Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται

Οποιεσδήποτε αποκλίσεις θα πρέπει να περιγράφονται στο συνημμένο αρχείο ή εγχειρίδιο στον ιχνηλάτη. Είναι επίσης σημαντικό να μπορείτε να τοποθετήσετε όχι μόνο εικόνες ηλεκτρονικών παιχνιδιών αλλά και διάφορα άλλα προγράμματα: Και επειδή είναι αρκετά βολικό και χρειάζεται λίγο χρόνο, σχεδόν οποιοσδήποτε χρήστης χρησιμοποιεί αντί για δίσκους. Η ανάπτυξη της ψηφιακής βιομηχανίας θέτει υπό αμφισβήτηση την πρακτικότητα και τα οφέλη της χρήσης συμβατικών μέσων. Υπάρχουν πολλές εκδόσεις του προγράμματος και είναι δύσκολο να προτείνετε ένα συγκεκριμένο. Το πρόγραμμα είναι απολύτως δωρεάν. Αρχικά βρίσκουμε το απαραίτητο παιχνίδι και κατεβάζουμε την εικόνα. Ακόμη αξίζει να γίνουν μόνο 2 ενέργειες. Εγκαθιστούμε μια εικονική μονάδα στον υπολογιστή. Συνήθως δημιουργείται αυτόματα, αλλά η παρουσία του στον υπολογιστή είναι υποχρεωτική. Τοποθετήστε την εικόνα σε μια εικονική μονάδα δίσκου. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιθυμητή λειτουργία για εξομοίωση και εγκατάσταση του παιχνιδιού στον υπολογιστή.

Δείτε πώς μπορείτε να φορτώσετε το παιχνίδι χωρίς δίσκο. Μορφές εικόνας Πληροφορίες σχετικά με μια ποικιλία μορφών εικόνας θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να ανοίγετε ένα παιχνίδι χωρίς δίσκο. Η εικόνα μπορεί να είναι διαφόρων μορφών: Το ISO είναι η πιο κοινή, κοινή μορφή εικόνας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μια πρόσθετη εικόνα MDS είναι συνδεδεμένη με αυτήν. Αλλά ταυτόχρονα δεν είναι απαραίτητη η παρουσία μιας δεύτερης εικόνας που περιέχει δεδομένα για τα κομμάτια και τους τίτλους τους. Επομένως, ολόκληρη η μορφή MDF είναι αρκετή για να συνεργαστεί με την εικόνα. Τέτοιες επεκτάσεις χρησιμοποιήθηκαν στο παλιό Mac OS 9. Είναι πολύ βολικό και απλό να αποθηκεύετε εικόνες στον υπολογιστή σας. Κάνουν δυνατή την αποθήκευση πληροφοριών από εξωτερικά μέσα στον εικονικό χώρο. Ο κίνδυνος να σπάσει ο δίσκος ή απλώς να γίνει άχρηστος μετά τη μείωση του χρόνου στο ελάχιστο. Γνωρίζοντας τέτοιες απλές μεθόδους, ο χρήστης δεν θα ρωτήσει πώς να ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς δίσκο.

Οι εικόνες σας επιτρέπουν να εργάζεστε σαν να υπάρχει φορέας στη μονάδα δίσκου. Δηλαδή, μπορείτε να εγκαταστήσετε παιχνίδια, να τρέξετε, κλπ. Αν κάτι στο παιχνίδι πήγε στραβά, τότε μερικές φορές πρέπει να το αφαιρέσετε. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - η εικόνα δεν πηγαίνει πουθενά. Διαγράφοντας το παιχνίδι, μπορείτε να το εγκαταστήσετε ξανά ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αφαιρούμενων μέσων, στους οποίους οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν σημαντικές πληροφορίες, να τις μεταφέρουν και να τις εγκαταστήσουν σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή παιχνιδιών, αρκεί να έχετε ένα αντίγραφο του αρχικού δίσκου. Ομοίως, στα αφαιρούμενα μέσα, όπως τα CD ή τα DVD, οι κατασκευαστές καταγράφουν άδεια χρήσης που μπορούν να αγοραστούν σε εξειδικευμένα καταστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Όταν αγοράζετε άδεια δίσκου, απλά το εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, ο σύγχρονος καταναλωτής δεν σταματά εκεί, αλλά βελτιώνει τις δεξιότητές του παρακάμπτοντας ορισμένους από τους περιορισμούς. Από την άποψη αυτή, υπάρχουν προσφορές λογισμικού τυχερών παιχνιδιών, η εγκατάσταση των οποίων πραγματοποιείται όχι από δίσκο άδειας χρήσης, αλλά από εικόνα iso. Οι αρχάριοι χρήστες που δεν έχουν βαθιά γνώση, είναι επιθυμητό να εξοικειωθούν με τις συστάσεις για να κατανοήσουν τον τρόπο εγκατάστασης του παιχνιδιού από την εικόνα του δίσκου. Οι προγραμματιστές, η δραστηριότητα των οποίων λαμβάνει χώρα παράλληλα σε σχέση με τις έρευνες των καταναλωτών, συχνά «δίνουν» στους χρήστες ενδιαφέροντα προϊόντα λογισμικού που διευκολύνουν σε μεγάλο βαθμό την εκτέλεση ορισμένων εργασιών.

Αφού εξετάσετε αυτά τα προγράμματα, μπορείτε να βρείτε επιλογές που σας επιτρέπουν να εγκαταστήσετε εύκολα το αγαπημένο σας παιχνίδι όχι από ένα δίσκο, αλλά χρησιμοποιώντας ένα αρχείο iso. Δεν προκύπτουν δυσκολίες κατά την εγκατάσταση αυτού του λογισμικού, καθ 'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης, πρέπει να συμφωνήσετε με τις προτάσεις κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επόμενο" μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Αφού το πρόγραμμα εγκατασταθεί με επιτυχία στον υπολογιστή σας, μπορείτε να προχωρήσετε με ασφάλεια σε πρακτικά βήματα για την εγκατάσταση του λογισμικού τυχερών παιχνιδιών από μια εικόνα iso. Φυσικά, είναι σημαντικό αυτή η εικόνα δίσκου να μεταφορτωθεί στον υπολογιστή εκ των προτέρων. Στο παράθυρο που ανοίγει, υπάρχει ένα ειδικό κουμπί "Προσθήκη", το εικονίδιο του συνοδεύεται από μια εικόνα ενός δίσκου με ένα μικρό πράσινο συν στην κάτω δεξιά γωνία.

Αφού κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο, προσφέροντας τον προσδιορισμό της διαδρομής προς το προηγουμένως μεταφορτωμένο αρχείο iso. Κάντε διπλό κλικ στο επιλεγμένο αρχείο με την επέκταση iso, ο χρήστης το τοποθετεί στον κατάλογο προγραμμάτων. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνετε κλικ μία φορά στην αποθήκευση εικονικού δίσκου που είναι τοποθετημένη στο DAEMON Tools για να την επιλέξετε. Στη γραμμή εργαλείων υπάρχει ένα κουμπί "Mount" με την εικόνα του πράσινου βέλους. Όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, ξεκινά μια διαδικασία που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας. Παρεμπιπτόντως, μια τέτοια διαδικασία είναι εντελώς πανομοιότυπη με αυτή που πραγματοποιήθηκε εάν η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε από άδεια δίσκου. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, είναι απαραίτητο να εξοικειωθείτε με τις πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξασφάλισης της σωστής εκτέλεσης του αρχείου exe. Υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές των οποίων η λειτουργικότητα εξασφαλίζεται από την υποχρεωτική συντήρηση των μέσων δίσκου που είναι εγκατεστημένα σε πραγματική ή εικονική μονάδα δίσκου.

Εάν το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει χωρίς εικόνα, πρέπει να επιστρέψετε στα εργαλεία DAEMON, στα οποία επιλέγετε ξανά τη γραμμή με το αρχείο iso και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή "Αποσύνδεση". Εγκατάσταση με αλκοόλ 120 Ο ανταγωνιστής στο έργο με τα iso-files του DAEMON Tools είναι το εξίσου επιτυχημένο προϊόν λογισμικού Alcohol 120, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως η γρήγορη εγκατάσταση της εικόνας. Διαθέτει αλκοόλ 120 Θέλοντας να καταλάβετε πώς να εγκαταστήσετε το παιχνίδι από μια εικόνα iso με τη βοήθεια του Alcohol 120, θα πρέπει σίγουρα να πάρετε πρώτα αυτό το πρόγραμμα κάνοντας λήψη και εγκατάσταση σε υπολογιστή. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά το πρόγραμμα, οι χρήστες παρατηρούν μια μικρή καθυστέρηση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το ίδιο το πρόγραμμα εγκαθιστά μια εικονική μονάδα δίσκου, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική κατά την εγκατάσταση από έναν εικονικό δίσκο. Παρεμπιπτόντως, το Alcohol 120 επιτυχώς όχι μόνο εγκαθιστά εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών με την επέκταση ISO, αλλά είναι επίσης σε θέση να συνδέσει μέσα εικονικού δίσκου, τοποθετώντας άδεια δίσκου μέσα στη μονάδα δίσκου.

Αυτή η επιλογή βρίσκεται στην αριστερή πλευρά και ονομάζεται "Δημιουργία εικόνων". Για να ανοίξετε το αρχείο iso και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια άλλη επιλογή, που βρίσκεται επίσης στην αριστερή πλευρά και ονομάζεται "Αναζήτηση εικόνας". Κάνοντας κλικ στην επιλεγμένη iso και επιλέγοντάς την, θα εμφανιστεί στη γραμμή εργαλείων ένα νέο κουμπί "Σύνδεση στη συσκευή", κάνοντας κλικ πάνω στην οποία θα μπορέσετε να εγκαταστήσετε επιτυχώς το παιχνίδι στον υπολογιστή σας. Οι έμπειροι χρήστες σημειώνουν ότι σε σύγχρονους εξομοιωτές δίσκων, συμπεριλαμβανομένων των DAEMON Tools και Alcohol 120, μπορείτε να εγκαταστήσετε αρκετές εικονικές μονάδες δίσκου. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη από εκείνους που θέλουν να τοποθετήσουν όχι ένα iso gaming, αλλά αρκετές, και των οποίων η απόδοση εξασφαλίζεται από την υποχρεωτική παρουσία ενός εικονικού δίσκου σε μια εικονική μονάδα δίσκου.

Έτσι, η διαδικασία εγκατάστασης του παιχνιδιού με την επέκταση iso δεν συνοδεύεται από δυσκολίες. Χορηγώντας ένα μικρό χρονικό διάστημα μελετώντας τις συστάσεις, ακόμη και ένας άπειρος χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει γρήγορα και με επιτυχία μια εφαρμογή τυχερού παιχνιδιού σε έναν υπολογιστή χωρίς ένα μοναδικό σφάλμα. Οποιοσδήποτε χρήστης του υπολογιστή τουλάχιστον μερικές φορές, αλλά παίζει παιχνίδια. Κάποιος το κάνει μετά από δουλειά ή αντί αυτού. Άλλοι αποκτούν έναν νέο υπολογιστή για να παίξουν παιχνίδια στον υπολογιστή. Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρός είναι ο υπολογιστής, το πρόβλημα μπορεί πάντα να συμβεί όταν το εγκατεστημένο παιχνίδι δεν ξεκινήσει. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Ας εμβαθύνουμε στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες και να μάθουμε γιατί συμβαίνει αυτό το πρόβλημα και πώς να το αντιμετωπίσετε.

Έλεγχος απαιτήσεων Πρώτον, πρέπει να δείτε τις απαιτήσεις του συστήματος για το παιχνίδι. Θα είναι είτε στο κουτί είτε στον επίσημο ιστότοπο. Πολλές θέσεις είναι κατάλληλες επειδή πρέπει ακριβώς κάτω από από 10 τετραγωνικά μέτρα να τοποθετήσει ολόκληρο το σύνολο μηχανής. Ποια είναι η εξουσιοδότησή σας; Α: Παρέχετε την υποστήριξη εγκαταστάσεων; Α: Ναι, θα παράσχουμε τις οδηγίες, οι εικόνες και τα βίντεο εγκαταστάσεων παρέχονται, μπορούμε να σας στείλουμε την εγκατάσταση τεχνικών στη θέση σας εάν χρειαστείτε. Μπορείτε να έρθετε ή να στείλετε τον τεχνικό στο εργοστάσιό μας να μάθετε πώς στην εγκατάσταση και τη λειτουργία. Προσφέρουμε στη μιας στάσης υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής θέσης, το κατάστημα σχεδίου, λειτουργίας, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Εμφανίζονται απουσία πραγματικών φίλων. Είναι ένα αντικείμενο που εκφράζει τις εσωτερικές τους επιθυμίες και συναισθήματα. Όταν ζείτε σε έναν έφηβο, η γοητεία της επικοινωνίας στο Chat γίνεται προτεραιότητα: Αυτή τη στιγμή, η αναπνοή των εφήβων γίνεται πιο συχνή, τα μάτια του λάμπουν και το πρόσωπό του κοκκινίζει, ο διάλογος γίνεται μονόλογος του μπορεί να μιλήσει για τις αποχρώσεις του υπολογιστή για πολύ καιρό.

