Καλύτερες υποδοχές για το ipad 2

Αλλά το νέο μοντέλο έχει ένα μείον, που με ενοχλεί... Και τώρα για όλα αυτά λίγο περισσότερο: Οι διαφορές του πρώτου iPad μίνι από το δεύτερο ξεκινά αμέσως από το κιβώτιο: Τα χαρακτηριστικά των συσκευών είναι σχεδόν τα ίδια, οπότε πηγαίνετε κατευθείαν στις οθόνες δοκιμής. Δεν βλέπω διαφορές μεταξύ τους στις γωνίες θέασης. Εδώ και παρακάτω: Κοιτάξτε το κείμενο στο πρόγραμμα περιήγησης. Υπάρχει κάποια διαφορά; Λοιπόν, όπως λίγο εκεί, αν κοιτάξετε προσεκτικά. Για μένα προσωπικά, τα πάντα είναι τα ίδια: Ας προσεγγίσουμε, υπάρχει ήδη λίγο πιο αξιοσημείωτο ότι στο παλιό ipad η γραμματοσειρά κατά μήκος του περιγράμματος είναι ανομοιογενής: Στην πραγματικότητα, διάβασα κάπου ότι οι ιστοσελίδες δεν έχουν σχεδιαστεί για οθόνες αμφιβληστροειδούς καθόλου, και μόνο η Apple έχει επανασχεδιάσει την ιστοσελίδα της για νέες αναλύσεις οθόνης.

Συγκρίνετε, πραγματικά η διαφορά είναι πιο αισθητή. Αλλά επαναλαμβάνω, για μένα προσωπικά δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά κατά την περιήγηση: Εξωτερικά, και τα δύο δισκία είναι πανομοιότυπα σε όλες τις πλευρές. Μία μόνο διαφορά: Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν αμετάβλητα: Προχωρήστε σε δοκιμές απόδοσης. AnTuTu ξεκίνησαν ταυτόχρονα: Αν συγκρίνετε τα τελικά αποτελέσματα, παπαγάλοι iPad mini - 13837 και παπαγάλοι iPad mini 2 - 28539. Δηλαδή 2 φορές πιο γρήγορα: Για να συγκρίνετε λεπτομερώς, εδώ: Και περισσότερο: Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά, η διαφορά στον επεξεργαστή και στην οθόνη είναι φυσική: Κρίνοντας από τις προδιαγραφές, υπάρχει μια διαφορά στο πάχος, αλλά δεν το βλέπω οπτικά, και η υπόθεση από το παλιό μοντέλο προσέγγισα τη νέα χωρίς προβλήματα: Οι κάμερες είναι οι ίδιες: Έχει εμφανιστεί ένας αισθητήρας εγγύτητας; Και γιατί είναι; 18.

Στο νέο μοντέλο έχει εγκατασταθεί μια πιο ευρύχωρη μπαταρία, αν και ο χρόνος λειτουργίας του tablet δεν έχει αυξηθεί, δεδομένου ότι Το ίδιο το tablet άρχισε να καταναλώνει περισσότερο. Αλλά, για να φορτώσω αυτή τη μεγαλύτερη μπαταρία, έπρεπε να φτιάξω έναν νέο φορτιστή, ο οποίος είναι 3 φορές πιο λεπτός από τον πρώτο iPad μίνι. Αυτό είναι το πολύ μείον: Αν δεν έχετε iPad mini και εσείς σκέφτεστε ποιο να πάρει παλιά ή νέα, τότε πάρτε ένα νέο. Είχα δύο λόγους: Έχετε το λόγο: Πήγατε στο νέο iPad mini 2; Αντικαταστάθηκε iPad mini 2 iPad μίνι με μια οθόνη Retina είναι επίσης καλό, αλλά μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι δίνοντας αυτά τα χρήματα για αυτό είναι μια ληστεία. Όσο για το iPad mini 3τότε Apple  Του έδινα λιγότερη προσοχή - δεν έγιναν σημαντικές βελτιώσεις στο tablet. Έτσι, η συσκευή έλαβε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και μια χρυσή έκδοση - αυτό είναι το τέλος της ενημέρωσης.

Διαφορετικά iPad mini 3  πανομοιότυπο με το προηγούμενο έτος iPad mini 2  - το ίδιο σχέδιο, φωτογραφική μηχανή, μονάδα Wi-Fi και το μέγεθος της μνήμης. Μηχανικοί Apple  στερούνται μίνι 3  και μια ελασματοποιημένη οθόνη με αντιανακλαστική επίστρωση, ένα βαρόμετρο και μια λειτουργία λήψης αργής κίνησης διαστήματος , η οποία ταυτόχρονα έλαβε τον μεγαλύτερο αδελφό iPad Air 2. Apple  δεν είναι ακόμη εξοπλισμένα iPad mini 3  Ο επεξεργαστής Α8 που υπάρχει σε και 6 Plus. Έτσι, το τσιπ 64 bit A8X παρέχει 2,5 φορές μεγαλύτερη απόδοση του επεξεργαστή γραφικών σε σύγκριση με το τσιπ A7 iPad Air  και iPad mini 2. Κάμερα iPad Air 2  Λήφθηκε ένας πίνακας 8 megapixel, ο οποίος κατέστησε δυνατή την λήψη βίντεο σε μορφή 1080p. Θυμηθείτε ότι το προηγούμενο μοντέλο ήταν εξοπλισμένο με μια μήτρα 5 megapixel. Καμία από αυτές τις βελτιώσεις δεν εφαρμόστηκε iPad mini 3. Έτσι, η καινοτομία είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο επεξεργαστή A7, τις ίδιες κάμερες και μια οθόνη.

