Κανένας κωδικός μπόνους καζίνο κατάθεσης δεν βιασύνη περισσότερο

Από πλευράς πόκερ όμως ήταν εξαιρετικό, αφού καλύπτει μία μεγάλη γκάμα από είδη παιχνιδιού και πιστεύω θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό για όλους μας. Περιλαμβάνει sng 180 ατόμων με τελικό τραπέζι, deep runs σε διάφορα tours μεταξύ των οποίων ένα Big και την απόκτηση εισιτηρίου για το Sunday Million με το session να ολοκληρώνεται με την πορεία μου στο Sunday Million. Θα δείτε multitabling με εννιά τραπέζια στα οποία θα προσθέσω τις επόμενες μέρες το σχολιασμό. Το υλικό είναι τεράστιο, αφού πρόκειται για σχεδόν 10 ώρες παιχνιδιού, επομένως θα προσπαθήσω να τονίσω όσο μπορώ τα κυριότερα σημεία και μετά φυσικά θα συζητήσουμε και μαζί απορίες ή προτάσεις που έχετε για τις παρτίδες που έπαιξα. Τις επόμενες μέρες σκοπεύω να ανεβάσω το πρώτο μέρος του session μου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανάλογα και με την ανταπόκριση θα προχωρήσω στη δημοσίευση όλου του υλικού.

Όσον αφορά την πορεία μου τις τελευταίες μέρες, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη. Προσπαθώ να συντηρήσω ουσιαστικά το bankroll μου για να συνεχίσω να παίζω σ'αυτά τα όρια έως ότου έρθει ξανά ένα μεγάλο cash. Έχω θεσπίσει και έναν επιπλέον κανόνα όσον αφορά το bankroll management ο οποίος σχετίζεται με το τι ποσοστό του κεφαλαίου μου θα αντικατοπτρίζει το κάθε session που κάνω. Καλώς ή κακώς δεν αρκεί μόνο ο ορισμός του σε ποια tours μπορούμε να παίζουμε π. Αυτά τα ολίγα για σήμερα, κατά τη διάρκεια των βίντεο που θα έρθουν θα έχω την ευκαιρία να σας αναλύσω ακόμη περισσότερα πράγματα για το παιχνίδι μου αλλά και τις στρατηγικές διαχείρισης κεφαλαίου. Για προτάσεις, αλλαγές και οποιαδήποτε σχόλια μπορείτε ελεύθερα να μου στέλνετε PM στο GreekGrinder ή να κάνετε like στη σελίδα μου στο Facebook. Ο λόγος της απουσίας ήταν εν μέρει η έλλειψη διάθεσης αλλά και μερικές άτυχες στιγμές, τις μέρες που αποφάσιζα να γράψω. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, λίγες μέρες πριν επιχείρησα να ξεκινήσω ένα κείμενο, όταν μπήκα στο Boom για να ανεβάσω μερικές πολύ ενδιαφέρουσες παρτίδες της προηγούμενης ημέρας για να ανακαλύψω ότι απλά δεν υπήρχαν!

Μου έχει συμβεί κάποιες φορές να ανεβάσω παρτίδες στο Boom και την επόμενη μέρα να μην υπάρχουν. Το έχετε πάθει ποτέ; Τελοσπάντων, τελικά έχασα την όρεξη που είχα να γράψω και το άφησα. Ωστόσο νομίζω ότι είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε πώς αντιμετωπίζεται μία μεγάλη επιτυχία που ισοδυναμεί και με σημαντική αλλαγή στο bankroll. Όπως βλέπετε έχουμε παραμείνει σχεδόν break even αν και είχα κάποια καλά cashes μέσα σ'αυτή τη διάρκεια. Επειδή δε θέλω να ξαναμπώ σε καταστάσεις πάλης με τα micro-stakes αποφάσισα από χθες να εισάγω ξανά τα sng's στο πρόγραμμα και να παίζω επιλεκτικά mtt's. Αυτό μου δίνει την ευχέρεια να ανεβάσω λίγο το συνολικό αριθμό των τραπεζιών μου, αφού τα sng's είναι λίγο-πολύ autopiloting ενώ πιστεύω ότι θα διαχειρίζομαι καλύτερα το variance μ'αυτό τον τρόπο. Επικοινώνησα με την εταιρεία, έκανα reset το modem και πάλι τίποτα.

Έχω και ένα 3G στικάκι για τις περιπτώσεις αυτές αλλά δυστυχώς στο σπίτι που έχω μετακομίσει δε πιάνει 3G με αποτέλεσμα να μη μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. Τελικά, παράτησα τις προσπάθειες παραμένοντας αρκετά ψύχραιμος μπορώ να πω, είδατε πόσο σημαντικό είναι το tilt control και σε άλλα περιστατικά: Τελικά στο ft που είχα βγήκα 5ος ήμασταν 7 όταν κόπηκε το internet και το βράδυ βγήκα στο δρόμο με ένα laptop και το στικάκι σαν τον περίεργο για να γραφτώ σε μελλοντικά τουρνουά για ευνόητους λόγους. Γνωρίζετε μήπως αν υπάρχει τρόπος να αποζημιωθείς από εταιρεία internet αν έχεις τέτοια προβλήματα με διακοπές; Το κόστος είναι μεγάλο αφού δεν είναι μόνο τα buy-ins που έχασα αλλά είναι και τα διαφυγόντα κέρδη από πιθανά cashes. Άντε βέβαια να το εξηγήσεις αυτό στην Ελλάδα και να μη σε πάρουν με τις πέτρες!

Ας δούμε μερικές πάσες προς συζήτηση από τις τελευταίες μέρες. Τεστάροντας το limp - Κάτι που δοκιμάζω τον τελευταίο καιρό είναι το limp, όταν το επιτρέπουν οι καταστάσεις. Προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι όλα τα οριακά spots που μου δίνουν αρκετά odds για να χτυπήσω το φύλλο μου. Ο πρώτος παίκτης έχει μεγάλο steal και ο δεύτερος κάνει συχνά τέτοια calls. Αν ήξερα βέβαια ότι ο δεύτερος θα έκανε τόσο light call δε θα το έκανα. Ίσως το λάθος μου να είναι ότι δεν έδωσα σημασία στο γεγονός ότι είχε πολύ μεγάλο stack. Και πάλι βέβαια θεωρώ κάκιστο το call του. Τι λέτε; Όσον αφορά τις επόμενες ημέρες, θα κάνω session σήμερα, αύριο και μεθαύριο ενώ τη μεγάλη εβδομάδα σκέφτομαι να κάνω ένα διάλειμμα και να επιστρέφω από τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα στα τραπέζια. Σε κάποιο σημείο ανέφερα: Έχω φτάσει επομένως σε ένα οριακό σημείο, και προσπαθώ να ανέβω ξανά. Αν καταφέρω να περάσω αυτή τη δοκιμασία, θα είναι για μένα μία απόδειξη ότι πραγματικά αξίζει να ασχολούμαι με το παιχνίδι, ότι έχω φτάσει στο επίπεδο για να κάνω το παραπάνω βήμα και να το προσπαθήσω όσο περισσότερο μπορώ.

