Οι υποδοχές βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Σημειώστε επίσης ότι είναι απαραίτητο όχι μόνο να τα τοποθετήσετε, αλλά να το κάνετε σωστά, δηλαδή, ένα πλήρες σετ. Για να κατεβάσετε, επιλέξτε το πλήρες σύνολο και κατά την εγκατάσταση, επιλέξτε τη λειτουργία "Πολλά πράγματα". Αυτοί οι κωδικοποιητές είναι συμβατοί με όλες τις εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων 10. Εάν η συσκευή αναπαραγωγής ήχου είναι απενεργοποιημένη, ανεξάρτητα από το πώς θέλετε, δεν θα λειτουργήσει για να λειτουργήσει στα Windows. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σπάνιο, καθώς αυτή η συσκευή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Η δυσλειτουργία της μητρικής πλακέτας Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο υπολογιστής ενδέχεται να μην βλέπει την κάρτα ήχου που είναι εγκατεστημένη σε αυτό. Για να το ελέγξετε, συνδέστε το στοιχείο σε άλλο υπολογιστή, εάν η κάρτα ήχου λειτουργεί, τότε το θέμα βρίσκεται στην αποτυχημένη μητρική πλακέτα. Είναι μάλλον δύσκολο να το διορθώσετε μόνοι σας χωρίς ειδικές γνώσεις ραδιοεξοπλισμού, επομένως συνιστάται να το μεταφέρετε αμέσως για επισκευή.

Τίποτα δεν βοηθά; Εάν δεν σας βοήθησε καμία από τις παραπάνω μεθόδους, δοκιμάστε τα εξής: Εάν προηγουμένως υπήρχε ένας ήχος, αλλά τώρα δεν είναι εκεί, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε εγκαταστήσει κάποιο είδος προγραμμάτων οδήγησης ή προγραμμάτων που προκαλούν συγκρούσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε το σύστημα. Εάν υπάρχει μια δεύτερη κάρτα, στη συνέχεια, συνδέστε την με τον υπολογιστή και βάλτε νέους οδηγούς σε αυτά, φροντίστε να διαγράψετε τα παλιά. Ίσως η κάρτα να είναι εγκατεστημένη άσχημα στη μητρική πλακέτα ή συνδεδεμένη λανθασμένα. Συνιστάται να ελέγχετε αυτό ακριβώς σε περίπτωση. Εάν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, πάρτε μια πιθανότητα και επανεγκαταστήστε τα παράθυρα. Μετά από αυτό, εγκαταστήστε νέο λογισμικό και, αν εμφανιστεί ο ήχος, ακολουθήστε το κατά την εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος. Σε αυτή την περίπτωση, θα καταλάβετε αμέσως τι είναι το θέμα και βρείτε τον ένοχο. Αυτά είναι ακραία μέτρα, ωστόσο, και μπορούν να είναι χρήσιμα και να λύσουν το πρόβλημα.

Αντικατάσταση ή επισκευή μιας κάρτας ήχου Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να κάνετε και αυτό που είναι πάντα σωστό είναι να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε την κάρτα ήχου. Εάν απλώς αναπνεύσει ή τελικά καταρρεύσει, τότε είναι σαφές ότι η μονάδα δεν θα λειτουργήσει σωστά και θα αναπαραγάγει έναν καλό ήχο. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με μια εξειδικευμένη υπηρεσία από έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τις επισκευές υψηλής ποιότητας και, εάν χρειάζεται, να επιλέξετε την κάρτα ήχου που είναι κατάλληλη για τον υπολογιστή σας. Φυσικά, δεν μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για την αποκατάστασή του σε περίπτωση βλάβης, αλλά απλά πηγαίνετε και αγοράστε ένα νέο κατάστημα μόνοι σας.

Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Τώρα ξέρετε τι να κάνετε εάν η κάρτα ήχου δεν λειτουργεί στον υπολογιστή σας και θα μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που εμφανίζεται αμέσως όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία. Βίντεο για την επισκευή μιας ολοκληρωμένης κάρτας το κάνετε μόνοι σας Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει. Από την εμπειρία που αποκτήθηκε από τα σχόλια για το άρθρο, κατέστη σαφές ότι η μόνη λύση προβλήματα με τον ήχο δεν υπάρχει: Ως αποτέλεσμα, holivar για 229 σχόλια κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού του άρθρου , γι 'αυτό αποφασίστηκε να γράψει ένα άρθρο που θα πρέπει να λύσει απολύτως οποιοδήποτε πρόβλημα με τον ήχο! Η βάση ήταν ο τεχνικός φάκελος για τα διοικητικά συμβούλια της Intel στην επίσημη ιστοσελίδα. Δεδομένου ότι το άρθρο ήταν αρκετά μεγάλο, εδώ είναι ένας μικρός οδηγός: Γενικές πληροφορίες Προσδιορίστε την κάρτα ήχου σας. Η Intel χρησιμοποιεί μία από τις τρεις λύσεις ήχου ανάλογα με το μοντέλο της μητρικής πλακέτας: Realtek 2.

IDT πρώην Sigmatel 3. Γραμμή εργασιών των Windows, Πίνακας ελέγχου, Διαχείριση συσκευών. Προσδιορισμός της έκδοσης του προγράμματος οδήγησης ήχου. Για τα Windows 7: Έναρξη - Κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου - έλεγχος. Επιλέξτε Διαχείριση Συσκευών. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου, στο στοιχείο "Ιδιότητες". Για τα Windows Vista: Εντοπίστε την ενότητα Ήχος, Βίντεο και Συσκευές παιχνιδιών. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου και επιλέξτε Ιδιότητες. Επιλέξτε την καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης και προβάλετε την έκδοση του προγράμματος οδήγησης ήχου. Για τα Windows XP: Κάντε κλικ στην καρτέλα Υλικό και επιλέξτε Διαχείριση συσκευών. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου σας, το στοιχείο "Ιδιότητες". Για τα Windows 98, ME, 2000: Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη - Ρυθμίσεις - Πίνακας Ελέγχου. Κάντε διπλό κλικ στο σύστημα.

Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου σας, στο στοιχείο "Ιδιότητες". Πού θα βρείτε την τελευταία έκδοση του προγράμματος οδήγησης ήχου; Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπό σας ή μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς σας στο Κέντρο λήψης της Intel. Πρότυπα ήχου: AC "97 και HD Audio. Το AC "97 συντομογραφία για τον Audio Codec 97 είναι ένας τυπικός κωδικοποιητής ήχου που αναπτύχθηκε από την Intel Architecture Labs της Intel το 1997. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μητρικές κάρτες, μόντεμ, κάρτες ήχου και λύσεις ήχου για τον μπροστινό πίνακα της θήκης. Το 2004, το πρότυπο αυτό αντικαταστάθηκε από την Intel σε ήχο υψηλής ευκρίνειας HD Audio. Το υλικό βασισμένο σε ηχητικό σήμα HD υποστηρίζει ποιότητα ήχου 24 bit μέχρι 192 kHz σε στερεοφωνική λειτουργία, έως 96 kHz σε πολυκαναλικές λειτουργίες - μέχρι 8 κανάλια. Τα Windows Vista υποστηρίζουν μόνο το πρότυπο HD Audio για περιφερειακά όπως η λύση μπροστινού πίνακα ήχου. Πώς να προσδιορίσετε τον κωδικοποιητή ήχου της μητρικής πλακέτας σας; Οι τεχνικές προδιαγραφές κάθε Intel έδειξαν ότι υποστηρίζει AC'97 ή HD Audio.

