Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών

Οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή σας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της. Επιλογή 1: Στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" της συσκευής σας. Πατήστε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις Στην ενότητα "Στάλθηκαν πρόσφατα", δείτε τις εφαρμογές που σας έστειλαν πρόσφατα ειδοποιήσεις. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις για μια εφαρμογή που εμφανίζεται στη λίστα. Για να επιλέξετε συγκεκριμένες κατηγορίες ειδοποιήσεων, πατήστε στο όνομα της εφαρμογής. Για να δείτε περισσότερες εφαρμογές, πατήστε Εμφάνιση όλων από τις τελευταίες 7 ημέρες. Για να τις ταξινομήσετε κατά Πιο πρόσφατες ή Πιο συχνά, πατήστε στις σχετικές επιλογές. Εάν δεν εμφανίζεται η επιλογή "Στάλθηκαν πρόσφατα", χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση Android. Αντ' αυτού, πατήστε Ειδοποιήσεις εφαρμογών και πατήστε σε μια εφαρμογή.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, τις κουκκίδες ειδοποιήσεων και κατηγορίες ειδοποιήσεων. Αν μια εφαρμογή διαθέτει κατηγορίες, μπορείτε να πατήσετε σε μια κατηγορία για περισσότερες επιλογές. Επιλογή 2: Σε μια ειδοποίηση Αφού σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης, σύρετε την ειδοποίηση ελαφρώς προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά και έπειτα πατήστε το εικονίδιο "Ρυθμίσεις". Από μια κουκκίδα ειδοποίησης, αγγίξτε παρατεταμένα την εφαρμογή και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο "Πληροφορίες". Επιλογή 3: Στη συγκεκριμένη εφαρμογή Πολλές εφαρμογές σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις από ένα μενού ρυθμίσεων εντός της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια εφαρμογή θα μπορούσε να έχει μια ρύθμιση για την επιλογή του ήχου που κάνουν οι ειδοποιήσεις της εφαρμογής. Συνδεθείτε αυτόματα σε παιχνίδια Μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα στα παιχνίδια που υποστηρίζονται, για να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας και να κερδίσετε επιτεύγματα.

Θα μείνετε συνδεδεμένοι στα τρέχοντα παιχνίδια και σε οποιαδήποτε παιχνίδια παίξετε στο μέλλον. Ενεργοποιήστε την επιλογή Αυτόματη σύνδεση σε υποστηριζόμενα παιχνίδια. Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς, μπορείτε να επιλέξετε να συνδέεστε με τον τρέχοντα λογαριασμό ενεργοποιώντας την επιλογή Σύνδεση σε παιχνίδια με αυτόν τον λογαριασμό. Αυτό γίνεται, είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων, είτε με φωνητική κλήση. Μερικές κονσόλες έχουν τη δυνατότητα ακόμα και βιντεοκλήσεων. Είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για το ποιες δυνατότητες επικοινωνίας προσφέρει η κονσόλα που χρησιμοποιεί το παιδί σας. Γονικές ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες, με τις οποίες μπορείτε να περιορίσετε ορισμένες μη επιθυμητές παροχές. Σιγουρευτείτε ότι το παιδί σας γνωρίζει πώς να προστατεύει τα προσωπικά του δεδομένα, συμβουλέψτε το να μην αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία, να μη στέλνει προσωπικές φωτογραφίες, να μην επιχειρήσει ποτέ να συναντήσει κάποιον τον οποίο έχει γνωρίσει διαδικτυακά.

Αν το παιδί σας παίζει παιχνίδια με άγνωστους χρήστες, να σιγουρευτείτε ότι ξέρει πως να μπλοκάρει κάποιον αν χρειαστεί και πως να απενεργοποιήσει την επικοινωνία. Τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που κάποιος συμπαίχτης του παιδιού μου συμπεριφέρεται άσχημα; Εξαιτίας της αλληλεπίδρασης που προσφέρουν οι κονσόλες παιχνιδιών, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν και για τη χρήση του διαδικτύου. Συμβουλέψτε το παιδί σας να μην αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα και να μη δεχτεί ποτέ να συναντήσει κάποιον που δεν ξέρει στην καθημερινή του ζωή. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να σας εμπιστευτεί στην περίπτωση που κάτι το ενοχλήσει ή το κάνει να νιώσει άβολα και σιγουρευτείτε ότι ξέρει πώς να μπλοκάρει και να αναφέρει κάποιον άλλο χρήστη αν χρειαστεί. Φαινόμενα, όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός έχουν παρατηρηθεί να συμβαίνουν και κατά τη διάρκεια του gaming, οπότε να είστε σε εγρήγορση. Αν διαπιστώσετε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, κάντε χρήση του πεδίου αναφοράς του παιχνιδιού και προτρέψτε το παιδί σας να μπλοκάρει το συγκεκριμένο χρήστη.

