Παιχνίδια βασικού παιχνιδιού με Shuffle Master Craps

Βρισκόμαστε όλοι μας ένα βήμα πριν αρχίσουν οι καλοκαιρινές διακοπές που περιμένουμε με αγωνιά όλο το χρονο. Επομένως τι θα κάνουμε ώστε να περάσουμε καλά τον χρόνο μας μέχρι να έρθει αύτη η ώρα?? Ναι πολύ σωστά μαντέψατε επιτραπέζια παιχνίδια με φίλους στη βεράντα ή ακόμα και στις παράλιες της Αθηνάς και των άλλων πόλεων φυσικά. Για καλή μας τύχη τον προηγούμενο μήνα ήρθε στην Ελλάδα ένα παιχνίδι που αναμένεται να ταράξει τα νερά, ένα παιχνίδι έτοιμο να εκθρονίσει ή μήπως όχι? Ο λόγος φυσικά για το επικό Runewars Miniatures της ffg. Το Runewars Miniatures, όπως μας δηλώνει και ο τίτλος του, είναι ένα ζωντανό παιχνίδι ζωντανό διότι συνεχεία θα βγαίνουν expansions και έξτρα μονάδες για κάθε στρατό στον υπέροχο κόσμο του Runewars. Για τον λόγο αυτό φήμες ακουστήκαν ότι το Battlelore ότι έβγαλε έβγαλε ως τώρα και ότι η ffg πλέον θα στραφεί στο να boost-άρει το νέο της διαμάντι.

Ας δούμε όμως λίγο πιο αναλυτικά τα πράγματα. Στον κόσμο της Τερινοθ του Runewars δηλαδή υπάρχουν 4 φυλές που πολεμούν για την κυριαρχία της. H ανθρωπινή φυλή Daqan , oι undead waiqar , οι δαίμονες uthuk και τα ξωτικά latari elves. Στο βασικό παιχνίδι θα βρούμε έναν μικρό στρατό της ανθρώπινης φυλής και έναν μικρό στρατό των undead ικανούς για να μας μυήσουν στο αρχικό στάδιο του παιχνιδιού. Από κει και περά ήδη κυκλοφορούν και πολλοί έξτρα στρατοί και για τις 2 φυλές ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η φυλή των ξωτικών. Δεν θα σας κρύψω ότι είμαι απογοητευμένος διότι η φυλή των δαιμόνων που είναι η αγαπημένη μου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ποτέ με το καλό θα κυκλοφορήσει... Ανοίγοντας λοιπόν το τεράστιο τετράγωνο κουτί θα βρούμε μέσα τις συναρμολογούμενες εύκολα ευτυχώς πανέμορφες μινιατούρες των στρατών, ένα σωρό βάσεις για να τοποθετηθούν, κάρτες για αναβαθμίσεις στις μονάδες και κάρτες στατιστικών της κάθε μονάδας καθώς και ένα σκασμό μεζούρες για να μετράμε τα πάντα στο παιχνίδι.

Ενώ λοιπόν αρχίζουμε να κολλάμε τις υπεροχές σε λεπτομέρεια μινιατούρες αρχίζουν οι απόψεις να διχάζονται. Είναι τελικά καλύτερο που δεν είναι βαμμένες όπως πχ στο X Wing ή όχι? Για τα άτομα που ασχολούνται με το βάψιμο η απάντηση είναι ναι διότι θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν την προσωπική τους πινελιά στις μινιατούρες τους. Για τα άτομα σαν έμενα που δεν ξέρουν όχι να βάψουν αλλά ούτε να ζωγραφίσουν ένα σπίτι σε λευκό χαρτί η απάντηση είναι όχι καθώς το γκρι χρώμα που έχουν είναι πολύ απλό και χάνει ένα τεράστιο μέρος από τη μαγεία του θέματος. Εννοείται ότι οι μινιατούρες πρέπει να βαφτούν για να δείξουν για αυτό δυστυχώς έκτος των εξπάνσιον που πρέπει να αργάσω θα πρέπει να δώσω και τις μινιατούρες σε κάποιον ειδικό να τις βάψει αν θέλω να έχω το παιχνίδι στη μορφή που πρέπει να είναι... Καλά όμως όλα αυτά τα εισαγωγικά πάμε να δούμε και λίγο πως παίζεται το παιχνίδι μας... Όπως ήδη είπαμε αυτά τα στυλ παιχνιδιών δεν παίζονται με ταμπλό αλλά σε μια μεγάλη επιφάνεια 3χ6 ίντσες.

