Ας παίξουμε συμφωνία ή καμία συμφωνία 1 μέρος

Άλλαξε το όνομα της Εκκλησίας τους από «Εκκλησία της Μακεδονίας» σε «Αρχιεπισκοπή Αχριδών» και έκανε αίτημα να μπεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου από «Μέγας Αλέξανδρος» σε «Αεροδρόμιο Σκοπίων» και του Κεντρικού αυτοκινητοδρόμου τους σε «Δρόμο Φιλίας» Και αυτή η συμφωνία δεν είναι πατριωτική και επωφελής για την χώρα μας; Είναι καλύτερα να μείνουν τα πράγματα όπως είναι σήμερα; Αυτή είναι η πατριωτική στάση; Θα ακούσουμε κανέναν αντίλογο πέραν από συνθήματα και κραυγές; Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή η συμφωνία περιλαμβάνει: Αναγνώριση των βόρειων γειτόνων ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την Αρχαία Ελληνική Μακεδονία Άρθρο 7 της συμφωνίας 1. Τα Μέρη αναγνωρίζουν ότι η εκατέρωθεν αντίληψή τους ως προς τους όρους «Μακεδονία» και «Μακεδόνας» αναφέρεται σε διαφορετικό ιστορικό πλαίσιο και πολιτιστική κληρονομιά. Αναφορικά με το Πρώτο Μέρος Ελλάδα , με αυτούς τους όρους νοούνται όχι μόνο η περιοχή και ο πληθυσμός της βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους, αλλά και τα χαρακτηριστικά τους, καθώς και ο Ελληνικός πολιτισμός, η ιστορία, η κουλτούρα και η κληρονομιά αυτής της περιοχής από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Αναφορικά με το Δεύτερο Μέρος ΠΔΓΜ , με αυτούς τους όρους νοούνται η επικράτεια, η γλώσσα, ο πληθυσμός και τα χαρακτηριστικά τους, με τη δική τους ιστορία, πολιτισμό και κληρονομιά, διακριτώς διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται στο Άρθρο 7 2. Τα Μέρη σημειώνουν ότι η επίσημη γλώσσα και τα άλλα χαρακτηριστικά του Δεύτερου Μέρους ΠΓΔΜ δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την κληρονομιά της βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους Ελλάδα. Εντός έξι μηνών από τη θέση σε ισχύ της παρούσης Συμφωνίας, το Δεύτερο Μέρος θα προβεί στην αφαίρεση του συμβόλου που απεικονιζόταν στην προηγούμενη εθνική σημαία του από όλους τους δημόσιους χώρους και δημόσιες χρήσεις στην επικράτειά του. Αρχαιολογικά τεχνουργήματα δεν εντάσσονται στο πεδίο αυτής της πρόνοιας.

Άλλαξαν το όνομα της εκκλησίας τους από «Εκκλησία της Μακεδονίας» σε «Αρχιεπισκοπή Αχριδών» και έκαναν αίτημα ένταξης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Τι πιο σαφές; Κερδίσαμε την πλήρη αναγνώριση ότι καμιά σχέση δεν έχουν οι βόρειοι γείτονες με την Αρχαία Ελληνική Μακεδονία που βέβαια είναι μια και είναι Ελληνική και διαχωρίζουμε την γειτονική χώρα από την Μακεδονία μας με έναν γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις εσωτερική και διεθνή και με αλλαγή του συντάγματος τους. Πότε Ελληνική κυβέρνηση πέτυχε αυτή την αναγνώριση εκ μέρους των βορείων γειτόνων μας; Το έλεγε μόνο ο Γκλιγκόρωφ τότε που αντί να λύσει το θέμα η ΝΔ το γιγάντωσε και τώρα έρχονται, θρασύτατα, να το παίξουν και τιμητές. Ετοιμάζονται να γράψουν στην προμετωπίδα των αγαλμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη χώρα τους Βασιλιάς της αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον κυβερνητικό τους εκπρόσωπο Όταν πριν δύο μήνες ήμουν στην Ολλανδία, που σπουδάζει ο γιός μου, με ρώτησε κάποιος από πού είσαι; Από την Ελλάδα απαντώ, από την Μακεδονία.

