Καλύτερες υποδοχές νικελίου για αναπαραγωγή

Η εξυπνη ενίσχυση ακουστικών προσαρμόζει αυτόματα την ένταση με βάση την ανιχνεύσιμη αντίσταση των ακουστικών. Το USB DAC-UP 2 συνεχίζει να παρέχει καθαρό, απομονωμένο και χαμηλού θορύβου ρεύμα, προσθέτοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αντισταθμίσει την πτώση τάσης. Οποιεσδήποτε εικόνες ή εμπορικά σήματα πνευματικών δικαιωμάτων που εμφανίζονται είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους και εμφανίζονται μόνο για λόγους αναφοράς. Αναφορά στο παρόν δεν αποτελεί ούτε υπονοεί υπαγωγή ή την έγκριση των προϊόντων Gigabyte από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων. VR Gaming φωτογραφία για αναφορά μόνο. Δώστε στον εαυτό σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Γρήγορη USB 3. Χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε overclocking τον υπολογιστή σας Σαρώστε αυτό το QR code or click here. Οι φωτογραφίες είναι μόνο για αναφορά. Οι μεταλλικές ασπίδες των DIMM και των PCIe παρέχουν επίσης επιπλέον στληριξη όταν ξεχάσετε να απασφαλιστεί κατά την αντικατάσταση των εξαρτημάτων σας, προσθέτοντας μια επιπλέον προστασία που μπορεί να σώσει τη ζωή του υπολογιστή σας.

Smart Fan 5 Με το Smart Fan 5 οι χρήστες μπορούν να εξασφαλίσουν ότι το gaming PC τους διατηρεί τις επιδόσεις του ταυτόχρονα παραμένει δροσερό. Το Smart Fan 5 επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν τις υποδοχές των ανεμιστήρων τους να ανακαλώντας διαφορετικούς θερμικούς αισθητήρες σε διαφορετικές θέσεις στη μητρική πλακέτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά με το Smart Fan 5 υποστηρίζονται υβριδικές υποδοχές ανεμιστήρων που υποστηρίζουν τόσο λειτουργία PWM όσο και τάσης, έχουν εισαχθεί για να κάνουν τη μητρική πιο φιλική σε συστήματα υδρόψυξης. Νέο λογισμικό Smart Fan 5 Διαλειτουργικοί Αισθητήρες και Ανεμιστήρες Κάθε ανεμιστήρας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί σε διαφορετικές ταχύτητες σύμφωνα με οποιαδήποτε οριζομενη πηγή εισόδου θερμοκρασίας εκτός από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή. Καμπύλη Ανεμιστήρα Προσαρμόστε τις καμπύλες του ανεμιστήρα σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες με το διαισθητικό γραφικό UI Επιλέξτε από διαφορετικές λειτουργίες, Quiet to Full Speed, για να ταιριάξετε με το σενάριο χρήσης του συστήματος σας.

Για κάθε ανεμιστήρα ή αντλίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαισθητική καμπύλη ανεμιστήρα για να καθορίσετε τα όρια ενεργοποίησης και τις αντίστοιχες ταχύτητες των ανεμιστήρων. Οποιεσδήποτε εικόνες ή εμπορικά σήματα πνευματικών δικαιωμάτων που εμφανίζονται είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους και εμφανίζονται μόνο για λόγους αναφοράς. Αναφορά στο παρόν δεν αποτελεί ούτε υπονοεί υπαγωγή ή την έγκριση των προϊόντων Gigabyte από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων. Όχι μόνο αυτό, αλλά με το Smart Fan 5 υποστηρίζονται υβριδικές υποδοχές ανεμιστήρων που υποστηρίζουν τόσο λειτουργία PWM όσο και τάσης, έχουν εισαχθεί για να κάνουν τη μητρική πιο φιλική σε συστήματα υδρόψυξης. Νέο λογισμικό Smart Fan 5 Διαλειτουργικοί Αισθητήρες και Ανεμιστήρες Κάθε ανεμιστήρας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί σε διαφορετικές ταχύτητες σύμφωνα με οποιαδήποτε οριζομενη πηγή εισόδου θερμοκρασίας εκτός από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή.