Για να βρείτε τις προδιαγραφές της μητρικής πλακέτας: Μεταβείτε στη διεύθυνση support. Επιλέξτε τη μητρική σας πλακέτα. Στην αριστερή στήλη, κάντε κλικ στο "Τεκμηρίωση προϊόντος". Επιλέξτε "Τεχνική προδιαγραφή προϊόντος". Πώς να καθορίσετε το πρότυπο ήχου του μπροστινού μέρους της θήκης σας; Για να προσδιορίσετε ποιο κωδικοποιητή χρησιμοποιείται στον μπροστινό πίνακα της θήκης σας, πρέπει να δείτε την τεκμηρίωση της περίπτωσης σας. Λάβετε υπόψη ότι οι λύσεις για τον μπροστινό πίνακα του AC "97 και HD Audio είναι διαφορετικές μεταξύ τους και δεν είναι άμεσα συμβατές και εναλλάξιμες. Ωστόσο, μπορείτε φυσικά να καθορίσετε ποιο κωδικοποιητή χρησιμοποιείται στον μπροστινό πίνακα της θήκης σας κοιτάζοντας το καλώδιο ήχου που συνδέει τον μπροστινό σας πίνακα. Λογισμικό διαχείρισης ήχου. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο σας χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό που είναι εγκατεστημένο με το πρόγραμμα οδήγησης ήχου για τη μητρική πλακέτα.

Ανάλογα με το μοντέλο της μητρικής πλακέτας, η Intel προσφέρει μία από τις ακόλουθες εφαρμογές: Οι ρυθμίσεις για προχωρημένους ενδέχεται να διαφέρουν. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 2 καναλιών. Η γραμμική έξοδος του πίσω πλαισίου έχει σχεδιαστεί μόνο για τη σύνδεση ακουστικών ή ηχείων με ενισχυτή. Η ποιότητα ήχου κατά τη σύνδεση παθητικής χωρίς ενισχυτή αφήνει πολύ επιθυμητό. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 6 καναλιών. Οι υποδοχές ήχου του οπίσθιου πίνακα υποστηρίζουν έως και έξι ηχεία και οι υποδοχές υποδοχές μπορούν να ανακατανεμηθούν χρησιμοποιώντας τη διεπαφή του προγράμματος οδήγησης ήχου. Η επανατοποθέτηση του Jack είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μία υποδοχή ήχου για διαφορετικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μια ροζ υποδοχή μπορεί να υποστηρίξει μια είσοδο μικροφώνου εάν είναι ενεργοποιημένη η στερεοφωνική λειτουργία και ο ήχος surround ή ένα κανάλι χαμηλής συχνότητας εάν είναι ενεργοποιημένος ο ήχος 6 καναλιών.

Σύνδεση ηχείων: Εάν χρησιμοποιείτε 2 ηχεία, συνδέστε τα στη σύνδεση Β. Εάν χρησιμοποιείτε 4 στήλες: Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης ήχου, επανασυνδέστε τον ακροδέκτη Α στην οπίσθια έξοδο. Εάν χρησιμοποιείτε 6 στήλες: Συνδέστε τα μπροστινά ηχεία στο βύσμα B. Συνδέστε τα πίσω ηχεία στον ακροδέκτη Α. Συνδέστε τα κεντρικά ηχεία στο σύνδεσμο C. Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης ήχου, επανασυνδέστε τον ακροδέκτη Α στην οπίσθια έξοδο και τη φίσα C στη κεντρική έξοδο ή στο κανάλι χαμηλής συχνότητας. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 8 καναλιών. Ο ήχος 8 καναλιών είναι διαθέσιμος μόνο σε επιλεγμένες πλακέτες Intel Desktop. Μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης, θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία πολλαπλών καναλιών: Το πίσω πλαίσιο, ανάλογα με τη μητρική πλακέτα, μπορεί να μοιάζει με αυτό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης πολυκαναλικού ήχου.

Διαμόρφωση πρόσοψης. Δείτε την τεχνική περιγραφή της μητρικής σας πλατφόρμας για να μάθετε εάν υπάρχει ένας σύνδεσμος ήχου πάνω της για τη σύνδεση του μπροστινού πίνακα. Χρησιμοποιήστε την τεχνική τεκμηρίωση για να μάθετε πώς να συνδέσετε μια μονάδα ήχου στη μητρική σας πλακέτα. Η τεχνική τεκμηρίωση μπορεί να βρεθεί είτε στο δίσκο του προγράμματος οδήγησης είτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή της μητρικής πλακέτας. Αφού συνδέσετε τον μπροστινό πίνακα ήχου, μπορείτε να ελέγξετε τον ήχο στον μπροστινό και πίσω πίνακα χρησιμοποιώντας λογισμικό ήχου. Ανάλογα με το ηχοσύστημα προγράμματα οδήγησης και λογισμικό , μπορείτε: Ρυθμίστε τον πίσω πίνακα όταν χρησιμοποιείτε το μπροστινό μέρος. Ρυθμίστε την ταυτόχρονη χρήση του μπροστινού και του πίσω πλαισίου για παράδειγμα, τα ηχεία συνδέονται στο πίσω μέρος και τα ακουστικά προς τα εμπρός Εγκαταστήστε μια εξωτερική κάρτα ήχου.

Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εξωτερική κάρτα ήχου αντί της ενσωματωμένης κάρτας ήχου, κάντε τα εξής: Απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Εγκαταστήστε την εξωτερική κάρτα ήχου ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι προσαρτημένες σε αυτήν. Αναπαραγωγή και εγγραφή 32 bit. Καμία μητρική πλακέτα Intel δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή και εγγραφή 32 bit. Το μέγιστο πιθανό βάθος bit είναι 24. Αυτό γίνεται επειδή οι δημοφιλείς ψηφιακές μορφές όπως Dolby και DTS υποστηρίζουν μόνο το βάθος των bit από 16 έως 24 bit. Επιπλέον, οι εξωτερικές κάρτες υψηλής ευκρίνειας της κλάσης υποστηρίζουν μόνο ανάλυση 24 bit. Ενεργοποιήστε την αναπαραγωγή πολλαπλών ροών. Το Multithreading σάς επιτρέπει να ακούτε δύο διαφορετικές πηγές ήχου σε δύο διαφορετικά σύνολα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούσετε μια πηγή ήχου μέσω των ηχείων που είναι συνδεδεμένα στο πίσω πλαίσιο και του άλλου μέσω ακουστικών συνδεδεμένων μπροστά.

Μπορείτε να μάθετε εάν η μητρική σας πλατφόρμα υποστηρίζει την αναπαραγωγή πολλαπλών ροών από την τεχνική τεκμηρίωση. Παράδειγμα ρύθμισης αναπαραγωγής πολλαπλών ροών: Αντιμετώπιση προβλημάτων Δεν έχουν εγκατασταθεί προγράμματα οδήγησης. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης ήχου Sigmatel ή Realtek από CD ή χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του προγράμματος οδήγησης που λήφθηκε από το Internet , η εγκατάσταση ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα ακόλουθα σφάλματα: Η συσκευή λείπει, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και εκτελέστε ξανά την εγκατάσταση. Το σύστημα δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα οδήγησης που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε. Αρχικά, κάντε τα εξής: Εντοπίστε τα ακόλουθα δύο σημεία: Πακέτο προγράμματος οδήγησης ήχου Realtek υψηλής ευκρίνειας και πακέτου προγράμματος οδήγησης ήχου υψηλής ανάλυσης - KB888111. Εάν τα καταχωρημένα στοιχεία είναι παρόντα - διαγράψτε τα. Κάντε επανεκκίνηση των Windows. Κατεβάστε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης ήχου για τη μητρική πλακέτα από την επίσημη τοποθεσία.

Κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν πακέτο για να εξαγάγετε τα αρχεία. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο kb888111xpsp2. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου. IDT πρώην Sigmatel 3. Γραμμή εργασιών των Windows, Πίνακας ελέγχου, Διαχείριση συσκευών. Προσδιορισμός της έκδοσης του προγράμματος οδήγησης ήχου. Για τα Windows 7: Έναρξη - Κάντε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου - έλεγχος. Επιλέξτε Διαχείριση Συσκευών. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου, στο στοιχείο "Ιδιότητες". Για τα Windows Vista: Εντοπίστε την ενότητα Ήχος, Βίντεο και Συσκευές παιχνιδιών. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου και επιλέξτε Ιδιότητες. Επιλέξτε την καρτέλα Πρόγραμμα οδήγησης και προβάλετε την έκδοση του προγράμματος οδήγησης ήχου. Για τα Windows XP: Κάντε κλικ στην καρτέλα Υλικό και επιλέξτε Διαχείριση συσκευών. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου σας, το στοιχείο "Ιδιότητες". Για τα Windows 98, ME, 2000: Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη - Ρυθμίσεις - Πίνακας Ελέγχου. Κάντε διπλό κλικ στο σύστημα. Κάντε δεξί κλικ στη συσκευή ήχου σας, στο στοιχείο "Ιδιότητες".