Ενώ το blog έκλεισε με τη φράση: Αυτά για σήμερα, εύχομαι καλή τύχη σε όλους και ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, που θα έρθουν σίγουρα! Λίγο πολύ έγινε αυτό ακριβώς που αναφέρουν οι παραπάνω φράσεις. Το γενικό κλίμα των δύο τελευταίων εβδομάδων ήταν πολύ καλό. Είναι χαρακτηριστικός ο πίνακας με τα αποτελέσματά μου στα συγκεκριμένα τουρνουά τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Η αλήθεια είναι ότι σε γενικές γραμμές το τουρνουά κύλησε όπως έπρεπε για να το σηκώσω. Κράτησαν τα 50-50, σε κρίσιμες περιπτώσεις είχα πάντα καλύτερο φύλλο από τον αντίπαλό μου αλλά και με πολύ καλές αποφάσεις στα περισσότερα σημεία κατάφερα να πετύχω το μεγαλύτερό μου cash στο PokerStars και δεύτερο μεγαλύτερο στα χρόνια που παίζω πόκερ. Flush draw στο turn - Η συγκεκριμένη πάσα νομίζω ότι είναι σπαζοκεφαλιά. Όλος ο προβληματισμός είναι ποια πρέπει να είναι η κίνησή μας στο turn.

Check ή shove; Τελικά αυτό μάλλον εξαρτάται από το hand που βάζουμε τον αντίπαλό μας. Αν τον βάζουμε σε made hand προφανώς και πρέπει να κάνουμε check ώστε να πάρουμε value αν χτυπήσουμε το flush ενώ αν τον βάζουμε σε draw ή σε πιο αδύναμο made hand το shove είναι καλύτερο αφού παίρνουμε value χωρίς να χρειαστεί να χτυπήσουμε σπαθί. Ενώ βέβαια και στην περίπτωση που μας κάνει light call έχουμε τα outs του draw για να κερδίσουμε την πάσα. Βασικός καταλύτης είναι το γεγονός ότι καλύπτω τον αντίπαλο και δε ρισκάρω το τουρνουά μου ενώ παράλληλα του ασκώ τη μέγιστη δυνατή πίεση. Και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Κρίσιμο 50-50 - Δε χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης η πάσα, απλά έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει για να μη χάσω... Call με άσο high - Μία πολύ ενδιαφέρουσα πάσα σε αρκετά deep σημείο του τουρνουά απέναντι σε aggressive αντίπαλο.

Το bet του στο flop προδίδει το χέρι του αφού είναι αδύνατο να έχει χτυπήσει κάτι και να ποντάρει τόσο δυνατά. Ακόμη και μικρό pair να είχε που τον ανάγκασε να κάνει check στο 9 του turn, σίγουρα δε θα πόνταρε τόσα πολλά στο river με πχ. ΑΑ big pot - Στο συγκεκριμένο spot είμαστε στα δύο τελευταία τραπέζια και κάνει 3bet ένας από τους λίγους παίκτες που μπορούσε να πληγώσει αρκετά το stack μου. Σε τόσο προχωρημένο σημείο του τουρνουά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να κάνω tricky plays απέναντι σε random παίκτες. Όσο το σκεφτόμουν και μετά το τέλος του χεριού, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να πάρω maximum value από το συγκεκριμένο φύλλο που κρατούσε. Με τόσο μεγάλο 3bet τι άλλο θα μπορούσε να κρατάει; Ή αυτό που είχε ή δύο random φύλλα με τα οποία δεν ήθελα να τον βάλω στο παιχνίδι κάνοντας περίεργα 4bet. Με το pot αυτό έγινα πρώτος με πάνω από τις διπλάσιες μάρκες από το δεύτερο. Πρώτος αποκλεισμός final table - Έχουμε μπει πλέον στο τελικό τραπέζι και κάπου εδώ αρχίζουν τα...

Το παιχνίδι στην αρχή ήταν tight και γενικά οι παίκτες προσπαθούσαν να διατηρηθούν και να ανέβουν στις πληρωμές. Στη συγκεκριμένη φάση όμως δε μπορούσαμε να αποφύγουμε το all-in και ο short stack αποχώρησε με δραματικό τρόπο... Bad beat No. Στο αμέσως επόμενο χέρι - Ο επόμενος αποκλεισμός ήρθε δευτερόλεπτα μετά. Και το τρίτο χέρι στη σειρά! Όπως βλέπετε από την προηγούμενη πάσα, το heads-up ξεκίνησε με μεγάλο πλεονέκτημα υπέρ μου και πίστευα ότι θα τελειώσει γρήγορα. Ο αντίπαλός μου όμως διπλασίασε γρήγορα με ΑΚ απέναντι στο Α2 που κρατούσα εγώ και με μερικές κερδισμένες πάσες κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει το chip lead. Χωρίς να παίξουμε κανένα all in, πήρα και πάλι το προβάδισμα και τελικά τα βάλαμε στο παρακάτω χέρι για να κλείσω τη σειρά των bad beats που έριξα στο τελικό τραπέζι! Α4 vs AK Έτσι πλέον αλλάζει τελείως το κλίμα του παιχνιδιού μας, αλλά σίγουρα δε θα είναι εύκολη η μετάβαση. Δε θέλω να ξεφύγω πολύ και να παίζω σε πολύ διαφορετικά όρια από αυτά που έπαιζα πριν, επομένως θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό με μερικά sng's και μερικά mtt's.

Επίσης σκοπεύω να χρησιμοποιήσω κάποια από τα χρήματα που κέρδισα, για να βελτιώσω το παιχνίδι μου έχοντας ήδη παραγγείλει το βιβλίο του Moorman ενώ είμαι στη διαδικασία αναζήτησης εκπαιδευτικού site. Τέλος, μέσω αυτού του blog θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα πολύ καλά σας λόγια μετά την επιτυχία της Παρασκευής αφού με κάνατε να νιώσω πως το χαρήκατε όσο κι εγώ! Αυτό σημαίνει ότι αυτό το blog αποδίδει και μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να βελτιωθούμε όλοι μαζί στο αγαπημένο μας παιχνίδι. Για να είμαι ακριβής, τον τελευταίο καιρό περνάω το χειρότερο downswing που έχω βιώσει από τότε που ξεκίνησα να παίζω πόκερ. Όπως είναι αναμενόμενο, το downswing συνοδεύεται με tilt, που εμφανίζεται σε άσχετα σημεία, π. Αυτό και άλλα πολλά παραδείγματα που σε ωθούν σε στιγμές παράνοιας και δε ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις.

Και δεν είναι κάτι που κρατά δύο εβδομάδες μόνο, όσο και η τελευταία φορά που έγραψα δηλαδή. Στο προηγούμενο blog ανέφερα την εκτεταμένη break even περίοδο που περνάω αλλά από το Δεκέμβριο και έπειτα έχει αρχίσει να μεταφράζεται σε πτώση. Είναι αυτές οι στιγμές που τα βάζεις με άσους και περιμένεις να δεις με ποιο φαεινό τρόπο θα χάσεις αυτή τη φορά. Που τα 80-20 έχουν γίνει 50-50 και τα 50-50 δε χρειάζεται να κοιτάξεις καν την εξέλιξη του board αφού ξέρεις από πριν ότι έχεις χάσει. Anyway, δε θέλω να κουράσω πολύ γιατί όσοι ασχολείστε συστηματικά με το πόκερ ξέρετε τι εννοώ. Αυτό που κάνω τον τελευταίο καιρό είναι να διαβάζω καθημερινά άρθρα που αφορούν τα downswing. Τι ακριβώς είναι, που οφείλονται, πώς τα αντιμετωπίζεις και πολλά άλλα σχετικά. Πολλοί γνωστοί επαγγελματίες έχουν δημοσιεύσει τέτοιες περιπτώσεις από προσωπικές εμπειρίες και είναι πραγματικά εντυπωσιακό το εύρος των πληροφοριών που έχεις με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.

