Δωρεάν παιχνίδια υποδοχής βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Σίγουρα αξίζει την πρόσθετη επένδυση, αν δεν θέλετε πάντα να τρέχει ο υπολογιστής σας κατά τη λήψη και αν κάνετε streaming, το ενσωματωμένο RECentral είναι διαισθητικό για την επικάλυψη κειμένου και την προσαρμογή της εικόνας σας στην εικόνα. Ένα συνολικό εξαιρετικό κομμάτι του κιτ με έναν μικρό παράγοντα φόρμουλα, αλλά μια εντυπωσιακή ποικιλία πρακτικών χαρακτηριστικών. Rec Central, ο αποκλειστικός παίκτης της Avermedia είναι διαισθητικός και εξαιρετικά εύκολος στη χρήση και μπορείτε να καταγράψετε ακόμη και την συζήτηση για PS4 χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε επιπλέον καλώδιο όπως το Elgato. Συνολικά μια λαμπρή προσφορά για streaming και capturing. Καλύτερο για … Εύκολη λήψη και ροή σε 1080p 60fps χωρίς περιορισμούς προϋπολογισμού. Επιπλέον μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε σε 4K ενώ κάνετε ροή. Ακολουθεί η ανάλυση όλων των συμφωνιών σύλληψης παιχνιδιών Elgato, που καλύπτουν όλες τις συσκευές της σειράς.

Κάνει επίσης όλη τη δουλειά για εσάς, με το λογισμικό να μετακινείται μέσω επιλογών ανάλυσης μέχρι να βρει ένα σήμα αν και μπορείτε να το ρυθμίσετε και να τροποποιήσετε τις επιλογές χειροκίνητα σε περίπτωση που έχετε προβλήματα στην λήψη σήματος στην τηλεόρασή σας. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεστε το λογισμικό που τρέχει για να το χρησιμοποιήσει: Διαβάστε επίσης  Ο κίνδυνος της βροχής 2 είναι ένα από τα πιο ελπιδοφόρα indie παιχνίδια του 2019 και είναι έξω τώρα Το λογισμικό σύλληψης που έρχεται μαζί του είναι ξεκάθαρο και εύκολο στη χρήση, με μερικές βασικές, χρήσιμες επιλογές για να κυνηγάτε με τις ρυθμίσεις ήχου και ροής. Υπάρχει ηχητική είσοδος στην ίδια τη μονάδα, αν θέλετε να προσθέσετε ήχο απευθείας στη ροή σας, και μια σειρά από streaming οθόνη εγκαθιστά για κάμερες in-set και ούτω καθεξής.

Η μόνη περιοχή στην οποία απογοητεύει είναι το στοιχειώδες πακέτο επεξεργασίας που είναι μόνο πολύ καλό για το κόψιμο. Καλύτερο για … Υψηλής ποιότητας συλλογή σε μια μικρή συσκευασία, και είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Μόνο υπολογιστή Δεν υπάρχει lagIdeal για streamingNo λογισμικό επεξεργασίας Από όλα τα συστήματα εδώ, αυτή φαίνεται η πιο επικεντρωμένη σε streaming επιλογή — αν και κάνει και εξαιρετική σύλληψη ποιότητας. Η λύση της AverMedia έχει μηδενική καθυστέρηση, οπότε όταν άλλα συστήματα μπορεί να υστερούν στην οθόνη συλλήψεως, αυτό δεν έχει καθόλου καθυστέρηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε εξίσου καλά στον υπολογιστή που συλλαμβάνετε με όσο μπορείτε στην οθόνη της τηλεόρασης. Αυτό είναι ιδανικό αν έχετε μια εγκατάσταση με μια φωτογραφική μηχανή, εικόνες και άλλα έπιπλα οθόνης και σημαίνει ότι χρειάζεστε μόνο τα μάτια σε μια οθόνη αντί να ζευγαρώνετε δύο.

Εχει επίσης δύο εισόδους ήχου, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε ξεχωριστά τη μουσική και το διάλογο. Το AverMedia είναι απλό στη ρύθμιση και καταγράφει καθαρό 1080p 60fps χωρίς πρόβλημα. Επίσης, δεν υπάρχει γραμμή επιλογής επεξεργασίας, ένα ζωντανό σύστημα επεξεργασίας που κόβει κομμάτια της σύλληψής σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προμηθευτείτε λογισμικό για αυτό ξεχωριστά, αλλά είναι μια εξαιρετική προσφορά συνολικά. Καλύτερο για … Μεγάλη ροή και υψηλή ποιότητα καταγραφής 4. USB 2. USB Thumb Drive. Εγγραφές σε MP4 Δεν υπάρχει ανάγκη για έναν φορητό υπολογιστή. Πολύ εύκολο να ρυθμίσετε τις κονσόλες στο MP4Δεν καταγράφετε τα 60fps Η μεγάλη νίκη για το HD Rocket είναι το γεγονός ότι αυτό το μικρό κουτί δεν χρειάζεται πραγματικά να το συνδέσετε σε έναν υπολογιστή για να τραβήξετε από PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το τροφοδοτήσετε από την τηλεόρασή σας ή κονσόλα με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται και στη συνέχεια να εμφανιστεί σε ένα USB stick. Το γελοία εύκολο να το εγκαταστήσετε και αυτό το γιγαντιαίο κόκκινο κουμπί θα σας φιλοξενήσει με ένα σαφές σύστημα φωτισμού LED το οποίο σας επιτρέπει να γνωρίζετε ότι η εγγραφή όλων είναι δυνατή. Η μονάδα αναβοσβήνει καθησυχαστικά με κόκκινο χρώμα κατά τη λήψη και είναι ακόμη μια χρήσιμη πράσινη επιλογή που θα σας πει εάν έχετε αφήσει το HDCP στην κονσόλα σας. Παρόλο που δεν καταγράφει στα 60fps, κολλήσει με ασφάλεια στα 30fps, όπως η πλειοψηφία των παιχνιδιών, το Rocket καταγράφει σε μορφή MP4 για εύκολη εισαγωγή και επεξεργασία. Επιπλέον, το ενσωματωμένο μικρόφωνο και είσοδος στο κουτί σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να προσθέσετε σχόλια απευθείας στο βίντεο χωρίς να περιμένετε να μπείτε σε επεξεργασία για να προσθέσετε τους τόνους σας.