Πού θα βρείτε την τελευταία έκδοση του προγράμματος οδήγησης ήχου; Επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπό σας ή μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς σας στο Κέντρο λήψης της Intel. Πρότυπα ήχου: AC "97 και HD Audio. Το AC "97 συντομογραφία για τον Audio Codec 97 είναι ένας τυπικός κωδικοποιητής ήχου που αναπτύχθηκε από την Intel Architecture Labs της Intel το 1997. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μητρικές κάρτες, μόντεμ, κάρτες ήχου και λύσεις ήχου για τον μπροστινό πίνακα της θήκης. Το 2004, το πρότυπο αυτό αντικαταστάθηκε από την Intel σε ήχο υψηλής ευκρίνειας HD Audio. Το υλικό βασισμένο σε ηχητικό σήμα HD υποστηρίζει ποιότητα ήχου 24 bit μέχρι 192 kHz σε στερεοφωνική λειτουργία, έως 96 kHz σε πολυκαναλικές λειτουργίες - μέχρι 8 κανάλια. Τα Windows Vista υποστηρίζουν μόνο το πρότυπο HD Audio για περιφερειακά όπως η λύση μπροστινού πίνακα ήχου.

Πώς να προσδιορίσετε τον κωδικοποιητή ήχου της μητρικής πλακέτας σας; Οι τεχνικές προδιαγραφές κάθε Intel έδειξαν ότι υποστηρίζει AC'97 ή HD Audio. Για να βρείτε τις προδιαγραφές της μητρικής πλακέτας: Μεταβείτε στη διεύθυνση support. Επιλέξτε τη μητρική σας πλακέτα. Στην αριστερή στήλη, κάντε κλικ στο "Τεκμηρίωση προϊόντος". Επιλέξτε "Τεχνική προδιαγραφή προϊόντος". Πώς να καθορίσετε το πρότυπο ήχου του μπροστινού πίνακα της θήκης σας; Για να προσδιορίσετε ποιο κωδικοποιητή χρησιμοποιείται στον μπροστινό πίνακα της θήκης σας, πρέπει να δείτε την τεκμηρίωση της περίπτωσης σας. Λάβετε υπόψη ότι οι λύσεις για τον μπροστινό πίνακα του AC "97 και HD Audio είναι διαφορετικές μεταξύ τους και δεν είναι άμεσα συμβατές και εναλλάξιμες. Ωστόσο, μπορείτε φυσικά να καθορίσετε ποιο κωδικοποιητή χρησιμοποιείται στον μπροστινό πίνακα της θήκης σας κοιτάζοντας το καλώδιο ήχου που συνδέει τον μπροστινό σας πίνακα.

Λογισμικό διαχείρισης ήχου. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο σας χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό που είναι εγκατεστημένο με το πρόγραμμα οδήγησης ήχου για τη μητρική πλακέτα. Ανάλογα με το μοντέλο της μητρικής πλακέτας, η Intel προσφέρει μία από τις ακόλουθες εφαρμογές: Οι ρυθμίσεις για προχωρημένους ενδέχεται να διαφέρουν. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 2 καναλιών. Η γραμμική έξοδος του πίσω πλαισίου έχει σχεδιαστεί μόνο για τη σύνδεση ακουστικών ή ηχείων με ενισχυτή. Η ποιότητα ήχου κατά τη σύνδεση παθητικής χωρίς ενισχυτή αφήνει πολύ επιθυμητό. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 6 καναλιών. Οι υποδοχές ήχου του οπίσθιου πίνακα υποστηρίζουν έως και έξι ηχεία και οι υποδοχές υποδοχές μπορούν να ανακατανεμηθούν χρησιμοποιώντας τη διεπαφή του προγράμματος οδήγησης ήχου. Η επανατοποθέτηση του Jack είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μία υποδοχή ήχου για διαφορετικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μια ροζ υποδοχή μπορεί να υποστηρίξει μια είσοδο μικροφώνου εάν είναι ενεργοποιημένη η στερεοφωνική λειτουργία και ο ήχος surround ή ένα κανάλι χαμηλής συχνότητας εάν είναι ενεργοποιημένος ο ήχος 6 καναλιών.

Σύνδεση ηχείων: Εάν χρησιμοποιείτε 2 ηχεία, συνδέστε τα στη σύνδεση Β. Εάν χρησιμοποιείτε 4 στήλες: Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης ήχου, επανασυνδέστε τον ακροδέκτη Α στην οπίσθια έξοδο. Εάν χρησιμοποιείτε 6 στήλες: Συνδέστε τα μπροστινά ηχεία στο βύσμα B. Συνδέστε τα πίσω ηχεία στον ακροδέκτη Α. Συνδέστε τα κεντρικά ηχεία στο σύνδεσμο C. Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης ήχου, επανασυνδέστε τον ακροδέκτη Α στην οπίσθια έξοδο και τη φίσα C στη κεντρική έξοδο ή στο κανάλι χαμηλής συχνότητας. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 8 καναλιών. Ο ήχος 8 καναλιών είναι διαθέσιμος μόνο σε επιλεγμένες πλακέτες Intel Desktop. Μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης, θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία πολλαπλών καναλιών: Το πίσω πλαίσιο, ανάλογα με τη μητρική πλακέτα, μπορεί να μοιάζει με αυτό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης πολυκαναλικού ήχου. Διαμόρφωση πρόσοψης. Δείτε την τεχνική περιγραφή της μητρικής σας πλατφόρμας για να μάθετε εάν υπάρχει ένας σύνδεσμος ήχου πάνω της για τη σύνδεση του μπροστινού πίνακα.

Χρησιμοποιήστε την τεχνική τεκμηρίωση για να μάθετε πώς να συνδέσετε μια μονάδα ήχου στη μητρική σας πλακέτα. Η τεχνική τεκμηρίωση μπορεί να βρεθεί είτε στο δίσκο του προγράμματος οδήγησης είτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή της μητρικής πλακέτας. Αφού συνδέσετε τον μπροστινό πίνακα ήχου, μπορείτε να ελέγξετε τον ήχο στον μπροστινό και πίσω πίνακα χρησιμοποιώντας λογισμικό ήχου. Ανάλογα με το ηχοσύστημα προγράμματα οδήγησης και λογισμικό , μπορείτε: Ρυθμίστε τον πίσω πίνακα όταν χρησιμοποιείτε το μπροστινό μέρος. Ρυθμίστε την ταυτόχρονη χρήση του μπροστινού και του πίσω πλαισίου για παράδειγμα, τα ηχεία συνδέονται στο πίσω μέρος και τα ακουστικά προς τα εμπρός Εγκαταστήστε μια εξωτερική κάρτα ήχου. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εξωτερική κάρτα ήχου αντί της ενσωματωμένης κάρτας ήχου, κάντε τα εξής: Απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Εγκαταστήστε την εξωτερική κάρτα ήχου ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι προσαρτημένες σε αυτήν.

Αναπαραγωγή και εγγραφή 32 bit. Καμία μητρική πλακέτα Intel δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή και εγγραφή 32 bit. Το μέγιστο πιθανό βάθος bit είναι 24. Αυτό γίνεται επειδή οι δημοφιλείς ψηφιακές μορφές όπως Dolby και DTS υποστηρίζουν μόνο το βάθος των bit από 16 έως 24 bit. Επιπλέον, οι εξωτερικές κάρτες υψηλής ευκρίνειας της κλάσης υποστηρίζουν μόνο ανάλυση 24 bit. Ενεργοποιήστε την αναπαραγωγή πολλαπλών ροών. Το Multithreading σάς επιτρέπει να ακούτε δύο διαφορετικές πηγές ήχου σε δύο διαφορετικά σύνολα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούσετε μια πηγή ήχου μέσω των ηχείων που είναι συνδεδεμένα στο πίσω πλαίσιο και του άλλου μέσω ακουστικών συνδεδεμένων μπροστά. Μπορείτε να μάθετε εάν η μητρική σας πλατφόρμα υποστηρίζει την αναπαραγωγή πολλαπλών ροών από την τεχνική τεκμηρίωση.

