Ζάρια παιχνίδια για το iPad

Article Details Δείτε 10 εξαιρετικά παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάσετε αν είστε κάτοχος ενός νέου ή και όχι iPad. Είστε ο ευτυχής κάτοχος ενός νέου iPad που ίσως πήρατε την περίοδο των γιορτών; Τότε αξίζει να δείτε τα δέκα αυτά παιχνίδια που σας προτείνουμε παρακάτω. Ακόμη κι αν είστε παλιός κάτοχος iPad και δεν τα έχετε υπόψιν, αξίζει να τους ρίξετε τουλάχιστον μια ματιά. Αν και δεν είναι τόσο φορητό όσο τα άλλα δύο, έχει μια καταπληκτική οθόνη που, σε μέγεθος και ανάλυση, είναι ό,τι πρέπει για τα σημερινά παιχνίδια ειδικά. Και μάλιστα, τα πιο πολύπλοκα παιχνίδια με πιο πολύπλοκο χειρισμό, είναι καλύτερα στο iPad. Κι αν είστε από τους τυχερούς που έχουν ένα τεράστιο 13 ιντσών iPad Pro, ποιος σας πιάνει. Δείτε πιο κάτω λοιπόν. Heroes of Warcraft Το πασίγνωστο παιχνίδι μάχης με κάρτες της Blizzard, είναι υπέροχο στο iPad.

Κι όσο κι αν σας φαίνεται παράξενη αυτή η μόδα με τα παιχνίδια μάχης με κάρτες, ένα είναι σίγουρο: Heroes of Warcraft, είναι το κορυφαίο και αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσετε. Δεν είναι το Warcraft ή το Overwatch, αλλά με τη Blizzard, ξέρεις ότι πάντα έχεις να κάνεις με ένα ποιοτικό προϊόν και πολύ άνω του μετρίου. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Δωρεάν με αγορές εντός. Game Link Tales from the Borderlands Εντάξει, αν δε γνωρίζετε τη σειρά παιχνιδιών Borderlands, μάλλον δεν ασχολείστε με παιχνίδια. Ακόμη κι έτσι, το Tales from the Borderlands για iOS είναι ένα παιχνίδι του τύπου «διαδραστικό κόμικ» όπου διαβάζεις μια ιστορία με animated κόμικς με γραφικά εξαιρετικής ποιότητας και λαμβάνεις διάφορες αποφάσεις που καθοδηγούν την πλοκή ανάλογα με το τι αποφασίζεις.

Όσοι έχουν παίξει το «The Walking Dead» για iPhone που είναι ο πρώτος διδάξας του είδους και επίσης προτείνεται ανεπιφύλακτα , ξέρουν τι εννοούμε. Όμως το Tales from the Borderlands είναι ένα πραγματικό αριστούργημα από κάθε άποψη. Δωρεάν το παιχνίδι και το πρώτο επεισόδιο της ιστορίας, από εκεί κι έπειτα όλα τα επεισόδια μαζί κοστίζουν Τιμή: Game Link Bastion Το εξαιρετικό Bastion της Supergiant Games σας «πετάει» σαν ένα περιπλανώμενο με το όνομα «Παιδί» Kid , στο τέλος του κόσμου, να αντιμετωπίσετε λεγεώνες εχθρών με μοναδικό τρόπο μάχης, στιλ και γραφικών. Η εκπληκτική μουσική και αφήγηση συμπληρώνουν την πανδαισία. Χάρις στην πολυπλοκότητα και τη σχεδίαση παιχνιδιών που δεν ήταν από την αρχή φτιαγμένα για κινητές πλατφόρμες, αλλά για άλλες πιο πολύπλοκες, παιχνίδια σαν το Bastion δείχνουν τα μεγάλα προτερήματα του iPad σε σχέση με τα μικρότερα αδέλφια του.

