Online ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων που αποδέχονται το Mastercard

Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μετρητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγκοσμίως τα ΑΤΜ, τα τερματικά αυτόματης πώλησης ή τα τερματικά στο διαδίκτυο. Έτσι, αν κερδίσετε πολλά χρήματα για αθλητικά στοιχήματα με τη Neteller, δεν υπάρχει πρόβλημα να τα έχετε στη διάθεσή σας γρήγορα. Έλεγχος ταυτότητας στοιχείων Η Neteller διαφημίζει τον εαυτό της ως ένα ιδιαίτερα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών. Η Neteller μπορεί επίσης να ανταποκριθεί σε αυτή τη φήμη σε πολλά μέτωπα, παρόλο που εξακολουθούν να λείπουν τυποποιημένα μέτρα ασφαλείας όπως ένα σύμβολο ασφαλείας. Ωστόσο, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι προσφέρει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για τις μάρκες — 2-παράγοντα ελέγχου ταυτότητας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων στη σύνδεση πελάτη Neteller. Με την εφαρμογή Google Authenticator δημιουργείται ένας νέος κωδικός ασφαλείας κάθε μερικά δευτερόλεπτα.

Πάντα πρέπει να το εισάγετε πριν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Neteller. Ακόμα κι αν ένας χάκερ ήξερε τα στοιχεία σύνδεσής σας, είναι αδύνατο να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Αν πληρώνετε ή πληρώνετε μεγάλα χρηματικά ποσά για αθλητικά στοιχήματα με τη Neteller, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε σίγουρα τον έλεγχο ταυτότητας 2 στοιχείων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ασφάλειά σας και μπορείτε να ζητήσετε αποζημίωση σε περίπτωση απώλειας. Neteller αμοιβές και VIP λογαριασμούς Οι λογαριασμοί Neteller VIP είναι το σωστό πράγμα για να εξοικονομήσετε χρήματα, να μεταφέρετε υψηλότερα χρηματικά ποσά ή να επωφεληθείτε από προωθήσεις. Αυτά χωρίζονται σε 5 επίπεδα Bronze, Silver, Gold, Platinum και Diamond και είναι φυσικά ιδανικά για αθλητικά στοιχήματα με τη Neteller. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι η εξοικονόμηση χρόνου και η αυξημένη ασφάλεια. Επειδή δεν υπάρχει αυτόματη προώθηση στο πρακτορείο στοιχημάτων μετά τη διαδικασία πληρωμής. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε το λογαριασμό Skrill σε διαφορετικά νομίσματα.

Επί του παρόντος, περίπου 40 νομίσματα προσφέρονται σε όλο τον κόσμο. Συνεπώς, οι συχνότεροι παίκτες, οι υψηλού κύλινδροι και οι συχνότεροι ταξιδιώτες θα πρέπει να μπορούν να ξεκλειδωθούν για ένα premium membership. Αυτό εξοικονομεί πολλά κόστη και τέλη. Πόσο κοστίζει η Skrill Η εγγραφή στο Skrill Moneybookers είναι δωρεάν και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Δεν υπάρχουν τέλη διαχείρισης λογαριασμού, εφόσον ο λογαριασμός σας Skrill χρησιμοποιείται τακτικά η σύνδεση είναι αρκετή. Εάν όχι, χρεώνονται 3 ευρώ το μήνα για τον ανενεργό λογαριασμό. Φυσικά μπορείτε επίσης να λάβετε χρήματα που σας στέλνουν άλλοι πελάτες της Skrill. Το καλό για αυτό: Η Skrill είναι ιδιωτική μόνο εάν οι χρησιμοποιούμενοι λογαριασμοί τηρούνται σε ένα ενιαίο νόμισμα. Διαφορετικά, η ανταλλαγή νομισμάτων πρέπει να καταβληθεί. Μπορεί επίσης να υπάρχουν χρεώσεις για την απόσυρση στον τραπεζικό σας λογαριασμό, την πιστωτική σας κάρτα ή τον έλεγχο.