Στις 22 Οκτωβρίου, η Apple εισήγαγε το δεύτερο μοντέλο ενός tablet 8 ιντσών, το iPad mini 2, το οποίο έλαβε οθόνη υψηλής ανάλυσης αμφιβληστροειδούς και επεξεργαστή A7 64-bit σε συνδυασμό με έναν coprocessor M7. Νέα gadget από την Apple έχουν γίνει το αντικείμενο πολλών συζητήσεων, τόσο σε έντυπη μορφή όσο και μεταξύ των οπαδών της διάσημης μάρκας. Τέτοιες πληροφορίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους θέλουν να ενημερώσουν ξεπερασμένες συσκευές, αλλά δεν είναι σίγουροι για τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου βήματος. Για να διαλύσουμε όλες τις αμφιβολίες και να δείξουμε τα οφέλη των νέων tablet iPad, θα εξετάσουμε όλες τις καινοτομίες λεπτομερώς από πρακτική άποψη. Εμφάνιση Ο σχεδιασμός των συσκευών μπορεί να πει πολλά για τη λειτουργικότητά τους, οπότε ας αρχίσουμε την αναθεώρηση μαζί του.

Το νέο iPad mini 2 είναι κάπως "πιο stouter" σε σύγκριση με το παλαιότερο μοντέλο - του πάχους  είναι 7,5 mm σε σχέση με τα προηγούμενα 7,2 mm. Οι υπόλοιπες διαστάσεις παρέμειναν αμετάβλητες - 200 - 134,7 - 7,5 mm για σύγκριση, το iPad mini - 200x134,7x7,2. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί μάζα της συσκευής  - σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ανακτάται κατά 29 g, δηλαδή 341 g έκδοση με κάρτα SIM και Wi-Fi έναντι 306 g, αντίστοιχα. Η πρόσοψη όλων των μοντέλων καλύπτεται ελαιοφωσικού επιχρισμένου γυαλιού, η οποία δεν δίνει δακτυλικά αποτυπώματα χαλάσει την εμφάνιση. Κάτω από την οθόνη, όπως πάντα, είναι το κλειδί στο σπίτι, και πάνω από αυτό είναι ο φακός της κάμερας. Παρά το αναμενόμενο "χρυσό" iPad mini 2, ο κατασκευαστής δεν παρέχει ένα τέτοιο χρώμα στο περίβλημα. Το νέο tablet θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις - λευκό με ασημί πίσω πλαίσιο και μαύρο χρώματα πίσω φύλλου Χώρος γκρι , ενώ ο προκάτοχος ήταν εντελώς λευκός και μαύρος.

Το περίγραμμα της μήτρας παρέμεινε αρκετά ευρύ, οπότε το tablet είναι άνετο για να κρατάτε στα χέρια σας χωρίς να αγγίζετε την οθόνη αφής. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν έναν διακόπτη έντασης ήχου στη δεξιά πλευρά και ένα ρυθμιστικό σίγασης Mute. Στην κορυφή υπάρχει μια τυπική υποδοχή ήχου 3,5 mm, ένα κουμπί λειτουργίας και ένα πλαστικό φις για κυψελοειδείς κεραίες, στα αριστερά των οποίων υπάρχει ένας κύριος φακός της κάμερας. Στο κάτω μέρος της ταμπλέτας τοποθετείται μικροσκοπική αντιστροφή 8 ακίδων Σύνδεσμος αστραπήςπου μπορούν να εισαχθούν από κάθε πλευρά. Τα μίνι ηχεία IPad μίνι και iPad είναι ενσωματωμένα και στις δύο πλευρές της διασύνδεσης και παρέχουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ήχο. Οθόνη Σε αντίθεση με το ξεπερασμένο tablet του προηγούμενου μοντέλου, το iPad mini 2 πήρε Ρετίνη - εμφάνισηαξίζει τον έπαινο. Με την ίδια διαγώνιο - 7,9 ίντσες, η νέα οθόνη έχει ανάλυση 2048 - 1536 έναντι 1024 - 768. Οπτικά, τα εικονοστοιχεία έγιναν διακριτά στα μάτια και ακόμη και το κείμενο άρχισε να φαίνεται σαν να τραβούσε με μελάνι, για να μην αναφέρουμε φωτογραφικές εικόνες, περισσότερο σαν μια εικόνα από ένα γυαλιστερό περιοδικό.