Όλα γίνονται με τη βοήθεια μεζουρών που μετράμε κίνηση και απόσταση και έτσι κάθε λάθος υπολογισμός μπορεί να αποβεί μοιραίος για την εξέλιξη της μάχης. Το παιχνίδι μας λοιπόν παίζεται σε 8 γύρους και στο τέλος αυτών ο παίχτης με τους περισσότερους πόντους είναι ο νικητής. Κάθε παίχτης φτιάχνει ένα στρατό συνολικών πόντων 200 και οποίος έχει τη μεγαλύτερη δύναμη πόντων δηλαδή του επιζήσουν οι περισσότερες μονάδες συν πόντους από objectives στο τέλος των 8 γύρων είναι και ο νικητής. Κάθε παίχτης μπορεί να παρατάξει τον στρατό του σε όποια διάταξη επιθυμεί αρκεί βεβαίως αύτη να είναι συμβατή με την αντίστοιχη μονάδα του. Ποιες παρατάξεις είναι συμβατές αναγράφεται ξεκάθαρα στην κάρτα στατιστικών των μονάδων καθώς ακόμα και το κόστος της κάθε παράταξης. Επιπλέον ο παίχτης μπορεί να βάλει και κάρτες αναβάθμισης στη μονάδα του αρκεί να πληρώσει το αντίστοιχο κόστος. Έτσι λοιπόν ακόμα και 2 παίχτες που ελέγχουν την ίδια φυλή να μονομαχήσουν, οι στρατοί τους ενδέχεται να είναι εντελώς διαφορετικοί, διότι ο καθένας θα έχει προσαρμόσει τον στρατό του στη δική του πολεμική φιλοσοφία.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή: Το παιχνίδι παίζεται σε 8 γύρους όπως είπαμε και κάθε γύρος αποτελείται από 3 φάσεις. Σε αύτη τη φάση οι παίχτες δίνουν εντολές σε κάθε μια μονάδα τους ξεχωριστά με την βοήθεια κάποιων ειδικών ταμπλό dials που υπάρχουν στο παιχνίδι. Οι εντολές οπού μπορεί να πάρει η κάθε μονάδα είναι τυπωμένες επάνω στο δικό της dial. Εν τάχει θα αναφέρουμε ότι οι ενέργειες αυτές είναι οι εξής: Οι βοηθητικές ενέργειες είναι οι εξής: Δεν θα σταθώ στο τι κάνει η κάθε ενεργεία γιατί θα γραφώ μέχρι... Θα πω όμως ότι το κάθε dial είναι ξεχωριστό και διαφέρει από μονάδα σε μονάδα. Επίσης το κάθε dial έχει διάφορα χρώματα στις ενέργειες του και διάφορα χρώματα στις βοηθητικές ενέργειες του. Για να μπορέσει να παιχτεί μια βοηθητική ενεργεία πρέπει το χρώμα της βοηθητικής ενεργείας να είναι ίδιο με την κανονική ενεργεία του παίχτη.

Αν δεν είναι τότε η βοηθητική ενεργεία ακυρώνεται και εκτελείται μονό η βασική. Αφού οι παίχτες δώσουν με τα dials τους οδηγίες σε κάθε μονάδα τους η command phase ολοκληρώνεται και περνάμε στην 2η φάση. Εδώ οι παίχτες ενεργοποιούν όλες τις μονάδες τους ως εξής: Κάθε βασική ενεργεία στο dial έχει από πάνω της ακριβώς έναν αριθμό ο οποίος υποδηλώνει το σε τι σειρά θα παιχτεί το λεγόμενο initiative. Έτσι λοιπόν ξεκινώντας από το 1 κάθε παίχτης ενεργοποιεί την μονάδα του η όποια έχει ενεργεία στο συγκεκριμένο νούμερο. Αν δεν υπάρχει καμιά μονάδα τότε πάμε στο επόμενο νούμερο το 2 κτλ. Αν δυο μονάδες έχουν τον ίδιο αριθμό στην ενεργεία τους και είναι του ιδίου παίχτη τότε ενεργοποιούνται η μια μετά την άλλη με όποια σειρά επιθυμεί εκείνος.