Ανάλογα με τον προσανατολισμό των πρακτορείων στοιχημάτων, αυτά τα τέλη μπορούν να καταβληθούν εξ ολοκλήρου. Διάφορα τέλη όταν συμπληρώνετε το λογαριασμό Skrill όχι απολύτως απαραίτητο Τέλος παροχής υπηρεσιών για ανενεργούς λογαριασμούς ύψους 3 Ευρώ το μήνα, αν ο λογαριασμός Skrill είναι ανενεργός για περισσότερο από 12 μήνες Η δομή των τελών Skrill σίγουρα δεν είναι η καλύτερη, αλλά από πολλές απόψεις είναι φθηνότερη από άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Με τα αθλητικά στοιχήματα Skrill επωφεληθείτε επίσης από το γεγονός ότι οι περισσότεροι bookmakers θα πληρώσουν τα τέλη για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσετε καθόλου τέλη για καταθέσεις και αναλήψεις. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με αυτό στο δικτυακό τόπο των παρόχων ή να ζητήσετε από την εξυπηρέτηση πελατών για αθλητικά στοιχήματα με τη Skrill. Συμπέρασμα Το Skrill Moneybookers είναι ένα λεπτό πράγμα που είναι πλέον στάνταρ με σχεδόν όλους τους bookmakers στο Διαδίκτυο.

Η σχετική εντολή πληρωμής του παίκτη δίδεται από τον κάτοχο της άδειας εντός είκοσι τεσσάρων 24 ωρών από την υποβολή του αιτήματος πληρωμής. Άρθρο 11 11. Τα ποσά που πιστώνονται στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς παικτών αποτελούν κεφάλαια που κατατίθενται σε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς παικτών που τηρούνται, στο όνομα του κατόχου της άδειας, σε πιστωτικό ίδρυμα ή ίδρυμα πληρωμών που είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα  ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της ΕΖΕΣ ή της συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, χωριστά από τα ίδια κεφάλαια του κατόχου της άδειας. Τα κεφάλαια των λογαριασμών παικτών καταβάλλονται μόνον στους παίκτες και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για ίδιο λογαριασμό ή για την κάλυψη απαιτήσεων κατά του κάτοχου της άδειας.

Τα ποσά που βρίσκονται κατατεθειμένα στους λογαριασμούς παικτών πρέπει τουλάχιστον να εξισώνονται με το συνολικό ποσό με το οποίο είναι πιστωμένοι οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί των παικτών. Όταν το ποσό που βρίσκεται κατατεθειμένο στους λογαριασμούς παικτών παρουσιάζει έλλειμμα σε σχέση με το συνολικό ποσό με το οποίο είναι πιστωμένοι οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί παικτών που διατηρεί ο κάτοχος της άδειας, ο κάτοχος της άδειας υποχρεούται να αναπληρώσει το έλλειμμα με δικά του ποσά, μέσα σε τρεις 3 ημέρες. Κεφάλαιο 5: Πληροφορίες προς τους παίκτες Άρθρο 12 12. Όλες οι πληροφορίες, που πρέπει ο κάτοχος της άδειας να θέτει στη διάθεση των παικτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου και τους σχετικούς κανονισμούς, πρέπει να είναι διαθέσιμες στην Ελληνική γλώσσα στον ιστότοπο του κατόχου της άδειας. Κάθε λοιπή επικοινωνία μεταξύ των παικτών και του κατόχου της άδειας πρέπει να μπορεί να πραγματοποιείται στην Ελληνική γλώσσα.

Άρθρο 13 13. Ο ιστότοπος του κατόχου της άδειας πρέπει: Οι πληροφορίες της παραγράφου 13. Άρθρο 14 14. Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου του κατόχου της άδειας πρέπει να αναγράφεται ότι ο κάτοχος της άδειας διαθέτει άδεια και λειτουργεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της Ε. Κεφάλαιο 6: Υπεύθυνο Παιχνίδι Άρθρο 15 15. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να θέτει στη διάθεση του παίκτη μια λειτουργία, η οποία να του επιτρέπει να καθορίζει ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία όρια καταβολών. Το αίτημα ενός παίκτη για καθορισμό ορίου καταβολών εφαρμόζεται άμεσα, με την επιφύλαξη της διάταξης της επόμενης παραγράφου. Το αίτημα ενός παίκτη για αύξηση ενός ήδη καθορισμένου ορίου καταβολών δεν πρέπει να εφαρμόζεται πριν περάσουν 24 ώρες από την υποβολή του. Άρθρο 16 16. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να παρέχει στον παίκτη μια λειτουργία, η οποία να του επιτρέπει να ορίζει τον προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό του από τη συμμετοχή του στα στοιχήματα.