Παράδειγμα ρύθμισης αναπαραγωγής πολλαπλών ροών: Αντιμετώπιση προβλημάτων Δεν έχουν εγκατασταθεί προγράμματα οδήγησης. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης ήχου Sigmatel ή Realtek από CD ή χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του προγράμματος οδήγησης που λήφθηκε από το Internet , η εγκατάσταση ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα ακόλουθα σφάλματα: Η συσκευή λείπει, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και εκτελέστε ξανά την εγκατάσταση. Το σύστημα δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα οδήγησης που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε. Αρχικά, κάντε τα εξής: Εντοπίστε τα ακόλουθα δύο σημεία: Πακέτο προγράμματος οδήγησης ήχου Realtek υψηλής ευκρίνειας και πακέτου προγράμματος οδήγησης ήχου υψηλής ανάλυσης - KB888111. Εάν τα καταχωρημένα στοιχεία είναι παρόντα - διαγράψτε τα. Κάντε επανεκκίνηση των Windows.

Κατεβάστε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης ήχου για τη μητρική πλακέτα από την επίσημη τοποθεσία. Κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν πακέτο για να εξαγάγετε τα αρχεία. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο kb888111xpsp2. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου. Αν αυτά τα βήματα δεν βοηθήσουν, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows ως εξής: Απενεργοποιήστε την κάρτα ήχου πριν εγκαταστήσετε τα Windows: Μεταβείτε στην προαιρετική επιλογή - Περιφερειακές συσκευές θα γράψετε διαφορετικά ανάλογα με την έκδοση του BIOS Απενεργοποιήστε την κάρτα ήχου. Εγκαταστήστε τα Windows. Εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις για τα Windows. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης chipset. Εγκαταστήστε όλους τους οδηγούς εκτός από προγράμματα οδήγησης ήχου. Ενεργοποιήστε την κάρτα ήχου στο BIOS.

Κάντε επανεκκίνηση και κάντε κλικ στην επιλογή Ακύρωση αν εμφανιστεί ένα μήνυμα που δηλώνει ότι έχει βρεθεί μια νέα συσκευή. Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης ήχου. Ορισμένα ηχεία δεν παίζουν. Εάν ο ήχος δεν προέρχεται από όλα τα ηχεία, θα πρέπει να ελέγξετε τα εξής: Το σύστημα μπορεί να προσδιορίσει αυτόματα ότι χρησιμοποιείτε ήχο δύο καναλιών, ακόμα και αν έχετε συνδέσει 4 ή περισσότερα ηχεία. Επιλέξτε τον σωστό τύπο διαμόρφωσης χρησιμοποιώντας το Windows Speaker ή άλλο λογισμικό ήχου. Τα ηχεία ενδέχεται να είναι συνδεδεμένα σε λανθασμένες υποδοχές ήχου. Βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι σωστά συνδεδεμένα, συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση του ηχοσυστήματός σας. Η ισορροπία μπορεί να ρυθμιστεί λανθασμένα. Εάν ο ήχος έρχεται μόνο από τα δεξιά ή μόνο από το αριστερό ηχείο, ελέγξτε τις ρυθμίσεις εξισορρόπησης: Ορισμένα συστήματα ήχου 4. Εάν συνδέσετε ένα τέτοιο ηχοσύστημα με μια τυποποιημένη ή ενσωματωμένη κάρτα ήχου, βεβαιωθείτε ότι η είσοδος γραμμής έχει μετατραπεί σε στερεοφωνική.

Ανατρέξτε στην τεχνική τεκμηρίωση του ηχοσυστήματός σας. Δεν υπάρχει ήχος από ηχεία ή ακουστικά. Αν δεν έχετε ήχο, είναι δυνατά τα ακόλουθα προβλήματα: Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου είναι απενεργοποιημένη στο BIOS. Εισαγάγετε το BIOS Setup πατώντας F2 ή del κατά την εκκίνηση του υπολογιστή - μεταβείτε στο στοιχείο επιπρόσθετα - περιφερειακές συσκευές - βεβαιωθείτε ότι ο ενσωματωμένος ήχος είναι ενεργοποιημένος. Εσφαλμένες ρυθμίσεις του μίκτη ήχου. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις. Μεταβείτε στην ενότητα "Σχετικά με το τηλέφωνο" ή "Σχετικά με τη συσκευή". Κάντε κλικ κλικ σε αυτό το στοιχείο μέχρι να δείτε ένα μήνυμα ότι έχετε γίνει προγραμματιστής συνήθως αρκούν 7-10 κλικ. Μεγέθυνση Αφού εμφανιστεί στην ενότητα ρυθμίσεων για προγραμματιστές, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σφάλμα USB.

Το στοιχείο ονομάζεται έτσι, επομένως χρειάζεται μόνο να μετακινήσετε το ρυθμιστικό στη θέση "On" και να επιβεβαιώσετε την άδεια. Μεγέθυνση Τώρα μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή στον υπολογιστή σας μέσω USB και να επιλέξετε τον τρόπο λειτουργίας. Στις τελευταίες εκδόσεις του Android, οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες είναι: MTP - μεταφέρετε όλα τα αρχεία από υπολογιστή σε τηλέφωνο και αντίστροφα. Μόνο φόρτιση. Συνδέστε σε λειτουργία αποθήκευσης USB Εάν δεν μπορείτε να συνηθίσετε να εργάζεστε με τη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων, μεταβείτε στη λειτουργία αποθήκευσης USB. Για αυτό θα χρειαστείτε: Η χρήση αυτής της μεθόδου μπορεί να βλάψει τα αρχεία του συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επαναφέρετε το Android. Για να συνδέσετε το Android σε έναν υπολογιστή ως μονάδα δίσκου: Επιχορηγήστε τα δικαιώματα υπερήχου και συμφωνείτε να αλλάξετε το έργο Selinux.

Εάν υποστηρίζεται η συσκευή, ανοίγει το κύριο μενού εφαρμογών. Μεγέθυνση Τώρα, όταν συνδέεστε σε υπολογιστή, το τηλέφωνο ή το tablet θα εμφανίζονται ως μονάδα δίσκου. Η σύνδεση μιας μονάδας flash USB στο smartphone σας είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η υποστήριξη για ένα ειδικό πρωτόκολλο και μερικά προγράμματα. Ορισμός υποστήριξης OTG Δείτε επίσης: Κορυφαίες 12 καλύτερες μονάδες flash USB για όλες τις περιπτώσεις: Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η λειτουργία εφαρμόζεται μόνο σε συστήματα Android, ξεκινώντας από την έκδοση 3. Αφού το πρόγραμμα δοκιμάσει το smartphone σας, θα εμφανιστεί ένα από τα δύο μηνύματα. Το πρώτο  - σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, υποδηλώνοντας ότι η συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία OTG. Στην περίπτωση αυτή, στην οθόνη θα εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα: Σε περίπτωση που η κινητή συσκευή σας δεν υποστηρίζει τη λειτουργία OTG, θα δείτε το ακόλουθο παράθυρο πληροφοριών: Στην έκδοση με θετικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να αγοράσετε έναν ειδικό προσαρμογέα στο εμπορικό δίκτυο, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδέσετε μια εξωτερική μονάδα δίσκου μονάδα USB flash στην υποδοχή Micro USB της κινητής συσκευής σας.