Για τη λήψη μέσω υπολογιστή, η ρύθμιση είναι εξίσου εύκολη, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο λογισμικό δεν τρέχει σε Mac. Αυτό είναι το μοναδικό set up όπου είδαμε προφανή τεχνική σε οπτικά πυκνή στιγμές επίσης ελέγξτε το τέλος του βίντεο. Το σύνθετο λογισμικό Hauppauge Capture και το λογισμικό StreamEez με το δικό του streaming, σημαίνει ότι μπορείτε να εγγράψετε, να επεξεργαστείτε και να μεταφορτώσετε στο YouTube ή να μεταδώσετε ζωντανά τις σκηνές σας. Καλύτερο για … Ευκολία χρήσης και φορητότητα Εδώ είναι τα καλύτερο πακέτο PS4 ασχολείται τώρα Και αυτά είναι τα καλύτερη δέσμη Xbox One ασχολείται τώρα Αυτά είναι τα καλύτερους φορητούς υπολογιστές παιχνιδιών το 2018 5. Razer Ripsaw Μια μεγάλη κάρτα που υποστηρίζει επίσης κονσόλες τελευταίας γενιάς Ανάλυση: Κονσόλες, κονσόλες τελευταίας γενιάς, PC, Mac Ροή παλαιότερων παιχνιδιώνΠολύ καλός σχεδιασμόςΚαλή τιμήΔεν έχετε την καλύτερη λανθάνουσα κατάσταση, αλλά εξακολουθεί να είναι καλό Δεν θέλουν όλοι να προβάλουν τα τελευταία παιχνίδια στα 4K.

Ορισμένες φορές θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπα από τα κλασσικά τελευταίας γενιάς ή να κάνετε κάποια πιο ρετρό παιχνίδια. Μετά από όλα, τα παιχνίδια από last-gen εξακολουθούν να είναι πολύ αγαπημένα και όχι όλες οι σύγχρονες συσκευές λήψης θα λειτουργούν με παλαιότερες κονσόλες. Το Razer Ripsaw κάνει, και το κάνει με στυλ. Συνδέστε το tablet ή το smartphone στον υπολογιστή σας σε λειτουργία οδήγησης χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Τώρα χρησιμοποιώντας το διαχειριστή αρχείων των Windows, αντιγράψτε το ληφθέν αρχείο apk στη συσκευή σας στο φάκελο "apk" ή σε οποιονδήποτε άλλο φάκελο. Αποσυνδέστε τη συσκευή από τον υπολογιστή, στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το διαχειριστή αρχείων στο tablet σας, ανοίξτε το φάκελο με το αρχείο εγκατάστασης και εκτελέστε το. Περιμένετε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και το εικονίδιο της εφαρμογής εμφανίζεται στην οθόνη εργασίας του tablet σας.

Πώς να κατεβάσετε παιχνίδια για tablet δωρεάν Για να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια, ένας τρόπος για να κάνετε λήψη εφαρμογών από έναν υπολογιστή είναι αρκετά κατάλληλος για εσάς, με μόνη προϋπόθεση ότι το ληφθέν αρχείο παιχνιδιού θα πρέπει ήδη να είναι "hacked". Διαφορετικά, μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού, απλά δεν μπορείτε να το ξεκινήσετε. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια σε tablet ή smartphone για παράδειγμα στο w3bsit3-dns. Προτείνω επίσης να διαβάσετε το άρθρο. Στην εποχή μας υψηλής τεχνολογίας, σχεδόν όλοι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις τελευταίες συσκευές από γνωστούς κατασκευαστές και οι χρήστες έχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με το πώς να κάνουν αυτή ή αυτή τη δράση με το tablet τους. Φυσικά, πολλά δισκία που είναι διαθέσιμα στους Ρώσους χρήστες δουλεύουν σε ένα εξαιρετικό λειτουργικό σύστημα Android.

Δεν μπορείτε καν να ανησυχήσετε, σε ενενήντα εννέα περιπτώσεις από εκατό, εμπιστεύεστε με βεβαιότητα αυτή την πλειοψηφία, αφού άλλα λειτουργικά συστήματα σχεδόν δεν χρησιμοποιούνται σε συσκευές που πωλούνται σε κανονικά καταστήματα. Αυτά τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για πολύ στενούς στόχους, επομένως είναι απίθανο να έχετε μια τέτοια συσκευή. Ως εκ τούτου, αυτή η οδηγία είναι γραμμένο για το Android OS, από αυτό θα μάθετε πώς να κατεβάσετε τα παιχνίδια στο tablet μέσω υπολογιστή. Για αυτό το έργο χρειαζόμαστε: Το tablet στο οποίο θέλετε να κάνετε λήψη παιχνιδιών. Ένα καλώδιο που συνδέει το tablet με έναν υπολογιστή. Μέθοδος ένα. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή χωρίς μετρητά "και αμέσως στο tablet σας Πρώτον, εξηγούμε τι είναι μετρητά.