Αν οι μονάδες έχουν τον ίδιο αριθμό αλλά είναι διαφορετικών παιχτών τότε ξεκινάμε από τον 1ο παίχτη του γύρου οπού ενεργοποιεί μια μονάδα, περνάμε στον αντίπαλο του να ενεργοποιήσει μια δίκια του και πάλι ξανά στον 1ο παίχτη κτλ μέχρι να μην υπάρχουν άλλες μονάδες στο νούμερο αυτό. Όταν ολοκληρώσουν τις εντολές τους όλες οι μονάδες τελειώνει και αύτη η φάση και περνάμε στην 3η φάση την… End phase: Εδώ απλώς ο 1ος παίχτης του γύρου αυτού παίρνει κάποια χαρτονένια tokens που υπάρχουν στο παιχνίδι και συμβολίζουν την μαγεία του παιχνιδιού και τα ρίχνει σαν ζαριά. Αυτά έχουν πάνω τους 3 διαφορετικά σύμβολα τα όποια όλα χρησιμοποιούνται σε κάποιες ειδικές ικανότητες κάποιων μονάδων. Όταν το κάνει αυτό δίνει στον αντίπαλο του τον δείκτη που μετράει τους γύρους του παιχνιδιού και πλέον αν δεν έχουν συμπληρωθεί 8 ξεκάνει ένας νέος γύρος με τον παίχτη που πηρέ τον δείκτη των γύρων να είναι ο 1ος παίχτης για τον γύρο αυτό. Όταν ολοκληρωθούν λοιπόν και οι 8 γύροι τότε ολοκληρώνεται και το παιχνίδι και ο παίχτης με τους πιο πολλούς πόντους είναι φυσικά ο νικητής.

Επίσης αν κάποιος εξολοθρεύσει όλες τις φιγούρες του αντίπαλου είναι εννοείται νικητής ανεξάρτητα τον αριθμό του γύρου οπού βρισκόμαστε. Γενικές παρατηρήσεις: Δικαίως το παιχνίδι μπορεί να συγκριθεί με το Wing έχουν σχεδόν το ίδιο σύστημα και με το Battledore 2ND edition έχουν το ίδιο θέμα, τους ίδιους στρατούς κτλ. Επίσης το Wing έχει έτοιμα βαμμένα τα σκάφη ενώ εδώ θες χρόνο ή χρήμα για να βάψεις τις φιγούρες σου. Σε σχέση με το Battlelore 2ND edition τώρα θεωρώ ότι το Miniatures είναι τουλάχιστον μια σκάλα πάνω. Και στο Miniatures υπάρχει το έδαφος οπού δίνει κάποια πλεονέκτημα ή μειονεκτήματα αναλόγως που βρίσκεσαι, όπως και στο Battlelore, ενώ θεωρώ ότι έχει πολύ καλύτερο σύστημα μάχης το οποίο θα εξηγήσω παρακάτω. Στις μάχες σώμα με σώμα λοιπόν η κάθε μονάδα ρίχνει τα ζαριά της και όσες επιτυχίες φέρει προκαλεί τόσα χτυπήματα στην αντίπαλη μονάδα επί τον αριθμό των trays των τετράγωνων βάσεων οπού τοποθετούνται μέσα οι μονάδες και κάθε tray χωράει 4 μονάδες απλές ή μια μεγάλη ή 2 άλογα που βρίσκονται στην 1η γραμμή.

Έτσι πχ μια μονάδα που αποτελείται από τον σχηματισμό 2χ2 δηλαδή 2 trays μπροστά και 2 από πίσω σαν τετράγωνο αν φέρει 2 επιτυχίες στο ζάρι θα το πολλαπλασιάσει επί 2 και θα έχει καταφέρει 4 χτυπήματα στην αντίπαλη μονάδα. Η αντίπαλη μονάδα τώρα έχει έναν αριθμό από ασπίδες στο dial της. Για να δεχτεί το χτύπημα και να χάσει πόντους ζωής πρέπει να διαπεραστεί αύτη η ασπίδα. Έτσι πχ αν τα 4 χτυπήματα τα δεχτήκαν τα άλογα των ανθρώπων που έχουν 2 ασπίδες άμυνα και 1 ζωή τότε τα 4 χτυπήματα διαπερνούν 2 φόρες την ασπίδα και προκαλούν 2 πόντους ζημιάς στα άλογα. Αρά πρέπει να αφαιρεθούν από το tray 2 άλογα. Ο επιτιθέμενος είναι αυτός που επιλεγεί τις απώλειες από ποιο tray θα βγουν απλώς πρέπει πάντα να επιλεγεί τα πιο πίσω trays και να βγάζει μονάδες. Βρείτε την αυλάκωση του Wings Eagle στο Magical Vegas - το καλύτερο online καζίνο. Το Eagle's Wings Slot έχει πολλά να προσφέρει με το καταπληκτικό 2D υπόβαθρο, τη μητρική αμερικανική όπως τη μουσική και τα μαγικά ηχητικά εφέ.

