Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες

Η πρότυπη διάμετρος της στεφάνης για τέτοια έργα είναι 68 mm. Ταινία μέτρησης για τη μέτρηση της θέσης των μελλοντικών καταστημάτων. Επίπεδο κατασκευής για την παρακολούθηση της ορθότητας της εγκατάστασης. Σήμανση ή μολύβι για σήμανση. Κατσαβίδι Phillips - χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση της υποδοχής καθώς και για τη στερέωση του πυρήνα της υποδοχής. Κατέστησε επίσης ηλεκτρικά καλώδια. Μια απλή ένδειξη για να προσδιορίσετε εάν υπάρχει τάση στα καλώδια ή όχι. Επιλέγοντας ένα μέρος Κατά τον προσδιορισμό της θέσης των διακοπτών και των υποδοχών, είναι απαραίτητο να ακολουθείτε όχι μόνο τις οδηγίες και τις προδιαγραφές κατασκευής, αλλά και τον σκοπό των πριζών. Με άλλα λόγια, οι χώροι όπου θα βρίσκονται οι οικιακές συσκευές στο μέλλον: Σήμερα, κατά την εγκατάσταση υποδοχών, πολλοί χρησιμοποιούν τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατασκευής, οι συστάσεις των οποίων λαμβάνουν υπόψη την απόσταση των πριζών από το πάτωμα: Η απόσταση από την ηλεκτρική καλωδίωση μέχρι τα ανοίγματα των θυρών και των παραθύρων δεν πρέπει να είναι μικρότερη από 10 cm.

Βασικά, αυτή η ρύθμιση είναι βολική, αλλά μερικές φορές είναι απαραίτητο να αποκλίνουν από αυτές τις αρχές. Για παράδειγμα, οι υποδοχές στην κουζίνα συνήθως διπλά ή τριπλά είναι συνήθως τοποθετημένες ακριβώς πάνω από την επιφάνεια εργασίας. Μια τέτοια διάταξη καθιστά δυνατή τη γρήγορη σύνδεση και αποσύνδεση των οικιακών συσκευών, για άλλη μια φορά χωρίς να κάμπτεται. Παράλληλα με τις ηλεκτρικές πρίζες στην κουζίνα, μπορείτε να εγκαταστήσετε μια έξοδο νερού. Ομοίως, η υψηλή εγκατάσταση της έξοδο πίσω από το ενυδρείο είναι δικαιολογημένη: Πώς να εγκαταστήσετε; Η διαδικασία είναι η εξής: Δημιουργία οπών για πρίζες Πριν συνδέσετε την έξοδο γυψοσανίδας, πρέπει να τρυπήσετε μια τρύπα για το γυαλί: Εάν σχεδιάζεται τοποθέτηση μπλοκ υποδοχής σε αυτό το σημείο, τότε κάθετες γραμμές τοποθετούνται σε απόσταση 72 mm. Απαιτείται ακριβώς ότι οι υποαπασχολούμενοι κάθονται όπως πρέπει, με ένα επίμονο άκρο που δεν αλληλεπικαλύπτεται. Αφού γίνει η τρύπα, έχουν προετοιμαστεί τα υλικά και όλα τα εργαλεία, μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης.

Ανάλογα με την τεχνική εγκατάστασης, η σειρά εργασιών είναι επίσης διαφορετική. Εάν το ηλεκτρικό καλώδιο είναι στερεωμένο στον τοίχο, παραμένει μόνο να τοποθετηθεί η πρίζα και να συνδεθεί. Και αν υποτεθεί ότι τα ηλεκτρικά καλώδια ρίχνονται στο εξωτερικό της προβλήτας, κόβεται μια αυλάκωση στο γυψοσανίδα, τραβιέται και στερεώνεται ένα ηλεκτρικό σύρμα με μια ένωση ταχείας σκλήρυνσης για παράδειγμα, αλάβαστρο. Τα άκρα της καλωδίωσης εμφανίζονται στο καθορισμένο επίπεδο στα απαιτούμενα μέρη. Όταν τοποθετείτε την έξοδο στον τοίχο γυψοσανίδας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει μια παροχή ηλεκτρικού καλωδίου τουλάχιστον 10 cm, αλλά συνιστάται να αφήσετε περισσότερα. Τα ακόλουθα στάδια των υποδοχών τοποθέτησης είναι: Τοποθετούμε το κιβώτιο. Πριν τοποθετήσετε το γυαλί, πρέπει να κόψετε μια τρύπα για τα καλώδια στην πίσω πλευρά του με ένα μαχαίρι. Αν κοιτάξετε την περίπτωση του γυαλιού, μπορείτε να δείτε 4 βίδες, 2 από αυτές χρειάζονται για να ασφαλίσουν την ίδια την έξοδο, και 2 - για να ρυθμίσετε τα διαχωριστικά πόδια.

