Ταίριασμα 21

Κλείσιμο Απόκτησε τώρα πρόσβαση στους οδηγούς ταιριάσματος που ετοιμάσαμε 7 Βασικοί Κανόνες για Σωστό Ταίριασμα Ανδρικών Αξεσουάρ Αποφασίσαμε να κάνουμε εις βάθος έρευνα και να μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας βασικούς κανόνες για το πως να ταιριάζουν σωστά τα διάφορα ανδρικά αξεσουάρ. Η σημερινή είναι η τελευταία μέρα που θα αναρωτηθείς ποιο παπιγιόν θα μοιάζει ωραίο με τις αγαπημένες σου τιράντες. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν ξέρεις πώς να φορέσεις παντελόνια και πουκάμισο... Πριν σηκώσεις τα χέρια ψηλά και εν τέλει καταλήξεις να φορέσεις για άλλη μια φορά τα ίδια τζιν με πάνω-κάτω το ίδιο t-shirt, διάβασε αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου — 7 βασικούς κανόνες για το πώς να ταιριάξεις σωστά τα ανδρικά αξεσουάρ. Επειδή γράφουμε "κανόνες", δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για δυσνόητα κείμενα που πρέπει να αποστηθίσεις. Δεν πρόκειται για εξετάσεις του σχολείου.

Το γενικό concept μας είναι σχετικά εύκολο. Μάλιστα, είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα τα καταφέρεις περίφημα. Η στυλιστική επιτυχία, με τη βοήθεια του οδηγού μας, είναι περισσότερο θέμα αυτοπεποίθησης παρά δεξιοτήτων. Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το να γνωρίζεις πώς να αποκωδικοποιείς τη διαίσθησή σου, να ντύνεσαι σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία και τα γούστα σου, κι εν τέλει κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι να νιώθεις ότι το look σου τα σπάει. Όσο για τη δεξιότητα, θα σε βοηθήσουμε να την αναπτύξεις τόσο ώστε να νιώθεις εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου. Η κεντρική ιδέα πίσω απ' αυτούς τους 7 κανόνες είναι να σε βοηθήσουμε να ξεμπλοκάρεις κάθε φορά που θα κολλήσεις όταν έρθει η ώρα να προσθέσεις τις έξτρα πινελιές για να απογειώσεις στυλιστικά το look σου. Είναι κανόνες, ναι, ωστόσο δεν είναι απαράβατοι. Ο σκοπός τους είναι να τους χρησιμοποιήσεις ως βάση πάνω στην οποία θα κτίσεις το δικό σου μοναδικό, προσωπικό στυλ.

Έτσι, θα καταφέρεις ευκολότερα να δημιουργήσεις το στυλ που θα σε αντιπροσωπεύει ως άνδρα και θα 'εξωτερικεύει' σωστά την ιστορία που επιθυμείς να πεις. Ο Douglas MacArthur είπε κάτι πολύ σοφό... Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για τους άνδρες που γνωρίζουν τα βασικά του στυλ και ήδη έχουν τα απαραίτητα στη ντουλάπα τους. Θα πρέπει να φοράς πάντα τουλάχιστον 1 μονόχρωμο Τουλάχιστον ένα κομμάτι του ενδυματολογικού συνόλου σου θα πρέπει να είναι μονόχρωμο. Για παράδειγμα, ένα μονόχρωμο κοστούμι με ριγέ πουκάμισο. Φαντάσου τώρα το άκρως αντίθετο. Για τον Ζυγό —το απέναντι ζώδιο— τρέφει αισθήματα αγάπης και μίσους. Μπορεί να ταιριάζει πολύ με τον Τοξότη, αλλά αν προσπαθήσει να του επιβληθεί, θα βγει χαμένος. Η «ψύχρα»του Υδροχόου είναι ένα σημείο έλξης και μπορούν θαυμάσια να κάνουν «χωριό».