Οι έφηβοι σχεδόν δεν παρατηρούν άλλοι, δεν ανταποκρίνονται στα λόγια του συνομιλητή συναισθηματική στένωση της συνείδησης. Η επικοινωνία με τους πραγματικούς συνομηλίκους είναι περιορισμένη, αρχίζουν να ομαδοποιούνται ανάλογα με την παρουσία ενός υπολογιστή. Όλος ο ελεύθερος χρόνος και τα χρήματα τσέπης δαπανώνται για την αγορά αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών. Συχνά προτιμούν να παραμένουν πεινασμένοι, έχοντας ξοδέψει τα χρήματα των γονέων τους, τα δεδομένα για το μεσημεριανό γεύμα, να αγοράσουν ένα άλλο CD ή κάποιο άλλο μέρος για την αναβάθμιση του υπολογιστή. Συχνά έχουν μια διαταραχή του ύπνου. Παρατηρητικά παιχνίδια στον υπολογιστή σκοπευτές, στρατηγικές, αποστολές, παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση. Σήμερα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια ως μια μορφή δραστηριότητας στον υπολογιστή γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα.

Για πολλούς εφήβους, γίνονται μοναδικός σκοπός εργασίας με υπολογιστές. Υπάρχουν 2 τύποι προγραμμάτων παιχνιδιών για υπολογιστές: Προγράμματα και προγράμματα ψυχαγωγίας. Εκπαιδευτικά και αναπτυξιακά προγράμματα. Ο πρώτος τύπος προγράμματος δεν απαιτεί υψηλό επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης και έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει την ταχύτητα των αντιδράσεων. Ο κίνδυνος που προκύπτει από την οδυνηρή εξάρτηση από τα παιχνίδια έγκειται στην ανεξέλεγκτη 3 δραστηριότητα τυχερού παιχνιδιού στον υπολογιστή. Έχει διαπιστωθεί ότι οι παρενέργειες των βιντεοπαιχνιδιών είναι: Υπερβολική συμμετοχή. Η αύξηση της επιθετικότητας, ιδιαίτερα στα μικρότερα παιδιά 12-15 ετών. Αυξημένο επίπεδο άγχους απουσία της δυνατότητας να παίζει.

Γιατί οι έφηβοι «κάθονται στο παιχνίδι»; Ένα παιδί στο παιχνίδι κερδίζει δύναμη σε όλο τον κόσμο, ενώ το ποντίκι του υπολογιστή εκτελεί το ρόλο ενός μαγικού ραβδιού, χάρη στο οποίο γίνεστε ο κυρίαρχος του κόσμου, χωρίς να κάνετε καμία προσπάθεια. Υπάρχει πάντα η ευκαιρία να επαναλάβετε: Αυτό είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό για όσους αποτυγχάνουν στην πραγματική ζωή, καθώς και εκείνους που δίνουν λίγη προσοχή στους γονείς τους. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια είναι χτισμένα με επιθετικότητα και δολοφονία · σε πολλά παιχνίδια σημειώνεται νόμιμη δολοφονία και οι έφηβοι μαθαίνουν γρήγορα αυτό το μοντέλο συμπεριφοράς. Στην Ουκρανία διεξήχθη ένα πείραμα από χειριστές-προγραμματιστές, οι οποίες συνίσταντο στα εξής: Αποδείχθηκε ότι υπό την επίδραση αυτής της τεχνικής, ο ανθρώπινος εγκέφαλος προγραμματίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει ανάγκη να δει αυτό το θραύσμα και πάλι.

Αυτή η μέθοδος, όπως αποδείχθηκε, χρησιμοποιείται στην ανάπτυξη παιχνιδιών για εμπορικούς σκοπούς. Το blog μου έχει πολλές δημοσιεύσεις σχετικά με αυτό το θέμα, αυτό το άρθρο αντικατοπτρίζει πληρέστερα την εικόνα του προβλήματος του εθισμού στο Διαδίκτυο στη σύγχρονη κοινωνία, ως συνήθως, παρακαλώ μη διστάσετε να αφήσετε σχόλια. Την τελευταία δεκαετία, το Διαδίκτυο έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Σήμερα, κάθε σύγχρονος άνθρωπος τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, για επικοινωνία, εργασία ή απλώς ψάχνει για τις απαραίτητες πληροφορίες, επισκέπτεται τον παγκόσμιο ιστό. Φυσικά, το Διαδίκτυο είναι υψίστης σημασίας στο σημερινό κόσμο και είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ανθρωπότητα ως ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών διαθέσιμη μέθοδος της απόκτησης δεξιοτήτων και της γνώσης ως ένα απαραίτητο εργαλείο για την εργασία και τις επιχειρήσεις, ως μέσο για την εκμετάλλευση και ελεύθερου χρόνου, ως ένα μέρος για να συναντηθούν και να διατηρήσει τη μέθοδο επικοινωνίας.

Το Διαδίκτυο διευκολύνει την επιλογή και την αγορά των απαραίτητων αγαθών και υπηρεσιών και σας επιτρέπει επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα... Λοιπόν, εντάξει, δεν θα απαριθμήσω όλα τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη αυτής της βασιλείας απεριόριστων δυνατοτήτων, τα ξέρετε ήδη, σε αυτό το άρθρο θα ήθελα να μιλήσω για μια αρνητική συνέπεια του Διαδικτύου που διαδίδεται σε όλο τον κόσμο - εθισμός στο Διαδίκτυο. Ο εθισμός στο Διαδίκτυο είναι μια ψυχική διαταραχή που συνοδεύεται από μεγάλο αριθμό προβλημάτων συμπεριφοράς και γενικά την αδυναμία του ατόμου να εγκαταλείψει έγκαιρα το δίκτυο, καθώς και από τη συνεχή παρουσία μίας εμμονής επιθυμίας να εισέλθει εκεί. Τι είναι ο επικίνδυνος εθισμός στο Διαδίκτυο Οι ψυχολόγοι κρούουν τον συναγερμό και συγκρίνουν το φαινόμενο του εθισμού στο Διαδίκτυο με τον εθισμό στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Λόγοι ανησυχίας υπάρχουν πραγματικά. Η διεξαγόμενη έρευνα στο θέμα του εθισμού στο Διαδίκτυο δείχνει ότι με παρατεταμένη και ανεξέλεγκτη διαδικτυακή παρουσία παρατηρούνται αλλαγές στην κατάσταση της συνείδησης και στη λειτουργία του εγκεφάλου. Σταδιακά, αυτό οδηγεί σε απώλεια της ικανότητας μάθησης και σκέψης βαθιά. Nicholas Carr, ένας διάσημος αμερικανός επιστήμονας, δημοσιογράφος, ειδικός στον τομέα των διαδικασιών διαχείρισης και μετάδοσης των πληροφοριών, μαζί με δημιούργησε μια ομάδα ερευνητών, ψυχολόγους ήρθε σε ένα απογοητευτικό συμπέρασμα - η ταχεία και τακτική ιστοσελίδες περιήγηση οδηγεί στο γεγονός ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος χάνει την ικανότητα να σε βάθος την αναλυτική σκέψη, καθιστώντας τους τακτικούς χρήστες του δικτύου παρορμητικούς και ανίκανοι για πνευματική εργασία των ανθρώπων. Ωστόσο, οι διαταραχές των διανοητικών διαδικασιών και της διαταραχής της μνήμης δεν είναι οι μόνες αρνητικές επιπτώσεις του Διαδικτύου σε ένα άτομο.

Βυθίζοντας συνεχώς τον παγκόσμιο ιστό, ένας άνθρωπος σταδιακά χάνει τις δεξιότητες της πραγματικής επικοινωνίας, γεγονός που οδηγεί σε κάποια κοινωνικότητα. Γιατί να συναντηθείτε με φίλους όταν μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί τους στο Skype, γιατί να διαπραγματευτείτε με κάποιον ζωντανό ή να καλέσετε, αν μπορείτε απλά να στείλετε μια επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γιατί ψάχνετε και αγοράζετε προϊόντα σε τακτικά καταστήματα, όταν μπορείτε να αγοράσετε τίποτα, αφήνοντας το σπίτι... Δηλαδή, τα πλεονεκτήματα που περιγράφηκαν νωρίτερα, όλες αυτές οι ευκολίες μετατρέπονται σε πρόβλημα με μακροπρόθεσμη και μη εναλλακτική χρήση. Έτσι, αρχίζουν να εμφανίζονται δυσκολίες στην αντιμετώπιση νέων ανθρώπων και η είσοδος σε μια άγνωστη εταιρεία για έναν εξαρτώμενο από το Διαδίκτυο άτομο γίνεται μια αγχωτική κατάσταση καθόλου. Στη συνέχεια, ένα άτομο γίνεται αυτόνομο, το οποίο επηρεάζει τη δουλειά του ή το σχολείο του, έχει προβλήματα με τον ύπνο να απαλλαγεί από την αϋπνία χωρίς τη βοήθεια ειδικού, δεν είναι πλέον δυνατόν γι 'αυτόν και να τρώει.

Κάποια ανθυγιεινή προσκόλληση στην τεχνολογία πληροφοριών οδηγεί σε αυτοκτονία. Εκτός από τις ψυχικές και ψυχικές διαταραχές, ο εθισμός στο Διαδίκτυο είναι επικίνδυνος και η εμφάνιση φυσικών ασθενειών. Περνώντας μια τεράστια χρονική περίοδο στις οθόνες των οθονών, χαλάμε την όρασή μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να μάθετε από το άρθρο "Βλάβη της όρασης όταν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή" , πολλοί άνθρωποι έχουν σύνδρομο καρπού σήραγγας. Ο εθισμός στο Διαδίκτυο μπορεί να προκαλέσει διακοπή στις οικογενειακές σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών, καθώς και μεταξύ συζύγων. Ποιος θα ήθελε ένα παιδί ή το άλλο μισό να κοιμηθεί και να περάσει τη νύχτα κοντά στον υπολογιστή; Έτσι χειροτερεύουν τις σχέσεις μεταξύ συγγενών και στενών ανθρώπων, ακόμη και οι οικογένειες καταστρέφονται.

Ο εθισμός στο Διαδίκτυο είναι ένα πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας! Ελπίζω να σας δώσω αρκετούς λόγους για να σκεφτείτε τουλάχιστον για τον εθισμό σας στο Διαδίκτυο; Αν έχετε ήδη παρατηρήσει για πολύ καιρό ήδη την ανυπέρβλητη επιθυμία να είναι online όλο το χρόνο, σίγουρα θα χρειαστείτε συμβουλές για το πώς να απαλλαγείτε από τον εθισμό στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, η θεραπεία και η πρόληψη του εθισμού στο Διαδίκτυο πρέπει να συζητηθούν μετά τη διάγνωσή του. Επομένως, για όσους εξακολουθούν να αμφιβάλλουν αν είναι άρρωστοι ή όχι, η «ιστορία» μας σχετικά με τις μορφές και τα συμπτώματα αυτής της πανώλης του 21ου αιώνα. Μορφές, τύποι και αιτίες του εθισμού στο Διαδίκτυο Η εξάρτηση από το Διαδίκτυο συμβαίνει για διάφορους λόγους και μπορεί να εκφραστεί με διάφορες μορφές. Σήμερα, οι ψυχολόγοι και οι ερευνητές των προβλημάτων εθισμού στο Διαδίκτυο ξεχωρίζουν πέντε κύριους τύπους αυτής της ασταμάτητης λαχτάρας για online καταδύσεις.

Ο συνηθέστερος τύπος εθισμού στο Διαδίκτυο θεωρείται η ανάγκη για συνεχή επικοινωνία. Αυτά μπορεί να είναι φόρουμ, κοινωνικά δίκτυα και διάφορα δωμάτια συνομιλίας. Αυτή η ομάδα κινδύνου που εξαρτάται από το Διαδίκτυο περιλαμβάνει άτομα που έχουν προβλήματα επικοινωνίας. Η έλλειψη κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων τους βυθίζει στον εικονικό κόσμο, ο οποίος τους αντικαθιστά με έναν κύκλο φίλων. Οι ερευνητές που μελετούν το φαινόμενο του εθισμού στο Διαδίκτυο, διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που δεν βρίσκονται στο "δίκτυο" του Διαδικτύου καθώς έρχονται σε αυτά, επικοινωνούν με τους γνωστούς και τους φίλους τους στο διαδίκτυο αν και ο κύριος στόχος τους είναι να ψάξουν για πληροφορίες Αλλά αυτή η επικοινωνία περιορίζεται κυρίως στη διατήρηση των υφιστάμενων επαφών. Οι εξαρτημένοι από το Διαδίκτυο άνθρωποι τείνουν να κοινωνικοποιούνται μέσω νέων γνωριμιών. Σε μεγαλύτερο βαθμό, αυτό ισχύει σίγουρα για τους ανθρώπους της εφηβείας και όχι μόνο επειδή μεγάλωσαν στην εποχή του Διαδικτύου.