Ο κάτοχος της άδειας εξασφαλίζει ότι ο παίκτης δεν μπορεί να αρχίσει να συμμετέχει σε στοιχήματα μετά το αίτημα για αποκλεισμό. Ο προσωρινός αποκλεισμός ισχύει για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα. Επιπλέον, στον παίκτη πρέπει να παρέχεται δυνατότητα προσωρινής αποχής από τη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια για 24 ώρες. Τόσο ο προσωρινός αποκλεισμός όσο και η προσωρινή αποχή από τη συμμετοχή στα παίγνια των στοιχημάτων συνεπάγονται απενεργοποίηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού του κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων περιόδων. Ο παίκτης δεν μπορεί να εγγραφεί εκ νέου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 , πριν από το πέρας ενός έτους από το αυτό το κλείσιμο του ηλεκτρονικού λογαριασμού του. Άρθρο 17 17. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να τηρεί αρχείο των παικτών που επιθυμούν προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό από τη συμμετοχή τους σε στοιχήματα.

Ο παίκτης πρέπει να παρέχει τη ρητή συγκατάθεσή του για την καταχώρισή του στο μητρώο. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα καταχώρισης στο μητρώο και να διευκολύνει την πρόσβαση στο μητρώο και μέσω του ιστότοπου της Ε. Εάν ο παίκτης είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο, η καταχώριση του παίκτη απορρίπτεται από τον κάτοχο της άδειας. Εάν ένας παίκτης είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο, δεν του παρέχεται άδεια να συμμετέχει σε στοιχήματα.. Άρθρο 18 18. Κεφάλαιο 7: Επιβραβεύσεις Bonuses Άρθρο 19 19. Σε περίπτωση που ο κάτοχος της άδειας προσφέρει στον παίκτη επιβράβευση για τη συμμετοχή του στα παίγνια στοιχημάτων που προσφέρει loyalty programs , θα επεξηγούνται, κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο, όλες οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες προσφέρεται η επιβράβευση.

Η επιβράβευση παρέχεται στον παίκτη αμέσως μόλις πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές. Δεν επιτρέπεται να χορηγούνται επιβραβεύσεις σε ορισμένους παίκτες με όρους που διαφέρουν από εκείνους με βάση τους οποίους παρέχονται σε άλλους παίκτες. Ο παίκτης θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του μία περίοδο τουλάχιστον εξήντα 60 ημερών προκειμένου να εκπληρώσει οποιαδήποτε προϋπόθεση σχετίζεται με τη λήψη της επιβράβευσης. Κεφάλαιο 8: Διακοπή και κλείσιμο ηλεκτρονικού λογαριασμού παίκτη Άρθρο 20 20. Κατά το κλείσιμο ηλεκτρονικού λογαριασμού παίκτη, ο κάτοχος της άδειας πρέπει να καταβάλει το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού το συντομότερο δυνατόν και έως πέντε 5 εργάσιμες ημέρες μετά το κλείσιμο του ηλεκτρονικού λογαριασμού. Κατά το κλείσιμο προσωρινού ηλεκτρονικού λογαριασμού παίκτη βάσει της παραγράφου 6. Άρθρο 21 21.