Με Παρθένο και Σκορπιό τον δένουν αναγκαστικές προσαρμογές. Μένουν τα ζώδια που «τετραγωνίζει», δηλαδή, ο Αιγόκερως και ο Καρκίνος. Θα τον εκστασιάσει η σοφία του Αιγόκερου, ενώ θα τον γλυκάνει το νάζι του Καρκίνου. Αυτές οι περιπτώσεις των τετραγώνων αναφέρονται σε δυσκολίες που προκαλούνται από άλλους. Με έναν Ιχθύ θα έχει ανασφάλειες και ενίοτε θα μελαγχολεί. Η σχέση του με τον Ταύρο περιορίζεται στο πλαίσιο μιας καλής οικονομικής συναλλαγής. Τον χαρακτηρίζουν η σταθερότητα και η αγάπη για το ωραίο, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στην κηπουρική. Συχνά γίνεται πολύ ανασφαλής, ειδικά αν η τσέπη του είναι άδεια και δεν έχει... Με τον Καρκίνο μπορούν να ταιριάξουν στο συναίσθημα και με τον Παρθένο στο κοινό συμφέρον. Με τον Σκορπιό θα τρώγεται μονίμως —αλληλοκτητικότητα γαρ—, αλλά η ερωτική τους χημεία είναι μοναδική.

Με τον Αιγόκερω κολλάνε στην οργανωτικότητα και τη φιλοδοξία. Με Ζυγό και Τοξότη δένουν από «σύμπτωση». Με τον Υδροχόο ταιριάζουν στην ξεροκεφαλιά αλλά και σε οικονομικούς στόχους. Με τον Λέοντα μοιράζονται τη λατρεία τους για την πολυτέλεια και το καλό φαγητό. Ο Κριός τον εκνευρίζει, ενώ κινείται και κρυφά προς τον Ταύρο. Με τον Δίδυμο τους χωρίζει μια άβυσσος όσο αφορά τις απόψεις τους. Ο Λέων τού αρέσει για την υπερηφάνεια και τη λαμπερή προσωπικότητα, ενώ ο Ζυγός για την αρμονία και την αψεγάδιαστη εμφάνιση. Ο Τοξότης πάλι για το φλογερό ταμπεραμέντο και την ασταμάτητη μάχη για ζωή, μέσα από ανεξάρτητες οδούς. Ο Υδροχόος τον γοητεύει για το ελκυστικό παρουσιαστικό του και ο Κριός για το δυναμισμό του. Ενώ εκτιμά την εργασιομανία του επίσης αεικίνητου Παρθένου και την έντονη ευαισθησία και την καλλιτεχνική φύση του Ιχθύ, η σχέση του και με τα δύο αυτά ζώδια παρουσιάζει δυσκολίες.

Ο Σκορπιός είναι εξαναγκαστικός μαζί του με πολλούς τρόπους, ενώ ο Αιγόκερως τον κατακεραυνώνει. Ο δε Ταύρος λειτουργεί υπογείως απέναντι του. Τέλος Καρκίνος τον εξοικειώνει με τα νούμερα και τον συγκρατεί στα έξοδα. Ο Παρθένος τού αρέσει για τη σεμνοτυφία του, ο Σκορπιός για τη μυστικότητα και τον ερωτισμό του και ο Αιγόκερως για την αξιοπρεπή του συμπεριφορά. Ο Ιχθύς τον κερδίζει με την τρυφερότητα και την ευαισθησία του και με τον Ταύρο τούς ενώνει η ίδια ανασφάλεια. Αν και εκτιμά την αγάπη του Ζυγού για αρμονία, δεν θα διατηρήσει εύκολα σχέση μαζί του, όπως και με τον Κριό, που γενικά του δυσκολεύει κάπως τη ζωή. Ο Δίδυμος ενδιαφέρεται για την κρυφή του ζωή, ενώ ο Λέων τού βγάζει μια ενδόμυχη επιθυμία και αγάπη για τον πλούτο. ΛΕΩΝ Κι ερχόμαστε στο βασιλιά και στη βασίλισσα.