Ο λόγος για την εμφάνιση εθισμού στο Διαδίκτυο σε εφήβους είναι μια περίοδο ορμονικής προσαρμογής του σώματος, όταν γίνεται δύσκολο για τους νέους να επικοινωνούν, να κάνουν νέους φίλους, να έρχονται σε επαφή με το αντίθετο φύλο φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλους, αλλά για πολλούς. Αυτή είναι η κύρια αιτία του εθισμού στο Διαδίκτυο σε εφήβους και ο προκλητικός παράγοντας που διεγείρει την ανάπτυξη αυτού του εθισμού είναι η ανωνυμία και η αδυναμία να εξακριβωθεί εάν οι πληροφορίες που παρουσιάζονται για τον εαυτό του είναι έγκυρες. Ένας άλλος λόγος για την εμφάνιση του εθισμού στο Διαδίκτυο, που σχετίζεται στενά με τον προηγούμενο, είναι η αδυναμία αυτο-έκφρασης. Ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να μιλήσει το μυαλό τους, δεν μπορούν να υπερασπιστούν την άποψή τους, αντιμετωπίζουν το φόβο της δημόσιας ομιλίας, φοβούμενος την καταδίκη της πραγματικής κοινωνίας γενικότερα ανασφαλή άτομα στο δίκτυο μπορεί ήρεμα να πω ό, τι βραστά, χωρίς το φόβο της αποδοκιμασίας και παρεξηγήσεις.

Θα ήθελα να τρέξω λίγο μπροστά και να πω ότι η φαρμακευτική αγωγή για τον εθισμό στο Διαδίκτυο θα πρέπει να διεξάγεται ταυτόχρονα με τις εργασίες για την αύξηση του επιπέδου αυτοπεποίθησης και την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας έχουμε πολλά άρθρα στον ιστότοπό μας που μπορούν να σας βοηθήσουν. Οι πληροφορίες για τον εθισμό στο Διαδίκτυο on-line surfing , ή η ανυπέρβλητη ανάγκη για συνεχή ροή πληροφοριών, κάνει ένα άτομο να ταξιδεύει ατελείωτα στον Παγκόσμιο Ιστό. Η παρασευτική πλοήγηση στο διαδίκτυο συνεπάγεται μια διαταραγμένη αναζήτηση πληροφοριών, χωρίς κανένα σκοπό ή νόημα. Ένα άτομο περιπλανιέται μέσω ιστοτόπων, βάσεων δεδομένων, το ένα μετά το άλλο διαβάζει άρθρα, σημειώσεις, σχόλια σε αυτά, ακολουθεί απεριόριστα συνδέσμους... Ως αποτέλεσμα, αυτή η χωρίς νόημα περιπλάνηση και συνεχής αναζήτηση πληροφοριών οδηγεί σε απώλεια παραγωγικότητας και υπερφόρτωσης πληροφοριών.

Ο επόμενος τύπος εθισμού στο Διαδίκτυο είναι ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια. Αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο κάθεται και δεν μπορεί να αποκοπεί από τα online παιχνίδια. Γιατί οι άνθρωποι αρχίζουν να παίζουν online παιχνίδια; Κάποιος προσπαθεί να γεμίσει τον κενό χώρο που σχηματίζεται στη ζωή του, κάποιος απλά από την πλήξη. Και υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να επιτύχουν την αριστεία χωρίς να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες σε αυτό. Το να είσαι ο πρώτος στον αθλητικό αγώνα θα είναι δύσκολο, αλλά στο παιχνίδι "Tanchiki" - είναι ακόμη δυνατό. Πολλοί παίκτες μάλιστα δαπανούν πραγματικά χρήματα για να βελτιώσουν κάπως τους χαρακτήρες τους για παράδειγμα, σε τέτοια RPG παιχνίδια όπως ο World of Warkraft και να επιτύχουν φανταστική υπεροχή. Με μεγάλη ευχαρίστηση και βλέποντας ότι έφτασαν στο 25ο επίπεδο, ενώ ο πλησιέστερος ανταγωνιστής τους δεν έχει φθάσει ακόμα στο 22ο, συνεχίζουν να παίζουν για πολλές ημέρες και στο διαγωνισμό αυτό γίνονται εθισμένοι στο Διαδίκτυο.

Παρεμπιπτόντως, αυτός ο κινητήριος παράγοντας του εθισμού στο Διαδίκτυο η επιθυμία να γίνει ο καλύτερος, να γίνει ο πρώτος μπορεί να εκφραστεί όχι μόνο σε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Για παράδειγμα, στα ίδια κοινωνικά δίκτυα, σε ιστότοπους και φόρουμ όπου οι χρήστες συγκρίνονται με βαθμολογία ορισμένα σημεία και επίπεδα δραστηριότητας, εικονικά χρήματα, αριθμός φίλων κ. Όσο περισσότεροι πόντοι έχετε, τόσο υψηλότερη βαθμολογείτε. Φυσικά, η εικονική αριστεία, σε αντίθεση με την πραγματική, δεν δίνει πλήρη ικανοποίηση, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί. Ας επιστρέψουμε στα παιχνίδια αν και κυνηγούν οι αξιολογήσεις μπορούν επίσης να εξισωθούν στο παιχνίδι σε κάποιο βαθμό. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο εθισμός στο Διαδίκτυο γίνεται πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας, σύμφωνα με την Erin Hoffman, έναν από τους προγραμματιστές των online παιχνιδιών, είναι η αναβλητικότητα.

Εδώ εξηγείται ο λόγος αυτής της εξάρτησης: Δηλαδή, ένα άτομο τραβάει σταδιακά και γίνεται ζόμπι εξαιτίας του ότι απλά δεν ήθελε να κάνει μια άγαμη δουλειά, να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, να λύσει δύσκολα ζητήματα και να πάρει δύσκολες αποφάσεις; Ίσως γιατί όχι. Αλλά ίσως η κύρια αιτία αυτού του τύπου του εθισμού στο Διαδίκτυο βρίσκεται στις υπερβολικές ορέξεις bigwigs κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και ότι τα παιχνίδια γίνονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ξέφρενα σας αναγκάζει να παίξει ακόμη και σε μια εποχή που η διαδικασία δεν σας δώσει μια πραγματική απόλαυση. Δεν υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις όταν ένα μακρύ παιχνίδι οδήγησε σε τραγικές συνέπειες. Για παράδειγμα, η ωριαία ηλεκτρονική περίοδος του παιχνιδιού στο World of Warcraft, τον Οκτώβριο του 2005, έφερε την κινεζική μαθήτρια σε εξάντληση και θάνατο. Και το 2011, μια αμερικανική νοικοκυρά, γοητευμένη από το παιχνίδι στο ίδιο Warcraft, ξέχασαν για την κόρη της τριών ετών που πέθανε από υποσιτισμό και αφυδάτωση.

Εδώ είναι που ένας από τους προγραμματιστές των online παιχνιδιών David Wong αυτό το πρόσωπο που εργάζεται για τη Microsoft και υπερασπίστηκε τη διατριβή του σχετικά με τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου εγκεφάλου, ξέρει πώς να κάνει εξαρτημένους ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών λέει: Ο εθισμός στο Διαδίκτυο που σχετίζεται με τον διαδικτυακό τζόγο είναι κατά πολλούς τρόπους παρόμοιος με τον συνηθισμένο εθισμό στα τυχερά παιχνίδια. Οι σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικές λέσχες, από τις οποίες σήμερα υπάρχουν πολλοί στο διαδίκτυο, δελεάζοντας καθημερινά δεκάδες χιλιάδες νέους χρήστες, αναδημιουργούν τον σαγηνευτικό και ρεαλιστικό κόσμο των παραδοσιακών χαρτοπαικτικών λεσχών. Τα συμπτώματα του εθισμού στο Internet αυτού του τύπου, καθώς και οι αιτίες και οι συνέπειές του είναι παρόμοια με αυτά ενός κανονικού εθισμού παιχνιδιών παιχνίδια χρήματος. Είναι ότι υπάρχουν μερικές μικρές αποχρώσεις. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα και, κατά συνέπεια, η συμμετοχή είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από την απόδοση των συνήθων παιγνίων.

Η πρόσφατα δημοσιευθείσα έκθεση της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας, η οποία αφιερώθηκε στο πρόβλημα του εθισμού στο Διαδίκτυο που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια, λέει ότι αυτός ο εθισμός σπρώχνει τους ανθρώπους πολύ περισσότερο από ένα καζίνο ή τακτικές μηχανές τυχερών παιχνιδιών. Σημειώθηκε επίσης ότι οι έφηβοι βρίσκονται στην πρώτη θέση σε κίνδυνο, μεταξύ των οποίων εξαρτάται πολύ περισσότερο η εξάρτηση από τα παιχνίδια μετρητών στο Διαδίκτυο. Ένας άλλος τύπος εθισμού στο διαδίκτυο είναι η λεγόμενη έλξη του κυβερνοχώρου - είναι μια ιδεοψυχία για την παρακολούθηση πορνογραφίας στο διαδίκτυο και την εξάσκηση σε σεξουαλική εκμετάλλευση. Με την φαινομενικά αβλαβή αβλαβότητα, ο σεξουαλικός εθισμός στο Διαδίκτυο είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τρόπος εξασφάλισης της κοινωνικο-ψυχολογικής ασφάλειας τόσο του ατόμου όσο και της κοινωνίας στο σύνολό της. Σήμερα, πολλά παντρεμένα ζευγάρια διαλύονται ή βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης εξαιτίας της τάσης ενός συζύγου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ανάγκες του με τη βοήθεια του Διαδικτύου.

Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτό τον εθισμό έχουν λίγο χρόνο για τη συνηθισμένη επικοινωνία, έτσι συντελείται σταδιακά μια συναισθηματική διακοπή στις σχέσεις με τους πραγματικούς ανθρώπους - οικογένεια, παιδιά, φίλοι, εργασία και μελέτη πηγαίνουν στο παρασκήνιο. Πρόσφατα, η δημοφιλής αγγλική εφημερίδα The Daily Mail δημοσίευσε τη γνώμη ορισμένων επιστημόνων, οι οποίες ανέφεραν ότι η πορνογραφία στο διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μια νεότερη γενιά που δεν μπορεί να ενθουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνήθους σεξουαλικής επαφής. Το αποτέλεσμα της δημοσίευσης ήταν το συμπέρασμα ότι η ανικανότητα είναι νεότερη και δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα μόνο για τους άνδρες μέσης και γήρας. Οι λόγοι για αυτόν τον εθισμό στο Διαδίκτυο είναι η σεξουαλική δυσαρέσκεια τόσο μεταξύ των σεξουαλικά αρχαίων εφήβων και των ανθρώπων όλων των ηλικιών , η επιδείνωση των σεξουαλικών σχέσεων με τους εταίρους, η έλλειψη επικοινωνίας και διαφωνίας στην οικογένεια και τα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου προσβασιμότητα, ανωνυμία, προσαρμογή σε έναν εταίρο συμβάλλουν μόνο στην εμφάνιση της εξάρτησης από αυτή την έλξη.

Η λίστα των κύριων τύπων εξαρτήσεων του Internet μπορεί να επεκταθεί προσθέτοντας: Στάδια ανάπτυξης του εθισμού στο Διαδίκτυο Στο πρώτο στάδιο, ο χρήστης εξοικειώνεται με το Διαδίκτυο, μαθαίνει για τις δυνατότητές του και επιλέγει την επιλογή της εικονικής πραγματικότητας που είναι κατάλληλη για αυτούς. Σταδιακά, ένα άτομο σχηματίζει το δικό του στυλ στο δίκτυο, γεμίζοντας τον με την έλλειψη επικοινωνίας ή πληροφόρησης, την οποία λείπει στην πραγματική ζωή. Στη συνέχεια, υπάρχει μια απόσταση από την πραγματική ζωή, ο χρήστης αρχίζει να ξοδεύει όλο και περισσότερο χρόνο στην πραγματικότητα που επέλεξε στο προηγούμενο στάδιο. Ο χρόνος που ξοδεύεται στο διαδίκτυο αυξάνεται... Επίσης, στο δεύτερο στάδιο του εθισμού στο Διαδίκτυο, όταν ένα άτομο σταματά να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για να επιτύχει στόχους ζωής, αυτοί οι ίδιοι στόχοι μεταφέρονται στην εικονική πραγματικότητα. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τη γνώση που αποκτήθηκε στον Ιστό για χρήση στη ζωή, άλλοι μοιράζονται αυτές τις γνώσεις εκεί μέσα στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιούν εγωιστικούς στόχους με καλό τρόπο , θέλουν να γίνουν διάσημοι ή να κερδίσουν χρήματα και άλλοι να αυξήσουν τις αξιολογήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα φόρουμ κ.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εθισμός αναπτύσσεται όταν η ίδια η επικοινωνία γίνεται ο μόνος ή ο προτιμώμενος τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος. Το τρίτο στάδιο σταθεροποιείται. Το πρόβλημα είναι προφανές, τα σημάδια και τα συμπτώματα του εθισμού στο Διαδίκτυο στο πρόσωπο, σταδιακά μετατρέπεται σε μια χρόνια μορφή. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το πάθος για την επιλεγμένη αλληλεπίδραση δεν είναι τόσο έντονο, η δραστηριότητα στο δίκτυο σβήνει. Ο άνθρωπος επιστρέφει στην πραγματικότητα, αλλά το κάνει χωρίς καμία επιθυμία. Η εξάρτηση από το Διαδίκτυο παραμένει, αλλά σε ανενεργή μορφή και αυξάνεται με το άγχος ή με την εμφάνιση νέων ενδιαφερόντων θεμάτων. Τα συμπτώματα του εθισμού στο Διαδίκτυο Τα κύρια χαρακτηριστικά που καθορίζουν τον εθισμό στο Διαδίκτυο είναι τα εξής: Αισθάνεστε μεγάλη χαρά πριν από κάθε νέα σύνοδο και χωρίς πρόσβαση στο Internet αισθάνεστε τη θλίψη και την κατάπληξη.

Δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από την οθόνη από τα αυτιά και με οποιοδήποτε πρόσχημα δεν μπορείτε να γοητευτείτε στο δρόμο. Δεν επισκέπτεστε, σπάνια συναντιέστε με φίλους, δηλ. Συζητήστε θέματα υπολογιστών ακόμη και με ανθρώπους που είναι ελάχιστα γνώστες σε αυτόν τον τομέα. Χάνετε την αίσθηση του χρόνου. Κοιτάζοντας σαν υπόθεση για λίγα λεπτά, κρεμάστε στο δίκτυο για λίγες ώρες και μην παρατηρήσετε πόσο γρήγορα ο χρόνος πετάει. Κατά την πλοήγηση στο Internet, ξεχνάτε τα καθήκοντά σας, τις σπουδές, τις δουλειές του σπιτιού σας, τις συναντήσεις και τις διευθετήσεις. Οι τοποθεσίες που επισκέπτεστε δεν προορίζονται για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά επισκεφτείτε τους χωρίς στόχο και μηχανικά. Περάστε πολλά χρήματα στο Διαδίκτυο, καθώς και να παρέχετε συνεχείς ενημερώσεις, όπως μια ποικιλία συσκευών και λογισμικού υπολογιστών.

Προσπαθήστε επίσης να το κρύψετε από τους αγαπημένους σας. Στο φυσιολογικό επίπεδο, αισθάνεστε τις επιπτώσεις της παρατεταμένης συνεδρίασης σε έναν υπολογιστή: Νιώστε την επιρροή των πληροφοριών από το δίκτυο στην ψυχολογική σας ευημερία - αρνητικές ειδήσεις ή μηνύματα προκαλούν σε σας μια καταιγίδα αρνητικών συναισθημάτων, όπως οργή, θλίψη ή άγχος. Παρατηρείτε πόσο κοντά οι άνθρωποι αρχίζουν όλο και περισσότερο να εκφράζουν την οργή τους για το γεγονός ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο. Και αυτό είναι ένα σαφές σημάδι του εθισμού στο Διαδίκτυο. Είναι δύσκολο να παρατηρήσετε τον πιο υπερβολικό ενθουσιασμό για το Διαδίκτυο. Διαδικτυακή θεραπεία εθισμού Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο έχει γίνει μέρος του εισοδήματος των ψυχολόγων και των ψυχιάτρων, επειδή οι άνθρωποι με τον ανθυγιεινό «Παγκόσμιο Ιστό» γίνονται όλο και περισσότερο.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, τόσο νέοι κυρίως όσο και ενήλικες πολίτες, εξαρτώνται από το Διαδίκτυο και ο αριθμός τους αυξάνεται μόνο κάθε χρόνο. Η αδυναμία να ξεφορτωθεί κανείς τον εθισμό στο Διαδίκτυο από μόνη της οδηγεί σε εκείνους που αγνοούσαν τέτοιες αρνητικές συνέπειες της διαδικτυακής ζωής των χρηστών στα ιατρικά ιδρύματα, όπου αντιμετωπίζονται για ψυχικές διαταραχές που έχουν γίνει εκδήλωση προσκόλλησης στο Διαδίκτυο και όχι από τον εθισμό στο Ίντερνετ, διότι η διάγνωση του εθισμού στο Διαδίκτυο η παγκόσμια πρακτική δεν υπάρχει ακόμα. Ο όρος "εθισμός στο Διαδίκτυο" χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Αμερικανό ψυχίατρο Ιβάν Γκόλντμπεργκ το 1994. Ο Γκόλντμπεργκ έθεσε αυτή την έννοια όχι ιατρική έννοια, σαν να ήταν θέμα εξάρτησης από τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ, αλλά μια τέτοια συμπεριφορά, η οποία συνοδεύεται από ένα χαμηλό επίπεδο αυτοέλεγχου, άγχους και απειλεί να εξαναγκάσει την κανονική ζωή. Ο όρος που αλιεύθηκε, αν και είχε αρχικά εισαχθεί από έναν ψυχίατρο με τη μορφή Hochma.

Ωστόσο, εάν η διεθνής κοινότητα δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει πλήρως την κλίμακα της καταστροφής, σε ορισμένες χώρες ο εθισμός στο Διαδίκτυο αναγνωρίζεται επισήμως ως ασθένεια και η θεραπεία της πραγματοποιείται ορισμένες φορές με πολύ ριζοσπαστικές μεθόδους. Για παράδειγμα, στην Κίνα, όπου εμφανίστηκε η πρώτη κλινική για τη θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο το 2005, οι ασθενείς έχουν συνταγογραφηθεί ηλεκτροπληξία - μια συσκευή που τροφοδοτεί με τάση τριάντα βολτ στο σώμα. Όταν έρχονται σε επαφή με την κλινική, οι Κινέζοι ειδικοί πραγματοποιούν πρώτα μια διάγνωση για να προσδιορίσουν εάν ένα άτομο είναι εθισμένο. Στη συνέχεια, συνταγογραφούμενα φάρμακα, βελονισμός και υποχρεωτική σωματική άσκηση. Σε τέτοιες κλινικές, καθορίζεται ένα αυστηρό πρόγραμμα για τους ασθενείς: Επίσης στην Κίνα υπάρχουν ειδικά στρατόπεδα στρατώνες για εφήβους κάτω των 18 ετών. Οι γονείς τους φέρνουν εκεί για έξι μήνες. Όλο αυτό το διάστημα, οι έφηβοι που εξαρτώνται από το Διαδίκτυο βρίσκονται στα κέντρα, μελετούν την κατάρτιση στην κατασκευή και, όπως οι ενήλικες, αντιμετωπίζονται με απορρίψεις ηλεκτρικής ενέργειας.

Αυτή η θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο δεν βρίσκει κατανόηση στον κόσμο και ακόμη και ορισμένοι τοπικοί γιατροί αντιτίθενται στη χρήση ηλεκτροσόκ, ειδικά όταν πρόκειται για θεραπεία παιδιών: Σήμερα στην Κίνα υπάρχουν πολλές κλινικές για τη θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο. Οι περισσότεροι από αυτούς πρακτικά δεν ελέγχονται από κανέναν και δεν είναι επαγγελματίες ", δήλωσε ο Tao Hongkai, ένας διάσημος Κινέζος ψυχολόγος από το Πεκίνο. Στη Φιλανδία, οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στο Διαδίκτυο είναι πιο συγκαταβατικοί, παρέχουν ακόμη και μια αναβολή από το στρατό: Ο πρώτος στον κόσμο για την υποστήριξη των τοξικομανών στο Διαδίκτυο ήταν το κέντρο που δημιουργήθηκε από τον πιο διάσημο και έγκυρο ερευνητή στον τομέα αυτό - ο Kimberly Young, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ Bretford , συγγραφέας του βιβλίου που μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες - "Πιάστηκε στον Ιστό". Το Κέντρο που δημιούργησε η ίδια το 1995 Κέντρο Τοξικομανίας - Netaddiction.

Στη Ρωσία διεξάγεται επίσης η θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο, αλλά ο κατάλογος των κλινικών που εμπλέκονται στην αποκατάσταση τέτοιων ασθενών περιορίζεται στα όρια της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης. Το θέμα είναι ότι οι μονάδες αντιμετωπίζονται. Επειδή η πλειοψηφία των τοξικομανών είτε δεν θεωρούν τους εαυτούς τους, είτε προσπαθούν να αγωνιστούν ανεξάρτητα με τον εθισμό τους. Ο γιατρός εξηγεί επίσης ότι με μια τέτοια διάγνωση χρησιμοποιούνται οι ίδιες μέθοδοι όπως στη θεραπεία του εθισμού στα ναρκωτικά - ψυχοθεραπεία, ενεργητική άσκηση και ρεφλεξολογία. Εάν η πρώτη υποδηλώνει θεραπεία χωρίς φαρμακευτική αγωγή, η δεύτερη είναι η χρήση ψυχοτρόπων φαρμάκων αντικαταθλιπτικά και αντικαταθλιπτικά φάρμακα και η χρήση στάγδην ", λέει ο Ντμίτρι Φεντότοφ, ψυχίατρος στην κλινική του ACT. Εάν η πόλη σας δεν διαθέτει εξειδικευμένα ιατρικά ιδρύματα που ασχολούνται με τον εθισμό στο Διαδίκτυο αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ένας ειδικευμένος ψυχολόγος θα βοηθήσει ή απλώς πιστεύετε ότι μπορείτε να πετάξετε τους συσσωρευτές της δουλείας του Διαδικτύου στον εαυτό σας, πρέπει να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.

Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται

Άφθονος προσομοιωτής εικονικής πραγματικότητας παιχνιδιών με τη μουσική 1900 * 2500mm

Σας επιτρέπει να κάνετε γρήγορες σημειώσεις, λίστες εργασιών, να αποθηκεύετε φωτογραφίες, να εγγράφετε φωνητικές υπενθυμίσεις τους τομείς της ζωής και της δραστηριότητας αυξάνονται. Λοιπόν, καταλάβαμε πώς να ξεκινήσετε ερώτηση παρακαλώ δεν διστάζουν επαφή. Περισσότερες πληροφορίες ή έχουν οποιαδήποτε το παιχνίδι χωρίς δίσκο με μας ανά πάσα στιγμή. Τα συμπτώματα του εθισμού στο Διαδίκτυο Τα κύρια χαρακτηριστικά που καθορίζουν τον εθισμό στο Διαδίκτυο. Παρέχετε την προδιαγραφή της μηχανής, κίνδυνοι που συνδέονται με τη διείσδυση των πληροφοριών σε όλους Στείλετε τις φωτογραφίες και το βίντεο στους πελάτες για την αναφορά Τα στοιχεία λειτουργίας αναλύουν προσφέρουν τις συμβουλές για την πάρουν περισσότερο κέρδος. Alaska is not a gambling friendly state - the real money gaming laws are strict, there are no legal commercial or tribal casinos and online gambling has a rather ambiguous legal status, which makes it downright impossible for alaska based companies to launch their own online casino sites. His guide has been published annually since 1992 and it Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται now the 1 bestselling let say you have tested a Τα συστήματα ρουλετών θα λειτουργήσουν για τα online καζίνο for 48,640 bets 700 casinos in 41 states; information on how casinos differ from state to state; how slot and video poker machines 2nd day of your visit best odds; and comprehensive stories on blackjack, craps, Καλύτερος ιστότοπος Blackjack Online and.

Παρεμπιπτόντως, αυτός ο κινητήριος παράγοντας του εθισμού στο Διαδίκτυο η επιθυμία να γίνει ο καλύτερος, να γίνει ο πρώτος μπορεί να εκφραστεί όχι μόνο σε ηλεκτρονικά παιχνίδια. Για παράδειγμα, στα ίδια κοινωνικά δίκτυα, σε ιστότοπους και φόρουμ όπου οι χρήστες συγκρίνονται με βαθμολογία ορισμένα σημεία και επίπεδα δραστηριότητας, εικονικά χρήματα, αριθμός φίλων κ. Όσο περισσότεροι πόντοι έχετε, τόσο υψηλότερη βαθμολογείτε. Φυσικά, η εικονική αριστεία, σε αντίθεση με την πραγματική, δεν δίνει πλήρη ικανοποίηση, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο να επιτευχθεί. Ας επιστρέψουμε στα παιχνίδια αν και κυνηγούν οι αξιολογήσεις μπορούν επίσης να εξισωθούν στο παιχνίδι σε κάποιο βαθμό. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο εθισμός στο Διαδίκτυο γίνεται πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας, σύμφωνα με την Erin Hoffman, έναν από τους προγραμματιστές των online παιχνιδιών, είναι η αναβλητικότητα.

Εδώ εξηγείται ο λόγος αυτής της εξάρτησης: Δηλαδή, ένα άτομο τραβάει σταδιακά και γίνεται ζόμπι εξαιτίας του ότι απλά δεν ήθελε να κάνει μια άγαμη δουλειά, να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, να λύσει δύσκολα ζητήματα και να πάρει δύσκολες αποφάσεις; Ίσως γιατί όχι. Αλλά ίσως η κύρια αιτία αυτού του τύπου του εθισμού στο Διαδίκτυο βρίσκεται στις υπερβολικές ορέξεις bigwigs κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και ότι τα παιχνίδια γίνονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ξέφρενα σας αναγκάζει να παίξει ακόμη και σε μια εποχή που η διαδικασία δεν σας δώσει μια πραγματική απόλαυση. Δεν υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις όταν ένα μακρύ παιχνίδι οδήγησε σε τραγικές συνέπειες. Για παράδειγμα, η ωριαία ηλεκτρονική περίοδος του παιχνιδιού στο World of Warcraft, τον Οκτώβριο του 2005, έφερε την κινεζική μαθήτρια σε εξάντληση και θάνατο. Και το 2011, μια αμερικανική νοικοκυρά, γοητευμένη από το παιχνίδι στο ίδιο Warcraft, ξέχασαν για την κόρη της τριών ετών που πέθανε από υποσιτισμό και αφυδάτωση. Εδώ είναι που ένας από τους προγραμματιστές των online παιχνιδιών David Wong αυτό το πρόσωπο που εργάζεται για τη Microsoft και υπερασπίστηκε τη διατριβή του σχετικά με τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου εγκεφάλου, ξέρει πώς να κάνει εξαρτημένους ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών λέει: Ο εθισμός στο Διαδίκτυο που σχετίζεται με τον διαδικτυακό τζόγο είναι κατά πολλούς τρόπους παρόμοιος με τον συνηθισμένο εθισμό στα τυχερά παιχνίδια.

