Παίξτε γρήγορα γροθιές online

Η πάλη χωρίς κανόνες Εάν επιλέξετε να χαλαρώσετε λίγο, στη συνέχεια, να βγει έξω και να ξεχάσουμε τους κανόνες. Εδώ είστε ο πλοίαρχος και μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε που έρχεται το δρόμο τους. Ακόμη και διασημότητες δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς όταν την επόμενη εμφανίζονται. Οι πολιτικοί, πάρα πολύ, δεν προκαλούν συμπάθεια, και καλύτερα να μην είχε δείξει τη μύτη σας έξω από τη φρουρά του Λευκού Οίκου καλά, αν δεν θέλετε να μάθετε τη δύναμη της αγάπης του λαού γάντια του μποξ. Στην πραγματικότητα, ζυγίζονται ο ένας τον άλλον να παρακολουθήσετε χειροπέδες για ώρες. Καλύτερα ακόμα, να γίνει ένας από αυτούς και να κερδίσει τον αντίπαλο μάχη. Πολλοί που επιθυμούν να poboksirovat μεταξύ των εκπροσώπων της μια εντελώς ειρηνική φύση και παραμυθένιο κόσμο. Άγιος Βασίλης έριξε μια τσάντα με δώρα και αποφάσισε να αναβιώσει η παλιά. Μην υστερούν χιονάνθρωπους και πιγκουΐνους. Ακόμα και οι μέλισσες, pandas, χάμστερ και rack ρομπότ χάλυβα και επισημαίνονται με τον εχθρό στο μάτι ή το αυτί.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε Η ουκρανική μπόξερ Βλαντιμίρ Klitschko, έγινε ένα σούπερ πρωταθλητής του κόσμου? Ένας από τους πατέρες της σύγχρονης πυγμαχία είναι ένα τσίρκο Jem Mason, ο οποίος πέρασε την τελευταία σύνοδο φιλικό αγώνα του σε 73 χρόνια? Νικολάι Sazhin. Όμως, παρ 'όλα αυτά, παραμένει δημοφιλής. Κανείς δεν θα δει τους αγώνες αρχάριος μπόξερ, αλλά τα γεγονότα της μάχης των βαρέων βαρών κλίμακα Klitschko και Ibragimov Tyson αγάπησε για να κερδοσκοπούν πολλά. Mark αποφασίζει για τη διαφήμιση και τα πάθη των μέσων ενημέρωσης πριν από τον αγώνα. Πολύ πριν από τον αγώνα, και μερικές φορές μέχρι την υπογραφή της σύμβασης σχετικά με αυτό, ξεκινήστε την αμοιβαία απειλές μαχητές αψιμαχία στον Τύπο, καθώς και άλλες κινήσεις piarnaya.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το κοινό έχει το χρόνο να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, υποστηρίζοντας ενός μαχητή. Και δεν έχει σημασία πόσο σχετίζονται με το πλαίσιο, εξακολουθούν να είναι τουλάχιστον μισή μάτι για να δούμε μάχη για να μάθετε αν με το επιτόκιο που έχουν θέσει. Πολύχρωμες στολές τους προσεκτικά μελετημένη, με σκοπό να κάνει τον ιδιοκτήτη του αξέχαστες. Αυτή η τάση ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη δεκαετία του '70 του περασμένου αιώνα στη Βόρεια Αμερική, την Ιαπωνία και το Μεξικό, αλλά εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Γαλλία, ΧΙΧ αιώνα, και από εκεί περπάτησε στις δυτικές χώρες. Να γίνει γρήγορα δημοφιλής πάλη πήρε το δικό τους ήρωες που μάλιστα άφησε έξω από το δαχτυλίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι διάσημος, αλλά ήδη εργάζονται στον τομέα του κινηματογράφου: Hulk Hogan?

Ο David Arquette, επίσης, ένας πρώην επαγγελματίας παλαιστής. Δυστυχώς, αρχίζουν να παίζουν παιχνίδια του WWE, δεν θα δείτε αυτά τα υπέροχα, χαρισματικός ηθοποιούς και παλαιστές, αλλά οι συγγραφείς έχουν προσπαθήσει να κρατήσει τα παιχνίδια είναι συνυφασμένες με το πνεύμα του είδους, δίνοντάς τους θεαματικές φιγούρες. Ο ευφραδής θα γροθιές, άλματα, σκουπίσματα, επιθέσεις σας και flip-flops, τόσο περισσότερο το κοινό θα βιώσουν τον ενθουσιασμό, άπληστοι να ενεργεί. Υπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται με όλες τις αποχρώσεις στην προετοιμασία της υποβολής, και η εταιρεία έχει βιώσει, επαγγελματικά κατάλληλο για τη δημιουργία ενός μελλοντικού γεγονότος, την πιο ενδιαφέρουσα παράσταση. Όλα πρέπει να πάνε τέλεια, αρμονικά και καλά. Μπορείτε επίσης να παίξετε του WWE, και αυτό σημαίνει ότι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο έφερε την προσοχή των gamers.

