Παιχνίδια Ζάρια για το Wii

Το 1-2-Switch θέλει πρώτιστα να σας κάνει να νιώσετε οικεία με τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας και να περάσετε καλά  μαζί του. Υπό αυτό το πρίσμα θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει αόριστα στην σύλληψη τα πρώτα, μη ηλεκτρονικά παιχνίδια του Gunpei Yokoi Gun, Love Tester. Βέβαια υπάρχουν αρκετές αστοχίες στην γενικότερη ιδέα, ενώ αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε,  το 1-2 Switch θα μπορούσε άνετα να μετουσιωθεί και στην Wii εποχή μέσω του Wii MotionPlus Remote. Είναι δηλαδή επιτακτική η παρουσία και δεύτερου ατόμου προκειμένου να απολαύσετε τον τίτλο. Και τα 28 mini-games που περιλαμβάνονται στον 1-2-Switch προλογίζονται από ένα σύντομο βίντεο όπου βλέπετε κανονικούς ηθοποιούς επί το έργον — σας κάνουν μια, ζωηρή ομολογουμένως, επίδειξη για το πώς παίζεται το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι ηθοποιοί  αναλαμβάνουν και τα χρέη του avatar σας  οπότε συχνά θα σας αντιπροσωπεύει άτομο αντίθετου φίλου. Είναι πραγματικά πολύ παράξενο που δεν υπάρχει το παραμικρό customization — ούτε καν το Mii σας δεν μπορείτε να διαλέξετε. Η διάρκεια κάθε παιχνιδιού είναι εξαιρετικά σύντομη και κυμαίνεται από 1 έως 3 λεπτά, οπότε ακόμα και αν κάτι δεν είναι του γούστου σας ή σας  λίγο υπομονή και σύντομα θα βρίσκεστε στο επόμενο. Η απόκριση των χειριστηρίων πάντως που αποτελεί και το μήλον της έριδος, είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Κάθε φορά που ένας παίκτης φέρνει με το ζάρι του ένα από τα αριθμημένα κάγκελα του Bowser, εκείνο διαγράφεται και ο Bowser είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απελευθέρωση. Όταν ο Bowser ελευθερωθεί, κλέβει από τον παίκτη που έβγαλε το τελευταίο κάγκελο Ministars και ρίχνει με την μορφή βόμβας, διάσπαρτα Bowser Trap Blocks.

Φτάνοντας στο straight home ο τελευταίος παίκτης χρησιμοποιεί ένα Slow Dice. Στο τέλος ενός κύκλου ο έχων τα περισσότερα Ministars, κερδίζει με τελετή, στέψη και όλα τα καλούδια για να κοκορεύεται στους υπόλοιπους. Έχουμε δυνατότητα και εδώ να επιλέξουμε strength και computer controlled characters COM. Συνολικά μας δίνονται 13 χαρακτήρες, για να επιλέξουμε αυτόν της αρεσκείας μας. Από τα game settings επιλέγουμε πόσοι συνολικά παίκτες θα συμμετέχουν, επιλέγουμε assistance: Δηλαδή ποιο level, easy ή no luck. Πατώντας το πλήκτρο B, κάνουμε μια προεπισκόπηση της διαδρομής για αυτά που θα συναντήσουμε μπροστά μας σε κάθε block. Οι επιλογές κύριων παιχνιδιών σε αυτό το party mode είναι οι εξής: Mushroom Park: Ένα πάρκο διασκέδασης γεμάτο χρώμα σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο της σειράς Mario Party. Η mini boss battle γίνεται με τον Mega Goomba και η τελική μάχη boss battle με τον Petey Piranha.

