Μεγάλη καναδική χαρτοπαικτική λέσχη Langford

Με θαυμαστή ανεμελιά υποκαθιστά τον μύθο της φεουδαρχίας που ικανοποιεί τις φαντασιώσεις και γεύεται τα δηλητήριά τους με τον προσωπικό του μύθο: Ο Πλανευτής [The Trickster], μτφ. Ένας νεαρός αστυνομικός δολοφονείται και το πτώμα του ακρωτηριάζεται φρικτά. Γιατί ο Σαμ ξέρει τι κρύβει στα σπλάχνα του το Βουνό του Λύκου. Πανούργο, σκοτεινό και γεμάτο κακία, που απολαμβάνει να παραπλανά τους ανθρώπους και να σκορπίζει τον τρόμο και την καταστροφή. Αυτό το πνεύμα, φυλακισμένο για χρόνια μέσα στο βράχο από τους σαμάνους των Ινδιάνων Κιτσουϊνίκ, είναι τώρα πάλι ελεύθερο να συνεχίσει το φρικτό του έργο. Μόνο ο Σαμ μπορεί να πολεμήσει τον Πλανευτή. Αλλά για να βγει νικητής από την θανάσιμη αναμέτρησή τους θα πρέπει να ενωθεί με τα πνεύματα των προγόνων του και να ξαναγίνει ο Λύκος που Κυνηγά…] [Τιμή πώλησης: Το στοιχειωμένο πνεύμα της Ελάιζαμπελ, μτφ.

Όλα άρχισαν μετά την Βέρνιχτουγκ, τον πόλεμο που άφησε την πόλη κατεστραμμένη, ματωμένη, ισοπεδωμένη και τους κατοίκους της τσακισμένους, με τα τραύματά τους ανοιχτά, να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει… Υποχθόνια πλάσματα καραδοκούν στον λαβύρινθο της Παλιάς Συνοικίας και όσοι τολμούν να κυκλοφορήσουν εκεί όταν πέφτει το σκοτάδι γίνονται εύκολο θήραμα. Θήραμα των λύκων και των δολοφόνων που στήνουν το καρτέρι τους στα στενά σοκάκια, αλλά και πλασμάτων πολύ πιο φονικών, πλασμάτων φτιαγμένων από μαγεία. Το κακό όμως που κρύβεται πίσω από προσωπεία είναι το πιο θανατηφόρο. Πίσω από το προσωπείο του πλούτου και της φιλανθρωπίας που καλύπτει τα ανώτερα στρώματα της λονδρέζικης κοινωνίας κρύβεται μια τρομακτική συμμαχία, μια συμμαχία με τα πλάσματα της μαγείας, που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους.

Στον πυρήνα της συνωμοσίας βρίσκεται η όμορφη, ευάλωτη και αινιγματική Ελάιζαμπελ Κραίυ, το κλειδί για την επικράτηση του απόλυτου σκότους. Φανταστικά διηγήματα, εισαγωγικά-σημειώσεις-μτφ. Το μυστήριο του δόκτωρος Χονιχμπέργκερ, εισαγωγή Ioan P. Couliano, μτφ. Δεν έχω στόμα και πρέπει να ουρλιάξω, εισαγωγή-μτφ. Παγκόσμια ψυχή, μτφ. Κι όμως, εκείνο που διαποτίζει το μυθιστόρημα είναι μια βαθιά αφοσίωση στον άνθρωπο. Μέσα από μια δραματική αναζήτηση λυτρωτικών απαντήσεων σε αρχέγονα υπαρξιακά ερωτήματα, ο κόσμος του μέλλοντος περνά σε ανεξερεύνητους χώρους της ψυχής. Όσο μακρύτερα, όμως, πηγαίνει, τόσο ένας ανυποψίαστος κίνδυνος ορθώνεται και, σύντομα, γίνεται εφιαλτικός. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Παγκόσμια ψυχή. Ο μεγάλος αγώνας δίνεται για ένα φωτεινό, ανθρώπινο μέλλον. Οι σημαδεμένοι, μτφ.

Βιβλιοθήκη του τρόμου] [Τιμή πώλησης: Οι κήποι του φεγγαριού, μτφ. Στο βιβλίο του Έρικσον δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, στα συνηθισμένα, χιλιοειπωμένα πρότυπα. Υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι, με φοβίες, μικρότητες, μίση και πάθη, αλλά και ηρωισμό, μεγαλείο και επινοητικότητα, αποφασιστικότητα. Η πλούσια και περίπλοκη μυθολογία, οι εκπληκτικές περιγραφές των μαχών, το μυστήριο που συνοδεύει τον αναγνώστη ως την τελευταία σελίδα και οι ολοζώντανοι χαρακτήρες της ιστορίας, κάνουν τους Κήπους του φεγγαριού ένα από τα σημαντικότερα έργα της σύγχρονης ηρωικής φαντασίας. Το όραμα του Ευαγγελίδη για τον εικοστό δεύτερο αιώνα βασίζεται στην πολιτική και κοινωνική διάλυση των δύο υπερδυνάμεων του εικοστού αιώνα, μια παγκόσμια επανάσταση και την επίτευξη ενός δημοκρατικού πολιτικοκοινωνικού συστήματος με βάση την ισορροπία κοινωνίας και φύσης, που κατοχυρώνουν ένα ελπιδοφόρο και διαφορετικό μέλλον. Εμείς, πρόλογος Βασίλης Λαμπρόπουλος, μτφ.

Όλοι οι αριθμοί ζουν με αυστηρά καθορισμένα χρονοδιαγράμματα, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις μέσα σε μια πόλη που είναι κατασκευασμένη με γυαλί. Το Εμείς είναι η ιστορία του D-503, ενός μηχανικού που ανακαλύπτει μιαν άλλη διάσταση ζωής όταν συνδέεται ερωτικά με μια παράξενη γυναίκα, την Ε-330. Η πορεία του από τον συντηρητισμό στην ριζοσπαστική δράση, η εξέγερσή του εναντίον του Μονοκράτους και η ακόλουθη ήττα του περιγράφονται λεπτομερειακά στο ημερολόγιό του. Στο Εμείς θίγονται όλα τα προβλήματα της εποχής μας: Η πλημμύρα, πρόλογος Αγγελική Κωσταβάρα, μτφ. Εμείς, μτφ. Επιστροφή στη Γη […and call me Conrad], μτφ. Τέτοιο είναι κι αυτό το βιβλίο, γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, πνεύμα και έντονη δράση: Η καμένη γέφυρα, μτφ. Ο κυρίαρχος των ονείρων, προλογικό σημείωμα Δ. Όταν αναλαμβάνει την όμορφη, εκ γενετής τυφλή Αϊλήν — που συνοδεύεται από τον ομιλούντα σκύλο της — τίποτα δεν δείχνει πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος που θε έχει να αντιμετωπίσει θα προέρχεται από τα βάθη του ίδιου του του εαυτού.