Κατ 'αρχάς, βγάζουμε από την τρύπα του ηλεκτρικού καλωδίου και τα τραβάμε μέσα από το γυαλί. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το γυαλί σε γυψοσανίδα, στερεώνοντάς το με βίδες από την αντίθετη πλευρά με τις λαβές σύσφιξης. Συνήθως, μετά την εγκατάσταση του κάτω πάτωμα και τη δοκιμή της χρηστικότητας του συστήματος, είναι η στροφή του πρωτεύοντος φινιρίσματος. Ήδη μόνο μετά την αποξήρανση των αρχικών και τελικών στρώσεων του στόκου, πραγματοποιείται η επακόλουθη εγκατάσταση της υποδοχής. Συνδέουμε την ηλεκτρική παροχή. Πριν από τη σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τάση στη γραμμή μπορείτε να το ελέγξετε με μια τυπική ένδειξη. Συνδέουμε τις φάσεις "γείωσης" και "μηδέν" με τις κατάλληλες επαφές στο περίβλημα της υποδοχής και σφίξτε καλά τα καλώδια έτσι ώστε οι ηλεκτρικές επαφές να μην χαλαρώσουν με την πάροδο του χρόνου και η πλαστική θήκη δεν τήκεται.

Τοποθετήστε την πρίζα σε ένα ποτήρι. Η υποδοχή τοποθετείται σε ένα ποτήρι και στερεώνεται μέσα σε αυτό με κατάλληλα γρανάζια. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το πλαστικό πλαίσιο και το μπροστινό κάλυμμα. Ελέγξτε την τοποθέτηση στον τοίχο. Εγκατάσταση ηλεκτρικής πρίζας Σε ορισμένες περιπτώσεις, αντί για μια γνωστή έξοδο με κρυμμένη ηλεκτρική καλωδίωση, χρησιμοποιούνται επιτοίχες ηλεκτρικές πρίζες. Για αυτούς, δεν είναι απαραίτητο να τρυπήσετε οπές στους τοίχους και να εγκαταστήσετε κουτιά εγκατάστασης γυαλιά. Ναι, και η ίδια η καλωδίωση δεν εκτελείται κάτω από την κατασκευή γυψοσανίδας, και στην κορυφή της. Αυτή η μέθοδος δεν είναι πολύ ελκυστική από αισθητική άποψη. Υποδοχή τύπου εναέριου τύπου - μαζική. Τα καλώδια που τεντώνουν κατά μήκος των τοίχων δεν προσθέτουν συνοχή στο εσωτερικό του δωματίου. Αλλά σε ορισμένα επεισόδια αυτό είναι δικαιολογημένο, ιδιαίτερα όταν η απόσταση μεταξύ της κατασκευής GCR και του τσιμεντένιου τοίχου είναι πολύ μικρή - λιγότερο από 45 mm και δεν υπάρχει γροθιά στο χέρι.

Κίνδυνος εγκαυμάτων! Κατά τη λειτουργία, οι επιφάνειες της συσκευής θερμαίνονται πολύ. Μην ακουμπάτε τις θερμές επιφάνειες. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από τη συσκευή. Η εστία μαγειρέματος θερμαίνει, αλλά η ένδειξη δε λειτουργεί. Κατεβάστε την ασφάλεια στο κιβώτιο των ασφαλειών. Καλέστε την υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών. Η συσκευή θερμαίνεται πολύ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Πριν τον καθαρισμό αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Κίνδυνος ζεματίσματος! Κατά το άνοιγμα της πόρτας της συσκευής μπορεί να εξέλθει καυτός ατμός. Με το νερό στον καυτό χώρο μαγειρέματος μπορεί να δημιουργηθεί καυτός υδρατμός. Μη χύνετε ποτέ νερό μέσα στον καυτό χώρο μαγειρέματος. Κίνδυνος τραυματισμού! Το γρατσουνισμένο γυαλί της πόρτας της συσκευής μπορεί να ραγίσει. Μη χρησιμοποιείτε ξύστρες γυαλιού, δυνατά ή τραχιά υλικά καθαρισμού. Κίνδυνος τραυ ματισμού! Οι κατσαρόλες μπορεί να πεταχτούν ξαφνικά ψηλά, όταν υπάρχει υγρό μεταξύ του πάτου της κατσαρόλας και της εστίας μαγειρέματος.

Κρατάτε την εστία μαγειρέματος και τον πάτο της κατσαρόλας πάντοτε στεγνά. Εάν η συσκευή τοποθετηθεί χωρίς να στερεωθεί πάνω σε μια βάση, μπορεί να γλιστρήσει από τη βάση. Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί καλά με τη βάση. Κίνδυνος ανατροπής! Για να αποτραπεί η ανατροπή της συσκευής, πρέπει να τοποθετηθεί προστασία ανατροπής. Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες τοποθέτησης. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Οι ακατάλληλες επισκευές είναι επικίνδυνες. Κίνδυνος ηλ εκτροπληξίας! Στα καυτά μέρη της συσκευής μπορεί να λιώσει η μόνωση των καλωδίων των ηλεκτρικών συσκευών. Τα καλώδια σύνδεσης των ηλεκτρικών συσκευών δεν επιτρέπεται να έρθουν ποτέ σε επαφή με τα καυτά μέρη της συσκευής. Μια εισχώρηση υγρασίας μπορεί να προκαλέσει μια ηλεκτροπληξία. Μη χρησιμοποιείτε συσκευές καθαρισμού υψηλής πίεσης ή συσκευές εκτόξευσης ατμού. Κατά την αντικατάσταση της λάμπας του χώρου μαγειρέματος οι επαφές στο ντουί της λάμπας βρίσκονται υπό τάση.