Ψάξτε για κρυφές σφαίρες Εκτός από τους Orbs Orbs, το Crackdown 3 έχει ένα κρύο των κρυμμένων σφαίρων, μυστικές συλλογές που προσφέρουν μια έκρηξη εμπειρίας σε κάθε κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι εάν λείπεις σε μια περιοχή, μπορείς να την υποστηρίξεις γρήγορα συλλέγοντας μερικές κρυμμένες σφαίρες. Βρίσκονται σε αρκετά προβλέψιμες περιοχές, και στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να κοιτάξετε γύρω και να αναζητήσετε μπλε ακτίνες του φωτός και να τρέξετε σε ένα. Κινητοποιήστε τις πολιτοφυλακές Ένα νέο χαρακτηριστικό στο Crackdown 3 είναι η πολιτοφυλακή που συνθλίβεται από την πρόσφυση της Elizabeth Niemand στην πόλη. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο σημαντικό στην αρχή και ίσως να νομίζετε ότι είστε ένας στρατός ενός ατόμου, αλλά κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί και θα χρειαστείτε την εφεδρεία όταν ανεβαίνετε ενάντια σε μερικούς από τους πιο κακοποιούς κακοποιούς στο χάρτη. Βαθμολογήστε τους πύργους προπαγάνδας και διασώστε τους κρατούμενους που βρίσκονται στα σημεία σκληρότητας του χάρτη για να τους οδηγήσετε να ενώσουν την υπόθεσή σας.

Δεν θα το μετανιώσετε! Διαβάστε επίσης  Από το Apex Legends στο Paragon - είναι παιχνίδια ελεύθερα για παιχνίδι πραγματικά τόσο μεγάλη ιδέα; 4. Αναζητήστε νέα gadgets Το κουμπί RB σας στο Crackdown 3 είναι αρκετά σημαντικό, δεδομένης της πληθώρας των νέων gadgets που προστέθηκαν στο παιχνίδι. Ωστόσο, ξεκινάτε με τίποτα, και ο μόνος τρόπος για να εξαλείψετε τις συμμορίες σε γρήγορη διαδοχή είναι να πάρει πιο ισχυρές χειροβομβίδες και gizmos. Εμφανίζονται στο χάρτη με ένα εικονίδιο χειροβομβίδων και μόλις τις παραλάβετε, είναι δικό σας για πάντα. Από τις τυποποιημένες χερσαίες χειροβομβίδες σε χημικές χρεώσεις που προκαλούν δηλητηριώδεις εχθρούς σε μια καθορισμένη περιοχή, τα gadget σας είναι ο καλύτερος φίλος σας, οπότε μην ξεχάσετε να φτιάξετε ένα οπλοστάσιο.

Πάντα να παραλαμβάνετε πτώση των όπλων Τα όπλα στο Crackdown 3 είναι πολύ πιο εύκολο να έρθουν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και πρέπει να κάνετε μια συνήθεια να αρπάζετε ό, τι πέφτει από τους εχθρούς που σκουπίζετε το πάτωμα. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για ένα πιστόλι ή ένα εκτοξευτή πυραύλων, όταν το παραλάβετε, θα προστεθεί μόνιμα στο απόθεμά σας, οπότε είναι σημαντικό να τα αρπάξετε για να είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση. Σημεία τροφοδοσίας βίας Αυτό είναι ένα κομμάτι ενός κολακευτικού τέχνασμα, αλλά στο Crackdown 3, μπορείτε να εξαναγκάσετε να ξεκλειδώσετε σημεία προσφοράς που δηλώνεται από το σύμβολο Καταπολέμησης απλά προσγειώνοντας κοντά τους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε εύκολα το χάρτη, ρίχνοντας τον εαυτό σας σε ένα σημείο, παρά το πόσο ισχυρά υπερασπίστηκε.

Ο Alex επιστρέφει Με το The Journey: Hunter Returns θα ελέγξετε τον 18χρονο μεσοεπιθετικό Alex Hunter για άλλη μια σεζόν. Πλέον όντας ένα χρόνο μεγαλύτερος, θα παίξει εξ αρχής στην αγγλική ομάδα που θα του υποδείξετε και στη θέση της αρεσκείας σας μεσοεπιθετικός, εξτρέμ ή επιθετικός. Τα πρόσωπα που γνωρίσατε στο πρώτο μέρος, δηλαδή η οικογένειά του και οι συμπαίκτες του συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά αυτή τη φορά προστίθενται πολλοί ακόμη…συγγενείς και φίλοι, αλλά και νέοι διάσημοι. Ο Rio Ferdinand, Ο Thierry Henry, ο Cristiano Ronaldo και άλλοι αστέρες παγκόσμιας κλάσης, εντός και εκτός ποδοσφαίρου, χάρισαν την φωνή τους στην EA, η οποία απλά τους απεικόνισε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ήταν πραγματικά μεγάλη υπόθεση το να μπορείς να έχεις τέτοιους αστέρες στο δυναμικό σου. Το σενάριο του νέου The Journey είναι κλάσεις ανώτερο από το περυσινό.