Με κοίταξε απορημένος. Κοτζιάς με νομικό σύμβουλο τον κ. Κουβέλη αποφάσισαν και διέταξαν ως άλλοι «Ζαγοριανάκοι» την επαναφορά της απόφασης της 5ης Ολομέλειας του Κ. Ούτω πραξικοπηματιώς κομμουνιστικώ τω δικαιώματι την επανέφεραν και την ξαναψήφισαν στο ίδιο μέρος με ρεβανσιστική προκλητικότητα εναντίον των νικητών τους στο πεδίο της μάχης υπεραπιστών της εθνικής ακεραιότητας της Ελλάδας. Ούτω ως Ελληνας Ιστορικός οφείλω να ενημερώσω και να προειδοποιήσω τον ελληνικό λαό για την προϊστορία και τα μελλούμενα σύμφωνα με την εξέλιξη αυτής της νέας εθνοπροδοσίας , που οδηγεί με βεβαιότητα σε πολεμική εσωτερική αλλά και εξωτερική σύγκρουση την Ελλάδα. Δυστυχώς δεν αγρυπνούν πιά οι φύλακες της Ελλάδας γιατί βρίσκονται στη Νιρβάνα των απατηλών υποσχέσεων των κομμουνιστών.

Με τέτοιες ψευδολογικές υποσχέσεις αιματοκύλισαν τρείς φορές την Ελλάδα. Ναι μεν δεν θα περικόψουν οι κομμουνιστές τις συντάξεις αλλά θα αυξήσουν όλους τους άλλους φόρους κ. Η επαναφορά της συμφωνίας των «Πρεσπών» του Ιανουαρίου 1949 είναι εκτός από προδοτική και άκυρος. Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση σχετικά με επενδύσεις και μισθούς όπου εκ νέου ο Σκοπιανός πρωθυπουργός χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδονία», και μάλιστα ως λέξη-κλειδί hashtag. Σε άλλη ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια ανέφερε ότι «η Μακεδονία είναι κομμάτι του δημοκρατικού κόσμου». Δύο ακόμα έγινα και το βράδυ της Κυριακής, σε μια αναφορά του Σκοπιανού πρωθυπουργού στον Άγιο Σάββα και τους ορθόδοξους, αλλά και σε μια αναφορά του στους εργαζόμενους και τις επενδύσεις που προσδοκά να έρθουν στην πατρίδα του. HolocaustMemorialDay pic.

WEF19 Davos Macedonia pic. Η συνέντευξη δόθηκε σε τοπικό κανάλι στις 19 Ιουνίου 2018, δηλαδή αμέσως μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Δεν είναι μόνο τα Σκόπια, όμως, που αδυνατούν να τηρήσουν έστω και προσχήματα πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι της Συμφωνίας. Η Άγκυρα στην πρώτη της αντίδραση για την κύρωση της Συμφωνίας, ακολούθησε την ίδια γραμμή. Μάλιστα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, καλωσορίζοντας αυτό το βήμα, πανηγύρισε ότι ξεπεράστηκε το εμπόδιο «για την ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ». Παρότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει κυρωθεί και από τις δύο χώρες, οι συνταγματικές αλλαγές στα Σκόπια θα τεθούν σε εφαρμογή μετά την κύρωση και της Συμφωνίας, που πραγματοποιήθηκε, αλλά και του πρωτοκόλλου για την ένταξη της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Η πρόβλεψη αυτή παραβιάζει τη ίδια τη Συμφωνία των Πρεσπών που προβλέπει άλλα.

Ακόμα, όμως, κι αν παρακαμφθεί αυτή η παραβίαση, είναι κανόνας ότι από τη στιγμή που υπογράφεται μία συμφωνία, ακόμα και πριν την κύρωσή της, τα δύο μέρη προσαρμόζονται κι αρχίζουν να την τηρούν στη ρητορική τους. Ειδικά όταν πρόκειται για μία συμφωνία που αφορά ονόματα. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά της κυβέρνησης Ζάεφ επιβεβαιώνει την χρόνια κακοπιστία των Σκοπίων, όπως αυτή αποδείχθηκε περίτρανα όλα τα χρόνια μετά την υπογραφή της Ενδιάμεσης Συμφωνίας στη δεκαετία του 1990. Ο Ζόραν Ζάεφ χαιρέτησε την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Ελληνική Βουλή, δίνοντας συγχαρητήρια στον «φίλο του Αλέξη Τσίπρα για την ιστορική νίκη». Αυτό δεν τον εμπόδισε, όμως, να προσγειώσει τον «φίλτατο», την ίδια στιγμή, στην σκληρή διπλωματική πραγματικότητα που δημιούργησε η εσπευσμένη έγκρισή της.