Μια ελαττωματική συσκευή μπορεί να προκαλέσει μια ηλεκτροπληξία. Μην ενεργοποιείτε ποτέ μια χαλασμένη συσκευή. Τα σπασίματα ή τα ραγίσματα στην υαλοκεραμική πλάκα μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία. Τα υπολείμματα φαγητού, το λίπος και ο χυμός από το ψητό μπορούν κατά τη διάρκεια του αυτοκαθαρισμού να αναφλεγούν. Πριν από κάθε αυτοκαθαρισμό απομακρύνετε τη χοντρή ρύπανση από το χώρο μαγειρέματος και από τα εξαρτήματα. Η συσκευή κατά τη διάρκεια του αυτοκαθαρισμού ζεσταίνεται εξωτερικά πάρα πολύ. Μην κρεμάτε ποτέ εύφλεκτα αντικείμενα, όπως π. Κρατάτε ελεύθερη την μπροστινή πλευρά της συσκευής. Ο χώρος μαγειρέματος κατά τη διάρκεια του αυτοκαθαρισμού ζεσταίνεται πάρα πολύ. Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα της συσκευής ή μη μετατοπίζετε το άγκιστρο της μαντάλωσης με το χέρι. Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Μην ακουμπάτε ποτέ την πόρτα της συσκευής. Αιτίες των ζημιών Βάση εστιών Προσοχή! Οι τραχείς πάτοι κατσαρολών και τηγανιών δημιουργούν γρατσουνιές στο υαλοκεραμικό υλικό.

Αποφεύγετε το μαγείρεμα μέχρι να αδειάσουν εντελώς οι κατσαρόλες. Μπορούν να προκύψουν ζημιές. Μην τοποθετείτε ποτέ καυτά τηγάνια και κατσαρόλες πάνω στο πεδίο χειρισμού, στην περιοχή ενδείξεων ή στο πλαίσιο. Εάν πέσουν σκληρά ή αιχμηρά αντικείμενα πάνω στη βάση εστιών, μπορούν να δημιουργηθούν ζημιές. Το αλουμινόχαρτο και τα πλαστικά δοχεία λιώνουν πάνω στις καυτές εστίες μαγειρέματος. Η μεμβράνη προστασίας των εστιών δεν είναι κατάλληλη για τη βάση εστιών. Επισκόπηση Στον ακόλουθο πίνακα θα βρείτε τις συχνότερες ζημιές: Ζημιές Αιτία Μέτρα αντιμετώπισης Λεκέδες Υπερχειλισμένα φαγητά Απομακρύνετε τα υπερχειλισμένα φαγητά αμέσως με μια ξύστρα γυαλιού. Ακατάλληλα υλικά καθαρισμού Χρησιμοποιείτε μόνο υλικά καθαρισμού, που είναι κατάλληλα για υαλοκεραμικό υλικό Γρατσουνιές Αλάτι, ζάχαρη και άμμος Μη χρησιμοποιείτε το πεδίο μαγειρέματος ως επιφάνεια εναπόθεσης ή ως επιφάνεια εργασίας Οι τραχείς πάτοι κατσαρολών και τηγανιών δημιουργούν γρατσουνιές στο υαλοκεραμικό υλικό Ελέγξτε το μαγειρικό σας σκεύος.

Αποχρώσεις Ακατάλληλα υλικά καθαρισμού Χρησιμοποιείτε μόνο υλικά καθαρισμού, που είναι κατάλληλα για υαλοκεραμικό υλικό Φθορά κατσαρόλας π. Δημιουργία "αχιβάδων" Ζάχαρη, φαγητά με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη Απομακρύνετε τα υπερχειλισμένα φαγητά αμέσως με μια ξύστρα γυαλιού. Ζημιές στο φούρνο Προσοχή! Εξαρτήματα, αλουμινόχαρτο, λαδόχαρτο ή μαγειρικό σκεύος στον πάτο του χώρου μαγειρέματος: Μην τοποθετείτε κανένα εξάρτημα πάνω στον πάτο του χώρου μαγειρέματος. Μην καλύπτετε τον πάτο του χώρου μαγειρέματος με αλουμινόχαρτο ή λαδόχαρτο. Μην τοποθετείτε κανένα μαγειρικό σκεύος πάνω στον πάτο του χώρου μαγειρέματος, όταν είναι ρυθμισμένη μια θερμοκρασία πάνω από 50 C. Διαφορετικά δημιουργείται μια συσσώρευση θερμότητας. Οι χρόνοι ψησίματος δεν ισχύουν πλέον και το εμαγιέ καταστρέφεται. Νερό στο ζεστό χώρο μαγειρέματος: Μη χύνετε ποτέ νερό μέσα στο ζεστό χώρο μαγειρέματος.