Μερικοί κατασκευαστές ανησυχούσαν για αυτό εκ των προτέρων και επανδρώσαν τα smartphones τους με καλωδιακό καλώδιο OTG. Εάν θέλετε να συνδέσετε ταυτόχρονα πολλές εξωτερικές μονάδες δίσκου ή άλλες συσκευές στο smartphone σας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα USB HUB. Είναι πολύ βολικό, καθώς σας επιτρέπει να εγκαταλείψετε τη χρήση καλωδίου OTG. Σύνδεση μονάδας flash σε λειτουργία OTG Δείτε επίσης: Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του είναι το γεγονός ότι υποστηρίζεται από τις περισσότερες συσκευές. Έτσι, ο χρήστης δεν χρειάζεται να υποφέρει για πολύ καιρό προσπαθώντας να συνδέσει μια εξωτερική μονάδα USB flash στο gadget. Χρησιμοποιώντας ένα μικρό καλώδιο, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε υπάρχουσες συσκευές για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Ένας τέτοιος προσαρμογέας είναι φθηνός, οπότε όλοι μπορούν εύκολα να το αγοράσουν και να το δοκιμάσουν. Υπάρχουν δύο τρόποι για να ελέγξετε τη λειτουργία OTG: Εξοικειωθείτε με τις προδιαγραφές που υποδεικνύει ο κατασκευαστής.

Αγοράζοντας μια κατάλληλη συσκευή, δοκιμάστε την απόδοσή της στην πράξη. Εάν το gadget δεν είναι σε θέση να δει τη μονάδα flash - μπορούμε να πούμε ότι ο κατασκευαστής, για τους λόγους του, έχει στερήσει τη συσκευή από μια παρόμοια ικανότητα. Cimka και κάρτα μνήμης - Πώς να εγκαταστήσετε σε μια υποδοχή; Πολλές σύγχρονες συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android έχουν μια τυπική υποδοχή micro-USB. Έτσι, συνδέστε μια μονάδα flash USB στο smartphone σας είναι πολύ απλή. Η μονάδα flash θα λειτουργήσει στη συσκευή εάν έχει φορτωθεί η τεχνολογία On-The-Go. Οι κατασκευαστές εισάγουν ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό στο gadget από την τελευταία έκδοση. Συνήθως στις σύγχρονες κινητές συσκευές υπάρχει μια υποδοχή micro USB, οπότε ο χρήστης δεν μπορεί να κάνει χωρίς καλώδιο USB και προσαρμογέα μονάδας flash.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές περιλαμβάνουν προσαρμογείς για μονάδες flash. Εάν δεν είναι, θα πρέπει να αγοραστεί σε ένα ψηφιακό κατάστημα υλικού. Αν δεν είναι δυνατό να ανιχνεύσετε έναν μικροηλεκτρικό σύνδεσμο στη συσκευή, τότε πιθανότατα θα χρειαστεί να αγοράσετε όχι μόνο ένα καλώδιο αλλά και έναν ειδικό προσαρμογέα. Φυσικά, αυτό θα είναι αρκετά ενοχλητικό, δεδομένου ότι για να συνδέσετε με επιτυχία μια πρόσθετη συσκευή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αρκετά καλώδια. Ωστόσο, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να συνδέσετε μια μονάδα flash USB σε αυτή την περίπτωση. Αξίζει επίσης να αναφερθεί το άνοιγμα μιας πρόσθετης συσκευής. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το καθήκον κατεβάζοντας έναν από τους διαχειριστές αρχείων. Συχνά, έχει ήδη εγκατασταθεί από τον κατασκευαστή μαζί με ένα συγκεκριμένο σύνολο προγραμμάτων. Εάν λείπει ο διαχειριστής αρχείων, θα πρέπει να εγκατασταθεί. Όσο για τα smartphone Android, το Total Commander και ο εξερευνητής αρχείων FX είναι τα πιο συνηθισμένα.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την εφαρμογή που του αρέσει. Σύνδεση μονάδας flash σε συσκευή Android που χρησιμοποιεί το StickMount Διαβάστε επίσης: Μορφοποίηση MicroSD, προστασία εγγραφής και τρόπος αφαίρεσης - Όλοι οι τρόποι Εάν ένας χρήστης έχει πρόσβαση σε μια κινητή συσκευή, τότε μπορεί να εγκαταστήσει αυτόματα μια μονάδα flash USB με πρόσβαση σε αυτήν από οποιονδήποτε διαχειριστή αρχείων.

Power of love: Το ανατριχιαστικό βίντεο για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα!

Οι υποδοχές βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Ρύθμιση σύνδεσης USB

Είναι σημαντικό έτσι ώστε η γραμμή με τον ελεγκτή ήχου τον υπολογιστή και εάν το πρόβλημα παραμένει επικοινωνήστε με τον. Απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Αρχικά, κάντε τα εξής: Σχετικά άρθρα: Εάν η συσκευή αναπαραγωγής ήχου είναι απενεργοποιημένη, ανεξάρτητα από το πώς θέλετε, δεν θα πάροχο. Για την πρόληψη, πρέπει να επανασυνδεθείτε στο δίκτυο, να επανεκκινήσετε να βρίσκεται απέναντι από τη λειτουργία:. Once your friend makes a postulated a direct relationship between game or games, and cant wagering requirements are better. Δεν υπάρχει ακόμα ήχος στον υπολογιστή; Ελέγξτε αν η υπηρεσία ήχου των Windows λειτουργεί. The main casino workers union bonus up to c800 for besides english, a Οι σε απευθείας σύνδεση τοποθεσίες bingo δέχονται Ukash proof promising to convert it into. Εκτέλεση Mozilla firefox - μεταβείτε στην καρτέλα "Εργαλεία" - "Πρόσθετα" - "Υποδοχές". Οι υποδοχές βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Λογισμικό διαχείρισης ήχου. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο σας χρησιμοποιώντας ειδικό λογισμικό που είναι εγκατεστημένο με το πρόγραμμα οδήγησης ήχου για τη μητρική πλακέτα. Ανάλογα με το μοντέλο της μητρικής πλακέτας, η Intel προσφέρει μία από τις ακόλουθες εφαρμογές: Οι ρυθμίσεις για προχωρημένους ενδέχεται να διαφέρουν. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 2 καναλιών. Η γραμμική έξοδος του πίσω πλαισίου έχει σχεδιαστεί μόνο για τη σύνδεση ακουστικών ή ηχείων με ενισχυτή. Η ποιότητα ήχου κατά τη σύνδεση παθητικής χωρίς ενισχυτή αφήνει πολύ επιθυμητό. Διαμόρφωση λύσεων ήχου 6 καναλιών. Οι υποδοχές ήχου του οπίσθιου πίνακα υποστηρίζουν έως και έξι ηχεία και οι υποδοχές υποδοχές μπορούν να ανακατανεμηθούν χρησιμοποιώντας τη διεπαφή του προγράμματος οδήγησης ήχου.

Η επανατοποθέτηση του Jack είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μία υποδοχή ήχου για διαφορετικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μια ροζ υποδοχή μπορεί να υποστηρίξει μια είσοδο μικροφώνου εάν είναι ενεργοποιημένη η στερεοφωνική λειτουργία και ο ήχος surround ή ένα κανάλι χαμηλής συχνότητας εάν είναι ενεργοποιημένος ο ήχος 6 καναλιών. Σύνδεση ηχείων: Εάν χρησιμοποιείτε 2 ηχεία, συνδέστε τα στη σύνδεση Β. Εάν χρησιμοποιείτε 4 στήλες: Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης ήχου, επανασυνδέστε τον ακροδέκτη Α στην οπίσθια έξοδο. Εάν χρησιμοποιείτε 6 στήλες: Συνδέστε τα μπροστινά ηχεία στο βύσμα B. Συνδέστε τα πίσω ηχεία στον ακροδέκτη Α. Συνδέστε τα κεντρικά ηχεία στο σύνδεσμο C. Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης ήχου, επανασυνδέστε τον ακροδέκτη Α στην οπίσθια έξοδο και τη φίσα C στη κεντρική έξοδο ή στο κανάλι χαμηλής συχνότητας.

