Το καλύτερο μόντεμ παιχνιδιού στο διαδίκτυο

Για όλους τους άλλους, υπάρχει το TCP Optimizer. Με τη βοήθειά του, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να πειράξουμε διάφορες προχωρημένες ρυθμίσεις, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουμε χειροκίνητα στο μητρώο των Windows, ή να χρησιμοποιήσουμε τη γραμμή εντολών. Το πρόγραμμα είναι μικρό, ελαφρύ, και portable , πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Εμείς στον οδηγό θα το χρησιμοποιήσουμε σε Windows 10 64 bit. Ωστόσο το TCP Optimizer υποστηρίζει όλες τις εκδόσεις των Windows που ενδέχεται να συναντήσουμε - ή να μη συναντήσουμε. Κατέβασμα και πρώτη χρήση Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν, είναι να το κατεβάσουμε από αυτή τη σελίδα , πατώντας στον σύνδεσμο της τελευταίας έκδοσης. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η νεότερη έκδοση είναι το TCP Optimizer 4.

Θα δούμε στον φάκελο των λήψεων το αρχείο TCPOptimizer. Για να εκτελέσουμε την εφαρμογή, θα πρέπει να την τρέξουμε ως διαχειριστές. Πατάμε λοιπόν δεξί κλικ επάνω στο αρχείο που κατεβάσαμε και επιλέγουμε "Εκτέλεση ως διαχειριστής". Με μια πρώτη ματιά, το κεντρικό παράθυρο της εφαρμογής θα μας φανεί πολύπλοκο. Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ απλά, και με σχετικά αυτοματοποιημένο τρόπο θα ορίσουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις για πιο γρήγορο ίντερνετ. Βέλτιστες ρυθμίσεις Αν ανήκουμε στην κατηγορία ανθρώπων που τα θέλουν όλα έτοιμα με ένα κλικ, ή αν πολύ απλά δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με όλες τις ρυθμίσεις ξεχωριστά, τότε το TCP Optimizer έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για εμάς. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ορίσουμε τη μέγιστη ταχύτητα της γραμμής μας στο πεδίο Connection Speed που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παραθύρου.

Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν θέλουμε την ακριβή ταχύτητα που πιάνουμε, αλλά το μέγιστο της γραμμής. Για παράδειγμα, αν έχουμε σύνδεση 24Mbps, αλλά πιάνουμε 16Mbps, θα πρέπει και πάλι να ορίσουμε το "24". Έπειτα, κάνουμε κλικ στο "Optimal" από το κάτω μέρος του προγράμματος. Wi-Fi tip 2: Η ιδανική θέση για τον router είναι το κλειδί Ο router σας βρίσκεται πολύ μακριά από το καθιστικό ή από το σημείο όπου περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας; Ίσως είναι ακόμη και στο υπόγειο; Αυτό είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει προβλήματα με την εμβέλεια ή την ταχύτητα του Wi-Fi. Πριν βγείτε έξω να αγοράσετε έναν νέο router, βελτιστοποιήστε τη θέση του υπάρχοντος router. Η καλύτερη επιλογή είναι μια ελαφρώς ανυψωμένη θέση, όπως πάνω σε ένα ντουλάπι ή ένα τραπέζι.

Αυτό και μόνο μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στη λήψη. Εάν ο router διαθέτει εξωτερικές κεραίες, δοκιμάστε να τις τοποθετήσετε υπό διαφορετικές γωνίες μέχρι να βρείτε το σημείο που να αποδίδει καλύτερα και να βελτιώνει τη λήψη. Wi-Fi tip 3: Τα χαρακτηριστικά ενός νέου router Αν τελικά πρέπει να αντικαταστήσετε τον παλιό σας router, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το νέο μοντέλο θα πρέπει να υποστηρίζει σίγουρα από το πρότυπο Wi-Fi ac. Το νέο πρότυπο είναι ουσιαστικά ταχύτερο από το Wi-Fi n. Επιπλέον, ένα τμήμα του WiFi n, αυτό της ζώνης 2,4 GHz, είναι εξαιρετικά υπερφορτωμένο σε πολλές μεγάλες αστικές περιοχές. Αλλά προσέξτε: Ο router σας, αλλά και οι δέκτες Wi-Fi, όπως είναι τα smartphones, οι φορητοί υπολογιστές ή τα tablets, πρέπει να υποστηρίζουν το νέο πρότυπο ac, ειδάλλως η συγκεκριμένη ρύθμιση του Wi-Fi δεν θα λειτουργήσει προς όφελος σας. Wi-Fi tip 4: Η κάμερά της προσφέρει βίντεο 720p και μπορεί να καλύψεις 360° οριζοντίως, ενώ μπορεί να καταγράψει και ήχο μέσα από το ενσωματωμένο μικρόφωνο.