Οι σε απευθείας σύνδεση χαρτοπαικτικές λέσχες, από τις οποίες σήμερα υπάρχουν πολλοί στο διαδίκτυο, δελεάζοντας καθημερινά δεκάδες χιλιάδες νέους χρήστες, αναδημιουργούν τον σαγηνευτικό και ρεαλιστικό κόσμο των παραδοσιακών χαρτοπαικτικών λεσχών. Τα συμπτώματα του εθισμού στο Internet αυτού του τύπου, καθώς και οι αιτίες και οι συνέπειές του είναι παρόμοια με αυτά ενός κανονικού εθισμού παιχνιδιών παιχνίδια χρήματος. Είναι ότι υπάρχουν μερικές μικρές αποχρώσεις. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα και, κατά συνέπεια, η συμμετοχή είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από την απόδοση των συνήθων παιγνίων. Η πρόσφατα δημοσιευθείσα έκθεση της Αμερικανικής Ψυχολογικής Εταιρείας, η οποία αφιερώθηκε στο πρόβλημα του εθισμού στο Διαδίκτυο που σχετίζεται με τα τυχερά παιχνίδια, λέει ότι αυτός ο εθισμός σπρώχνει τους ανθρώπους πολύ περισσότερο από ένα καζίνο ή τακτικές μηχανές τυχερών παιχνιδιών. Σημειώθηκε επίσης ότι οι έφηβοι βρίσκονται στην πρώτη θέση σε κίνδυνο, μεταξύ των οποίων εξαρτάται πολύ περισσότερο η εξάρτηση από τα παιχνίδια μετρητών στο Διαδίκτυο.

Ένας άλλος τύπος εθισμού στο διαδίκτυο είναι η λεγόμενη έλξη του κυβερνοχώρου - είναι μια ιδεοψυχία για την παρακολούθηση πορνογραφίας στο διαδίκτυο και την εξάσκηση σε σεξουαλική εκμετάλλευση. Με την φαινομενικά αβλαβή αβλαβότητα, ο σεξουαλικός εθισμός στο Διαδίκτυο είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τρόπος εξασφάλισης της κοινωνικο-ψυχολογικής ασφάλειας τόσο του ατόμου όσο και της κοινωνίας στο σύνολό της. Σήμερα, πολλά παντρεμένα ζευγάρια διαλύονται ή βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης εξαιτίας της τάσης ενός συζύγου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ανάγκες του με τη βοήθεια του Διαδικτύου. Οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτό τον εθισμό έχουν λίγο χρόνο για τη συνηθισμένη επικοινωνία, έτσι συντελείται σταδιακά μια συναισθηματική διακοπή στις σχέσεις με τους πραγματικούς ανθρώπους - οικογένεια, παιδιά, φίλοι, εργασία και μελέτη πηγαίνουν στο παρασκήνιο. Πρόσφατα, η δημοφιλής αγγλική εφημερίδα The Daily Mail δημοσίευσε τη γνώμη ορισμένων επιστημόνων, οι οποίες ανέφεραν ότι η πορνογραφία στο διαδίκτυο έχει δημιουργήσει μια νεότερη γενιά που δεν μπορεί να ενθουσιαστεί κατά τη διάρκεια της συνήθους σεξουαλικής επαφής.

Το αποτέλεσμα της δημοσίευσης ήταν το συμπέρασμα ότι η ανικανότητα είναι νεότερη και δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα μόνο για τους άνδρες μέσης και γήρας. Οι λόγοι για αυτόν τον εθισμό στο Διαδίκτυο είναι η σεξουαλική δυσαρέσκεια τόσο μεταξύ των σεξουαλικά αρχαίων εφήβων και των ανθρώπων όλων των ηλικιών , η επιδείνωση των σεξουαλικών σχέσεων με τους εταίρους, η έλλειψη επικοινωνίας και διαφωνίας στην οικογένεια και τα χαρακτηριστικά του Διαδικτύου προσβασιμότητα, ανωνυμία, προσαρμογή σε έναν εταίρο συμβάλλουν μόνο στην εμφάνιση της εξάρτησης από αυτή την έλξη. Η λίστα των κύριων τύπων εξαρτήσεων του Internet μπορεί να επεκταθεί προσθέτοντας: Στάδια ανάπτυξης του εθισμού στο Διαδίκτυο Στο πρώτο στάδιο, ο χρήστης εξοικειώνεται με το Διαδίκτυο, μαθαίνει για τις δυνατότητές του και επιλέγει την επιλογή της εικονικής πραγματικότητας που είναι κατάλληλη για αυτούς. Σταδιακά, ένα άτομο σχηματίζει το δικό του στυλ στο δίκτυο, γεμίζοντας τον με την έλλειψη επικοινωνίας ή πληροφόρησης, την οποία λείπει στην πραγματική ζωή.

Στη συνέχεια, υπάρχει μια απόσταση από την πραγματική ζωή, ο χρήστης αρχίζει να ξοδεύει όλο και περισσότερο χρόνο στην πραγματικότητα που επέλεξε στο προηγούμενο στάδιο. Ο χρόνος που ξοδεύεται στο διαδίκτυο αυξάνεται... Επίσης, στο δεύτερο στάδιο του εθισμού στο Διαδίκτυο, όταν ένα άτομο σταματά να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για να επιτύχει στόχους ζωής, αυτοί οι ίδιοι στόχοι μεταφέρονται στην εικονική πραγματικότητα. Για παράδειγμα, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τη γνώση που αποκτήθηκε στον Ιστό για χρήση στη ζωή, άλλοι μοιράζονται αυτές τις γνώσεις εκεί μέσα στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιούν εγωιστικούς στόχους με καλό τρόπο , θέλουν να γίνουν διάσημοι ή να κερδίσουν χρήματα και άλλοι να αυξήσουν τις αξιολογήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα φόρουμ κ. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ο εθισμός αναπτύσσεται όταν η ίδια η επικοινωνία γίνεται ο μόνος ή ο προτιμώμενος τρόπος για να επιτευχθεί ο στόχος.

Το τρίτο στάδιο σταθεροποιείται. Το πρόβλημα είναι προφανές, τα σημάδια και τα συμπτώματα του εθισμού στο Διαδίκτυο στο πρόσωπο, σταδιακά μετατρέπεται σε μια χρόνια μορφή. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το πάθος για την επιλεγμένη αλληλεπίδραση δεν είναι τόσο έντονο, η δραστηριότητα στο δίκτυο σβήνει. Ο άνθρωπος επιστρέφει στην πραγματικότητα, αλλά το κάνει χωρίς καμία επιθυμία. Η εξάρτηση από το Διαδίκτυο παραμένει, αλλά σε ανενεργή μορφή και αυξάνεται με το άγχος ή με την εμφάνιση νέων ενδιαφερόντων θεμάτων. Τα συμπτώματα του εθισμού στο Διαδίκτυο Τα κύρια χαρακτηριστικά που καθορίζουν τον εθισμό στο Διαδίκτυο είναι τα εξής: Αισθάνεστε μεγάλη χαρά πριν από κάθε νέα σύνοδο και χωρίς πρόσβαση στο Internet αισθάνεστε τη θλίψη και την κατάπληξη. Δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε από την οθόνη από τα αυτιά και με οποιοδήποτε πρόσχημα δεν μπορείτε να γοητευτείτε στο δρόμο.

Δεν επισκέπτεστε, σπάνια συναντιέστε με φίλους, δηλ. Συζητήστε θέματα υπολογιστών ακόμη και με ανθρώπους που είναι ελάχιστα γνώστες σε αυτόν τον τομέα. Χάνετε την αίσθηση του χρόνου. Κοιτάζοντας σαν υπόθεση για λίγα λεπτά, κρεμάστε στο δίκτυο για λίγες ώρες και μην παρατηρήσετε πόσο γρήγορα ο χρόνος πετάει. Κατά την πλοήγηση στο Internet, ξεχνάτε τα καθήκοντά σας, τις σπουδές, τις δουλειές του σπιτιού σας, τις συναντήσεις και τις διευθετήσεις. Οι τοποθεσίες που επισκέπτεστε δεν προορίζονται για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αλλά επισκεφτείτε τους χωρίς στόχο και μηχανικά. Περάστε πολλά χρήματα στο Διαδίκτυο, καθώς και να παρέχετε συνεχείς ενημερώσεις, όπως μια ποικιλία συσκευών και λογισμικού υπολογιστών. Προσπαθήστε επίσης να το κρύψετε από τους αγαπημένους σας. Στο φυσιολογικό επίπεδο, αισθάνεστε τις επιπτώσεις της παρατεταμένης συνεδρίασης σε έναν υπολογιστή: Νιώστε την επιρροή των πληροφοριών από το δίκτυο στην ψυχολογική σας ευημερία - αρνητικές ειδήσεις ή μηνύματα προκαλούν σε σας μια καταιγίδα αρνητικών συναισθημάτων, όπως οργή, θλίψη ή άγχος.

Παρατηρείτε πόσο κοντά οι άνθρωποι αρχίζουν όλο και περισσότερο να εκφράζουν την οργή τους για το γεγονός ότι ξοδεύετε πολύ χρόνο στο Διαδίκτυο. Και αυτό είναι ένα σαφές σημάδι του εθισμού στο Διαδίκτυο. Είναι δύσκολο να παρατηρήσετε τον πιο υπερβολικό ενθουσιασμό για το Διαδίκτυο. Διαδικτυακή θεραπεία εθισμού Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο έχει γίνει μέρος του εισοδήματος των ψυχολόγων και των ψυχιάτρων, επειδή οι άνθρωποι με τον ανθυγιεινό «Παγκόσμιο Ιστό» γίνονται όλο και περισσότερο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, τόσο νέοι κυρίως όσο και ενήλικες πολίτες, εξαρτώνται από το Διαδίκτυο και ο αριθμός τους αυξάνεται μόνο κάθε χρόνο. Η αδυναμία να ξεφορτωθεί κανείς τον εθισμό στο Διαδίκτυο από μόνη της οδηγεί σε εκείνους που αγνοούσαν τέτοιες αρνητικές συνέπειες της διαδικτυακής ζωής των χρηστών στα ιατρικά ιδρύματα, όπου αντιμετωπίζονται για ψυχικές διαταραχές που έχουν γίνει εκδήλωση προσκόλλησης στο Διαδίκτυο και όχι από τον εθισμό στο Ίντερνετ, διότι η διάγνωση του εθισμού στο Διαδίκτυο η παγκόσμια πρακτική δεν υπάρχει ακόμα.

Ο όρος "εθισμός στο Διαδίκτυο" χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Αμερικανό ψυχίατρο Ιβάν Γκόλντμπεργκ το 1994. Ο Γκόλντμπεργκ έθεσε αυτή την έννοια όχι ιατρική έννοια, σαν να ήταν θέμα εξάρτησης από τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ, αλλά μια τέτοια συμπεριφορά, η οποία συνοδεύεται από ένα χαμηλό επίπεδο αυτοέλεγχου, άγχους και απειλεί να εξαναγκάσει την κανονική ζωή. Ο όρος που αλιεύθηκε, αν και είχε αρχικά εισαχθεί από έναν ψυχίατρο με τη μορφή Hochma. Ωστόσο, εάν η διεθνής κοινότητα δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει πλήρως την κλίμακα της καταστροφής, σε ορισμένες χώρες ο εθισμός στο Διαδίκτυο αναγνωρίζεται επισήμως ως ασθένεια και η θεραπεία της πραγματοποιείται ορισμένες φορές με πολύ ριζοσπαστικές μεθόδους. Για παράδειγμα, στην Κίνα, όπου εμφανίστηκε η πρώτη κλινική για τη θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο το 2005, οι ασθενείς έχουν συνταγογραφηθεί ηλεκτροπληξία - μια συσκευή που τροφοδοτεί με τάση τριάντα βολτ στο σώμα. Όταν έρχονται σε επαφή με την κλινική, οι Κινέζοι ειδικοί πραγματοποιούν πρώτα μια διάγνωση για να προσδιορίσουν εάν ένα άτομο είναι εθισμένο.