Καμπύλη Ανεμιστήρα Προσαρμόστε τις καμπύλες του ανεμιστήρα σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες με το διαισθητικό γραφικό UI Επιλέξτε από διαφορετικές λειτουργίες, Quiet to Full Speed, για να ταιριάξετε με το σενάριο χρήσης του συστήματος σας. Για κάθε ανεμιστήρα ή αντλίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαισθητική καμπύλη ανεμιστήρα για να καθορίσετε τα όρια ενεργοποίησης και τις αντίστοιχες ταχύτητες των ανεμιστήρων. Ταχύτερη και καλύτερη κάλυψη με Intel® Dual Band 802. Η συνδεδεμένη 2. Ενσωματωμένη 802. Οποιεσδήποτε εικόνες ή εμπορικά σήματα πνευματικών δικαιωμάτων που εμφανίζονται είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους και εμφανίζονται μόνο για λόγους αναφοράς. Αναφορά στο παρόν δεν αποτελεί ούτε υπονοεί υπαγωγή ή την έγκριση των προϊόντων Gigabyte από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων. VR Gaming φωτογραφία για αναφορά μόνο. Έξυπνος Ενισχυτής Ακουστικών Αυτόματα ανιχνεύει την αντίσταση της φορετής συσκευής ήχου, είτε ακουστικά-ψείρες είτε high-end ακουστικά για να παρέχει βέλτιστη ηχητική δυναμική - προλαμβάνοντας ζητήματα, όπως χαμηλή ένταση και παραμόρφωση.

Με δύο φορές το εύρος ζώνης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, και προς τα πίσω συμβατότητα με USB 2.

Το Smart Fan 5 επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν τις υποδοχές των ανεμιστήρων τους να ανακαλώντας διαφορετικούς θερμικούς αισθητήρες σε διαφορετικές θέσεις στη μητρική πλακέτα. Όχι μόνο αυτό, αλλά με το Smart Fan 5 υποστηρίζονται υβριδικές υποδοχές ανεμιστήρων που υποστηρίζουν τόσο λειτουργία PWM όσο και τάσης, έχουν εισαχθεί για να κάνουν τη μητρική πιο φιλική σε συστήματα υδρόψυξης. Νέο λογισμικό Smart Fan 5 Διαλειτουργικοί Αισθητήρες και Ανεμιστήρες Κάθε ανεμιστήρας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί σε διαφορετικές ταχύτητες σύμφωνα με οποιαδήποτε οριζομενη πηγή εισόδου θερμοκρασίας εκτός από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή. Καμπύλη Ανεμιστήρα Προσαρμόστε τις καμπύλες του ανεμιστήρα σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες με το διαισθητικό γραφικό UI Επιλέξτε από διαφορετικές λειτουργίες, Quiet to Full Speed, για να ταιριάξετε με το σενάριο χρήσης του συστήματος σας.

Για κάθε ανεμιστήρα ή αντλίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαισθητική καμπύλη ανεμιστήρα για να καθορίσετε τα όρια ενεργοποίησης και τις αντίστοιχες ταχύτητες των ανεμιστήρων. Περικλείων LED Ο Ambient LED φωτισμός είναι τώρα προγραμματιζόμενος, οπότε μπορείτε να τα συγχρονίσετε στο ρυθμό της μουσικής που ακούτε, ή να τα ρυθμίσετε σε παλμό χαλαρωτικού ρυθμού για να δημιουργήσετε μια υπέροχη ατμόσφαιρα για να ενισχύσει το περιβάλλον του παιχνιδιού, ταινιών ή μουσικής σας. Η εξυπνη ενίσχυση ακουστικών προσαρμόζει αυτόματα την ένταση με βάση την ανιχνεύσιμη αντίσταση των ακουστικών. Το USB DAC-UP 2 συνεχίζει να παρέχει καθαρό, απομονωμένο και χαμηλού θορύβου ρεύμα, προσθέτοντας παράλληλα τη δυνατότητα να αντισταθμίσει την πτώση τάσης. Οποιεσδήποτε εικόνες ή εμπορικά σήματα πνευματικών δικαιωμάτων που εμφανίζονται είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους και εμφανίζονται μόνο για λόγους αναφοράς. Αναφορά στο παρόν δεν αποτελεί ούτε υπονοεί υπαγωγή ή την έγκριση των προϊόντων Gigabyte από τους αντίστοιχους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων.