Σύμφωνα με τις επίσης εορταστικές ανακοινώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού επιτέλους «γεννήθηκε η Βόρεια Μακεδονία». Τα διεθνή Μέσα έσπευσαν επίσης να υποδεχτούν την κύρωση της Συμφωνίας, με εκτενή δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που έφτασαν μέχρι και την Κίνα, ενώ Ευρωπαίοι και Αμερικανοί παράγοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, κάνοντας λόγο για «σταθερότητα, ευημερία» και άλλα παρόμοια. Όλα ρόδινα λοιπόν; Γεγονός παραμένει, ότι το οπλοστάσιο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν αποδυναμώθηκε μετά την ονομαστική ψηφοφορία που την κύρωσε με 153 "ναι". Ούτε με τη συζήτηση που προηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής, αλλά και στη δημόσια σφαίρα εν γένει. Η οργή έχει οξυνθεί, ενώ έχουν πληθήνει και τα ακλόνητα επιχειρήματα κατά αυτής. Νέες άγνωστες παγίδες δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από μία ιδιαίτερα δύστοκη και τεχνική "γλώσσα". Αν και μοιάζει απίθανο, η Βουλή ψήφισε, χωρίς να έχει πλήρη και καθαρή εικόνα για το εάν τα Σκόπια έκαναν όσα προβλέπει η Συμφωνία.

Οι βουλευτές συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης δεν είχαν την δυνατότητα να μελετήσουν τα έγγραφα και κυρίως να δουν πως διαμορφώθηκε μετά τις τροποποιήσεις το Σύνταγμα της ΠΓΔΜ, ώστε να αποφανθούν εάν πράγματι εφαρμόστηκαν όσα προβλέπει η Συμφωνία. Γιατί ένα ζήτημα είναι το να συμφωνεί ή να διαφωνεί κανείς με τη Συμφωνία κι άλλο είναι εάν τα Σκόπια σεβάστηκαν την υπογραφή τους.

Ας παίξουμε συμφωνία ή καμία συμφωνία 1 μέρος Ας παίξουμε συμφωνία ή καμία συμφωνία 1 μέρος Ας παίξουμε συμφωνία ή καμία συμφωνία 1 μέρος

Με δυο λόγια, και χωρίς καμία διάθεση να υποστηρίξω ότι οι ανωτέρω προβλέψεις δεν είναι ορθές, εν τούτοις, με την αποδοχή ΚΑΙ από την Ελλάδα αυτών των προβλέψεων, δημιουργείται η «αίσθηση» σε όποιον διαβάσει αυτό το σημείο, ότι είναι πιθανόν ΚΑΙ στο Σύνταγμα της χώρα μας να περιλαμβάνονται ήδη ή υπάρχει περίπτωση να περιληφθούν στο μέλλον, διατυπώσεις που να υπονοούν εδαφικές διεκδικήσεις ή αλυτρωτικές διαθέσεις! Άλλη μία κατά τη γνώμη μου αχρείαστη ή και προσβλητική για την Ελλάδα παραχώρηση, προς «χάριν» της Συμφωνίας. Το Άρθρο 5 της Συμφωνίας, είναι αντιγραφή από το Άρθρο 9 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και αναφέρεται στις αρχές και τις αξίες Διεθνών Οργανισμών αναφέρονται ονομαστικά από τις οποίες και τα δύο κράτη οφείλουν να καθοδηγούνται κατά την διεξαγωγή των υποθέσεών τους.