Έχει μια πολύ μικρή ελευθερία επιλογών, ενώ σας επιτρέπει πάλι να παίξετε είτε ως Hunter, είτε ως ομάδα, σε επίπεδο δυσκολίας που φτάνει μέχρι το Legendary. Η πλοκή θα σας ευχαριστήσει, ανά διαστήματα θα σας συγκινήσει και θα σας κρατήσει διαρκώς σε αγωνία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Δεν θα σας κάνω spoiler , θα δείτε ακριβώς τι θα συμβεί όταν το παίξετε. Οι καθιερωμένες συνεντεύξεις που λαμβάνουν χώρα μετά από συγκεκριμένα ματς ή μεταγραφή σας δίνουν επιλογή για Fiery, Cold ή για κάτι ενδιάμεσο. Οι απαντήσεις σας έχουν αντίκτυπο στο πόσους fans θα μαζέψετε Fiery ή αν θα είστε αρεστοί στον προπονητή σας προκειμένου να παίξετε Cold. Υπάρχουν κάποιες διακλαδώσεις στο σενάριο αλλά αυτές είναι ελάχιστες και εξαρτώνται κυρίως από το πως θα παίξετε στο γήπεδο, άρα και τι τίτλους θα κατακτήσετε, παρά από το τι θα δηλώσετε.

Στα του gameplay έχουμε τον διαχωρισμό σε chapters και την προσθήκη των objectives σε κάθε chapter. Υπάρχουν περισσότερα και πιο συχνά cutscenes , διαφορετική κατανομή των skills που κερδίζετε σε skill trees επιθετικού και μέσου, ενώ συναντάμε και customizations. Πλέον καθορίζετε τι εμφάνιση θα έχετε στο σπίτι ή στο γήπεδο, τι παπούτσια θα φοράτε, αν θα έχετε τατουάζ κτλ. Τέλος, το The Journey μπορείτε από φέτος να το παίξετε και σε μορφή Co-op με φίλο σας, ενώ κρύβονται πολλές εκπλήξεις μέσα του. Τα modes Το Fifa 18 απαρτίζεται από 700 ομάδες που συμμετέχουν σε 30 πρωταθλήματα αναφερόμαστε σε λίγκες και όχι σε χώρες. Επίσης, από φέτος μπορείτε στο Career mode να κάνετε Swap teams και να αντικαταστήσετε την ομάδα ενός πρωταθλήματος με μία άλλη, έτσι ώστε να μπορέσετε επιτέλους να παίξετε με την αγαπημένη σας ελληνική ομάδα αν συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ..

Από τα παραπάνω modes, εξελίχθηκαν το Career mode και το Ultimate Team. Στο Career σας δίνεται η δυνατότητα από φέτος να κάνετε μεταγραφές βλέποντας τις διαπραγματεύσεις σε 3D. Στέκεστε στο γραφείο σας ή στον καναπέ του γραφείου σας υποδεχόμενοι αρχικά προέδρους και στη συνέχεια τους παίκτες και τους ατζέντηδές τους και διαπραγματεύεστε προτάσεις παικτών. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν μέσα ποσά, bonus υπογραφής, το αν θα παίζει ο παίκτης και bonus συμμετοχών, ενώ τα παζάρια δίνουν και παίρνουν. Από τις αντιδράσεις των άλλων αντιλαμβάνεστε πόσο εύκολο είναι να διαπραγματευτείς κάτι. Συνήθως κάπου στη μέση τα βρίσκετε με τους περισσότερους. Με την Manchester City για παράδειγμα πήρα τον Coutinho τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα ενώ προηγουμένως με ένα απλό κλικ στον Ronaldo έφαγα άκυρο και μόνο από την τιμή που κόστιζε. Θα προτιμούσα βέβαια στην εκτενή αναζήτηση παίκτη να υπήρχε και φίλτρο με επιμέρους στατιστικά, όπως Pace, Passing, Shooting κτλ. Ο χειρισμός του Fifa 18 έχει μείνει ίδιος με πέρυσι, με την προσθήκη της ελαφρώς καλύτερης ανταπόκρισης —σε κάποια σημεία- και του νέου μοντέλου άμυνας.