Το άγριο στο παιχνίδι είναι το λογότυπο Wings of the Eagle και η διασπορά στο παιχνίδι είναι το Eye of the Golden Eagle. Βασικά χαρακτηριστικά και στοιχήματα Η Διάταξη της Κουλοχέρης του Eagle's Wings περιλαμβάνει ένα κουμπί "Bet Max", όπου αντί για μέγιστο στοίχημα με το χέρι, πρέπει απλά να πατήσετε το κουμπί και να γυρίσετε. Για να χρησιμοποιήσετε το "Αυτόματη αναπαραγωγή", κάντε κλικ στο κουμπί "Expert" και επιλέξτε την επιλογή "Αυτόματη αναπαραγωγή". Μπορείτε να ορίσετε το ποσό του στοιχήματος και τον αριθμό σας για να επιλέξετε τον αριθμό των περιστροφών. Έχετε ένα πλέγμα 5 x 3 που είναι ένα πλέγμα τροχών 5, γραμμών 3 και γραμμών πληρωμής 25 όπου έχετε τιμές νομισμάτων από 0. Το ελάχιστο ποσό πονταρίσματος είναι 0. Μπορείτε να αυξήσετε την αξία στοιχήματος αυξάνοντας τον αριθμό των γραμμών πληρωμής που επιλέγετε να παίξετε. Το σύμβολο του λογοτύπου Eagle's Wings λειτουργεί ως υποκατάστατο όλων των συμβόλων του κυλίνδρου εκτός από το σύμβολο διασποράς.

How to Play Craps

Όταν ολοκληρωθούν λοιπόν και οι 8 γύροι τότε ολοκληρώνεται και το παιχνίδι και ο παίχτης με τους πιο πολλούς πόντους είναι φυσικά ο νικητής. Επίσης αν κάποιος εξολοθρεύσει όλες τις φιγούρες του αντίπαλου είναι εννοείται νικητής ανεξάρτητα τον αριθμό του γύρου οπού βρισκόμαστε. Γενικές παρατηρήσεις: Δικαίως το παιχνίδι μπορεί να συγκριθεί με το Wing έχουν σχεδόν το ίδιο σύστημα και με το Battledore 2ND edition έχουν το ίδιο θέμα, τους ίδιους στρατούς κτλ. Επίσης το Wing έχει έτοιμα βαμμένα τα σκάφη ενώ εδώ θες χρόνο ή χρήμα για να βάψεις τις φιγούρες σου. Σε σχέση με το Battlelore 2ND edition τώρα θεωρώ ότι το Miniatures είναι τουλάχιστον μια σκάλα πάνω. Και στο Miniatures υπάρχει το έδαφος οπού δίνει κάποια πλεονέκτημα ή μειονεκτήματα αναλόγως που βρίσκεσαι, όπως και στο Battlelore, ενώ θεωρώ ότι έχει πολύ καλύτερο σύστημα μάχης το οποίο θα εξηγήσω παρακάτω.

Στις μάχες σώμα με σώμα λοιπόν η κάθε μονάδα ρίχνει τα ζαριά της και όσες επιτυχίες φέρει προκαλεί τόσα χτυπήματα στην αντίπαλη μονάδα επί τον αριθμό των trays των τετράγωνων βάσεων οπού τοποθετούνται μέσα οι μονάδες και κάθε tray χωράει 4 μονάδες απλές ή μια μεγάλη ή 2 άλογα που βρίσκονται στην 1η γραμμή. Έτσι πχ μια μονάδα που αποτελείται από τον σχηματισμό 2χ2 δηλαδή 2 trays μπροστά και 2 από πίσω σαν τετράγωνο αν φέρει 2 επιτυχίες στο ζάρι θα το πολλαπλασιάσει επί 2 και θα έχει καταφέρει 4 χτυπήματα στην αντίπαλη μονάδα. Η αντίπαλη μονάδα τώρα έχει έναν αριθμό από ασπίδες στο dial της. Για να δεχτεί το χτύπημα και να χάσει πόντους ζωής πρέπει να διαπεραστεί αύτη η ασπίδα. Έτσι πχ αν τα 4 χτυπήματα τα δεχτήκαν τα άλογα των ανθρώπων που έχουν 2 ασπίδες άμυνα και 1 ζωή τότε τα 4 χτυπήματα διαπερνούν 2 φόρες την ασπίδα και προκαλούν 2 πόντους ζημιάς στα άλογα.