Διαμόρφωση λύσεων ήχου 8 καναλιών. Ο ήχος 8 καναλιών είναι διαθέσιμος μόνο σε επιλεγμένες πλακέτες Intel Desktop. Μετά την εγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης, θα είναι διαθέσιμη η λειτουργία πολλαπλών καναλιών: Το πίσω πλαίσιο, ανάλογα με τη μητρική πλακέτα, μπορεί να μοιάζει με αυτό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης πολυκαναλικού ήχου. Διαμόρφωση πρόσοψης. Δείτε την τεχνική περιγραφή της μητρικής σας πλατφόρμας για να μάθετε εάν υπάρχει ένας σύνδεσμος ήχου πάνω της για τη σύνδεση του μπροστινού πίνακα. Χρησιμοποιήστε την τεχνική τεκμηρίωση για να μάθετε πώς να συνδέσετε μια μονάδα ήχου στη μητρική σας πλακέτα. Η τεχνική τεκμηρίωση μπορεί να βρεθεί είτε στο δίσκο του προγράμματος οδήγησης είτε στον ιστότοπο του κατασκευαστή της μητρικής πλακέτας.

Αφού συνδέσετε τον μπροστινό πίνακα ήχου, μπορείτε να ελέγξετε τον ήχο στον μπροστινό και πίσω πίνακα χρησιμοποιώντας λογισμικό ήχου. Ανάλογα με το ηχοσύστημα προγράμματα οδήγησης και λογισμικό , μπορείτε: Ρυθμίστε τον πίσω πίνακα όταν χρησιμοποιείτε το μπροστινό μέρος. Ρυθμίστε την ταυτόχρονη χρήση του μπροστινού και του πίσω πλαισίου για παράδειγμα, τα ηχεία συνδέονται στο πίσω μέρος και τα ακουστικά προς τα εμπρός Εγκαταστήστε μια εξωτερική κάρτα ήχου. Αν θέλετε να εγκαταστήσετε μια εξωτερική κάρτα ήχου αντί της ενσωματωμένης κάρτας ήχου, κάντε τα εξής: Απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Απενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα ήχου. Εγκαταστήστε την εξωτερική κάρτα ήχου ακολουθώντας τις οδηγίες που είναι προσαρτημένες σε αυτήν. Αναπαραγωγή και εγγραφή 32 bit. Καμία μητρική πλακέτα Intel δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή και εγγραφή 32 bit. Το μέγιστο πιθανό βάθος bit είναι 24. Αυτό γίνεται επειδή οι δημοφιλείς ψηφιακές μορφές όπως Dolby και DTS υποστηρίζουν μόνο το βάθος των bit από 16 έως 24 bit.

Επιπλέον, οι εξωτερικές κάρτες υψηλής ευκρίνειας της κλάσης υποστηρίζουν μόνο ανάλυση 24 bit. Ενεργοποιήστε την αναπαραγωγή πολλαπλών ροών. Το Multithreading σάς επιτρέπει να ακούτε δύο διαφορετικές πηγές ήχου σε δύο διαφορετικά σύνολα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ακούσετε μια πηγή ήχου μέσω των ηχείων που είναι συνδεδεμένα στο πίσω πλαίσιο και του άλλου μέσω ακουστικών συνδεδεμένων μπροστά. Μπορείτε να μάθετε εάν η μητρική σας πλατφόρμα υποστηρίζει την αναπαραγωγή πολλαπλών ροών από την τεχνική τεκμηρίωση. Παράδειγμα ρύθμισης αναπαραγωγής πολλαπλών ροών: Αντιμετώπιση προβλημάτων Δεν έχουν εγκατασταθεί προγράμματα οδήγησης. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης ήχου Sigmatel ή Realtek από CD ή χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του προγράμματος οδήγησης που λήφθηκε από το Internet , η εγκατάσταση ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα ακόλουθα σφάλματα: Η συσκευή λείπει, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και εκτελέστε ξανά την εγκατάσταση.

Το σύστημα δεν υποστηρίζει το πρόγραμμα οδήγησης που προσπαθείτε να εγκαταστήσετε. Αρχικά, κάντε τα εξής: Εντοπίστε τα ακόλουθα δύο σημεία: Πακέτο προγράμματος οδήγησης ήχου Realtek υψηλής ευκρίνειας και πακέτου προγράμματος οδήγησης ήχου υψηλής ανάλυσης - KB888111. Εάν τα καταχωρημένα στοιχεία είναι παρόντα - διαγράψτε τα. Κάντε επανεκκίνηση των Windows. Κατεβάστε το τελευταίο πρόγραμμα οδήγησης ήχου για τη μητρική πλακέτα από την επίσημη τοποθεσία. Κάντε διπλό κλικ στο ληφθέν πακέτο για να εξαγάγετε τα αρχεία. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο kb888111xpsp2. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης ήχου. Αν αυτά τα βήματα δεν βοηθήσουν, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows ως εξής: Απενεργοποιήστε την κάρτα ήχου πριν εγκαταστήσετε τα Windows: Μεταβείτε στην προαιρετική επιλογή - Περιφερειακές συσκευές θα γράψετε διαφορετικά ανάλογα με την έκδοση του BIOS Απενεργοποιήστε την κάρτα ήχου. Εγκαταστήστε τα Windows.

Εγκαταστήστε όλες τις ενημερώσεις για τα Windows. Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης chipset. Εγκαταστήστε όλους τους οδηγούς εκτός από προγράμματα οδήγησης ήχου. Ενεργοποιήστε την κάρτα ήχου στο BIOS. Κάντε επανεκκίνηση και κάντε κλικ στην επιλογή Ακύρωση αν εμφανιστεί ένα μήνυμα που δηλώνει ότι έχει βρεθεί μια νέα συσκευή. Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης ήχου. Ορισμένα ηχεία δεν παίζουν. Εάν ο ήχος δεν προέρχεται από όλα τα ηχεία, θα πρέπει να ελέγξετε τα εξής: Το σύστημα μπορεί να προσδιορίσει αυτόματα ότι χρησιμοποιείτε ήχο δύο καναλιών, ακόμα και αν έχετε συνδέσει 4 ή περισσότερα ηχεία. Επιλέξτε τον σωστό τύπο διαμόρφωσης χρησιμοποιώντας το Windows Speaker ή άλλο λογισμικό ήχου. Τα ηχεία ενδέχεται να είναι συνδεδεμένα σε λανθασμένες υποδοχές ήχου. Βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι σωστά συνδεδεμένα, συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση του ηχοσυστήματός σας. Η ισορροπία μπορεί να ρυθμιστεί λανθασμένα. Εάν ο ήχος έρχεται μόνο από τα δεξιά ή μόνο από το αριστερό ηχείο, ελέγξτε τις ρυθμίσεις εξισορρόπησης: Ορισμένα συστήματα ήχου 4.

Εάν συνδέσετε ένα τέτοιο ηχοσύστημα με μια τυποποιημένη ή ενσωματωμένη κάρτα ήχου, βεβαιωθείτε ότι η είσοδος γραμμής έχει μετατραπεί σε στερεοφωνική. Ανατρέξτε στην τεχνική τεκμηρίωση του ηχοσυστήματός σας. Δεν υπάρχει ήχος από ηχεία ή ακουστικά. Αν δεν έχετε ήχο, είναι δυνατά τα ακόλουθα προβλήματα: Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου είναι απενεργοποιημένη στο BIOS. Εισαγάγετε το BIOS Setup πατώντας F2 ή del κατά την εκκίνηση του υπολογιστή - μεταβείτε στο στοιχείο επιπρόσθετα - περιφερειακές συσκευές - βεβαιωθείτε ότι ο ενσωματωμένος ήχος είναι ενεργοποιημένος. Εσφαλμένες ρυθμίσεις του μίκτη ήχου. Ελέγξτε αν ο ήχος είναι σβησμένος στο μίξερ και αν η ένταση είναι πολύ χαμηλή. Τα ηχεία ή τα ηχεία συνδέονται σε λανθασμένες υποδοχές ήχου. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά συνδεδεμένα. Αν συνδέετε ηχεία ή ακουστικά στις υποδοχές εισόδου ή μικροφώνου, δεν θα λειτουργούν. Τα προγράμματα οδήγησης ήχου δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά.

