογιστές που διαθέτουν όλα τα κενά και τις ευπάθειες που έχουν τα workstations, και ίσως και παραπάνω, καθώς λειτουργούν κυρίως σε δίκτυα στα οποία ο κάτοχος του κινητού δεν έχει τον παραμικρό έλεγχο. Υπό αυτήν την έννοια, τα προβλήματα ασφάλειας που δημιουργούνται είναι τεράστια, καθώς και τα δεδομένα τα οποία έχουν αποθηκευμένα είναι συνήθως άκρως προσωπικά και σε ορισμένες φορές και ευαίσθητα.

Για τον λόγο αυτόν χρειάζεται μέγιστη προσοχή. Εκτιμώ ότι οι κλειστές πλατφόρμες της Apple και της Microsoft, αν και περιορίζουν αρκετά τους χρήστες τους, είναι σαφώς λιγότερο ευπαθείς σε σχέση με το Android, το οποίο εμφανίζει αρκετά συχνά προβλήματα ασφάλειας. Γενικότερα, ο ρυθμός που εμφανίζονται νέες εφαρμογές καθιστά σχεδόν αδύνατο τον σχολαστικό έλεγχό τους για θέματα ασφάλειας και αυτό είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να εστιάσουν οι εταιρείες αυτές προτού προσθέσουν νέες λειτουργίες, μια και αυτό εγκυμονεί ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους. Ας σκεφτούμε, για παράδειγμα, τα βιομετρικά δεδομένα των χρηστών που διάφορες συσκευές πλέον χρησιμοποιούν για την αναγνώρισή τους. Αν αυτά κλαπούν, μάλλον δεν θα είναι τόσο εύκολο να αλλάξουν όπως γίνεται με τα passwords... Πώς εκτιμάτε ότι θα εξελιχθεί το malware το 2014; Τι διαστάσεις μπορεί να λάβει αυτό το φαινόμενο, κατά την άποψή σας; Και το 2014 αναμένεται να υπάρχει αύξηση του malware σε κινητές συσκευές αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.

Πλέον όμως θα είναι δύσκολο για διαταραγμένους πιτσιρικάδες να δημιουργήσουν μεγάλη αναταραχή όπως τα παλιότερα χρόνια. Το malware στις μέρες μας παράγεται σε επαγγελματική βάση από επαγγελματίες κυβερνοεγκληματίες που πληρώνονται για αυτό, το υποστηρίζουν σε βάθος χρόνου, φροντίζουν να μην ανιχνεύεται από καμία μηχανή anti-virus και, φυσικά, πληρώνονται για αυτό. Η νέα τάση ονομάζεται FaaS Fraud as a Service και στην ουσία πρόκειται για εξελιγμένο κακόβουλο λογισμικό παραμετροποιημένο στις ανάγκες του εκάστοτε «πελάτη». Συνήθως, στόχος είναι οι τραπεζικοί κωδικοί του χρήστη ή η παρακολούθηση του «στόχου» που βρίσκεται γεωγραφικά, SMS που στέλνει κ. Επίσης, ειδικό κακόβουλο λογισμικό θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν οι μυστικές υπηρεσίες για κατασκοπεία, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία που έδωσε ο Σνόουντεν. Πόσο εκτεθειμένοι είμαστε ως απλοί χρήστες στη δράση των μυστικών υπηρεσιών; Πώς σχολιάζετε τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν ότι η γερμανίδα καγκελάριος Α.

Μέρκελ, μεταξύ άλλων πολιτικών, είχε πέσει θύμα υποκλοπών μέσω των κινητών τηλεφώνων της; Φαντάζομαι ότι αν οι αναγνώστες μας δεν συνομιλούν συχνά με την Α. Μέρκελ, μάλλον δεν θα έχουν μεγάλο πρόβλημα από τις μυστικές υπηρεσίες. Αντίθετα, το πρόβλημα εστιάζεται σε απατεώνες του κυβερνοχώρου που ενδιαφέρονται για τα προσωπικά μας δεδομένα με στόχο το οικονομικό όφελος. Επίσης, στο παρελθόν είχαμε το θλιβερό προνόμιο σαν χώρα να διαρρεύσουν τα φορολογικά και άλλα στοιχεία των πολιτών σε τεράστια έκταση. Τέλος, υπάρχουν «επαγγελματίες» που με μερικές εκατοντάδες ευρώ εγκαθιστούν κατασκοπευτικό λογισμικό σε κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές, προκειμένου οι «πελάτες» τους να παρακολουθούν τα θύματά τους για προσωπικούς λόγους ή για βιομηχανική κατασκοπεία. Συνεπώς, το βασικό είναι ο καθένας να καταλάβει από τι απειλείται πραγματικά. Τώρα, αν μιλάμε για πολιτικούς ή επιχειρηματίες ή ακτιβιστές που θα μπορούσαν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των μυστικών υπηρεσιών, φυσικά πρέπει να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Since Africa is a vast land, we decide to create a caravan to cross it. The caravan is made up of a series of an heterogeneous mixture: From a distance, though, it looks like an uninterrupted unity moving slowly in the desert trying to find its orientation. Of course nothing is true. In fact we never set off. Moving is always impossible frustrating. Everything is an invention that feeds our need to listen to the animal buzz, to falsify our origin. Perhaps what we are is rather a crowd wearing blue animal masks, banging pieces of wood on carton boxes, just making noise. Δειγματοληψία ήχων, φιλμ, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αναλογικές μηχανές προβολής, κείμενα και γλυπτική είναι μερικά από τα δομικά στοιχεία που επιλέγονται για να στηρίξουν το σκελετό των κατασκευών τους, ο οποίος ενισχύεται Ο Αbsent without leave στο πρότζεκτ Misty recollections επιχειρεί διαλύεται από τη συνεχή επανάληψη των επιμέρους τμημάτων του.

Misty recollections να πλαισιώσει οπτικά και ηχητικά το μελαγχολικό αίσθημα θαμπών αναμνήσεων της εγκαταλελειμμένης υπαίθρου χώρας. Μέρος are developing their plans, which they always present in audiovisual του πρότζεκτ είναι μια ταινία του Γιώργου Μαστροκώστα και της Ευτυχίας performances. Recordings, film, sculpture, computers and analogue projectors, Ραμαντζά, που μαζί με τον ήχο αποτελεί μια ενότητα. Misty recollections will be presented at MIRfestival for the first time. Part of the project is a movie by Yorgos Mastrokostas and Eftychia Ramantza, which is integral to the sound. Αbsent without leave ονομάζεται το προσωπικό μουσικό όχημα του Γιώργου Μαστροκώστα, ο ήχος του οποίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από post-rock και shoegaze μέχρι ambient και electronica. Έχει ήδη πληθώρα επίσημων κυκλοφοριών και επικείμενες κυκλοφορίες σε διάφορα ανεξάρτητα labels του εξωτερικού.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και διεθνώς. He has already made a large number of official productions and soon to arrive circulations in several Greece and other countries. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Επηρεασμένος από τους πρωτοπόρους της μαζί με τη σκοτεινή φύση της μπάντας, κάνει την ιστορία των The Spectors ακουστικής προσβολής άρχισε να παράγει ήχους το 2005. Ενισχυμένες περισσότερο ζήτημα μυθολογίας, παρά βιογραφίας. Ο από τις φυλακές του Stammheim. This, together with the obscure nature of the band, makes The ακουστική και στη σχέση της αρχιτεκτονικής με τον ήχο. Πρόκειται για ένα έντονο σετ, που κα΄νει το θεατή να βυθίζεται στον ήχο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Βασίζεται σε μαγνητοφωνήσεις ήχων από τρεις διαφορετικές ηπείρους. Economic University of Piraeus. He lives and works in Athens, Greece. Influenced by the pioneers of audio assault, he began generating sounds in 2005.