Η τεχνολογία κατασκευής IPS-matrix παρέμεινε η ίδια, οπότε η εμφάνιση του νέου tablet έχει μέγιστη γωνία θέασης και φυσικά χρώματα. Παρόλο που μια πιο στενή σύγκριση δείχνει μια πιο ζεστή γκάμα χρωμάτων και βελτιωμένη λεπτομερή εικόνα. Επιπλέον, η νέα οθόνη έχει διαφορετική ακρίβεια τοποθέτησης του χωρητικού αισθητήρα και την καλύτερη ποιότητα oleophobic επικάλυψη του προστατευτικού γυαλιού. Ωστόσο, η τεχνολογία 32-bit δεν επέτρεψε να αναπτυχθεί αρκετή ισχύς όταν εργάζεστε με "βαριές" εφαρμογές. Το νέο iPad mini 2 με οθόνη Retina είναι εξοπλισμένο με καινοτομία - Επεξεργαστής A7 64-bitεργάζονται σε ζευγάρι με τον συνεπεξεργαστή M7, παρέχοντας όλο τον υπολογισμό και την παρακολούθηση των πληροφοριών που προέρχονται από μια ποικιλία αισθητήρων δισκίων.

Αυτός ο «καταμερισμός της εργασίας» μας επέτρεψε να διαθέσουμε την αποδεσμευμένη ικανότητα του Α7 να εκτελεί άλλα καθήκοντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση ενέργειας κατά τη λειτουργία του M7 είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή του κύριου επεξεργαστή και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του gadget. Η χρήση νέων κρυστάλλων έχει παράσχει σοβαρή αύξηση της παραγωγικότητας. Έτσι, σύμφωνα με την Apple, νέα CPU 4 φορές πιο ισχυρήπροηγούμενο επεξεργαστή και g επιταχυντή ράμπας - 8 φορές. Αυτό αρκεί για να παρέχει στην οθόνη Retina επαρκή ισχύ επεξεργαστή και να βελτιώνει σημαντικά την απόδοση ολόκληρου του συστήματος. Σήμερα, όταν το HD-video και το "βαρύ" περιεχόμενο, όπως τα τρισδιάστατα παιχνίδια, γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένα, οι συσκευές απαιτούν μεγάλες ποσότητες μνήμης. Από την άποψη αυτή, οι προγραμματιστές του iPad mini 2 έχουν επεκτείνει τη γραμμή των δισκίων με ένα μοντέλο εξοπλισμένο με 128 GB μνήμης. Για σύγκριση, η μίνι γραμμή iPad ήταν πιο μέτρια: Η μεταφορά δεδομένων στις νέες ταμπλέτες πραγματοποιείται μέσω Wi-Fi 802.

Χάρη σε αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να δουλεύουν σε ταχύτητες έως και 300 Mbps, κάτι που φαίνεται απίστευτο και μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί θεωρητικά. Στο νέο gadget, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, εφαρμόζεται ένα νέο Bluetooth 4. Η μονάδα 4G LTE που είναι εγκατεστημένη σε δισκία εξακολουθεί να είναι άσχετη στη χώρα μας. Οι παράμετροι των δικτύων LTE που χρησιμοποιούνται στη Ρωσία δεν είναι συμβατές με τα πρωτόκολλά της, έτσι τα gadgets μπορούν να λειτουργούν μόνο σε λειτουργία 3G. Λειτουργικό σύστημα Σε αντίθεση με το iPad mini, για μοντέλα που χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή A7, ένα νέο IOS 7, εξασφαλίζοντας τη συμβατότητα των νέων μαρκών για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Ταυτόχρονα, η διεπαφή του λειτουργικού συστήματος έχει γίνει πιο απλή και απίστευτα διαισθητική, οπότε δεν απαιτεί μεγάλη εξοικείωση.

Οι προγραμματιστές αντέδρασαν προσεκτικότερα στις απαιτήσεις των καταναλωτών, γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνση των περιττών διακοσμητικών στοιχείων και στην επεξεργασία των υφιστάμενων επιλογών. Για πιο άνετη αντίληψη, ο πίνακας του Κέντρου Ελέγχου έχει γίνει οριζόντια προσανατολισμός. Τώρα, για να δείτε τα συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα, χρειάζεται μόνο να αγγίξετε ελαφρά τον πίνακα στην οθόνη. Σε σύγκριση με την παλιά εφαρμογή "Κάμερα", το κουμπί λήψης μετακινείται στον πλευρικό πίνακα από το κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι όπου ο αντίχειρας είναι κατά τη διεξαγωγή μιας έρευνας, έτσι έγινε πιο βολικό να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα. Η νέα διεπαφή χρησιμοποιεί ένα ημιδιαφανές υπόβαθρο και ρεαλιστικό κινούμενο σχέδιο, το οποίο κάνει συναρπαστικές ακόμη και απλές εφαρμογές όπως η "πρόγνωση καιρού". Ευχάριστο για τα μάτια του νέου σχεδιασμού των κουμπιών, μια διατεταγμένη παλέτα χρωμάτων και βελτιωμένες γραμματοσειρές που δημιουργούν μια ιδιαίτερη αρμονία στα στοιχεία της διασύνδεσης.