Διαφορετικά δημιουργούνται υδρατμοί. Λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας μπορούν να προκύψουν ζημιές στο εμαγιέ. Υγρά τρόφιμα: Μην αποθηκεύετε υγρά τρόφιμα για μεγάλη χρονική διάρκεια στον κλειστό χώρο μαγειρέματος. Το εμαγιέ καταστρέφεται. Χυμός φρούτων: Σε περίπτωση που φτιάχνετε πολύ ζουμερά γλυκά φρούτων μη γεμίζετε πάρα πολύ το ταψί. Ο χυμός των φρούτων που στάζει από το ταψί, αφήνει λεκέδες που δεν μπορείτε πλέον να τους απομακρύνετε. Εάν είναι δυνατό, χρησιμοποιείτε το βαθύτερο ταψί γενικής χρήσης. Κρύωμα με ανοιχτή πόρτα συσκευής: Αφήνετε το χώρο μαγειρέματος να κρυώνει μόνο, όταν είναι κλειστός. Ακόμα και όταν η πόρτα της συσκευής είναι ανοιχτή, έστω και λίγο, μπορούν να χαλάσουν με το πέρασμα του χρόνου οι γειτονικές προσόψεις των ντουλαπιών. Πολύ λερωμένη τσιμούχα στεγανοποίησης της πόρτας: Εάν η τσιμούχα στεγανοποίησης της πόρτας είναι πολύ λερωμένη, δεν 6 7 κλείνει πλέον σωστά η πόρτα της συσκευής κατά τη λειτουργία.

Οι γειτονικές προσόψεις των ντουλαπιών μπορούν να χαλάσουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βλέπε Περιγραφή εξαρτημάτων στις οδηγίες. Χρησιμοποιείτε τη συσκευή μόνο για. Μην ακουμπήσετε ποτέ τις καυτές. Υπάρχουν διάφορα μέρη απαιτεί μείωση συμπεριλαμβανομένων των εμπρός και πίσω πλευρές, πλευρές κολπίσκων και εξόδου, συγκόλλησης λοξοτομής Τα slots του Zeus είναι δωρεάν άνω χείλος και κάτω δακτύλιο. Η συσκευή θερμαίνεται πολύ Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες. Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης 7 θρυαλλίδες καθορισμένες: Πραγματοποίησε δύο μεθόδους συσκευών καλωδίωσης και πρίζες στη. Η καλωδίωση είναι στερεωμένη στον τοίχο με κλιπς και η υποδοχή είναι βιδωμένη στο γυψοσανίδα στοιχειώδη με βίδες, όπως ένα μαξιλάρι.

Η σύγχρονη μέθοδος "Punyo Mano" του FCS KALI

Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες

Οι εστίες μαγειρέματος ζεσταίνονται πάρα πολύ. Μην ακουμπάτε ποτέ εύφλεκτα αντικείμενα πάνω στη βάση εστιών. Μην τοποθετείτε αντικείμενα πάνω στη βάση εστιών. Η συσκευή θερμαίνεται πάρα πολύ, τα εύφλεκτα υλικά μπορεί να αναφλεγούν εύκολα. Μη φυλάτε ή μη χρησιμοποιείτε εύφλεκτα αντικείμενα π. Μη φυλάτε εύφλεκτα αντικείμενα μέσα ή επάνω στο φούρνο. Οι επιφάνειες του συρταριού μπορεί να ζεσταθούν πάρα πολύ. Στο συρτάρι επιτρέπεται να φυλάσσονται μόνο αξεσουάρ του φούρνου. Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση εύφλεκτων και καύσιμων αντικειμένων στο συρτάρι. Κίνδυνος εγκαύματος! Η συσκευή ζεσταίνεται πολύ. Μην ακουμπάτε ποτέ τις ζεστές εσωτερικές επιφάνειες του χώρου μαγειρέματος ή τα θερμαντικά στοιχεία. Αφήνετε τη συσκευή πάντοτε να κρυώσει. Κρατάτε τα παιδιά μακριά. Τα εξαρτήματα ή τα σκεύη ζεσταίνονται πάρα πολύ. Απομακρύνετε τα καυτά σκεύη ή εξαρτήματα από το χώρο μαγειρέματος πάντοτε με μια πιάστρα. Οι ατμοί του οινοπνεύματος μπορούν να αναφλεγούν μέσα στον καυτό χώρο μαγειρέματος.