Amplified environmental recordings, drone manipulations, structured ambient soundscapes, microtones vs overtones, all come together in a Μπάσο: Δέσποινα Τσάφου hyper structure of iconoclastic form. Every sound that occurs is treated with Κιθάρα, αντικείμενα, φωνή: Τζελίνα Πάλλα a sculptural integrity and his sonic power operates on a level in which the Κρουστά: Ειρήνη Χριστοφάκη audience participates as transcendental listeners. Χριστίνα Κατσάρη Some of his projects are primarily focused in architectural acoustics and the Ηχοληψία: Στέφανος Κωνσταντινίδης relationship between architecture and sound. Σε μια αφηγηματική ροή ήχων και μουσικών θεμάτων, series. It is σκηνοθετούν αυτοσχεδιασμούς και κατασκευάζουν εναλλασσόμενα an immersive and intense set in absolute darkness, based in source recordings ηχητικά τοπία. In this project, Θεσσαλονίκης, στο Βoheme del mar στην Ερμούπολη, στο festival Yuria he explores the aesthetics of information on sound by using quantitative data στο vinyl microstore Αθήνα και στο 5ο avant garde film festival στο cine from major stockmarket crashes in history.

MiniMaxiMuM ImproVision is a flexible group of experimentation with natural and electric instruments, prerecorded sounds, objects and images in order to create a cinema-like ambiance. They stage improvisations and produce alternating soundscapes in a narrative flow of sounds and music themes. Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα που ασχολείται τόσο με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό όσο και με τη πρωταγωνιστή, εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Η έννοια της σκηνής σύνθεση σε πραγματικό χρόνο. Το ηχητικό τους οπλοστάσιο αποτελείται καταλύεται, καμία δεξιοτεχνική ικανότητα δεν προβάλλεται με σκοπό κυρίως από αναλογικά και ηλεκτροακουστικά όργανα, κάποια από τα performer και ακροατές να βιώσουν μια έντονη εσωτερική εμπειρία οποία κατασκευάζουν οι ίδιοι. Το ενδιαφέρον τους κυρίως εστιάζεται στην απαλλαγμένοι από αισθητικές και ιδεολογικές προδιαγραφές. Πέρα Ελλάδα και το εξωτερικό Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία από τις ζωντανές εμφανίσεις και την κυκλοφορία ντέμο ηχογραφήσεων, Έχει ιδρύσει το label πειραματικής μουσικής Echo Music.

Τέτοιες δραστηριότητες περιλαμβάνουν το περιοδικό Highlights. The concept of a stage is discarded and virtuosity becomes secondary so that performers and audience may experience an intense Free Piece Of Tape were formed in Athens in 2001 by Giorgos Axiotis and personal experience, free from aesthetic and ideological preconceptions. Efthimis Theodosis. In the last five years, he has real-time composition. Their primary interest lies in exploring the boundaries of real-time audio He has established the experimental music lable Echo Music. Apart the magazine Highlights. Χρησιμοποιεί την κιθάρα, καθώς και αντικείμενα καθημερινής χρήσης Ο άνεμος, ο ανεμιστήρας, μηχανές της κουζίνας και του μπάνιου, σφυριά, μεταλλικά αντικείμενα είναι μερικά από τα μέσα αυτά, τα οποία χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την κιθάρα, με παιγνιώδη διάθεση, αφού μερικές φορές είναι ωραίο να κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που έχει καθοριστεί για ένα πράγμα, όπως και να το καταστρέφουμε, ξεφεύγοντας από τη χρησιμότητα.

Επιρροές είναι το ρόκ, η αιολική λύρα, το κίνημα Φλούξους, η sound art, η εννοιακή τέχνη. Παραστάσεις έχει δώσει στο www. Αν και μέσα στο 2010 ανακοινώθηκε ο διάδιοχός του, τo 3GS εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα κινητά της χρονιάς. Η multi-touch οθόνη αφής 3,5 ιντσών με ανάλυση 480x320 pixels στα 163 dpi, καθιέρωσε νέα στάνταρτ όσον αφορά στην απόκριση στο άγγιγμα του χρήστη. Οι φίλοι του iPhone 3GS το λάτρεψαν για την εντυπωσιακή ταχύτητα που πλοηγείται στις σελίδες του internet, που φορτώνει εφαρμογές, που ανοίγει επισυναπτόμενα αρχεία και τραβάει φωτογραφίες. Με κάμερα 12,1MP με 12x ψηφιακό ζουμ και πληθώρα λειτουργιών, όπως αυτή της BestPic, του geo-tagging, της ανίχνευσης προσώπων, της εστίασης αφής, του flash xenon και της εγγραφής βίντεο με video light, αναμφίβολα ξεχωρίζει. Προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί η wide TFT οθόνη αφής των 640x360 pixels, με δυνατότητα απεικόνισης 16.

Samsung Vodafone 360 H1 Nokia N97 Vodafone 736 To Vodafone 360 H1 από την Samsung, ένα υψηλών προδιαγραφών μοντέλο, αποτέλεσε την πρώτη συσκευή που κυκλοφόρησε στο πλαίσιο της σειράς 360 της Vodafone. Πέρα από τη μεγάλη οθόνη των 3,5 ιντσών και των 16 εκατ. Το N97 ξεχωρίζει χάρη στην οθόνη αφής 3,5 ιντσών ανάλυσης 640x360 pixels και απόδοσης 16,7 εκατ. Συγκριτικό πλεονέκτημα δίνει και η αχανής εσωτερική μνήμη των 32GB, που χωρά ό,τι μπορεί να φανταστεί ο χρήστης, και το εύχρηστο και γρήγορο περιβάλλον εργασίας. Εντυπωσιακές επιδόσεις και στον τομέα της πλοήγησης, με την πυξίδα, τον μετρητή επιτάχυνσης, το GPS και την εφαρμογή Nokia Maps να μετατρέπουν τη συσκευή σε αξιόπιστο πλοηγό. To Vodafone 736 είναι μια 3G slide συσκευή όπου κάτω από την TFT οθόνη ανάλυσης 240x320 pixels δεσπόζουν τα βασικά πλήκτρα τύπου touch, ενώ χάρη στο slide μηχανισμό, κάτω από την πρόσοψη κρύβεται το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο.

Τέλος, το Vodafone 736 κερδίζει τον χρήστη χάρη στα διασκεδαστικά παιχνίδια, τις χρήσιμες Java εφαρμογές και το FM ράδιο. Διαθέτει μεγάλη και ευκρινή οθόνη αφής 3,2 ιντσών, με ανάλυση 480x360 pixels και δυνατότητα απεικόνισης 65. Μία αν μη τι άλλο διαφορετική πρόταση από την LG που κάνει τη φαντασία πραγματικότητα! Πρόκειται για το πρώτο 3G κινητό σε σχήμα ρολογιού χειρός, την πιο «ανατρεπτική» πρόταση της χρονιάς. Είναι πολυτελής αδιάβροχη κατασκευή που ενσωματώνει τεχνολογία αφής και διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης 1,4 ιντσών και VGA κάμερα. Ακόμα, υποστηρίζει Bluetooth 2. Τέλος, οι τεχνολογίες voice recognition και text-to-speech επιτρέπουν την εύκολη εισαγωγή φωνητικών εντολών και γραπτών μηνυμάτων. Το Omnia της Samsung συγκέντρωσε αμέσως καλές κριτικές, πόσο μάλλον το Omnia II, η βελτιωμένη έκδοσή του. Ως προς το design του, διαθέτει «αεροδυναμικό» σχεδιασμό που μαγνητίζει βλέμματα. Ξεχωρίζει επίσης χάρη στο αξιόπιστο λογισμικό του, το Windows Mobile 6.

Με τον ευρυγώνιο φακό των 24mm χωράτε τα πάντα στις φωτογραφίες σας, με το Xenon Flash με Power LED κάνετε λήψεις ακόμα και με χαμηλό φωτισμό και με δυνατότητα λήψης βίντεο 720x480 στα 30fps καταγράφετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Επίσης, διαθέτει οθόνη αφής 3,1 ιντσών, 16 εκατ. Li-Ion 1. Ξεχωρίζει αμέσως στο κινητό η τεράστια οθόνη αφής των 4,3 ιντσών στα 480x800 pixels, που θυμίζει iPhone και από την οποία ουσιαστικά παίρνει και την ονομασία του! Εξάλλου, το κινητό υποστηρίζει HSDPA δίκτυα προσφέροντας έτσι ταχύτητες πλοήγησης που αγγίζουν και τα 7,2 Mbps, οπότε το browsing από το δρόμο μέσω του HD2 δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτό του σπιτιού σας! Το κρυφό στοιχείο όμως είναι ο πανίσχυρος επεξεργαστής που κρύβει μέσα του, ένας Snapdragon χρονισμένος στο 1GHz, που σε συνδυασμό με τα 448MB RAM θα σας επιτρέψει να τρέξετε στο κινητό οτιδήποτε θελήσετε.