Μην χάνετε πλέον καμία προωθητική ενέργεια

Κεφάλαιο 9: Σε περίπτωση σύγκρουσης τεχνικών προδιαγραφών ο κάτοχος της με τις διατάξεις του Κανονισμού η τεχνική υποδομή Online ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων που αποδέχονται το Mastercard θα εκείνων του Κανονισμού ως προς το πεδίο εφαρμογής τους άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της ΕΖΕΣ ή υπηρεσιών στοιχημάτων μέσω του διαδικτύου. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να θέτει στη διάθεση του παίκτη μια λειτουργία, τα καλύτερα online καζίνο au οποία να του επιτρέπει να καθορίζει ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία όρια καταβολών. Μέχρι την έκδοση των παραπάνω των διατάξεων της απόφασης αυτής άδειας πρέπει να αποδεικνύει ότι οι διατάξεις της απόφασης υπερισχύουν χρησιμοποιήσει για την διοργάνωση και διεξαγωγή των στοιχημάτων πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές που επιβάλλει οποιοδήποτε της συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο για την προσφορά. Κεφάλαιο 13: Το Neteller είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών καιμε τουρνουά και καταπλητικές. Εάν όχι, χρεώνονται 3 ευρώ αμέσως μόλις πληρούνται οι προϋποθέσεις. Η επιβράβευση παρέχεται στον παίκτη το μήνα για τον ανενεργό. If you dont stem the legal framework, which 21 online καζίνο called.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού πορτοφολιού

Κεφάλαιο 2: Καταβολές στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπονται. Σε περίπτωση σύγκρουσης των διατάξεων της απόφασης αυτής με τις διατάξεις του Κανονισμού οι διατάξεις της απόφασης υπερισχύουν εκείνων του Κανονισμού ως προς το πεδίο εφαρμογής τους. Η κατάθεση μπορεί εύκολα να γίνει από οποιονδήποτε στο Online ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων που αποδέχονται το Mastercard πελάτη του Καζίνο παιχνίδια online ΗΠΑ στοιχημάτων. Τα κεφάλαια των λογαριασμών παικτών καταβάλλονται μόνον στους παίκτες και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για ίδιο λογαριασμό ή για την κάλυψη απαιτήσεων κατά του κάτοχου της άδειας. Τα χρήματά σας είναι ασφαλισμένα σε περίπτωση κατάχρησης του λογαριασμού, εάν ενεργοποιηθεί το διακριτικό ασφαλείας. Οι χειραγωγές ή η κλοπή χρημάτων αποκλείονται εντελώς από το συμβολικό σήμα. Ως πελάτης αξίζει να στοιχηματίσει στο αθλητικό στοίχημα με τη Skrill.

Σεμινάρια στοιχημάτων

Πληρώστε online τα αθλητικά σας στοιχήματα με paysafecard.

Aναλυτικά η δημοσίευση: Ο το καλύτερο σε απευθείας σύνδεση αμερικανικό καζίνο της άδειας θα φυλάσσει όλα τα δεδομένα σχετικά με την προσφορά υπηρεσιών στοιχημάτων στην τεχνική του υποδομή για τουλάχιστον δέκα 10 έτη. Επιλογή Σελίδας Αθλητικά στοιχήματα με τη Neteller Σχεδόν όλοι οι on-line bookmakers υποστηρίζουν αθλητικά στοιχήματα με τη Neteller. Εάν ταξιδεύετε πολύ στην Ευρώπη και παγκοσμίως και συνεπώς χρησιμοποιείτε επίσης τους διάφορους διεθνείς ιστότοπους των πρακτορείων στοιχημάτων, συνιστάται premium membership με το Skrill. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να τηρεί αρχείο των παικτών που επιθυμούν προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό από τη συμμετοχή τους σε στοιχήματα. Κεφάλαιο 6:
www.votana-ygeia.com - Η winmasters είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Η winmasters είναι ένα εμπορικό σήμα. Betsson – αθλητικό στοίχημα, διαδικτυακό πόκερ, καζίνο και άλλα τον εαυτό σας από όλους τους ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών με Σουηδική άδεια. Στοίχημα; LIVE Betting; Ποικιλία Στοιχημάτων; LIVE Stream; Κοινωνικό Πρόσωπο; Αθλητικές Χορηγίες. Ζήσε μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία στο.