Ο γυρισμός του δήμιου, εισαγωγή-μτφ. Tigana, εισαγωγικό σημείωμα-μτφ. Το Tigana είναι η μαγική αφήγηση μιας σκλαβωμένης χώρας που παλεύει για την ελευθερία της. Χρόνια μετά την ερήμωση της πατρικής γης, μια χούφτα άντρες και γυναίκες ξεκινούν μια επικίνδυνη σταυροφορία: Ένα τραγούδι για την Αρμπόν [A Song for Arbonne], μτφ. Η Αρμπόν είναι μια χώρα που θυμίζει την Γαλλία στα τέλη του Μεσαίωνα: Και την ίδια στιγμή, καθένας από τους ήρωες έχει την δική του ιστορία να τιμήσει. Με το γνώριμο πια ύφος του, ο καταπληκτικός Guy Gavriel Kay μας δίνει έναν πλούσιο και περίτεχνο καμβά, στον οποίο απεικονίζονται με σπάνια λεπτομέρεια οι ψυχές των χαρακτήρων και η δαιμόνια πλοκή. Στο νέο περιβάλλον που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, μας ταξιδεύει με συγκλονιστικό τρόπο, όπως ελάχιστοι συγγραφείς είναι σε θέση να το κατορθώσουν. Ο πράκτορας θα επιτύχει τον σκοπό του περνώντας ο ίδιος από μια διαδικασία αυτο-αναίρεσης, μία κατάβαση στο απωθημένο του εγώ.

Ο αναγνώστης εκπλήσσεται, όταν ο συγγραφέας — μέσω του ήρωά του — ανακαλύπτει ποιος είναι ο Ηλέκυπο, ο φοβερός αρχηγός της ανταρσίας. O Βίκτωρ K. Σύντομη έρευνα του Βικτόρ τον οδηγεί στα ίχνη του παλιού του φίλου, ο οποίος, μετά από ολιγοήμερη παραμονή σε πόλεις της Ευρώπης, βρίσκεται στην Αίγυπτο, όπου φημολογείται ότι πρακτικοί γιατροί ανακάλυψαν φάρμακο κατά της αρρώστιας και όπου εξαπλώνεται ένα παράξενο ιδεολογικό κίνημα που καλεί τους οπαδούς του σε επιστροφή στο παρελθόν…] [Τιμή πώλησης: Ο αρχιτραγουδιστής, μτφ. Οφθαλμός αντί οφθαλμού, μτφ. Πες μας τα όλα. Εμείς θα ακούσουμε. Αν είσαι κατά το ήμιση αξιοπρεπές άτομο, δεν πας γυρεύοντας να σκοτώνεις κόσμο. Ακόμα κι αν μπορείς να το κάνεις χωρίς να τους αγγίζεις. Εκπρόσωπος των νεκρών, μτφ. Ένα παιδί στον ουρανό, μτφ. Τι ήταν αυτό που ώθησε τον Στραίυχορν, δημιουργό και αντι-ήρωα της διάσημης σειράς ταινιών τρόμου Μεσάνυχτα, να κόψει το νήμα της ζωής του πάνω στο καλύτερο σημείο της καριέρας του; Ως μόνη εξήγηση της πράξης του, ο Στραίυχορν αφήνει τρεις βιντεοκασέτες, που θα αναγκάσουν τον Βέμπερ να έρθει αντιμέτωπος με το βαθύτερο νόημα των ταινιών του Φιλ.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι αυτής της ακατάληπτης αυτοκτονίας, ο Βέμπερ θα ανακαλύψει πόσο λίγο ήξερε πραγματικά τον φίλο του, αλλά και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει στο όνομα της Τέχνης. Το Ένα παιδί στον ουρανό είναι μια σύγχρονη εκδοχή του Φάουστ, μια σαγηνευτική, ψυχολογική κάθοδος στην Κόλαση, γραμμένη με το ιδιαίτερο, μαγικό στυλ του Τζόναθαν Κάρρολ, που τον καθιέρωσε ως έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους λογοτέχνες. Η εφεύρεση του Μορέλ, πρόλογος Χόρχε Λουΐς Μπόρχες, μτφ. Σχέδιο διαφυγής, μτφ. Κτίζοντας το σινικό τείχος, μτφ. Η μεταμόρφωση, πρόλογος Κατερίνα Σχινά, μτφ. Με αυτή τη βάση και μέσα από τα μάτια του ήρωα-εντόμου, ο Κάφκα στήνει μια καθαρά ρεαλιστική ιστορία, ένα απολύτως πιστευτό ψυχολογικό πείραμα, που υπογραμμίζεται από πλήθος οδυνηρά εύστοχων λεπτομερειών στην περιγραφή προσώπων και πραγμάτων. Αριστοτεχνικά ο Κάφκα όχι μόνο ξετυλίγει τις αγωνίες, τις ενοχές και την αλλοτρίωση του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά φτάνει και να μεταφράσει αυτή την άχαρη και ανούσια ύπαρξη σε ύλη, σε σωματική υπόσταση.

Το φυλαχτό, μτφ. Διηγήματα έρωτα, τρέλας και θανάτου, μτφ. Πόλη της Στάχτης, μτφ. Πώς είναι όμως δυνατόν κάτι τέτοιο όταν είσαι μια Κυνηγός Δαιμόνων, η μητέρα σου έχει πέσει σε ένα ανεξήγητο κώμα, και μπορείς να δεις ξαφνικά έναν ολόκληρο κόσμο από λυκανθρώπους, νεράιδες και βρικόλακες; Η Κλαίρυ θα ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο με τον κολλητό της, τον Σάιμον. Όμως, οι Κυνηγοί των Σκιών δεν την αφήνουν, ειδικά ο πανέμορφος Τζαίης, που μόλις έχει μάθει ότι είναι αδερφός της. Και η μοναδική ευκαιρία της Κλαίρυ να σώσει την μητέρα της είναι να κυνηγήσει τον αποστάτη Κυνηγό Βαλεντάιν, που είναι μάλλον παράφρων, σίγουρα σατανικός, όπως επίσης και… πατέρας της. Όταν εξαφανίζεται και το δεύτερο από τα Θανάσιμα Αντικείμενα, η τρομερή Ανακρίτρια υποπτεύεται τον Τζαίης.

Θα μπορούσε πραγματικά ο Τζαίης να προδώσει όλα όσα πιστεύει για να βοηθήσει τον πατέρα του;] [Τιμή πώλησης: Πόλη των Έκπτωτων Αγγέλων, μτφ. Πολλές καναδικές επαρχιακές ηλεκτρικές επιχειρήσεις παράγουν τη δύναμη από υδροηλεκτρισμός, και ενσωματώστε τον όρο "υδροθεραπευτήριο" στα ονόματά τους 2: Αυξημένες Hydroponically εγκαταστάσεις οποιουδήποτε τύπου, αλλά ειδικά χρησιμοποιημένος για να αναφερθεί στην hydroponically αυξημένη μαριχουάνα χρήση: Είναι όχι μόνο επιχείρηση δύναμης άλλο. Του αξίας της κίνησης στο Ακτον - Σύνθημα TV μιας νότιας εξόδου παλτών δέρματος του Οντάριο αποκαλούμενης σπίτι δορών Olde. Βρετανική Κολούμπια joggers - ένας όρος που χρησιμοποιείται για τα εσώρουχα ή sweatpants jono - συναίσθημα που στενοχωρείται για κάποιο άλλο μια οδυνηρά αδέξια κατάσταση Χλμ KD ή Κ. Χαμηλά χτυπήματα - Καταστήματα παντοπωλείων Loblaws Μου κάνετε τα γέλια - Μειωτικός όρος για Ο σφένδαμνος του Τορόντου βγάζει φύλλα ομάδα χόκευ!