Ο Λέων αγαπά το θέαμα, τρελαίνεται για το καλό φαγητό, θέλει γύρω του κόλακες και να ζει με ανέσεις — έτσι νιώθει ευτυχισμένος. Ο Ζυγός τού αρέσει για την ευγένειά του και ο Τοξότης για τον ιπποτισμό του — η σκληρή του γλώσσα, όμως, ενοχλεί το Λιοντάρι. Ο Υδροχόος τον γοητεύει με την αγέρωχη και φαινομενικά ψυχρή αλλά ελκυστική του εμφάνιση, ο Κριός με το φλογερό ταμπεραμέντο του, ενώ ο Δίδυμος με την ωραία τρέλα του. Αντιμετωπίζει σίγουρα δυσκολίες με τον Σκορπιό και τον Ταύρο, αν και οι σχέσεις του μαζί τους χαρακτηρίζονται μοιραίες. Προσαρμόζεται με τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ. Τέλος, εκνευρίζεται από την γκρίνια του Καρκίνου και «χαλιέται» με τη συμφεροντολογική συμπεριφορά του Παρθένου. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο γκρινιάρης, αγχωτικός, εργασιομανής και μικροβιοφοβικός Παρθένος θέλει ένα σύντροφο με οικονομική άνεση, που να αγαπά την καθαριότητα και να ανέχεται τις παραξενιές του.

Καλό δέσιμο μπορεί να γίνει με Σκορπιό, ο οποίος θα του μάθει τον έρωτα. Ο Αιγόκερως πλησιάζει τη συμφεροντολογική του φύση, αν και είναι καθαρά καριερίστας. Ο Ιχθύς μπορεί να ανεχθεί τις παραξενιές του και με τον Ταύρο κάνει το απόλυτο ταίριασμα του συμφέροντος. Ο Καρκίνος τού αρέσει γιατί αγαπά την οικογένεια. Με τον Δίδυμο μοιάζει στην εξυπνάδα και την τρέλα. Εκεί που τα βρίσκει σκούρα είναι με τον Τοξότη και προσαρμόζεται αναγκαστικά με τον Υδροχόο και τον Κριό. Ο Λέων τού «ταράζει» την ψυχολογία με τις απαιτήσεις του. Εκτιμά ως ένα σημείο την ευγένεια του Ζυγού, αλλά τον ενοχλούν οι σπατάλες που κάνει για την εξωτερική του εμφάνιση. Ο Τοξότης τού αρέσει για την ευθύτητά του, ο Υδροχόος για το παρουσιαστικό και την εξυπνάδα του, ενώ τον ελκύει η ατίθαση «αγριάδα»του Κριού. Ο Δίδυμος τον γοητεύει με την επικοινωνιακή του ικανότητα και τη σπιρτάδα του μυαλού, ενώ ο Λέοντας με την εντυπωσιακή και λαμπερή παρουσία του.

Ο Αιγόκερως τον «πνίγει», όπως και ο Καρκίνος με τη «σκληρότητα» του συναισθήματός του. Με τον Ιχθύ και τον Ταύρο απλά προσαρμόζεται, ενώ ο Παρθένος τον γεμίζει άγχος. Τέλος, ο Σκορπιός μπορεί να τον απογειώσει οικονομικά. Ο Αιγόκερως του «κάνει» μια χαρά με την αξιοπρέπειά του, τα λίγα λόγια του, την ηθική και την καριέρα του. Ο Ιχθύς τού διεγείρει το συναίσθημα και του βγάζει γλυκύτητα. Ο Ταύρος, κτητικός και σταθερός, τον φέρνει σε σημείο ή του ύψους ή του βάθους. Ο Καρκίνος αν και του ταιριάζει, τον εκνευρίζει και ο Παρθένος απλά τον «βολεύει».