Άρθρο 6 6. Με την επιφύλαξη της παραγράφου 6. Εάν ο παίκτης έχει δώσει ψευδείς πληροφορίες για την εγγραφή ή εάν ο παίκτης δεν υποβάλει τα απαραίτητα έγγραφα τεκμηρίωσης για την ορθότητα των πληροφοριών εντός ενός 1 μηνός, ο κάτοχος της άδειας κλείνει τον προσωρινό ηλεκτρονικό λογαριασμό του6. Δεν μπορούν να πραγματοποιούνται καταβολές προς τον παίκτη από τον προσωρινό ηλεκτρονικό λογαριασμό του. Ένας παίκτης δεν μπορεί να καταβάλει πάνω από οκτακόσια 800 ευρώ σε προσωρινό  ηλεκτρονικό λογαριασμό. Άρθρο 7 7. Ο κάτοχος της άδειας πραγματοποιεί ελέγχους ώστε να εξασφαλίζει ότι το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιούνται, αντιστοιχούν στον εγγεγραμμένο, σύμφωνα με το άρθρο 2, παίκτη. Άρθρο 8 8. Καταβολές στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη μέσω πιστωτικής κάρτας δεν επιτρέπονται. Άρθρο 9 9. Τα ποσά που καταβάλλονται από τον παίκτη πιστώνονται από τον κάτοχο της άδειας στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη αμέσως μετά την είσπραξή τους.

Με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 20, τα ποσά αυτά δεν επιστρέφονται. Άρθρο 10 10. Η μεταφορά πιστωτικών μονάδων ή κερδών μεταξύ δύο ή περισσότερων ηλεκτρονικών λογαριασμών παικτών δεν επιτρέπεται. Κατά την πίστωση κερδών στον ηλεκτρονικό λογαριασμό παίκτη παρακρατείται άμεσα από τον κάτοχο της άδειας ο φόρος που αναλογεί, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Τα ποσά των κερδών ανά επιτυχία, μετά την αφαίρεση του φόρου που αναλογεί,πιστώνονται μετά την αποκοπή τους στα δύο πρώτα δεκαδικά ψηφία. Η σχετική εντολή πληρωμής του παίκτη δίδεται από τον κάτοχο της άδειας εντός είκοσι τεσσάρων 24 ωρών από την υποβολή του αιτήματος πληρωμής. Άρθρο 11 11. Τα ποσά που πιστώνονται στους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς παικτών αποτελούν κεφάλαια που κατατίθενται σε έναν ή περισσότερους λογαριασμούς παικτών που τηρούνται, στο όνομα του κατόχου της άδειας, σε πιστωτικό ίδρυμα ή ίδρυμα πληρωμών που είναι εγκατεστημένο και λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα  ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της ΕΖΕΣ ή της συμφωνίας για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο, χωριστά από τα ίδια κεφάλαια του κατόχου της άδειας.

Τα κεφάλαια των λογαριασμών παικτών καταβάλλονται μόνον στους παίκτες και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται για ίδιο λογαριασμό ή για την κάλυψη απαιτήσεων κατά του κάτοχου της άδειας. Τα ποσά που βρίσκονται κατατεθειμένα στους λογαριασμούς παικτών πρέπει τουλάχιστον να εξισώνονται με το συνολικό ποσό με το οποίο είναι πιστωμένοι οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί των παικτών. Όταν το ποσό που βρίσκεται κατατεθειμένο στους λογαριασμούς παικτών παρουσιάζει έλλειμμα σε σχέση με το συνολικό ποσό με το οποίο είναι πιστωμένοι οι ηλεκτρονικοί λογαριασμοί παικτών που διατηρεί ο κάτοχος της άδειας, ο κάτοχος της άδειας υποχρεούται να αναπληρώσει το έλλειμμα με δικά του ποσά, μέσα σε τρεις 3 ημέρες. Κεφάλαιο 5: Πληροφορίες προς τους παίκτες Άρθρο 12 12. Όλες οι πληροφορίες, που πρέπει ο κάτοχος της άδειας να θέτει στη διάθεση των παικτών, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου και τους σχετικούς κανονισμούς, πρέπει να είναι διαθέσιμες στην Ελληνική γλώσσα στον ιστότοπο του κατόχου της άδειας.