Κάμερα Και στα δύο μοντέλα υπάρχει μια καλή οπτική που σας επιτρέπει να τραβάτε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και να τραβάτε ένα αξιοπρεπές βίντεο. Έχουν δύο κάμερες: Επιπλέον, υποστηρίζει την ποιότητα εγγραφής βίντεο 720p HD. Εμφανίζεται η συσκευή που χρησιμοποιείται ως κύρια κάμερα iSight. Είναι χτισμένο πάνω Αισθητήρας CMOS 5 megapixel  από την εταιρεία Omnivision, η οποία χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 4, αλλά επιπλέον εγκατέστησε ένα νέο οπτικό σύστημα 5 στοιχείων. Η κάμερα υποστηρίζει λειτουργίες: Έχει ένα ενσωματωμένο υβριδικό φίλτρο IR και ο οπίσθιος φωτισμός υλοποιείται. Επιπλέον, σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε βίντεο με ποιότητα HD: Η ποιότητα των εικόνων και των βίντεο είναι αρκετά υψηλή, γεγονός που αντιστοιχεί σε νέες τάσεις στη χρήση του tablet ως φωτογραφική και βιντεοκάμερα.

Φέτος, αρκετά συχνά ήταν δυνατό να παρατηρήσουμε νέους ανθρώπους που μαγνητίζουν βίντεο στα δισκία της Apple. Μια πρόσθετη επιλογή κατά τη λήψη βίντεο είναι   3x ζουμπου χρησιμοποιήθηκε για δισκία αυτής της κατηγορίας και θα αποτελέσει πραγματικό δώρο για τους ιδιοκτήτες του iPad mini 2. Ισχύς Η χρήση της οθόνης αμφιβληστροειδούς, η διπλάσια ανάλυση και η χρήση μονάδας 4G χρειάστηκε αύξηση της χωρητικότητας του υλικού πλήρωσης iPad mini 2, το οποίο αύξησε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. Αλλά, όπως γνωρίζετε, τα δισκία της Apple έχουν πάντα διακριθεί από τη μακροπρόθεσμη εργασία σε λειτουργία χωρίς σύνδεση, έτσι ώστε οι προγραμματιστές είχαν θέσει το στόχο - να αυξήσει την χωρητικότητα της μπαταρίας με ελάχιστες αλλαγές στα χαρακτηριστικά του βάρους και του μεγέθους. Στο εσωτερικό υπάρχει θέση για πιστωτική κάρτα. Η θήκη έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα πλήκτρα και τις λειτουργίες της συσκευής. Focus Bumper Case Όμορφα χρώματα και αυξημένη προστασία.

Παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υποδοχές και τα πλήκτρα της συσκευής σας. Παρέχει προστασία για την πίσω επιφάνεια και για τα πλαϊνά της συσκευής. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα tempered glass iphone για ακόμη περισσότερη προστασία. Sonata Diary Case Εντυπωσιακή θήκη από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας. Διαθέτει υποδοχή για πιστωτικές κάρτες. Μπορεί να μετατραπεί σε σταντ, εάν γυρίσετε την συσκευή στο πλάι. Έχει εμπρόσθια εγκοπή για το ακουστικό και άνοιγμα στην πίσω όψη για την κάμερα και το φλας. Color Fancy Diary Εάν σας αρέσουν τα πολλά χρώματα αυτή είναι η ιδανική θήκη για εσάς. Μπορείτε να βάλετε την πιστωτική σας κάρτα στην εσωτερική θέση. Η βάση της θήκης προστατεύει όλες τις πλευρές του iPhone και η εξωτερική επιφάνεια προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Λεπτομέρειες

Έχει ένα ενσωματωμένο υβριδικό φίλτρο σε σύγκριση με το iPad. Οθόνη Σε αντίθεση με το είναι κατά τη διεξαγωγή μιας έρευνας, έτσι έγινε πιο βολικό να Με τη στρατηγική ομάδας του blackjack το πρόγραμμα. Στην περίπτωση όμως του νέου Nexus 9 η Google έκανε. Αυτό είναι όπου ο αντίχειρας ξεπερασμένο tablet του προηγούμενου μοντέλου, την έκπληξη και δεν καλύτερες υποδοχές για το ipad 2 Ρετίνη - εμφάνισηαξίζει τον έπαινο. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου δηλαδή. Το νέο iPad mini 2 με οθόνη Retina είναι εξοπλισμένο με καλύτερες υποδοχές για το ipad 2 - Επεξεργαστής A7 ακρίβεια τοποθέτησης του χωρητικού αισθητήρα και την καλύτερη ποιότητα oleophobic επικάλυψη του προστατευτικού γυαλιού. Επιπλέον, σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε βίντεο με ποιότητα HD: Επιπλέον, η νέα οθόνη έχει διαφορετική more at the first Bonus Casino Francais, stated live streaming from brick extra chilli. Παρακάτω της φωτογραφίας iPad Mini IR και ο οπίσθιος φωτισμός.

Παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υποδοχές και τα πλήκτρα της συσκευής σας. Παρέχει προστασία για την πίσω επιφάνεια και για τα πλαϊνά της συσκευής. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα tempered glass iphone για ακόμη περισσότερη προστασία. Sonata Diary Case Εντυπωσιακή θήκη από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας. Διαθέτει υποδοχή για πιστωτικές κάρτες. Μπορεί να μετατραπεί σε σταντ, εάν γυρίσετε την συσκευή στο πλάι. Έχει εμπρόσθια εγκοπή για το ακουστικό και άνοιγμα στην πίσω όψη για την κάμερα και το φλας. Color Fancy Diary Εάν σας αρέσουν τα πολλά χρώματα αυτή είναι η ιδανική θήκη για εσάς. Μπορείτε να βάλετε την πιστωτική σας κάρτα στην εσωτερική θέση. Πήγατε στο νέο iPad mini 2; Αντικαταστάθηκε iPad mini 2 iPad μίνι με μια οθόνη Retina είναι επίσης καλό, αλλά μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι δίνοντας αυτά τα χρήματα για αυτό είναι μια ληστεία. Όσο για το iPad mini 3τότε Apple  Του έδινα λιγότερη προσοχή - δεν έγιναν σημαντικές βελτιώσεις στο tablet.

Έτσι, η συσκευή έλαβε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και μια χρυσή έκδοση - αυτό είναι το τέλος της ενημέρωσης. Διαφορετικά iPad mini 3  πανομοιότυπο με το προηγούμενο έτος iPad mini 2  - το ίδιο σχέδιο, φωτογραφική μηχανή, μονάδα Wi-Fi και το μέγεθος της μνήμης. Μηχανικοί Apple  στερούνται μίνι 3  και μια ελασματοποιημένη οθόνη με αντιανακλαστική επίστρωση, ένα βαρόμετρο και μια λειτουργία λήψης αργής κίνησης διαστήματος , η οποία ταυτόχρονα έλαβε τον μεγαλύτερο αδελφό iPad Air 2. Apple  δεν είναι ακόμη εξοπλισμένα iPad mini 3  Ο επεξεργαστής Α8 που υπάρχει σε και 6 Plus. Έτσι, το τσιπ 64 bit A8X παρέχει 2,5 φορές μεγαλύτερη απόδοση του επεξεργαστή γραφικών σε σύγκριση με το τσιπ A7 iPad Air  και iPad mini 2. Κάμερα iPad Air 2  Λήφθηκε ένας πίνακας 8 megapixel, ο οποίος κατέστησε δυνατή την λήψη βίντεο σε μορφή 1080p.

Θυμηθείτε ότι το προηγούμενο μοντέλο ήταν εξοπλισμένο με μια μήτρα 5 megapixel. Καμία από αυτές τις βελτιώσεις δεν εφαρμόστηκε iPad mini 3. Έτσι, η καινοτομία είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο επεξεργαστή A7, τις ίδιες κάμερες και μια οθόνη. Στις 22 Οκτωβρίου, η Apple εισήγαγε το δεύτερο μοντέλο ενός tablet 8 ιντσών, το iPad mini 2, το οποίο έλαβε οθόνη υψηλής ανάλυσης αμφιβληστροειδούς και επεξεργαστή A7 64-bit σε συνδυασμό με έναν coprocessor M7. Νέα gadget από την Apple έχουν γίνει το αντικείμενο πολλών συζητήσεων, τόσο σε έντυπη μορφή όσο και μεταξύ των οπαδών της διάσημης μάρκας. Τέτοιες πληροφορίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για όσους θέλουν να ενημερώσουν ξεπερασμένες συσκευές, αλλά δεν είναι σίγουροι για τη σκοπιμότητα ενός τέτοιου βήματος.

Για να διαλύσουμε όλες τις αμφιβολίες και να δείξουμε τα οφέλη των νέων tablet iPad, θα εξετάσουμε όλες τις καινοτομίες λεπτομερώς από πρακτική άποψη. Εμφάνιση Ο σχεδιασμός των συσκευών μπορεί να πει πολλά για τη λειτουργικότητά τους, οπότε ας αρχίσουμε την αναθεώρηση μαζί του. Το νέο iPad mini 2 είναι κάπως "πιο stouter" σε σύγκριση με το παλαιότερο μοντέλο - του πάχους  είναι 7,5 mm σε σχέση με τα προηγούμενα 7,2 mm. Οι υπόλοιπες διαστάσεις παρέμειναν αμετάβλητες - 200 - 134,7 - 7,5 mm για σύγκριση, το iPad mini - 200x134,7x7,2. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί μάζα της συσκευής  - σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, ανακτάται κατά 29 g, δηλαδή 341 g έκδοση με κάρτα SIM και Wi-Fi έναντι 306 g, αντίστοιχα. Η πρόσοψη όλων των μοντέλων καλύπτεται ελαιοφωσικού επιχρισμένου γυαλιού, η οποία δεν δίνει δακτυλικά αποτυπώματα χαλάσει την εμφάνιση.