Προέρχεται από το γεγονός ότι Ιταλοί, όταν έφθασαν στον Καναδά παρατήρησαν τη συνήθεια Καναδών της κατανάλωσης του γλυκού επιδορπίου κέικ μετά από ένα γεύμα Ιταλοί τρώνε κανονικά τα φρούτα μετά από ένα γεύμα και όχι τα γλυκά. Mapleflot - Μειωτικός όρος για Καναδάς αέρα, προερχόμενος από Αεροφλότ. Μάιος 2-4 - Ημέρα Βικτώριας διακοπές που πραγματοποιούνται την τρίτη Δευτέρα σε Μάιος, ή γύρω Μάιος 24. Αναφέρεται επίσης το σε ολόκληρο Σαββατοκύριακο διακοπών τριών ημερών, όποια είναι ανεπίσημη "έναρξη του Καναδά" της θερινής εποχής, όταν πολλά ανοικτά εξοχικά σπίτια μετά από το χειμώνα. Σημειώστε ότι ο όρος Μάιος δύο-τέσσερα μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για να αναφερθεί σε αυτό το Σαββατοκύριακο ακόμα κι αν οι πτώσεις διακοπών από Μάιος 17.

Το όνομα είναι ένα συνειδητό λογοπαίγνιο κατά την ημερομηνία και η περίπτωση της μπύρας που είναι παραδοσιακά πιωμένη σε αυτές τις διακοπές. Maylong - δείτε ανωτέρω συστολή "του μακριού Σαββατοκύριακου Μάιος". Επίσης εγκαθιστά βολικά παράλληλα με το μόσχο μιας μπότας κάουμπου! Μυς Molson - Μια κοιλιά μπύρας που ονομάζεται μετά από τη δημοφιλή μπύρα. Η αναφορά σε αυτήν την ημέρα δεδομένου ότι η "κινούμενη ημέρα" είναι επιπλήττει στο "υπόλοιπο του Καναδά" από εθνικιστικό Qubeckers Ν-ρ Ν-δηππερ - Ένα μέλος του νέου Δημοκρατικού Κόμματος. Newfie, Newf - ένα πρόσωπο από Νέα γη συχνά εξεταζόμενος μειωτικός εάν χρησιμοποιείται από κάποιο εκτός από ένα Newfoundlander. Nish - ρατσιστικό λαϊκό ιδίωμα για ένα πρόσωπο Πρώτα έθνη έθνος από Anishinaabe, Ojibwa λέξη για το "άνθρωπο" "Nob" - παρόμοιος με Hoser.

Orgyphone - Μειωτικός όρος. Χρησιμοποιημένος ως, "Χτυπήστε το peeler φραγμό! Bunny σφαιρών - Ένα νέο κορίτσι που ακολουθεί τους παίκτες χόκευ! Αρουραίος αιθουσών παγοδρομίας- Όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους ανθρώπους που εργάζονται σε μια αίθουσα παγοδρομίας χόκευ! Προερχόμενοι από το γεγονός σχίζουν τα ενδύματά τους μακριά τελικά. Αποδίδουν μέσα Φραγμοί σκαριφιστήρων. Επίσης, ένα πλάσμα παρόμοιο με Bigfoot ή Yeti. Τρόμος Καναδάς - ένας μειωτικός όρος που χρησιμοποιείται σε σχέση με τον εθνικό αερομεταφορέα Καναδάς αέρα Διαπεραστικός ήχος - ένα ιδιαίτερα ισχυρό εμπορικό σήμα Νέα γη ρούμι Senaturds - ένας όρος που χρησιμοποιείται μειωτικός για να περιγράψει Γερουσιαστές της Οττάβας ομάδα χόκεϋ. Skookum - Ένας όρος χρησιμοποιούμενος πρώτιστα, αλλά όχι αποκλειστικά μέσα Βρετανική Κολούμπια και Έδαφος Yukon , από μια σημασία λέξης Chinuk "ισχυρή, ισχυρός, αγαθό, δροσίστε, υπερθετική ή πρώτη διαλογη "αλλά και αυτήν την περίοδο χρησιμοποιημένος για να δείξει" πολύ καλό ".

Συμβαλλόμενο μέρος Skookum χτες τη νύχτα, EH; Sloblaws - Καταστήματα παντοπωλείων Loblaws Σκυλί αιθαλομίχλης - χοτ ντογκ από το α Τορόντο προμηθευτής οδών επίσης αποκαλούμενος Σκυλί οδών και Κρέας οδών Snowbirds - μια αναφορά στους ανθρώπους, συχνά ανώτεροι πολίτες, ποιοι αποχωρούν από τον Καναδά κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών για να κατοικήσουν στις νότιες καταστάσεις του u. Sp'ed - Ένα πρόσωπο που χρειάζεται ειδικές υπηρεσίες αναγκών, προερχόμενος από τον τώρα μη χρησιμοποιούμενο όρο "ειδική εκπαίδευση". Σκυλί οδών - Ένα χοτ ντογκ ή ένα λουκάνικο σε ένα κουλούρι, πωλημένος από έναν προμηθευτή οδών πανταχού παρόντα στο Τορόντο επίσης αποκαλούμενο Σκυλί αιθαλομίχλης και Κρέας οδών Stupidstore - Το πραγματικό καναδικό Superstore γνωστό ως ατλαντικό Superstore στις ατλαντικές επαρχίες Θρόισμα - Σπιτικό χαμηλής ποιότητας ποτό.

Ελβετικό περιστέρι - παρωνύμιο για Ελβετικό σαλέ εστιατόριο κοτόπουλου TZ Telecaster - Όρος που χρησιμοποιείται στη Νέα Σκοτία για να αναφερθεί σε μια δημοσίευση λιστών TV εφημερίδων Τέξας Mickey - Ένα 3 λίτρο ή ένα μεγαλύτερο μπουκάλι του ποτού, παρά την αναφορά του Τέξας, αυτό είναι ένας καθαρώς καναδικός όρος. Tickety Boo - Σημαίνοντας "τα πράγματα είναι στην καλή διαταγή" ή "το αγαθό να πάει. Townie - 1: Κάποιος που ζει σε μια αστική περιοχή. Συνήθως χρησιμοποιημένος μέσα Νέα γη 2: Συνώνυμο για "έναν τοπικό", συχνά ακουσμένος στις μικρές πανεπιστημιακές πόλεις στην αναφορά στους σπουδαστές που είναι πραγματικά από την πόλη. Tipper - Ένα μπουκάλι 3,75 λίτρου του ποτού, πωλημένος ένα πλαίσιο μετάλλων που χρησιμοποιείται με για να υποστηρίξει το μπουκάλι κατά την έκχυση. Toonie - Καναδικό νόμισμα δύο-δολαρίων Tory - ένα μέλος Συντηρητικό συμβαλλόμενο μέρος του Καναδά προηγουμένως χρησιμοποιημένος για να αναφερθεί σε ένας από τους προκατόχους του, Προοδευτικά συντηρητικά Tuque - Πλέξτε το χειμερινό καπέλο μερικές φορές με μια σφαίρα του μαλλιού ή του α θύσανος σε το.