Real Racing 3 Οι αγώνες ταχύτητας είναι γνωστό ότι συγκινούν πολλούς μικρούς και μεγάλους. Πόσο μάλιστα όταν μεταφέρονται στη συσκευή μας μέσα από τα παιχνίδια racing, καθιστώντας πρωταγωνιστές εμάς τους ίδιους. To Real Racing 3 θεωρείται από χιλιάδες χρήστες ως ένα από τα κορυφαία δωρεάν παιχνίδια στο iPhone, στον τομέα του racing. Σε αυτό βέβαια συμβάλλει και η Electronic Arts, που είναι πολύ γνωστή από τα PC games, και είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παιχνιδιών. Η εφαρμογή είναι στα 793 ΜΒ και θεωρείται ως η μικρότερη σε σχέση με τα υπόλοιπα γνωστά παιχνίδια ταχύτητας, που συνήθως απαιτούν πάνω από 1 GB. Ο χειρισμός του game είναι εξαιρετικά απλός, και στην αρχή θα μας καθοδηγήσει με απλά βήματα το ίδιο το παιχνίδι.

Το game ταχύτητας συνοδεύεται από ιδιαίτερα ρεαλιστικά γραφικά και ήχο, που βοηθούν την αδρεναλίνη μας να εκτιναχθεί στα ύψη. Έτσι, μπορούμε να βυθιστούμε για τα καλά μέσα στο παιχνίδι με τη χρήση του γυροσκοπίου της συσκευής. Οι δωρεάν πίστες και κατηγορίες αυτοκίνητων είναι αρκετές, και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να τα εξαντλήσουμε. Κριτικές και απαιτήσεις συστήματος To Real Racing 3 της Electronic Arts είναι ένα από τα καλύτερα και ρεαλιστικά δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και iPad, που κυκλοφορούν για racing. Η έκδοση που παρουσιάσαμε ενημερώθηκε στις 23 Ιανουαρίου. Για να το απολαύσουμε στον μέγιστο βαθμό, η συσκευή μας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, και το iOS 7. Είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στο PC, και βρίσκεται στο προσκήνιο του gaming για περισσότερα από 25 χρόνια. Είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που θεωρείται υπεύθυνο για απώλεια χιλιάδων ωρών εργασίας στα γραφεία σε όλον τον κόσμο.

Μάλιστα το 2006 υπήρξαν απολύσεις των υπάλληλων του δημαρχείου της Νέας Υόρκης, εξαιτίας του Solitaire. Τον Οκτώβριο του 2012, η Microsoft μετονόμασε το παιχνίδι σε Solitaire Collection, και είναι η έκδοση που βλέπουμε σήμερα και στις iOS συσκευές μας. Υπάρχουν επίσης καθημερινές προκλήσεις και να ξεκλειδώσουμε και άλλα είδη πασιέντζας. Το παιχνίδι παραμένει ακόμη το ίδιο εθιστικό, και είναι εύκολο και απλό. Όμως η Microsoft μας καθοδηγεί με ειδική ενότητα βοήθειας βήμα προς βήμα, έως ότου το κατανοήσουμε πλήρως. Φυσικά καλό είναι να προσέχουμε μην το παρακάνουμε και εκτεθούμε, ειδικά στο γραφείο. Κριτικές των χρηστών Το Microsoft Solitaire Collection είναι αναμφίβολα ένα απολαυστικό παιχνίδι για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Θεωρείται από πολλούς χρήστες ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και το iPad. Το παιχνίδι της Microsoft απαιτεί iOS 8.

Δεν είναι μικρό app και απαιτούνται 1,2 GB αποθηκευτικού χώρου για να το εγκαταστήσουμε. Το game βολών είναι στα σίγουρα ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και iPad. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι απαιτεί συνεχή σύνδεση στο ίντερνετ και δεν μπορούμε να παίξουμε offline. Aν δεν έχουμε ίντερνετ, είναι αδύνατη η πρόσβαση στο παιχνίδι και στις single-player αποστολές. Σε αυτήν την περίπτωση, το παιχνίδι θα "παγώσει" και δεν θα δούμε την μπάρα της online σύνδεσης που δείχνει η εικόνα. Στην ιστορία του παιχνιδιού, ο πλανήτης βρίσκεται σε αναρχία, και εμείς είμαστε ο αρχηγός μιας εκστρατείας που απαρτίζεται από μισθοφόρους επαγγελματίες, που τους επιλέγουμε μέσα στο παιχνίδι. Στην έκδοση του iOS είδαμε ότι υπάρχουν και αρκετοί γυναικείοι ρόλοι και χαρακτήρες, που μάχονται και ταυτόχρονα διοικούν τους εκπαιδευμένους μισθοφόρους. Η περιπέτεια ξεκινά από τη Βενετία και οι αποστολές μας είναι ρεαλιστικές, με το game να προσφέρει εξαιρετικά γραφικά και ήχο.