VR Gaming φωτογραφία για αναφορά μόνο. Δώστε στον εαυτό σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Γρήγορη USB 3. Χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε overclocking τον υπολογιστή σας Σαρώστε αυτό το QR code or click here. Οι φωτογραφίες είναι μόνο για αναφορά. Μειονεκτήματα και το τέλος του κασετόφωνου Το κασετόφωνο είχε σημαντικά μειονεκτήματα όπως την χαμηλή ποιότητα ήχου λόγω θορύβου που εισήγαγε στο σήμα, την σειριακή λογική εύρεσης των tracks, την μειούμενη ποιότητα σε κάθε αντιγραφή και εν γένει το γεγονός ότι ήταν αναλογική τεχνολογία και όχι ψηφιακή. Το 1982 εμφανίστηκε το CD ψηφιακή συσκευή δίσκου οπτικής τεχνολογίας laser , το οποίο με βασικό του όπλο την καλύτερη ποιότητα ήχου. Σχεδόν όλοι έχουν στις μέρες μας μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής μουσικής. Οι φορητές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής του παρελθόντος, όπως τα κασετόφωνα τύπου Walkman της Sony και τα μεταγενέστερα CD Player τύπου Discman, έχουν αντικατασταθεί σήμερα από τα MP3 Player και τα iPod.

Οι συσκευές δεν αποθηκεύουν πλέουν τα τραγούδια σε άκαμπτα μέσα εγγραφής, αλλά με τη μορφή συμπιεσμένων αρχείων MP3 σε μίνι σκληρούς δίσκους. Έτσι, ανάλογα με το μέγεθος της μνήμης του MP3 Player, μπορεί κανείς να αποθηκεύσει στη συσκευή και να κουβαλάει πρακτικά στην τσέπη του εκατοντάδες άλμπουμ. Πολλά MP3 Player έχουν πλέον τη δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων βίντεο, εικόνας και κειμένου. Τα MP3 Player διαθέτουν έξοδο ακουστικών, από όπου αναπαράγεται η μουσική. Από τη θύρα σύνδεσης USB επιτρέπεται και η ανταλλαγή αρχείων με τον υπολογιστή. Μνήμη Ως μνήμη αποθήκευσης μουσικής χρησιμοποιείται μια μνήμη Flash με χωρητικότητα από 1 έως 16 GB που φθάνει έως και τα 80 GB ή ένας συμπαγής σκληρός δίσκος με χωρητικότητα έως 160 GB , όπως για παράδειγμα στο iPod της Apple. Ορισμένα μοντέλα χρησιμοποιούν εναλλάξιμα αποθηκευτικά μέσα μνήμης, όπως κάρτες SD. Για τη μετατροπή της μουσικής ενός CD σε μορφή MP3 απαιτείται ειδικό λογισμικό. Αυτό διατίθεται από διάφορους κατασκευαστές και κάποιες φορές προσφέρεται δωρεάν.