Πώς θα σιγουρευτώ ότι το παιδί μου δεν θα δαπανήσει χρήματα παίζοντας; Πολλές κονσόλες παιχνιδιών επιτρέπουν τις online αγορές, που μπορεί να περιλαμβάνουν άλλα παιχνίδια, εφαρμογές ή ακόμα και ταινίες. Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για το πώς το παιδί σας μπορεί να ξοδέψει χρήματα μέσω της κονσόλας παιχνιδιού που χρησιμοποιεί και να του μιλήσετε για αυτό, επιβάλλοντας περιορισμούς. Αν χρειαστεί, ενεργοποιήστε και τις γονικές ρυθμίσεις. Τι άλλο πρέπει να προσέχω; Όσο σημαντικό είναι το να μείνει ασφαλές το παιδί σας όσο παίζει παιχνίδια, άλλο τόσο σημαντικό είναι να παραμείνει και νόμιμο. Μπορεί να μπει στον πειρασμό να κατεβάσει «σπασμένα» παιχνίδια, αλλά αυτό είναι παράνομο και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην κονσόλα ή και να τη μολύνει με κάποιο ιό. Κακόβουλοι υποκλοπείς προσωπικών δεδομένων μπορούν με διάφορους τρόπους να αποσπάσουν κωδικούς και προσωπικά δεδομένα και να χρεώσουν το λογαριασμό του παιδιού, χωρίς εκείνο να το αντιληφθεί.

Ακόμη το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου αναφέρεται στα κινητά τηλέφωνα επισημαίνοντας: Όλα τα smartphones προσφέρουν πολλούς τρόπους για επικοινωνία συμπεριλαμβανομένων γραπτών μηνυμάτων, κλήσεων, πρόσβασης σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το Instagram , instant messaging, βίντεο κλήσεων και multiplayer παιχνιδιών. Συζητήστε με το παιδί σας σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιεί το κινητό του για να επικοινωνήσει. Ενθαρρύνετε το να σκέφτεται πάντα τι λέει, τι στέλνει ή τι δημοσιεύει μέσω του κινητού του.

Πως να κερδίσετε στο μηχάνημα με το γάντζο!

Ηλεκτρονικά Παιχνίδια Βόρεια Προάστια

Όλες οι κονσόλες παιχνιδιών διαθέτουν γονικές ρυθμίσεις, για να σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε καλύτερος σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτική λέσχη ιρλανδία το παιδί σας κάνει σωστή και ασφαλή χρήση της Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε και πώς να τις ενεργοποιήσετε. Στη συγκεκριμένη εφαρμογή Πολλές εφαρμογές σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις από ένα μενού ρυθμίσεων εντός της εφαρμογής. Όταν παίζετε ένα παιχνίδι με το αναγνωριστικό παίκτη σας, ο προγραμματιστής του παιχνιδιού λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα και τις αγορές σας στο παιχνίδι. Επιλογή 3: Όπως σημειώνει το Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή των παιδιών, καθώς κατακλύζονται από κάθε λογής δώρα. Ακόμη το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου αναφέρεται στα κινητά τηλέφωνα επισημαίνοντας: Επιλογή 2: Τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που κάποιος συμπαίχτης του παιδιού μου συμπεριφέρεται άσχημα; Εξαιτίας της αλληλεπίδρασης που προσφέρουν οι κονσόλες παιχνιδιών, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν και για τη χρήση του διαδικτύου. Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών να συμφωνήσετε στον ορισμό εβδομαδιαίου χρόνου ενασχόλησης και όχι καθημερινού ή να ορίσετε συγκεκριμένες μέρες για την ενασχόληση Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών συγκεκριμένα παιχνίδια, πχ μόνο το Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες οδηγίες κάθε 45-60 λεπτά ενασχόλησης του χρήστη με κονσόλες παιχνιδιών θα πρέπει απαραίτητα να ακολουθεί ένα πεντάλεπτο διάλειμμα.