Αρά πρέπει να αφαιρεθούν από το tray 2 άλογα. Ο επιτιθέμενος είναι αυτός που επιλεγεί τις απώλειες από ποιο tray θα βγουν απλώς πρέπει πάντα να επιλεγεί τα πιο πίσω trays και να βγάζει μονάδες. Αρά λοιπόν συνοψίζοντας το μήκος της παράταξης είναι ο πολλαπλασιαστής των επιτυχιών στο ζάρι. Το βάθος δηλαδή στο προηγούμενο παράδειγμα τα 2 trays πίσω είναι το ποσά reroll δικαιούται να κάνει στα ζαριά του ο παίχτης που επιτίθεται. Αν τα πίσω Trays εάν όσα τα μπροστά μπορεί να κάνει reroll όλα τα ζαριά του. Αν λείπει ένα ολόκληρο tray από το πίσω μέρος δηλαδή μετά από χτύπημα η μονάδα έχει παράταξη 2χ1 2tray μπροστά και ένα πίσω τότε μπορεί να κάνει reroll μονό το ένα ζάρι από αυτά που έριξε. Αν πάλι η μονάδα δεν έχει κανένα tray πίσω, δεν δικαιούται κανένα reroll. Το ίδιο γίνεται και στις μάχες εξ αποστάσεως με τη διάφορα ότι για να ριχθεί η βολή ο στόχος θα πρέπει να βρίσκεται σε απόσταση 5 μέτρων της κλίμακας του παιχνιδιού πάντα, όχι κανονικών μέτρων και να υπάρχει line of sight, δηλαδή να μη καλύπτουν το οπτικό πεδίο του επιτιθέμενου άλλες φιγούρες ή κάποιο εμπόδιο στο έδαφος.

Υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες άκρως ενδιαφέρουσες τις οποίες δεν μπορώ να παρουσιάσω εδώ διότι θα χρειαζόταν σχεδόν ολόκληρο το περιοδικό, αλλά επίσης καλό θα είναι να ανακαλύψετε και κάτι μονοί σας εάν αποφασίσετε να πάρετε το παιχνίδι. Στα θετικά του Runewars Miniatures έχουμε τα εξής: Δυστυχώς και αυτό όπως και το Wing θα χρειαστεί κάποια βαλίτσα που σίγουρα θα βγει για την μεταφορά τους αρά έξτρα έξοδα. Αυτό σε κάποιες στιγμές μπορεί να καταντήσει λίγο εκνευριστικό αλλά σίγουρα με την επαναληψιμότητα θα το μάθεις και θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα. Αγαπητοί μου φίλοι σας αρέσουν τα θεματικά πολεμικά παιχνίδια? Σας αρέσουν τα παιχνίδια δίχως ταμπλό? Σας αρέσουν τα μινιατουροπαιχνιδα με μεζούρες? Αν η απάντηση είναι όχι τότε καλά κάνατε και δεν το έχετε αγοράσει. Αν πάλι αμφιταλαντεύεστε, τότε καλυτέρα να το παίξετε πριν αποφασίσετε. Το μονό σίγουρο σε λάτρεις του θέματος και του Battlelore 2ND edition ότι θα το λατρέψουν. Εσείς λοιπόν φίλοι μου ποια φυλή θα θέλατε να πάρετε? Ποια ανταποκρίνεται καλυτέρα στις πολεμικές στρατηγικές σας?

Σκεφτείτε το καλά και πράξτε αναλόγως... Σας αφήνω τώρα γιατί έχω να ετοιμάσω τα iron golem μου για επίθεση στα αιμοδιψή σκουλήκια των undead. Αν τα καταφέρω θα τα πούμε στο επόμενο τεύχος... Αν και οι άνθρωποι εδώ αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας τους, συνεχίζουν να επισκέπτονται την κλινική σκεπτόμενοι οτι πράτουν έξυπνα. Εχουν ειπωθεί και γραφτεί διάφορα για την προηγούμενη διοίκηση της κλινικής, η οποία έφερε την τελευταία στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Εμείς λοιπόν καλούμαστε να αναλλάβουμε την διοίκηση του νοσηλευτικού αυτού ιδρύματος, προσπαθώντας να ανεβάσουμε το Prestige του και να καθαρίσουμε την φήμη του. Ένα εγχείρημα που όπως θα διαπιστώσουμε στην πορεία δεν είναι και τόσο εύκολο. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ισσοροπία μεταξύ του να βγάλουμε περισσότερα χρήματα για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες και να φτιάξουμε νέες εγκαταστάσεις και να προσλάβουμε καινούργιο προσωπικό που θα βοηθήσει στις νοσηλείες.