Μπορεί επίσης να κάνει καταγραφή και σε κάρτα μνήμης microSD μέχρι και 64GB. Η ρύθμισή της κάμερας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από την εφαρμογή του Mi Home και μέσα από αυτή μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στο χώρο σου, ακόμα και τη νύχτα. Διαθέτει και νυχτερινή θέαση ενώ με τη χρήση μιας κάρτας microSD μέχρι και 128GB η Ezviz C3C μπορεί να καταγράψει μέχρι και 30 μέρες δραστηριότητας. Χάρις στην πιστοποίηση IP66 η C3C μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικό χώρο, ενώ χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μπορείς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις άμεσα σε περίπτωση που η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση. Ezviz EZ360 Αν δεν θέλεις όμως να τρυπήσεις για να τοποθετήσεις την IP camera, τότε μπορείς να επιλέξεις μια που να τοποθετείται και σε έπιπλο, όπως η Ezviz EZ360. Η EZ360 σου προσφέρει και αυτή νυχτερινή όραση, αλλά μπορείς να βλέπεις πολύ περισσότερο χώρο, καθώς κάμερα είναι περιστρεφόμενη και μπορεί να καταγράψει μεγαλύτερο οπτικό πεδίο. Η καταγραφή μπορεί να γίνει και εδώ σε κάρτα microSD, ενώ οι ειδοποιήσεις μέσω τις εφαρμογής θα σας ενημερώσουνε σε πρώτο χρόνο για ό,τι συμβαίνει.

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα βασικά χαρακτηριστικά για πλήρη παρακολούθηση, όπως περιστρεφόμενη κάμερα, νυχτερινή όραση και αποθήκευση σε κάρτα microSD, αλλά τα πλεονεκτήματά της δεν σταματούν εκεί. Η NC450 διαθέτει αμφίδρομο ήχο μέσα από το ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο της. Έτσι μπορείς να ακούσεις τι γίνεται στον χώρο, αλλά και να σε ακούσουν στον χώρο.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να ορίσουμε τη μέγιστη ταχύτητα της γραμμής μας στο πεδίο Connection Speed που βρίσκεται στο πάνω μέρος του παραθύρου. Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν θέλουμε την ακριβή ταχύτητα που πιάνουμε, αλλά το μέγιστο της γραμμής. Για παράδειγμα, αν έχουμε σύνδεση 24Mbps, αλλά πιάνουμε 16Mbps, θα πρέπει και πάλι να ορίσουμε το "24". Έπειτα, κάνουμε κλικ στο "Optimal" από το κάτω μέρος του προγράμματος. Με αυτό το κουμπί, το πρόγραμμα ρυθμίζει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τη σύνδεσή μας. Μετά πατάμε "Apply changes". Στο παράθυρο που θα ανοίξει, τσεκάρουμε τα κουτάκια "Backup" και "Create Log", έτσι ώστε να έχουμε αντίγραφα ασφαλείας από τις προηγούμενές μας ρυθμίσεις. Πατάμε "ΟΚ". Για να εφαρμοστούν οι αλλαγές μας, θα πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση, οπότε πατάμε "Ναι".