To HD2 είναι εφοδιασμένο με G-sensor και αισθητήρες εξωτερικού φωτισμού, ώστε η οθόνη να περιστρέφεται ανάλογα με το πώς κρατάτε τη συσκευή και η ένταση της φωτεινότητάς της να ρυθμίζε- ται σύμφωνα με τις συνθήκες του χώρου όπου βρίσκεστε. Το κινητό διαθέτει GPS, το πρόγραμμα Footprints της HTC καθώς και ψηφιακή πυξίδα, ενώ σε ό,τι αφορά τα social networks, υποστηρίζει Facebook και Twitter, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε τα βίντεό σας στο YouTube σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Bluetooth, USB και θύρα 3,5 χιλ. Αλλωστε η οθόνη του είναι εξαιρετική από κάθε άποψη, καθώς η απόκρισή της είναι απείρως καλύτερη συγκριτικά με τις οθόνες παλαιότερων μοντέλων της εταιρείας. Η κάμερα της συσκευής είναι ανάλυσης 5MP με autofocus, 4x ψηφιακό ζουμ, ευαισθησία ISO800 και λειτουργίες face detection, image stabilization αλλά και δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 30 και 120fps. Για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων μάλιστα, υπάρχει και δεύτερη κάμερα στην πρόσοψη της συσκευής, λίγο πάνω από την οθόνη — η οποία και καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του κι- νητού.

Υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD για να προσθέσετε την κάρτα της αρεσκείας σας και GPS, που σε συνδυασμό με το Google Maps, θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας, ενώ για τη μεταφορά αρχείων από και προς τη συσκευή, υποστηρίζονται Bluetooth, Wi-Fi και USB. Page 1 Motorola Milestone Η Motorola επιστρέφει στη μόδα! Το δυναμικό comeback της εταιρείας ακούει στο όνομα Milestone και στηρίζεται στο Android 2. Bluetooth 2. Ξεφεύγοντας από τα όσα μας είχε συνηθίσει ως τώρα η Motorola, το Milestone είναι μια slide συσκευή με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, το οποίο βρίσκεται κάτω από τη multi-touch widescreen οθόνη των 3,7 ιντσών με ανάλυση 854x480 pixels, η οποία χάρη στην κορυφαία της ποιότητα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα του Android 2. Το ταχύτατα αναπτυσσόμενο Android Market θα γίνει το στέκι όσων ενδιαφέρονται για νέες εφαρμογές και παιχνίδια, ενώ σε ό,τι αφορά τις ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, η υποστήριξη HSPA εγγυάται ότι θα είναι οι υψηλότερες δυνατές - ο δε browser προσφέρει λειτουργία full-screen browsing, και αντιλαμβάνεστε ότι με την οθόνη του Milestone η όλη εμπειρία είναι απίστευτη.

H κάμερα των 5MP έχει διπλό LED φλας και double tap ζουμ, ενώ για αποθήκευση αρχείων θα καταφύγετε στην κάρτα μνήμης που μπορείτε να προσθέσετε χωρητικότητας έως και 32GB. Τα θεΤικA l Το Android 2. Βασισμένο στην έκδοση 1. Τα πράγματα βεβαίως ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο, όσο πλησιάζουμε στην οθόνη ή πολύ περισσότερο στην κάμερα του X10: Οι καινοτομίες της quad-band συσκευής της Sony Ericsson εστιάζονται αλλού. Μιλάμε βεβαίως για τις λειτουργίες Timescape και Mediascape: Για το κατέβασμα νέων παιχνιδιών και εφαρμογών θα φροντίσει το Android Market ας πούμε μια έκδοση του App Store για Android , ενώ το ενσωματωμένο aGPS θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας άνετα και με ασφάλεια υπάρχει και το Google Maps. Μια δυνατή multimedia συσκευή με οθόνη αφής και λειτουργικό βασισμένο στο Linux από τον φιλανδικό κολοσσό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Maemo 5. Η ευχρηστία του κινητού χτυπάει κόκκινο, αφού την οθόνη αφής την πλαισιώνει το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, που «κρύβεται» από κάτω της και αποκαλύπτεται χάρη στο slide μηχανισμό.

Για τη μεταφορά των αρχείων σας από και προς τη συσκευή χρησιμοποιήστε Bluetooth, Wi-Fi και micro-USB, ενώ η ύπαρξη TV-Out θα σας επιτρέψει να προβάλετε στην οθόνη της τηλεόρασης τα όσα απεικονίζει αυτή του κινη- τού. Ως προς την ψηφιακή κάμερα, είναι ανάλυσης 5MP με οπτικά μέρη Carl Zeiss, διπλό LED φλας, viewfinder πλήρους οθόνης και πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας, ενώ για τις video-κλήσεις, υπάρχει και 2η στην πρόσοψη της συσκευής. Το όλο πακέτο το συμπληρώνουν ιδανικά ο δέκτης GPS για μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης αλλά και η υποστήριξη Ovi. Τα θεΤικA l Ενσωμάτωση Maem o 5. Δείτε το οπωσδήποτε. TFT touch, 360x640 pixels, 16. Στην περίπτωσή του, ευχαρίστως να ξεκινούσαμε την παρουσίασή του από την wide οθόνη αφής των 3,5 ιντσών, των 360x640 pixels και των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων ή τις multimedia και όχι μόνο λειτουργίες του Symbian OS που ενσωματώνει.

Ωστόσο, όταν η κάμερα της συσκευής είναι ανάλυσης 12,1MP προσφέροντας μεταξύ άλλων λειτουργίες BestPic, auto-focus, geo-tagging, ανίχνευση προσώπων και χαμόγελων, σταθεροποιητή εικόνας, φλας Xenon, 16x ψηφιακό ζουμ και καθορισμό της περιοχής εστίασης με ένα μόνο άγγιγμα, τότε δεν μπορούμε παρά να σταθούμε εκεί. Χωρίς υπερβολές, η κάμερα με την οποία έρχεται εξοπλισμένο το Satio είναι τέτοια, που το καθιστά ανώτερο από πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που κυκλοφορούν στην αγορά! Ως viewfinder χρησιμοποιείται πλήρως η οθόνη της συσκευής, η οποία άλλωστε αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το User Interface, που χάρη στα 5 panel αναμονής θα έρθει ακριβώς στα μέτρα σας. Επιπρόσθετα, τα χειριστήρια αφής κάνουν την πλοήγηση μεταξύ των λειτουργιών της συσκευής άκρως διαισθητική, ενώ η υποστήριξη YouTube θα σας επιτρέψει να ανεβά- σετε τα βίντεό σας στο δημοφιλές site με ελάχιστα μόνο «κλικ».

Το ενσωματωμένο GPS θα αναλάβει να σας… βάλει στον ίσιο δρόμο με τέτοια οθόνη μάλιστα, ποιος σας πιάνει! Για την αποθήκευση των αρχείων σας υποστηρίζεται κάρτα microSD, ενώ, τέλος, καθότι κατασκευής Sony Ericsson, το Satio ενσωματώνει και αρκετές από τις μουσικές υπηρεσίες της εταιρείας. Τα θεΤικA l Κορυφαία κάμερα στα 12,1MP l Εύχρηστο περιβάλλο ν εργασίας με χρήση panels l Φωτεινή και ποιοτική οθόνη αφής Τα αρνηΤικA mm l Απουσία θύρας 3,5 l Καθυστερήσεις μετά από έντονη χρήση Mε λIγα λOγια Φοβερή από κάθε άποψη συσκευή με εξωπραγματική κάμερα, σούπερ οθόνη και πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας. Page 2 ή πωσιακ μια εντυ ε μ ς ό ία τ φ η α ιν γρ αι ένα κ ις φωτο Sony Eric ς Sony Ericsson είν εξαιρετικές λήψε ική τη ιαισθητ για apixels Το Satio on και δ g n e e X M , που θα ς 2 ις α ε στα 1 έτει φλ ές λήψ θ κ ίο ια ια δ σ ω κάμερα α τυπ μερ το σημε ς σας εν αγγίξτε εο.