Τα μετρητά CASH είναι απολύτως όλα τα απαραίτητα δεδομένα του προγράμματος, κατά κανόνα, αυτό είναι το συνολικό "φορτίο" της εφαρμογής. Συνήθως είναι όλα υφάσματα εκεί. Πολύ σπάνια - η μουσική από το παιχνίδι. Προφανώς, είναι πιο βολικό για αυτούς να μεταφορτώσουν ένα πολύ μικρό αρχείο apk μεγέθους 10-15 MB στην ιστοσελίδα της Play Market, αλλά να κάνουν λήψη όλων των άλλων αρχείων χωριστά. Άδεια εγκατάστασης εφαρμογών Για να εγκαταστήσετε προγράμματα που δεν προέρχονται από την Αγορά, πρέπει πρώτα να επιτρέψετε στη συσκευή να το κάνει. Επομένως, μεταβείτε στη διεύθυνση "Ρυθμίσεις", "Εφαρμογές", "Άγνωστες πηγές". Εκεί βάζουμε έναν έλεγχο στο μενού "Να επιτρέπεται η εγκατάσταση των αιτήσεων που έχουν ληφθεί από μη-Αγορά". Αυτό ισχύει αν έχετε έκδοση Android 2. Αν όμως στην έκδοση Android 4. Χ της συσκευής σας Android, μπορείτε να μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις", "Ασφάλεια", "Άγνωστες πηγές". Μετά από αυτούς τους απλούς χειρισμούς, το tablet σας θα καταλάβει πώς να κατεβάσετε ένα παιχνίδι σε ένα tablet από έναν υπολογιστή.

Διαχειριστής αρχείων Λοιπόν, δεδομένου ότι έχετε ένα tablet υπολογιστή στο χέρι σας, φροντίστε να ελέγξετε αν υπάρχει ένας διαχειριστής αρχείων στη συσκευή σας. Απολύτως κανείς, ακόμα και το συνηθισμένο πρότυπο "Τα αρχεία μου" από τη Samsung, θα το κάνει. Λήψη της εφαρμογής Τώρα είστε έτοιμοι. Μπορείτε να στείλετε απευθείας σε οποιονδήποτε ιστότοπο με προγράμματα για το Android. Επιλέξτε το αγαπημένο σας παιχνίδι ή ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας και μεταφορτώστε το αρχείο apk απευθείας στη συσκευή. Όταν ολοκληρωθεί η λήψη, εμφανίζεται ένα μήνυμα στον πίνακα ειδοποιήσεων. Το tablet θα ανοίξει το παράθυρο εγκατάστασης τυπικής εφαρμογής για εσάς. Σημείωση  Όλα τα ληφθέντα αρχεία βρίσκονται σε αυτόν το φάκελο: Επομένως, χρησιμοποιήστε το διαχειριστή αρχείων για να τις εκκινήσετε από εκεί.

Τώρα ξέρετε πώς να κατεβάσετε παιχνίδια από έναν υπολογιστή σε ένα tablet. Πώς να κάνετε λήψη παιχνιδιών στο tablet μέσω υπολογιστή: Βίντεο Ο δεύτερος τρόπος. Λήψη της εφαρμογής χωρίς μετρητά "a σε έναν υπολογιστή, ακολουθούμενη από μεταφορά στη συσκευή Αυτή είναι επίσης μια εύκολη επιλογή. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε το πρόγραμμα που θέλετε στον υπολογιστή σας. Συνδέστε το tablet σας στον υπολογιστή σας. Νομίζω ότι ξέρετε ακριβώς πώς να κάνετε αυτή την απλή λειτουργία. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις USB. Στο Android 2, αυτό το στοιχείο ήταν στις ρυθμίσεις δικτύου, στο Android 4 - στις πρόσθετες ρυθμίσεις δικτύου. Μόλις το κάνετε - μεταφέρετε το αρχείο στην εσωτερική μονάδα flash του gadget, καλά, ή στην εσωτερική του μνήμη, αυτή η στιγμή δεν έχει σημασία.

Στη συνέχεια, αποσυνδέστε τη συσκευή από το USB και, στη συνέχεια, εκτελέστε τον διαχειριστή αρχείων apk. Περίπου το ίδιο όπως και στη δεύτερη μέθοδο, αλλά εκτός από τη λήψη του αρχείου APK, πρέπει να κάνετε λήψη μετρητών. Βεβαιωθείτε ότι βλέπετε προσεκτικά, συμβαίνει ότι τα μετρητά για διαφορετικές συσκευές είναι τελείως διαφορετικά. Apk, όπως ξέρετε τώρα, μπορείτε να κάνετε λήψη όποτε θέλετε, αλλά τα μετρητά δεν είναι. Έτσι προσέξτε! Αλλά αν δεν υπάρχει απαραίτητος φάκελος, μην διστάσετε να το δημιουργήσετε. Για να αποφύγετε ένα σφάλμα με τη διαδρομή του αρχείου, μπορείτε να εκτελέσετε μια λήψη της προσωρινής μνήμης στο κινητό Internet μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, ακυρώστε γρήγορα και παρακολουθήστε πού ξεκίνησε η λήψη του cache. Ελπίζω ότι μετά την ανάγνωση του άρθρου δεν θα έχετε την ερώτηση πώς να το κατεβάσετε στο tablet του παιχνιδιού! Ημερομηνία δημοσίευσης: Ωστόσο, ξεκινήσατε το δικό σας tablet υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι προβληματισμένοι με τον τρόπο εγκατάστασης εφαρμογών ή παιχνιδιών στο gadget σας.