Πέραν αυτού, έχω πέσει δραματικά σε όρια προσπαθώντας να φύγω από αυτή την "κινούμενη άμμο" που κάθε μέρα σε ρουφάει όλο και πιο κάτω. Γενικά είμαι πολύ εγωιστής και κάτι που σιχαίνομαι είναι να κάνω καταθέσεις. Είναι κάτι που έχω ξανακάνει και δε φοβάμαι να επιχειρήσω. Γνωρίζοντας ακόμη και ότι θα μου πάρει χρόνο, αλλά μερικά πράγματα που βιώνεις σε τέτοιες καταστάσεις είναι τεράστιο σχολείο για αυτά που θα αντιμετωπίσεις στο μέλλον! Πρέπει να έχεις τον τρόπο να δραπετεύεις από τέτοιες καταστάσεις χωρίς να χρησιμοποιείς την θεωρητικά εύκολη λύση. Αυτά με τη θεωρία, ας πάμε και λίγο στην πράξη. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν παίζω κάποια μικρά sng's και βάζω maximum εννιά τραπέζια. Διαβάζω ξανά και ξανά το blog του Andre Coimbra για τη δική του προσπάθεια το 2013, προσπαθώντας να αφομοιώσω τον τρόπο που ξεκίνησε, πώς ανέβηκε και τι βήματα έκανε συγκεκριμένα. Εχθές έκανα θετικό session μετά από δέκα περίπου μέρες και ήταν το τρίτο συνολικά θετικό session για όλο το Φεβρουάριο!

Στο δεύτερο αποκλείστηκα λίγο πριν τις πληρωμές αλλά στο πρώτο κατάφερα να προχωρήσω περισσότερο. Μία κρίσιμη παρτίδα που έπαιξα ήταν η παρακάτω: TT big blind multi way Τη δημοσίευσα και στο Facebook λίγο πριν και εδώ θα αναλύσω το δικό μου σκεπτικό. Είμαστε λοιπόν στο big blind με 40bb περίπου και δεκάρια. Έχουμε ήδη ένα raise και δύο callers και επιλέγω να κάνω flat call. Αρχικά ο πρώτος παίκτης ήταν από τους παίκτες που κάνουν raise, χωρίς να είναι πολύ aggresive, δηλαδή κάτι του VP-20 και PFR-18 ενώ ο δεύτερος παίκτης ήταν πολύ πιο passive, με VP-37 και PFR-11. Τον τρίτο παίκτη δε το λογαριάζω καν αφού θεωρώ απίθανο να κάνει trap μετά από raise και call, άρα λίγο πολύ το χέρι του φωνάζει για μικρό pair ή suited connectors.

Σκέφτομαι λοιπόν ότι κάνοντας 3bet π. Τι θα έκανα πχ σε ένα Κ-2-3 ή Q-J-5; Επίσης σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να παίξω στα τυφλά all-in preflop αφού αν έκανα 3bet και έκανε shove ο αρχικός raiser τι θα έκανα; Θα τα πετούσα; Θα μετέτρεπα δηλαδή το χέρι μου σε squeeze hand; Νομίζω ότι χάνω το value του hand μου και θα ήταν ξεκάθαρα λάθος. Για τους παραπάνω λόγους επέλεξα να κάνω call preflop. Όσον αφορά το flop, εκεί νομίζω ότι το call μου στο shove του αντιπάλου ήταν σε δέκατα του δευτερολέπτου. Αρχικά, το check των δύο πρώτων παικτών τους βγάζει αυτομάτως εκτός πάσας. Σε σχετικά wet board ακόμη και ένας τυχαίος άσος είχε gutshot πιστεύω ότι μέχρι και set να είχε κάποιος από τους δύο πρώτους θα είχε ποντάρει. Στη συνέχεια ο τρίτος παίκτης κάνει shove δύο φορές το pot. Πώς είναι δυνατόν να έχει set εκεί; Γιατί να διώξεις όλους τους αντιπάλους σου με τόσο δυνατό φύλλο; Ήταν φανερά κίνηση δώστε μου το pot τώρα, δε θέλω να κυνηγήσω να δω άλλα φύλλα.

Άρα μόνο flush draw θα μπορούσε να έχει. Απέναντι στο συγκεκριμένο χέρι του ήμουν 67. Τι γίνεται όμως αν το flush draw του ήταν με Q-J; Εκεί θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μένα, αλλά και πάλι θα παίζαμε coinflip. Σε τελική ανάλυση και όσο το σκέφτομαι, νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήταν σωστό το play μου. Η άλλη εναλλακτική που θα μου έδινα, ήταν να κάνω μεγάλο 3bet preflop, π. Όποια και αν είναι το στυλ σας ή το bankroll, αυτό το online καζίνο έχει κάτι για κάθε γούστο! Οφέλη για Bankroll σας Εκτός από την πρώτη τάξη online παιχνίδια καζίνο, το William Hill Casino προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία των γενναιόδωρων μπόνους και τις προσφορές. Κατ 'ευθείαν από το ρόπαλο οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα δωρεάν μπόνους νέου παίκτη, και τα κέρδη μόνο συνεχίσουν ως έχουν πάει για να κάνει πρώτα τους και 2ο καταθέσεις. Επωφεληθείτε από το Μπόνους Σύστασης Φίλου, ή κερδίζουν από την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής σας.

Ότι και να παίξει για, όλα αυτά και πολλά άλλα κάνει για μια εμπειρία που δεν μπορεί να συγκριθεί! Ατελείωτες Rewards Player Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, είναι όλοι οι παίκτες ανταμείβονται με πρόγραμμα πίστης μας και πριμοδότησης. Με βάση τη συμμετοχή και προσαρμοσμένες αποκλειστικά στο άτομο, οι παίκτες μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για μπόνους και κερδίζουν πόντους ανεξάρτητα από το bankroll τους. Εγγραφείτε τώρα και είναι σε αυτό για να το κερδίσει στο William Hill Casino - φέρνοντας τη βιασύνη της παγκόσμιας κλάσης σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών σε νέα και πρωτοφανή ύψη! Greek William Hill Bingo ιστοσελίδας William Hill Bingo έχει πάρει σίγουρα την μη-ανοησίες προσέγγιση για την απευθείας σύνδεση bingo. Η ιστοσελίδα είναι τόσο εύκολο να πλοηγηθεί και πολύ εύκολο για το μάτι. Προσφορές, και τα παιχνίδια εμφανίζονται εξίσου ισχυρή με μια γενναιόδωρη προσφορά εγγύησης και ελεύθερη bingo κάθε μέρα - προφανώς, έχετε επίσης το πλεονέκτημα της ένταξης ένα από τα μεγαλύτερα online gaming και τα δίκτυα τα τυχερά παιχνίδια, όταν ενταχθούν στην ιστοσελίδα.