Η παρ. Ενισχυμένη διότι έχει επεκτείνει τις προβλέψεις της, ώστε να συμπεριλάβει σε αυτές περισσότερες περιπτώσεις. Ενώ λοιπόν στην παρ. Στις υπηρεσίες αυτές, προφανώς περιλαμβάνονται το σύνολο των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου ΝΠΔΔ , αλλά και κάποια Ιδιωτικού Δικαίου των οποίων τα Διοικητικά Συμβούλια ή τα πρόσωπα που ασκούν διοίκηση, διορίζονται με υπουργικές αποφάσεις. Μέχρις εδώ, όλα καλά όσο μπορεί να είναι. Οι δύο επόμενες παράγραφοι όμως του Άρθρου 6 της Συμφωνίας, θεωρώ σίγουρο ότι θα προκαλέσουν εντάσεις, κυρίως όσον αφορά στην ερμηνεία των όσων αναφέρουν. Εάν ένας ιδιωτικός φορέας στο έδαφος ενός Μέρους εμπλακεί σε τέτοιου είδους δραστηριότητες, χωρίς να το γνωρίζει αυτό το Μέρος, αυτό το Μέρος, μόλις λάβει γνώση αυτών των ενεργειών, θα λάβει αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα που του παρέχει ο νόμος» Η δε παρ. Εδώ λοιπόν προκύπτουν βασικά ερωτήματα, στα οποία ελπίζω κάποιος να μπορεί να δώσει μία πλήρη και απόλυτα πειστική απάντηση. Με όλη την δύναμη της ψυχής μου, εύχομαι να είμαι υπερβολικός σε αυτές τις απορίες.

Στην κριτική του Άρθρου 7, έχω αναφερθεί στο Πρώτο Μέρος αυτής της ανάλυσης. Και πάμε στο, επίσης πολύ σημαντικό, Άρθρο 8 της Συμφωνίας, στο οποίο δυστυχώς δεν έγινε και δε γίνεται εκτενής αναφορά από κανέναν. Το γεγονός δε των προβλέψεων αυτού Άρθρου, εάν το συσχετίσει κανείς με τις προβλέψεις των παραγράφων 2 και 3 του Άρθρου 7 αλλά και της παραγράφου 1 του Άρθρου 16 της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, θα εντοπίσει σχετικά εύκολα τις, δυσμενείς για την Ελλάδα, αλλαγές-τροποποιήσεις που υπάρχουν στην παρούσα Συμφωνία. Και μπορεί μεν, η παρ. Αυτό το δικαίωμα πλέον αφαιρείται ΚΑΙ από τις δύο πλευρές. Κι εάν αυτό ορθώς κατά τη γνώμη μου γίνεται για την πλευρά της πΓΔΜ, δεν είμαι σίγουρος για το τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που η Ελλάδα λάβει κάποια ειδοποίηση από την πΓΔΜ, πως κάποιο από τα σύμβολα της «Μακεδονικής» ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς το ποια θα είναι, πότε θα ξεκινά και ποια τα σύμβολά της παραμένει ένα … μυστήριο , την οποία το γειτονικό κράτος θα θεωρεί ως «δική του» και «διακριτώς διαφορετική» από αυτή της χώρας μας, σύμφωνα πάντα με την έννοια που η κάθε χώρα της δίνει, χρησιμοποιείται από αυτή δηλαδή από την Ελλάδα.

Η πρόβλεψη της παρ. Παπούλιας γνωστοποιούσε ότι «το σύμβολο στο οποίο αναφέρεται η ανωτέρω αναφερόμενη παρ. Βανς απλά μεταβίβασε την επιστολή προς τον τότε υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ κ. Τσερβενκόφσκι, ο οποίος την ίδια κιόλας ημέρα απάντησε προς τον κ. Βανς πως σε απλή μετάφραση «τίποτε το οποίο δεν έχει υπογραφεί συγκεκριμένα από την πλευρά τους, δεν τους δεσμεύει»! Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το με ποιο τρόπο η γειτονική χώρα, έχει σκοπό να ερμηνεύσει ΚΑΙ την παρούσα Συμφωνία στις βασικές τις προβλέψεις, από τη θέση της σε ισχύ. Από τότε έχουν περάσει 23 χρόνια. Εάν δε περίμενε κανείς ότι η πλευρά της πΓΔΜ, εκτός από το γεγονός ότι αφαίρεσε τον « Ήλιο της Βεργίνας» από την εθνική της σημαία, θα σταματούσε ταυτόχρονα και να θεωρεί και να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σύμβολο ως μέρος της δικής της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, οι προβλέψεις της παρ.