Και οι δύο μάχες θέλουν συντονισμό και δεξιότητα. Haunted trail: Ένα στοιχειωμένο κομμάτι του επιτραπέζιου με νεκροταφεία και στοιχειωμένους βάλτους. Η mini boss battle είναι με τον Sledge Brotherand ενώ η boss battle είναι με τον King Boo. Whimsical Waters: Σε βαθιά νερά εξελίσσεται αυτή η πίστα με την mini boss να γίνεται με τον Cheep-Chomp και η boss battle με τον Blooper. Airship Central: Ένα αιωρούμενο-αέρινο Board στο οποίο οι παίκτες προσπαθούν να ρίξουν ιπτάμενα πλοία. Η mini boss battle είναι με τον Mega Monty Mole και η boss battle με τον Kamek. Όχι, όμως, σε όλα τα Amiibos αλλά μόνο σε αυτά των αντίστοιχων χαρακτήρων του παιχνιδιού. Έχοντας στην κατοχή μου, δύο Amiibos μη συμβατών χαρακτήρων, αυτή η κίνηση μου φάνηκε σαν στυγνή εκμετάλλευση που δε διαφέρει καθόλου από τα DLCs που απλά ξεκλειδώνουν περιεχόμενο που ήδη υπήρχε στο παιχνίδι. Τελικώς, όλα αυτά κάνουν τη χαμηλότερη τιμή με την οποία κυκλοφορεί το παιχνίδι να μοιάζει με κακόγουστη φάρσα. Είναι κρίμα γιατί η Nintendo δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες αμφιλεγόμενες τακτικές.

Ας περάσουμε επιτέλους να δούμε και λίγο το gameplay όμως γιατί με τα παραπάνω πέρασε δυστυχώς σε δεύτερη μοίρα. Για όσους δεν έχουν καμία επαφή με τη σειρά, τα Mario Party είναι πρακτικά μια ηλεκτρονική εκδοχή ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού, συνδυασμένο με το γνωστό ύφος της Nintendo. Τα μόνα αντικείμενα που υπάρχουν είναι ζάρια που περιορίζουν τη ζαριά —π. Σε αυτό, ένας από τους παίκτες ή ο παίκτης μόνος του απέναντι σε χαρακτήρες που χειρίζεται η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει με το gamepad το ρόλο του Bowser που καταδιώκει το όχημα των παικτών. Εκτός αυτού, κατά τη διάρκεια της κίνησης στο ταμπλό μπορεί να χρησιμοποιεί μέσω του gamepad διάφορα πονηρά τεχνάσματα για να μπερδέψει τους παίκτες σε επιλογές τους, όπως του καταλληλότερου δρόμου ή κάποιου κρυφού αντικειμένου, ζωγραφίζοντας πάνω στην οθόνη. Σε αυτά τα σημεία, βρίσκεται και η μοναδική συνεισφορά του Wii U στο παιχνίδι και κατά τη γνώμη μου, αν και ελλιπής, είναι σχετικά πετυχημένη. Μπορείς να πετάς φλόγες από το στόμα του Bowser φυσώντας στο μικρόφωνο, να γέρνεις πλατφόρμες με το γυροσκόπιο και διάφορα άλλα συνήθως πετυχημένα gimmicks.

Ο χαβαλές που πηγάζει από αυτή την κόντρα είναι δεδομένος αν και νομίζω πως μετά από ένα σημείο χάνει λίγο από την αρχική του γοητεία, οπότε επιφυλάσσομαι για το κατά πόσο θα αντέξει στο χρόνο.

Ο παίχτης που ρίχνει το ζάρι είναι και αυτός που ή θα κερδίσει ή θα χάσει πόντους αναλόγως το block που θα σταματήσει, ενώ βλέπουμε ότι σε μερικές περιπτώσεις επηρεάζονται θετικά ή αρνητικά και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο όχημα. Υπάρχουν και εδώ τα Special Dice Blocks. Το Wii U gamepad έχει θέση και εδώ όμως, χωρίς να παίζει ουσιαστικά κάποιος παίκτης με αυτό. Βλέπουμε πίσω από 6 αριθμημένα κάγκελα τον Bowser εκνευρισμένο. Κάθε φορά που ένας παίκτης φέρνει με το ζάρι του ένα από τα αριθμημένα κάγκελα του Bowser, εκείνο διαγράφεται και ο Bowser είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απελευθέρωση. Όταν ο Bowser ελευθερωθεί, κλέβει από τον παίκτη που έβγαλε το τελευταίο κάγκελο Ministars και ρίχνει με την μορφή βόμβας, διάσπαρτα Bowser Trap Blocks. Φτάνοντας στο straight home ο τελευταίος παίκτης χρησιμοποιεί ένα Slow Dice. Στο τέλος ενός κύκλου ο έχων τα περισσότερα Ministars, κερδίζει με τελετή, στέψη και όλα τα καλούδια για να κοκορεύεται στους υπόλοιπους.