Το παιχνίδι διαθέτει πολύ βαρύ οπλοστάσιο και η απεικόνιση των όπλων είναι ιδιαίτερα ρεαλιστική. Κριτικές και απαιτήσεις συστήματος Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα γραφικά, τον ήχο, και τη δράση του παιχνιδιού στο iPad. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχουν και χιλιάδες χρήστες. Για να απολαύσουμε το Modern Combat 5 στο μάξιμουμ της απόδοσης, η iOS συσκευή μας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 2GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, χρειάζεται το iOS 8. Το παιχνίδι είναι συμβατό με το iPhone, iPad, και iPod touch. Το app είναι μικρό και δεν θα απαιτήσει παραπάνω από 150 ΜΒ. Το παιχνίδι ξεκινά με την παρουσίαση των ηρώων και με την εμφάνιση μερικών συμπαθητικών τεράτων. Όπως είναι φυσικό, η δράση περιλαμβάνει το γνωστό οπλοστάσιο με τα φωτόσπαθα του Star Wars, καθώς επίσης και τους γνωστούς ήρωες των περίφημων ταινιών. Αποστολή μας είναι σε κάθε κάθοδο από το αστρόπλοιο Millennium Falcon, να αναμετρηθούμε με τους εχθρούς της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Τελικός προορισμός μας η μεγάλη αναμέτρηση στη "σκοτεινή πλευρά" με τον Darth Vader.

Ωστόσο είναι freemium παιχνίδι, και θα απαιτηθεί να πληρώσουμε το κατιτίς για να φθάσουμε έως εκεί. Κριτικές των χρηστών Το παιχνίδι έχει φανατικούς οπαδούς στο εξωτερικό και θεωρείται πολύ εθιστικό. Στα σχόλια διαβάσαμε ότι υπάρχουν ενήλικες χρήστες που το παίζουν ανελλιπώς κάθε μέρα για παραπάνω από έναν χρόνο. Η έκδοση του app που δοκιμάσαμε ενημερώθηκε στα μέσα Νοεμβρίου. Για να τρέξει το παιχνίδι χρειαζόμαστε iOS 8. Maximum Car Το Maximum Car διαφέρει αρκετά από τα συνήθη racing games, καθότι είναι διασκεδαστικό και η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε ιλιγγιώδη ταχύτητα, τρομοκρατώντας οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα μας. Το παιχνίδι είναι γρήγορο και δεν θεωρείται άδικα ως ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και iPad.

Ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, συνοδευόμενο και από Heavy Metal μουσική. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι αδηφάγο με την μπαταρία, και αν θέλουμε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με το AirPlay στην TV, θα χρειαστεί να τροφοδοτούμε την iOS συσκευή μας με ρεύμα. Smash Hit To Smash Hit είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που τα "σπάει". Το μεγαλύτερο τμήμα του παιχνιδιού είναι δωρεάν και δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη για αγορές εντός της εφαρμογής. Μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ. Η αποστολή μας είναι να σπάμε ό,τι εμπόδια συναντάμε στην πτήση μας. Όσο είμαστε γρήγοροι και εύστοχοι, τόσο αυξάνουμε τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τρισδιάστατο περιβάλλον και η μουσική στο game είναι εξαιρετικά. Πρόκειται από εκείνα τα games που δεν τα βαριόμαστε σύντομα. Κριτικές των χρηστών Είναι ίσως από τα λίγα παιχνίδια που δεν έχει αρνητικές κριτικές, και επιπλέον δεν απαιτούνται ιδιαίτερες προδιαγραφές στη συσκευή μας.

Τρέχει και σε iOS 6.