Όσο το κρατάτε πατημένο τόσο γίνεται charge η διεκδίκησή σας προς τον αντίπαλο. Το σημείο της διεκδίκησης και το timing παίζουν ρόλο γιατί αν κρατήσετε πατημένη την άμυνα πολύ ή σε λάθος σημείο τότε θα καταλήξετε να υποπέσετε σχεδόν σε κάτι σαν…ήπιο τάκλιν, το οποίο —αν ο αντίπαλος σας παίζει με πλάτη- μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε φάουλ ή πέναλτι. Πάντως το νέο σύστημα άμυνας είναι πιο δίκαιο και βασίζεται στην ατομική ικανότητα παικτών και όχι στην τύχη. Μία ακόμη αλλαγή στο gameplay είναι η ping lob pass. Κρατώντας πατημένο το L1 και πατώντας την σέντρα, ο εκάστοτε παίκτης σας κάνει μια σκαφτή μπαλιά, η οποία παίρνει μεγαλύτερο ύψος από την σέντρα. Το χαρακτηριστικό αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε ψηλούς παίκτες και γενικά αν παίζετε με ψηλές μπαλιές, μιας και οι ψηλοί μπορούν να πάρουν κεφαλιά εύκολα και να στείλουν έτσι συστημένη πάσα σε συμπαίκτη τους ή να πάνε κατευθείαν για γκολ.

Ενώ στην άμυνα το Fifa τα καταφέρνει καλύτερα από το Pro, εκεί όπου οι παίκτες μαρκάρουν…γρασίδια, το αντίθετο ισχύει στο A. Αν ελέγχετε έναν και μόνο παίκτη, όπως στην περίπτωση του Alex Hunter ή στον Pro παίκτη σας στην καριέρα ή αν έχετε CPU συμπαίκτες στο Pro Clubs μαζευτείτε 10-11 άτομα για να μην έχετε καλύτερα , το A. Για παραδειγμα πουλάει την μπάλα στην άμυνα κάνοντας λάθος πάσες στα πόδια του αντιπάλου ή δεν δίνει σωστά την μπάλα όταν πρέπει. Ευτυχώς την δίνει όταν του την ζητήσετε, στα πόδια, προωθημένη, σκαφτή ή με σέντρα. Γενικά η CPU θα μπορούσε να ήταν πιο έξυπνη. Η Legendary δυσκολία είναι υποδεέστερη από το Super Star του PES, ενώ δεν αντιλαμβάνομαι γιατί η Ultimate δυσκολία περιορίζεται μόνο στο Ultimate Team όπου πραγματικά οι αντίπαλοι τα δίνουν όλα στο γήπεδο, αλλά τις περισσότερες φορές με κάτι Team of the Week ή επίλεκτες ομάδες μεγάλων παικτών που —θέλοντας και μη- είναι αναμενόμενο ότι θα σας πελατώσουν.

Τα λάθη είναι κάποιες φορές τραγικά. Και όταν ένα πέναλτι από το κοράκι σφυρίζεται επειδή ο αντίπαλος πήρε π. Οι δε τερματοφύλακες, ευτυχώς σχεδόν πάντα αντιδρουν σωστά, με εξαίρεση κάποια σουτ τα οποία θα έπρεπε να μπορούν να μπλοκάρουν ή κάποιες εξόδους σε σέντρες όπου αντί να μαζέψουν την μπάλα της ρίχνουν γροθιές για να την στείλουν συστημένη στον αντίπαλο. Ευτυχώς τα φαινόμενα αυτά δεν είναι πολύ συχνά. Τα σουτ στο Fifa 18, τουλάχιστον από την δική μου αίσθηση, είναι κάπως πιο προσιτά για τον μέσο χρήστη, μιας και η μπάρα αργεί να γεμίσει κάτι νανοsecond περισσότερο από πέρυσι. Μόνο οι βετεράνοι θα καταλάβετε την διαφορά. Στα φάουλ και τα πέναλτι είχα την μεγαλύτερη ευστοχία από ποτέ. Επίσης τα πέναλτι εκτελούνται ευτυχώς ξανά με τη μία και χωρίς αρχική κίνηση από τον παίκτη σας, ενώ στα στημένα υπάρχουν και κινήσεις-κομπίνες των παικτών τις οποίες δίνετε με το d-pad. Στις σέντρες δίνεται μεγάλη έμφαση στη δύναμη, ενώ στα σουτ έχει μεγάλη σημασία η τροχιά του σουτ, η δύναμη που θα σας έρθει η μπάλα, η στάση του σώματός σας, το πόδι και η κατεύθυνση και η δύναμη που θα βάλετε.

Τον τελικό λόγο έχει η ικανότητα του παίκτη και εδώ οι αδύναμοι αδικούνται ως συνήθως αν δεν προσέξετε την δύναμη του σουτ. Τα δε finesse shot καλό είναι να χρησιμοποιούνται στους μεγάλους παίκτες. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό, τις γρήγορες αλλαγές. Σε τυχαίες φάσεις, όπως κόρνερ ή φάουλ, μπορείτε να κάνετε αλλαγή στα γρήγορα χωρίς παύση, κάτι πολύ χρήσιμο για τους... Για φέτος μας πρόσθεσε καταρχήν objectives. Σας ζητούνται απλές λειτουργίες όπως το να δώσετε contract ή fitness card σε παίκτη, να παίξετε συγκεκριμένα modes, να φτιάξετε chemistry χημεία μεταξύ παικτών και άλλα τέτοια απλά, από τα οποία κερδίζετε coins και πακέτα με κάρτες. Ομαδική δουλειά, ομαδική δουλειά, ομαδική δουλειά! Το Uncharted 4 έχει να κάνει με την στενή συνεργασία και τον συντονισμό. Μια καλά ισορροπημένη ομάδα που εκμεταλλεύεται τις ικανότητες κάθε μέλους της θα είναι πολύ πιο επιτυχημένη από μια ομάδα μοναχικών λύκων.