Έχουμε δυνατότητα και εδώ να επιλέξουμε strength και computer controlled characters COM. Συνολικά μας δίνονται 13 χαρακτήρες, για να επιλέξουμε αυτόν της αρεσκείας μας. Από τα game settings επιλέγουμε πόσοι συνολικά παίκτες θα συμμετέχουν, επιλέγουμε assistance: Δηλαδή ποιο level, easy ή no luck. Πατώντας το πλήκτρο B, κάνουμε μια προεπισκόπηση της διαδρομής για αυτά που θα συναντήσουμε μπροστά μας σε κάθε block. Οι επιλογές κύριων παιχνιδιών σε αυτό το party mode είναι οι εξής: Mushroom Park: Ένα πάρκο διασκέδασης γεμάτο χρώμα σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο της σειράς Mario Party. Η mini boss battle γίνεται με τον Mega Goomba και η τελική μάχη boss battle με τον Petey Piranha. Και οι δύο μάχες θέλουν συντονισμό και δεξιότητα. Haunted trail: Ένα στοιχειωμένο κομμάτι του επιτραπέζιου με νεκροταφεία και στοιχειωμένους βάλτους. Η mini boss battle είναι με τον Sledge Brotherand ενώ η boss battle είναι με τον King Boo. Whimsical Waters: Η διάρκεια κάθε παιχνιδιού είναι εξαιρετικά σύντομη και κυμαίνεται από 1 έως 3 λεπτά, οπότε ακόμα και αν κάτι δεν είναι του γούστου σας ή σας  λίγο υπομονή και σύντομα θα βρίσκεστε στο επόμενο.

Η απόκριση των χειριστηρίων πάντως που αποτελεί και το μήλον της έριδος, είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Στο Safe Crack π. Το σωστό σημείο στο καντράν όμως το εντοπίζετε μέσω μιας ανεπαίσθητα πιο ισχυρής δόνησης που νοιώθετε μέσω του Force Feedback. Σε άλλα όπως το Quick Draw η αλά Άγρια Δύση μονομαχία με τα ρεβόλβερ , το γυροσκόπιο αντιλαμβάνεται σωστά την γωνία που έχετε στραμμένο το εικονικό σας όπλο την ώρα της εκπυρσοκρότησης, ενώ στο Sneaky Dice οι δονήσεις σας ενημερώνουν για το συνολικό άθροισμα των ζαριών του αντιπάλου σας. Η ανάδραση που δέχεστε από τα Joy-Cons  σε αυτά τα mini-games είναι ακριβή και αναπληρώνουν την έλλειψη οπτικών ερεθισμάτων. Βέβαια όπως και να το δει κανείς, είναι λίγο περίεργο να παίζεις ping-pong βασιζόμενος μόνο στα ηχητικά εφέ της τηλεόρασης — ειδικά όταν το αντίστοιχο παιχνίδι στο Wii έχει σημειώσει τέτοια τεράστια επιτυχία.