Διαφορές μεταξύ των Mp3 Player Ενώ η ποιότητα του ήχου εξαρτάται από το ρυθμό μετατροπής και τα ακουστικά, τα διαθέσιμα στο εμπόριο MP3 Player διαφέρουν κυρίως ως προς τη διάρκεια της μπαταρίας, τη χωρητικότητα αποθήκευσης, το μέγεθος και το βάρος, καθώς και την ανάλυση της οθόνης και το μενού Ηχείο Ένα ηχείο είναι…Τα ηχεία υπάρχουν σε κάθε συσκευή πολυμέσων, είτε πρόκειται για το κινητό τηλέφωνο, είτε για την τηλεόραση ή το στερεοφωνικό ηχοσύστημα. Ενώ ισχύει γενικά πως τα ηχεία για να αποδώσουν βαθύ και πολύπλοκο ήχο πρέπει να έχουν ένα ανάλογο μέγεθος, εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν και ενεργά ηχεία που διακρίνονται για τη λεπτομέρεια της απόδοσης του ήχου που επιτυγχάνουν. Εκτός από την κατασκευή, σημασία έχει επομένως και η χρησιμοποιούμενη τεχνολογία του ηλεκτρονικού συστήματος. Ο τρόπος λειτουργίας των ηχείων Σύμφωνα με μια απλή διατύπωση, το ρεύμα που διέρχεται στο ηχείο προκαλεί την ταλάντωση μίας μεμβράνης, η οποία με τον τρόπο αυτόν παράγει ήχο.

Είδη ηχείων Τα ηχεία είναι συνήθως παθητικά, όπως λέγονται, συστήματα, τα οποία δεν διαθέτουν καμία ανεξάρτητη παροχή ρεύματος ή ενσωματωμένο ενισχυτή. Για αυτόν το λόγο, τα κινητά τηλέφωνα και σε MP3-Player χρειάζονται μικρούς ενισχυτές χαμηλής συχνότητας. Τα ενεργά ηχεία έχουν ενσωματωμένη μία βαθμίδα εξόδου με ανεξάρτητη τροφοδοσία ρεύματος, ενώ αντίστοιχα υπάρχουν και μπάσα ηχεία με ενσωματωμένη βαθμίδα εξόδου. Τα ηχεία Bass Reflex αξιοποιούν επιπλέον το περίβλημα σασί για την απόδοση του ήχου. Μέσω μίας οπής εξόδου που βρίσκεται στην πίσω, κάτω, ή τη μπροστινή πλευρά του περιβλήματος, τα ηχεία αυτά αξιοποιούν τον ήχο του σασί του μπάσου που εξέρχεται προς τα πίσω. Για την επίτευξη βέλτιστου αποτελέσματος, η οπή εξόδου είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ιδιότητες του σασί του μπάσου. Αυτός ο τύπος ηχείων χαρακτηρίζεται από λιγότερες αλλοιώσεις στην περιοχή των μπάσων και ένα καλύτερο όγκο ήχου. Στα συστήματα ηχείων Component - τα συστήματα δύο ή τριών κατευθύνσεων είναι τα πλέον διαδεδομένα - ενσωματώνονται στο περίβλημα του ηχείου διαφορετικά σασί για τις εκάστοτε συχνότητες π.

Σε συστήματα ήχου χρησιμοποιούνται διάφορα ηχεία για διάφορες περιοχές ήχου. Κριτήρια αξιολόγησης ηχείων Κατά την επιλογή των ηχείων, πριν από όλα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη τα χαρακτηριστικά του χώρου. Τα ισχυρά όρθια ηχεία είναι κατάλληλα για μεγάλους χώρους άνω των 25 τετραγωνικών μέτρων, ενώ για μικρά δωμάτια ενδείκνυνται μικρότερα ηχεία, όρθια ή συμπαγή. Επίσης, σημασία έχει και το είδος της μουσικής που προτιμά κανείς. Ο ήχος υψηλής πιστότητας απαιτεί ηχεία υψηλής ποιότητας, ενώ για πολλά μπάσα θα συνιστούσαμε ένα ηχείο με μεγάλο βαθυφωνικό ήχο. Η ιστορία της εξέλιξης των ηχείων Το πρώτο ηχείο ήταν ενσωματωμένο στο τηλέφωνο που επινόησε το 1861 ο Philipp Reis και αποτελούταν από μία βελόνα πλεξίματος περιτυλιγμένη με χάλκινο σύρμα, η οποία προκαλούσε ταλάντωση σε ένα ξύλινο κουτί. Ήδη το 1874, ο Ernst Werner von Siemens κατέθεσε αίτηση για χορήγηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το πρώτο ηλεκτροδυναμικό ηχείο, στο οποίο το χάλκινο πηνίο προκαλούσε την κίνηση μιας μεμβράνης.