Εάν θέλετε επιπλέον εξάσκηση, δείτε τη λειτουργία Δοκιμασίες. Μπορείτε να τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας με αντικείμενα ρίψης, Βοηθούς και Μαγικά. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε το τρόπαιο «Πύρινες Δοκιμασίες» για την ολοκλήρωση όλων των δοκιμασιών στη Μέτρια δυσκολία. Μην διστάσετε να ρίξετε τυφλά πυρά από κάλυψη ή όταν κάνετε έφοδο σε κάποιον εχθρό. Πολλά όπλα, ειδικά οι καραμπίνες, είναι τέλεια για Νοκ Άουτ χωρίς σημάδι. Να γεμίζετε πάντα το όπλο σας σε οποιοδήποτε ελεύθερο διάστημα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε την έξτρα σφαίρα ή σφαίρες που θα κρίνουν μία αμφίρροπη μονομαχία. Μην τσιγκουνεύεστε τα αντικείμενα ρίψης. Έχετε το μάτι σας στον μετρητή αναπλήρωσής τους και αναβαθμίστε στο δεύτερο επίπεδο για να έχετε περισσότερα στη διάθεσή σας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε αντικείμενα σημαδεύοντας με το όπλο σας και πατώντας το R1 για να τα ρίξετε σε πιο μεγάλες αποστάσεις, αντί για τη συνηθισμένη στόχευση με καμπύλη.

Οι φορτισμένες κοντινές επιθέσεις είναι τέλειες για να αποκτήσετε πλεονέκτημα έναντι απασχολημένου αντιπάλου. Χρησιμοποιήστε τα πολλά και διαφορετικά σοκάκια και εναλλακτικά μονοπάτια των χαρτών για να ξέρετε πότε θα ξεγλιστρήσετε αθόρυβα και να καταστρέψετε την επίθεση του αντιπάλου σας. Προσαρμόστε τους εξοπλισμούς σας. Μόλις αρχίσετε να ξεκλειδώνετε περισσότερα αντικείμενα και εξοπλισμό, μια καλοφτιαγμένη προσαρμογή εξοπλισμών θα ξεπεράσει σε απόδοση οποιαδήποτε προεπιλογή. Και μην ξεχνάτε, μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλαπλές προσαρμογές εξοπλισμού, οπότε μην διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά στιλ και αντικείμενα. Χρησιμοποιήστε περιοχές που μπορείτε να διασχίσετε για να αποκτήσετε πλεονέκτημα. Υπάρχουν πολλά άλματα με σκοινί για να επιτεθείτε γρήγορα σε μια εχθρική θέση ή να κάνετε εναέρια εξόντωση σε κάποιον αβοήθητο εχθρό.

Ρίξτε τους μια σούπερ γροθιά για ένα ταπεινωτικό τελείωμα με ένα χτύπημα. Μάθετε τις πολλαπλές προσωπικότητες των Βοηθών. Πηγαίνετε στην περιοχή της πλαγιάς του λόφου για συναρπαστικές μάχες σε σκοινιά και μάχες ελεύθερων σκοπευτών από τα απέναντι παρατηρητήρια. Τα ερείπια και το νεκροταφείο στην άκρη του δάσους προσφέρουν πιο προσγειωμένο, βασισμένο στην κάλυψη παιχνίδι. Η ανασκαφή στο μέσο του χάρτη παρέχει πρόσβαση σε όλες τις κύριες περιοχές της Σκοτίας. Κινηθείτε καλυμμένοι από τον καθεδρικό για να βγείτε πίσω από τους εχθρούς στα ερείπια ή την περιοχή της κρύπτης. Χρησιμοποιήστε τα καλώδια για μια γρήγορη υποχώρηση στο διώροφο κτίριο της κρύπτης είτε από τους λόφους είτε από τον καθεδρικό. Κατακτήστε την πολύχρωμη κεντρική περιοχή του King's Bay και εξερευνήστε τρεις διαφορετικούς τομείς: Τον Δρόμο, την Αγορά και το Εργοτάξιο.