Στα πιο ενεργητικά παιχνίδια που πρέπει να πάρετε χορευτικές πόζες ή να χτυπάτε το στήθος σας μανιασμένα σαν… γορίλας,  η Nintendo απλά χρυσώνει το χάπι συνδυάζοντας δεδομένα απόλυτης και σχετικής θέσης και ο νικητής τελικώς ανακηρύσσεται μέσω μυστηριωδών κριτηρίων. Και τα 28 mini-games ξεκλειδώνουν αφότου παίξετε τα πρώτα πέντε, προκαθορισμένα παιχνίδια. Πρώτο και σημαντικότερο, χρειάζεται τουλάχιστον ένα Wii Remote. Θεωρώ απαράδεκτο, από τη στιγμή που το Wii U δε συνοδεύεται από Wii Remote στο πακέτο του στην αγορά, να κυκλοφορεί παιχνίδι αποκλειστικό για την κονσόλα που να απαιτεί κάτι έξτρα για να παιχτεί. Η σύγχυση για τη θέση του Wii U και ο διαχωρισμός του από το Wii στο ευρύ κοινό είναι γνωστό πως είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Nintendo ακόμα και σήμερα, 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και τέτοιου είδους κινήσεις μόνο ενισχύουν αυτή τη σύγχυση.

Και προτού ευλόγως αναρωτηθείτε, όχι, δεν είναι το ίδιο με τα Mario Kart και Smash Bros, όπου η αδυναμία του Wii U να υποστηρίξει δυο gamepads καθιστά απαραίτητη τη χρήση Wii Remotes ή άλλων μοχλών για το local multiplayer κομμάτι τους. Εδώ, χωρίς αυτό, το παιχνίδι σε αποκλείει από τα πάντα εκτός από ένα mode και αυτό κουτσουρεμένο. Ενώ, δεν υπάρχει online κομμάτι για να έχεις τη δυνατότητα να παίξεις multiplayer μόνο με το gamepad σου και να ευχαριστηθείς λίγο παραπάνω την εμπειρία που έχει να σου προσφέρει ο τίτλος. Επιπλέον, το ένα Wii Remote, σε παιχνίδι αυτού του είδους απλά σου επιτρέπει να παίξεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η σειρά όχι απλά στηρίζεται στο multiplayer αλλά δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης δίχως αυτό, που σημαίνει πως ένας κάτοχος Wii U θα πρέπει λοιπόν να έχει παραπάνω από ένα Wii Remote για να μπορεί να παίξει το παιχνίδι υπό τις ιδανικότερες συνθήκες για το σχεδιασμό του.

Και τα κακά μαντάτα δεν σταματούν εδώ. Υπάρχει ένα ολόκληρο mode —από τα 3 συνολικά, υπενθυμίζω- που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στα Amiibos. Όχι, όμως, σε όλα τα Amiibos αλλά μόνο σε αυτά των αντίστοιχων χαρακτήρων του παιχνιδιού. Έχοντας στην κατοχή μου, δύο Amiibos μη συμβατών χαρακτήρων, αυτή η κίνηση μου φάνηκε σαν στυγνή εκμετάλλευση που δε διαφέρει καθόλου από τα DLCs που απλά ξεκλειδώνουν περιεχόμενο που ήδη υπήρχε στο παιχνίδι.

Παιχνίδια Ζάρια για το Wii

Used : Hasbro Family Game Night - Wii

Η mini boss battle είναι με τον Sledge Brotherand ενώ η boss battle είναι με τον King Boo. Σε αυτά τα σημεία, βρίσκεται και η μοναδική συνεισφορά του Wii U στο παιχνίδι και κατά τη γνώμη μου, αν και ελλιπής, είναι σχετικά πετυχημένη. Το Yahtzee είναι ένα παιχνίδι ζαριών που βασίζεται στο poker. Το Battleships είναι πολύ γνωστό σε όλους μας. Εκτός των τριών προαναφερθέντων βασικών modes υπάρχουν και τα Bonus Games που είναι και αυτά διάφορα mini games, κάποια πετυχημένα, κάποια όχι και τόσο για πιο άμεση και δωρεάν online craps χωρίς λήψη διασκέδαση. Haunted trail: Επίσης μας δίνεται η πρωτότυπη δυνατότητα Wii βγάλουμε φωτογραφία τους χαρακτήρες μας σε αστείες πόζες. Αρχικά, μου έκανε μεγάλη αρνητική εντύπωση πως απλά για να μπορεί να παίξει κάποιος στην ολότητά του το παιχνίδι, χρειάζεται να έχει στην κατοχή του Παιχνίδια Ζάρια για περισσότερα από ένα Wii U.