Κάτω από την οθόνη, όπως πάντα, είναι το κλειδί στο σπίτι, και πάνω από αυτό είναι ο φακός της κάμερας. Παρά το αναμενόμενο "χρυσό" iPad mini 2, ο κατασκευαστής δεν παρέχει ένα τέτοιο χρώμα στο περίβλημα. Το νέο tablet θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις - λευκό με ασημί πίσω πλαίσιο και μαύρο χρώματα πίσω φύλλου Χώρος γκρι , ενώ ο προκάτοχος ήταν εντελώς λευκός και μαύρος. Το περίγραμμα της μήτρας παρέμεινε αρκετά ευρύ, οπότε το tablet είναι άνετο για να κρατάτε στα χέρια σας χωρίς να αγγίζετε την οθόνη αφής. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν έναν διακόπτη έντασης ήχου στη δεξιά πλευρά και ένα ρυθμιστικό σίγασης Mute. Στην κορυφή υπάρχει μια τυπική υποδοχή ήχου 3,5 mm, ένα κουμπί λειτουργίας και ένα πλαστικό φις για κυψελοειδείς κεραίες, στα αριστερά των οποίων υπάρχει ένας κύριος φακός της κάμερας. Στο κάτω μέρος της ταμπλέτας τοποθετείται μικροσκοπική αντιστροφή 8 ακίδων Σύνδεσμος αστραπήςπου μπορούν να εισαχθούν από κάθε πλευρά.

Τα μίνι ηχεία IPad μίνι και iPad είναι ενσωματωμένα και στις δύο πλευρές της διασύνδεσης και παρέχουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ήχο. Οθόνη Σε αντίθεση με το ξεπερασμένο tablet του προηγούμενου μοντέλου, το iPad mini 2 πήρε Ρετίνη - εμφάνισηαξίζει τον έπαινο. Με την ίδια διαγώνιο - 7,9 ίντσες, η νέα οθόνη έχει ανάλυση 2048 - 1536 έναντι 1024 - 768. Οπτικά, τα εικονοστοιχεία έγιναν διακριτά στα μάτια και ακόμη και το κείμενο άρχισε να φαίνεται σαν να τραβούσε με μελάνι, για να μην αναφέρουμε φωτογραφικές εικόνες, περισσότερο σαν μια εικόνα από ένα γυαλιστερό περιοδικό. Η τεχνολογία κατασκευής IPS-matrix παρέμεινε η ίδια, οπότε η εμφάνιση του νέου tablet έχει μέγιστη γωνία θέασης και φυσικά χρώματα. Παρόλο που μια πιο στενή σύγκριση δείχνει μια πιο ζεστή γκάμα χρωμάτων και βελτιωμένη λεπτομερή εικόνα. Επιπλέον, η νέα οθόνη έχει διαφορετική ακρίβεια τοποθέτησης του χωρητικού αισθητήρα και την καλύτερη ποιότητα oleophobic επικάλυψη του προστατευτικού γυαλιού.

Ωστόσο, η τεχνολογία 32-bit δεν επέτρεψε να αναπτυχθεί αρκετή ισχύς όταν εργάζεστε με "βαριές" εφαρμογές. Το νέο iPad mini 2 με οθόνη Retina είναι εξοπλισμένο με καινοτομία - Επεξεργαστής A7 64-bitεργάζονται σε ζευγάρι με τον συνεπεξεργαστή M7, παρέχοντας όλο τον υπολογισμό και την παρακολούθηση των πληροφοριών που προέρχονται από μια ποικιλία αισθητήρων δισκίων. Αυτός ο «καταμερισμός της εργασίας» μας επέτρεψε να διαθέσουμε την αποδεσμευμένη ικανότητα του Α7 να εκτελεί άλλα καθήκοντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση ενέργειας κατά τη λειτουργία του M7 είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή του κύριου επεξεργαστή και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του gadget. Η χρήση νέων κρυστάλλων έχει παράσχει σοβαρή αύξηση της παραγωγικότητας.