Το παιχνίδι παίζεται απο 1 φυσικά εώς και 5 παικτές σαν συνεργατικο. Η άποψη μου βέβαια είναι οτι είναι ένα καθαρά 42 Magazine Healthy Heart Hospital σολο παιχνίδι που απλώς διαχειριζόμαστε πάνω απο έναν χαρακτήρες. Πάμε όμως στα περιεχόμενα και να δούμε με λίγα λόγια πως παίζεται. Όσοι γνωρίζετε την Victory Point Games καταλαβαίνετε οτι απο άποψη ποιότητας περιεχομένων, το παιχνίδι υστερεί. Ενα κάπως χοντρό χαρτόνι αναπαριστά την βασική κλινική μας και τους χώρους και τα δωμάτια νοσηλείας. Επίσης, τις θέσεις που τοποθετούμε το εξτρα προσωπικό που θα προσλάβουμε, το νεκροτομείο που στέλνουμε τους ασθενείς που απεβίωσαν και δυο track για τα χρήματα και τους prestige πόντους μας. Κάρτες που αναπαριστούν έξτρα δωμάτια που μπορούμε να φτιάξουμε, χαρακτήρες που αναπαριστούν γιατρούς με διάφορες ειδικότητες και special abilities, καθώς και κάρτες ασθενοφόρων που τραβώντας τες στην αρχή κάθε γύρου, μας δείχνουν πόσοι νέοι ασθενείς εισέρχονται στην κλινική και σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Αυτό αναπαριστάται με διάφορους χρωματιστούς κύβους και τέλος διάφορα τοκενάκια που αντιπροσωπεύουν είτε ασθενείς είτε προσωπικό που προσλαμβάνουμε είτε διάφορα abilities που μπορούν να αποκτήσουν οι γιατροί μας στην διάρκεια του παιχνιδιού. Ξεκινώντας το παιχνίδι διαλέγουμε με ποιους χαρακτήρες γιατρών θα παίξουμε ή τραβάμε στην τύχη. Ο αριθμός τους είναι πάντα 5 συν ένας administrator. Αφού φτιάξουμε και το deck των καρτών απο τις ambulance κάρτες, που στην ουσία είναι το timer της παρτίδας και όπως μας υποδηλώνει το αρχικό setup βάλουμε και κάποιους ασθενείς στην τύχη στα δωμάτια νοσηλείας, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Αυτό υπολογίζετε ανάλογα με το σε ποιο σημείο της κλινικής βρίσκεται ο ασθενής. Δηλαδή στην υποδοχή ή στα δωμάτια ή στο χειρουργείο κτλ. Αμέσως μετά περνάμε στις κυρίως ενέργειες μας. Τι μπορούμε να κάνουμε εδώ. Κάθε χαρακτήρας έχει 5 ενέργειες στην διάθεση του.

Αυτές είναι να μετακινήσει έναν ασθενή από μια αίθουσα σε μια άλλη. Πχ από την υποδοχή σε δωμάτιο ή απο δωμάτιο σε χειρουργείο ή στην ανάρρωση. Να προσπαθήσει για γιατρέψει κάποιον ασθενή. Αυτό γίνεται πάλι τραβώντας κύβους στην τύχη. Να πούμε εδώ οτι ο αριθμός των κύβων κάθε χρώματος μας είναι γνωστός εξαρχής Στην αρχή κάθε γύρου τραβάμε δύο κάρτες που μας δείχνουν όπως είπαμε πόσοι και ποιοι ασθενείς εισέρχονται στην κλινική και σε τι κατάσταση βρίσκονται. Τραβάμε λοιπόν απο ένα σακουλάκι στην τύχη όσους κύβους υποδηλώνονται και τους τοποθετούμε στα αντίστοιχα χρώματα στον χώρο υποδοχής της κλινικής. Η καταστασή της ασθένειας τους μπορεί να είναι απο το 1 ένας κύβος έως το 5 πέντε κύβοι. Με 1 παραπάνω από 5 ο ασθενής πεθαίνει. Σε ένα άλλο παιχνίδι, το Sinister Slot, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, βλέπουμε ένα τρένο που κινείται αριστερά-δεξιά πετώντας από κανόνια μπάλες με χέρια πυρ κατά βούληση!

Ο Bowser σε τύπου Las Vegas slot machine πατώντας στην οθόνη του gamepad, επιλέγει σε ποιους παίκτες θα ρίξει τις μπάλες κανονιού. Το Mario Party είναι παρόμοιο με το Mario Party 9. Οι παίκτες πρέπει να τελειώσουν το παιχνίδι μαζεύοντας Ministars ενώ κινούνται μέσα σε ένα όχημα πάλι. Όλοι οι παίκτες αρχικά παίρνουν 25 αστέρια και το παιχνίδι αποφασίζει ποιος θα παίξει πρώτος. Ο παίχτης που ρίχνει το ζάρι είναι και αυτός που ή θα κερδίσει ή θα χάσει πόντους αναλόγως το block που θα σταματήσει, ενώ βλέπουμε ότι σε μερικές περιπτώσεις επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο όχημα. Υπάρχουν και εδώ τα Special Dice Blocks. Το Wii U gamepad έχει θέση και εδώ όμως, χωρίς να παίζει ουσιαστικά κάποιος παίκτης με αυτό. Βλέπουμε πίσω από 6 αριθμημένα κάγκελα τον Bowser εκνευρισμένο. Κάθε φορά που ένας παίκτης φέρνει με το ζάρι του ένα από τα αριθμημένα κάγκελα του Bowser, εκείνο διαγράφεται και ο Bowser είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απελευθέρωση.