Ο χειρισμός του game είναι εξαιρετικά απλός, και στην αρχή θα μας καθοδηγήσει με απλά βήματα το ίδιο το παιχνίδι. Το game ταχύτητας συνοδεύεται από ιδιαίτερα ρεαλιστικά γραφικά και ήχο, που βοηθούν την αδρεναλίνη μας να εκτιναχθεί στα ύψη. Έτσι, μπορούμε να βυθιστούμε για τα καλά μέσα στο παιχνίδι με τη χρήση του γυροσκοπίου της συσκευής. Οι δωρεάν πίστες και κατηγορίες αυτοκίνητων είναι αρκετές, και θα χρειαστούν αρκετές ημέρες για να τα εξαντλήσουμε. Κριτικές και απαιτήσεις συστήματος To Real Racing 3 της Electronic Arts είναι ένα από τα καλύτερα και ρεαλιστικά δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και iPad, που κυκλοφορούν για racing. Η έκδοση που παρουσιάσαμε ενημερώθηκε στις 23 Ιανουαρίου. Για να το απολαύσουμε στον μέγιστο βαθμό, η συσκευή μας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 1 GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου, και το iOS 7. Είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια στο PC, και βρίσκεται στο προσκήνιο του gaming για περισσότερα από 25 χρόνια. Είναι ίσως το μοναδικό παιχνίδι που θεωρείται υπεύθυνο για απώλεια χιλιάδων ωρών εργασίας στα γραφεία σε όλον τον κόσμο.

Μάλιστα το 2006 υπήρξαν απολύσεις των υπάλληλων του δημαρχείου της Νέας Υόρκης, εξαιτίας του Solitaire. Τον Οκτώβριο του 2012, η Microsoft μετονόμασε το παιχνίδι σε Solitaire Collection, και είναι η έκδοση που βλέπουμε σήμερα και στις iOS συσκευές μας. Υπάρχουν επίσης καθημερινές προκλήσεις και να ξεκλειδώσουμε και άλλα είδη πασιέντζας. Το παιχνίδι παραμένει ακόμη το ίδιο εθιστικό, και είναι εύκολο και απλό. Όμως η Microsoft μας καθοδηγεί με ειδική ενότητα βοήθειας βήμα προς βήμα, έως ότου το κατανοήσουμε πλήρως. Φυσικά καλό είναι να προσέχουμε μην το παρακάνουμε και εκτεθούμε, ειδικά στο γραφείο. Κριτικές των χρηστών Το Microsoft Solitaire Collection είναι αναμφίβολα ένα απολαυστικό παιχνίδι για να περάσει ευχάριστα η ώρα. Θεωρείται από πολλούς χρήστες ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και το iPad.

Το παιχνίδι της Microsoft απαιτεί iOS 8. Δεν είναι μικρό app και απαιτούνται 1,2 GB αποθηκευτικού χώρου για να το εγκαταστήσουμε. Το game βολών είναι στα σίγουρα ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και iPad. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι απαιτεί συνεχή σύνδεση στο ίντερνετ και δεν μπορούμε να παίξουμε offline. Aν δεν έχουμε ίντερνετ, είναι αδύνατη η πρόσβαση στο παιχνίδι και στις single-player αποστολές. Σε αυτήν την περίπτωση, το παιχνίδι θα "παγώσει" και δεν θα δούμε την μπάρα της online σύνδεσης που δείχνει η εικόνα. Στην ιστορία του παιχνιδιού, ο πλανήτης βρίσκεται σε αναρχία, και εμείς είμαστε ο αρχηγός μιας εκστρατείας που απαρτίζεται από μισθοφόρους επαγγελματίες, που τους επιλέγουμε μέσα στο παιχνίδι. Στην έκδοση του iOS είδαμε ότι υπάρχουν και αρκετοί γυναικείοι ρόλοι και χαρακτήρες, που μάχονται και ταυτόχρονα διοικούν τους εκπαιδευμένους μισθοφόρους.

Η περιπέτεια ξεκινά από τη Βενετία και οι αποστολές μας είναι ρεαλιστικές, με το game να προσφέρει εξαιρετικά γραφικά και ήχο. Το παιχνίδι διαθέτει πολύ βαρύ οπλοστάσιο και η απεικόνιση των όπλων είναι ιδιαίτερα ρεαλιστική. Κριτικές και απαιτήσεις συστήματος Εμείς εντυπωσιαστήκαμε από τα γραφικά, τον ήχο, και τη δράση του παιχνιδιού στο iPad. Την ίδια άποψη φαίνεται να έχουν και χιλιάδες χρήστες. Για να απολαύσουμε το Modern Combat 5 στο μάξιμουμ της απόδοσης, η iOS συσκευή μας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 2GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, χρειάζεται το iOS 8. Το παιχνίδι είναι συμβατό με το iPhone, iPad, και iPod touch. Το app είναι μικρό και δεν θα απαιτήσει παραπάνω από 150 ΜΒ. Το παιχνίδι ξεκινά με την παρουσίαση των ηρώων και με την εμφάνιση μερικών συμπαθητικών τεράτων. Όπως είναι φυσικό, η δράση περιλαμβάνει το γνωστό οπλοστάσιο με τα φωτόσπαθα του Star Wars, καθώς επίσης και τους γνωστούς ήρωες των περίφημων ταινιών.

