Ez baccarat Καλιφόρνια

Οι καθηγητές και συμμαθητές του μαζεύτηκαν από κάτω και τον παρακαλούσαν να κατέβει. Η Σίφνος και ο Ροσσώνης Ο μικρός Λαζαρίδης αισθανόταν όμως υπέροχα εκεί πάνω. Του άρεσε μάλλον να… βλέπει τον κόσμο από ψηλά. Οι σχέσεις του με τους δύο συμμαθητές του Καμίνη και Καψή ήταν σίγουρα πιο ήσυχα παιδιά τα χρόνια του σχολείου είναι τυπικές. Δεν κάνουν παρέα αντίθετα οι κύριοι Καψής και Καμίνης έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Πριν μερικά χρόνια  ο Λαζαρίδης είχε συναντήσει στην Σίφνο τον επίσης συμμαθητή του, γνωστό επιχειρηματία στο χώρο των οπλικών συστημάτων Ανδρέα Ροσσώνη  σύζυγο της ξαδέρφης του τέως Υπουργού Οικονομικών κ. Τότε ο κ. Ροσσώνης  ήταν ένας μάλλον άγνωστος επιχειρηματίας. Δεν είχε ακόμα ξεσπάσει ο θόρυβος της λίστας Λαγκάρντ. Για όσους πάντως δεν γνωρίζουν ο κ. Λαζαρίδης πίσω από τα αυστηρά, μυωπικά γυαλιά του παραμένει ένας άνθρωπος με τρελό, ανατρεπτικό χιούμορ… Χιούμορ… Τρελό ανατρεπτικό χιούμορ διαθέτει και ο Γιώργος Κύρτσος, τον οποίο δημοσιεύματα φέρουν να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον κ.

Ο υποψήφιος σύμφωνα με πληροφορίες για την Ευρωβουλή με την Ν. Γνωρίζονται πολλά χρόνια, μέχρι πρότινος όμως δεν είχαν καμία σχέση. Λαζαρίδης στην διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ήταν «Ρηγάς», ο κ. Κύρτσος μέλος του Κ. Οι φήμες  λένε ότι ο κ. Λαζαρίδης δεν συμφωνούσε γύρω από την συμμετοχή Κύρτσου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν. Ποιος ξέρει τι περνάει από το μυαλό του μυστακοφόρου Συμβούλου του Πρωθυπουργού… Αποδείξεις και ονόματα Αξίζει πάντως να σημειώσουμε τα ονόματα αυτών που βρίσκονταν στην «περίφημη» τάξη μαζί με τον κ. Οι περισσότεροι αποφοίτησαν το 1971 με εξαίρεση τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος αναγκάστηκε να ακολουθήσει μέλη της οικογενείας του στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους οι κ. Μια δυνατή φωνή με επαναφέρει στην… πραγματικότητα.

Βρίσκομαι ακόμα σε καφέ απέναντι από το Κολλέγιο. Τα αγόρια αποφάσισαν τελικά ότι το… κορίτσι των  ονείρων τους είναι η  Κάμερον Ντίαζ. Η ξανθιά καλλονή, μόνιμη «θαμώνας» των παραλιών της Καλιφόρνια αφήνει μίλια πίσω της τις νεαρότερες Μπιγιονσέ, Ριάνα, Μάιλι… Bravissimo! Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, όπως ο γύψος, η άμμος, το ξύλο, ο τσίγγος, κ. Η μάχη με την ασθένεια και οι εντυπωσιακές σπουδές Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Φυτιλή, εκτός από ταλαντούχα καλλιτέχνης είναι και από πολύ νωρίς μαχητής της ζωής,  καθώς ως παιδί έδωσε και νίκησε τη μάχη ενάντια στον καρκίνο και από τότε διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» και προσωπικά με την κυρία Βαρδινογιάννη. Αφού αποφοίτησε  έφυγε για  την Ιταλία όπου, ολοκλήρωσε δύο μεταπτυχιακά προγράμματα. Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τρίτη-Παρασκευή 10. Η Λυρική Σκηνή σε Ακρόπολη, Βυζαντινό και Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Η Εθνική Λυρική Σκηνή συμμετείχε με τρεις μοναδικές καλλιτεχνικές δράσεις, στην «πρεμιέρα» της διεύρυνσης του ωραρίου των μνημείων και αρχαιολογικών χώρων.

Σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Λυρική σχεδίασε τρεις πρωτότυπες δράσεις σε τρία εμβληματικά σημεία της Αθήνας -την Ακρόπολη, το Βυζαντινό και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο- θέλοντας να καταδείξει την ιδιαίτερη, όσο και αναγκαία, σημασία της «συνομιλίας» του σύγχρονου πολιτισμού και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι φωνές των 30 παιδιών της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, υπό την διεύθυνση της Μάτας Κατσούλη, δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα στα Προπύλαια της Ακρόπολης και στους δεκάδες έλληνες και ξένους επισκέπτες του μνημείου. Οι σπουδαστές της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Εθνικής Λυρικής Σκηνής παρουσίασαν μια σύντομη χορευτική παράσταση βασισμένη στον αυτοσχεδιασμό, στον υπέροχο κήπο του Βυζαντινού - Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών. Στο πιάνο ήταν ο Θοδωρής Ρέγκλης, ενώ υπεύθυνοι για την παράσταση ήταν ο διευθυντής της Σχολής Γιάννης Ντοντσάκης και η καθηγήτρια Κέλλη Ζαμπέλα. Οι υπέροχες μελωδίες των Ροσσίνι, Πουτσίνι, Βέρντι, Λέχαρ κ.