Εντούτοις, οι περισσότεροι ουκρανικός-Καναδοί δεν θα πάρουν την παράβαση, και θα χαμογελάσει πραγματικά όταν αναφέρεστε στο κατάστημα υπό αυτήν τη μορφή. Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης σε οποιαδήποτε ώρα για να αναφερθεί στα τραμ του Τορόντου, όποιοι παραμένουν στην υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα, και επίσης το μεθυσμένο σπίτι προστατών φραγμών μεταφορών μετά από τον υπόγειο έχει κλείσει για τη νύχτα. Τρόπος επίσης - Υπερθετικός "που ήταν τρόπος πάρα πολύ αστείοσ" "Είναι τρόπος πάρα πολύ καυτός έξω σήμερα". Κοινός στη χερσόνησο Niagara του Οντάριο. Ωελλυ- Mart - Ωαλ- Mart "welly" είναι ένας μειωτικός όρος για τους παραλήπτες ευημερίας, ποιοι βλέπουνε συχνά στα καταστήματα έκπτωσης όπως ωαλ- Mart. Wenis - Ένα ηλίθιο ή ανυπόφορο πρόσωπο. Ένας συμπαθητικότερος τρόπος κάποιο οπίσθια χώρα άξεστη 7 - Τορόντο, Οντάριο , αναφέρεται στην εθνική οδό 7 στην περιοχή της Υόρκης, συχνά χρησιμοποιημένο ε.

Γνωστός για την υπερβολική επιτάχυνση, αυτή η ζευγαρωμένη εθνική οδός μεταξύ Έντμοντον και Κάλγκαρι αντέχει ένα resemblence Autobahn κατά περιόδους. Asiancourt - Λαϊκό ιδίωμα για Agincourt, Οντάριο. Αναφέρεται στο μεγάλο ασιατικό πληθυσμό του. Ο κόλπος - η πόλη Βόρειος κόλπος, Οντάριο Η κάμψη, LE Coude - η πόλη Moncton, Νιού Μπρούνγουικ Ο μεγάλος καπνός - η πόλη Τορόντο Blahttawa - Μειωτικό όνομα για το κεφάλαιο του Καναδά Οττάβα , αναφερόμενος στην αντιληπτή έλλειψη σκηνής λεσχών, έλλειψη πολιτισμού, και τρυπώντας τελειότητα καρτών -κάρτα-εσquε. Bluenoser - ένας όρος για έναν κάτοικο Νέα Σκοτία Bogtrotter - ένας όρος για έναν κάτοικο Νιού Μπρούνγουικ, επίσης ένας όρος που χρησιμοποιείται από Newfoundlanders για τους κατοίκους των άλλων ατλαντικών επαρχιών.

Bramladesh - Brampton, Οντάριο, αναφορά εν μέρει στην αρκετά μεγάλη κοινότητα της περιοχής της νότιας ασιατικής καταγωγής. Ένα conflation Bramalea μια προγραμματισμένη κοινότητα σε ανατολικό Brampton και του Μπαγκλαντές. Το "Κ" είναι σιωπηλό στην προφορά Etobicoke. Cowtown - Κάλγκαρι, Αλμπέρτα Deadmonton - αρνητική αναφορά Έντμοντον, Αλμπέρτα Νεκρό οπίσθιο τμήμα - Κόκκινα ελάφια, Αλμπέρτα Ditchmond - Ρίτσμοντ, Βρετανική Κολούμπια - αναφέρεται στον αριθμό τάφρων ακρών του δρόμου που ήταν στο παρελθόν στην πόλη Φορέστε το μέρος χώρων στάθμευσης κοιλάδων - Τορόντο, Οντάριο , αναφέρεται στις σταθερές κυκλοφοριακές συμφορήσεις στο Don χώρο στάθμευσης κοιλάδων στο στο κέντρο της πόλης Τορόντο. Τύμπανο - Drumheller, Αλμπέρτα EOA - αρκτικόλεξο για την ανατολή της Αδελαϊ'δα, Αδελαϊ'δα που είναι μια οδός που τουλάχιστον μεταφορικά διαιρεί Λονδίνο, Οντάριο σε δύο, με την ανατολική πλευρά ιστορικά που αντιμετωπίζεται ως παροιμιακή "λανθασμένη πλευρά των διαδρομών".

Edmonchuk - Ένα όνομα για Έντμοντον, Αλμπέρτα, αναφορά στο μεγάλο ουκρανικό πληθυσμό. Η ζώνη φρούτων - Αναφέρεται Χερσόνησος Niagara εξ αιτίας της μεγάλης ποσότητας προϊόντων που αυξάνεται εκεί.

Xρυσωρυχεία Καναδά - Ντοκυμαντέρ ΝΕΤ

Ο στόχος απορροφά - Κάποιος που μένει γύρω από τις αντιτιθέμενες ομάδες goalie και δεν παίζει την υπεράσπιση. Goler - Το όνομα μιας οικογένειας που κατηγορείται για τη μαζική αιμομιξία στο νότιο βουνό στην κοιλάδα Annapolis, Νέα Σκοτία το 1984. Οι κατηγορίες ενέπλεξαν δέκα έξι ενηλίκους και άνδρες και γυναίκες με την αιμομιξία και τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών τόσο νέων όπως πέντε. Η κατάχρηση ήταν διαιωνισμένη πέρα από διάφορες γενεές. Ο όρος χρησιμοποιείται τώρα ως προσβολή, ε. Έτσι ονομασμένος για καθέναν που έχει μια περιτυλιγμένη λαβή στο λαιμό μπουκαλιών, ή ταιριάζοντας με χαραγμένα "πιασίματα" στο σώμα του μπουκαλιού. Χ-j Habs - Μόντρεαλ Canadiens ομάδα χόκευ! Κυρίως χρησιμοποιημένος από τους αγγλικούς ανεμιστήρες της ομάδας. Έντονος όπως στα αγγλικά, όχι όπως στα γαλλικά. Αναφερόμενος ΗΠΑ όπως ολόκληρο γάλα. Hoodie - Μια με κουκούλα μπλούζα με ή χωρίς ένα φερμουάρ Οντάριο.

Κεράτινο Tims - Tim Hortons. Πολλές καναδικές επαρχιακές ηλεκτρικές επιχειρήσεις παράγουν τη δύναμη από υδροηλεκτρισμός, και ενσωματώστε τον όρο "υδροθεραπευτήριο" στα ονόματά τους 2: Αυξημένες Hydroponically εγκαταστάσεις οποιουδήποτε τύπου, αλλά ειδικά χρησιμοποιημένος για να αναφερθεί στην hydroponically αυξημένη μαριχουάνα χρήση: Είναι όχι μόνο επιχείρηση δύναμης άλλο. Του αξίας της κίνησης στο Ακτον - Σύνθημα TV μιας νότιας εξόδου παλτών δέρματος του Οντάριο αποκαλούμενης σπίτι δορών Olde. Βρετανική Κολούμπια joggers - ένας όρος που χρησιμοποιείται για τα εσώρουχα ή sweatpants jono - συναίσθημα που στενοχωρείται για κάποιο άλλο μια οδυνηρά αδέξια κατάσταση Χλμ KD ή Κ. Χαμηλά χτυπήματα - Καταστήματα παντοπωλείων Loblaws Μου κάνετε τα γέλια - Μειωτικός όρος για Ο σφένδαμνος του Τορόντου βγάζει φύλλα ομάδα χόκευ! Προέρχεται από το γεγονός ότι Ιταλοί, όταν έφθασαν στον Καναδά παρατήρησαν τη συνήθεια Καναδών της κατανάλωσης του γλυκού επιδορπίου κέικ μετά από ένα γεύμα Ιταλοί τρώνε κανονικά τα φρούτα μετά από ένα γεύμα και όχι τα γλυκά.