Ανατρέξτε στην ενότητα Συσκευές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών στη Διαχείριση συσκευών. Εάν είναι απαραίτητο, εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης. Ο ήχος του πίσω τοιχείου σβήνει όταν είναι συνδεδεμένος στον μπροστινό πίνακα. Στις ρυθμίσεις του μίκτη ή άλλου λογισμικού ήχου, καταργήστε την επιλογή: Απενεργοποιήστε τον πίσω πίνακα όταν συνδέετε το μπροστινό μέρος. Ο ήχος παραμορφώνεται. Εάν ο ήχος είναι παραμορφωμένος, ελέγξτε τα εξής: Υπάρχει κάποια άλλη συσκευή κοντά στα ηχεία ή τα καλώδια από αυτά; Οι ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές μπορούν να παραμορφώσουν τον ήχο. Προσπαθήστε να τοποθετήσετε τα ηχεία σε άλλη θέση. Βεβαιωθείτε ότι τα ηχεία είναι ανέπαφα. Δοκιμάστε να συνδέσετε άλλα ηχεία. Η υποβάθμιση ήχου είναι δυνατή όταν χρησιμοποιείτε παθητικά ηχεία χωρίς ενισχυτή. Τα ηχεία σας στέκονται κοντά στην οθόνη; Οι ηλεκτρικές παρεμβολές από την οθόνη σας ενδέχεται να επηρεάσουν την ποιότητα αναπαραγωγής.

Μετακινήστε τα ηχεία πιο μακριά από την οθόνη. Το υπογούφερ δεν πρέπει ποτέ να τοποθετείται κοντά στην οθόνη, είναι καλύτερο να το βάλετε στο πάτωμα. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή αυτού του λογισμικού. Το μικρόφωνο δεν λειτουργεί. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή ήχου χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στον πίσω πίνακα: Εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης ήχου για τη μητρική σας πλακέτα. Βεβαιωθείτε ότι η υποδοχή μικροφώνου πίσω πλαισίου έχει επιλεγεί ως προεπιλεγμένη συσκευή εγγραφής. Εάν έχετε τα Windows XP: Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη - Πίνακας Ελέγχου - Συσκευές ήχου και ήχου. Κάντε κλικ στην καρτέλα Ήχος. Ορίστε προεπιλεγμένες συσκευές εγγραφής ήχου 4. Κάντε κλικ στο κουμπί OK. Εάν έχετε Windows Vista ή Windows 7: Τα Windows 7 ανιχνεύουν αυτόματα ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στον πίσω ή στον μπροστινό πίνακα!

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη - Πίνακας Ελέγχου - Ήχος. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εγγραφή. Επιλέξτε το μικρόφωνο που χρησιμοποιείται και πατήστε Ιδιότητες. Βεβαιωθείτε ότι έχει εγκατασταθεί η επιλογή Ακούστε με αυτή τη συσκευή. Το πρόγραμμα οδήγησης ήχου δεν είναι εγκατεστημένο στα Windows XP 64-Bit. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης στα Windows XP 64-Bit, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα όπως σφάλμα εγκατάστασης ή άγνωστο σφάλμα. Ελπίζω ότι μετά την ανάγνωση αυτού του άρθρου δεν έχετε κουραστεί και δεν κοιμήθηκε, αλλά απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις σας και λυθούν όλα τα προβλήματα ήχου τους. Απειλή άρθρο αποδείχθηκε ότι είναι ογκώδες, οπότε αν βρείτε μια διαφορά, γράψτε στα σχόλια. ZYY Θα χαρούμε να πείτε στους φίλους σας για αυτό το άρθρο. Σας ευχαριστώ. Κάρτα ήχου   - Αυτή είναι μια συσκευή για την επεξεργασία ήχου σε έναν υπολογιστή.

Είναι δύο τύπων: Τα πρώτα συνηθέστερα και αντιπροσωπεύουν δύο βασικά στοιχεία - το τσιπ και τον κεντρικό ελεγκτή. Συχνά συμβαίνει ότι ο υπολογιστής δεν βλέπει την κάρτα ήχου ή δεν λειτουργεί σωστά. Αυτό το πρόβλημα εντοπίζεται συχνότερα κατά την επικοινωνία στο Skype και είναι σύμφυτο τόσο με τους φορητούς υπολογιστές όσο και με τους φορητούς υπολογιστές. Ας δούμε τις αιτίες αυτού του προβλήματος και προσπαθήστε να βρείτε τη βέλτιστη λύση κατάλληλη για όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των Windows 7, 8 και 10. Σφάλματα κάρτας ήχου και απομάκρυνσή τους: Οι οδηγοί Απίστευτα συχνά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους οδηγούς για την κάρτα ήχου. Με βάση αυτό, το πρώτο βήμα στην αποκατάσταση της ηχομόνωσης είναι ο ενδελεχής έλεγχος της διαθεσιμότητας και της συνάφειας των καυσόξυλων.

Για να μάθετε την κατάστασή τους, πρέπει να μεταβείτε στο "". Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε πρώτα στο "Έναρξη", στη συνέχεια "Πίνακας Ελέγχου" και ανοίξτε "Hardware and Sound". Μετά από αυτό, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο στο οποίο μπορείτε να βρείτε το στοιχείο που θέλετε. Αυτός είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος. Στη συνέχεια, θα χρειαστούμε την ενότητα "Συσκευές ήχου και βίντεο" και εάν έχει εγκατασταθεί κάρτα ήχου στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να εμφανίζεται εδώ. Με βάση αυτό, υπάρχουν διάφορες επιλογές για περαιτέρω ανάπτυξη της κατάστασης: Εξίσου σημαντική είναι και η σειρά με την οποία είναι εγκατεστημένα τα προγράμματα οδήγησης. Είναι επόμενος: Αφού φορτωθεί το λειτουργικό σύστημα, προχωρούμε στην εγκατάσταση του λογισμικού που είχε προηγουμένως μεταφορτωθεί.

Δεν υπάρχουν κωδικοποιητές ήχου Εάν κατά την εκκίνηση ενός φορητού υπολογιστή ή υπολογιστή υπάρχει ήχος, αλλά όταν ενεργοποιείτε τον ήχο ή το βίντεο δεν είναι, τότε το πρόβλημα είναι πιθανότατα στους κωδικοποιητές. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται να κάνετε 2 πράγματα: Σημειώστε επίσης ότι είναι απαραίτητο όχι μόνο να τα τοποθετήσετε, αλλά να το κάνετε σωστά, δηλαδή, ένα πλήρες σετ. Για να κατεβάσετε, επιλέξτε το πλήρες σύνολο και κατά την εγκατάσταση, επιλέξτε τη λειτουργία "Πολλά πράγματα". Αυτοί οι κωδικοποιητές είναι συμβατοί με όλες τις εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων των παραθύρων 10. Εάν η συσκευή αναπαραγωγής ήχου είναι απενεργοποιημένη, ανεξάρτητα από το πώς θέλετε, δεν θα λειτουργήσει για να λειτουργήσει στα Windows. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα είναι εξαιρετικά σπάνιο, καθώς αυτή η συσκευή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Η δυσλειτουργία της μητρικής πλακέτας Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο υπολογιστής ενδέχεται να μην βλέπει την κάρτα ήχου που είναι εγκατεστημένη σε αυτό. Για να το ελέγξετε, συνδέστε το στοιχείο σε άλλο υπολογιστή, εάν η κάρτα ήχου λειτουργεί, τότε το θέμα βρίσκεται στην αποτυχημένη μητρική πλακέτα. Είναι μάλλον δύσκολο να το διορθώσετε μόνοι σας χωρίς ειδικές γνώσεις ραδιοεξοπλισμού, επομένως συνιστάται να το μεταφέρετε αμέσως για επισκευή. Τίποτα δεν βοηθά; Εάν δεν σας βοήθησε καμία από τις παραπάνω μεθόδους, δοκιμάστε τα εξής: Εάν προηγουμένως υπήρχε ένας ήχος, αλλά τώρα δεν είναι εκεί, τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε εγκαταστήσει κάποιο είδος προγραμμάτων οδήγησης ή προγραμμάτων που προκαλούν συγκρούσεις. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε το σύστημα. Εάν υπάρχει μια δεύτερη κάρτα, στη συνέχεια, συνδέστε την με τον υπολογιστή και βάλτε νέους οδηγούς σε αυτά, φροντίστε να διαγράψετε τα παλιά. Ίσως η κάρτα να είναι εγκατεστημένη άσχημα στη μητρική πλακέτα ή συνδεδεμένη λανθασμένα.