Μην παρασκευάζετε φαγητά με μεγάλες ποσότητες δυνατών οινοπνευματώδη ποτών. Χρησιμοποιείτε 4 5 μόνο μικρές ποσότητες από δυνατά οινοπνευματώδη ποτά. Ανοίγετε προσεκτικά την πόρτα της συσκευής. Οι εστίες μαγειρέματος και το περιβάλλον τους, ιδιαίτερα ένα πλαίσιο του πεδίου μαγειρέματος που ενδεχομένως υπάρχει, ζεσταίνονται πάρα πολύ. Μην ακουμπήσετε ποτέ τις καυτές επιφάνειες. Κίνδυνος εγκαυμάτων! Κατά τη λειτουργία, οι επιφάνειες της συσκευής θερμαίνονται πολύ. Μην ακουμπάτε τις θερμές επιφάνειες. Κρατήστε τα παιδιά μακριά από τη συσκευή. Η εστία μαγειρέματος θερμαίνει, αλλά η ένδειξη δε λειτουργεί. Κατεβάστε την ασφάλεια στο κιβώτιο των ασφαλειών. Καλέστε την υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών. Η συσκευή θερμαίνεται πολύ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Πριν τον καθαρισμό αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Κίνδυνος ζεματίσματος!

Κατά το άνοιγμα της πόρτας της συσκευής μπορεί να εξέλθει καυτός ατμός. Με το νερό στον καυτό χώρο μαγειρέματος μπορεί να δημιουργηθεί καυτός υδρατμός. Μη χύνετε ποτέ νερό μέσα στον καυτό χώρο μαγειρέματος. Κίνδυνος τραυματισμού! Το γρατσουνισμένο γυαλί της πόρτας της συσκευής μπορεί να ραγίσει. Μη χρησιμοποιείτε ξύστρες γυαλιού, δυνατά ή τραχιά υλικά καθαρισμού. Κίνδυνος τραυ ματισμού! Οι κατσαρόλες μπορεί να πεταχτούν ξαφνικά ψηλά, όταν υπάρχει υγρό μεταξύ του πάτου της κατσαρόλας και της εστίας μαγειρέματος. Κρατάτε την εστία μαγειρέματος και τον πάτο της κατσαρόλας πάντοτε στεγνά. Εάν η συσκευή τοποθετηθεί χωρίς να στερεωθεί πάνω σε μια βάση, μπορεί να γλιστρήσει από τη βάση. Η συσκευή πρέπει να συνδεθεί καλά με τη βάση. Κίνδυνος ανατροπής!

Για να αποτραπεί η ανατροπή της συσκευής, πρέπει να τοποθετηθεί προστασία ανατροπής. Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες τοποθέτησης. Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας! Οι ακατάλληλες επισκευές είναι επικίνδυνες. Κίνδυνος ηλ εκτροπληξίας! Στα καυτά μέρη της συσκευής μπορεί να λιώσει η μόνωση των καλωδίων των ηλεκτρικών συσκευών. Τα καλώδια σύνδεσης των ηλεκτρικών συσκευών δεν επιτρέπεται να έρθουν ποτέ σε επαφή με τα καυτά μέρη της συσκευής. Μια εισχώρηση υγρασίας μπορεί να προκαλέσει μια ηλεκτροπληξία. Μη χρησιμοποιείτε συσκευές καθαρισμού υψηλής πίεσης ή συσκευές εκτόξευσης ατμού. Κατά την αντικατάσταση της λάμπας του χώρου μαγειρέματος οι επαφές στο ντουί της λάμπας βρίσκονται υπό τάση. Μια ελαττωματική συσκευή μπορεί να προκαλέσει μια ηλεκτροπληξία. Μην ενεργοποιείτε ποτέ μια χαλασμένη συσκευή. Τα σπασίματα ή τα ραγίσματα στην υαλοκεραμική πλάκα μπορούν να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία.

Τα υπολείμματα φαγητού, το λίπος και ο χυμός από το ψητό μπορούν κατά τη διάρκεια του αυτοκαθαρισμού να αναφλεγούν. Πριν από κάθε αυτοκαθαρισμό απομακρύνετε τη χοντρή ρύπανση από το χώρο μαγειρέματος και από τα εξαρτήματα. Η συσκευή κατά τη διάρκεια του αυτοκαθαρισμού ζεσταίνεται εξωτερικά πάρα πολύ. Μην κρεμάτε ποτέ εύφλεκτα αντικείμενα, όπως π. Κρατάτε ελεύθερη την μπροστινή πλευρά της συσκευής. Ο χώρος μαγειρέματος κατά τη διάρκεια του αυτοκαθαρισμού ζεσταίνεται πάρα πολύ. Μην ανοίγετε ποτέ την πόρτα της συσκευής ή μη μετατοπίζετε το άγκιστρο της μαντάλωσης με το χέρι. Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Μην ακουμπάτε ποτέ την πόρτα της συσκευής. Αιτίες των ζημιών Βάση εστιών Προσοχή! Οι τραχείς πάτοι κατσαρολών και τηγανιών δημιουργούν γρατσουνιές στο υαλοκεραμικό υλικό.