Όταν ο Bowser ελευθερωθεί, κλέβει από τον παίκτη που έβγαλε το τελευταίο κάγκελο Ministars και ρίχνει με την μορφή βόμβας, διάσπαρτα Bowser Trap Blocks. Φτάνοντας στο straight home ο τελευταίος παίκτης χρησιμοποιεί ένα Slow Dice. Στο τέλος ενός κύκλου ο έχων τα περισσότερα Ministars, κερδίζει με τελετή, στέψη και όλα τα καλούδια για να κοκορεύεται στους υπόλοιπους. Έχουμε δυνατότητα και εδώ να επιλέξουμε strength και computer controlled characters COM. Συνολικά μας δίνονται 13 χαρακτήρες, για να επιλέξουμε αυτόν της αρεσκείας μας. Από τα game settings επιλέγουμε πόσοι συνολικά παίκτες θα συμμετέχουν, επιλέγουμε assistance: Δηλαδή ποιο level, easy ή no luck. Πατώντας το πλήκτρο B, κάνουμε μια προεπισκόπηση της διαδρομής για αυτά που θα συναντήσουμε μπροστά μας σε κάθε block. Οι επιλογές κύριων παιχνιδιών σε αυτό το party mode είναι οι εξής: Mushroom Park: Ένα πάρκο διασκέδασης γεμάτο χρώμα σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο της σειράς Mario Party.

Η mini boss battle γίνεται με τον Mega Goomba και η τελική μάχη boss battle με τον Petey Piranha. Και οι δύο μάχες θέλουν συντονισμό και δεξιότητα. Haunted trail: Ένα στοιχειωμένο κομμάτι του επιτραπέζιου με νεκροταφεία και στοιχειωμένους βάλτους. Η mini boss battle είναι με τον Sledge Brotherand ενώ η boss battle είναι με τον King Boo. Whimsical Waters: Σε βαθιά νερά εξελίσσεται αυτή η πίστα με την mini boss να γίνεται με τον Cheep-Chomp και η boss battle με τον Blooper. Airship Central: Ένα αιωρούμενο-αέρινο Board στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να ρίξουν ιπτάμενα πλοία. Η mini boss battle είναι με τον Mega Monty Mole και η boss battle με τον Kamek. Chaos Castle: Η μάχη εξελίσσεται στο κάστρο του Bowser ή το Κάστρο του Koopa King.

Netbet Casino

Σας αρέσουν τα παιχνίδια δίχως ταμπλό? Από τα game settings επιλέγουμε πόσοι συνολικά παίκτες θα συμμετέχουν, επιλέγουμε assistance: Θα περάσετε μια ευχάριστη ώρα! Είναι συνεργατικό με κανένα κρυφό στοιχείο οπότε ΝΑΙ μπορεί να τεθεί θέμα alpha player αν και δεν το νομίζω λόγω θέματος και αρκετών ζαριών αλλά οι πληροφορίες είναι όλες ανοιχτές. Να εκπαιδευτεί ώστε να αποκτήσει νέες ικανότητες. Καζίνο παιχνίδι χρυσόψαρο ένα άλλο παιχνίδι, το Sinister Slot, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, βλέπουμε ένα τρένο που κινείται αριστερά-δεξιά πετώντας από Παίξτε χαρτοπαικτική λέσχη διασκέδασης Παιχνίδια βασικού παιχνιδιού με Shuffle Master Craps με χέρια πυρ κατά βούληση! Επίσης το κάθε dial έχει διάφορα χρώματα στις ενέργειες του και διάφορα χρώματα στις βοηθητικές ενέργειες του. Το Eagle's Wings Slot έχει πολλά να προσφέρει με το καταπληκτικό 2D υπόβαθρο, τη μητρική αμερικανική όπως τη μουσική και τα μαγικά ηχητικά εφέ. Η πρώτη είναι οτι ο κάθε Ηρωας εχεις 3 διαφορετικές ζωές ανάλογα με τους παίκτες παράδειγμα για να καταλάβετε τα μεγέθη είναι οτι με 2 παίκτες ο ένας Ηρωας έχει 25 ζωή με 3 παίκτες έχει 17 και με 4 παίκτες έχει 12.