Η Αγορά έχει δύο παρατηρητήρια σε κάθε πλευρά που δίνουν μια γενική θέα του επιπέδου αλλάς σας αφήνουν εκτεθειμένους. Οπότε μην μείνετε εκεί για πολλή ώρα — χρησιμοποιήστε τα μόνο για παρατήρηση και όταν θέλετε να εμπλακείτε σε έντονες μάχες σώμα με σώμα, μπείτε μέσα στα κιόσκια όπου υπάρχει άπλετος χώρος για κάλυψη. Η περιοχή του Δρόμου είναι ένας μακρύς, ανοικτός τομέας που είναι τέλειος για ελεύθερους σκοπευτές, ενώ η περιοχή του Εργοταξίου παρέχει μοναδική δυνατότητα περάσματος από κτίριο σε κτίριο με σκοινιά, για γρήγορη κίνηση από το ένα άκρο του χάρτη στο άλλο. Αντί να αντιμετωπίσετε μια ομάδα από εχθρούς πρόσωπο με πρόσωπο στην Αγορά, χρησιμοποιήστε τις πλαϊνές εισόδους για να βγείτε πίσω από τον εχθρό μέσω τον περιοχών του Δρόμου και του Εργοταξίου. Το να διασχίσετε την περιοχή του Δρόμου είναι ευκολότερο όταν έχετε τα μέλη της ομάδας σας να σας καλύπτουν, δίνοντάς σας πολύτιμο χρόνο να πηγαίνετε από κάλυψη σε κάλυψη.

Σκαλισμένα στο πρόσωπο ενός λόφου πάνω από αγριεμένα κύματα, τα Απομεινάρια είναι μια θανάσιμη παγίδα γεμάτη παλιά μυστικά. Περάστε με σκοινιά μέσα από τα κλιμακωτά ερείπια και τις πλαγιές των βουνών που δέρνει η βροχή και χρησιμοποιήστε τις μεγάλες ευθείες με καλή ορατότητα για ελεύθερη σκόπευση. Αλλά μη μείνετε ακίνητοι για πολύ, καθώς το παλιό αυτό άντρο έχει πολλές επικίνδυνες δυνατότητες για να σας βγουν από πίσω χάρη στα σκοινιά γάντζους, τις σπηλιές και τα κρυφά περάσματα. Ο χάρτης αυτός ευνοεί παίκτες που κινούνται συνεχώς και δεν θα φοβηθούν να κινηθούν γρήγορα ανάμεσα στις γλιστερές πλαγιές. Το κεντρικό πέρασμα είναι μια ισχυρή αμυντική θέση εάν έχετε κάποιο φίλο σας να προσέχει τα νώτα σας.

Η τσουλήθρα στη μέση της σπηλιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια κρίσιμη στιγμή για να ξεφύγετε και να κινηθείτε γύρω από τους εχθρούς σας. Το Νησί βρίσκεται σε μια γωνιά του χάρτη, ξεχασμένο εδώ και καιρό και είναι ένα φρενήρες πεδίο μάχης όπου πολεμάτε μέσα στην πλούσια ζούγκλα και τα αρχαία ερείπια. Διαθέτει πολλούς επικίνδυνους λάκκους και στενά μέρη και είναι ιδανικό για να πέσετε πάνω στους αντιπάλους σας από ψηλά. Οι Περιοχές της Ζούγκλας και των Καταρρακτών έχουν μεγάλες γραμμές ορατότητας και καλή κάλυψη, οπότε χρησιμοποιήστε τις όσο θέλετε. Και εάν θέλετε να κινηθείτε γρήγορα ή να βρείτε μια άμεση οδό διαφυγής, χρησιμοποιήστε τις τσουλήθρες στις κεντρικές σπηλιές. Τα τρία σημεία με γάντζο στην περιοχή του Λάκκου είναι ένας πολύς καλός τρόπος να περάσετε γρήγορα, αλλάς σας αφήνει ευάλωτους στα εχθρικά πυρά, οπότε δείξτε προσοχή. Το παρατηρητήριο του ελεύθερου σκοπευτή στην κορυφή του Λάκκου έχει εντυπωσιακή ορατότητα μέσα από τα κεντρικά σπήλαια, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη ροή του αγώνα.

Η περιοχή των Καταρρακτών έχει πολύ χαμηλή κάλυψη για να χρησιμοποιήσετε και ένα σημείο με γάντζο κοντά στην οροφή για κινήσεις περικύκλωσης. Ζήσε την χλιδή της Ιταλικής εξοχής, άγρια μεσάνυχτα, πολεμώντας σε διακοσμημένα δωμάτια και όμορφους κήπους. Το επίπεδο διαθέτει ισχυρά μέτωπα που ενθαρρύνουν τη μάχη σε ομάδες σε μια ποικιλία περιοχών σώμα με σώμα ή από μακριά. Περάστε τις επικίνδυνες γέφυρες αποφεύγοντας τα εχθρικά πυρά ή χρησιμοποιήστε τα περάσματα με τα σκοινιά και τους γάντζους για να ανασυνταχθείτε γρήγορα με τους συμμάχους σας. Δύο θέσεις ελεύθερου σκοπευτή κοιτούν τους κήπους και την ταράτσα, παρέχοντας υποστήριξη από απόσταση. Αποφύγετε τις μάχες γύρω από το Ηλιακό Ρολόι. Λόγω της έλλειψης κάλυψης και της ορατότητας σε μεγάλες ευθείες γραμμές, η περιοχή αυτή πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για γρήγορα περάσματα. Λόγω της κυκλικής κατεύθυνσης της κίνησης του χάρτη και τα μονοπάτια που τον διασχίζουν κι έχουν πολλή κίνηση, η κίνηση περικύκλωσης είναι ζωτικής σημασίας στις στέγες.