Αποφεύγετε το μαγείρεμα μέχρι να αδειάσουν εντελώς οι κατσαρόλες. Μπορούν να προκύψουν ζημιές. Μην τοποθετείτε ποτέ καυτά τηγάνια και κατσαρόλες πάνω στο πεδίο χειρισμού, στην περιοχή ενδείξεων ή στο πλαίσιο. Εάν πέσουν σκληρά ή αιχμηρά αντικείμενα πάνω στη βάση εστιών, μπορούν να δημιουργηθούν ζημιές. Το αλουμινόχαρτο και τα πλαστικά δοχεία λιώνουν πάνω στις καυτές εστίες μαγειρέματος. Η μεμβράνη προστασίας των εστιών δεν είναι κατάλληλη για τη βάση εστιών. Επισκόπηση Στον ακόλουθο πίνακα θα βρείτε τις συχνότερες ζημιές: Ζημιές Αιτία Μέτρα αντιμετώπισης Λεκέδες Υπερχειλισμένα φαγητά Απομακρύνετε τα υπερχειλισμένα φαγητά αμέσως με μια ξύστρα γυαλιού. Ακατάλληλα υλικά καθαρισμού Χρησιμοποιείτε μόνο υλικά καθαρισμού, που είναι κατάλληλα για υαλοκεραμικό υλικό Γρατσουνιές Αλάτι, ζάχαρη και άμμος Μη χρησιμοποιείτε το πεδίο μαγειρέματος ως επιφάνεια εναπόθεσης ή ως επιφάνεια εργασίας Οι τραχείς πάτοι κατσαρολών και τηγανιών δημιουργούν γρατσουνιές στο υαλοκεραμικό υλικό Ελέγξτε το μαγειρικό σας σκεύος.

Αποχρώσεις Ακατάλληλα υλικά καθαρισμού Χρησιμοποιείτε μόνο υλικά καθαρισμού, που είναι κατάλληλα για υαλοκεραμικό υλικό Φθορά κατσαρόλας π. Δημιουργία "αχιβάδων" Ζάχαρη, φαγητά με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη Απομακρύνετε τα υπερχειλισμένα φαγητά αμέσως με μια ξύστρα γυαλιού. Ζημιές στο φούρνο Προσοχή! Εξαρτήματα, αλουμινόχαρτο, λαδόχαρτο ή μαγειρικό σκεύος στον πάτο του χώρου μαγειρέματος: Δημιουργία οπών για πρίζες Πριν συνδέσετε την έξοδο γυψοσανίδας, πρέπει να τρυπήσετε μια τρύπα για το γυαλί: Εάν σχεδιάζεται τοποθέτηση μπλοκ υποδοχής σε αυτό το σημείο, τότε κάθετες γραμμές τοποθετούνται σε απόσταση 72 mm. Απαιτείται ακριβώς ότι οι υποαπασχολούμενοι κάθονται όπως πρέπει, με ένα επίμονο άκρο που δεν αλληλεπικαλύπτεται. Αφού γίνει η τρύπα, έχουν προετοιμαστεί τα υλικά και όλα τα εργαλεία, μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες εγκατάστασης.

Ανάλογα με την τεχνική εγκατάστασης, η σειρά εργασιών είναι επίσης διαφορετική. Εάν το ηλεκτρικό καλώδιο είναι στερεωμένο στον τοίχο, παραμένει μόνο να τοποθετηθεί η πρίζα και να συνδεθεί. Και αν υποτεθεί ότι τα ηλεκτρικά καλώδια ρίχνονται στο εξωτερικό της προβλήτας, κόβεται μια αυλάκωση στο γυψοσανίδα, τραβιέται και στερεώνεται ένα ηλεκτρικό σύρμα με μια ένωση ταχείας σκλήρυνσης για παράδειγμα, αλάβαστρο. Τα άκρα της καλωδίωσης εμφανίζονται στο καθορισμένο επίπεδο στα απαιτούμενα μέρη. Όταν τοποθετείτε την έξοδο στον τοίχο γυψοσανίδας, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει μια παροχή ηλεκτρικού καλωδίου τουλάχιστον 10 cm, αλλά συνιστάται να αφήσετε περισσότερα. Τα ακόλουθα στάδια των υποδοχών τοποθέτησης είναι: Τοποθετούμε το κιβώτιο. Πριν τοποθετήσετε το γυαλί, πρέπει να κόψετε μια τρύπα για τα καλώδια στην πίσω πλευρά του με ένα μαχαίρι. Αν κοιτάξετε την περίπτωση του γυαλιού, μπορείτε να δείτε 4 βίδες, 2 από αυτές χρειάζονται για να ασφαλίσουν την ίδια την έξοδο, και 2 - για να ρυθμίσετε τα διαχωριστικά πόδια.