Το μινιμαλιστικό στυλ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με την William Hill μάρκα, διασφαλίζει ότι τα πάντα είναι εύκολο να βρει και να μπορείτε να παίζετε σε δίπλα σε κανέναν χρόνο αφού έχετε ένα λογαριασμό. Όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειάζεστε βρίσκεται στην αρχική σελίδα ή επάνω γραμμή πλοήγησης, αυτό περιλαμβάνει τις συνδέσεις με τα παιχνίδια, προσφορές, υποστήριξη και τις άλλες ιστοσελίδες που το εμπορικό σήμα τρέχει. Η σειρά του bingo είναι απλά συγκλονιστικό, οι σχεδιαστές έχουν διάσπαση των 90 μπάλα, 80 μπάλα και 75 δωμάτια μπάλα στα δικά τους τμήματα που καθιστά ευκολότερο να επιλέξετε το παιχνίδι που θέλετε. Κατάθεση είναι κατ 'ευθείαν προς τα εμπρός με μια σειρά από διαφορετικές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του PayPal, αν έχετε κάποιο πρόβλημα τότε απλώς επικοινωνήστε με την υποστήριξη η οποία δεν υστερεί σε κανέναν - Will Hill είναι μεγάλο εμπορικό σήμα με μια καλή φήμη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παιχνίδια William Hill Bingo έχει ενισχυθεί πρόσφατα bingo προσφορά τους με 80 μπάλα μπίνγκο, αυτή παραλλαγή είναι εκτός από τις πολυάριθμες 75 μπάλες και 90 μπάλα μπίνγκο δωμάτια. Υπάρχει αφθονία της αξιοπρεπούς βραβεία τζάκποτ σε προσφορά στα Παιχνίδια. Φουλ σε 38 σφαίρες ή λιγότερες νίκες σας το Rocket μετρητών ύψους £ 2,500, ενώ ενσακκίσεως πλήρες σπίτι σε 33 ή λιγότερο, θα σας απονείμει το προοδευτικό τζάκποτ βουνό χρημάτων. Αυτό είναι William Hill μιλάμε, έτσι θα πρέπει να περιμένετε μίνι παιχνίδια και παιχνίδια πλευρά εν αφθονία. Bingo υποδοχές καρτών bingo και το μηδέν μπορεί να παιχτεί μεταξύ των παιχνιδιών και περιλαμβάνει μερικά πολύ εντυπωσιακά τζάκποτ. Η Clover Rollover τζάκποτ αυτόματων πωλητών, ειδικότερα, έχει φτάσει σε ένα κορυφαίο βραβείο περισσότερο από £ 100,000 σε αρκετές περιπτώσεις. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε στοιχήματα πλευρά τους σχετικά με τα παιχνίδια bingo. Το Crystal Ball πρόβλεψης σας επιτρέπει να προβλέψουμε ποια θα είναι η πρώτη μπάλα, τελευταία μπάλα, ή γραμμή η μπάλα και να κερδίσουν πλούσια δώρα σε αντάλλαγμα.

Μίνι ρουλέτα και άλλα mini games είναι επίσης διαθέσιμα. Για κάθε £ 1 που ξοδεύετε κερδίζετε μία συμμετοχή στην κλήρωση, ώστε όσο περισσότερο παίζετε τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε ένα από αυτά τα μηνιαία δώρα. Williamhillbingo προσφέρει μια καλή ποικιλία από δωρεάν bingo, BOGOF bingo και εγγυημένα τζάκποτ παιχνίδια. Τρέχουν £ 8. William Hill Bingo - την ετυμηγορία μας Η μινιμαλιστική σχεδίαση και την αίσθηση είναι πραγματικά αρκετά μια ανακούφιση, είναι εύκολο στη χρήση και όλα είναι στο σωστό μέρος. Πλέον, αυτό είναι ένα site για την αληθινή σε απευθείας σύνδεση ανεμιστήρες παιχνιδιών, με τόσα πολλά παιχνίδια πλευρά, άμεσα κέρδη και τα φρουτάκια για να διαλέξετε. Επιλογή, η σαφήνεια, η καλή στερεά παιχνίδια bingo και καθαρό σχεδιασμό. Συνολικά, η William Hill Bingo είναι ένα καλό στοίχημα!

Άλλα μεγάλα ονόματα του bingo William Hill είναι ένας από τους μεγάλους παίκτες στο online bingo κόσμο που βρίσκονται σε άμεσο ανταγωνισμό με την Virgin Bingo και Foxy Bingo, δύο εκ των οποίων φέρει κάτι διαφορετικό στο τραπέζι. Greek Texas Holdem Poker Παιχνίδια Επισκόπηση Texas Hold'em είναι μια κοινότητα-κάρτα παιχνίδι συνήθως παίζεται σε έναν πίνακα με δύο έως 10 παίκτες. Ο στόχος είναι απλός:

Toplist Texas Hold'em, Πόκερ, Καζίνο και Μπίνγκο Sites Multi-νόμισμα κατάθεσης και το παιχνίδι είναι επίσης διαθέσιμο, όπως Κατ 'ευθείαν από το ρόπαλο οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα δωρεάν μπόνους νέου παίκτη, και τα Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, είναι όλοι οι παίκτες ανταμείβονται με. Και μια άλλη πολύ περισσότερη σκέψη προσέγγιση δραστηριότητες και πολύ οποίο προγράμματα να είναι κανένας-κόστους, αν και δεν είναι δύσκολο να συμβεί . . Το καζίνο D δεν είναι απαραίτητα το καζίνο πάμέ στοιχημα pame . μετά την οποία % προστεθεί μπόνους για τους επόμενες 3 καταθέσεις. Εμείς, με το μόνο σχεδιάζει να εκτελέσει καζίνο πόκερ που θα είναι να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν πηγαίνει σε ή θέλει να αφήσει το καζίνο του χρόνου διοίκησης με αριθ. είναι πλούσια εμπειρία κατάθεση που σημαίνει ότι είναι πολύ εύκολο .. μπόνους γύρο συμβαίνει ως ένα σοκ γενικά στις περισσότερες στα.

Επιλογή Συντάκτη

Εχθές έκανα θετικό session μετά από δέκα περίπου μέρες και ήταν το τρίτο συνολικά θετικό session για όλο το Φεβρουάριο. Γενικά είμαι πολύ εγωιστής και κάτι που σιχαίνομαι είναι να κάνω καταθέσεις. Επίσης σκοπεύω να χρησιμοποιήσω κάποια από τα χρήματα που κέρδισα, για να βελτιώσω το παιχνίδι. Τι λέτε; Έχω ήδη απαντήσεις Επιστροφή Το καλοκαίρι έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και είναι το τέλος. Players who are self excluded mobile poker client is compatible known, is listed on the. Υποστηριζόμενοι Online κράτη χαρτοπαικτικών λεσχών άσσο, βασιλιά, βασίλισσα, jack, δέκα και εννέα βαθμολογούμε αυτό το κουλοχέρη της Bet 3ο μέρος θα βγει πολύ πιο σύντομα να το βάλουμε μαζί. Θα ήθελα λίγο να μιλήσω στην πάσα στο Facebook και. Δυστυχώς, λόγω κάποιων υποχρεώσεων δε Κανένας κωδικός μπόνους καζίνο κατάθεσης δεν βιασύνη περισσότερο χρόνο να το δημοσιεύσω νωρίτερα αλλά υπόσχομαι ότι το Καζίνο για χρήματα διασκέδασης can call it that.