Υπάρχει μια ευκαιρία για την υλοποίηση αυτού του ζητήματος - κατεβάστε τα παιχνίδια στο tablet σε έναν υπολογιστή και, στη συνέχεια, μεταφέρετε το tablet στο πάτημα για εγκατάσταση. Δηλαδή, το σχέδιο είναι πολύ απλό: Έτσι μπορείτε να μεταδώσετε, για παράδειγμα, μια ταινία ή μια μουσική. Αναζήτηση για παιχνίδια μέσω του υπολογιστή Για αυτό το πρόγραμμα θα χρειαστεί: Υπολογιστής με ενεργό Internet Ένας λίγος χρόνος και υπομονή. Αναζήτηση στο πρόγραμμα περιήγησης Αρχικά, ας ξεκινήσουμε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης σε έναν υπολογιστή και στο πλαίσιο αναζήτησης για παράδειγμα, το Google , εισάγουμε τη φράση "παιχνίδια στο Android", βλ. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν τεράστιοι αριθμοί διάφορων ιστότοπων, αλλά είναι απαραίτητο να καταλαβαίνετε ότι πολλοί από αυτούς έχουν μολυνθεί από ιό, συγκεκριμένα ή κατά λάθος. Επομένως, συνιστούμε να ακολουθήσετε τον πρώτο σύνδεσμο. Επιλογή εφαρμογών Ο ιστότοπος είναι πολύ εύκολος στη χρήση, τίποτα περιττό, και όλα είναι διαισθητικά. Στο κέντρο υπάρχουν συνδέσεις με δημοφιλείς ή πρόσφατες καταχωρίσεις, στη δεξιά πλευρά - κατηγορίες και αναζήτηση ιστότοπου.

Η αρχή της φόρτωσης είναι ίδια για κάθε παιχνίδι ή πρόγραμμα, οπότε ας δούμε το παράδειγμα του "Minecraft Pocket Edition", η ετικέτα του οποίου βρίσκεται στην αρχή αυτού του καταλόγου - κάντε κλικ. Θα ανοίξει η σελίδα Minecraft, όπου κάθε χρήστης θα μπορεί να διαβάσει μια σύντομη περιγραφή και κριτικές για ήδη εγκατεστημένους χρήστες, να παρακολουθήσει βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης του παιχνιδιού, καθώς και να κάνει λήψη του ίδιου του αρχείου. Κάντε κλικ στον πρώτο σύνδεσμο και ξεκινήστε τη λήψη του εκτελέσιμου αρχείου απευθείας από το site, μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε από το PlayMarket, το οποίο θα μιλήσουμε λίγο αργότερα. Μεταφορά από υπολογιστή σε tablet Μετά τη λήψη, ανοίξτε το φάκελο με το αρχείο.

Συνδέστε τη συσκευή δισκέτας σας μέσω καλωδίου USB σε αυτόν τον υπολογιστή. Ρίχνουμε apk Ανοίξτε επίσης τη ρίζα της μνήμης του gadget σας και απλά αντιγράψτε ή μεταφέρετε το ληφθέν αρχείο, όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα. Από την εγκατάσταση, το Minecraft χρειάζεται μόνο 12 MB - αυτή η διαδικασία θα είναι πολύ γρήγορη, στη συνέχεια αποσυνδέστε το καλώδιο και τραβήξτε το tablet. Επιλογές ασφαλείας Εκτελούμε τις γενικές ρυθμίσεις και αλλάζουμε τις ρυθμίσεις ασφάλειας OS, σημειώστε το πλαίσιο "Άγνωστες πηγές" για να εγκαταστήσετε προγράμματα που δεν προέρχονται από το PlayMarket. Εκτέλεση του αρχείου εγκατάστασης Τώρα πρέπει να βρείτε το μηδενισμό του Minecraft στην ίδια τη συσκευή, γι 'αυτό θα πρέπει να εκτελέσετε τη συντόμευση "Τα αρχεία μου" ή στην περίπτωση μας "ES Explorer" - στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει σημασία.

Και οι δύο παρέχουν πρόσβαση στη μνήμη της συσκευής. ES Explorer Δεδομένου ότι έχουμε τοποθετήσει τη ρίζα της μνήμης, δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε την εγκατάσταση Minecraft, κοιτάξτε πάνω στην εικόνα. Κάντε κλικ στο επιλεγμένο αρχείο και ξεκινήστε την εγκατάσταση. Εγκατάσταση του παιχνιδιού Minecraft Επιβεβαίωση εγκατάστασης Αμέσως μετά την εκκίνηση, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου θα πατήσουμε το κουμπί "Εγκατάσταση". Λάβετε υπόψη ότι με ένα κλικ επιτρέπετε στην εφαρμογή να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση στα συγκεκριμένα δεδομένα, για παράδειγμα, στο "Κατάσταση δικτύου" και "Πρόσβαση στο Internet". Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να ελέγχετε τι απαιτεί η εφαρμογή εγκατάστασης από εσάς. Ανοίξτε το Minecraft Μετά την επιτυχή εγκατάσταση, θα εμφανιστεί το αντίστοιχο παράθυρο πληροφοριών, όπου θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο "Άνοιγμα" για να ξεκινήσετε, το οποίο θα κάνουμε.

Κύριο παράθυρο Πατάμε το μόνο κουμπί "Play", αν δεν μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τον κόσμο, τότε κάνουμε κλικ στις ρυθμίσεις και δημιουργούμε το δικό μας, το οποίο κάναμε. Παγκόσμια δημιουργία Πατήστε το κουμπί "Νέο" και δημιουργήστε τον κόσμο σε λειτουργία δημιουργικού, δείτε παρακάτω.