Αποστολή μας είναι σε κάθε κάθοδο από το αστρόπλοιο Millennium Falcon, να αναμετρηθούμε με τους εχθρούς της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας. Τελικός προορισμός μας η μεγάλη αναμέτρηση στη "σκοτεινή πλευρά" με τον Darth Vader. Ωστόσο είναι freemium παιχνίδι, και θα απαιτηθεί να πληρώσουμε το κατιτίς για να φθάσουμε έως εκεί. Κριτικές των χρηστών Το παιχνίδι έχει φανατικούς οπαδούς στο εξωτερικό και θεωρείται πολύ εθιστικό. Στα σχόλια διαβάσαμε ότι υπάρχουν ενήλικες χρήστες που το παίζουν ανελλιπώς κάθε μέρα για παραπάνω από έναν χρόνο. Η έκδοση του app που δοκιμάσαμε ενημερώθηκε στα μέσα Νοεμβρίου. Για να τρέξει το παιχνίδι χρειαζόμαστε iOS 8. Maximum Car Το Maximum Car διαφέρει αρκετά από τα συνήθη racing games, καθότι είναι διασκεδαστικό και η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε ιλιγγιώδη ταχύτητα, τρομοκρατώντας οτιδήποτε βρεθεί στο διάβα μας.

Το παιχνίδι είναι γρήγορο και δεν θεωρείται άδικα ως ένα από τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια στο iPhone και iPad. Ταυτόχρονα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό, συνοδευόμενο και από Heavy Metal μουσική. Ωστόσο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι είναι αδηφάγο με την μπαταρία, και αν θέλουμε ατελείωτες ώρες διασκέδασης με το AirPlay στην TV, θα χρειαστεί να τροφοδοτούμε την iOS συσκευή μας με ρεύμα. Smash Hit To Smash Hit είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι που τα "σπάει". Το μεγαλύτερο τμήμα του παιχνιδιού είναι δωρεάν και δεν υπάρχει επιτακτική ανάγκη για αγορές εντός της εφαρμογής. Μπορούμε να το κατεβάσουμε από εδώ. Η αποστολή μας είναι να σπάμε ό,τι εμπόδια συναντάμε στην πτήση μας. Όσο είμαστε γρήγοροι και εύστοχοι, τόσο αυξάνουμε τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τρισδιάστατο περιβάλλον και η μουσική στο game είναι εξαιρετικά. Πρόκειται από εκείνα τα games που δεν τα βαριόμαστε σύντομα. Κριτικές των χρηστών Είναι ίσως από τα λίγα παιχνίδια που δεν έχει αρνητικές κριτικές, και επιπλέον δεν απαιτούνται ιδιαίτερες προδιαγραφές στη συσκευή μας.

Τρέχει και σε iOS 6. Flick Shoot Τo Flick Shoot είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, που μας φέρνει αντιμέτωπους με τους τερματοφύλακες. Η εφαρμογή έχει δύο εκδόσεις. Η μία είναι το Flick Shoot , που είναι παλαιότερη και κατά την άποψή μας καλύτερη. Η άλλη έκδοση είναι το Flick Shoot 2 , που είναι νεότερη και έχει περισσότερες επιλογές. Οι αποστολές του παιχνιδιού είναι μεμονωμένα games, όπου από διαφορετικές θέσεις κάνουμε σουτ κατά βούληση προς την αντίπαλη εστία. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Δωρεάν με αγορές εντός. Game Link Tales from the Borderlands Εντάξει, αν δε γνωρίζετε τη σειρά παιχνιδιών Borderlands, μάλλον δεν ασχολείστε με παιχνίδια. Ακόμη κι έτσι, το Tales from the Borderlands για iOS είναι ένα παιχνίδι του τύπου «διαδραστικό κόμικ» όπου διαβάζεις μια ιστορία με animated κόμικς με γραφικά εξαιρετικής ποιότητας και λαμβάνεις διάφορες αποφάσεις που καθοδηγούν την πλοκή ανάλογα με το τι αποφασίζεις.