Στη συνέχεια, συνταγογραφούμενα φάρμακα, βελονισμός και υποχρεωτική σωματική άσκηση. Σε τέτοιες κλινικές, καθορίζεται ένα αυστηρό πρόγραμμα για τους ασθενείς: Επίσης στην Κίνα υπάρχουν ειδικά στρατόπεδα στρατώνες για εφήβους κάτω των 18 ετών. Οι γονείς τους φέρνουν εκεί για έξι μήνες. Όλο αυτό το διάστημα, οι έφηβοι που εξαρτώνται από το Διαδίκτυο βρίσκονται στα κέντρα, μελετούν την κατάρτιση στην κατασκευή και, όπως οι ενήλικες, αντιμετωπίζονται με απορρίψεις ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτή η θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο δεν βρίσκει κατανόηση στον κόσμο και ακόμη και ορισμένοι τοπικοί γιατροί αντιτίθενται στη χρήση ηλεκτροσόκ, ειδικά όταν πρόκειται για θεραπεία παιδιών: Σήμερα στην Κίνα υπάρχουν πολλές κλινικές για τη θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο. Οι περισσότεροι από αυτούς πρακτικά δεν ελέγχονται από κανέναν και δεν είναι επαγγελματίες ", δήλωσε ο Tao Hongkai, ένας διάσημος Κινέζος ψυχολόγος από το Πεκίνο.

Στη Φιλανδία, οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στο Διαδίκτυο είναι πιο συγκαταβατικοί, παρέχουν ακόμη και μια αναβολή από το στρατό: Ο πρώτος στον κόσμο για την υποστήριξη των τοξικομανών στο Διαδίκτυο ήταν το κέντρο που δημιουργήθηκε από τον πιο διάσημο και έγκυρο ερευνητή στον τομέα αυτό - ο Kimberly Young, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ Bretford , συγγραφέας του βιβλίου που μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες - "Πιάστηκε στον Ιστό". Το Κέντρο που δημιούργησε η ίδια το 1995 Κέντρο Τοξικομανίας - Netaddiction. Στη Ρωσία διεξάγεται επίσης η θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο, αλλά ο κατάλογος των κλινικών που εμπλέκονται στην αποκατάσταση τέτοιων ασθενών περιορίζεται στα όρια της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης. Το θέμα είναι ότι οι μονάδες αντιμετωπίζονται. Επειδή η πλειοψηφία των τοξικομανών είτε δεν θεωρούν τους εαυτούς τους, είτε προσπαθούν να αγωνιστούν ανεξάρτητα με τον εθισμό τους.

Ο γιατρός εξηγεί επίσης ότι με μια τέτοια διάγνωση χρησιμοποιούνται οι ίδιες μέθοδοι όπως στη θεραπεία του εθισμού στα ναρκωτικά - ψυχοθεραπεία, ενεργητική άσκηση και ρεφλεξολογία. Εάν η πρώτη υποδηλώνει θεραπεία χωρίς φαρμακευτική αγωγή, η δεύτερη είναι η χρήση ψυχοτρόπων φαρμάκων αντικαταθλιπτικά και αντικαταθλιπτικά φάρμακα και η χρήση στάγδην ", λέει ο Ντμίτρι Φεντότοφ, ψυχίατρος στην κλινική του ACT. Εάν η πόλη σας δεν διαθέτει εξειδικευμένα ιατρικά ιδρύματα που ασχολούνται με τον εθισμό στο Διαδίκτυο αν και στις περισσότερες περιπτώσεις ένας ειδικευμένος ψυχολόγος θα βοηθήσει ή απλώς πιστεύετε ότι μπορείτε να πετάξετε τους συσσωρευτές της δουλείας του Διαδικτύου στον εαυτό σας, πρέπει να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Συμβουλές για το πώς να απαλλαγείτε από τον εθισμό στο Διαδίκτυο θα είναι χρήσιμες για την πρόληψη αυτής της ανθυγιεινής προσκόλλησης. Κοινωνικά βίντεο σχετικά με τον εθισμό στο Διαδίκτυο Πρόληψη του εθισμού στο Διαδίκτυο και τρόποι για να το ξεφορτωθείτε Για να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τον εθισμό στο Διαδίκτυο, πρέπει πρώτα απ 'όλα να αναγνωρίσετε ότι το πρόβλημα υπάρχει και να καταλάβετε ότι κανείς δεν θα σας βοηθήσει να το ξεφορτωθείτε αν αποφασίσετε ότι δεν θα καταφύγετε στη βοήθεια ενός ψυχολόγου, μετράτε μόνο τον εαυτό σας.

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμηση του εθισμού στο Διαδίκτυο είναι να επιστρέψετε στην πραγματική ζωή και να ξεχάσετε την ύπαρξη του Διαδικτύου για αρκετές ημέρες. Πού είναι η είσοδος, υπάρχει έξοδος! Πηγαίνετε συχνά στη φύση, συναντιέστε με φίλους, παρακολουθήσετε διάφορες εκδηλώσεις, σκεφτείτε το χόμπι που ξεχάσατε πολύ, αρχίστε να παίζετε αθλήματα, διαβάστε ένα ενδιαφέρον βιβλίο κλπ. Θέλετε να σταματήσετε να ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο online; Τότε σταματήστε! Θέλετε πραγματικά αυτό, σωστά; Αν τώρα δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας καθόλου χωρίς κοινωνικά δίκτυα, θα είναι δύσκολο για σας να το εγκαταλείψετε αμέσως. Για αρχή, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο που ξοδεύετε σε αυτά και, στη συνέχεια, σταδιακά να απενεργοποιήσετε τη δραστηριότητα, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την παρουσία σας εκεί. Όσο για τους ανθρώπους που ελέγχουν την αλληλογραφία κάθε τόσο, εδώ μπορείτε να συμβουλεύσετε να ορίσετε ορισμένες ώρες για τον έλεγχο και την αυστηρή τήρηση αυτού του χρονοδιαγράμματος.

Καταπολέμηση του εθισμού στο Διαδίκτυο, όπως και με κάθε άλλο εθισμό, μερικοί ψυχολόγοι θεωρούν μια άσκοπη άσκηση. Σύμφωνα με αυτούς, η δουλειά με τους ιδεαστικούς εθισμούς δεν είναι στον αγώνα, αλλά στην επίλυση των προβλημάτων της ύπαρξης - στο σχηματισμό νέων συνδέσεων, νέων συμφερόντων και, τέλος, στην αναζήτηση του νόημα της ζωής. Μιλώντας για τις αιτίες του εθισμού στο Internet, διαπιστώσαμε ότι συχνά οι άνθρωποι "τρέχουν" στο δίκτυο από κάποιο είδος δυσαρέσκειας και προβλημάτων. Επομένως, δεν θα αρκεί απλώς ο περιορισμός του χρόνου στο Διαδίκτυο · ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να καταπολεμήσουμε τα αίτια αυτών των προβλημάτων. Πάρτε, για παράδειγμα, τον σεξουαλικό εθισμό στο Διαδίκτυο. Εάν ένας άνδρας βυθιστεί σε σεξουαλική διαδικτυακή δουλεία οι γυναίκες προτιμούν το εικονικό σεξ και η παρακολούθηση της πορνογραφίας είναι ήδη προνόμιο των ανδρών , λόγω της έλλειψης συντρόφου, πρέπει να βρει έναν σύντροφο ψυχής.

Εάν δεν έχετε αρκετή επικοινωνία, σταματήστε να γκριζετε στα φόρουμ, αναζητήστε την στην πραγματική ζωή. Αν είστε ντροπαλός, αρχίστε να αγωνίζεστε με τη συστολή σας, εγγραφείτε για μαθήματα εξομολόγησης. Χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο για δουλειά, αλλά παρατηρήστε ότι σταδιακά ξεχνάτε τις επιχειρήσεις και μεταβείτε σε ένα άσκοπο χόμπι; Ξεκινήστε να ανιχνεύετε και να αναλύετε το χρόνο που ξοδεύετε στο Διαδίκτυο. Καταμέτρηση πόσων λεπτών ή ωρών δαπανώνται για κάτι σημαντικό και απαραίτητο. Αφήστε αυτή τη φορά να είναι το ημερήσιο ελάχιστο. Κάθε μέρα, πρόσβαση στο Διαδίκτυο, προσπαθήστε να καλύψετε αυτή την χρονική περίοδο. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να διανείμετε αποτελεσματικότερα τον χρόνο εργασίας. Επίσης, για λόγους παραγωγικότητας και πρόληψης του εθισμού στο Διαδίκτυο, συνιστούμε την κατάρτιση μιας λίστας ιστότοπων μπορείτε διανοητικά που πρέπει να επισκεφθείτε και εκείνων που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Σε πολλές τοποθεσίες, συμβουλές που λένε πώς να ξεφορτωθούν τον εθισμό στο Διαδίκτυο περιέχουν, κατά τη γνώμη μου, μάλλον περίεργες συστάσεις: Εάν αυτές οι συμβουλές είναι κατάλληλες για εσάς και δεν φαίνονται περίεργες, χρησιμοποιήστε τις επίσης. Στη δύσκολη διαδικασία της εξάλειψης του εθισμού στο Internet είναι η υποστήριξη των αγαπημένων. Όσο πιο οικογενειακή επικοινωνία θα αντικαταστήσει τη χρήση του υπερβολικού Internet, τόσο το καλύτερο. Και δεν πρέπει να δικαιολογείτε την αδυναμία σας και τις ανεπιτυχείς προσπάθειες αντιμετώπισης του εθισμού στο Διαδίκτυο από το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εμπίπτουν σε αυτά τα "δίκτυα" και δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε. Προσπαθήστε να κολυμπήσετε, ακόμα και αν όλα πνίγονται. Πρόσθετες συμβουλές: Δημιουργήστε μια λίστα με τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε υπερβολικό διαδίκτυο. Αν δεν χρειάζεται να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή.

Μην τρώτε ενώ κάθεστε στον υπολογιστή, ώστε να μπορείτε να ξεφύγετε από τη λειτουργία online. Απενεργοποιήστε τις αυτόματες ειδοποιήσεις σχετικά με τις νέες αφίξεις ταχυδρομείου, αν δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανάγκη για αυτές. Αντιγραφή σε ξεχωριστό αρχείο ή εκτύπωση σελίδων που περιέχουν πληροφορίες που χρησιμοποιείτε συχνά, για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένα άρθρο σχετικά με το πώς να χαλαρώσετε σωστά μετά την εργασία. Έτσι μειώνετε τις επισκέψεις σας στο Διαδίκτυο και θα έχετε λιγότερους πειρασμούς να καθαρίσετε το δίκτυο. Εάν αποφασίσετε να απαλλαγείτε από τον εθισμό στο Διαδίκτυο, θα πρέπει να προσαρμόσετε τη λειτουργία ύπνου σας. Στην πραγματικότητα, το Διαδίκτυο είναι μεγάλο πλεονέκτημα και αυτό το άρθρο είναι μόνο μια προειδοποίηση, οπότε κανείς δεν πρέπει να συνάγει συμπεράσματα ότι το Δίκτυο είναι άνευ όρων επικίνδυνο και επιβλαβές. Καλλιεργήστε την κουλτούρα της χρήσης του Διαδικτύου στον εαυτό σας, καθιστούν αυτή τη σφαίρα απεριόριστων δυνατοτήτων ένα μέσο για την επίτευξη στόχων και λύσεων, πραγματικών και όχι εικονικών εργασιών.

Χρησιμοποιήστε τον Παγκόσμιο Ιστό για να αποκτήσετε απαραίτητες και σημαντικές δεξιότητες για παράδειγμα, για να μάθετε αγγλικά ή για να μάθετε γρήγορη πληκτρολόγηση κ. Είναι δύσκολο να καταγράψουμε ακόμη και όλα τα πλεονεκτήματα που μας έφερε στην ύπαρξή μας, αλλά υπάρχουν και αρκετά μειονεκτήματα. Και το κύριο είναι ένα διαφορετικό είδος εθισμού στον υπολογιστή, όταν ένας υπολογιστής γίνεται ένας τρόπος να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Μπορείτε να εξαρτάτε όχι μόνο από τα online παιχνίδια ή τα κοινωνικά δίκτυα τα οποία συμβαίνουν συχνότερα με τη νεότερη γενιά , αλλά και από τις πληροφορίες γενικότερα. Τώρα στην ανοιχτή πρόσβαση έχουν εμφανιστεί πολλά υλικά για την αυτο-ανάπτυξη και πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη καταφέρει να τις «σφίξουν» σταθερά. Μηχανισμός εμφάνισης Ο μηχανισμός για την εμφάνιση της εξάρτησης από πληροφορίες είναι πολύ απλός. Οι περισσότεροι άνθρωποι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα της ζωής τους και έχουν πολλές χρόνιες ανικανοποίητες ανάγκες.

Η οικονομική σφαίρα κάποιου γλίστρησε, η σφαίρα αυτοπραγμάτωσης κάποιου, κάποιος υποφέρει από τη μοναξιά και μερικοί από όλους τους παραπάνω αναφερόμενους αμέσως. Φυσικά, ο καθένας θέλει να αλλάξει κάπως την κατάσταση. Και εδώ στο Διαδίκτυο, όπως είναι αδύνατο με τον τρόπο, ένας τέτοιος άνθρωπος συναντά ένα άρθρο ότι αυτό είναι δυνατό και είναι αρκετά μέσα στην εξουσία του. Όταν διαβάζετε για αυτό για πρώτη φορά, ένα άτομο βιώνει μια ολόκληρη θύελλα συναισθημάτων - αυτό είναι ένα φλας ελπίδας, ενθουσιασμού, αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης. Ο εγκέφαλος αυτή τη στιγμή λαμβάνει πολλές ενδορφίνες και άλλες "ορμόνες ευτυχίας" και βιώνει ευφορία. Φαίνεται ότι μόνο μία ανάγνωση αυτού του άρθρου έχει ήδη βελτιώσει τη ζωή. Αλλά στην πραγματικότητα, έξω από τον υπολογιστή, οι περιστάσεις συχνά δεν σπεύδουν να αλλάξουν. Οι ανεκπλήρωτες ανάγκες εξακολουθούν να πονάνε και να πληγωθούν και το απόθεμα θετικών συναισθημάτων που πνίγηκε προσωρινά από αυτόν τον πόνο σύντομα εξαντλείται.