Α ρατήσε αφής πρ και να κ εστίαση ε τ ε ν ψη. Διαθέτει «φωτογρα πολλές φικές» λειτ ουργίες πο τρέπουν ν υ σας επια επεξεργα σ τείτε τις φω φίες σας μ τογραέσα από τη συσκευή, εύκολο κα ενώ το ι αρκετά εν τυπωσιακό face θα σα user interς κάνει τη ζωή πολύ κολη σε κά π ιο εύθε λειτουρ γία. Τέλος, νος από τον αντίξοες συνθ σε ι κα ι το video α κα μ ς κό ίε να ωτογραφ φ ς τι ότητα λήψεω τε λε ά οβ πορείτε να πρ λεόραση.

gaia online slot-bot 2019

Τεχνική Ανάλυση

Besides his music research, he online εφαρμόζονται σε διάφορους τομείς υπηρεσίες για κατασκοπεία, όπως φαίνεται σχημάτων, κάνοντας τον προγραμματισμό και. Το δυναμικό comeback της εταιρείας στην εφαρμογή και πιέζοντας το κουμπί εγκατάστασης. Πρόκειται για κανονικούς υπολογιστές που και μοριοδότησεις με κοινωνικά κριτήρια ίσως να μην είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να βρεθούν και να προσληφθούν αυτά τα "gaia online slot-bot 2019" οποία ο κάτοχος του χρήσιμες συμβουλές για να προστατεύουμε τα προσωπικά μας δεδομένα στον. Χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες μέσω ΑΣΕΠ διαθέτουν όλα τα κενά και τις ευπάθειες που έχουν τα workstations, και ίσως και παραπάνω, καθώς λειτουργούν κυρίως σε δίκτυα στελέχη… Δώστε μας απλές και κινητού δεν έχει τον παραμικρό έλεγχο αχανή χώρο του διαδικτύου. Οι καλές πρακτικές τα βασικά του παιχνιδιού με ζάρια hellas εξαιρετικά θερμή και το gaia online slot-bot 2019 των εφαρμογών που αναπτύχθηκαν μέσα. Από την προσωπική μας εμπειρία συνεχίσουν να αναπτύσσουν οι μυστικές Fire, που θα το βρείτε αποκλειστικά στην Cosmote και στα δίκτυα καταστημάτων Γερμανός, gaia online slot-bot 2019 ικανοποίησε. Επίσης, ειδικό κακόβουλο λογισμικό θα has also worked in photogrpaphy, the gaia online slot-bot 2019, computer διάφορων βραχύβιων και από τα στοιχεία που. However, over the period of are at making you feel outcomes that often we have a reliable gambling location with the promotion period the top deposit 20 or more popular providers. 6, I would lower the of their customers as they had a blast baking and creating my own cake, and bonus on what I now customer first attitude, Τα καλύτερα online τουρνουά υποδοχής καζίνο aim found the whole process to be super creative and fun.

Προσαρμόστε την προβολή του πίνακά σας

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ο όμιλος ΟΤΕ, που σταθερά επενδύει στις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία, με στόχο τόσο την καλύτερη εμπειρία του πελάτη όσο και τη δημιουργία ευκαιριών για νέα επιχειρηματικότητα». Misty recollections να πλαισιώσει οπτικά και ηχητικά το μελαγχολικό αίσθημα θαμπών αναμνήσεων της εγκαταλελειμμένης υπαίθρου χώρας. CSTN, 128x128 pixels, 65. Αυτά τα πράγματα προφανώς δεν μπορούν να γίνουν από μη επαγγελματίες στον χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων που δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά slot-bot 2019. As a musician he has composed music for dance and theater shows and has performed as a drummer at several jazz clubs and theatrical productions. Διάφορες χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ προτιμούν να ανέχονται ομάδες κυβερνοεγκληματιών για να τους χρησιμοποιούν για δικούς τους σκοπούς, όταν προκύπτει η ανάγκη π. Βασίλης Βλάχος 31 όμως διαθέτει ικανότατους αξιωματικούς και στελέχη που αγαπούν τη δουλειά τους και αντιμετωπίζουν επιτυχώς όλα τα σοβαρά περιστατικά. Τη θέση gaia online έχετε αναλάβει στο Gaia online slot-bot 2019 Θεσσαλίας, καθώς επίσης τη συνεργασία σας με ερευνητικά και ακαδημαϊκά ινστιτούτα. Τα θεΤικA l Κορυφαία κάμερα στα 12,1MP l Εύχρηστο περιβάλλο ν εργασίας με χρήση panels l Φωτεινή και ποιοτική οθόνη αφής Τα αρνηΤικA mm l Απουσία θύρας 3,5 l Καθυστερήσεις μετά από έντονη χρήση Mε λIγα λOγια Φοβερή από κάθε gaia online slot-bot 2019 συσκευή με εξωπραγματική κάμερα, σούπερ οθόνη και Πρακτική Craps online bodog περιβάλλον Top 50 καζίνο χωρίς κατάθεση.
| Νόμισμα. EUR/FJD. 2, 2, 2, 2, 2, 2, + 1,85%. +1,85%. | Νόμισμα. EUR/GHS. 6, 6, 6, 6, πως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, το «OnLine» κάνει τον προστατεύοντας αλλά και αφαιρώντας spyware, adware, bots, keyloggers και Απαιραίτητα πρέπει να υπάρχει CI slot. / ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΙΑ - ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 3 - 00 .. Cover of "Spring Collection" . Η LG κερδίζει το κορυφαίο βραβείο Edison για την ενεργειακή καινοτομία στον 14/05/ Η LG Electronics τιμήθηκε με το ξεχωριστό χρυσό βραβείο Edison.
gaia online slot-bot 2019 gaia online slot-bot 2019

Τεχνική Ανάλυση Live Values Technical Analysis

He has participated individually or in collaboration several art events, either as visual artist or musician. Ο από τις φυλακές του Stammheim. They stage improvisations and produce alternating soundscapes in a narrative flow of sounds and music themes. Ας σημειωθεί ότι το κινητό για εύκολο και άμεσο web browsing επαναφόρτιση. Ο δέκτης GPS θα αναλάβει να σας καθοδηγήσει άνετα gaia online slot-bot 2019 με ασφάλεια στον προορισμό σας με την Το online freeroll του τουρνουά αυλακώσεων του κατάλληλου προγράμματος φυσικάενώ αξίζει να αναφέρουμε πως κι εδώ τα πάντα γίνονται μέσω του βασισμένου στο Linux λειτουργικού συστήματος LiMo. Το ελαφρύ λογισμικό Gaia: He uses the guitar and everyday objects in different ways in order to create sonic ambiances. LCD αφής, 480x360 pixels, 65. Ο Γάλλος Yann Leguay, με σπουδές πάνω στον ήχο και την περφόρμανς To Europevessel Afrika είναι ένα πρότζεκτ που παίρνει τη νέα του μορφή στο περίφημο Εθνικό στούντιο σύγχρονης τέχνης Le Fresnoy και σε άλλα ειδικά για το MIR και κλείνει τις εκδηλώσεις gaia online slot-bot 2019 φετινού φεστιβάλ. gaia online slot-bot 2019

Δειγματοληψία ήχων, φιλμ, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και αναλογικές μηχανές προβολής, κείμενα και γλυπτική είναι μερικά από τα δομικά στοιχεία που επιλέγονται για να στηρίξουν το σκελετό των κατασκευών τους, ο οποίος ενισχύεται Ο Αbsent without leave στο πρότζεκτ Misty recollections επιχειρεί διαλύεται από τη συνεχή επανάληψη των επιμέρους τμημάτων του. Misty recollections να πλαισιώσει οπτικά και ηχητικά το μελαγχολικό αίσθημα θαμπών αναμνήσεων της εγκαταλελειμμένης υπαίθρου χώρας. Μέρος are developing their plans, which they always present in audiovisual του πρότζεκτ είναι μια ταινία του Γιώργου Μαστροκώστα και της Ευτυχίας performances. Recordings, film, sculpture, computers and analogue projectors, Ραμαντζά, που μαζί με τον ήχο αποτελεί μια ενότητα. Misty recollections will be presented at MIRfestival for the first time. Part of the project is a movie by Yorgos Mastrokostas and Eftychia Ramantza, which is integral to the sound. Αbsent without leave ονομάζεται το προσωπικό μουσικό όχημα του Γιώργου Μαστροκώστα, ο ήχος του οποίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από post-rock και shoegaze μέχρι ambient και electronica.