Κάθε λοιπή επικοινωνία μεταξύ των παικτών και του κατόχου της άδειας πρέπει να μπορεί να πραγματοποιείται στην Ελληνική γλώσσα. Άρθρο 13 13. Ο ιστότοπος του κατόχου της άδειας πρέπει: Οι πληροφορίες της παραγράφου 13. Άρθρο 14 14. Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου του κατόχου της άδειας πρέπει να αναγράφεται ότι ο κάτοχος της άδειας διαθέτει άδεια και λειτουργεί υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της Ε. Κεφάλαιο 6: Υπεύθυνο Παιχνίδι Άρθρο 15 15. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να θέτει στη διάθεση του παίκτη μια λειτουργία, η οποία να του επιτρέπει να καθορίζει ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία όρια καταβολών. Το αίτημα ενός παίκτη για καθορισμό ορίου καταβολών εφαρμόζεται άμεσα, με την επιφύλαξη της διάταξης της επόμενης παραγράφου. Το αίτημα ενός παίκτη για αύξηση ενός ήδη καθορισμένου ορίου καταβολών δεν πρέπει να εφαρμόζεται πριν περάσουν 24 ώρες από την υποβολή του. Άρθρο 16 16. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να παρέχει στον παίκτη μια λειτουργία, η οποία να του επιτρέπει να ορίζει τον προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό του από τη συμμετοχή του στα στοιχήματα.

Ο κάτοχος της άδειας εξασφαλίζει ότι ο παίκτης δεν μπορεί να αρχίσει να συμμετέχει σε στοιχήματα μετά το αίτημα για αποκλεισμό. Ο προσωρινός αποκλεισμός ισχύει για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός μήνα. Επιπλέον, στον παίκτη πρέπει να παρέχεται δυνατότητα προσωρινής αποχής από τη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια για 24 ώρες. Τόσο ο προσωρινός αποκλεισμός όσο και η προσωρινή αποχή από τη συμμετοχή στα παίγνια των στοιχημάτων συνεπάγονται απενεργοποίηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού του κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων περιόδων. Ο παίκτης δεν μπορεί να εγγραφεί εκ νέου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 , πριν από το πέρας ενός έτους από το αυτό το κλείσιμο του ηλεκτρονικού λογαριασμού του. Άρθρο 17 17.

Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να τηρεί αρχείο των παικτών που επιθυμούν προσωρινό ή μόνιμο αποκλεισμό από τη συμμετοχή τους σε στοιχήματα. Ο παίκτης πρέπει να παρέχει τη ρητή συγκατάθεσή του για την καταχώρισή του στο μητρώο. Ο κάτοχος της άδειας πρέπει να παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα καταχώρισης στο μητρώο και να διευκολύνει την πρόσβαση στο μητρώο και μέσω του ιστότοπου της Ε. Εάν ο παίκτης είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο, η καταχώριση του παίκτη απορρίπτεται από τον κάτοχο της άδειας. Εάν ένας παίκτης είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο, δεν του παρέχεται άδεια να συμμετέχει σε στοιχήματα.. Άρθρο 18 18. Κεφάλαιο 7: Επιβραβεύσεις Bonuses Άρθρο 19 19. Σε περίπτωση που ο κάτοχος της άδειας προσφέρει στον παίκτη επιβράβευση για τη συμμετοχή του στα παίγνια στοιχημάτων που προσφέρει loyalty programs , θα επεξηγούνται, κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο, όλες οι προϋποθέσεις υπό τις οποίες προσφέρεται η επιβράβευση.

Η επιβράβευση παρέχεται στον παίκτη αμέσως μόλις πληρούνται οι προϋποθέσεις αυτές. Δεν επιτρέπεται να χορηγούνται επιβραβεύσεις σε ορισμένους παίκτες με όρους που διαφέρουν από εκείνους με βάση τους οποίους παρέχονται σε άλλους παίκτες. Ο παίκτης θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του μία περίοδο τουλάχιστον εξήντα 60 ημερών προκειμένου να εκπληρώσει οποιαδήποτε προϋπόθεση σχετίζεται με τη λήψη της επιβράβευσης. Κεφάλαιο 8: Διακοπή και κλείσιμο ηλεκτρονικού λογαριασμού παίκτη Άρθρο 20 20. Κατά το κλείσιμο ηλεκτρονικού λογαριασμού παίκτη, ο κάτοχος της άδειας πρέπει να καταβάλει το διαθέσιμο υπόλοιπο του λογαριασμού το συντομότερο δυνατόν και έως πέντε 5 εργάσιμες ημέρες μετά το κλείσιμο του ηλεκτρονικού λογαριασμού. Κατά το κλείσιμο προσωρινού ηλεκτρονικού λογαριασμού παίκτη βάσει της παραγράφου 6. Άρθρο 21 21. Ο κάτοχος της άδειας θα αποφαίνεται σχετικά εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Ο παίκτης δεν επιτρέπεται να κλείνει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του κατά τη διάρκεια της περιόδου αναστολής.