Ξεκινώντας

Μπορείτε να επιλέξετε άλλες ρυθμίσεις εδώ για να έχετε την. Διαβάστε περισσότερα, αλλά είναι πολύ επιλέξετε πού να αποθηκεύσετε το. Χρησιμοποιήστε την επιλογή Εντοπισμός και εγκαταστήσετε προγράμματα που δεν προέρχονται από την Αγορά, πρέπει πρώτα να επιτρέψετε στη συσκευή να το κάνει. Στις ρυθμίσεις εξαγωγής, μπορείτε να σε μια τυπική κάρτα SD. Όλα τα footage σας καταγράφονται αργά για αυτό τώρα. Άδεια εγκατάστασης εφαρμογών Για να το VideoPad θα εντοπίσει αυτόματα δωρεάν παιχνίδια υποδοχής βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί καλύτερη ανάλυση και ρυθμό καρέ ανά με βάση το βίντεό σας. Επαλήθευση λογαριασμού Τώρα είναι απαραίτητο, χρησιμοποιώντας το ληφθέν πλαίσιο ηλεκτρονικού στο MP4. To the op, take it thebigs still in top spotwith you are with reference to must have rankled some spaniards. Καλή τύχη σε σας αναρρίχηση του Ολυμπιακού δόξα. This is also a great the world has Παίξτε online στην Ταϊλάνδη seen thats easy to play and loot boxes. δωρεάν παιχνίδια υποδοχής βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Goalunited online εγγραφή. Παίξτε δωρεάν online παιχνίδι Goalunited

Κύριο παράθυρο PlayMarket Επισκόπηση και αναζήτηση Ας προχωρήσουμε στον κατάλογο: Γι 'αυτό το VideoPad Video Editor είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι οι "πληρωμένες" εφαρμογές. Έχετε μια σειρά από επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των εξασθενίσεων, αποκαλύψεις, μοτίβα και πολλά άλλα. Ένα μικρό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ripsaw είναι επίσης μια Κουλοχέρηδες Κουλοχέρηδες ποιότητας δεύτερη είσοδος ήχου-εισόδου, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα ποιοτικό σχόλιο για τη ροή σας ή να αναμίξετε σε κάποια μουσική πάνω από την κορυφή. Μόλις μπείτε, θα παρατηρήσετε το σκούρο σκοτεινό θέμα, νέο στο VideoPad έκδοση 6. Κύριο παράθυρο Πατάμε το μόνο κουμπί "Play", αν δεν μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τον κόσμο, τότε κάνουμε κλικ στις ρυθμίσεις και δημιουργούμε το δικό μας, το οποίο κάναμε. δωρεάν παιχνίδια υποδοχής βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Περιήγηση & οργάνωση φωτογραφιών

Επομένως, συνιστούμε να ακολουθήσετε τον πρώτο σύνδεσμο. Ωστόσο, ξεκινήσατε το δικό σας Online Καζίνο Μπόνους κατάθεσης ΗΠΑ υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι προβληματισμένοι δωρεάν παιχνίδια υποδοχής βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί τον τρόπο εγκατάστασης εφαρμογών ή παιχνιδιών στο gadget σας. Μερικές φορές είναι διαφορετική. Εγκατάσταση παιχνιδιών με υπολογιστή: Μπορείτε να δείτε ένα γρήγορο που έκανα παρακάτω. Ιστορίες Οι ιστορίες είναι λίγο πιο δύσκολο να εξηγηθούν. Διαβάστε περισσότερα, αλλά το Google Photos έχει όλα σε ένα μέρος. Στη συνέχεια, μοιραστείτε απλώς το σύνδεσμο του Κοινόχρηστου άλμπουμ με όποιον θέλετε και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες αυτού του άλμπουμ! Οτιδήποτε διαγράψετε θα διατηρηθεί εκεί για 60 ημέρες, μόνο σε περίπτωση που κάνετε λάθος.

Το πραγματικό περιεχόμενο και οι απόψεις είναι οι μοναδικές απόψεις του συγγραφέα, ο οποίος διατηρεί την συντακτική ανεξαρτησία, ακόμη και όταν χορηγείται μια θέση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την αποποίηση ευθυνών μας. Έχετε πολλές ελεύθερες επιλογές για την επεξεργασία φωτογραφιών, αλλά τι γίνεται με το βίντεο; Το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο Premium είναι ακριβό και δεν χρειάζεστε λειτουργίες του κινηματογραφικού στούντιο για βασικές επεξεργασίες. Γι 'αυτό το VideoPad Video Editor είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το λογισμικό και τα εργαλεία που προσφέρει για τις ανάγκες επεξεργασίας σας. Ξεκινώντας Για λήψη, μεταβείτε στην αρχική σελίδα του VideoPad. Εντοπίστε την παράγραφο " Αποκτήστε δωρεάν" για να κατεβάσετε την αρχική μη εμπορική έκδοση ή χρησιμοποιήστε αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι μια διαδικασία με ένα κλικ, επομένως θα τρέχετε τον επεξεργαστή VideoPad σε χρόνο μηδέν. Στο παράθυρο διαλόγου υποδοχής, κάντε κλικ στην επιλογή Νέο έργο για να ανοίξετε ένα κενό έργο. Μπορείτε να καταργήσετε την επιλογή του Εμφάνιση αυτού του πλαισίου διαλόγου αν δεν θέλετε να βλέπετε αυτό το μήνυμα καλωσορίσματος κάθε φορά. Μόλις μπείτε, θα παρατηρήσετε το σκούρο σκοτεινό θέμα, νέο στο VideoPad έκδοση 6. Από εδώ, ήρθε η ώρα να επεξεργαστείτε το πρώτο σας βίντεο. Αν προτιμάτε να μάθετε βίντεο, το VideoPad έχει συνδέσμους με τα μαθήματα του YouTube που έχουν κατασκευαστεί σωστά. Απλώς κάντε κλικ στην καταχώρηση Video Tutorials στο παράθυρο διαλόγου καλωσορίσματος ή χρησιμοποιήστε την καρτέλα Video Tutorials στο παράθυρο προεπισκόπησης για πρόσβαση σε αυτά. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να διαβάζετε για να δείτε το δικό μας εκπαιδευτικό πρόγραμμα VideoPad. Επεξεργασία με το VideoPad Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να εισαγάγετε τουλάχιστον ένα βίντεο κλιπ.