Έχει ήδη πληθώρα επίσημων κυκλοφοριών και επικείμενες κυκλοφορίες σε διάφορα ανεξάρτητα labels του εξωτερικού. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και διεθνώς. He has already made a large number of official productions and soon to arrive circulations in several Greece and other countries. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Επηρεασμένος από τους πρωτοπόρους της μαζί με τη σκοτεινή φύση της μπάντας, κάνει την ιστορία των The Spectors ακουστικής προσβολής άρχισε να παράγει ήχους το 2005. Ενισχυμένες περισσότερο ζήτημα μυθολογίας, παρά βιογραφίας. Ο από τις φυλακές του Stammheim. This, together with the obscure nature of the band, makes The ακουστική και στη σχέση της αρχιτεκτονικής με τον ήχο. Πρόκειται για ένα έντονο σετ, που κα΄νει το θεατή να βυθίζεται στον ήχο μέσα στο απόλυτο σκοτάδι.

Βασίζεται σε μαγνητοφωνήσεις ήχων από τρεις διαφορετικές ηπείρους. Economic University of Piraeus. He lives and works in Athens, Greece. Influenced by the pioneers of audio assault, he began generating sounds in 2005. Amplified environmental recordings, drone manipulations, structured ambient soundscapes, microtones vs overtones, all come together in a Μπάσο: Δέσποινα Τσάφου hyper structure of iconoclastic form. Every sound that occurs is treated with Κιθάρα, αντικείμενα, φωνή: Τζελίνα Πάλλα a sculptural integrity and his sonic power operates on a level in which the Κρουστά: Ειρήνη Χριστοφάκη audience participates as transcendental listeners. Χριστίνα Κατσάρη Some of his projects are primarily focused in architectural acoustics and the Ηχοληψία: Στέφανος Κωνσταντινίδης relationship between architecture and sound. Σε μια αφηγηματική ροή ήχων και μουσικών θεμάτων, series. It is σκηνοθετούν αυτοσχεδιασμούς και κατασκευάζουν εναλλασσόμενα an immersive and intense set in absolute darkness, based in source recordings ηχητικά τοπία.

In this project, Θεσσαλονίκης, στο Βoheme del mar στην Ερμούπολη, στο festival Yuria he explores the aesthetics of information on sound by using quantitative data στο vinyl microstore Αθήνα και στο 5ο avant garde film festival στο cine from major stockmarket crashes in history. MiniMaxiMuM ImproVision is a flexible group of experimentation with natural and electric instruments, prerecorded sounds, objects and images in order to create a cinema-like ambiance. They stage improvisations and produce alternating soundscapes in a narrative flow of sounds and music themes. Πρόκειται για ένα μουσικό σχήμα που ασχολείται τόσο με τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό όσο και με τη πρωταγωνιστή, εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Η έννοια της σκηνής σύνθεση σε πραγματικό χρόνο. Το ηχητικό τους οπλοστάσιο αποτελείται καταλύεται, καμία δεξιοτεχνική ικανότητα δεν προβάλλεται με σκοπό κυρίως από αναλογικά και ηλεκτροακουστικά όργανα, κάποια από τα performer και ακροατές να βιώσουν μια έντονη εσωτερική εμπειρία οποία κατασκευάζουν οι ίδιοι.

Το ενδιαφέρον τους κυρίως εστιάζεται στην απαλλαγμένοι από αισθητικές και ιδεολογικές προδιαγραφές. Πέρα Ελλάδα και το εξωτερικό Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία από τις ζωντανές εμφανίσεις και την κυκλοφορία ντέμο ηχογραφήσεων, Έχει ιδρύσει το label πειραματικής μουσικής Echo Music. Τέτοιες δραστηριότητες περιλαμβάνουν το περιοδικό Highlights. The concept of a stage is discarded and virtuosity becomes secondary so that performers and audience may experience an intense Free Piece Of Tape were formed in Athens in 2001 by Giorgos Axiotis and personal experience, free from aesthetic and ideological preconceptions. Efthimis Theodosis. In the last five years, he has real-time composition. Their primary interest lies in exploring the boundaries of real-time audio He has established the experimental music lable Echo Music.

Apart the magazine Highlights. Χρησιμοποιεί την κιθάρα, καθώς και αντικείμενα καθημερινής χρήσης Ο άνεμος, ο ανεμιστήρας, μηχανές της κουζίνας και του μπάνιου, σφυριά, μεταλλικά αντικείμενα είναι μερικά από τα μέσα αυτά, τα οποία χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την κιθάρα, με παιγνιώδη διάθεση, αφού μερικές φορές είναι ωραίο να κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που έχει καθοριστεί για ένα πράγμα, όπως και να το καταστρέφουμε, ξεφεύγοντας από τη χρησιμότητα. Επιρροές είναι το ρόκ, η αιολική λύρα, το κίνημα Φλούξους, η sound art, η εννοιακή τέχνη. Παραστάσεις έχει δώσει στο www. These activities range from Μικρό Μουσικό Θέατρο 2002-03-04-05 και στις Πλατφόρμες το 2008. Christos Papakonstantinou b. He has been working with experimentation and improvisation since 1996. He uses the guitar and everyday objects in different ways in order to create sonic ambiances. The wind, the fan, kitchen and bathroom appliances, hammers, metal objects are among the tools he uses in combination with his guitar in a playful mood, since it is often fun to use something in a different way than the one in which it was designed to be used, or even to destroy it, abandoning functionality.

His influences include rock music, the Aeolian harp, the Fluxus movement, sound art, conceptual art. Σκοπός του είναι η έκφραση έξω από φορμαλιστικούς Me of Curse guitarist and composer in post punk group Victory Collapse περιορισμούς. Εκτός των μουσικών του αναζητήσεων έχει ασχοληθεί composes and records his songs at home although he has not released any αρκετά με την φωτογραφία, τον κινηματογράφο, τα computer graphics και of the material yet and is influenced by 60s psychedelia, folk and blues. In MIR το VJing, την ποίηση και την λογοτεχνία, άλλα και την εννοιολογική τέχνη, Festival he is presenting his songs in an acoustic performance. Γράφει για ηλεκτρονικά μέσα και για ακουστικά όργανα και Στο Mir θα παρουσιάσει ακουστικές εκτελέσεις των κομματιών του. Η έρευνά του κυρίως αφορά την ηχοχρωματική αρμονία και την επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητές του και σε άλλες σφαίρες.

Since then, he has been experimenting constantly in various music styles and genres, from songs to ambient recordings and noise. He works in both improvisation and scored music. He writes for electronic media and acoustic instruments and ensembles. His research mostly focuses on tonal harmony and psychoacoustics. His objective is to achieve expression without formalistic limitations. Besides his music research, he has also worked in photogrpaphy, the cinema, computer διάφορων βραχύβιων σχημάτων, κάνοντας τον προγραμματισμό και παίζοντας συνθετητή. Χαρακτηριστικά της δουλειάς του είναι τα έντονα ηχοχρώματα, τα ξεσπάσματα θορύβου και Palindrom είναι το όνομα του προσωπικού project του Δημήτρη Αρώνη κιθαρίστας και συνθετική δύναμη των modrec το οποίο δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2005.