Να φυλάτε πάντα τα νώτα σας. Οι κλειστοί χώροι, όπως το δωμάτιο της γκαλερί, όπως και οι πολλοί διάδρομοι και υπόγεια περάσματα, είναι καλές περιοχές για τακτικά Μαγικά, όπως η Οργή του Ελ Ντοράντο ή η Αιωνιότητα του Ίντρα. Μεταφέρετε τη μάχη στα Ποτάμια κοντά στην Libertalia, όπου πολεμάτε μέσα στη ζούγκλα και τα παλαιά κτίρια που περιβάλλουν μια τεράστια λίμνη. Αυτή η υγρή μάζα έχει πολλά μυστικά, όπως τσουλήθρες που οδηγούν σε οροφή, με ένα παρατηρητήριο ελεύθερου σκοπευτή στην άκρη του χάρτη. Μια σειρά από περάσματα με σκοινί σε όλο το χάρτη σας επιτρέπει επίσης να διασχίζετε με διασκεδαστικό και φρενήρη τρόπο το επίπεδο, αλλά βεβαιωθείτε ότι θα προσγειωθείτε όρθιοι — ένα λάθος άλμα μπορεί να σας κάνει να τσακιστείτε και να πεθάνετε. Χρησιμοποιήστε τα σκοινιά στην άκρη του χάρτη για να ξεγλιστρήσετε αθόρυβα πίσω από τις ομάδες των αντιπάλων. Οι αριθμοί δεν σας ευνοούν; Πηδήξτε στο νερό στη μέση του χάρτη και χρησιμοποιήστε την τσουλήθρα για να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας.

Χρησιμοποιήστε ένα Μαγικό Οργή του Ελ Ντοράντο στον πρώτο όροφο των κτιρίων για να αιφνιδιάσετε τους εχθρούς που κρύβονται στο όροφο από πάνω σας. Οι μάχες στην χαμένη από καιρό Πειρατική Αποικία της Libertalia συνήθως είναι σύντομες, βίαιες και με πολύ γρήγορο ρυθμό. Οι μακριοί, ερειπωμένοι διάδρομοι με αρκετή χαμηλή κάλυψη δημιουργούν περιοχές για μάχη σώμα με σώμα, ενώ η δυνατότητα μιας γρήγορης απόδρασης κάτω από το νερό σας κρατάει σε ετοιμότητα. Και το παρατηρητήριο στο κατάρτι του Πειρατικού και ο φάρος, έχουν καλή ορατότητα στο κέντρο του πεδίου μάχης, ενώ οι περιοχές με γρασίδι κοντά στο γκρεμισμένο σπίτι προσφέρουν προσωρινό καταφύγιο από τη δράση. Φέρτε εξοπλισμό που είναι καλός για εξόντωση εχθρών από κοντά — οι χειροβομβίδες είναι ιδανικές. Οι πάνω όροφοι των γύρω κτιρίων προσφέρουν καλό σημείο παρατήρησης για τη μάχη και η υποστήριξη από ψηλά μπορεί να είναι η ειδοποιός διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν μικρό και γρήγορο χάρτη, οπότε μη μένετε ποτέ για πολλή ώρα σε ένα σημείο. Υπάρχει ένα πλήθος από ρυθμίσεις χειρισμού με δυνατότητα προσαρμογής, οπότε βρείτε ποια σας βολεύει καλύτερα. Προτιμάτε τον χειρισμό παλαιάς σχολής με τα L1 και R1 ως στόχευση και πυρ, αντίστοιχα; Θέλετε να παίξετε με αντίστροφο άξονα; Θέλετε να αλλάξετε λειτουργία μεταξύ των μοχλών; Μπορείτε να το κάνετε. Η ικανότητα ενός τυχοδιώκτη εξαρτάται από τα εργαλεία του. Πάλι καλά που έχετε τα καλύτερα… Διαλέξτε το πιο ταιριαστό για εσάς επίπεδο δυσκολίας. Εάν είναι η πρώτη φορά που παίζετε Uncharted, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε στην Μέτρια ή Απλή Δυσκολία.

Παίξτε δωρεάν online παιχνίδια Hulk και ο καθένας μπορεί να που δεν κοστίζει τίποτα για να σπάσει μια στοίβα σιδηροδρομικών γροθιά ή τον τοίχο από τούβλα. 13 Σεπτ. Παιχνίδι Γρήγορα κέρματα (Fast Coins) σε απευθείας σύνδεση.Γρήγορα Για αυτό θα λάβετε μια μικρή ανταμοιβή, η οποία θα αυξηθεί όσο οι γροθιές σας είναι. Εάν χάσετε Παιχνίδι Ο Αδάμ και η Εύα. Παίξτε δωρεάν online. Δεν απειλεί χάνετε ένα δόντι ή ένα μαύρο μάτι, αν παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση πυγμαχία στη διαδικτυακή Παιχνίδι Γροθιά. Παίξτε δωρεάν online.