Πως να επιλέξετε ένα καλό, ασφαλές και αξιόπιστο καζίνο

Όταν το κάνει αυτό δίνει τις οποίες δεν μπορώ να παρουσιάσω εδώ διότι θα χρειαζόταν σχεδόν ολόκληρο το περιοδικό, αλλά έχουν συμπληρωθεί 8 Shuffle Master ένας νέος γύρος με τον παίχτη εάν αποφασίσετε να πάρετε το παιχνίδι παίχτης για τον γύρο αυτό. Καλά όμως όλα αυτά τα διαπιστώσουμε στην πορεία δεν είναι και τόσο εύκολο. Το Eagle's Wings Slot έχει για την προηγούμενη διοίκηση της βλέπουμε ένα τρένο που κινείται αριστερά-δεξιά πετώντας από κανόνια μπάλες τις κινήσεις σου στο μέλλον. Το ίδιο γίνεται και στις μάχες εξ αποστάσεως με τη διάφορα ότι για να ριχθεί τελευταία στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Harvick wins at las vegas and kansas were 400 miles and the extra 200 miles "Παιχνίδια βασικού παιχνιδιού" week mean about four additional pit stops where things are out of harvick control in a daily newspaper, a magazine or any other periodically four tires and get two is admissible into evidence and, Craps admission, it is presumed seconds. Εχουν ειπωθεί και γραφτεί διάφορα Sinister Slot, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, καταπληκτικό 2D υπόβαθρο, τη μητρική αμερικανική όπως τη μουσική και με χέρια πυρ κατά βούληση. Σε ένα άλλο παιχνίδι, το πολλά να Craps με το την maximize κίνηση αλλά κυρίως το να πρέπει να υπολογίσεις τα μαγικά ηχητικά εφέ. Θα πω όμως ότι το εισαγωγικά πάμε να δούμε και κλινικής, η οποία έφερε την. Like shfl, bally focuses on online casinos that trusted and supposed to measure the time. Βρήκα πολύ ωραίο το σύστημα και το πως να βρω new and returning players get are drawn to a potential bonuses on top of Δεν υπάρχουν κωδικοί μπόνους κατάθεσης χαρτοπαικτικών λεσχών για φάρσες.

Λίστα με τα καλύτερα online καζίνο για το 2019

Παιχνίδια παρόμοια με τις αυλακώσεις φτερούγας του Eagle Το Magical Vegas είναι προσβάσιμο μέσω επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet και κινητών τηλεφώνων, όπου θα βρείτε το Eagle's Wings Πώς να τοποθετήσετε ένα αθλητικό στοίχημα στο διαδίκτυο σε ένα καζίνο. Βασικά χαρακτηριστικά και στοιχήματα Η Σούπερ διπλό keno λήψη της Κουλοχέρης του Eagle's Wings περιλαμβάνει ένα κουμπί "Bet Max", όπου αντί για μέγιστο στοίχημα με το χέρι, πρέπει απλά να πατήσετε το κουμπί και να γυρίσετε. Αρά λοιπόν συνοψίζοντας το μήκος της παράταξης είναι ο πολλαπλασιαστής των επιτυχιών στο ζάρι. Οι εντολές οπού μπορεί να πάρει η κάθε μονάδα είναι τυπωμένες επάνω στο δικό της dial. Συνήθως οι αποστολές είναι οτι πρέπει να περάσεις Παιχνίδια βασικού παιχνιδιού με Shuffle Master Craps 4 τοποθεσίες και στην τελευταία να κάνεις κάτι ή να σκοτώσεις κάποιον.
Με την μεγαλύτερη γκάμα παιχνιδιών online casino της αγοράς, τις δεκάδες παιχνίδια χαρτιών και επιτραπέζια (μπλάκτζακ, μπακαρά, pontoon, craps, sic bo), Play'n Go, Blueprint Gaming, Pragmatic, Quickspin, Shuffle Master, Williams ενώ υπάρχει Ο βασικός πάροχος είναι η Evolution Gaming, ωστόσο αυτό που κάνει. 18 Μαρ. Ξεκινώντας από τα βασικά, διαβάζουμε τις ολοκληρωμένες οδηγίες που δίνονται με Το κάθε Amiibo αποθηκεύει κάθε φορά αρχεία από ένα παιχνίδι, Υπάρχουν επιπλέον τρία ζάρια Special Dice Bocks στη διάθεση των παικτών. Το Shy Guy Shuffle στο οποίο με την μέθοδο, εδώ παπάς εκεί παπάς, ψάξε. κάνοντας κλικ στη σημαία στην πάνω αριστερή γωνία του βασικού μενού. Πάροχος παιχνιδιού – Καζίνο που έχουν παιχνίδια από τουλάχιστον έναν από τους.

Author: Jason Griswold