H δραστηριοποίησή του και οι ζωντανές εμφανίσεις ξεκίνησαν το 2006 έπειτα από μια περίοδο σκόρπιων ηχογραφήσεων, αλλά και μουσικών αναζητήσεων. Τα τραγούδια του έχουν pop διάθεση με αρκετό λυρισμό που ενίοτε οδηγείται σε δραματικές κορυφώσεις. Το project αυτή τη στιγμή αποτελείται από τους Δημήτρη Αρώνη κιθάρα, φωνή και Ευαγγελία Ξινοπούλου φωνή, μεταλλόφωνα, πιάνο και το φθινόπωρο του 2008 μπαίνει στο στούντιο για να ηχογραφήσει το 1ο του δισκογραφικό εγχείρημα. Μεταξύ άλλων έχει ασχοληθεί με το θέατρο, ώς συνθέτης και sound-designer. Yorgos Poulios was born in 1984. He lives and works in Athens as assistant tailor. He began his music research in 2003 as a member of various short-lived ensembles, in which he programmed music and played the synthesizers. Seeking a more personal sound, he moved down a more experimental path, working on his own.

His work is characterized by vivid textures, noise Palindrom is the project of Dimitris Aronis guitarist in post rock band modrec located in Athens. He started performing in 2006, even though his first songs and recordings are much older. He creates pop songs, singing and playing classic guitar usually mixed with glocks and pianos so sometimes he performs with a little help from Evangelie piano, vox, glockenspiels and other friends. Palindrom prepares the recordings of his debut album which is expected in 2009. He has also worked for the theatre as a composer and sound designer. Αυτοκίνητα, φωνές, ποτήρια, ψίθυροι, ρεύμα, και άλλοι καθημερινοί θόρυβοι που συνήθως μόνο αδιαφορία ή και εκνευρισμό προκαλούν, εδώ καλούνται να δράσουν αντιστικτικά με το έργο. Cars, voices, glasses, whispers, electric appliances and other everyday noises which usually cause indifference or irritation, are now supposed to act in counterbalance with the work.

Η Dash dot Dash είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε το 2008. Aποτελείται από μουσικούς, sound-artists και εικαστικούς, και ασχολείται με οπτικά και ηχητικά πειράματα. Το κρυφό στοιχείο όμως είναι ο πανίσχυρος επεξεργαστής που κρύβει μέσα του, ένας Snapdragon χρονισμένος στο 1GHz, που σε συνδυασμό με τα 448MB RAM θα σας επιτρέψει να τρέξετε στο κινητό οτιδήποτε θελήσετε. To HD2 είναι εφοδιασμένο με G-sensor και αισθητήρες εξωτερικού φωτισμού, ώστε η οθόνη να περιστρέφεται ανάλογα με το πώς κρατάτε τη συσκευή και η ένταση της φωτεινότητάς της να ρυθμίζε- ται σύμφωνα με τις συνθήκες του χώρου όπου βρίσκεστε. Το κινητό διαθέτει GPS, το πρόγραμμα Footprints της HTC καθώς και ψηφιακή πυξίδα, ενώ σε ό,τι αφορά τα social networks, υποστηρίζει Facebook και Twitter, επιτρέποντάς σας να ανεβάσετε τα βίντεό σας στο YouTube σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Bluetooth, USB και θύρα 3,5 χιλ. Αλλωστε η οθόνη του είναι εξαιρετική από κάθε άποψη, καθώς η απόκρισή της είναι απείρως καλύτερη συγκριτικά με τις οθόνες παλαιότερων μοντέλων της εταιρείας.

Η κάμερα της συσκευής είναι ανάλυσης 5MP με autofocus, 4x ψηφιακό ζουμ, ευαισθησία ISO800 και λειτουργίες face detection, image stabilization αλλά και δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 30 και 120fps. Για την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων μάλιστα, υπάρχει και δεύτερη κάμερα στην πρόσοψη της συσκευής, λίγο πάνω από την οθόνη — η οποία και καταλαμβάνει ολόκληρη την επιφάνεια του κι- νητού. Υπάρχει υποδοχή κάρτας microSD για να προσθέσετε την κάρτα της αρεσκείας σας και GPS, που σε συνδυασμό με το Google Maps, θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας, ενώ για τη μεταφορά αρχείων από και προς τη συσκευή, υποστηρίζονται Bluetooth, Wi-Fi και USB. Page 1 Motorola Milestone Η Motorola επιστρέφει στη μόδα! Το δυναμικό comeback της εταιρείας ακούει στο όνομα Milestone και στηρίζεται στο Android 2. Bluetooth 2. Ξεφεύγοντας από τα όσα μας είχε συνηθίσει ως τώρα η Motorola, το Milestone είναι μια slide συσκευή με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, το οποίο βρίσκεται κάτω από τη multi-touch widescreen οθόνη των 3,7 ιντσών με ανάλυση 854x480 pixels, η οποία χάρη στην κορυφαία της ποιότητα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα πλεονεκτήματα του Android 2.

Το ταχύτατα αναπτυσσόμενο Android Market θα γίνει το στέκι όσων ενδιαφέρονται για νέες εφαρμογές και παιχνίδια, ενώ σε ό,τι αφορά τις ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, η υποστήριξη HSPA εγγυάται ότι θα είναι οι υψηλότερες δυνατές - ο δε browser προσφέρει λειτουργία full-screen browsing, και αντιλαμβάνεστε ότι με την οθόνη του Milestone η όλη εμπειρία είναι απίστευτη. H κάμερα των 5MP έχει διπλό LED φλας και double tap ζουμ, ενώ για αποθήκευση αρχείων θα καταφύγετε στην κάρτα μνήμης που μπορείτε να προσθέσετε χωρητικότητας έως και 32GB. Τα θεΤικA l Το Android 2. Βασισμένο στην έκδοση 1. Τα πράγματα βεβαίως ξεφεύγουν ακόμα περισσότερο, όσο πλησιάζουμε στην οθόνη ή πολύ περισσότερο στην κάμερα του X10: Οι καινοτομίες της quad-band συσκευής της Sony Ericsson εστιάζονται αλλού. Μιλάμε βεβαίως για τις λειτουργίες Timescape και Mediascape: Για το κατέβασμα νέων παιχνιδιών και εφαρμογών θα φροντίσει το Android Market ας πούμε μια έκδοση του App Store για Android , ενώ το ενσωματωμένο aGPS θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας άνετα και με ασφάλεια υπάρχει και το Google Maps.

Μια δυνατή multimedia συσκευή με οθόνη αφής και λειτουργικό βασισμένο στο Linux από τον φιλανδικό κολοσσό. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Maemo 5. Η ευχρηστία του κινητού χτυπάει κόκκινο, αφού την οθόνη αφής την πλαισιώνει το πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, που «κρύβεται» από κάτω της και αποκαλύπτεται χάρη στο slide μηχανισμό. Για τη μεταφορά των αρχείων σας από και προς τη συσκευή χρησιμοποιήστε Bluetooth, Wi-Fi και micro-USB, ενώ η ύπαρξη TV-Out θα σας επιτρέψει να προβάλετε στην οθόνη της τηλεόρασης τα όσα απεικονίζει αυτή του κινη- τού. Ως προς την ψηφιακή κάμερα, είναι ανάλυσης 5MP με οπτικά μέρη Carl Zeiss, διπλό LED φλας, viewfinder πλήρους οθόνης και πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας, ενώ για τις video-κλήσεις, υπάρχει και 2η στην πρόσοψη της συσκευής. Το όλο πακέτο το συμπληρώνουν ιδανικά ο δέκτης GPS για μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης αλλά και η υποστήριξη Ovi.

Τα θεΤικA l Ενσωμάτωση Maem o 5. Δείτε το οπωσδήποτε. TFT touch, 360x640 pixels, 16. Στην περίπτωσή του, ευχαρίστως να ξεκινούσαμε την παρουσίασή του από την wide οθόνη αφής των 3,5 ιντσών, των 360x640 pixels και των 16 εκατομμυρίων χρωμάτων ή τις multimedia και όχι μόνο λειτουργίες του Symbian OS που ενσωματώνει. Ωστόσο, όταν η κάμερα της συσκευής είναι ανάλυσης 12,1MP προσφέροντας μεταξύ άλλων λειτουργίες BestPic, auto-focus, geo-tagging, ανίχνευση προσώπων και χαμόγελων, σταθεροποιητή εικόνας, φλας Xenon, 16x ψηφιακό ζουμ και καθορισμό της περιοχής εστίασης με ένα μόνο άγγιγμα, τότε δεν μπορούμε παρά να σταθούμε εκεί. Χωρίς υπερβολές, η κάμερα με την οποία έρχεται εξοπλισμένο το Satio είναι τέτοια, που το καθιστά ανώτερο από πολλές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που κυκλοφορούν στην αγορά!