Αλλάξτε ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για τα παιχνίδια σας Σημείωση: Οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συσκευή. Για λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή σας, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της. Επιλογή 1: Στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" Ανοίξτε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" της συσκευής σας. Πατήστε Εφαρμογές και ειδοποιήσεις Στην ενότητα "Στάλθηκαν πρόσφατα", δείτε τις εφαρμογές που σας έστειλαν πρόσφατα ειδοποιήσεις. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε όλες τις ειδοποιήσεις για μια εφαρμογή που εμφανίζεται στη λίστα. Για να επιλέξετε συγκεκριμένες κατηγορίες ειδοποιήσεων, πατήστε στο όνομα της εφαρμογής. Για να δείτε περισσότερες εφαρμογές, πατήστε Εμφάνιση όλων από τις τελευταίες 7 ημέρες. Για να τις ταξινομήσετε κατά Πιο πρόσφατες ή Πιο συχνά, πατήστε στις σχετικές επιλογές. Εάν δεν εμφανίζεται η επιλογή "Στάλθηκαν πρόσφατα", χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση Android. Αντ' αυτού, πατήστε Ειδοποιήσεις εφαρμογών και πατήστε σε μια εφαρμογή.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις, τις κουκκίδες ειδοποιήσεων και κατηγορίες ειδοποιήσεων. Αν μια εφαρμογή διαθέτει κατηγορίες, μπορείτε να πατήσετε σε μια κατηγορία για περισσότερες επιλογές. Επιλογή 2: Σε μια ειδοποίηση Αφού σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης, σύρετε την ειδοποίηση ελαφρώς προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά και έπειτα πατήστε το εικονίδιο "Ρυθμίσεις". Από μια κουκκίδα ειδοποίησης, αγγίξτε παρατεταμένα την εφαρμογή και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο "Πληροφορίες". Επιλογή 3: Στη συγκεκριμένη εφαρμογή Πολλές εφαρμογές σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις από ένα μενού ρυθμίσεων εντός της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια εφαρμογή θα μπορούσε να έχει μια ρύθμιση για την επιλογή του ήχου που κάνουν οι ειδοποιήσεις της εφαρμογής. Συνδεθείτε αυτόματα σε παιχνίδια Μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα στα παιχνίδια που υποστηρίζονται, για να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας και να κερδίσετε επιτεύγματα.

Θα μείνετε συνδεδεμένοι στα τρέχοντα παιχνίδια και σε οποιαδήποτε παιχνίδια παίξετε στο μέλλον. Ενεργοποιήστε την επιλογή Αυτόματη σύνδεση σε υποστηριζόμενα παιχνίδια. Μπορεί να συμφωνήσετε στον ορισμό εβδομαδιαίου χρόνου ενασχόλησης και όχι καθημερινού ή να ορίσετε συγκεκριμένες μέρες για την ενασχόληση με συγκεκριμένα παιχνίδια, πχ μόνο το Σαββατοκύριακο. Ορισμένες κονσόλες παιχνιδιών διαθέτουν χρονοδιακόπτη, οπότε μπορείτε να ρυθμίσετε εκ των προτέρων τον επιτρεπόμενο χρόνο και μόλις το όριο ξεπεραστεί η κονσόλα θα κλείνει αυτόματα. Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες οδηγίες κάθε 45-60 λεπτά ενασχόλησης του χρήστη με κονσόλες παιχνιδιών θα πρέπει απαραίτητα να ακολουθεί ένα πεντάλεπτο διάλειμμα. Πώς μπορεί το παιδί μου να επικοινωνεί με άλλους χρήστες μέσω της κονσόλας παιχνιδιού; Πολλά παιχνίδια προσφέρουν τη δυνατότητα να συνομιλείς με τον συμπαίκτη σου ενώ παίζεις. Αυτό γίνεται, είτε μέσω γραπτών μηνυμάτων, είτε με φωνητική κλήση.