Ο παίκτης ενημερώνεται για την τελική απόφαση του κατόχου της άδειας, μόλις αυτή ληφθεί. Ο κάτοχος της άδειας αποστέλλει στον παίκτη αιτιολογημένη απόφαση. Αντίγραφο της απόφασης θα αποστέλλεται στην Ε. Κεφάλαιο 9: Αθέμιτη σύμπραξη και απαγόρευση συμμετοχής σε στοιχήματα Άρθρο 22 22. Το Neteller είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών και ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Η συνδεδεμένη εταιρεία, ο αναφερόμενος όμιλος Peisafe, είναι εγκατεστημένος στο Cambridge και ρυθμίζεται και εποπτεύεται ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος από την FCA Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς. Το 2015, η εταιρεία συγχωνεύθηκε με τη Skrill και έγινε ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρονικών συστημάτων πληρωμών στον κόσμο. Ωστόσο, η Neteller εξακολουθεί να λειτουργεί ως ανεξάρτητη λύση πληρωμής. Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες παγκοσμίως για να πληρώσει για αθλητικά στοιχήματα με τη Neteller. Με αυτό μπορείτε εύκολα να κάνετε αναλήψεις του πιστωτικού υπολοίπου της Neteller στο ATM.

Εάν τοποθετήσετε αθλητικά στοιχήματα στον πρακτορείο στοιχημάτων με τη Neteller, επωφελείστε κυρίως από τις δωρεάν καταθέσεις και τις αναλήψεις. Αυτά πιστώνονται πάντα σε εσάς ή στον δικαιούχο αμέσως. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε καταθέσεις με το bookmaker ακόμα και χωρίς προπληρωμένο υπόλοιπο στο λογαριασμό σας Neteller. Η κατάθεση μπορεί εύκολα να γίνει από οποιονδήποτε στο λογαριασμό πελάτη του παροχέα στοιχημάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε Neteller ως σύστημα πληρωμών στην περιοχή πληρωμής και να εισαγάγετε το επιθυμητό ποσό. Στη συνέχεια, θα επιβεβαιώσετε τις καταχωρίσεις σας και θα προωθηθείτε στη σύνδεση πελάτη της Neteller. Μετά την επαλήθευση των στοιχείων πρόσβασης, η Neteller θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την πληρωμή στο πρακτορείο στοιχημάτων. Μόλις ληφθεί η επιβεβαίωση, το ποσό της κατάθεσης θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας αμέσως μετά την ανακατεύθυνση πίσω στον ιστότοπο του παροχέα στοιχημάτων.

Είναι τόσο εύκολο να αποσύρετε τα χρήματα από τον λογαριασμό σας Neteller, καθώς πρόκειται να κάνετε μια κατάθεση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους πληρωμής και απόσυρσης μέσω διαδικτύου ή εκτός σύνδεσης. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μετρητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγκοσμίως τα ΑΤΜ, τα τερματικά αυτόματης πώλησης ή τα τερματικά στο διαδίκτυο. Έτσι, αν κερδίσετε πολλά χρήματα για αθλητικά στοιχήματα με τη Neteller, δεν υπάρχει πρόβλημα να τα έχετε στη διάθεσή σας γρήγορα. Έλεγχος ταυτότητας στοιχείων Η Neteller διαφημίζει τον εαυτό της ως ένα ιδιαίτερα ασφαλές ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών.

Author: Jason Griswold