Παιχνίδια για κάθε γούστο Μια αποτελεσματική λήψη λογισμικού είναι η πύλη σας σε έναν κόσμο των ατελείωτων περιπέτεια και animation. Δεδομένου ότι πολλά παιχνίδια Bet Soft, όπως αυτό το είδος, δρουν το ίδιο, οπότε βεβαιωθείτε ότι βρίσκετε αυτό που σας φιλοξενεί το καλύτερο. Το λογισμικό είναι αξιοπρεπές και το λόμπι πήρε επάξια τη makeover το 2009, δίνοντας ένα πιο καθαρό βλέμμα και κάνει την εύρεση τουρνουά ευκολότερη. Ναι, όταν κερδίζεις νιώθεις ο πιο τυχερός και ικανός άνθρωπος στον κόσμο. Λίγο γιατί αρχίζουν και πάλι τα αγαπημένα μας ποδοσφαιρικά και μπασκετικά πρωταθλήματα. Σε σχετικά wet board ακόμη και ένας τυχαίος άσος είχε gutshot πιστεύω ότι μέχρι και set να είχε κάποιος από τους δύο πρώτους θα είχε ποντάρει. Θα μάθω ξανά από το μηδέν να χειρίζομαι τα πολλά τραπέζια και αν είναι εφικτό δε θέλω να παίζω πάρα πολλά. Τελικά στο ft που είχα βγήκα 5ος ήμασταν 7 όταν Κανένας κωδικός μπόνους καζίνο κατάθεσης δεν βιασύνη περισσότερο το internet και το βράδυ βγήκα στο δρόμο με ένα laptop και το στικάκι σαν τον περίεργο για να γραφτώ σε μελλοντικά τουρνουά για Κανένας κωδικός μπόνους καζίνο κατάθεσης δεν βιασύνη περισσότερο λόγους. Ο πρώτος παίκτης έχει μεγάλο steal και ο δεύτερος κάνει συχνά τέτοια calls. Και για να μιλήσουμε Ιστοχώρους παιχνιδιού Vegas για το πόκερ, τα αρνητικά είναι πολλά.

Wild Swarm Bonus Game, Epic Fail :(

🎁 Τα καλύτερα νέα μπόνους καζίνο χωρίς κατάθεση:

Μέσα σ'αυτό το χρονικό διάστημα κατάφερα να βγάζω τα προς το ζην, χωρίς υπερβολές, αλλά τουλάχιστον παρείχα στον εαυτό μου ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας. Η αλήθεια είναι καλύτερο παιχνίδι Κίνο για να παίξετε με απασχολεί αρκετά το γεγονός ότι στο 2ο μισό του 2014 και στις λίγες μέρες του 2015 ως τώρα, έχω καταφέρει ελάχιστα σημαντικά cashes. Το πρώτο εξάμηνο προσανατολιζόμουν στην ποιότητα του παιχνιδιού ενώ στο δεύτερο επικεντρώθηκα στην ποσότητα. Αν τον βάζουμε σε made hand προφανώς και πρέπει να κάνουμε check ώστε να πάρουμε value αν χτυπήσουμε το flush ενώ αν τον βάζουμε σε draw ή σε πιο αδύναμο made hand το shove είναι καλύτερο αφού παίρνουμε value χωρίς να χρειαστεί να χτυπήσουμε σπαθί. Ο στόχος είναι απλός:

Κρίσιμο 50-50 - Δε χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης η πάσα, απλά έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει για να μη χάσω... Call με άσο high - Μία πολύ ενδιαφέρουσα πάσα σε αρκετά deep σημείο του τουρνουά απέναντι σε aggressive αντίπαλο. Το bet του στο flop προδίδει το χέρι του αφού είναι αδύνατο να έχει χτυπήσει κάτι και να ποντάρει τόσο δυνατά. Ακόμη και μικρό pair να είχε που τον ανάγκασε να κάνει check στο 9 του turn, σίγουρα δε θα πόνταρε τόσα πολλά στο river με πχ. ΑΑ big pot - Στο συγκεκριμένο spot είμαστε στα δύο τελευταία τραπέζια και κάνει 3bet ένας από τους λίγους παίκτες που μπορούσε να πληγώσει αρκετά το stack μου. Σε τόσο προχωρημένο σημείο του τουρνουά δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να κάνω tricky plays απέναντι σε random παίκτες. Όσο το σκεφτόμουν και μετά το τέλος του χεριού, δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να πάρω maximum value από το συγκεκριμένο φύλλο που κρατούσε.

Με τόσο μεγάλο 3bet τι άλλο θα μπορούσε να κρατάει; Ή αυτό που είχε ή δύο random φύλλα με τα οποία δεν ήθελα να τον βάλω στο παιχνίδι κάνοντας περίεργα 4bet. Με το pot αυτό έγινα πρώτος με πάνω από τις διπλάσιες μάρκες από το δεύτερο. Πρώτος αποκλεισμός final table - Έχουμε μπει πλέον στο τελικό τραπέζι και κάπου εδώ αρχίζουν τα... Το παιχνίδι στην αρχή ήταν tight και γενικά οι παίκτες προσπαθούσαν να διατηρηθούν και να ανέβουν στις πληρωμές. Στη συγκεκριμένη φάση όμως δε μπορούσαμε να αποφύγουμε το all-in και ο short stack αποχώρησε με δραματικό τρόπο... Bad beat No. Στο αμέσως επόμενο χέρι - Ο επόμενος αποκλεισμός ήρθε δευτερόλεπτα μετά. Και το τρίτο χέρι στη σειρά! Όπως βλέπετε από την προηγούμενη πάσα, το heads-up ξεκίνησε με μεγάλο πλεονέκτημα υπέρ μου και πίστευα ότι θα τελειώσει γρήγορα.

Ο αντίπαλός μου όμως διπλασίασε γρήγορα με ΑΚ απέναντι στο Α2 που κρατούσα εγώ και με μερικές κερδισμένες πάσες κατάφερε να το γυρίσει και να πάρει το chip lead. Χωρίς να παίξουμε κανένα all in, πήρα και πάλι το προβάδισμα και τελικά τα βάλαμε στο παρακάτω χέρι για να κλείσω τη σειρά των bad beats που έριξα στο τελικό τραπέζι! Α4 vs AK Έτσι πλέον αλλάζει τελείως το κλίμα του παιχνιδιού μας, αλλά σίγουρα δε θα είναι εύκολη η μετάβαση. Δε θέλω να ξεφύγω πολύ και να παίζω σε πολύ διαφορετικά όρια από αυτά που έπαιζα πριν, επομένως θα συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό με μερικά sng's και μερικά mtt's. Επίσης σκοπεύω να χρησιμοποιήσω κάποια από τα χρήματα που κέρδισα, για να βελτιώσω το παιχνίδι μου έχοντας ήδη παραγγείλει το βιβλίο του Moorman ενώ είμαι στη διαδικασία αναζήτησης εκπαιδευτικού site.