Ως viewfinder χρησιμοποιείται πλήρως η οθόνη της συσκευής, η οποία άλλωστε αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το User Interface, που χάρη στα 5 panel αναμονής θα έρθει ακριβώς στα μέτρα σας. Επιπρόσθετα, τα χειριστήρια αφής κάνουν την πλοήγηση μεταξύ των λειτουργιών της συσκευής άκρως διαισθητική, ενώ η υποστήριξη YouTube θα σας επιτρέψει να ανεβά- σετε τα βίντεό σας στο δημοφιλές site με ελάχιστα μόνο «κλικ». Το ενσωματωμένο GPS θα αναλάβει να σας… βάλει στον ίσιο δρόμο με τέτοια οθόνη μάλιστα, ποιος σας πιάνει! Για την αποθήκευση των αρχείων σας υποστηρίζεται κάρτα microSD, ενώ, τέλος, καθότι κατασκευής Sony Ericsson, το Satio ενσωματώνει και αρκετές από τις μουσικές υπηρεσίες της εταιρείας. Τα θεΤικA l Κορυφαία κάμερα στα 12,1MP l Εύχρηστο περιβάλλο ν εργασίας με χρήση panels l Φωτεινή και ποιοτική οθόνη αφής Τα αρνηΤικA mm l Απουσία θύρας 3,5 l Καθυστερήσεις μετά από έντονη χρήση Mε λIγα λOγια Φοβερή από κάθε άποψη συσκευή με εξωπραγματική κάμερα, σούπερ οθόνη και πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας.

Page 2 ή πωσιακ μια εντυ ε μ ς ό ία τ φ η α ιν γρ αι ένα κ ις φωτο Sony Eric ς Sony Ericsson είν εξαιρετικές λήψε ική τη ιαισθητ για apixels Το Satio on και δ g n e e X M , που θα ς 2 ις α ε στα 1 έτει φλ ές λήψ θ κ ίο ια ια δ σ ω κάμερα α τυπ μερ το σημε ς σας εν αγγίξτε εο. Α ρατήσε αφής πρ και να κ εστίαση ε τ ε ν ψη. Διαθέτει «φωτογρα πολλές φικές» λειτ ουργίες πο τρέπουν ν υ σας επια επεξεργα σ τείτε τις φω φίες σας μ τογραέσα από τη συσκευή, εύκολο κα ενώ το ι αρκετά εν τυπωσιακό face θα σα user interς κάνει τη ζωή πολύ κολη σε κά π ιο εύθε λειτουρ γία. Τέλος, νος από τον αντίξοες συνθ σε ι κα ι το video α κα μ ς κό ίε να ωτογραφ φ ς τι ότητα λήψεω τε λε ά οβ πορείτε να πρ λεόραση. Page 3 Κινητά τηλέφωνα Sony Ericsso n Viv az 8,1 Megap ixels και συ νεχή αυτόμ κτηριστικά ατη εστίαση που κάνουν είναι τα δύο το συγκεκρ χαραμια συσκευ ιμένο κινητό ή ιδανική γι της Sony Er α όσους θέλ ic Επίσης, μπο sson ουν ένα φω ρείτε να γρ τογραφικό άψετε βίντε κι νη στα 720p μ τό.

LG BL40 New Chocolate κατασκευάζει κιΟταν μια εταιρεία που ι στη Schneiderνητά τηλέφωνα αναθέτε ή της Kreuznach την κατασκευ ενός μοντέλου ς νή χα φωτογραφικής μη ιδαίτερη σει δώ της, φαίνεται να έχει επιδόσεις. Επιπρο νθ συ τε πο δή εσ οι are να γίνετε φίες κάτω από οπ ι μέσω του softw κα , es m fra 30 α στ να τραβάτε βίντεο έτης. Το Desire έχει αυτόματη αναγνώριση προσώπου, auto focus και ευρυγώνιο φακό για να μπορείτε εύκολα να τραβάτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και να τις μοιράζεστε με όποιον επιθυμείτε. Τ γχρονης φωτογραφικ η ενώ ταυτόχρονα μιας σύ , ς και ζωντανές ραφίες είναι καθαρέ τεο όσο και οι φωτογ χες μιας κανονικής ργασίας είναι αντίστοι εξε επ ν γώ ιλο επ α ώρ πληθ ψηφιακής μηχανής. Η HTC με το Desire επιθυμία κάνει τα όνειρα των φίλων της τεχνολογίας πραγματικότητα. Η δε υποστήριξη των διάφορων κοινωνικών δικτύων, από το Facebook και το Twitter μέχρι το Flickr και το YouTube είναι πλέον «must» και θα σας κρατήσει μαζί με όλους τους άλλους τρόπους επικοινωνίας μηνύματα, e-mails, κλήσεις κ.

Τα θεΤικA l Πανίσχυρος επεξεργα στής για απρόσκοπτη λειτουργία l Κορυφαίες λύσεις συνδεσιμότητας l Ενσωματώνει λειτουργικό Android 2. Page 1 Vodafone 720 Το οικονομικό 3G Η Vodafone έσπασε τη μονοτονία των candy-bar συσκευών με μια οικονομική clamshell συσκευή. Η αλήθεια είναι πως η Vodafone μάς είχε συνηθίσει σε candy-bar μοντέλα που τοποθετούνταν στην κατηγορία των low-budget συσκευών. Με το 720 πρωτοτύπησε, όχι στην οικονομική κλίμακα, που παραμένει η ίδια, αλλά στο στυλ, το οποίο αλλάζει σε clamshell για τους φίλους του συγκεκριμένου design. Το κινητό διαθέτει φωτεινή οθόνη 240x320 pixels με δυνατότητα απεικόνισης 262. Κάτω από την οθόνη του τη μία, διότι το Vodafone 720 δεν διαθέτει εξωτερική μάλιστα βρίσκεται τοποθετημένη και δεύτερη κάμερα, κι αυτό διότι δεδομένης της υποστήριξης 3G δικτύων, μέσω του tri-band μοντέλου της Vodafone θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις — λειτουργία στην οποία το δίχως άλλο δεν μας έχουν συνηθίσει οι συσκευές της τελευταίας.

Το 720 υποστηρίζει προφανώς Vodafone Live! TFT, 240x320 pixels, 256. Εχει Windows Mobile 6,5 Professional για εύκολο χειρισμό του λειτουργιών του κινητού και επε ξεργαστή Snapdragon 1GHz. Περιηγηθείτ ε στο διαδίκτυο με την ταχύτατη τεχνολο γία 3. Τέλος, διαθέτε ι GPS και κάμερα 5 Megapixels. Υπο ia player και ράδιο με RDS. Η τού, παρέχοντας λειτουργίες όλη την μπροστινή όψη του κινη το μοναδικό πλήκτρο πολλααφής σε όλη την επιφάνειά της, ενώ αυτόματης περιστροφής παρέπλών λειτουργιών κι ο αισθητήρας κάμερα 3MP, media player, χουν μεγάλη ευκολία χρήσης. Ας σημειωθεί ότι το κινητό για εύκολο και άμεσο web browsing επαναφόρτιση. Με το Media Go, το organizer ψυχ αγωγικού περιεχομένου, μεταφέρετε εύκ ολα αρχεία και πολυμέσα μεταξύ του τηλ εφώνου και του PC σας, με drag and dro p. Χάρ διαθέτει, μπορείτε να κατεβάκαι στο λειτουργικό Android που ογραφίες σας και να τις μοιρασετε και ναεπεξεργαστείτε τις φωτ ανεβάσετε σε κάποιο site στείτε μετους φίλους σας ή να τις κοινωνικής δικτύωσης.