11 Απρ. Ερωτική συναστρία για τη σχέση του Ταύρου με τον Δίδυμο. Read Ερωτικό Ταίριασμα Ζωδίων:Ο Ζωδιακός Πίνακας που πέφτει Μέσα %.. from Κριός: 21//04 Ταύρος: 21//05 Δίδυμος: 21//06 Καρκίνος: . Μαγιό Τυπώνω Μπαμπάς και εγώ Ταίριασμα no Ταιριάζουν Οικογενειακά ρούχα, # laydear.

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα

Πριν σηκώσεις τα χέρια ψηλά και εν τέλει καταλήξεις να φορέσεις για άλλη μια φορά τα ίδια τζιν με πάνω-κάτω το ίδιο t-shirt, διάβασε αυτό που θέλουμε Ταίριασμα μοιραστούμε μαζί σου — 7 βασικούς κανόνες για το πώς να ταιριάξεις σωστά τα ανδρικά αξεσουάρ. Ο Ταίριασμα τον γοητεύει με τη λιτή ομορφιά του. Καλό δέσιμο μπορεί να γίνει με Σκορπιό, ο οποίος θα του μάθει τον έρωτα. Αν Ταίριασμα εκτιμά την αγάπη του Ζυγού για αρμονία, δεν θα διατηρήσει εύκολα σχέση μαζί του, όπως και με τον Κριό, που γενικά του δυσκολεύει κάπως τη ζωή. Θα περάσει από ψιλό κόσκινο το άτομο που θα κρατήσει τελικά δίπλα του. Με τον Ζυγό Καλύτερο online καζίνο με έδρα τις ΗΠΑ ανάμεικτα συναισθήματα συμπάθειας και αντιπάθειας. Μπορεί να ταιριάζει πολύ με τον Τοξότη, αλλά αν προσπαθήσει να του επιβληθεί, θα βγει χαμένος. Με Ζυγό και Τοξότη δένουν από «σύμπτωση». Με τον Δίδυμο μοιάζει στην εξυπνάδα και την τρέλα. Αν ο Παρθένος δεν γκρινιάζει πολύ, ίσως και Ταίριασμα 21 δέσουν.

Η ΕΚΠΟΜΠΗ "tisimΒένη" ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΗ ΣΑΠΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ

Πριν σηκώσεις τα χέρια ψηλά και εν τέλει καταλήξεις να φορέσεις για άλλη μια φορά τα ίδια τζιν με πάνω-κάτω το ίδιο t-shirt, διάβασε αυτό που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου — 7 βασικούς κανόνες για το πώς να ταιριάξεις σωστά τα ανδρικά αξεσουάρ. Επειδή γράφουμε "κανόνες", δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για δυσνόητα κείμενα που πρέπει να αποστηθίσεις. Δεν πρόκειται για εξετάσεις του σχολείου. Το γενικό concept μας είναι σχετικά εύκολο. Μάλιστα, είμαστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα τα καταφέρεις περίφημα. Η στυλιστική επιτυχία, με τη βοήθεια του οδηγού μας, είναι περισσότερο θέμα αυτοπεποίθησης παρά δεξιοτήτων. Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από το να γνωρίζεις πώς να αποκωδικοποιείς τη διαίσθησή σου, να ντύνεσαι σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία και τα γούστα σου, κι εν τέλει κάθε φορά που βγαίνεις από το σπίτι να νιώθεις ότι το look σου τα σπάει.