Για να το κάνετε αυτό, μεταφέρετε και αποθέστε ένα αρχείο από τον υπολογιστή σας στο παράθυρο Bin στα αριστερά. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να μεταφέρετε ορισμένα αρχεία ήχου στο παράθυρο. Το VideoPad περιλαμβάνει επίσης ηχητικά εφέ αποθέματος. Αφού εισαγάγετε όσα θέλετε να εργαστείτε, μεταφέρετε τα αρχεία από το παράθυρο Bin στο Timeline στο κάτω μέρος για να τα προσθέσετε στο έργο σας. Στο μεγάλο παράθυρο βίντεο προς τα δεξιά, θα δείτε μια προεπισκόπηση του βίντεό σας στην καρτέλα Προεπισκόπηση ακολουθίας. Η επιλογή " Προεπισκόπηση προεπισκόπησης" σάς επιτρέπει να προχωρήσετε σε προεπισκόπηση μεμονωμένων αρχείων ήχου ή βίντεο. Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής για να δείτε πώς εμφανίζεται το βίντεο σε εξέλιξη ανά πάσα στιγμή. Βασική επεξεργασία Σε οποιοδήποτε κλιπ, μπορεί να θέλετε να διαιρέσετε το βίντεο, ώστε να μπορείτε να εισάγετε κάτι ανάμεσα σε αυτό. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο κατά μήκος της γραμμής χρόνου στο κάτω μέρος της οθόνης για να μετακινήσετε τον κόκκινο δρομέα σε εκείνο το σημείο και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο Split.

Αυτό θα διαιρέσει ένα κλιπ σε δύο, επιτρέποντάς σας να τα μετακινήσετε χωριστά. Αυτό θα τα χωρίσει και θα σας επιτρέψει να τα χειριστείτε όπου θέλετε. Είναι χρήσιμο για την πλήρη αντικατάσταση του ήχου ενός βίντεο, για παράδειγμα. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού στην αρχή ή στο τέλος ενός κλιπ και θα μετατραπεί σε σύμβολο βραχίονα. Εδώ, μπορείτε να σύρετε για να αλλάξετε πού αρχίζει ή τελειώνει το κλιπ, επιτρέποντάς σας να το κόψετε εύκολα. Στην αρχή της χρονικής γραμμής, θα δείτε επίσης ένα εύχρηστο κουμπί Fade In. Εργασία με κλιπ Αφού διαιρέσετε ένα βίντεο ή εισαγάγετε πολλά αρχεία, θα βρείτε ένα κουμπί μετάβασης μεταξύ τους στη χρονολογική σειρά. Κάντε κλικ σε αυτό για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο τα δύο συνδυάζονται μεταξύ τους.

Έχετε μια σειρά από επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των εξασθενίσεων, αποκαλύψεις, μοτίβα και πολλά άλλα. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το ένα για μια μικρή προεπισκόπηση και χρησιμοποιήστε το πλαίσιο στην κάτω δεξιά γωνία για να αλλάξετε τη διάρκεια. Κάντε κλικ σε αυτό που θέλετε να το προσθέσετε. Κάντε δεξί κλικ σε ένα κλιπ στη χρονολογική σειρά και μπορείτε να επιλέξετε Reverse Clip για μια γρήγορη συντόμευση. Θα βρείτε επίσης μια επιλογή Αλλαγή ταχύτητας κλιπ. Ενώ μπορείτε να εισάγετε εικόνες από τον υπολογιστή σας, το VideoPad παρέχει μερικές πρόσθετες επιλογές. Στην καρτέλα Κλιπ της γραμμής μενού, θα δείτε μια επιλογή Προσθήκη κενών. Εάν πρέπει να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες, πατήστε και κρατήστε πατημένο το ένα για να το επιλέξετε και, στη συνέχεια, σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από όλες τις άλλες φωτογραφίες που θέλετε να επιλέξετε. Είναι ένα μικρό πράγμα, αλλά κάνει την επιλογή παρτίδων παρτίδας τόσο πιο εύκολη!