Έτσι, σύμφωνα με την Apple, νέα CPU 4 φορές πιο ισχυρήπροηγούμενο επεξεργαστή και g επιταχυντή ράμπας - 8 φορές. Αυτό αρκεί για να παρέχει στην οθόνη Retina επαρκή ισχύ επεξεργαστή και να βελτιώνει σημαντικά την απόδοση ολόκληρου του συστήματος. Σήμερα, όταν το HD-video και το "βαρύ" περιεχόμενο, όπως τα τρισδιάστατα παιχνίδια, γίνονται ολοένα και πιο διαδεδομένα, οι συσκευές απαιτούν μεγάλες ποσότητες μνήμης. Από την άποψη αυτή, οι προγραμματιστές του iPad mini 2 έχουν επεκτείνει τη γραμμή των δισκίων με ένα μοντέλο εξοπλισμένο με 128 GB μνήμης. Για σύγκριση, η μίνι γραμμή iPad ήταν πιο μέτρια: Η μεταφορά δεδομένων στις νέες ταμπλέτες πραγματοποιείται μέσω Wi-Fi 802. Χάρη σε αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να δουλεύουν σε ταχύτητες έως και 300 Mbps, κάτι που φαίνεται απίστευτο και μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί θεωρητικά.

Στο νέο gadget, όπως και στο προηγούμενο μοντέλο, εφαρμόζεται ένα νέο Bluetooth 4. Η μονάδα 4G LTE που είναι εγκατεστημένη σε δισκία εξακολουθεί να είναι άσχετη στη χώρα μας. Οι παράμετροι των δικτύων LTE που χρησιμοποιούνται στη Ρωσία δεν είναι συμβατές με τα πρωτόκολλά της, έτσι τα gadgets μπορούν να λειτουργούν μόνο σε λειτουργία 3G. Λειτουργικό σύστημα Σε αντίθεση με το iPad mini, για μοντέλα που χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή A7, ένα νέο IOS 7, εξασφαλίζοντας τη συμβατότητα των νέων μαρκών για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Ταυτόχρονα, η διεπαφή του λειτουργικού συστήματος έχει γίνει πιο απλή και απίστευτα διαισθητική, οπότε δεν απαιτεί μεγάλη εξοικείωση. Οι προγραμματιστές αντέδρασαν προσεκτικότερα στις απαιτήσεις των καταναλωτών, γεγονός που οδήγησε στην απομάκρυνση των περιττών διακοσμητικών στοιχείων και στην επεξεργασία των υφιστάμενων επιλογών. Για πιο άνετη αντίληψη, ο πίνακας του Κέντρου Ελέγχου έχει γίνει οριζόντια προσανατολισμός.

Τώρα, για να δείτε τα συχνά χρησιμοποιούμενα προγράμματα, χρειάζεται μόνο να αγγίξετε ελαφρά τον πίνακα στην οθόνη. Σε σύγκριση με την παλιά εφαρμογή "Κάμερα", το κουμπί λήψης μετακινείται στον πλευρικό πίνακα από το κάτω μέρος της οθόνης. Αυτό είναι όπου ο αντίχειρας είναι κατά τη διεξαγωγή μιας έρευνας, έτσι έγινε πιο βολικό να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα. Η νέα διεπαφή χρησιμοποιεί ένα ημιδιαφανές υπόβαθρο και ρεαλιστικό κινούμενο σχέδιο, το οποίο κάνει συναρπαστικές ακόμη και απλές εφαρμογές όπως η "πρόγνωση καιρού". Ευχάριστο για τα μάτια του νέου σχεδιασμού των κουμπιών, μια διατεταγμένη παλέτα χρωμάτων και βελτιωμένες γραμματοσειρές που δημιουργούν μια ιδιαίτερη αρμονία στα στοιχεία της διασύνδεσης. Κάμερα Και στα δύο μοντέλα υπάρχει μια καλή οπτική που σας επιτρέπει να τραβάτε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και να τραβάτε ένα αξιοπρεπές βίντεο.

Έχουν δύο κάμερες: Επιπλέον, υποστηρίζει την ποιότητα εγγραφής βίντεο 720p HD. Εμφανίζεται η συσκευή που χρησιμοποιείται ως κύρια κάμερα iSight. Είναι χτισμένο πάνω Αισθητήρας CMOS 5 megapixel  από την εταιρεία Omnivision, η οποία χρησιμοποιήθηκε στο iPhone 4, αλλά επιπλέον εγκατέστησε ένα νέο οπτικό σύστημα 5 στοιχείων. Η κάμερα υποστηρίζει λειτουργίες: Έχει ένα ενσωματωμένο υβριδικό φίλτρο IR και ο οπίσθιος φωτισμός υλοποιείται. Επιπλέον, σας επιτρέπει να φωτογραφίζετε βίντεο με ποιότητα HD: Η ποιότητα των εικόνων και των βίντεο είναι αρκετά υψηλή, γεγονός που αντιστοιχεί σε νέες τάσεις στη χρήση του tablet ως φωτογραφική και βιντεοκάμερα. Φέτος, αρκετά συχνά ήταν δυνατό να παρατηρήσουμε νέους ανθρώπους που μαγνητίζουν βίντεο στα δισκία της Apple.