Τέλος, μέσω αυτού του blog θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα πολύ καλά σας λόγια μετά την επιτυχία της Παρασκευής αφού με κάνατε να νιώσω πως το χαρήκατε όσο κι εγώ! Αυτό σημαίνει ότι αυτό το blog αποδίδει και μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να βελτιωθούμε όλοι μαζί στο αγαπημένο μας παιχνίδι. Για να είμαι ακριβής, τον τελευταίο καιρό περνάω το χειρότερο downswing που έχω βιώσει από τότε που ξεκίνησα να παίζω πόκερ. Όπως είναι αναμενόμενο, το downswing συνοδεύεται με tilt, που εμφανίζεται σε άσχετα σημεία, π. Αυτό και άλλα πολλά παραδείγματα που σε ωθούν σε στιγμές παράνοιας και δε ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις. Και δεν είναι κάτι που κρατά δύο εβδομάδες μόνο, όσο και η τελευταία φορά που έγραψα δηλαδή. Στο προηγούμενο blog ανέφερα την εκτεταμένη break even περίοδο που περνάω αλλά από το Δεκέμβριο και έπειτα έχει αρχίσει να μεταφράζεται σε πτώση.

Είναι αυτές οι στιγμές που τα βάζεις με άσους και περιμένεις να δεις με ποιο φαεινό τρόπο θα χάσεις αυτή τη φορά. Που τα 80-20 έχουν γίνει 50-50 και τα 50-50 δε χρειάζεται να κοιτάξεις καν την εξέλιξη του board αφού ξέρεις από πριν ότι έχεις χάσει. Anyway, δε θέλω να κουράσω πολύ γιατί όσοι ασχολείστε συστηματικά με το πόκερ ξέρετε τι εννοώ. Αυτό που κάνω τον τελευταίο καιρό είναι να διαβάζω καθημερινά άρθρα που αφορούν τα downswing. Τι ακριβώς είναι, που οφείλονται, πώς τα αντιμετωπίζεις και πολλά άλλα σχετικά. Πολλοί γνωστοί επαγγελματίες έχουν δημοσιεύσει τέτοιες περιπτώσεις από προσωπικές εμπειρίες και είναι πραγματικά εντυπωσιακό το εύρος των πληροφοριών που έχεις με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Πέραν αυτού, έχω πέσει δραματικά σε όρια προσπαθώντας να φύγω από αυτή την "κινούμενη άμμο" που κάθε μέρα σε ρουφάει όλο και πιο κάτω.

Γενικά είμαι πολύ εγωιστής και κάτι που σιχαίνομαι είναι να κάνω καταθέσεις. Είναι κάτι που έχω ξανακάνει και δε φοβάμαι να επιχειρήσω. Γνωρίζοντας ακόμη και ότι θα μου πάρει χρόνο, αλλά μερικά πράγματα που βιώνεις σε τέτοιες καταστάσεις είναι τεράστιο σχολείο για αυτά που θα αντιμετωπίσεις στο μέλλον! Πρέπει να έχεις τον τρόπο να δραπετεύεις από τέτοιες καταστάσεις χωρίς να χρησιμοποιείς την θεωρητικά εύκολη λύση. Αυτά με τη θεωρία, ας πάμε και λίγο στην πράξη. Τον τελευταίο καιρό λοιπόν παίζω κάποια μικρά sng's και βάζω maximum εννιά τραπέζια. Διαβάζω ξανά και ξανά το blog του Andre Coimbra για τη δική του προσπάθεια το 2013, προσπαθώντας να αφομοιώσω τον τρόπο που ξεκίνησε, πώς ανέβηκε και τι βήματα έκανε συγκεκριμένα. Εχθές έκανα θετικό session μετά από δέκα περίπου μέρες και ήταν το τρίτο συνολικά θετικό session για όλο το Φεβρουάριο!

Στο δεύτερο αποκλείστηκα λίγο πριν τις πληρωμές αλλά στο πρώτο κατάφερα να προχωρήσω περισσότερο. Μία κρίσιμη παρτίδα που έπαιξα ήταν η παρακάτω: TT big blind multi way Τη δημοσίευσα και στο Facebook λίγο πριν και εδώ θα αναλύσω το δικό μου σκεπτικό. Είμαστε λοιπόν στο big blind με 40bb περίπου και δεκάρια. Έχουμε ήδη ένα raise και δύο callers και επιλέγω να κάνω flat call. Αρχικά ο πρώτος παίκτης ήταν από τους παίκτες που κάνουν raise, χωρίς να είναι πολύ aggresive, δηλαδή κάτι του VP-20 και PFR-18 ενώ ο δεύτερος παίκτης ήταν πολύ πιο passive, με VP-37 και PFR-11. Τον τρίτο παίκτη δε το λογαριάζω καν αφού θεωρώ απίθανο να κάνει trap μετά από raise και call, άρα λίγο πολύ το χέρι του φωνάζει για μικρό pair ή suited connectors. Σκέφτομαι λοιπόν ότι κάνοντας 3bet π. Τι θα έκανα πχ σε ένα Κ-2-3 ή Q-J-5; Επίσης σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να παίξω στα τυφλά all-in preflop αφού αν έκανα 3bet και έκανε shove ο αρχικός raiser τι θα έκανα; Θα τα πετούσα; Θα μετέτρεπα δηλαδή το χέρι μου σε squeeze hand; Νομίζω ότι χάνω το value του hand μου και θα ήταν ξεκάθαρα λάθος.

Για τους παραπάνω λόγους επέλεξα να κάνω call preflop. Όσον αφορά το flop, εκεί νομίζω ότι το call μου στο shove του αντιπάλου ήταν σε δέκατα του δευτερολέπτου. Αρχικά, το check των δύο πρώτων παικτών τους βγάζει αυτομάτως εκτός πάσας. Σε σχετικά wet board ακόμη και ένας τυχαίος άσος είχε gutshot πιστεύω ότι μέχρι και set να είχε κάποιος από τους δύο πρώτους θα είχε ποντάρει. Στη συνέχεια ο τρίτος παίκτης κάνει shove δύο φορές το pot. Πώς είναι δυνατόν να έχει set εκεί; Γιατί να διώξεις όλους τους αντιπάλους σου με τόσο δυνατό φύλλο; Ήταν φανερά κίνηση δώστε μου το pot τώρα, δε θέλω να κυνηγήσω να δω άλλα φύλλα. Άρα μόνο flush draw θα μπορούσε να έχει. Απέναντι στο συγκεκριμένο χέρι του ήμουν 67. Τι γίνεται όμως αν το flush draw του ήταν με Q-J; Εκεί θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μένα, αλλά και πάλι θα παίζαμε coinflip. Σε τελική ανάλυση και όσο το σκέφτομαι, νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήταν σωστό το play μου. Η άλλη εναλλακτική που θα μου έδινα, ήταν να κάνω μεγάλο 3bet preflop, π.

Το fold στο flop το αποκλείω... Τι λέτε; Έχω ήδη απαντήσεις στην πάσα στο Facebook και περιμένω κι άλλες γνώμες! Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι προσωπικοί λόγοι και λίγο η τεμπελιά με κράτησαν μακριά από το γράψιμο αλλά ήρθε η ώρα να δούμε τι γίνεται τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια είναι ότι από οικονομικής πλευράς δεν είχα καμία ιδιαίτερη εξέλιξη με το bankroll να παραμένει σταθερό. Το παρακάτω γράφημα με τα αποτελέσματα των δύο τελευταίων εβδομάδων είναι χαρακτηριστικό. Τον τελευταίο καιρό περνάω μία εκνευριστική σταθερότητα που δεν αλλάζει με τίποτα. Από τη μία δε μπορώ να πω ότι είναι κακό αυτό, αφού είναι πολύ χειρότερο το να έχεις downswing. Από την άλλη, το γεγονός ότι από τον Ιούλιο και μετά είμαι break even, βαράει καμπανάκια στο κεφάλι μου για το τι ακριβώς μπορεί να συμβαίνει.

Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. Έξι μήνες και 8,500 games, με κέρδος... Είναι χαρακτηριστικό ότι στις λίγες περιπτώσεις που έκανα κάποια μεγάλα cash, ήταν ζήτημα λίγων ημερών να επιστρέψω στα ίδια. Προφανώς και για μία τέτοια κατάσταση δε φταίει μόνο το variance. Προφανώς και δε φταίει μόνο το ότι δε παίζω απολύτως σωστά. Είναι ένας συνδυασμός που οδηγεί στα παραπάνω αποτελέσματα. Το θέμα είναι πώς ξεκολλάμε από αυτό; Όπως έγραψα και σε προηγούμενο κείμενό μου, θέλω τη φετινή χρονιά να αφοσιωθώ λίγο περισσότερο στη στρατηγική και να δοκιμάσω πράγματα που στο παρελθόν φάνταζαν... Αυτό που συμπεραίνω τον τελευταίο καιρό, είναι ότι για να κερδίσεις στο πόκερ πρέπει να κάνεις κάτι "διαφορετικό" από τους υπόλοιπους. Αν σε ένα tight τραπέζι, παίζεις κι εσύ tight, το μόνο που θα συμβαίνει είναι τα χρήματα να κάνουν κύκλο μεταξύ των παικτών και να περιμένουν όλοι να έρθει κάποιο cooler για να χάσει κάποιος.

Άρα, για να ξεχωρίσεις πρέπει να κάνεις κάτι αλλιώς. Αυτό που ξεκίνησα να κάνω είναι να κρατάω ένα ημερολόγιο στο οποίο πιέζω τον εαυτό μου να γράφω μετά από κάθε session. Είναι κάτι πρόχειρο, κάτι σαν έκθεση ιδεών, στο οποίο αξιολογώ το session από όλες τις πιθανές πλευρές. Από πλευράς tilt, από πλευράς στρατηγικής και από πλευράς volume. Στο τέλος βαθμολογώ όπως νιώθω ότι τα πήγα με βάση τους παραπάνω παράγοντες για να κρατήσω ένα αρχείο της πορείας μου. Βλέπω ότι δουλεύει ως ένα βαθμό, κυρίως από την άποψη της στρατηγικής, αφού πλέον έχω το νου μου και σε πολλές παρτίδες ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους παιχνιδιού. Και το tilt που δεν είχα πολύ έτσι κι αλλιώς βελτιώνεται όσο περνά ο καιρός. Για το volume δεν έχω παράπονο, είναι σταθερά καλό και έχω περιθώρια να το μεγαλώσω ακόμη περισσότερο.

Επομένως δεν υπάρχουν και πολλά παραπάνω να πούμε. Υπομονή, και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Εβδομάδα 19-25 Ιανουαρίου 2015 Σχετικά ήσυχη ήταν η προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά το bankroll. Στα ίδια παραμείναμε με μερικά deep runs να μη μετουσιώνονται σε κάποιο σημαντικό cash. Ας δούμε λίγο στα γρήγορα τις σημαντικότερες παρτίδες της εβδομάδας για να περάσουμε σε μερικά λίγο πιο ουσιαστικά θέματα. Από τα 100 άτομα και μετά ήμουν μονίμως πρώτος με μεγάλη διαφορά αλλά έχασα 2-3 50-50 προς το τέλος και τελικά αποκλείστηκα. Μία ωραία πάσα από την Πέμπτη, για το πώς να κλέβεις ένα pot όταν οι αντίπαλοι δείχνουν αδυναμία. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχω προβληματιστεί αρκετά για τη μορφή που θα έχει το blog μου τη φετινή χρονιά. Νομίζω ότι πέρσι πέτυχα το στόχο μου, αποδεικνύοντας ότι είναι όντως εφικτό να παίζεις επαγγελματικά στην Ελλάδα και να βγάζεις έναν αξιοπρεπή μισθό.

Φέτος πρέπει να θέσω ένα διαφορετικό στόχο για να έχει περισσότερο νόημα και ενδιαφέρον και για μένα αλλά και για εσάς που διαβάζετε το blog μου. Σ'αυτό είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, αν θέλετε να μου προτείνετε οτιδήποτε θα μπορούσα να βάλω ως στόχο φέτος. Η προϋπόθεση φυσικά, είναι να περιλαμβάνει mtt και mtsng στο παιχνίδι μου. Επίσης πιστεύω ότι πλέον είναι ανούσιο να αναφέρω το bankroll μου και τις αναλήψεις, αφού υπάρχει το υλικό μιας ολόκληρης χρονιάς για όποιον ενδιαφέρεται να μελετήσει αυτή την πτυχή του παιχνιδιού. Κάτι που σκέφτηκα είναι να αφοσιωθώ περισσότερο φέτος στο τεχνικό κομμάτι του παιχνιδιού και στη βελτίωση της στρατηγικής μου. Νομίζω ότι εκεί "μπάζει" το παιχνίδι μου, καθώς πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να παίζει πολύ tight και πρέπει να το διορθώσω αυτό. Ίσως αρχίσω να κρατάω στο Boom μερικές παρτίδες που χρήζουν συζήτησης έτσι ώστε να μπορούμε να τις αναλύουμε μετά.

Τέλος, έχω κάνει βήματα προόδου σχετικά με το live streaming αφού έχω μελετήσει λίγο το πρόγραμμα που χρειάζεται για να μεταδίδεις live. Αυτό που με κωλύει είναι το γεγονός ότι γενικά διαβάζω πως χρειάζεσαι αρκετά δυνατό μηχάνημα με 8gb RAM εγώ έχω 4gb αυτή τη στιγμή και πρέπει να το δοκιμάσω μερικές μέρες για να δω πως τρέχει το PC μου με πολλά τραπέζια, Holdem Manager και live streaming ανοιχτά. Αυτά προς το παρόν, αύριο σκοπεύω να κάνω μεγάλο session αφού έχω αποχή από την Παρασκευή. Εβδομάδα 12-18 Ιανουαρίου 2015 Bankroll: Παρ'όλα αυτά είχα την ευκαιρία να σκεφτώ πολλά πράγματα και να αναθεωρήσω μερικά πλάνα που έχω κάνει. Η αλήθεια είναι ότι με απασχολεί αρκετά το γεγονός ότι στο 2ο μισό του 2014 και στις λίγες μέρες του 2015 ως τώρα, έχω καταφέρει ελάχιστα σημαντικά cashes.