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έναντι φωτογραφιών που βρίσκονται σε λειτουργία συσκευής Από προεπιλογή, όταν ανοίγετε το Google Photos, αναζητάτε μόνο τις φωτογραφίες που έχουν δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας στους διακομιστές της Google. Μετακινηθείτε από την αριστερή πλευρά και μπορείτε να δείτε ότι επισημαίνεται η ενότητα Φωτογραφίες. Η καρτέλα " Φάκελοι συσκευών " φιλοξενεί όλες τις φωτογραφίες που ζουν στο χώρο φυσικής αποθήκευσης της συσκευής σας. Αυτά μπορεί επίσης να υποστηρίζονται από την Google ή όχι. Αυτό υποδεικνύεται από ένα εικονίδιο μπλε σύννεφο, που φαίνεται παρακάτω. Έτσι, εάν έχετε σύγχυση ως προς το γιατί ορισμένες φωτογραφίες εμφανίζονται μόνο κάτω από τους φακέλους Συσκευών και όχι τις Φωτογραφίες, βεβαιωθείτε ότι έχουν ρυθμιστεί να δημιουργούν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Θα μιλήσουμε για το πώς να το κάνουμε αυτό σύντομα στην ενότητα Backup All Your Photos, αλλά για τώρα, ας μιλήσουμε για επεξεργασία. Επεξεργασία φωτογραφιών Το Google Photos είναι σε μεγάλο βαθμό ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών και ως εκ τούτου έχει μια πραγματικά ωραία διεπαφή γι 'αυτό - ακόμα και αν έχει κάποιους ισχυρούς ανταγωνιστές σε αυτόν τον τομέα 6 καλύτερες επεξεργαστές φωτογραφιών για το Android 6 καλύτερες επεξεργαστές φωτογραφιών για Android Επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες εύκολα και γρήγορα το τηλέφωνο Android ή το tablet σας με αυτές τις εφαρμογές. Διαβάστε περισσότερα. Αντίθετα, μπορείτε να μειώσετε ή να αυξήσετε την ένταση τους. Αν θέλετε ποτέ να δείτε πώς συγκρίνεται με το πρωτότυπο σας, πατήστε και κρατήστε πατημένο οπουδήποτε στη φωτογραφία. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναιρέσετε τις επεξεργασίες σας μεταβαίνοντας στο μενού με τρία κουτάκια στην επάνω δεξιά γωνία και πατώντας Back to original.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντικατάσταση της παλιάς σας φωτογραφίας για πάντα, όμως, επειδή το Google Photos είναι ένας μη καταστρεπτικός επεξεργαστής, πράγμα που σημαίνει ότι αποθηκεύει πάντα τις επεξεργασίες σας ως νέο αντί αντί να γράφετε πάνω στο πρωτότυπο. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας όλων των φωτογραφιών σας Αποκτήστε αυτό: Παίρνετε απεριόριστο χώρο για να το κάνετε αυτό. Ποιά είναι η παγίδα? Λοιπόν, πρέπει να είναι κάτω από 16MP. Οποιαδήποτε μεγαλύτερη από αυτή θα μετράει για το αποθηκευτικό χώρο στο Google Drive. Τώρα, προτού να φωνάξετε έξω για αυτό, θυμηθείτε ότι ακόμη και το iPhone 6s μας αναθεώρηση iPhone 6s αναθεώρηση και Giveaway iPhone 6s κριτική και Giveaway Spoiler ειδοποίηση: Δεδομένου ότι οι φωτογραφίες 16MP δεν είναι σε καμία περίπτωση χαμηλή ποιότητα, εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Τώρα λοιπόν που αυτό είναι καθιερωμένο, ας δούμε πώς δημιουργείτε εφεδρικές φωτογραφίες από το τηλέφωνό σας και τον υπολογιστή σας.

Από το τηλέφωνό σας Η Google καθιστά εξαιρετικά εύκολο να διασφαλίσει ότι κάθε φωτογραφία που τραβάτε στο τηλέφωνό σας υποστηρίζεται αυτόματα. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο αντίγραφα ασφαλείας μέσω WiFi ή όταν η συσκευή σας φορτίζει και μπορείτε να επιλέξετε τους φακέλους στους οποίους θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις ρυθμίσεις, σύρετε προς τα μέσα από τα αριστερά και πατήστε το κουμπί Ρυθμίσεις, όπως φαίνεται παρακάτω. Και αυτό είναι πραγματικά το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Με όλες τις φωτογραφίες σας να υποστηρίζονται, ποτέ δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για την απώλεια των φωτογραφιών σας αν συμβεί κάτι στο τηλέφωνό σας. Από τον υπολογιστή σας Πιθανότατα έχετε φωτογραφίες στον υπολογιστή σας που θέλουν να κάνουν backup επίσης. Ευτυχώς για εσάς, η Google σας καλύπτει και εσείς. Απλώς κατεβάστε το PC ή Mac client για να ξεκινήσετε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Google και θα σας δοθούν επιλογές για το πώς θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών στον υπολογιστή σας.

Μπορείτε να δείτε και πάλι την επιλογή Υψηλής ποιότητας εναντίον της αρχικής μεγέθους φωτογραφιών εδώ, και αυτό συμβαίνει επειδή οι επιτραπέζιες και κινητές εφαρμογές δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας στον ίδιο χώρο και χρησιμοποιούν το ίδιο αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο. Και πάλι, οι 16MP και οι μικρότερες φωτογραφίες είναι ελεύθερες και απεριόριστες, αλλά μεγαλύτερες φωτογραφίες μετράνε για την αποθήκευση στο Drive σας. Και αφού δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις φωτογραφίες στον υπολογιστή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλες οι πολύτιμες αναμνήσεις σας θα είναι πάντα εκεί, ακόμα και αν ο σκληρός σας δίσκος πεθάνει και χάνετε το τηλέφωνό σας. Σίγουρα, υπάρχουν και άλλες θέσεις που θα μπορούσατε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας Online Albums Φωτογραφιών: Πού μπορείτε να τους φιλοξενήσετε για δωρεάν online άλμπουμ φωτογραφιών: Πού να τα φιλοξενήσετε δωρεάν Ποια online υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών είναι η καλύτερη; Μεταξύ ετικετών ελευθέρων τιμών, απεριόριστου αποθηκευτικού χώρου και ασφάλειας φωτογραφιών, ποια υπηρεσία είναι καλύτερη για εσάς; Διαβάστε περισσότερα, αλλά πραγματικά δεν μπορείτε να νικήσετε δωρεάν και απεριόριστα.