Όσο για τη δεξιότητα, θα σε βοηθήσουμε να την αναπτύξεις τόσο ώστε να νιώθεις εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου. Η κεντρική ιδέα πίσω απ' αυτούς τους 7 κανόνες είναι να σε βοηθήσουμε να ξεμπλοκάρεις κάθε φορά που θα κολλήσεις όταν έρθει η ώρα να προσθέσεις τις έξτρα πινελιές για να απογειώσεις στυλιστικά το look σου. Είναι κανόνες, ναι, ωστόσο δεν είναι απαράβατοι. Ο σκοπός τους είναι να τους χρησιμοποιήσεις ως βάση πάνω στην οποία θα κτίσεις το δικό σου μοναδικό, προσωπικό στυλ. Έτσι, θα καταφέρεις ευκολότερα να δημιουργήσεις το στυλ που θα σε αντιπροσωπεύει ως άνδρα και θα 'εξωτερικεύει' σωστά την ιστορία που επιθυμείς να πεις. Ο Douglas MacArthur είπε κάτι πολύ σοφό... Δημιουργήσαμε αυτό τον οδηγό για τους άνδρες που γνωρίζουν τα βασικά του στυλ και ήδη έχουν τα απαραίτητα στη ντουλάπα τους. Θα πρέπει να φοράς πάντα τουλάχιστον 1 μονόχρωμο Τουλάχιστον ένα κομμάτι του ενδυματολογικού συνόλου σου θα πρέπει να είναι μονόχρωμο.

Για παράδειγμα, ένα μονόχρωμο κοστούμι με ριγέ πουκάμισο. Φαντάσου τώρα το άκρως αντίθετο. Ένα houndstooth blazer με φλοράλ πουκάμισο... Τα δημοφιλέστερα ουδέτερα χρώματα: Ταίριαξε αξεσουάρ στα ρούχα — όχι ρούχα στα αξεσουάρ Καλό είναι πρώτα να αγοράζεις το πουκάμισο, το κοστούμι ή τα τζιν σου και μετά να αγοράζεις αξεσουάρ για να τα συνδυάσεις μεταξύ τους. Ο Παρθένος τού αρέσει για τη σεμνοτυφία του, ο Σκορπιός για τη μυστικότητα και τον ερωτισμό του και ο Αιγόκερως για την αξιοπρεπή του συμπεριφορά. Ο Ιχθύς τον κερδίζει με την τρυφερότητα και την ευαισθησία του και με τον Ταύρο τούς ενώνει η ίδια ανασφάλεια. Αν και εκτιμά την αγάπη του Ζυγού για αρμονία, δεν θα διατηρήσει εύκολα σχέση μαζί του, όπως και με τον Κριό, που γενικά του δυσκολεύει κάπως τη ζωή. Ο Δίδυμος ενδιαφέρεται για την κρυφή του ζωή, ενώ ο Λέων τού βγάζει μια ενδόμυχη επιθυμία και αγάπη για τον πλούτο. ΛΕΩΝ Κι ερχόμαστε στο βασιλιά και στη βασίλισσα. Ο Λέων αγαπά το θέαμα, τρελαίνεται για το καλό φαγητό, θέλει γύρω του κόλακες και να ζει με ανέσεις — έτσι νιώθει ευτυχισμένος.

Ο Ζυγός τού αρέσει για την ευγένειά του και ο Τοξότης για τον ιπποτισμό του — η σκληρή του γλώσσα, όμως, ενοχλεί το Λιοντάρι. Ο Υδροχόος τον γοητεύει με την αγέρωχη και φαινομενικά ψυχρή αλλά ελκυστική του εμφάνιση, ο Κριός με το φλογερό ταμπεραμέντο του, ενώ ο Δίδυμος με την ωραία τρέλα του. Αντιμετωπίζει σίγουρα δυσκολίες με τον Σκορπιό και τον Ταύρο, αν και οι σχέσεις του μαζί τους χαρακτηρίζονται μοιραίες. Προσαρμόζεται με τον Αιγόκερω και τον Ιχθύ. Τέλος, εκνευρίζεται από την γκρίνια του Καρκίνου και «χαλιέται» με τη συμφεροντολογική συμπεριφορά του Παρθένου. ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ο γκρινιάρης, αγχωτικός, εργασιομανής και μικροβιοφοβικός Παρθένος θέλει ένα σύντροφο με οικονομική άνεση, που να αγαπά την καθαριότητα και να ανέχεται τις παραξενιές του. Καλό δέσιμο μπορεί να γίνει με Σκορπιό, ο οποίος θα του μάθει τον έρωτα. Ο Αιγόκερως πλησιάζει τη συμφεροντολογική του φύση, αν και είναι καθαρά καριερίστας. Ο Ιχθύς μπορεί να ανεχθεί τις παραξενιές του και με τον Ταύρο κάνει το απόλυτο ταίριασμα του συμφέροντος.