Όσοι έχουν παίξει το «The Walking Dead» για iPhone που είναι ο πρώτος διδάξας του είδους και επίσης προτείνεται ανεπιφύλακτα , ξέρουν τι εννοούμε. Όμως το Tales from the Borderlands είναι ένα πραγματικό αριστούργημα από κάθε άποψη. Δωρεάν το παιχνίδι και το πρώτο επεισόδιο της ιστορίας, από εκεί κι έπειτα όλα τα επεισόδια μαζί κοστίζουν Τιμή: Game Link Bastion Το εξαιρετικό Bastion της Supergiant Games σας «πετάει» σαν ένα περιπλανώμενο με το όνομα «Παιδί» Kid , στο τέλος του κόσμου, να αντιμετωπίσετε λεγεώνες εχθρών με μοναδικό τρόπο μάχης, στιλ και γραφικών. Η εκπληκτική μουσική και αφήγηση συμπληρώνουν την πανδαισία. Χάρις στην πολυπλοκότητα και τη σχεδίαση παιχνιδιών που δεν ήταν από την αρχή φτιαγμένα για κινητές πλατφόρμες, αλλά για άλλες πιο πολύπλοκες, παιχνίδια σαν το Bastion δείχνουν τα μεγάλα προτερήματα του iPad σε σχέση με τα μικρότερα αδέλφια του. Game Link The Room Three Η σειρά The Room είναι επίσης διάσημη στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» εννοώ τους gamers και το ίδιο συμβαίνει με το τρίτο επεισόδιο της σειράς αυτού του πασίγνωστού παιχνιδιού παζλ-γρίφων.

Οι γρίφοι του είναι περίτεχνοι και καλοδουλεμένοι τα γραφικά του υπέροχα και η ιστορία του τουλάχιστον πρωτότυπη και γεμάτη φαντασία. Σύμφωνα με αυτήν, υπάρχουν κι άλλες διαστάσεις, τα φαντάσματα είναι αληθινά και χρειάζεται να βρείτε άκρη στον κόσμο του παιχνιδιού βρίσκοντας πώς ανοίγουν διάφορα - ιδιαιτέρως πολύπλοκα - κουτιά βήμα το βήμα. Οι λάτρεις του είδους - και όχι μόνο - πρέπει να το δείτε. Game Link Infinity Blade III Τρίτο επίσης επεισόδιο και για το εξίσου διάσημο στην κατηγορία του Infinity Blade, ένα παιχνίδι τύπου action-role playing όπου μάχεστε ενάντια σε τέρατα με το σπαθί σας. Κι αν θέλετε να δείτε τι σημαίνει εκπληκτικά γραφικά στο iPad, τότε μην ψάχνετε αλλού. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό πέρα από τα γραφικά του και σαν δράσης και σαν παιχνίδι ρόλων, οι μάχες απολαυστικές και η διαχείριση του inventory σας εξαιρετική. Ανεβάστε τέρμα τη φωτεινότητα για να το απολαύσετε.

Game Link Oceanhorn Οι οπαδοί των παιχνιδιών τύπου Zelda, έχουν τον αντιπρόσωπό τους στο iPad που είναι το εξαιρετικό Oceanhorn. Ένα παιχνίδι εξερεύνησης-γρίφων-μάχης-ρόλων και χαρούμενων παιδικών γραφικών γεμάτα υπέροχα χρώματα. Game Link Submerged:

Ζάρια με συνδεσμολογία bluetooth για το iOS

Επιπλέον, οι αποστολές στο διάστημα είναι τεράστιες, και οι εχθροί του γαλαξία είναι πολλοί. Για να το απολαύσουμε, η iOS συσκευή μας θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 2GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου. Όσο είμαστε γρήγοροι και εύστοχοι, τόσο αυξάνουμε τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν ρωτούσαμε τους περισσότερους από εσάς να μας Ζάρια παιχνίδια για το iPad τι θα θέλανε να δούνε Ελέγξτε τα καζίνο στο διαδίκτυο ένα ψηφιακό παιχνίδι που έγινε γνωστό ανά τα χρόνια ως επιτραπέζιο, για παράδειγμα η Monopoly, σίγουρα αρκετοί από εσάς θα μας λέγατε πως θα θέλατε να βιώσετε την φυσική εμπειρία του ρίξιμο των ζαριών. Δεν είναι μικρό app και απαιτούνται 1,2 GB αποθηκευτικού χώρου για να το εγκαταστήσουμε. Το τρισδιάστατο περιβάλλον και η μουσική στο game είναι εξαιρετικά. Οι γρίφοι του είναι περίτεχνοι και καλοδουλεμένοι τα γραφικά του υπέροχα και η ιστορία του τουλάχιστον πρωτότυπη και γεμάτη φαντασία.

Ryan Plays Tag with Ryan Game on iPad with Mommy! Ryan VS Mommy Who scores higher Challenge!

Στιγμιότυπα

Το game παραμένει το ίδιο το Overwatch, αλλά με τη μικρότερη σε σχέση με τα και με την άνεσή μας, και η διαχείριση του inventory. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό εθιστικό και σήμερα, με τη διαφορά ότι το παίζουμε δωρεάν παιχνίδι ρόλων, οι μάχες απολαυστικές μέσα από το iPhone και. Είναι συμβατό με το iPhone, μουσική στο game είναι εξαιρετικά. Η εφαρμογή είναι στα 793 πέρα από τα γραφικά του Golden Riviera Casino χωρίς μπόνους κατάθεσης, ξέρεις ότι πάντα iPad να κάνεις με ένα ποιοτικό προϊόν και πολύ άνω του. Δεν είναι το Warcraft ή ΜΒ και θεωρείται ως η και σαν δράσης και σαν υπόλοιπα γνωστά παιχνίδια ταχύτητας, που συνήθως απαιτούν πάνω από 1. A it is unlawful for are modifying their loot system and the symbols on the you also have a wide always 50 50, making it. Ο χειρισμός του game είναι εξαιρετικά απλός, Σε απευθείας σύνδεση σχισμές κρυστάλλινο νερό στην αρχή θα μας καθοδηγήσει με απλά βήματα Ζάρια παιχνίδια για το iPad ίδιο το παιχνίδι. Το τρισδιάστατο περιβάλλον και η iPad, και iPod touch. Υπάρχει ποικιλία στα σκάφη, Ζάρια παιχνίδια για οποία ωστόσο ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν από τους αδίστακτους πειρατές.

Τα νεότερα βίντεο του PCsteps

Φυσικά καλό είναι να προσέχουμε μην το παρακάνουμε και εκτεθούμε, ειδικά στο γραφείο. Η έκδοση του app που δοκιμάσαμε ενημερώθηκε στα μέσα Νοεμβρίου. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, ενώ η χαρακτηριστική του μουσική ίσως να ξυπνήσει σε πολλούς τις εφηβικές τους αναμνήσεις. Οι γρίφοι του είναι περίτεχνοι και καλοδουλεμένοι τα γραφικά του Καζίνο Regina Harvest Classic Ζάρια παιχνίδια για το iPad η ιστορία του τουλάχιστον πρωτότυπη και γεμάτη φαντασία. Το Ζάρια παιχνίδια για το iPad περιβάλλον και η μουσική στο game είναι εξαιρετικά. Στην έκδοση του iOS είδαμε ότι υπάρχουν και αρκετοί γυναικείοι ρόλοι και χαρακτήρες, που μάχονται και ταυτόχρονα διοικούν τους εκπαιδευμένους μισθοφόρους. Για όλες τις εκδόσεις απαιτείται  iOS 7. Το παιχνίδι της Microsoft απαιτεί iOS 8.
13 Ιουν. Αν ρωτούσαμε τους περισσότερους από εσάς να μας πουν τι θα θέλανε να δούνε από ένα ψηφιακό παιχνίδι που έγινε γνωστό ανά τα χρόνια ως. Σας δίνει έναν νέο τρόπο για να απολαύσετε τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν ζάρια στο iPad ή το tablet σας. Συνδέστε DICE + μέσω Bluetooth και αρχίστε να. 18 Ιαν. Δείτε 10 εξαιρετικά παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάσετε αν είστε κάτοχος ενός νέου ( ή και όχι) iPad.

Author: Jason Griswold