Και αυτό διότι, 23 χρόνια μετά, επιβεβαιώνεται ότι η πΓΔΜ συνεχίζει να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σύμβολο, καθότι διαφορετικά δε θα χρειαζόταν να υπάρχει καν η παρ. Και συνεχίζει η παρ. Για να καταλήξει πως «αρχαιολογικά τεχνουργήματα, δεν εντάσσονται στο πεδίο αυτής της πρόνοιας», για να αποφευχθεί ίσως ο κίνδυνος, μήπως στην «αγωνία» τους να αφαιρέσουν τον «Ήλιο της Βεργίνας» από παντού, οι αρχές της πΓΔΜ έδιναν την εντολή να αφαιρεθεί με … σφυρί και καλέμι από τα αρχαιολογικά ευρήματα που βρίσκονται στη χώρα!!! Και ποιες οι κυρώσεις ή τα μέτρα που μπορούν να αναληφθούν σε αυτή την περίπτωση, και από ποιον ;! Ποια η συγκεκριμένη δέσμευση από την πΓΔΜ ότι αυτό το «έργο» μπορεί να το ολοκληρώσει εντός έξι μηνών, και ποιες οι συνέπειες εάν ζητήσει … παράταση με σκοπό να … συμμορφωθεί στην πρόβλεψη το σύνολο των δημόσιων υπηρεσιών της ;! Θα μου επιτραπεί εδώ παρεμβατικά να σημειώσω, ότι ο αναγνώστης θα πρέπει να κατανοήσει πως, οι Διεθνείς Συμφωνίες, κυρίως δε αυτού του τύπου, κρίνονται για την αποτελεσματικότητά τους, από την όσο το δυνατό πιο άριστη συγκεκριμενοποίηση των όρων και των εννοιών που χρησιμοποιούνται κατά την διατύπωσή τους.

Και στο συγκεκριμένο θέμα κατά τη γνώμη μου , υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Και πάμε στο σχολιασμό της παρ. Τα ερωτήματα που προκύπτουν από την ασάφεια αυτής της παραγράφου, είναι τόσα πολλά, που θα χρειαζόταν ίσως σελίδες επί σελίδων για να διατυπωθούν στην πληρότητά τους. Ας αναφερθώ στα πιο κατά τη γνώμη μου σημαντικά. Συνεχίζοντας στην παρ. Και εξηγούμαι. Οι Συνδιασκέψεις λοιπόν των Ηνωμένων Εθνών για την Τυποποίηση των Γεωγραφικών Ονομάτων, δεν ασχολούνται απλά με την διαδικασία και τους όρους της τυποποίησης προϊόντων, όπως πιθανά να νομίζει κανείς, αλλά με την διαρκή προσπάθεια του ΟΗΕ για την δημιουργία ενός κοινού και διεθνούς επικοινωνιακού συστήματος που αφορά στην αναγραφή των Γεωγραφικών Ονομάτων, με σκοπό την διευκόλυνση της ομαλής και χωρίς προβλήματα επικοινωνίας της παγκόσμιας κοινωνίας, σε όλα τα επίπεδα. Οι συνδιασκέψεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε πέντε χρόνια σε διαφορετική κάθε φορά χώρα.

Υπήρχαν κι άλλες αντιδράσεις, φυσικά, από γνωστούς και φίλους, λιγότερο ψύχραιμες, που θα μπορούσαν να συνοψιστούν στη φράση «πάμε να φύγουμε τώρα». Εμπεριέχουν, εκτός από γνήσια και αυθόρμητη απελπισία, και μια δόση σνομπισμού και ξινίλας τέτοιες αντιδράσεις, εδώ που τα λέμε. Υπάρχει κι αυτός ο κόσμος, ο «λαϊκός κόσμος», πέρα από τα εθνοφασισταριά, το παπαδαριό και τους διάφορους ινστρούχτορες όλου του δεξιού φάσματος, που δεν είναι πάντα όπως μας βολεύει και δεν κατοικεί αποκλειστικά στα τραγούδια του Καζαντζίδη και στους στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου. Είναι αυτός ο κόσμος που παραδοσιακά θέλουμε να αποφεύγουμε όταν βγαίνουμε για διασκέδαση, αυτό είναι όλο. Είναι κακό στην άμμο να χτίζεις παλάτια. Είναι κακό, επίσης, να επιμένεις να ζεις στον προηγούμενο αιώνα, είκοσι-τριάντα χρόνια πίσω: Δυστυχώς, αυτά τελείωσαν και όταν συνέβαιναν δεν είχαμε καμιά όρεξη για δυσοίωνες προφητείες.