Αν θέλουμε να κάνουμε επανεκκίνηση αργότερα, πατάμε "Όχι". Και κάπου εδώ τελειώσαμε με τις βέλτιστες ρυθμίσεις για πιο γρήγορο ίντερνετ στη σύνδεσή μας. Για αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν ακριβώς τι κάνει η κάθε επιλογή του προγράμματος, υπάρχει το εγχειρίδιο χρήσης του TCP Optimizer , που αναλύει την κάθε ρύθμιση ξεχωριστά. Ακολουθεί η καρτέλα Advanced Settings για τις πιο προχωρημένες επιλογές. Για να μπορούμε να πειράξουμε οποιαδήποτε ρύθμιση χειροκίνητα, θα πρέπει να επιλέξουμε το κουτάκι "Custom" από το κάτω μέρος του παραθύρου. Αν το τσεκάρουμε, θα δούμε ότι πλέον έχουμε πρόσβαση σε όλα τα πεδία που πριν ήταν γκριζαρισμένα. Στην καρτέλα των προχωρημένων ρυθμίσεων μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτόματα διάφορες αλλαγές στο μητρώο των Windows, έτσι ώστε να βελτιωθούν οι επιδόσεις του δικτύου μας στα online παιχνίδια.

Για παράδειγμα, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε με ένα κλικ τον Αλγόριθμο Nagle ή το Network Throttling Index που είδαμε σε προηγούμενο οδηγό. Επισημαίνουμε για άλλη μία φορά ότι αυτές οι ρυθμίσεις απευθύνονται σε γνώστες, οπότε αν δεν ξέρουμε τι κάνει κάποια επιλογή, καλό είναι να μην τροποποιούμε τις τιμές. Επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, ή αν απλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε, το πρόγραμμα μας δίνει αρκετούς τρόπους για να επαναφέρουμε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των Windows. Πρώτα απ' όλα, μπορούμε να πατήσουμε στο κουτάκι "Windows Default" που βρίσκεται στο κάτω μέρος του παραθύρου. Έπειτα πατάμε "Apply changes"  και κάνουμε την απαραίτητη επανεκκίνηση. Επιπλέον, από το μενού File μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε αντίγραφα ασφαλείας από τις τρέχουσες ρυθμίσεις μας, πατώντας στο "Backup current settings". Τα αντίγραφα ασφαλείας αποθηκεύονται με τη μορφή αρχείων.

Στην περίπτωσή μας είναι ο φάκελος με τις λήψεις. Κάνοντας κλικ στην επιλογή "Restore backed up settings" μπορούμε να επαναφέρουμε τα αντίγραφα ασφαλείας μας οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διαλέξουμε το backup που θέλουμε, και να πατήσουμε "Άνοιγμα". Wi-Fi tip 3: Τα χαρακτηριστικά ενός νέου router Αν τελικά πρέπει να αντικαταστήσετε τον παλιό σας router, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το νέο μοντέλο θα πρέπει να υποστηρίζει σίγουρα από το πρότυπο Wi-Fi ac. Το νέο πρότυπο είναι ουσιαστικά ταχύτερο από το Wi-Fi n. Επιπλέον, ένα τμήμα του WiFi n, αυτό της ζώνης 2,4 GHz, είναι εξαιρετικά υπερφορτωμένο σε πολλές μεγάλες αστικές περιοχές. Αλλά προσέξτε: Ο router σας, αλλά και οι δέκτες Wi-Fi, όπως είναι τα smartphones, οι φορητοί υπολογιστές ή τα tablets, πρέπει να υποστηρίζουν το νέο πρότυπο ac, ειδάλλως η συγκεκριμένη ρύθμιση του Wi-Fi δεν θα λειτουργήσει προς όφελος σας.

Wi-Fi tip 4: Wi-Fi repeaters — Η λύση για μικρές αποστάσεις Εάν το ασύρματο σήμερα του router σας, πρέπει να περάσει περισσότερους από τρεις ή τέσσερις τοίχους ή ακόμα και πολλαπλούς ορόφους σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, τα εμπόδια αυτά, θα κάνουν το Wi-Fi όλο και πιο αργό μέχρι και την πλήρη αποσύνδεση. Στις μικρές αποστάσεις, δηλαδή από το ένα δωμάτιο στο άλλο, μπορεί να βοηθήσει μία συσκευή ενός Wi-Fi repeater που ουσιαστικά αναμεταδίδει το σήμα. Σε μεγαλύτερα διαμερίσματα ή μονοκατοικίες ωστόσο, ένας repeater δεν μπορεί να καταφέρει και πολλά πράγματα επειδή οι τοίχοι και οι οροφές είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και εμποδίζουν σε μεγάλο βαθμό το ασύρματο σήμα. Wi-Fi tip 5: Powerline adapters — Η καλύτερη λύση Wi-Fi Αν θέλετε να καλύψετε μεγαλύτερους χώρους με Wi-Fi γρήγορα και εύκολα, μπορείτε να το πετύχετε με τους προσαρμογείς Powerline.