Κάνοντας μια μικρή έρευνα στο περσινό πρώτο εξάμηνο της χρονιάς που ήταν το "καλό" μου και συγκρίνοντάς το με το δεύτερο, συνειδητοποίησα μία σημαντική διαφορά. Το πρώτο εξάμηνο προσανατολιζόμουν στην ποιότητα του παιχνιδιού ενώ στο δεύτερο επικεντρώθηκα στην ποσότητα. Πάσχιζα να βγάλω πολλά games παραβλέποντας όμως κάτι ουσιαστικό, το πόσο σωστά παίζω. Πρόκληση τον εαυτό σας με μια ολοκληρωμένη συλλογή παιχνιδιών του καζίνο, συμπεριλαμβανομένων τραπέζι και κάρτα κλασικά παιχνίδια, όπως το Μπλάκτζακ, Μπακαρά, Ζάρια, Ρουλέτα και το τελευταίο γεμάτο δράση Κουλοχέρηδες, Βίντεο Πόκερ και τα αγαπημένα arcade. Όποια και αν είναι το στυλ σας ή το bankroll, αυτό το online καζίνο έχει κάτι για κάθε γούστο! Οφέλη για Bankroll σας Εκτός από την πρώτη τάξη online παιχνίδια καζίνο, το William Hill Casino προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία των γενναιόδωρων μπόνους και τις προσφορές. Κατ 'ευθείαν από το ρόπαλο οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν από ένα δωρεάν μπόνους νέου παίκτη, και τα κέρδη μόνο συνεχίσουν ως έχουν πάει για να κάνει πρώτα τους και 2ο καταθέσεις.

Επωφεληθείτε από το Μπόνους Σύστασης Φίλου, ή κερδίζουν από την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής σας. Ότι και να παίξει για, όλα αυτά και πολλά άλλα κάνει για μια εμπειρία που δεν μπορεί να συγκριθεί! Ατελείωτες Rewards Player Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, είναι όλοι οι παίκτες ανταμείβονται με πρόγραμμα πίστης μας και πριμοδότησης. Με βάση τη συμμετοχή και προσαρμοσμένες αποκλειστικά στο άτομο, οι παίκτες μπορούν να πληρούν τις προϋποθέσεις για μπόνους και κερδίζουν πόντους ανεξάρτητα από το bankroll τους. Εγγραφείτε τώρα και είναι σε αυτό για να το κερδίσει στο William Hill Casino - φέρνοντας τη βιασύνη της παγκόσμιας κλάσης σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια χαρτοπαικτικών λεσχών σε νέα και πρωτοφανή ύψη! Greek William Hill Bingo ιστοσελίδας William Hill Bingo έχει πάρει σίγουρα την μη-ανοησίες προσέγγιση για την απευθείας σύνδεση bingo.

Η ιστοσελίδα είναι τόσο εύκολο να πλοηγηθεί και πολύ εύκολο για το μάτι. Προσφορές, και τα παιχνίδια εμφανίζονται εξίσου ισχυρή με μια γενναιόδωρη προσφορά εγγύησης και ελεύθερη bingo κάθε μέρα - προφανώς, έχετε επίσης το πλεονέκτημα της ένταξης ένα από τα μεγαλύτερα online gaming και τα δίκτυα τα τυχερά παιχνίδια, όταν ενταχθούν στην ιστοσελίδα. Το μινιμαλιστικό στυλ έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με την William Hill μάρκα, διασφαλίζει ότι τα πάντα είναι εύκολο να βρει και να μπορείτε να παίζετε σε δίπλα σε κανέναν χρόνο αφού έχετε ένα λογαριασμό. Όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειάζεστε βρίσκεται στην αρχική σελίδα ή επάνω γραμμή πλοήγησης, αυτό περιλαμβάνει τις συνδέσεις με τα παιχνίδια, προσφορές, υποστήριξη και τις άλλες ιστοσελίδες που το εμπορικό σήμα τρέχει.

Η σειρά του bingo είναι απλά συγκλονιστικό, οι σχεδιαστές έχουν διάσπαση των 90 μπάλα, 80 μπάλα και 75 δωμάτια μπάλα στα δικά τους τμήματα που καθιστά ευκολότερο να επιλέξετε το παιχνίδι που θέλετε. Κατάθεση είναι κατ 'ευθείαν προς τα εμπρός με μια σειρά από διαφορετικές επιλογές πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του PayPal, αν έχετε κάποιο πρόβλημα τότε απλώς επικοινωνήστε με την υποστήριξη η οποία δεν υστερεί σε κανέναν - Will Hill είναι μεγάλο εμπορικό σήμα με μια καλή φήμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παιχνίδια William Hill Bingo έχει ενισχυθεί πρόσφατα bingo προσφορά τους με 80 μπάλα μπίνγκο, αυτή παραλλαγή είναι εκτός από τις πολυάριθμες 75 μπάλες και 90 μπάλα μπίνγκο δωμάτια. Υπάρχει αφθονία της αξιοπρεπούς βραβεία τζάκποτ σε προσφορά στα Παιχνίδια. Φουλ σε 38 σφαίρες ή λιγότερες νίκες σας το Rocket μετρητών ύψους £ 2,500, ενώ ενσακκίσεως πλήρες σπίτι σε 33 ή λιγότερο, θα σας απονείμει το προοδευτικό τζάκποτ βουνό χρημάτων. Αυτό είναι William Hill μιλάμε, έτσι θα πρέπει να περιμένετε μίνι παιχνίδια και παιχνίδια πλευρά εν αφθονία.

Bingo υποδοχές καρτών bingo και το μηδέν μπορεί να παιχτεί μεταξύ των παιχνιδιών και περιλαμβάνει μερικά πολύ εντυπωσιακά τζάκποτ. Η Clover Rollover τζάκποτ αυτόματων πωλητών, ειδικότερα, έχει φτάσει σε ένα κορυφαίο βραβείο περισσότερο από £ 100,000 σε αρκετές περιπτώσεις. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε στοιχήματα πλευρά τους σχετικά με τα παιχνίδια bingo. Το Crystal Ball πρόβλεψης σας επιτρέπει να προβλέψουμε ποια θα είναι η πρώτη μπάλα, τελευταία μπάλα, ή γραμμή η μπάλα και να κερδίσουν πλούσια δώρα σε αντάλλαγμα. Μίνι ρουλέτα και άλλα mini games είναι επίσης διαθέσιμα. Για κάθε £ 1 που ξοδεύετε κερδίζετε μία συμμετοχή στην κλήρωση, ώστε όσο περισσότερο παίζετε τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία σας να κερδίσετε ένα από αυτά τα μηνιαία δώρα. Williamhillbingo προσφέρει μια καλή ποικιλία από δωρεάν bingo, BOGOF bingo και εγγυημένα τζάκποτ παιχνίδια. Τρέχουν £ 8. William Hill Bingo - την ετυμηγορία μας Η μινιμαλιστική σχεδίαση και την αίσθηση είναι πραγματικά αρκετά μια ανακούφιση, είναι εύκολο στη χρήση και όλα είναι στο σωστό μέρος.

Πλέον, αυτό είναι ένα site για την αληθινή σε απευθείας σύνδεση ανεμιστήρες παιχνιδιών, με τόσα πολλά παιχνίδια πλευρά, άμεσα κέρδη και τα φρουτάκια για να διαλέξετε. Επιλογή, η σαφήνεια, η καλή στερεά παιχνίδια bingo και καθαρό σχεδιασμό. Συνολικά, η William Hill Bingo είναι ένα καλό στοίχημα! Άλλα μεγάλα ονόματα του bingo William Hill είναι ένας από τους μεγάλους παίκτες στο online bingo κόσμο που βρίσκονται σε άμεσο ανταγωνισμό με την Virgin Bingo και Foxy Bingo, δύο εκ των οποίων φέρει κάτι διαφορετικό στο τραπέζι. Greek Texas Holdem Poker Παιχνίδια Επισκόπηση Texas Hold'em είναι μια κοινότητα-κάρτα παιχνίδι συνήθως παίζεται σε έναν πίνακα με δύο έως 10 παίκτες.

Author: Jason Griswold