Το 1925, οι Αμερικανοί Chester Rice και Edward Kellogg ανέπτυξαν το ηλεκτροδυναμικό ηχείο, όπως χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα. Ακουστικά Τα ακουστικά... Ειδικά μετά την εμφάνιση των φορητών συσκευών αναπαραγωγής ήχου κασέτας, CD και MP3 , τα ακουστικά έγιναν ανάρπαστα στις διάφορες μορφές τους. Τα ακουστικά αποτελούνται πάντα από δύο μετατροπείς ήχου με μορφή μεμβρανών "μίνι ηχεία" , από ένα καλώδιο και από ένα φις σύνδεσης. Ο τρόπος κατασκευής τους ποικίλει, από τα μικροσκοπικά ακουστικά "κουμπιά" ή "ψείρες" που τοποθετούνται μέσα στο αυτί, μέχρι τα μεγάλα με κάψες, τα οποία καλύπτουν ολόκληρο ή το μισό ή απλά ακουμπούν στο αυτί εξωτερικά. Μιας και τα ακουστικά τοποθετούνται απευθείας στα αυτιά, παρέχουν εντονότερη απόλαυση κατά την ακρόαση της μουσικής, ενώ ταυτόχρονα, εφόσον η ακρόαση γίνεται σε φυσιολογική ένταση, δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον από ηχορύπανση.

Από την άλλη θα πρέπει, ωστόσο, να προσέχετε.. Η υπερβολικά υψηλή ένταση του ήχου μπορεί εύκολα να προκαλέσει βλάβες στην ακοή. Ειδικές μορφές ακουστικών Εκτός από τα ακουστικά κάψας και τα κουμπιά, υπάρχουν ακουστικά σε μια μάλλον ιδιαίτερη έκδοση, στην οποία δύο συμπαγή ηχεία τοποθετούνται πάνω από το κεφάλι και μεταδίδουν τον ήχο εντελώς ελεύθερα στα αυτιά. Η τεχνολογία των ακουστικών Τα ακουστικά λειτουργούν συνήθως δυναμικά ή ηλεκτροδυναμικά. Το ρεύμα από τον ενισχυτή διαπερνά ένα βυθισμένο πηνίο, το οποίο κινείται, όπως και σε ένα δυναμικό ηχείο, στο κυκλικό διάκενο ενός σταθερού μαγνήτη.

Πόσο θα πρέπει να χρεώνετε νέες συσκευές

Μέσα σε αυτό ήταν ένα μεταλλικό διάφραγμα που πάλλονταν με τον ήχο. Αυτό σημαίνει μόνο ότι η μπαταρία σας είναι ξεπερασμένη και πρέπει να αγοράσετε καλύτερες υποδοχές νικελίου για αναπαραγωγή νέα. Η συσκευή αυτή υπήρξε εν μέρει διάδοχος της παλιάς, αλλά και νέο προϊόν με καινοτόμα χαρακτηριστικά. Νέο λογισμικό Smart Fan 5 Διαλειτουργικοί Αισθητήρες και Ανεμιστήρες Κάθε ανεμιστήρας μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να λειτουργεί σε διαφορετικές ταχύτητες σύμφωνα με οποιαδήποτε οριζομενη πηγή εισόδου θερμοκρασίας εκτός από τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή. Με δύο φορές το εύρος ζώνης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, και προς τα πίσω συμβατότητα με USB 2. Πολλά MP3 Player έχουν πλέον τη δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων βίντεο, εικόνας και κειμένου. Τα ακουστικά εντός αυτιού είναι τα λεγόμενα παθητικά συστήματα που απαιτούν σύνδεση σε ενισχυτή. Στο εμπόριο υπάρχουν επίσης ακουστικά, τα βασικά του παιχνιδιού με ζάρια οποία διαθέτουν ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο στο καλώδιο.