Κατ 'αρχάς, βγάζουμε από την τρύπα του ηλεκτρικού καλωδίου και τα τραβάμε μέσα από το γυαλί. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το γυαλί σε γυψοσανίδα, στερεώνοντάς το με βίδες από την αντίθετη πλευρά με τις λαβές σύσφιξης. Συνήθως, μετά την εγκατάσταση του κάτω πάτωμα και τη δοκιμή της χρηστικότητας του συστήματος, είναι η στροφή του πρωτεύοντος φινιρίσματος. Ήδη μόνο μετά την αποξήρανση των αρχικών και τελικών στρώσεων του στόκου, πραγματοποιείται η επακόλουθη εγκατάσταση της υποδοχής. Συνδέουμε την ηλεκτρική παροχή. Πριν από τη σύνδεση, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τάση στη γραμμή μπορείτε να το ελέγξετε με μια τυπική ένδειξη. Συνδέουμε τις φάσεις "γείωσης" και "μηδέν" με τις κατάλληλες επαφές στο περίβλημα της υποδοχής και σφίξτε καλά τα καλώδια έτσι ώστε οι ηλεκτρικές επαφές να μην χαλαρώσουν με την πάροδο του χρόνου και η πλαστική θήκη δεν τήκεται. Τοποθετήστε την πρίζα σε ένα ποτήρι.

Η υποδοχή τοποθετείται σε ένα ποτήρι και στερεώνεται μέσα σε αυτό με κατάλληλα γρανάζια. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το πλαστικό πλαίσιο και το μπροστινό κάλυμμα. Ελέγξτε την τοποθέτηση στον τοίχο. Εγκατάσταση ηλεκτρικής πρίζας Σε ορισμένες περιπτώσεις, αντί για μια γνωστή έξοδο με κρυμμένη ηλεκτρική καλωδίωση, χρησιμοποιούνται επιτοίχες ηλεκτρικές πρίζες. Για αυτούς, δεν είναι απαραίτητο να τρυπήσετε οπές στους τοίχους και να εγκαταστήσετε κουτιά εγκατάστασης γυαλιά. Ναι, και η ίδια η καλωδίωση δεν εκτελείται κάτω από την κατασκευή γυψοσανίδας, και στην κορυφή της. Αυτή η μέθοδος δεν είναι πολύ ελκυστική από αισθητική άποψη. Υποδοχή τύπου εναέριου τύπου - μαζική. Τα καλώδια που τεντώνουν κατά μήκος των τοίχων δεν προσθέτουν συνοχή στο εσωτερικό του δωματίου. Αλλά σε ορισμένα επεισόδια αυτό είναι δικαιολογημένο, ιδιαίτερα όταν η απόσταση μεταξύ της κατασκευής GCR και του τσιμεντένιου τοίχου είναι πολύ μικρή - λιγότερο από 45 mm και δεν υπάρχει γροθιά στο χέρι. Μια άλλη ηλεκτρική καλωδίωση, τοποθετημένη εξωτερικά και εναέρια μοντέλα υποδοχών, χρησιμοποιείται συχνά σε ιδέες σχεδίασης για εσωτερική διακόσμηση σε στυλ σοφίτας, ρετρό ή ατμού-πανκ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, εξειδικευμένα πυρίμαχα ηλεκτρικά καλώδια χρησιμοποιούνται σε σταθερή μη εύφλεκτη μόνωση. Μπορεί επίσης να είναι σε ένα κυματοειδές μανίκι. Η καλωδίωση είναι στερεωμένη στον τοίχο με κλιπς και η υποδοχή είναι βιδωμένη στο γυψοσανίδα στοιχειώδη με βίδες, όπως ένα μαξιλάρι. Το πλεονέκτημα αυτής της ρύθμισης είναι ότι ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αλλάξετε τη θέση των ηλεκτρικών οικιακών συσκευών και των πριζώνμαζί της. Συμβουλές Για να εγκαταστήσετε υποδοχές σε γυψοσανίδας πραγματοποιήθηκε όσο το δυνατόν πιο σωστά, Συνιστάται να τηρείτε τις ακόλουθες συστάσεις: Λάβετε υπόψη την παρουσία κενών χώρων μεταξύ του γυψοσανίδας και της κύριας επιφάνειας του τοίχου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4,5 cm και το γυαλί πρέπει να τοποθετείται ελεύθερα στη βάση.

Μπορείτε να εμβαθύνετε τη βάση με μια γροθιά ή μια καλέμι. Ακόμη και στο στάδιο της τοποθέτησης της δομής από το γυψοσανίδα, στη θέση της σχεδιαζόμενης εγκατάστασης της εξόδου, δεν εμποδίζει την έξοδο της καλωδίωσης με περιθώριο 20-30 cm. Κατά την εγκατάσταση πολλών συσκευών, χρησιμοποιήστε το επίπεδο κτιρίου για σωστή σήμανση και εγκατάσταση των υποδοχών. Η καλωδίωση στο εσωτερικό της δομής πρέπει να είναι μόνο στην προστασία των ηλεκτρικών καλωδίων από πιθανά μηχανικά φαινόμενα σε κυματοειδές χιτώνιο , ώστε να ελαχιστοποιείται η ζημιά τους κατά την εγκατάσταση ή τη λειτουργία. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι όταν δημιουργείτε τρύπες, μπορείτε να συναντήσετε ένα μεταλλικό προφίλ στο οποίο βασίζεται το GCR.