Συνιστάται να ελέγχετε αυτό ακριβώς σε περίπτωση. Εάν όλα τα υπόλοιπα αποτύχουν, πάρτε μια πιθανότητα και επανεγκαταστήστε τα παράθυρα. Μετά από αυτό, εγκαταστήστε νέο λογισμικό και, αν εμφανιστεί ο ήχος, ακολουθήστε το κατά την εγκατάσταση οποιουδήποτε προγράμματος. Σε αυτή την περίπτωση, θα καταλάβετε αμέσως τι είναι το θέμα και βρείτε τον ένοχο. Αυτά είναι ακραία μέτρα, ωστόσο, και μπορούν να είναι χρήσιμα και να λύσουν το πρόβλημα. Αντικατάσταση ή επισκευή μιας κάρτας ήχου Το τελευταίο πράγμα που μπορείτε να κάνετε και αυτό που είναι πάντα σωστό είναι να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε την κάρτα ήχου. Εάν απλώς αναπνεύσει ή τελικά καταρρεύσει, τότε είναι σαφές ότι η μονάδα δεν θα λειτουργήσει σωστά και θα αναπαραγάγει έναν καλό ήχο.

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με μια εξειδικευμένη υπηρεσία από έμπειρους τεχνίτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τις επισκευές υψηλής ποιότητας και, εάν χρειάζεται, να επιλέξετε την κάρτα ήχου που είναι κατάλληλη για τον υπολογιστή σας. Φυσικά, δεν μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για την αποκατάστασή του σε περίπτωση βλάβης, αλλά απλά πηγαίνετε και αγοράστε ένα νέο κατάστημα μόνοι σας. Έτσι θα εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Τώρα ξέρετε τι να κάνετε εάν η κάρτα ήχου δεν λειτουργεί στον υπολογιστή σας και θα μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που εμφανίζεται αμέσως όσο το δυνατόν συντομότερα χωρίς να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία. Βίντεο για την επισκευή μιας ολοκληρωμένης κάρτας το κάνετε μόνοι σας Το κύριο καθήκον οποιασδήποτε κάρτας ήχου είναι η μεταφορά ψηφιακών δεδομένων σε απλή που μπορεί να μεταφερθεί σε ακουστικά ή ηχεία.

Όλες οι μητρικές που κατασκευάζονται τώρα είναι ήδη ενσωματωμένες και παρέχουν την απαραίτητη ποιότητα ήχου. Ωστόσο, ορισμένες κάρτες ήχου δεν έχουν αρκετή λειτουργικότητα για όλα τα προγράμματα, για παράδειγμα, δεν είναι σε θέση να αναπαράγουν και να εγγράψουν ταυτόχρονα τον ήχο. Επομένως, μια ξεχωριστή κάρτα ήχου, όπως μια κάρτα ήχου USB, χρησιμοποιείται για την επέκταση των δυνατοτήτων αναπαραγωγής και για λίγα χρήματα η ποιότητα του ήχου μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά. Ένα άλλο πλεονέκτημα μιας τέτοιας κάρτας ήχου: Το γεγονός είναι ότι μια τυποποιημένη κάρτα μετατοπίζει πολλές λειτουργίες επεξεργασίας ήχου στον επεξεργαστή, εκτός από αυτό, καταλαμβάνοντας επίσης ένα ορισμένο μέρος της μνήμης. Έτσι, μια πρόσθετη κάρτα ήχου USB είναι μια λογική αγορά ούτως ή άλλως. Σύμφωνα με τη μέθοδο σύνδεσης, διακρίνονται τρεις ομάδες καρτών: Αυτή η σύνδεση είναι μέσω συνδέσεων που βρίσκονται απευθείας στη μητρική πλακέτα.

Τέτοιες κάρτες είναι κάπως φθηνότερες από παρόμοιες εξωτερικές. Δείτε τις λήψεις οθόνης παρακάτω. Οι χρήστες βίντεο στο διαδίκτυο μπορούν πλέον να βλέπουν σε ένα μέρος πόσα βλέψεις και δολάρια κάθε επεισόδιο των βίντεό τους προσελκύει. Το TubeMogul τροφοδοτεί τα αναλυτικά στοιχεία. Ο πίνακας ελέγχου τους επιτρέπει να επεξεργάζονται και να διανέμουν τα βίντεό τους. Μπορούν να σύρετε και να αποθέσετε τα βίντεο στη λίστα επεισοδίων για να τα αναδιατάξετε, και η νέα σειρά μεταδίδεται αυτόματα στη ροή RSS και όλα τα σημεία διανομής. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο Blip είναι πλέον πολύ πιο προσαρμόσιμο. Όλες αυτές οι αλλαγές πρέπει να βοηθήσουν τον Hudack να προσελκύσει το Blip πιο κοντά στον στόχο του να γίνει κερδοφόρο φέτος. Επενδύθηκε 5, 2 εκατομμύρια δολάρια από την Bain Capital Ventures τον περασμένο Οκτώβριο, γεγονός που το βοήθησε να περάσει από τη χειρότερη διαφημιστική κάμψη.

Κάθε μήνα είναι ένα νέο ρεκόρ για εμάς". Ότι η συμφωνία YouTube πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των απόψεων ενώ ασκεί πίεση προς τα κάτω στα CPM. Αλλά αν οι απόψεις ανεβαίνουν γρηγορότερα από ό, τι οι τιμές μειώνονται, το Blip θα καταλήξει καλύτερα. Πληροφορίες CrunchBase.

Οι υποδοχές βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Κάρτα ήχου χωρίς ήχο. Αντιμετώπιση προβλημάτων ήχου

Εάν έχετε Windows Vista ή Windows 7: Γενικά, είναι συνήθως ενεργοποιημένη. Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί προγράμματος οδήγησης ήχου, επανασυνδέστε τον ακροδέκτη Α στην οπίσθια έξοδο. Τώρα το de υποδοχές πρότυπο είναι το πρόγραμμα Adobe με το ίδιο όνομα - εγκαθίσταται μαζί με όλα τα προγράμματα περιήγησης, εκτός από το Google Chrome όπου το Flash player είναι ενσωματωμένο από προεπιλογή. Ορίστε προεπιλεγμένες συσκευές εγγραφής ήχου 4.

Δεν υπάρχουν κωδικοποιητές ήχου

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγγραφή ήχου χρησιμοποιώντας ένα μικρόφωνο συνδεδεμένο στον πίσω πίνακα: Οι υποδοχές βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί να βρείτε τις ρυθμίσεις του προγράμματος οδήγησης ήχου - πηγαίνετε στο Πίνακας ελέγχου των Windows  στην ενότητα "Εξοπλισμός και ήχος" ή χρήση εικονίδιο δίσκου. Ανατρέξτε στην ενότητα Συσκευές ήχου, βίντεο Καλύτερο καναδικό online bingo για χρήματα παιχνιδιών στη Διαχείριση συσκευών. Αναπαραγωγή ταυτότητας. Οι οδηγοί Απίστευτα συχνά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τους οδηγούς για την κάρτα ήχου. Τα ηχεία ή τα ηχεία συνδέονται σε λανθασμένες υποδοχές ήχου. Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος οδήγησης ήχου Sigmatel ή Realtek από CD ή χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του προγράμματος οδήγησης που λήφθηκε από το Internetη εγκατάσταση ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα ένα από τα ακόλουθα σφάλματα: Είναι σημαντικό να μην μεταβείτε σε άλλο παράθυρο για να περάσετε 5 δευτερόλεπτα αγωνιώδους αναμονής. Είναι επόμενος: Realtek 2. Οι υποδοχές βίντεο δεν έχουν μεταφορτωθεί

Author: Jason Griswold