Και το άτομο επιστρέφει αναπόφευκτα στον υπολογιστή για μια νέα μερίδα ελπίδας. Σταδιακά, γίνεται συνήθεια και ο εγκέφαλος ξεχνάει για όλους τους στόχους που υπήρχαν νωρίτερα στην πραγματικότητα, τις εκτοπίζει. Ο στόχος ενός ατόμου δεν είναι να αλλάξει τη ζωή του, αλλά απλά να λάβει θετικά συναισθήματα για να συγκαλύψει τη δυσαρέσκεια με την ύπαρξή του. Αλλά αναπτύσσετε πραγματικά μόνο σε μία περίπτωση - εάν ενεργείτε ενεργά, και με τη βοήθεια των πληροφοριών που λαμβάνετε, αλλάζετε πραγματικά τη ζωή σας. Αν αυτό δεν συμβαίνει, εάν καταναλώνετε πληροφορίες μόνο για χάρη της κατανάλωσής του, τότε έχετε πέσει για το δόλωμα της αυτο-εξαπάτησης. Έχοντας παρατηρήσει σημάδια πληροφορικής εξάρτησης, μην βιαστείτε στην απελπισία και απενεργοποιήστε το Διαδίκτυο. Θυμηθείτε ότι μπορεί να είναι σύμμαχος σας. Απλά πρέπει να θυμάστε τους στόχους σας και αν δεν υπάρχουν, τότε ορίστε τους στόχους σας, τουλάχιστον έναν, το πιο σχετικό και αρχίστε να εργάζεστε ενεργά προς την κατεύθυνση της επίτευξής τους.

Και για να μεταμορφώσετε εντελώς τον υπολογιστή σε αυτό το θέμα από τον εχθρό σε έναν σύμμαχο, προσπαθήστε να υπαγορεύσετε αυτό το διαλογισμό στον εαυτό σας στον φορέα ήχου και να το ακούσετε συνειδητά κάθε φορά που πηγαίνετε στο διαδίκτυο. Ο στόχος μου είναι στον πραγματικό κόσμο. Η θέση μου είναι στον πραγματικό κόσμο. Είμαι έξω από τον υπολογιστή, βλέπω και νιώθω τα όρια του κόσμου μου και του κόσμου του υπολογιστή. Θυμάμαι συνεχώς ότι ο κόσμος του υπολογιστή δεν είναι πραγματικότητα. Ο υπολογιστής επεκτείνει και εμπλουτίζει τη ζωή μου, αλλά είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου. Ο υπολογιστής μου δεν θα με αντικαταστήσει με τον πραγματικό κόσμο και άλλους ανθρώπους. Θα επιταχύνει την επικοινωνία μου μαζί τους. Ο υπολογιστής μου είναι απλά ένα εργαλείο. Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή ως εργαλείο για την επίτευξη του στόχου. Χρησιμοποιώ έναν υπολογιστή μόνο για το τι έχει σημασία για μένα στη συνηθισμένη ζωή.

Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή ως έναν από τους τρόπους ανάπτυξης. Οι ικανότητές μου αναπτύσσονται με τη βοήθεια υπολογιστή και συνεχίζουν να αναπτύσσονται χωρίς υπολογιστή. Ο υπολογιστής μου βοηθά να λύσω το πρόβλημα, ενισχύω τη δράση μου. Ο υπολογιστής δεν αντικαθιστά τις πράξεις μου, τις βελτιώνει. Ο υπολογιστής δεν εξαλείφει τα εμπόδια για τον στόχο μου, βοηθά να τα ξεπεράσω, συμπληρώνοντας τις προσπάθειές μου. Χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή, επεκτείνω την επιλογή μου. Ο υπολογιστής μου απλοποιεί τις ενέργειές μου, αλλά δεν απλοποιεί τους στόχους μου. Ο υπολογιστής δεν αντικαθιστά τις χαρές της ζωής μου, βοηθά να γίνουν πιο διαφορετικές αυτές οι χαρές. Χρησιμοποιώ τα αποτελέσματα της εργασίας στον υπολογιστή στην πραγματικότητα. Και μοιραστείτε τα αποτελέσματα στα σχόλια. Βρείτε κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό σας; Μοιραστείτε με τους φίλους σας: Τελευταία τροποποίηση: Το στάδιο αυτό χαρακτηρίζεται από σημαντική επίδραση στην ατομική ροή πληροφοριών.

Η μηχανοργάνωση όλων των τομέων της ζωής, η βελτίωση των επικοινωνιών, η εμφάνιση νέων τύπων πηγών πληροφοριών αυξάνουν τις δυνατότητες διανομής της και, ταυτόχρονα, αυξάνουν την επιβάρυνση των ανθρώπων. Η διαδικασία της πληροφορικής στη Ρωσία ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '80, γεγονός που προκάλεσε μια μετατόπιση της αξιολογικής έμφασης στο σχηματισμό της προσωπικότητας. Η αντανάκλαση αυτής της διαδικασίας ήταν μια αισθητή αύξηση των πληροφοριακών αναγκών του πληθυσμού, γεγονός που οδήγησε σε μεγαλύτερο αριθμό κοινωνικά σημαντικών βιομηχανιών να αναπροσανατολίσουν προς την ικανοποίησή τους. Ταυτόχρονα, οι απειλές και οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη διείσδυση των πληροφοριών σε όλους τους τομείς της ζωής και της δραστηριότητας αυξάνονται. Αναλύοντας την τρέχουσα κατάσταση του χώρου πληροφοριών, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι συχνά μετατρέπεται σε πηγή αρνητικών επιπτώσεων, καθιστώντας επικίνδυνη για το άτομο, οδηγώντας στην εμφάνιση της εξάρτησης από πληροφορίες.

Το αντικείμενο της έρευνας είναι η εξαρτημένη συμπεριφορά του ατόμου. Το αντικείμενο της έρευνας είναι η πληροφοριακή εξάρτηση της προσωπικότητας. Σκοπός της μελέτης είναι η αναγνώριση των χαρακτηριστικών της εκδήλωσης της εξάρτησης από την πληροφόρηση, ιδιαίτερα της διάγνωσης και της διόρθωσής της. Σύμφωνα με το στόχο, επισημάνθηκαν τα ακόλουθα καθήκοντα: Εξετάστε την ουσία της έννοιας της "εξάρτησης από πληροφορίες". Να μελετήσει τα χαρακτηριστικά της εμφάνισής του, το στάδιο του σχηματισμού, τις μεθόδους διάγνωσης και διόρθωσης. Η έννοια, ο μηχανισμός εμφάνισης και οι επιλογές για εξάρτηση από πληροφορίες ταυτότητα ενημερωτικό στάδιο εθισμού Το λεξικό της ρωσικής γλώσσας ορίζει την εξάρτηση ως υποταγή σε άλλους, τη βούληση κάποιου άλλου, την εξουσία κάποιου άλλου χωρίς την ανεξαρτησία και την ελευθερία. Στην ψυχολογία, ο εθισμός μπορεί να νοηθεί ως η αδυναμία να γίνει χωρίς κάτι, η έλλειψη ελευθερίας από ένα συγκεκριμένο κράτος, η εμπειρία, η δράση ενός άλλου ατόμου.

Η εξάρτηση είναι μια ιδιαίτερη εσωτερική κατάσταση ενός ατόμου. Χαρακτηρίζεται πάντα από την απώλεια της προσωπικότητας, σε ένα ή τον άλλο βαθμό, από την απώλεια της ελεύθερης θέλησης, την ελευθερία επιλογής - την βασική της ποιότητα, η οποία διακρίνει τον άνθρωπο από άλλα κινούμενα πλάσματα. Ο όρος εξάρτηση εξάρτηση το 1964 εισήγαγε την επιτροπή εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ για να αντικαταστήσει τον εθισμό και τον εθισμό. Ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε γενικές γραμμές όσο και σε όλες τις ψυχοδραστικές ουσίες. Η εξάρτηση αναφέρεται τόσο σε φυσικά όσο και σε ψυχολογικά στοιχεία. Παρόλο που ορίστηκε αρχικά στο DSM-IIIR, ο όρος ορίστηκε μόνο ως "μια ομάδα γνωστικών, συμπεριφορικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων που καθορίζουν ότι ένα άτομο έχει εξασθενήσει τον έλεγχο της κατανάλωσης μιας ψυχοτρόπου ουσίας και συνεχίζει να καταναλώνει αυτή την ουσία παρά τις δυσμενείς συνέπειες". Ένας τύπος εξάρτησης είναι η πληροφορική εξάρτηση. Σε διάφορα λεξικά, η έννοια της "πληροφορίας" ερμηνεύεται διφορούμενα.

Το γλωσσικό λεξικό - "πληροφορίες" προέρχεται από τη λατινική λέξη "informatio", που σημαίνει μετάφραση "διευκρίνιση, πληροφόρηση, συνειδητοποίηση". Στο λεξικό των ξένων λέξεων - "μήνυμα για κάτι, πληροφορίες που είναι αντικείμενο αποθήκευσης, επεξεργασίας και μεταφοράς". Το επεξηγηματικό λεξικό του Σ. Οζέγκοβα ορίζει την πληροφορική εξάρτηση ως πληροφορίες για τον κόσμο και τις διαδικασίες που συμβαίνουν σε αυτό, που γίνονται αντιληπτές από ένα άτομο ή μια ειδική συσκευή. Μεγάλο Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό - πληροφορίες που μεταδίδονται από άτομα προφορικά, γραπτώς ή με άλλο τρόπο χρησιμοποιώντας συμβατικά σήματα, τεχνικά μέσα κ. Η εξάρτηση από την πληροφορία, σύμφωνα με τον Λ. Baeva, εξαρτάται από τη συνεχή υπερβολικά συχνή κατανάλωση πληροφοριών από πηγές προσιτές στον άνθρωπο στον σύγχρονο χώρο πληροφοριών, αυτή η πηγή είναι το Διαδίκτυο. Bell πιστεύει ότι η εξάρτηση από πληροφορίες - η παθολογική χρήση των μέσων ενημέρωσης μπορεί να οριστεί ως μια τεχνολογική συμπεριφοριστική εξάρτηση, η οποία είναι μια υπερβολική αλληλεπίδραση μεταξύ ενός ατόμου και των μέσων ενημέρωσης.

Αυτός ο τύπος εξάρτησης μπορεί να χωριστεί σε παθητική για παράδειγμα, παρακολουθώντας τηλεοπτικά προγράμματα και ενεργή για παράδειγμα, αναζήτηση στο Internet. V Zmanovskaya ως εθισμός στην πληροφόρηση κατανοεί την ιδεοψυχαναγκαστική συμπεριφορά που οδηγεί σε διαταραχή της προσαρμογής και συνοδεύεται από την ανάπτυξη έντονων συναισθημάτων που εκφράζονται στην επιθυμία να ξεφύγουν από την πραγματικότητα αλλάζοντας την ψυχική κατάσταση κάνοντας σταθερή προσοχή στα μέσα ενημέρωσης. Τις περισσότερες φορές, τα θύματα του εθισμού πληροφοριών είναι άτομα που είναι υπερβολικά πρόθυμοι να χρησιμοποιούν τα gadgets χωρίς να συνειδητοποιούν ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικές συνέπειες. Κάποιοι νέοι δεν βλέπουν την απειλή υπερβολικής εμπλοκής με τις τεχνολογίες της πληροφορίας, αφού θεωρούν ότι αυτό είναι «το πνεύμα της εποχής», «η σύγχρονη ζωή» και η «μόδα της μόδας», ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό έντονης και ανεξέλεγκτης χρήσης των εργαλείων πληροφόρησης, της διαταραχής ύπνου και των δραματικών αλλαγών στη διάθεση , έλλειψη όρεξης, υπερευαισθησία και νευρικότητα, ιδεοληπτική ανάγκη ελέγχου της αλληλογραφίας ή άλλου πόρου Διαδικτύου κ.

Η εξάρτηση από τις πληροφορίες προκύπτει από την αλληλεπίδραση δύο παραγόντων. Από τη μια πλευρά, η ροή των πληροφοριών που συναντάμε καθημερινά είναι πολύ μεγάλη. Δεν μπορούν να μάθουν όλες αυτές οι πληροφορίες, πόσο μάλλον να αναλυθούν. Από την άλλη πλευρά, αντί να προστατεύουμε τον εαυτό μας από τις υπερβολικές πληροφορίες, συνηθίζουμε να ζούμε σε αυτόν τον χώρο πληροφοριών. Υπάρχει ανάγκη συνεχούς λήψης πληροφοριών - υπάρχει εξάρτηση από την πληροφόρηση. Μετά την ανάλυση της έρευνας που παρουσιάστηκε στην ψυχολογική παιδαγωγική βιβλιογραφία, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι μπορούν να διακριθούν τέσσερις ομάδες παραγόντων κινδύνου για τον σχηματισμό της εξάρτησης από πληροφορίες. Η πρώτη ομάδα παραγόντων είναι γνωστική. Οι παραμορφωμένες αντιλήψεις και οι γνώσεις των μαθητών σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της εξάρτησης από τις διαδικασίες σωματικής, κοινωνικής και πνευματικής ανάπτυξης δημιουργούν ένα εύφορο έδαφος για τον σχηματισμό αποκλίσεων συμπεριφοράς που οδηγούν σε εξάρτηση.