Mapleflot - Μειωτικός όρος για Καναδάς αέρα, προερχόμενος από Αεροφλότ. Μάιος 2-4 - Ημέρα Βικτώριας διακοπές που πραγματοποιούνται την τρίτη Δευτέρα σε Μάιος, ή γύρω Μάιος 24. Αναφέρεται επίσης το σε ολόκληρο Σαββατοκύριακο διακοπών τριών ημερών, όποια είναι ανεπίσημη "έναρξη του Καναδά" της θερινής εποχής, όταν πολλά ανοικτά εξοχικά σπίτια μετά από το χειμώνα. Σημειώστε ότι ο όρος Μάιος δύο-τέσσερα μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε για να αναφερθεί σε αυτό το Σαββατοκύριακο ακόμα κι αν οι πτώσεις διακοπών από Μάιος 17. Το όνομα είναι ένα συνειδητό λογοπαίγνιο κατά την ημερομηνία και η περίπτωση της μπύρας που είναι παραδοσιακά πιωμένη σε αυτές τις διακοπές. Maylong - δείτε ανωτέρω συστολή "του μακριού Σαββατοκύριακου Μάιος". Επίσης εγκαθιστά βολικά παράλληλα με το μόσχο μιας μπότας κάουμπου!

Μυς Molson - Μια κοιλιά μπύρας που ονομάζεται μετά από τη δημοφιλή μπύρα. Η αναφορά σε αυτήν την ημέρα δεδομένου ότι η "κινούμενη ημέρα" είναι επιπλήττει στο "υπόλοιπο του Καναδά" από εθνικιστικό Qubeckers Ν-ρ Ν-δηππερ - Ένα μέλος του νέου Δημοκρατικού Κόμματος. Newfie, Newf - ένα πρόσωπο από Νέα γη συχνά εξεταζόμενος μειωτικός εάν χρησιμοποιείται από κάποιο εκτός από ένα Newfoundlander. Nish - ρατσιστικό λαϊκό ιδίωμα για ένα πρόσωπο Πρώτα έθνη έθνος από Anishinaabe, Ojibwa λέξη για το "άνθρωπο" "Nob" - παρόμοιος με Hoser. Orgyphone - Μειωτικός όρος. Χρησιμοποιημένος ως, "Χτυπήστε το peeler φραγμό! Bunny σφαιρών - Ένα νέο κορίτσι που ακολουθεί τους παίκτες χόκευ! Αρουραίος αιθουσών παγοδρομίας- Όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους ανθρώπους που εργάζονται σε μια αίθουσα παγοδρομίας χόκευ!

Προερχόμενοι από το γεγονός σχίζουν τα ενδύματά τους μακριά τελικά. Αποδίδουν μέσα Φραγμοί σκαριφιστήρων. Επίσης, ένα πλάσμα παρόμοιο με Bigfoot ή Yeti. Τρόμος Καναδάς - ένας μειωτικός όρος που χρησιμοποιείται σε σχέση με τον εθνικό αερομεταφορέα Καναδάς αέρα Διαπεραστικός ήχος - ένα ιδιαίτερα ισχυρό εμπορικό σήμα Νέα γη ρούμι Senaturds - ένας όρος που χρησιμοποιείται μειωτικός για να περιγράψει Γερουσιαστές της Οττάβας ομάδα χόκεϋ. Skookum - Ένας όρος χρησιμοποιούμενος πρώτιστα, αλλά όχι αποκλειστικά μέσα Βρετανική Κολούμπια και Έδαφος Yukon , από μια σημασία λέξης Chinuk "ισχυρή, ισχυρός, αγαθό, δροσίστε, υπερθετική ή πρώτη διαλογη "αλλά και αυτήν την περίοδο χρησιμοποιημένος για να δείξει" πολύ καλό ".

Συμβαλλόμενο μέρος Skookum χτες τη νύχτα, EH; Sloblaws - Καταστήματα παντοπωλείων Loblaws Σκυλί αιθαλομίχλης - χοτ ντογκ από το α Τορόντο προμηθευτής οδών επίσης αποκαλούμενος Σκυλί οδών και Κρέας οδών Snowbirds - μια αναφορά στους ανθρώπους, συχνά ανώτεροι πολίτες, ποιοι αποχωρούν από τον Καναδά κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών για να κατοικήσουν στις νότιες καταστάσεις του u. Sp'ed - Ένα πρόσωπο που χρειάζεται ειδικές υπηρεσίες αναγκών, προερχόμενος από τον τώρα μη χρησιμοποιούμενο όρο "ειδική εκπαίδευση". Σκυλί οδών - Ένα χοτ ντογκ ή ένα λουκάνικο σε ένα κουλούρι, πωλημένος από έναν προμηθευτή οδών πανταχού παρόντα στο Τορόντο επίσης αποκαλούμενο Σκυλί αιθαλομίχλης και Κρέας οδών Stupidstore - Το πραγματικό καναδικό Superstore γνωστό ως ατλαντικό Superstore στις ατλαντικές επαρχίες Θρόισμα - Σπιτικό χαμηλής ποιότητας ποτό. Ελβετικό περιστέρι - παρωνύμιο για Ελβετικό σαλέ εστιατόριο κοτόπουλου TZ Telecaster - Όρος που χρησιμοποιείται στη Νέα Σκοτία για να αναφερθεί σε μια δημοσίευση λιστών TV εφημερίδων Τέξας Mickey - Ένα 3 λίτρο ή ένα μεγαλύτερο μπουκάλι του ποτού, παρά την αναφορά του Τέξας, αυτό είναι ένας καθαρώς καναδικός όρος.

Tickety Boo - Σημαίνοντας "τα πράγματα είναι στην καλή διαταγή" ή "το αγαθό να πάει. Townie - 1: Κάποιος που ζει σε μια αστική περιοχή. Συνήθως χρησιμοποιημένος μέσα Νέα γη 2: Συνώνυμο για "έναν τοπικό", συχνά ακουσμένος στις μικρές πανεπιστημιακές πόλεις στην αναφορά στους σπουδαστές που είναι πραγματικά από την πόλη. Tipper - Ένα μπουκάλι 3,75 λίτρου του ποτού, πωλημένος ένα πλαίσιο μετάλλων που χρησιμοποιείται με για να υποστηρίξει το μπουκάλι κατά την έκχυση. Toonie - Καναδικό νόμισμα δύο-δολαρίων Tory - ένα μέλος Συντηρητικό συμβαλλόμενο μέρος του Καναδά προηγουμένως χρησιμοποιημένος για να αναφερθεί σε ένας από τους προκατόχους του, Προοδευτικά συντηρητικά Tuque - Πλέξτε το χειμερινό καπέλο μερικές φορές με μια σφαίρα του μαλλιού ή του α θύσανος σε το. Εντούτοις, οι περισσότεροι ουκρανικός-Καναδοί δεν θα πάρουν την παράβαση, και θα χαμογελάσει πραγματικά όταν αναφέρεστε στο κατάστημα υπό αυτήν τη μορφή.

Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης σε οποιαδήποτε ώρα για να αναφερθεί στα τραμ του Τορόντου, όποιοι παραμένουν στην υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα, και επίσης το μεθυσμένο σπίτι προστατών φραγμών μεταφορών μετά από τον υπόγειο έχει κλείσει για τη νύχτα. Τρόπος επίσης - Υπερθετικός "που ήταν τρόπος πάρα πολύ αστείοσ" "Είναι τρόπος πάρα πολύ καυτός έξω σήμερα". Κοινός στη χερσόνησο Niagara του Οντάριο. Ωελλυ- Mart - Ωαλ- Mart "welly" είναι ένας μειωτικός όρος για τους παραλήπτες ευημερίας, ποιοι βλέπουνε συχνά στα καταστήματα έκπτωσης όπως ωαλ- Mart. Wenis - Ένα ηλίθιο ή ανυπόφορο πρόσωπο. Ένας συμπαθητικότερος τρόπος κάποιο οπίσθια χώρα άξεστη 7 - Τορόντο, Οντάριο , αναφέρεται στην εθνική οδό 7 στην περιοχή της Υόρκης, συχνά χρησιμοποιημένο ε.

Η ειλικρίνεια και το πάθος για το θέμα το κάνουν ένα από τα αριστουργήματα των μυθιστορημάτων τρόμου. Η ιδιοφυΐα του Γκομπρόβιτς ανατρέπει και μεταμορφώνει τα παραδοσιακά δεδομένα. Με θαυμαστή ανεμελιά υποκαθιστά τον μύθο της φεουδαρχίας που ικανοποιεί τις φαντασιώσεις και γεύεται τα δηλητήριά τους με τον προσωπικό του μύθο: Ο Πλανευτής [The Trickster], μτφ. Ένας νεαρός αστυνομικός δολοφονείται και το πτώμα του ακρωτηριάζεται φρικτά. Γιατί ο Σαμ ξέρει τι κρύβει στα σπλάχνα του το Βουνό του Λύκου. Πανούργο, σκοτεινό και γεμάτο κακία, που απολαμβάνει να παραπλανά τους ανθρώπους και να σκορπίζει τον τρόμο και την καταστροφή. Αυτό το πνεύμα, φυλακισμένο για χρόνια μέσα στο βράχο από τους σαμάνους των Ινδιάνων Κιτσουϊνίκ, είναι τώρα πάλι ελεύθερο να συνεχίσει το φρικτό του έργο. Μόνο ο Σαμ μπορεί να πολεμήσει τον Πλανευτή.

Αλλά για να βγει νικητής από την θανάσιμη αναμέτρησή τους θα πρέπει να ενωθεί με τα πνεύματα των προγόνων του και να ξαναγίνει ο Λύκος που Κυνηγά…] [Τιμή πώλησης: Το στοιχειωμένο πνεύμα της Ελάιζαμπελ, μτφ. Όλα άρχισαν μετά την Βέρνιχτουγκ, τον πόλεμο που άφησε την πόλη κατεστραμμένη, ματωμένη, ισοπεδωμένη και τους κατοίκους της τσακισμένους, με τα τραύματά τους ανοιχτά, να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει… Υποχθόνια πλάσματα καραδοκούν στον λαβύρινθο της Παλιάς Συνοικίας και όσοι τολμούν να κυκλοφορήσουν εκεί όταν πέφτει το σκοτάδι γίνονται εύκολο θήραμα. Θήραμα των λύκων και των δολοφόνων που στήνουν το καρτέρι τους στα στενά σοκάκια, αλλά και πλασμάτων πολύ πιο φονικών, πλασμάτων φτιαγμένων από μαγεία. Το κακό όμως που κρύβεται πίσω από προσωπεία είναι το πιο θανατηφόρο. Πίσω από το προσωπείο του πλούτου και της φιλανθρωπίας που καλύπτει τα ανώτερα στρώματα της λονδρέζικης κοινωνίας κρύβεται μια τρομακτική συμμαχία, μια συμμαχία με τα πλάσματα της μαγείας, που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου είδους.

Στον πυρήνα της συνωμοσίας βρίσκεται η όμορφη, ευάλωτη και αινιγματική Ελάιζαμπελ Κραίυ, το κλειδί για την επικράτηση του απόλυτου σκότους. Φανταστικά διηγήματα, εισαγωγικά-σημειώσεις-μτφ. Το μυστήριο του δόκτωρος Χονιχμπέργκερ, εισαγωγή Ioan P. Couliano, μτφ. Δεν έχω στόμα και πρέπει να ουρλιάξω, εισαγωγή-μτφ. Παγκόσμια ψυχή, μτφ. Κι όμως, εκείνο που διαποτίζει το μυθιστόρημα είναι μια βαθιά αφοσίωση στον άνθρωπο. Μέσα από μια δραματική αναζήτηση λυτρωτικών απαντήσεων σε αρχέγονα υπαρξιακά ερωτήματα, ο κόσμος του μέλλοντος περνά σε ανεξερεύνητους χώρους της ψυχής. Όσο μακρύτερα, όμως, πηγαίνει, τόσο ένας ανυποψίαστος κίνδυνος ορθώνεται και, σύντομα, γίνεται εφιαλτικός. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Παγκόσμια ψυχή. Ο μεγάλος αγώνας δίνεται για ένα φωτεινό, ανθρώπινο μέλλον. Οι σημαδεμένοι, μτφ. Βιβλιοθήκη του τρόμου] [Τιμή πώλησης: Οι κήποι του φεγγαριού, μτφ. Στο βιβλίο του Έρικσον δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, στα συνηθισμένα, χιλιοειπωμένα πρότυπα.

Υπάρχουν αληθινοί άνθρωποι, με φοβίες, μικρότητες, μίση και πάθη, αλλά και ηρωισμό, μεγαλείο και επινοητικότητα, αποφασιστικότητα. Η πλούσια και περίπλοκη μυθολογία, οι εκπληκτικές περιγραφές των μαχών, το μυστήριο που συνοδεύει τον αναγνώστη ως την τελευταία σελίδα και οι ολοζώντανοι χαρακτήρες της ιστορίας, κάνουν τους Κήπους του φεγγαριού ένα από τα σημαντικότερα έργα της σύγχρονης ηρωικής φαντασίας. Το όραμα του Ευαγγελίδη για τον εικοστό δεύτερο αιώνα βασίζεται στην πολιτική και κοινωνική διάλυση των δύο υπερδυνάμεων του εικοστού αιώνα, μια παγκόσμια επανάσταση και την επίτευξη ενός δημοκρατικού πολιτικοκοινωνικού συστήματος με βάση την ισορροπία κοινωνίας και φύσης, που κατοχυρώνουν ένα ελπιδοφόρο και διαφορετικό μέλλον. Εμείς, πρόλογος Βασίλης Λαμπρόπουλος, μτφ. Όλοι οι αριθμοί ζουν με αυστηρά καθορισμένα χρονοδιαγράμματα, κάνοντας ακριβώς τις ίδιες κινήσεις μέσα σε μια πόλη που είναι κατασκευασμένη με γυαλί.