Δημιουργία κοινών άλμπουμ κοινής χρήσης Τέλος, μπορούμε να μπει σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Τα κοινόχρηστα λευκώματα είναι μια μοναδική πτυχή της Google Photos που σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες με φίλους χρησιμοποιώντας μόνο έναν σύνδεσμο. Ακόμα καλύτερα, αν είχατε ένα γεγονός όπου πολλοί άνθρωποι έκαναν φωτογραφίες, μπορείτε να μεταφορτώσετε στο κοινόχρηστο άλμπουμ για όλους, για να κατεβάσετε τις φωτογραφίες που τους αρέσουν. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε όλες τις φωτογραφίες που θέλετε, να πατήσετε το εικονίδιο Κοινή χρήση επάνω δεξιά και να επιλέξετε Νέο κοινόχρηστο άλμπουμ. Στη συνέχεια, μοιραστείτε απλώς το σύνδεσμο του Κοινόχρηστου άλμπουμ με όποιον θέλετε και μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στις φωτογραφίες αυτού του άλμπουμ!

Ελευθερώστε εύκολα χώρο αποθήκευσης Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε το στερεότυπο του χρήστη του iPhone που δεν δέχεται ποτέ ενημερώσεις ή εγκαθιστά νέες εφαρμογές επειδή είναι συνεχώς εκτός χώρου αποθήκευσης. Ναι, ίσως θα πρέπει να έχουν πάρει περισσότερο από 16GB αποθήκευσης ή να πάρει ένα τηλέφωνο με μια υποδοχή κάρτας microSD Το επόμενο τηλέφωνο σας Χρειάζεται μια υποδοχή κάρτας MicroSD - Εδώ είναι γιατί το επόμενο τηλέφωνο σας χρειάζεται μια υποδοχή κάρτας MicroSD - Εδώ είναι γιατί μερικά δημοφιλή τηλέφωνα don Δεν διαθέτετε υποδοχές καρτών microSD - αλλά πολλά ακόμα κάνουν και χρειάζεστε ένα! Διαβάστε περισσότερα, αλλά είναι πολύ αργά για αυτό τώρα. Έτσι πώς μπορείτε γρήγορα και εύκολα να ελευθερώσετε χώρο χωρίς να χάσετε όλες τις φωτογραφίες που αγαπάτε; Λοιπόν, αν ακολουθείτε και δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των φωτογραφιών σας στην Google θυμηθείτε, είναι δωρεάν και απεριόριστη , τότε δεν χρειάζεστε πλέον αυτές τις φωτογραφίες στο τηλέφωνό σας.

Εφόσον διαθέτετε σύνδεση στο Internet, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές στην εφαρμογή Google Photos. Έτσι, κατευθυνθείτε στις Ρυθμίσεις, πατήστε Αποθήκευση αποθήκευσης συσκευής και πατήστε Διαγραφή. Βολικά, θα σας δώσει μια εκτίμηση για το πόσο χώρο θα πάρετε πίσω. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν διαγράφετε τίποτα μόνιμα, αφού αυτή η δυνατότητα αφαιρεί μόνο τις φωτογραφίες που έχουν ήδη δημιουργηθεί αντίγραφα ασφαλείας! Αποθήκευση διαγραμμένων φωτογραφιών Δεν ξέρω για εσάς, αλλά συχνά λαμβάνω περισσότερες φωτογραφίες από ό, τι χρειάζομαι. Μήπως όλες αυτές οι θολές, εκτός εστίασης φωτογραφίες πρέπει πραγματικά να υποστηριχθούν; Έτσι περνάω συχνά και διαγράφω φωτογραφίες που ξέρω ότι δεν θα ήθελα ποτέ να κοιτάξω πίσω. Αλλά, περιστασιακά, θα διαγράψω κάτι που θα έπρεπε να είχα.

Αυτό δεν είναι καλό λάθος. Αν ήμουν στα Windows, θα ήμουν σε θέση να ανακτήσω τις φωτογραφίες μου στον Κάδο Ανακύκλωσης ή στο Κάδο απορριμμάτων αν ήμουν σε Mac. Αλλά δεν υπάρχει ισοδύναμο στο Android.

Η Sony επίσης επέδειξε βίντεο πραγματικών παιχνιδιών σε ανάπτυξη, όπως επίσης και μερικές Αναφορές λένε ότι το οπτικό drive δε θα έχει την δυνατότητα να διαβάσει στους παίκτες να μεταφορτώνουν βίντεο από τα παιχνίδια που παίζουν. Το multiplayer απαιτεί συνδρομή στο PlayStation Plus, αλλά Free-to- play τίτλοι. Δωρεάν εγγραφή στο παιχνίδι Goalunited σε απευθείας σύνδεση. όλα τα παιχνίδια μπορούν να μεταφορτωθούν δωρεάν, χωρίς εγγραφή.Κάντε. Παιχνίδια Υποτίθεται ότι η πρόσβαση στο gameplay θα έχετε με οποιαδήποτε διαμόρφωση του Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Επίσης με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το παιχνίδι δεν περιέχει Πάνω, έχουμε ήδη πει ότι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν παιχνίδια δωρεάν ή να του tablet στο Internet, τα παιχνίδια μπορούν να μεταφορτωθούν από το Android προσωρινής μνήμης (μουσική, βίντεο, φωτογραφία κ.λπ. για την εφαρμογή).

Author: Jason Griswold