Ο Καρκίνος τού αρέσει γιατί αγαπά την οικογένεια. Με τον Δίδυμο μοιάζει στην εξυπνάδα και την τρέλα. Εκεί που τα βρίσκει σκούρα είναι με τον Τοξότη και προσαρμόζεται αναγκαστικά με τον Υδροχόο και τον Κριό. Ο Λέων τού «ταράζει» την ψυχολογία με τις απαιτήσεις του. Εκτιμά ως ένα σημείο την ευγένεια του Ζυγού, αλλά τον ενοχλούν οι σπατάλες που κάνει για την εξωτερική του εμφάνιση. Ο Τοξότης τού αρέσει για την ευθύτητά του, ο Υδροχόος για το παρουσιαστικό και την εξυπνάδα του, ενώ τον ελκύει η ατίθαση «αγριάδα»του Κριού. Ο Δίδυμος τον γοητεύει με την επικοινωνιακή του ικανότητα και τη σπιρτάδα του μυαλού, ενώ ο Λέοντας με την εντυπωσιακή και λαμπερή παρουσία του. Ο Αιγόκερως τον «πνίγει», όπως και ο Καρκίνος με τη «σκληρότητα» του συναισθήματός του. Με τον Ιχθύ και τον Ταύρο απλά προσαρμόζεται, ενώ ο Παρθένος τον γεμίζει άγχος. Τέλος, ο Σκορπιός μπορεί να τον απογειώσει οικονομικά. Ο Αιγόκερως του «κάνει» μια χαρά με την αξιοπρέπειά του, τα λίγα λόγια του, την ηθική και την καριέρα του.

Ο Ιχθύς τού διεγείρει το συναίσθημα και του βγάζει γλυκύτητα. Ο Ταύρος, κτητικός και σταθερός, τον φέρνει σε σημείο ή του ύψους ή του βάθους. Ο Καρκίνος αν και του ταιριάζει, τον εκνευρίζει και ο Παρθένος απλά τον «βολεύει». Ο Υδροχόος τον ταράζει, ενώ ο Λέοντας του ξυπνά τον ερωτικό του εαυτό. Τη σχέση του με τον Κριό χαρακτηρίζει ένας δυναμικός έρωτας, αλλά και προσαρμογή μέσα από αυτόν. Ο Δίδυμος τον εξυπηρετεί για την επικοινωνιακή του ικανότητα —αλλά μέχρι εκεί— όπως και ο Ζυγός γιατί διατηρεί τα προσχήματα με ευγένεια. Τέλος δεν μπορεί να κρατήσει κοντά του τον Τοξότη. Φύση καθαρά ελεύθερη και επεκτατική, ο Τοξότης θέλει ένα ταίρι που να μη φρενάρει τα όνειρά του και να μην προσπαθήσει να τον τιθασεύσει — αλλιώς κλοτσάει!

Με Υδροχόο έχει ένα καλό ταίριασμα, αφού και δυο είναι ανεξάρτητοι. Με τον Κριό συγκρούεται και αγαπιέται με την ίδια ακριβώς ένταση. Με τον Δίδυμο περνά καλά, γιατί μοιάζουν στην τρέλα. Από τον Λέοντα εισπράττει στοργή, αρκεί να μην τον διατάξει ποτέ. Με τον Ζυγό μπαίνει στο «διπλωματικό» κόσμο, μόνο που δεν τον αντέχει για καιρό. Η σχέση του με τον Σκορπιό δεν έχει διάρκεια. Τον Ιχθύ τον συμπαθεί, αλλά δύσκολα συνεννοούνται. Αν ο Παρθένος δεν γκρινιάζει πολύ, ίσως και να δέσουν. Παρόλο που με τον Ταύρο νιώθει καταπίεση, μπορεί να προσαρμοστεί, όπως και με τον Καρκίνο, ο οποίος κάνει την καρδιά του να χτυπά τρυφερά. Θα περάσει από ψιλό κόσκινο το άτομο που θα κρατήσει τελικά δίπλα του. Ο Ιχθύς τον συγκινεί και του ξυπνά αισθήματα προστατευτισμού.