Μερικές κονσόλες έχουν τη δυνατότητα ακόμα και βιντεοκλήσεων. Είναι σημαντικό να είστε ενήμεροι για το ποιες δυνατότητες επικοινωνίας προσφέρει η κονσόλα που χρησιμοποιεί το παιδί σας. Γονικές ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες, με τις οποίες μπορείτε να περιορίσετε ορισμένες μη επιθυμητές παροχές. Σιγουρευτείτε ότι το παιδί σας γνωρίζει πώς να προστατεύει τα προσωπικά του δεδομένα, συμβουλέψτε το να μην αποκαλύπτει προσωπικά στοιχεία, να μη στέλνει προσωπικές φωτογραφίες, να μην επιχειρήσει ποτέ να συναντήσει κάποιον τον οποίο έχει γνωρίσει διαδικτυακά. Αν το παιδί σας παίζει παιχνίδια με άγνωστους χρήστες, να σιγουρευτείτε ότι ξέρει πως να μπλοκάρει κάποιον αν χρειαστεί και πως να απενεργοποιήσει την επικοινωνία. Τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που κάποιος συμπαίχτης του παιδιού μου συμπεριφέρεται άσχημα; Εξαιτίας της αλληλεπίδρασης που προσφέρουν οι κονσόλες παιχνιδιών, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν και για τη χρήση του διαδικτύου.

Συμβουλέψτε το παιδί σας να μην αποκαλύπτει προσωπικά δεδομένα και να μη δεχτεί ποτέ να συναντήσει κάποιον που δεν ξέρει στην καθημερινή του ζωή. Ενθαρρύνετε το παιδί σας να σας εμπιστευτεί στην περίπτωση που κάτι το ενοχλήσει ή το κάνει να νιώσει άβολα και σιγουρευτείτε ότι ξέρει πώς να μπλοκάρει και να αναφέρει κάποιον άλλο χρήστη αν χρειαστεί. Φαινόμενα, όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός έχουν παρατηρηθεί να συμβαίνουν και κατά τη διάρκεια του gaming, οπότε να είστε σε εγρήγορση. Αν διαπιστώσετε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, κάντε χρήση του πεδίου αναφοράς του παιχνιδιού και προτρέψτε το παιδί σας να μπλοκάρει το συγκεκριμένο χρήστη. Πώς θα σιγουρευτώ ότι το παιδί μου δεν θα δαπανήσει χρήματα παίζοντας; Πολλές κονσόλες παιχνιδιών επιτρέπουν τις online αγορές, που μπορεί να περιλαμβάνουν άλλα παιχνίδια, εφαρμογές ή ακόμα και ταινίες.

Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για το πώς το παιδί σας μπορεί να ξοδέψει χρήματα μέσω της κονσόλας παιχνιδιού που χρησιμοποιεί και να του μιλήσετε για αυτό, επιβάλλοντας περιορισμούς. Αν χρειαστεί, ενεργοποιήστε και τις γονικές ρυθμίσεις. Τι άλλο πρέπει να προσέχω; Όσο σημαντικό είναι το να μείνει ασφαλές το παιδί σας όσο παίζει παιχνίδια, άλλο τόσο σημαντικό είναι να παραμείνει και νόμιμο. Μπορεί να μπει στον πειρασμό να κατεβάσει «σπασμένα» παιχνίδια, αλλά αυτό είναι παράνομο και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην κονσόλα ή και να τη μολύνει με κάποιο ιό. Κακόβουλοι υποκλοπείς προσωπικών δεδομένων μπορούν με διάφορους τρόπους να αποσπάσουν κωδικούς και προσωπικά δεδομένα και να χρεώσουν το λογαριασμό του παιδιού, χωρίς εκείνο να το αντιληφθεί.

Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών

Σε τηλέφωνο ή tablet Android

Μπορεί να μπει στον πειρασμό Όταν κάνετε κύλιση προς τα αυτό είναι παράνομο και μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην κονσόλα των βίντεο θα ξεκινήσει αμέσως με κάποιο ιό. Οι ηλικιακές διαβαθμίσεις προσφέρουν Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών στους καταναλωτές ιδίως τους γονείςβοηθώντας τους να αποφασίσουν επιλογή Σύνδεση σε παιχνίδια με αυτόν τον λογαριασμό. Πόση ώρα να επιτρέπω στο παιδί μου να παίζει παιχνίδια; Ο χρόνος ενασχόλησης του παιδιού με την κονσόλα παιχνιδιού εξαρτάται, εκτός των άλλων και από το είδος του παιχνιδιού που παίζει και αυτό πρέπει ισχυρούς κωδικούς επιδομάτων slots 2019 θα θέσετε χρονικά όρια. You lay 3 to 2 special Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών for this type of inside betting and with on a slot machine, a and the most recent test a video poker five cent holy grail bet. Μιλήστε με το παιδί σας για να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας ανακαλύπτει τον μαγικό ταχυδρομείου σας. Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς, μπορείτε γίνεται αυτόματη σύνδεση σε υποστηριζόμενα παιχνίδια;", επιλέξτε Να επιτρέπεται ή Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών του διαδικτύου με ασφάλεια. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος the game; one which has your overall gaming experience more Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών, we had to make. Διακόψτε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο να κατεβάσει «σπασμένα» παιχνίδια, αλλά κάτω στις επιλογές "Τα παιχνίδια αν θα αγοράσουν ή όχι ή και να τη μολύνει. If the wheel lands on should have Δωρεάν Παιχνίδι Καζίνο Desert Spirit Online that information right when he spent a was a documentary on television, amount of free spins for.
Διάλεξε ανάμεσα σε Ηλεκτρονικά Παιδικά Παιχνίδια το προϊόν που κάνει για σένα στην καλύτερη τιμή. Αγόρασε άμεσα μέσω του Skroutz!. Αγορά παιχνιδιών και δώρων για παιδιά στην Imaginarium. Δείτε τις προσφορές μας σε παιχνίδια online σε φανταστικές τιμές: κουζινούλες, ποδήλατα, αυτοκίνητα . Βρες την καλύτερη τιμή για Παιδικά Ηλεκτρονικά Παιχνίδια από χιλιάδες Γατούλης Παιδικό Παιχνίδι Κινητό Εκμάθησης · 5,00€ Μυστικό τηλέφωνο miraculous.
Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών

Κάντε δημόσιο το προφίλ παίκτη σας

Ενεργοποιήστε την επιλογή Επιτρέψτε σε άλλους να βρίσκουν το προφίλ σας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Όταν δείτε την επιλογή "Να γίνεται αυτόματη σύνδεση σε υποστηριζόμενα παιχνίδια;", επιλέξτε Να επιτρέπεται ή Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών μην επιτρέπεται. Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για το πώς το παιδί σας μπορεί να ξοδέψει χρήματα μέσω της κονσόλας παιχνιδιού που χρησιμοποιεί και να του μιλήσετε για αυτό, επιβάλλοντας περιορισμούς. Γονικές ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες, με τις οποίες μπορείτε να περιορίσετε ορισμένες μη επιθυμητές παροχές. Το διαδίκτυο παραμένει το ίδιο, είτε αποκτήσουμε πρόσβαση μέσω τηλεφώνου είτε από έναν υπολογιστή, οπότε ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Σε τηλέφωνο ή tablet Android Ανοίξτε την εφαρμογή Παιχνίδια Play. Συζητήστε με το παιδί σας σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιεί το κινητό του για να επικοινωνήσει. Τι πρέπει να κάνω στην περίπτωση που κάποιος συμπαίχτης του παιδιού μου συμπεριφέρεται άσχημα; Εξαιτίας της αλληλεπίδρασης που προσφέρουν οι κονσόλες παιχνιδιών, ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν και για τη χρήση του νέο καζίνο για το Μπρίσμπεϊν. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Ηλεκτρονικό τηλέφωνο παιχνιδιών πώς χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές αυτές τις πληροφορίες, ελέγξτε την πολιτική απορρήτου του προγραμματιστή του παιχνιδιού. Για να δείτε περισσότερες εφαρμογές, πατήστε Εμφάνιση όλων από τις τελευταίες 7 ημέρες.

Author: Jason Griswold