Το Εμείς είναι η ιστορία του D-503, ενός μηχανικού που ανακαλύπτει μιαν άλλη διάσταση ζωής όταν συνδέεται ερωτικά με μια παράξενη γυναίκα, την Ε-330. Η πορεία του από τον συντηρητισμό στην ριζοσπαστική δράση, η εξέγερσή του εναντίον του Μονοκράτους και η ακόλουθη ήττα του περιγράφονται λεπτομερειακά στο ημερολόγιό του. Στο Εμείς θίγονται όλα τα προβλήματα της εποχής μας: Η πλημμύρα, πρόλογος Αγγελική Κωσταβάρα, μτφ. Εμείς, μτφ. Επιστροφή στη Γη […and call me Conrad], μτφ. Τέτοιο είναι κι αυτό το βιβλίο, γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, πνεύμα και έντονη δράση: Η καμένη γέφυρα, μτφ. Ο κυρίαρχος των ονείρων, προλογικό σημείωμα Δ. Όταν αναλαμβάνει την όμορφη, εκ γενετής τυφλή Αϊλήν — που συνοδεύεται από τον ομιλούντα σκύλο της — τίποτα δεν δείχνει πως ο μεγαλύτερος κίνδυνος που θε έχει να αντιμετωπίσει θα προέρχεται από τα βάθη του ίδιου του του εαυτού. Ο γυρισμός του δήμιου, εισαγωγή-μτφ. Tigana, εισαγωγικό σημείωμα-μτφ. Το Tigana είναι η μαγική αφήγηση μιας σκλαβωμένης χώρας που παλεύει για την ελευθερία της.

Χρόνια μετά την ερήμωση της πατρικής γης, μια χούφτα άντρες και γυναίκες ξεκινούν μια επικίνδυνη σταυροφορία: Ένα τραγούδι για την Αρμπόν [A Song for Arbonne], μτφ. Η Αρμπόν είναι μια χώρα που θυμίζει την Γαλλία στα τέλη του Μεσαίωνα: Και την ίδια στιγμή, καθένας από τους ήρωες έχει την δική του ιστορία να τιμήσει. Με το γνώριμο πια ύφος του, ο καταπληκτικός Guy Gavriel Kay μας δίνει έναν πλούσιο και περίτεχνο καμβά, στον οποίο απεικονίζονται με σπάνια λεπτομέρεια οι ψυχές των χαρακτήρων και η δαιμόνια πλοκή. Στο νέο περιβάλλον που ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας, μας ταξιδεύει με συγκλονιστικό τρόπο, όπως ελάχιστοι συγγραφείς είναι σε θέση να το κατορθώσουν. Ο πράκτορας θα επιτύχει τον σκοπό του περνώντας ο ίδιος από μια διαδικασία αυτο-αναίρεσης, μία κατάβαση στο απωθημένο του εγώ. Ο αναγνώστης εκπλήσσεται, όταν ο συγγραφέας — μέσω του ήρωά του — ανακαλύπτει ποιος είναι ο Ηλέκυπο, ο φοβερός αρχηγός της ανταρσίας.

O Βίκτωρ K. Σύντομη έρευνα του Βικτόρ τον οδηγεί στα ίχνη του παλιού του φίλου, ο οποίος, μετά από ολιγοήμερη παραμονή σε πόλεις της Ευρώπης, βρίσκεται στην Αίγυπτο, όπου φημολογείται ότι πρακτικοί γιατροί ανακάλυψαν φάρμακο κατά της αρρώστιας και όπου εξαπλώνεται ένα παράξενο ιδεολογικό κίνημα που καλεί τους οπαδούς του σε επιστροφή στο παρελθόν…] [Τιμή πώλησης: Ο αρχιτραγουδιστής, μτφ. Οφθαλμός αντί οφθαλμού, μτφ. Πες μας τα όλα. Εμείς θα ακούσουμε. Αν είσαι κατά το ήμιση αξιοπρεπές άτομο, δεν πας γυρεύοντας να σκοτώνεις κόσμο. Ακόμα κι αν μπορείς να το κάνεις χωρίς να τους αγγίζεις. Εκπρόσωπος των νεκρών, μτφ. Ένα παιδί στον ουρανό, μτφ. Τι ήταν αυτό που ώθησε τον Στραίυχορν, δημιουργό και αντι-ήρωα της διάσημης σειράς ταινιών τρόμου Μεσάνυχτα, να κόψει το νήμα της ζωής του πάνω στο καλύτερο σημείο της καριέρας του; Ως μόνη εξήγηση της πράξης του, ο Στραίυχορν αφήνει τρεις βιντεοκασέτες, που θα αναγκάσουν τον Βέμπερ να έρθει αντιμέτωπος με το βαθύτερο νόημα των ταινιών του Φιλ.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι αυτής της ακατάληπτης αυτοκτονίας, ο Βέμπερ θα ανακαλύψει πόσο λίγο ήξερε πραγματικά τον φίλο του, αλλά και μέχρι που είναι διατεθειμένος να φτάσει στο όνομα της Τέχνης. Το Ένα παιδί στον ουρανό είναι μια σύγχρονη εκδοχή του Φάουστ, μια σαγηνευτική, ψυχολογική κάθοδος στην Κόλαση, γραμμένη με το ιδιαίτερο, μαγικό στυλ του Τζόναθαν Κάρρολ, που τον καθιέρωσε ως έναν από τους σπουδαιότερους σύγχρονους λογοτέχνες. Η εφεύρεση του Μορέλ, πρόλογος Χόρχε Λουΐς Μπόρχες, μτφ. Σχέδιο διαφυγής, μτφ. Κτίζοντας το σινικό τείχος, μτφ. Η μεταμόρφωση, πρόλογος Κατερίνα Σχινά, μτφ. Με αυτή τη βάση και μέσα από τα μάτια του ήρωα-εντόμου, ο Κάφκα στήνει μια καθαρά ρεαλιστική ιστορία, ένα απολύτως πιστευτό ψυχολογικό πείραμα, που υπογραμμίζεται από πλήθος οδυνηρά εύστοχων λεπτομερειών στην περιγραφή προσώπων και πραγμάτων. Αριστοτεχνικά ο Κάφκα όχι μόνο ξετυλίγει τις αγωνίες, τις ενοχές και την αλλοτρίωση του σύγχρονου ανθρώπου, αλλά φτάνει και να μεταφράσει αυτή την άχαρη και ανούσια ύπαρξη σε ύλη, σε σωματική υπόσταση.