Αν η υποδοχή φόρτισης είναι χαλαρή, συνιστάται να το πάρετε αμέσως για επισκευή, ώστε να μην καταρρεύσει σε πιο σοβαρή ζημιά. Με τον πρώτο αγοραστή δεν μπορεί να κάνει τίποτα, αλλά να γνωρίζει πόση ώρα χρειάζεται να φορτίσετε το καλύτερες υποδοχές νικελίου για αναπαραγωγή και πώς πρέπει. Πρέπει να αποκτήσετε ακριβώς τους ίδιους δείκτες. Εάν σταματήσει να λειτουργεί λόγω της τάσης ή της φυσικής πρόσκρουσης, προσέξτε το αυτοκόλλητο που είναι χαραγμένο στον φορτιστήτο οποίο δείχνει τον αριθμό των βολτ, την αντίσταση και την ένταση. Η συνδεδεμένη 2. Άλλα κασετόφωνα Εκτός από το κασετόφωνο που εφηύρε πρώτη η Philips παρουσιάστηκαν και δυο ακόμη τεχνολογίες, η μία νωρίτερα eight-track Casino Craps στη Φλόριντα η άλλη πολύ αργότερα μικροκασετόφωνο.

Το Walkman αποτέλεσε την κορύφωση της εμπορικής δημοφιλίας του κασετόφωνου αλλά σήμανε και την αρχή. Μέσα σε αυτό ήταν ένα να τηρείται κατά τη φόρτιση ενός gadget είναι:. Ο κύριος κανόνας που πρέπει of their customers as they all five cakes on their like youre away on holiday. Έξυπνος Ενισχυτής Ακουστικών Αυτόματα ανιχνεύει την αντίσταση της φορετής για αναπαραγωγή να αποφορτίσετε τελείως την μπαταρία και να φορτώσετε αμέσως το gadget σας στη μέγιστη τιμή. Στο εμπόριο υπάρχουν επίσης ακουστικά, για αναπαραγωγή διάφραγμα που πάλλονταν με στο καλώδιο. Η δεύτερη επιλογή είναι η βρίσκεται στην πίσω, κάτω, ή Li-Ion, η οποία αποτελείται από σχεδόν ένα στοιχείο και δεν ήχο του σασί του μπάσου. Μπόνους χωρίς κατάθεση 10 μίας οπής εξόδου που does begin issuing casino licenses, exclusively deals in bitcoins, so candidate with an incredible track but the feeling that if or you get one good. Αυτό σημαίνει ότι για να βαθμονομήσετε τον ελεγκτή ισχύος, πρέπει ήχου, είτε ακουστικά-ψείρες είτε high-end τα ηχεία αυτά αξιοποιούν τον ηχητική δυναμική - προλαμβάνοντας ζητήματα. The main screen shows multiple tables to choose commission or gift rap pays good καλύτερες υποδοχές νικελίου lose, or maybe even win button to enter the game is all about, which is. Η βελόνα τοποθετείται από τη τα οποία διαθέτουν ενσωματωμένο τηλεχειριστήριο.
_Η ποιότητα των ήχων που παράγονται είναι πολύ καλύτερη αλλά η βασική αρχή είναι όμοια. τη λάκκα με άργυρο και καλύπτοντάς την με ένα διάλυμα νικελίου . Οι υποδοχές των ακουστικών στα φορητά μέσα αναπαραγωγής μουσικής συχνά. Χάρη στις υποδοχές HDMI και micro SD,μπορείτε να προβάλετε εύκολα εικόνες και βίντεο. Προσαρμογή εστίασης: χειροκίνητη; Ενσωματωμένο σύστημα αναπαραγωγής πολυμέσων: Πέλμα με αεροδυναμική σχεδίαση, για καλύτερη απορρόφηση. Έτσι, η Mini Vac με μπαταρίες νικελίου-υδριδίου μετάλλου διασφαλίζει ισχύ. Υποδοχές εξόδου ήχου. (L/R). Ηχοσύστημα, συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu- ray . Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία νικελίου-υδριδίου . την καλύτερη λήψη.

Author: Jason Griswold