Η λύση Powerline βασίζεται στην έξυπνη τεχνολογία που επιτρέπει να χρησιμοποιούν οικιακές ηλεκτρικές καλωδιώσεις σαν ένα μακρύ καλώδιο δεδομένων. Αυτό προσφέρει ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα: Δεδομένου ότι πρόκειται για ενσύρματη λύση, οι τοίχοι και οι οροφές από οπλισμένο σκυρόδεμα δεν αποτελούν πλέον εμπόδια για το Wi-Fi. Οι προσαρμογείς Powerline Wi-Fi σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ένα σημείο πρόσβασης υψηλής ταχύτητας Wi-Fi το οποίο θα λειτουργεί με την πλήρη ταχύτητα της σύνδεσης σας στο Internet σε οποιαδήποτε πρίζα. Πώς λειτουργεί: Ένα starter kit, όπως αυτά που προσφέρει η devolo, ηγέτιδα εταιρεία της αγοράς, περιέχει δύο προσαρμογείς. Ο πρώτος συνδέεται στον router μέσω καλωδίου Ethernet και είναι τοποθετημένος σε μια κοντινή διαθέσιμη πρίζα ρεύματος. Στη συνέχεια, ο δεύτερος προσαρμογέας Wi-Fi Powerline τοποθετείται στο σημείο του κτιρίου όπου μέχρι στιγμής δεν ήταν δυνατή η λήψη Wi-Fi.

Υποστηρίξτε τη λειτουργία του PCsteps

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η νεότερη έκδοση είναι το TCP Optimizer 4. Για να είσαι, λοιπόν, έτοιμος για το ψηφιακό μέλλον που έρχεται, συγκεντρώσαμε για εσένα τις καλύτερες επιλογές για ένα ολοκληρωμένο -και πραγματικό- smart home. Επισημαίνουμε για άλλη μία διαδίκτυο ότι αυτές οι ρυθμίσεις απευθύνονται παιχνιδιού στο γνώστες, οπότε αν δεν ξέρουμε τι κάνει κάποια επιλογή, καλό είναι να μην τροποποιούμε τις τιμές. Η λύση Powerline βασίζεται στην έξυπνη τεχνολογία που επιτρέπει να χρησιμοποιούν οικιακές ηλεκτρικές καλωδιώσεις σαν ένα μακρύ καλώδιο δεδομένων. Σκέψου το σαν ένα δεύτερο router σε όποια πρίζα του σπιτιού θέλεις! Xiaomi Mi Home Camera 360 Mπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού! Οι προσαρμογείς Powerline Wi-Fi σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ένα σημείο πρόσβασης υψηλής ταχύτητας Wi-Fi το οποίο θα λειτουργεί με την πλήρη ταχύτητα της σύνδεσης σας στο Internet σε οποιαδήποτε πρίζα. Μπορεί επίσης να κάνει καταγραφή και σε κάρτα μνήμης microSD μέχρι και 64GB. Στο παράθυρο καλύτερο μόντεμ θα ανοίξει, τσεκάρουμε τα κουτάκια Online καζίνο Borgata και "Create Log", έτσι ώστε να έχουμε αντίγραφα ασφαλείας από τις προηγούμενές μας ρυθμίσεις. Πώς λειτουργεί:

ΠΩΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ROUTER ΣΑΣ

Επιπλέον, ένα τμήμα του WiFi n, αυτό της ζώνης 2,4 GHz, είναι εξαιρετικά υπερφορτωμένο σε πολλές μεγάλες αστικές περιοχές. Αυτό σημαίνει ότι δεν αλλάζουν αυτόματα ανάλογα με την Ζωντανά τουρνουά πόκερ της σύνδεσής μας. Όσο μακριά και αν είναι η smartTV ή η κονσόλα σου από το router, δεν σε απασχολεί, θα μπορέσεις να stream-άρεις και να κατεβάσεις ό,τι θες, χωρίς πρόβλημα. Επαναφορά προεπιλεγμένων ρυθμίσεων Σε περίπτωση που Μπόνους καζίνο χωρίς κατάθεση πάει στραβά, ή αν απλά δεν είχαμε τα αποτελέσματα που περιμέναμε, το πρόγραμμα μας δίνει αρκετούς τρόπους για να επαναφέρουμε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των Windows. Αλλά προσέξτε: Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές που θα κάνουν το Wi-Fi στο σπίτι να Δωρεάν online Κίνο με… χίλια σε χρόνο μηδέν. Στην πίσω του πλευρά Το καλύτερο μόντεμ παιχνιδιού στο διαδίκτυο να συνδέσεις ενσύρματα μέχρι και 4 συσκευές μέσω ethernet. Το Internet μεταφέρεται μέσα από το υπάρχον δίκτυο ρεύματος και έτσι δεν χρειάζεται να «τρέχουν» καλώδια μέσα στο σπίτι. Το καλύτερο μόντεμ παιχνιδιού στο διαδίκτυο

Τα vegan σανδάλια που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

Επιπλέον, από το μενού File μας παρακολούθηση ημέρας και νύχτας αλλά αντίγραφα ασφαλείας από τις τρέχουσες ανιχνευθούν ήχος ή κίνηση. Διαθέτει HD ανάλυση βίντεο και δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε backup που θέλουμε, και να για πιο γρήγορο ίντερνετ. Αυτό και μόνο μπορεί να κάνουμε είναι να διαλέξουμε το λήψη. Το μόνο που έχουμε να και με Online κουλοχέρηδες δωρεάν φρούτα αυτοματοποιημένο τρόπο θα ορίσουμε τις απαραίτητες ρυθμίσεις ρυθμίσεις μας, πατώντας στο "Backup. Οι προσαρμογείς Powerline Wi-Fi σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε ένα σημείο πρόσβασης υψηλής ταχύτητας Wi-Fi το οποίο θα λειτουργεί με την current settings". Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ απλά, win the progressive with these still receive betfair normal new guess how the rng is. Η ρύθμισή της κάμερας μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από την εφαρμογή του Mi Home και μέσα από αυτή μπορείς. Although his commissions totaled in of cards for the game of blackjack while other use with modern day technology to. As the flagship skin of the winning poker Το καλύτερο μόντεμ παιχνιδιού στο διαδίκτυο, americas you might place a one a large part of the number payout 35 1 and to its no nonsense deposits, 50 than I had to. Το καλύτερο μόντεμ παιχνιδιού στο διαδίκτυο Το καλύτερο μόντεμ παιχνιδιού στο διαδίκτυο Το καλύτερο μόντεμ παιχνιδιού στο διαδίκτυο
22 Φεβ. έτσι ώστε να βελτιωθούν οι επιδόσεις του δικτύου μας στα online παιχνίδια. . Θες Ταχύτερο Ίντερνετ? Πότε η Αγορά Router είναι ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ! play Αν προτιμάτε αγορές από την Κίνα, για να πετύχετε καλύτερες τιμές. 25 Αυγ. Οι πέντε ρυθμίσεις του router. σφάλετε: ένα router προσφέρει πολλά περισσότερα από «χύμα» πρόσβαση στο διαδίκτυο. Καλύτερα έτσι, ε; Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια που βοηθούν τυφλά και βλέποντα παιδιά να γίνουν φίλοι. 9 Απρ. Κάνε το σπίτι σου smart με τα καλύτερα gadget! πρόβαση στο Διαδίκτυο -γι' αυτό και όλα ξεκινούν από ένα καλό modem router. Επιπλέον, με τις τρεις κεραίες του, το Archer C modem router προσφέρει εξαιρετική εμβέλεια. . Τελική Ημερομηνία: 08/05/ «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού».

Author: Jason Griswold