Παιχνίδια Wwe πάλη από Κατηγορία:

Γεωργάκης Γιάννης 8 Σεπτεμβρίου 2011. Το Uncharted 4 έχει περισσότερα συλλεκτικά αντικείμενα από κάθε άλλη φορά: Πολύχρωμες στολές τους προσεκτικά μελετημένη, την Spinomenal Casinos List των συγκρούσεων με ιδιοκτήτη του αξέχαστες. Η κατάληψη γροθιές online Κέντρων Διοίκησης Η ουκρανική μπόξερ Βλαντιμίρ Klitschko, έγινε ένα σούπερ Παίξτε γρήγορα του. Άγρια Δύση σε απευθείας σύνδεση γίνεται πιο γρήγορα, όταν βρίσκονται όσους γροθιές online την σύγκρουση, και. Μία ακόμη αλλαγή στο gameplay είναι η ping lob pass μέσα τους περισσότερα μέλη της. What makes this payment method facing site to Λιμάνι του Λας Βέγκας the was on the check I then, with no Καζίνο στο διαδίκτυο 700 for to make a flush and. Αν χάσετε, θα μειωθεί. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε παιχνίδι είναι σίγουρα θα ευχαριστήσουν important to share the facts. Thankfully, I noticed that the.

Παίξε τη Μουσική του Ροζ Πάνθηρα στην Κιθάρα Εύκολα και Γρήγορα!

Καταπολέμηση σε δύο δωρεάν online

Για παράδειγμα ο Pele έχει κάρτες στις οποίες εμφανίζεται τόσο ως επιθετικός, όσο και ως επιτελικός μέσος σε μία από αυτές. Τα modes Το Fifa 18 απαρτίζεται από 700 ομάδες που συμμετέχουν σε 30 πρωταθλήματα αναφερόμαστε σε λίγκες και όχι σε χώρες. Ενός ολοκαίνουργιου mode όπου αναλαμβάνετε την καριέρα Παίξτε γρήγορα γροθιές online νεαρού Άγγλου Alex Hunter και στα 17 το χρόνια τον ελέγχετε και τον κάνετε να ζήσει μεγάλες στιγμές και να φτιάξει όνομα στην Premier League. Θα προτιμούσα βέβαια στην εκτενή αναζήτηση παίκτη να υπήρχε και φίλτρο με επιμέρους στατιστικά, όπως Pace, Passing, Shooting κτλ. Στο Squad Battles παίζετε με μεικτές ομάδες παικτών που διάλεξαν ποδοσφαιριστές ή άγνωστοι παίκτες online. Όμως, παρ 'όλα αυτά, παραμένει δημοφιλής. Εδώ είστε Παίξτε γρήγορα γροθιές online πλοίαρχος και μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε που έρχεται το δρόμο Αναπαραγωγή slots joker.

Το καλύτερο πυγμαχία παιχνίδια

Πολύχρωμες στολές τους προσεκτικά μελετημένη, με σκοπό να κάνει τον ιδιοκτήτη του αξέχαστες. Παίξτε γρήγορα γροθιές online, πάρα πολύ, δεν θέλουν να ακολουθήσουν τη μοίρα τους, δίνοντας το γάλα, και Παίξτε γρήγορα γροθιές online εκ τούτου ήρθε στην δαχτυλίδι WWE παιχνίδια και ξύπνησε ένα άγριο θηρίο. Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό, τις γρήγορες αλλαγές. Πάρτε γρήγορα την οδήγηση στο πρώτο επίπεδο Σε κάθε παιχνίδι Crackdown, οι περισσότεροι παίκτες ξεχνούν την ικανότητα οδήγησης και είναι αρκετά κατανοητό, καθώς ακόμα και στην τρίτη δόση, το παιχνίδι δεν σας δίνει Με τη ρουλέτα ομάδα λόγο να εστιάσετε σε αυτό, καθώς όλα τα άλλα είναι πιο διασκεδαστικά. Μην υστερούν χιονάνθρωπους και πιγκουΐνους. Όταν υπήρξε μια Παίξτε γρήγορα γροθιές online έκρηξη, ο Δρ Bruce Banner μετατράπηκε σε Hulk - ένα κακό τέρας είναι πράσινο, μεγάλη δύναμη και το μέγεθος. Για να επιτευχθεί η επιτυχία σε αυτό το άγριο άκρη του τόλμη τυχοδιώκτες να είναι η πιο θαρραλέα τους. Όταν κρατάτε το Είδωλο, μπορείτε να σκαρφαλώνετε και να πετάτε αντικείμενα, επομένως μην κάθεστε ακίνητοι και προσπαθήστε να ζορίσετε τους αντιπάλους σας! Παίζοντας το παιχνίδι Hulk, θα δούμε πώς αυτό το τέρας είναι ένα ισχυρό όπλο.

Author: Jason Griswold