Για να μην συμβεί αυτό, χρησιμοποιήστε έναν ισχυρό μαγνήτη. Τοποθετήστε το στον τοίχο και τρέξτε κατά μήκος της επιφάνειας, ώστε να μάθετεΥπάρχει μεταλλικό προφίλ πίσω από την οροφή; Αν, ωστόσο, υπήρχε επαφή με τη μεταλλική δομή, τότε δεν πρέπει να απελπίζεστε. Καθώς δεν απαιτείται η μεταφορά οπών για πρίζες σε άλλη θέση. Ένα κομμάτι του προφίλ που εμπόδισε το έργο κόβεται με ένα ψαλίδι πάνω από το σίδερο ή χτυπημένο έξω λυγισμένο με μια απλή σμίλη. Κάνοντας τις επισκευές, εσείς, πιθανότατα, υπολογίστηκαν πλήρως.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Ναι, και η ίδια η καλωδίωση δεν εκτελείται κάτω από την κατασκευή γυψοσανίδας, και στην κορυφή της. Μπορεί επίσης να είναι σε ένα κυματοειδές μανίκι. Γρήγορος εύκολος προσθέτει τα πρόσθετα κυκλώματα για τα ηλεκτρικά εξαρτήματα όπως τα τηλέφωνα αυτοκινήτων, τα μηχανήματα αναπαραγωγής CD, οι μηχανές fax, οι στροφές κ. Υποδοχές λεπίδων είναι αυτούς, δεν είναι απαραίτητο να τρυπήσετε οπές Κορυφαίες ιστοσελίδες για το blackjack τοίχους Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες να εγκαταστήσετε κουτιά εγκατάστασης γυαλιά. Αφήστε τη συσκευή να κρυώσει. Λάβετε υπόψη την παρουσία κενών χώρων μεταξύ του γυψοσανίδας και της κύριας επιφάνειας του τοίχου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 4,5 cm και το γυαλί πρέπει να τοποθετείται ελεύθερα στη βάση. Καλύπτετε με λαδόχαρτο μόνο την απαραίτητη επιφάνεια. Πριν τοποθετήσετε το γυαλί, πρέπει να κόψετε μια Casino-on-Net 888 για τα ελεύθερες στην πίσω πλευρά του με ένα μαχαίρι. Για να αποτραπεί η ανατροπή της συσκευής, πρέπει να τοποθετηθεί προστασία ανατροπής.

Οδηγíες χρήσεως. Ελεύθερη κουζίνα PHCB595F.0

Καλέστε την υπηρεσία τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών. Για να αποτραπεί η ανατροπή της συσκευής, πρέπει να τοποθετηθεί προστασία ανατροπής. Μια εισχώρηση υγρασίας μπορεί να προκαλέσει μια ηλεκτροπληξία. Σήμερα, κατά την εγκατάσταση υποδοχών, πολλοί χρησιμοποιούν τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατασκευής, οι συστάσεις των οποίων λαμβάνουν υπόψη την απόσταση Τα κουλοχέρη Pokie μεταφορτώνονται πριζών από το πάτωμα: Συνδέουμε τις φάσεις "γείωσης" και "μηδέν" με τις κατάλληλες επαφές στο περίβλημα της υποδοχής και σφίξτε καλά τα καλώδια έτσι ώστε οι ηλεκτρικές επαφές να μην χαλαρώσουν με την πάροδο του χρόνου και η πλαστική θήκη δεν τήκεται. Μην Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες υγρά τρόφιμα για μεγάλη χρονική διάρκεια στον κλειστό χώρο μαγειρέματος. Οι κατσαρόλες μπορεί να πεταχτούν ξαφνικά ψηλά, όταν υπάρχει υγρό μεταξύ του πάτου της κατσαρόλας και της εστίας μαγειρέματος. Κρατάτε τα παιδιά που είναι κάτω των 8 ετών μακριά από τη συσκευή και το καλώδιο σύνδεσης. Ανάλογα Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες την τεχνική εγκατάστασης, η σειρά εργασιών είναι επίσης διαφορετική. Οι υποδοχές λεπίδων είναι ελεύθερες
Η ανεξάρτητη εγκατάσταση των υποδοχών στο γυψοσανίδας είναι μέσα στην και ένα ειδικό εργαλείο για γυψοσανίδα (για παράδειγμα, μαχαίρια ή λεπίδες παζλ). . τουλάχιστον 4,5 cm και το γυαλί πρέπει να τοποθετείται ελεύθερα στη βάση). Κρατάτε ελεύθερη την μπροστινή πλευρά της συσκευής. .. Απομακρύνετε τις υποδοχές από το χώρο μαγειρέματος. Προσοχή, η λεπίδα είναι πολύ κοφτερή. Κυνήγι Arrowheads Κόκκος 3 Λεπίδες Καρφίτσες Καρφωτικό μαχαίρι για QD γρήγορη απελευθέρωση προσαρμογέα βάσης 5 υποδοχές Fit 20 χιλιοστά R4 Φάκελος Crosshair Αεροσκάφος Κυνηγετικό όπλο τουφέκι με ελεύθερες βάσεις .

Author: Jason Griswold