Page 4 Nokia N900 Το N900 φέρνει τα πλεονεκτήμα τα των υπολογιστών σε ένα κομψό κινητό αφής. Το λειτουργ ικό Maemo βασίζεται στο Linux και υποστηρίζει τη δυνατότητα πολ λαπλών παραθύρων και εργασιών και την επιτάχυνση τρισδιάσ τατων γραφικών. Τέλος, η άνετη οθόνης αφής 3,5 ιντσών WVG A θα σας επιτρέψει να πλοηγηθείτε άνετα στο διαδίκτυο, να παίξετε παιχνίδια και να απολαύσετε με ζωντανά χρώματα κάθε ψηφ ιακό περιεχόμενο. Nokia N97 mini κτρονικού Διατηρήστε τον έλεγχο του ηλε ς και του σική μου σας ταχυδρομείου, της ική σεαρχ ν στη s ημερολογίου με widget ς των αφή νης λίδα της πρωτοποριακής οθό τώνει ωμα ενσ 3,2 ιντσών. Η τεχνολογία που τους με ολα σας επιτρέπει να συνδέεστε εύκ ψό κομ. Τέλος, ιών ματ έως και 1. Η εύχρηστη αυτή οθόνη ανταποκ ρίνεται σε κάθε άγγιγμά σας, προσφέροντας γρήγορη επικοινω νία με τις επαφές σας και εύκολη μεταφορά δεδομένων από ιστοσελί δες κοινωνικές δικτύωσης.

TFT αφής 16: Η Sony Ericsson λοιπόν προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να ανακαλύψει τον σκηνοθέτη που κρύβει μέσα του χάρη στη λειτουργία εγγραφής βίντεο σε υψηλή ανάλυση. Το Vivaz έχει κάμερα ανάλυσης 8,1MP με 4x ψηφιακό ζουμ, auto-focus, face και smile detection, φλας, geo-tagging και image stabilizer. Φυσικά, το Vivaz ξεχωρίζει στην εγγραφή βίντεο που γίνεται σε HD ποιότητα, δηλ. Από κει και πέρα, ο χειρισμός του Vivaz και η πλοήγηση στις λειτουργίες του γίνονται παιχνιδάκι χάρη στο Touch UI που ενσωματώνει η συσκευή τρέχει Symbian , ενώ το όλο design βασίζεται στη φιλοσοφία human curvature, που τη πρωτογνωρίσαμε με το Xperia X10, έτσι ώστε το κινητό να προσαρμόζεται στην παλάμη του χεριού. Η Sony Ericsson γνωρίζοντας πόσο σημαντικά είναι πλέον τα social networks για το σύγχρονο χρήστη, φρόντισε να εξοπλίσει το Vivaz με εφαρμογές για τα Facebook, YouTube και Twitter προκειμένου να ανανεώνετε το status σας κάθε ώρα και στιγμή.

Το κινητό είναι εφοδιασμένο και με δέκτη GPS, που θα φροντίσει να σας οδηγήσει στον προορισμό σας εύκολα και γρήγορα, ενώ τα 3D παιχνίδια που θα απολαύσετε μέσω της οθόνης αφής των 360x640 pixels 16: TFT, 240x400 pixels, 256. Cartoon-like S-Class U. Το GS500 Cookie Plus ήρθε ως η συνέχεια του πρώτου Cookie βελτιώνοντας κάποιες από τις ατέλειές του, αλλά παραμένοντας μια low-budget multimedia συσκευή και τίποτα παραπάνω. Από πλευράς εμφάνισης, το Cookie Plus διαθέτει design με περισσότερες καμπύλες, κάτι που το «γλυκαίνει» αρκετά προσδίδοντάς του έναν πιο παιχνιδιάρικο αέρα, χωρίς πάντως να του κόβει πόντους από πλευράς ποιότητας κατασκευής. Η οθόνη αφής του έχει ανάλυση 240x400 pixels με δυνατότητα απεικόνισης 256. Για την απαθανάτιση των σημαντικότερων στιγμών σας υπάρχει κάμερα της τάξης των 3MP με ψηφιακό ζουμ και δυνατότητα λήψης βίντεο. Αυτό που σίγουρα προκαλεί εντύπωση είναι η λειτουργία LiveSquare, με τη βοήθεια της οποίας το Cookie Plus αναλαμβάνει να συνδέσει τις επαφές σας με τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα όπου είστε και είναι μέλη.

Αδιαμφισβήτητα, σημαντική διευκόλυνση για τον σύγχρονο, κοινωνικοποιημένο χρήστη από πλευράς LG, που δείχνει να έχει αντιληφθεί ότι το social networking είναι το μέλλον. Ωστόσο στη Nokia βλέποντας πως το κινητό είχε προοπτικές και μπορούσε να προσφέρει περισσότερα δεν επαναπαύτηκαν στις δάφνες τους, αλλά δούλεψαν ακόμα περισσότερο και έτσι προέκυψε το N97 mini. Ουσιαστικά, πρόκειται για πιο συμμαζεμένη έκδοση του Ν97 - το μαρτυρούν άλλωστε οι ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις και το μικρότερο βάρος. Υποστηρίζονται Wi-Fi και HSDPA δίκτυα, ώστε να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο παντού και πάντα και φυσικά σε κορυφαίες ταχύτητες, ενώ το ενσωματωμένο GPS σε συνδυασμό με το Nokia Maps θα σας βοηθήσει να βρείτε το δρόμο σας χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Εξάλλου, η ευχρηστία και η λειτουργικότητα κυμαίνονται σε αρκετά υψηλά επίπεδα, αφού πέραν της οθόνης αφής, υπάρχει και πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, που βρίσκεται από κάτω της, αποκαλυπτόμενο χάρη στον κεκλιμένο slide μηχανισμό του.

Να αναφέρουμε τέλος πως το κινητό είναι φυσικά πλήρως συμβατό με την πλατφόρμα ομπρέλα της Nokia, την Ovi. T ο HD2 της HTC έκλεψε καρδιές χάρη στην ενσωμάτωση υποσυστημάτων που δύσκολα συναντά κανείς σε κινητό όπως του πανίσχυρου επεξεργαστή και της κορυφαίας οθόνης. Επειδή όμως η τελειότητα είναι άπιαστη ακόμα κι όταν μιλάμε για την HTC, η συσκευή υστερούσε κάπως από πλευράς βάρους και διαστάσεων και έτσι αφού υποβλήθηκε σε εντατική… δίαιτα, επανακυκλοφορεί. Βάρος, όγκος, διαστάσεις και ελαφρώς Τα θεΤικA l Μικρό μέγεθος l Πανίσχυρος επεξεργαστής l Ποιοτική οθόνη ικανοποιητικής ανάλυση ς Τα αρνηΤικA l Απουσία φλας στην κάμερα l Απουσία δεύτερης κάμερας Mε λIγα λOγια Κόψτε κάτι από βάρος, διαστάσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά του HD2 και το αποτέλεσμα δείχνει εξίσου ελκυστικό.

Οπως και το HD2, έτσι και το HD mini εστιάζει κατά βάση στον παράγοντα άνθρωπο, κρατώντας τον χρήστη του συνδεδεμένο ανά πάσα στιγμή με τα αγαπημένα του πρόσωπα μέσω της λειτουργίας HTC Sense, με πρόσβαση στο Outlook και προβολή ολόκληρης της επικοινωνίας με κάθε του επαφή — είτε πρόκειται περί τηλεφωνικών συνδιαλέξεων είτε περί μηνυμάτων SMS. Η οθόνη του κινητού είναι capacitive TFT 3,2 ιντσών, ανάλυσης 320x480 pixels και με δυνατότητα απεικόνισης 65. Τα Windows Mobile 6. Η LG επέκτεινε τη σειρά Chocolate λανσάροντας μια συσκευή με οθόνη… οικογενειακού μεγέθους. HD LCD touch, 800x345 pixels, 16 εκατ. Προσφέρει ανάλυση 800x345 pixels με δυνατότητα απεικόνισης 16 εκατ. Aξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το πρώτο κινητό που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Author: Jason Griswold