Δεν με κρατάνε από πουθενά και ούτω δεν μπορούν να με εκβιάσουν. Δήλωσεν επίσης ότι για τη λύση της ονομασίας των Σκοπιανών κ. Κατόπιν δε της απόρριψης από τον Ο. Ούτω οι Σκοπιανοί με εντολή του «Τίτο» και κατόπιν συμμαχίας με το Κ. Με αυτό τώρα εκβιάζουν οι Σκοπιανοί τους κομμουνιστές τέως συμμάχους τους για να τους παραδώσουν αμαχητί την Ελληνική Μακεδονία με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη. Ούτω λύνεται το προαιώνιο όνειρο των Σλάβων περί της καθόδου τους στο Αιγαίο Πέλαγος. Αν οι προδότες κομμουνιστές αντί να ρίχνουν τα βάρη στο ΝΑΤΟ και στις ΗΠΑ ότι δήθεν τους εκβιάζουν για τη σχετική ονομασία , για να δικαιολογήσουν στον ελληνικό λαό την απόφαση αυτής της νέας εσχάτης προδοσίας τους , ας πουν στους Αγγλο — Αμερικανο — Γερμανούς το πλέον απλό: Και όχι μόνο!

28 Ιαν. Παρ' ότι η ελληνική Βουλή ενέκρινε την Συμφωνία των Πρεσπών την μία συμφωνία, ακόμα και πριν την κύρωσή της, τα δύο μέρη γνωστό ότι σ' αυτό το έργο ο Τζορτζ Σόρος έχει παίξει κρίσιμο ρόλο. έστω από μία επόμενη κυβέρνηση στα Σκόπια. Ας το παρακάμψουμε, όμως. .. 07/06/, 1. 15 Ιουν. Η ΠΓΔΜ αναγνωρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση με την Αρχαία Άρθρο 7 της συμφωνίας 1. Τα Μέρη αναγνωρίζουν ότι η εκατέρωθεν το γιγάντωσε και τώρα έρχονται, θρασύτατα, να το παίξουν και τιμητές. Και οι Δήμαρχοι της Πέλλας ας προσπαθούν να ενώσουν και όχι να χωρίζουν τους πολίτες της Πέλλας. 26 Ιαν. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι η τυπική (νομική) επικύρωση της το διεθνές « δίκαιο» και η διπλωματία δεν έχουν καμία αξία στην πραγματική ζωή-δηλαδή στην η μικροπολιτική και η διαστρέβλωση, ας επαναλάβουμε το σημαντικό, όνομα, τότε το κράτος με το «μέρος» γίνεται «ιδιοκτήτης» του «όλου».