Με τον Ταύρο υπάρχει ερωτισμός. Με τον Καρκίνο ταιριάζει στα ευαίσθητα σημεία, αλλά και στην γκρίνια. Ο Παρθένος τον γοητεύει με τη λιτή ομορφιά του. Με τον Σκορπιό αυξάνεται ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητά του, ενώ διευρύνεται και ο τρόπος σκέψης του. Με τον Κριό υπάρχει σχέση αγάπης-μίσους, αλλά και ακαταμάχητη έλξη. Με τον Ζυγό έχει ανάμεικτα συναισθήματα συμπάθειας και αντιπάθειας. Απολαμβάνει το χιούμορ του Διδύμου και θαυμάζει την υπερηφάνεια του Λέοντα, όπως και την προσεγμένη εμφάνισή του — σε αυτό μοιάζουν αρκετά. Με τον Τοξότη βρίσκεται συνήθως σε ανησυχία, ενώ με τον Υδροχόο διαφωνούν στα «πρέπει». Δεν φημίζεται για τον ερωτισμό του, όχι επειδή είναι αδιάφορος, αλλά γιατί απλά δίνει περισσότερη σημασία στο μυαλό του άλλου. Με τον Κριό θα ταιριάξουν την επαναστατικότητα τους και θα σεβαστούν ο ένας την ατομική ελευθερία του άλλου.

Ταίριασμα 21

2. Ταίριασμα (Match) Μετάλλων

Αυτές οι περιπτώσεις των τετραγώνων στο οποίο μπορεί να στηρίξει τα «θέλω» του. Ο Ταύρος είναι Ταίριασμα 21 πάνω αναφέρονται σε δυσκολίες που προκαλούνται. Θα τον εκστασιάσει η σοφία. Μένουν τα ζώδια που «τετραγωνίζει», «δέσει» στην επικοινωνία και την. Με Ζυγό και Τοξότη δένουν από «σύμπτωση». Με τον Ταύρο υπάρχει ερωτισμός. Πρακτικά, αυτό σημαίνει οτι π. 100 Casino bonus - join gambling jurisdiction and Queenstown Casino Νέα Ζηλανδία one women golf, I know Ταίριασμα 21. Με τον Δίδυμο μπορεί να. Ταίριασμα 21

Το ερωτικό ταίριασμα των 12 ζωδίων.

Με τον Λέοντα μοιράζονται τη λατρεία τους για την πολυτέλεια και το καλό φαγητό. Η σχέση του με τον Ταύρο περιορίζεται στο πλαίσιο μιας καλής οικονομικής Ταίριασμα 21. Με τον Δίδυμο περνά καλά, γιατί μοιάζουν στην τρέλα. Έτσι, θα καταφέρεις ευκολότερα να δημιουργήσεις το στυλ που θα σε αντιπροσωπεύει ως άνδρα και θα 'εξωτερικεύει' σωστά την ιστορία που επιθυμείς να πεις. Στον Ζυγό βλέπει το διπλωμάτη σύντροφο, κάτι που του λείπει. Παρόλο που με τον Ταύρο νιώθει καταπίεση, μπορεί να προσαρμοστεί, όπως και με τον Η Ρουλέτα παίζει έξυπνα, Ταίριασμα οποίος κάνει την καρδιά του να χτυπά τρυφερά. Με τον Σκορπιό θα τρώγεται μονίμως —αλληλοκτητικότητα γαρ—, αλλά η ερωτική τους χημεία είναι μοναδική.

Author: Jason Griswold