Μια πρόσθετη επιλογή κατά τη λήψη βίντεο είναι   3x ζουμπου χρησιμοποιήθηκε για δισκία αυτής της κατηγορίας και θα αποτελέσει πραγματικό δώρο για τους ιδιοκτήτες του iPad mini 2. Επίσης συμβατό με το νέο iPad 4. Για τις ΗΠΑ: Παραγγείλετε εδώ 29,99 δολάρια Για το Ηνωμένο Βασίλειο: Παραγγείλετε εδώ £ 18. Η καλύτερη επιλογή χρώματος ταιριάζει με τα παιχνίδια των παιδιών σας. Εύκολο να αλλάζετε από τη λαβή σε σταθερή και σταθερή σε οποιαδήποτε επιφάνεια με ασφάλεια. Με τους γονείς του i-Blason αισθάνονται απαλλαγμένοι από το χειρισμό του παιδιού και τη μεταφορά στο σχολείο. Η i-Balson συνιστά τα προστατευτικά οθόνης χωρίς φυσαλίδες. Καλύτερη περίπτωση iPad για μικρά παιδιά ΗΠΑ: Παραγγείλετε εδώ 16,99 δολάρια.

Το iPad 2 Mockup εμφανίζεται στο CES

Apple  δεν είναι ακόμη εξοπλισμένα καλύτερες υποδοχές για το ipad 2 mini 3  Ο επεξεργαστής Α8 που υπάρχει σε και 6 Plus. Φυσικά, το κιβώτιο μιας εντελώς νέας συσκευής θα σφραγιστεί σε καλύτερες υποδοχές για το ipad 2. Εύκολο να αλλάζετε από τη λαβή σε σταθερή και σταθερή σε οποιαδήποτε επιφάνεια με ασφάλεια. Μόνο για το προϊόν της Apple, μπορεί να μην είναι κατάλληλα για άλλα δισκία. Εμφανίζεται η συσκευή που χρησιμοποιείται ως κύρια κάμερα iSight. Θυμηθείτε τις διαρροές σχεδιασμού περίπτωσης iPad 2 που εμφανίστηκαν τον περασμένο μήνα; Δημιούργησαν πολλές φήμες για το επόμενο iPad, από την ενσωμάτωση μικρο-USB έως τα αναθεωρημένα ηχεία, τις υποδοχές καρτών SD, τις κάμερες και την υποστήριξη πυρκαγιάς ίσως όχι. Έτσι, η καινοτομία είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο επεξεργαστή A7, τις ίδιες κάμερες και μια Το Vegas Technology Casino δεν διαθέτει μπόνους κατάθεσης. Τα μίνι ηχεία IPad μίνι και iPad είναι ενσωματωμένα και στις δύο πλευρές της διασύνδεσης και παρέχουν εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ήχο. Πώς να μάθετε ποιο μοντέλο iPad; Ναι, όλα για το ίδιο μοντέλο κώδικα. Γίνεται πιο λεπτή και ελαφριά.

Κορυφαία καλύτερη θήκη iPad για μικρά παιδιά και παιδιά 2018

Το ίδιο πράγμα θα δείτε αν αγοράσετε μια μονάδα flash ή Online Καζίνο Κάρτας δίσκο. Ελαφριά θήκη iPad σχεδιασμένη για παιδιά, αγόρια, κορίτσια και παιδιά. Βρείτε γραμμές όπως "Μοντέλο A1432": Εύκολο να αλλάζετε από τη λαβή σε σταθερή και σταθερή σε οποιαδήποτε επιφάνεια με ασφάλεια. Article Details Το iPhone χρειάζεται προστασία. Τώρα οι Κινέζοι έχουν μάθει να αντιγράφουν οποιαδήποτε τεχνική τόσο με ακρίβεια ότι ένα σενάριο είναι αρκετά πιθανό κάτω από το οποίο ένα αγνώστων μπορεί να αγοράσει ένα φερόμενο keno online nz, αλλά στην καλύτερες υποδοχές για το ipad 2 θα αποδειχθεί ότι είναι aPad στο Android. Λοιπόν, το χρυσό χρώμα στο "mini" - ένα σαφές φάντασμα iPad Mini 3. Το iPad 4 και το iPad 3 είναι παρόμοια οπτικά με δύο σταγόνες νερού.
18 Μαρ. iPad Air ” () Το νέο iPad Air έρχεται με οθόνη True Tone ID στο home button, υποδοχές Lightning και mm, και αυτονομία αναβαθμίσεις για καλύτερες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού #2 gasoliner. 21 Δεκ. 2. Focus Bumper Case. iphone cases focus Όμορφα χρώματα και Παρέχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υποδοχές και τα πλήκτρα της. Προστάτεψε το iPad Air 2 σου με τον καλύτερο τρόπο χρησιμοποιώντας την Case λειτουργίες και τις υποδοχές του iPad Air 2 σου (θύρες USB, κάμερα, φλας).

Author: Jason Griswold