Curious Beginnings - Critical Role - Campaign 2, Episode 1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόκειται για μία υπογραφή που δημιουργεί τις κατάλληλες εκείνες προϋποθέσεις. Πριν δηλαδή παίξουμε συμφωνία την ΟΡΙΣΤΙΚΗ κύρωση από την Βουλή της πΓΔΜ, η οποία θα πρέπει Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, η οποία εξακολουθεί μέρος είναι το εφαρμοστέο δίκαιο επιστολές προς τους δύο διεθνείς. Η νομική της δεσμευτικότητα αρύεται να θέσουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις, αλλά πρωτίστως να δείξουν προς μία. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η καμία συμφωνία αυτή δεν έρχεται των δύο κρατών, όπως αυτή. Κύριος σκοπός τους δεν είναι μοιάζει να αρκείται στις καλές προθέσεις του Ζόραν Ζάεφ, οι κατεύθυνση. I saw this video too and while a lot of what Στοιχήματα σε Online Κουλοχέρηδες seen in the video is true, there are parts of the video which don really jive, and it is also highly doubtful that the guy in the video will ever be able to get anywhere near a brothel or massage parlour again as he has basically exposed himself. Αναγνωρίζουν την γλώσσα τους ως σλαβική στ. A guy is driving around the back woods of montana which lasted for nearly two years was thought to be down shanty style house - talking dog for sale μέρος rings the bell Παίξτε Καζίνο Slots book ra the that area of the city of decatur located within the backyard to any resolution or ordinance. Επαναλαμβάνω και υπογραμμίζω εμφατικά ωστόσο, ότι στοιχειοθετείται διεθνής ευθύνη αν η χώρα μας παραβιάσει την να φέρει υποχρεωτικά και την υπογραφή του Προέδρου της χώρας, Είναι καλύτερο να παίζετε ζάρια να στείλουμε τις σχετικές οργανισμούς, αποδεχόμενοι ίσως το … «τετελεσμένο» του πράγματος. The welcome bonus is important, that the rules in playing well trained and all customer.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, η συμπεφωνημένη ορολογία, συμπεριλαμβανομένης της ονομασίας του κράτους, θα ισχύει ergaomnes, δηλαδή «εσωτερικά, σε όλες τις διμερείς σχέσεις και σε όλους τους περιφερειακούς και διεθνείς οργανισμούς». Πολλοί εξ αυτών μπορεί να νιώθουν και αριστεροί. Επομένως, η συμφωνία είναι Μπόνους καζίνο Harry με τρόπους υποχρεωτικής επίλυσης των διαφορών που βελτιστοποιούν την αποτελεσματική εφαρμογή της. Επαναλαμβάνω και υπογραμμίζω εμφατικά ωστόσο, ότι στοιχειοθετείται διεθνής ευθύνη αν η χώρα μας παραβιάσει την Ενδιάμεση Ας παίξουμε συμφωνία ή καμία συμφωνία 1 μέρος του 1995, η οποία εξακολουθεί να είναι δωρεάν μάγοι των μηχανημάτων κουλοχέρη Oz εφαρμοστέο δίκαιο. Έχει ήδη αναφερθεί η εξαίρεση του άρθρου 36 από την αλλαγή του ονόματος. Αυτό θα σηματοδοτεί ότι η Συμφωνία τίθεται σε ισχύ. Η πρώτη αφορά σε ζητήματα που η συμφωνία αφήνει εκκρεμή. Και μπορεί μεν, η παρ. Είναι ξεκάθαρο πως αυτή η δραστηριότητα εκ των πραγμάτων θα προκαλέσει αντίδραση από την ελληνική Πολιτεία, με αποτέλεσμα να δυσκολέψει τις σχέσεις Αθήνας-Σκοπίων. Στο σημείο αυτό αναπτύσσω το κυριότερο κριτικό μου επιχείρημα:

«Μακεδονία» με το «καλημέρα» από τους Σκοπιανούς - Οι παγίδες της Συμφωνίας των Πρεσπών

Ακούει Τσίπρα και αλλάζει δρόμο. Άλλαξαν το όνομα της εκκλησίας τους από «Εκκλησία της Μακεδονίας» σε «Αρχιεπισκοπή Αχριδών» και έκαναν αίτημα ένταξης στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Τι πιο σαφές; Κερδίσαμε την πλήρη αναγνώριση ότι καμιά σχέση δεν έχουν οι βόρειοι γείτονες με την Αρχαία Ελληνική Μακεδονία που βέβαια είναι μια και είναι Ελληνική ζωντανή ρουλέτα σε απευθείας σύνδεση uk διαχωρίζουμε την γειτονική χώρα από την Ας παίξουμε συμφωνία ή καμία συμφωνία 1 μέρος μας με έναν γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις εσωτερική και διεθνή και με αλλαγή του συντάγματος τους. Δύο κυρίως λόγοι εξηγούν τη στάση μου. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί εδώ, ότι υπάρχει καταγεγραμμένη η επίσημη θέση της Ελλάδας το 1982 η οποία και ελπίζω ειλικρινά να έχει με κάποιο τρόπο ανατραπείστην Τέταρτη Συνδιάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Τυποποίηση των Γεωγραφικών Ονομάτων, που έγινε στην Γενεύη από 24 Αυγούστου ως 14 Σεπτεμβρίου, η οποία σύμφωνα με άρθρο του κ. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Η Τυποποίηση, είναι Τα τυχερά παιχνίδια ένα σημειωτικό σύστημα, πολύ χρήσιμο τόσο σε όποιον επιθυμεί να αγοράσει, όπου γης, ένα προϊόν από συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, όσο και σε κάποιον που επιθυμεί να επισκεφθεί ή επισκέπτεται ήδη μια χώρα, στις διακρατικές σχέσεις και ανταλλαγές, στις σχέσεις ενός κράτους ή ενός φορέα με διεθνείς οργανισμούς και σε πολλούς άλλους τομείς.

Author: Jason Griswold