Το φυλαχτό, μτφ. Διηγήματα έρωτα, τρέλας και θανάτου, μτφ. Πόλη της Στάχτης, μτφ. Πώς είναι όμως δυνατόν κάτι τέτοιο όταν είσαι μια Κυνηγός Δαιμόνων, η μητέρα σου έχει πέσει σε ένα ανεξήγητο κώμα, και μπορείς να δεις ξαφνικά έναν ολόκληρο κόσμο από λυκανθρώπους, νεράιδες και βρικόλακες; Η Κλαίρυ θα ήθελε να περνάει περισσότερο χρόνο με τον κολλητό της, τον Σάιμον. Όμως, οι Κυνηγοί των Σκιών δεν την αφήνουν, ειδικά ο πανέμορφος Τζαίης, που μόλις έχει μάθει ότι είναι αδερφός της. Και η μοναδική ευκαιρία της Κλαίρυ να σώσει την μητέρα της είναι να κυνηγήσει τον αποστάτη Κυνηγό Βαλεντάιν, που είναι μάλλον παράφρων, σίγουρα σατανικός, όπως επίσης και… πατέρας της. Όταν εξαφανίζεται και το δεύτερο από τα Θανάσιμα Αντικείμενα, η τρομερή Ανακρίτρια υποπτεύεται τον Τζαίης.

29 Ιουν. [Σε μια απομονωμένη πόλη πάνω στα Καναδικά Βραχώδη 'Ορη, Και η μεγάλη εταιρεία καλεί την Γκλοριάννα Ο' Τούλ, την Τρελή Γιαγιά του David Langford: «Κυβική ρίζα» / Chelsea Quinn Yarbro: «Λυκαυγές»] [Τιμή με Βρετόνους ναζί, ναρκωτικά, χαρτοπαικτικές λέσχες και ξέπλυμα χρήματος. Μαϊάμι - Ζωολογικοί κήποι Μαϊάμι - Χαρτοπαικτικές λέσχες Μαϊάμι - Λούνα παρκ Μαϊάμι - Ενυδρεία Γενικές .. Πολιτείες Αμερικής Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής Καναδάς Καναδάς Καναδάς Καναδάς Μπαχάμες Μπαχάμες Eurostars Langford. Βικτόρια, Βρετανική Κολούμπια, Καναδάς6,7 χλμ. από το κέντρο: Βικτόρια Άφθονα άγρια ​​ζωή, όπως αετοί, μεγάλοι μπλε ερωδιούς, βίδρες και σφραγίδες.

Κατάλογος καναδικών λέξεων ή φράσεων λαϊκού ιδιώματος

Χαμηλά χτυπήματα - Καταστήματα παντοπωλείων Loblaws Μου Μεγάλη καναδική χαρτοπαικτική λέσχη Langford τα γέλια - Μειωτικός όρος για Ο σφένδαμνος του Τορόντου βγάζει φύλλα. Όπου κι αν στραφεί, κάποιος Online πληρωμή paypal καζίνο θέλει με το δικό του μέρος - μαζί με την δύναμη της κατάρας που καταστρέφει την ζωή του. Bunny σφαιρών - Ένα νέο κορίτσι που ακολουθεί τους παίκτες χόκευ ομάδα χόκευ. Καθώς παιδεύεται με τα ερωτήματά του και ξεφυλλίζει τις αναμνήσεις του, διαπιστώνουμε με δέος πως οι σωστές απαντήσεις είναι αυτές που πάντα γνωρίζαμε: Γνωστός για την υπερβολική επιτάχυνση, αυτή η ζευγαρωμένη εθνική οδός μεταξύ Έντμοντον και Κάλγκαρι αντέχει ένα resemblence Autobahn κατά περιόδους. Τι ήταν αυτό που ώθησε τον Στραίυχορν, δημιουργό και αντι-ήρωα της διάσημης σειράς ταινιών τρόμου Μεσάνυχτα, να κόψει το νήμα της ζωής του πάνω στο καλύτερο σημείο της καριέρας του; Ως μόνη εξήγηση της πράξης του, ο Στραίυχορν αφήνει τρεις βιντεοκασέτες, που θα αναγκάσουν τον Βέμπερ να έρθει αντιμέτωπος με του Φιλ. Engage, under any license issued gaming licensee have not changed operation of an internet gambling facility that knowingly accepts bets gaming commission…the three ngc 09 who reside in any state which provides notice that it Μεγάλη καναδική χαρτοπαικτική λέσχη Langford not indicate the transfer of ownership of flamingo from other chief executive officer of such state informs Αφαιρέστε τη δράση του καζίνο director into on or about january. GOR - συχνά χρησιμοποιημένο αρκτικόλεξο για "μεγαλύτερο Οττάβα Περιοχή ". Million, and punters can see details for the revised regulatory the tranquility of the far.

Περιεχόμενο

BiWay - δείτε Zellers Blochead - Ένας μειωτικός όρος για αγγλόφωνο, ή αγγλικός ομιλητής στην επαρχία του Κεμπέκ. Το Παρίσι στον 20ό αιώνα, πρόλογος Πιέρο Γκόντολο ντέλλα Ρίβα, μτφ. Η Κάπιτολ είναι σκληρή και αμείλικτη με τις επαρχίες, και τις κρατά υπό τον έλεγχό της αναγκάζοντάς τις να στέλνουν από ένα αγόρι Αναθεώρηση Καζίνο στο Κόμμα ένα κορίτσι ηλικίας από δώδεκα μέχρι δεκαοχτώ ετών για να συμμετάσχουν στους ετήσιους Αγώνες Πείνας, έναν αγώνα Μεγάλη καναδική χαρτοπαικτική λέσχη Langford που μεταδίδεται ζωντανά από την τηλεόραση. Constab - έντονο θuν-πλήγμα η αστυνομία στις πόλεις Νέα γη και Λαμπραντόρ συντηρημένος από Βασιλική χωροφυλακή της νέας γης. Η μεταμόρφωση, πρόλογος Κατερίνα Σχινά, μτφ. Φανταστικά διηγήματα, εισαγωγικά-σημειώσεις-μτφ. Γιατί ο Σαμ ξέρει τι κρύβει στα σπλάχνα του το Βουνό του Λύκου. Δεξιοτήτων και ικανοτήτων των υγειονομικής περίθαλψης εργαζομένων αξιολογούνται υψηλά. Canuck - Καναδός.

Καναδικό λαϊκό ιδίωμα

Ο άνθρωπος με τα χίλια ονόματα, μτφ. Και είναι όλοι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Ο κόλπος - η πόλη Βόρειος Το Platinum παίζει online κωδικούς μπόνους καζίνο, Οντάριο Η κάμψη, LE Coude - η πόλη Moncton, Νιού Μπρούνγουικ Ο μεγάλος καπνός - η πόλη Τορόντο Blahttawa - Μειωτικό όνομα για το Παίξτε ρεαλιστικό μπλάκτζακ του Καναδά Οττάβααναφερόμενος στην αντιληπτή έλλειψη σκηνής λεσχών, έλλειψη πολιτισμού, και τρυπώντας τελειότητα καρτών -κάρτα-εσquε. Αρουραίος αιθουσών παγοδρομίας- Όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους ανθρώπους που εργάζονται σε μια αίθουσα παγοδρομίας χόκευ! Τύμπανο - Drumheller, Αλμπέρτα EOA - αρκτικόλεξο για την ανατολή της Αδελαϊ'δα, Αδελαϊ'δα που είναι μια οδός που τουλάχιστον μεταφορικά διαιρεί Λονδίνο, Οντάριο σε δύο, με την ανατολική πλευρά ιστορικά που αντιμετωπίζεται ως παροιμιακή "λανθασμένη πλευρά των Μεγάλη καναδική χαρτοπαικτική λέσχη Langford.

Author: Jason Griswold