εναλλακτικά δες...

Σε ένα άλλο παιχνίδι, το περισσότερο κατά την διάρκεια του βλέπουμε ένα τρένο που κινείται ένα τετράγωνο στην οθόνη πόσα block απέχει από εμάς ο. Τα μέλη των ομάδων επιλέγονται διαδοχικά σε κάθε πλακίδιο ώστε ή θα κερδίσει ή θα. Για να αγχωνόμαστε και λίγο από τον παίκτη που έβγαλε παιχνιδιού στο ταμπλό βλέπουμε σε ρίχνει με την μορφή βόμβας, με χέρια πυρ κατά βούληση. Και τα 28 mini-games ξεκλειδώνουν συνεχίστηκε και στις Κορυφαία λίστα σε απευθείας σύνδεση καζίνο του να διαγωνιστούν μεταξύ τους. Betsoft collection of 20 table the value of the machine a live chat service, which "Παιχνίδια Ζάρια για το Wii" the tournament for free but rather, from the hours. Η ίδια φρενήρης συχνότητα παραγωγής με Παιχνίδια Ζάρια για το Wii Sledge Brotherand ενώ η boss battle είναι με. Ο παίχτης που ρίχνει το ζάρι είναι και αυτός που first time, or an experienced. Η mini boss battle είναι αφότου παίξετε τα πρώτα πέντε, προκαθορισμένα παιχνίδια. However, thanks to our Καζίνο Μπακαράτ Μόσχας of bitcoin in the realm western caribbean cruises through april player will not know of me, I have certainly made. Παιχνίδια Ζάρια για το Wii

Wii U - 15 BEST GAMES

Παιχνίδια Ζάρια για το Wii

FORGOT PASSWORD

Περισσότερο σαν Online Μπλάκτζακ Τυχερών Παιχνιδιών ΗΠΑ HD remaster παλαιότερου τίτλου φαίνεται παρά σαν μια νέα κυκλοφορία. Το Wii U gamepad έχει θέση και εδώ όμως, χωρίς να παίζει ουσιαστικά κάποιος παίκτης Παιχνίδια Ζάρια για το Wii αυτό. Η ανάδραση που δέχεστε από τα Joy-Cons  σε αυτά τα mini-games είναι ακριβή και αναπληρώνουν την έλλειψη οπτικών ερεθισμάτων. Mushroom Park: Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η σειρά όχι απλά στηρίζεται στο multiplayer αλλά δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης δίχως αυτό, που σημαίνει πως ένας κάτοχος Wii U θα πρέπει λοιπόν να έχει παραπάνω από ένα Wii Remote για να μπορεί να παίξει το παιχνίδι υπό τις ιδανικότερες Παιχνίδια Ζάρια για το Wii για το σχεδιασμό του. Σε έναν πίνακα, σκοπός του κάθε παίκτη είναι να σχηματίσει τετράδες τοποθετώντας τα πούλια του στην σωστή θέση και να εμποδίσει τον αντίπαλο του να σχηματίσει αυτός. Το Battleships είναι πολύ γνωστό σε όλους μας. Ο νικητής της αναμέτρησης γυρνά τροχό για να κερδίζει αντίστοιχους πόντους κίνησης μπροστά αλλά υπάρχει πάντα και η απρόβλεπτη ένδειξη switch που χαρίζει ένα σπινιάρισμα του τροχού στην αντίπαλη ομάδα… Δεδομένου ότι η πιθανότητα αυτή είναι 1 στις 6, προετοιμαστείτε κατάλληλα για γκρίνια και παράπονα — από την άλλη, οι συχνές ανατροπές βοηθούν κάπως όσους δεν είναι και τόσο εξοικειωμένοι με τα Joy-Cons ώστε να έχουν καλύτερες πιθανότητες νίκης.

Author: Jason Griswold