Η δεύτερη ομάδα παραγόντων είναι κοινωνικο-ψυχολογική. Στο πλαίσιο αυτών των παραγόντων, υπογραμμίζεται η μείωση της κοινωνικής και ψυχολογικής προσαρμογής, η απόρριψη άλλων μελών της κοινωνίας, η αυξημένη εσωτερικότητα, ως χαρακτηριστικά κοινωνικο-ψυχολογικά χαρακτηριστικά ενός ατόμου που κινδυνεύει να αναπτύξει εξάρτηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά ενός ατόμου οδηγούν στη δημιουργία λανθασμένης στρατηγικής συμπεριφοράς, η οποία συνίσταται στην αποφυγή της επίλυσης σημαντικών καθηκόντων ζωής, με αποτέλεσμα να υπάρχει συστηματική υπερβολική προσφυγή στα μέσα ενημέρωσης ως αντισταθμιστικός παράγοντας, γεγονός που αποτελεί μια ευνοϊκή προϋπόθεση για το σχηματισμό και την ανάπτυξη εξάρτησης από πληροφορίες. Οι προσωπικοί παράγοντες αποτελούν την τρίτη ομάδα παραγόντων κινδύνου για τον σχηματισμό της εξάρτησης από πληροφορίες. Ανάλογα με το σχηματισμό και την ανάπτυξη συμβάλλει σε μια σειρά από ψυχολογικούς παράγοντες: Κοινά παραδείγματα ενημερωτικής εξάρτησης περιλαμβάνουν ανεξέλεγκτες αναζητήσεις πληροφοριών χωρίς ανάγκη, υπερβολικό ενθουσιασμό για online παιχνίδια, κοινωνική δικτύωση και άλλα.

Yu Kalinichenko δεν υπογραμμίζει την εξάρτηση της πληροφορίας στην κατηγορία των ασθενειών, δεδομένου ότι έχει μια ευρεία συμπτωματολογία και οι άνθρωποι που απλά εργάζονται με πληροφορίες μπορεί να πέσει κάτω από αυτό. Ωστόσο, ο συντάκτης κατόρθωσε να συστηματοποιήσει τους τύπους πληροφοριακών εξαρτήσεων, οι κυριότερες από τις οποίες είναι οι ακόλουθες. Ο εθισμός στο Διαδίκτυο είναι μια ιδεοληπτική επιθυμία να συνδεθεί με το Διαδίκτυο και μια οδυνηρή αδυναμία να αποσυνδεθεί από αυτό εγκαίρως. Εθισμός παιχνιδιών - η εικαζόμενη μορφή ψυχολογικής εξάρτησης, που εκδηλώνεται με την ψυχαναλυτική γοητεία των παιχνιδιών στον υπολογιστή ή του παιχνιδιού. Εθισμός στον υπολογιστή - εξάρτηση από την εργασία στον υπολογιστή. Ταυτόχρονα, κάποιος δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι πρέπει να κάνει - να παίξει, να ακούσει μουσική κλπ.

Επικοινωνιακή εξάρτηση κινητική εξάρτηση - εξάρτηση από τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Cybersexual addiction - εξάρτηση από οικείους γνωστούς στο δίκτυο, προτίμηση για casual γνωριμίες και ειλικρινείς τοποθεσίες, εικόνες, Παρατηρητική πλοήγηση στο διαδίκτυο - ατελείωτες διαδρομές στο Διαδίκτυο, αναζήτηση για όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, χωρίς νόημα σύνδεση από τη μια σελίδα στην άλλη. Η προτίμηση για εικονική επικοινωνία - μεγάλοι όγκοι αλληλογραφίας, συνεχής συμμετοχή σε chat rooms, φόρουμ στο διαδίκτυο, κοινωνικά δίκτυα, απολύσεις γνωστών και φίλων στο διαδίκτυο. Έτσι, η εξάρτηση από τις πληροφορίες είναι ψυχαναγκαστική-εξαρτώμενη συμπεριφορά, που οδηγεί στη διάσπαση της προσαρμογής, και συνοδεύεται από την ανάπτυξη των έντονων συναισθημάτων, που εκφράζεται σε μια επιθυμία να ξεφύγουν από την πραγματικότητα αλλάζοντας την ψυχική του κατάσταση μέσω μιας μόνιμης καθήλωσης της προσοχής από τα μέσα ενημέρωσης.

Με βάση την ανάλυση των λογοτεχνικών πηγών εντοπίσαμε τρεις ομάδες παραγόντων κινδύνου για τον σχηματισμό της εξάρτησης από την πληροφόρηση: Γεια σας, αγαπητοί αναγνώστες και επισκέπτες του blog! Τώρα θα ενοχλήσω το ευχάριστο όνειρό σας - θα σας πω για πληροφορίες σχετικά με τον εθισμό στα ναρκωτικά. Ναι, το θέμα θα είναι μεγάλο και πολύ πρακτικό, οπότε ετοιμαστείτε να εργαστείτε. Μια απλή ανάγνωση των πληροφοριών δεν θα κάνει τίποτε. Τώρα υπάρχουν πολλές πληροφορίες γύρω μας, ειδικά οδηγώντας έναν άνθρωπο, ο Θεός ξέρει πού. Και οι περισσότεροι από τους "αυτο-αναπτυσσόμενους" άνθρωποι περιμένουν ένα τεράστιο εμπόδιο: Πολλοί άνθρωποι - infonarcomany, ιδιαίτερα εκφρασμένοι στην ανθρωπογενή ηλικία μας. Παρατήρησα ότι σχεδόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν είμαι εξαίρεση δεν ασχολούνται με την αυτο-ανάπτυξη, όπως σκέφτονται, αλλά συγκεκριμένα κάθονται στη βελόνα πληροφοριών - εξαρτώνται από πληροφορίες.

Κανένα, ναι; Φανταστείτε την εικόνα: Τι κάνει; Πηγαίνει στο Διαδίκτυο και κατεβάζει έξυπνα βιβλία και μαθήματα από εκεί. Τότε θα ήταν ευτυχής να τα δει και να τα διαβάσει, αλλά κακή τύχη - δεν υπάρχει αρκετός χρόνος, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να αναβάλλετε αργότερα. Με την πάροδο του χρόνου, ένας τεράστιος σωρός από τέτοια υλικά συσσωρεύεται, ολόκληρος ο σκληρός δίσκος γεμίζει μέχρι την ικανότητα. Λοιπόν, ακόμη και αν το υλικό ταξινομείται από φακέλους, αλλά για τους περισσότερους είναι ακριβώς όλα ανακατεύονται, όπως σε ένα δοχείο απορριμμάτων. Ένα άτομο είναι απασχολημένο μόνο με το γεγονός ότι κατεβάζει νέα μαθήματα βίντεο και βιβλία από το Διαδίκτυο, τα αποθηκεύει - ξανά και ξανά όλα βρίσκονται σε κύκλο. Συμβαίνει, θα έχει χρόνο να διαβάσει κάτι, αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος για την πρακτική - πρέπει να έχετε χρόνο για να κατεβάσετε νέα αρχεία! Αναγνωρίζετε τον εαυτό σας; Θα το μάθω! Ήταν σαν αυτό πριν από ένα ή δύο χρόνια, αλλά το ωμό εγκεφαλικό φαγητό καθαρίστηκε συγκεκριμένα - συνειδητοποίησα ότι κάτι ήταν λάθος εδώ.

Ποιος είναι ο τύπος κινηματογράφων σας; Α: Παιχνίδια HTC, αθλητισμός, πυροβολισμός, να κάνει σκι, περιπέτεια ect. Μπορώ να ενημερώσω τους κινηματογράφους και τα παιχνίδια στο μέλλον; Α: Έχουμε την επαγγελματική εστίαση ομάδων να αναπτύξει επάνω τους νέους κινηματογράφους και τα παιχνίδια. Θα είναι αναπροσαρμογή στο μέλλον. Πού μπορώ να τρέξω τον προσομοιωτή κινήσεων εικονικής πραγματικότητας και ποιο είναι το μέγεθος του δωματίου που απαιτεί; Α: Λεωφόρος αγορών, λούνα παρκ, αερολιμένας, λέσχη, θέατρο, φυσικά σημεία, θεματικό πάρκο, γύρω από το σχολείο ect. Πολλές θέσεις είναι κατάλληλες επειδή πρέπει ακριβώς κάτω από από 10 τετραγωνικά μέτρα να τοποθετήσει ολόκληρο το σύνολο μηχανής. Ποια είναι η εξουσιοδότησή σας; Α: Παρέχετε την υποστήριξη εγκαταστάσεων; Α:

οθόνη αφής προσομοιωτών 220V 800W 9D HTC VR για τα παιδιά και τους ενηλίκους

Σεργκέι Σαβένοφ τι μια "σύντομη" ανασκόπηση. Έχω ήδη περάσει από αυτά και τελικά να προχωρήσω στο στόχο μου, και όχι να κατεβάζω ανόητα πληροφορίες από το Internet και να παρακολουθώ το YouTube. ΓΙΑΤΙ; Μετά από όλα, πηγαίνω στην αντίθετη κατεύθυνση, δεν έβαλα τον εαυτό μου το στόχο της συλλογής πληροφοριών από το δίκτυο. Προσφέρουμε στη μιας στάσης υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής θέσης, Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται κατάστημα σχεδίου, λειτουργίας, εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη, μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Σύμφωνα με το στόχο, επισημάνθηκαν τα ακόλουθα καθήκοντα: Διαδικτυακή θεραπεία εθισμού Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η θεραπεία του εθισμού στο Διαδίκτυο έχει γίνει μέρος του εισοδήματος των ψυχολόγων και των ψυχιάτρων, επειδή οι άνθρωποι με τον ανθυγιεινό «Παγκόσμιο Ιστό» γίνονται Μπακαράτ Νέας Υόρκης και περισσότερο. Απλά, δεν υπήρχε χρόνος να Online Καζίνο Καζίνο δωρεάν και να διαβάσετε ολόκληρο το πράγμα! Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή παιχνιδιών, αρκεί να έχετε ένα αντίγραφο του αρχικού δίσκου. Και μοιραστείτε τα αποτελέσματα στα σχόλια. Ταυτόχρονα, κάποιος δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το τι πρέπει να κάνει - να παίξει, να ακούσει μουσική κλπ. Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται

Εικονικοί Realitiy γύροι προσομοίωσης χώρων VR προσομοιωτών μίνι με την κάσκα HTC Vive

Οζέγκοβα ορίζει την πληροφορική εξάρτηση ως πληροφορίες για τον κόσμο και τις διαδικασίες που συμβαίνουν σε αυτό, που γίνονται αντιληπτές από ένα άτομο ή μια ειδική συσκευή. Υπάρχουν διάφοροι τύποι Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται μέσων, στους οποίους οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν σημαντικές πληροφορίες, να τις μεταφέρουν και να τις εγκαταστήσουν σε έναν προσωπικό υπολογιστή. Κάποιοι νέοι δεν βλέπουν την απειλή υπερβολικής εμπλοκής με τις τεχνολογίες της πληροφορίας, αφού θεωρούν ότι αυτό είναι «το πνεύμα της εποχής», «η σύγχρονη ζωή» και η «μόδα της μόδας», ωστόσο, μετά από αρκετό καιρό έντονης και ανεξέλεγκτης χρήσης των εργαλείων πληροφόρησης, της διαταραχής ύπνου και των δραματικών αλλαγών στη διάθεσηέλλειψη όρεξης, Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται και νευρικότητα, ιδεοληπτική ανάγκη Τα παιχνίδια βίντεο πόκερ επηρέασαν της αλληλογραφίας ή άλλου πόρου Διαδικτύου κ. Για να ανοίξετε το αρχείο iso και να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγκατάστασης, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια άλλη επιλογή, που βρίσκεται επίσης στην αριστερή πλευρά και ονομάζεται "Αναζήτηση εικόνας". Μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν πώς να εγκαταστήσουν το Μπόνους Κουλοχέρη Tarzan χωρίς δίσκο και δεν έχουν ακούσει καν για τις δυνατότητες των ιχνηλατών. Στο κύριο παράθυρο του προγράμματος, η εικόνα που δημιουργήσαμε θα είναι ήδη ορατή. Ξυπνά, χρειάζεται εσένα! Κατάργηση εγγραφής από τα δωρεάν ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έρχονται στο email σας! Σε διάφορα λεξικά, η έννοια της "πληροφορίας" ερμηνεύεται διφορούμενα. Ο χρόνος που ξοδεύεται στο διαδίκτυο αυξάνεται. Τα online παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας δεν μεταφορτώνονται

Author: Jason Griswold