Ερμήνευσαν η υψίφωνος Γεωργία Ηλιοπούλου και ο τενόρος Δημήτρης Πακσόγλου, ενώ στο πιάνο τους συνόδευσε η Σοφία Ταμβακοπούλου. Η φωτογράφισή τους στο τέλος της κατασκευής μάς δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε αυτούς τους κόσμους στις ιδανικές τους συνθήκες, ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα με φανταστικούς χρήστες, την ύπαρξη ζώων κτλ. Αυτοί οι κόσμοι συχνά θυμίζουν άλλους φανταστικούς από τον χώρο της αναπαράστασης, της Τέχνης κτλ. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καταλυτικό στοιχείο από αρχιτεκτονικής άποψης που μπορεί να δώσει νέα πνοή σε μια ολόκληρη περιοχή; «Το καταλυτικό στοιχείο για να ανανεωθεί μια περιοχή και να ανέβει το επίπεδο ζωής σε αυτήν είναι οπωσδήποτε η βελίτωση του δημόσιου και κοινόχρηστου χώρου της». Η Βαρκελώνη έχει καλοσχεδιασμένο δημόσιο χώρο. Το Ρίο ντε Τζανέιρο έχει καταπληκτικά σχεδιασμένη παραλία. Οι σκανδιναβικές πόλεις έχουν εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο.

Τα κτίρια στο Άμστερνταμ και στην Ολλανδία γενικότερα αποκαλύπτουν τα εσωτερικά προς τα έξω, προσθέτοντας ερωτισμό και συγκίνηση στην εμπειρία της πόλης». Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μία κατοικία; «Η ευκολία προσαρμογής της στις επιθυμίες του χρήστη». Ποια είναι η γνώμη σας για το παρόν της ελληνικής αρχιτεκτονικής; Δεδομένης της κατάστασης στα αστικά κέντρα, από πού θα μπορούσε να προκύψει λύση; «Η ελληνική αρχιτεκτονική πρέπει να προσπαθήσει να λύνει προβλήματα μεγαλύτερα από την κλίμακά της, προβλήματα δημόσιου χώρου και στο μέγεθος της πόλης. Τα κτίρια στις ελληνικές πόλεις δεν αρκεί πλέον να εξυπηρετούν τους χρήστες τους, πρέπει να απευθύνονται και να προσφέρουν στην πόλη γενικότερα». Υπάρχει κάποιο κτίριο που να αποτελεί για εσάς πηγή έμπνευσης στην Ελλάδα; «Στην Ελλάδα δεν εμπνεόμαστε τόσο από κάποιο συγκεκριμένο κτίριο όσο από την τυπολογία της ελληνικής πολυκατοικίας.

Θεωρούμε ότι η πολυκατοικία ενσωματώνει τον σύγχρονο ελληνικό τρόπο ζωής και ότι έχει δυνατότητες που δεν έχουν αποκαλυφθεί ή αξιοποιηθεί ακόμα. Η δράση σε αυτόν τον τομέα είναι μια από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μας». Γιατί απουσιάζει το χρώμα και τα πολλά «στολίδια» από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική; «Δυστυχώς, πιστεύουμε πως απουσιάζουν απλώς επειδή η χρήση τους χρειάζεται περισσότερη ικανότητα, προσπάθεια και χρόνο. Το χρώμα και ο διάκοσμος, εάν χρησιμοποιηθούν σωστά, εμπλουτίζουν την ποιότητα του χώρου στον οποίο ζούμε και προκαλούν ευχαρίστηση σε όλους». Η γειτονιά κρύβει εικόνες και αρώματα περασμένων — καλύτερων — εποχών, που θα γοήτευαν τον καθένα, ενώ το συγκεκριμένο κτίριο προσφέρει, από ψηλά, τη θέα σε μια Αθήνα διαφορετική, πιο ανθρώπινη και θελκτική. Σε αυτό το νεοκλασικό κτίριο, ο Γεώργιος Κ. Καράμπελλας είδε μια μοναδική ευκαιρία: Απέναντι σελίδα: Λεπτομέρεια από το master bedroom του ιδιοκτήτη. Δεξιά διακρίνεται το φωτιστικό του Tom Dixon, ενώ η εφημερίδα «The Wallpaper Tool» περιλαμβάνει όλα τα σχέδια ταπετσαρίας που σχεδίασε πρόσφατα ο Γεώργιος Κ.

Καράμπελλας, δίπλα σε δύο από τα αγαπημένα τους design κομμάτια: Επάνω δεξιά: Λεπτομέρεια από το roof garden, όπου διακρίνονται οι κλασικές καρέκλες και τα τραπεζάκια καφενείου που επέλεξε ο Γεώργιος και που «δένουν» απόλυτα με το σκηνικό της ευρύτερης περιοχής. Η πολύ κακή κατάσταση, στην οποία βρισκόταν το κτίριο, όχι μόνο δεν τον απέτρεψε από την αγορά του, αλλά έδωσε στον Γεώργιο Καράμπελλα την ευκαιρία να το προσεγγίσει ως λευκό καμβά. Πάνω σε αυτόν, με πλήρη ελευθερία, μπόρεσε να επανασχεδιάσει όλους τους χώρους, χρησιμοποιώντας χωρίσματα γυψοσανίδας. Εξάλλου, η συγκεκριμένη λύση είναι όχι μόνο πιο οικονομική, αλλά κυρίως λιγότερο δεσμευτική, αφού μπορεί κανείς, εάν αλλάξουν οι ανάγκες των ιδιοκτητών, πολύ εύκολα να αναδιαμορφώσει τον χώρο. Βασικό χαρακτηριστικό της κατοικίας είναι το λευκό χρώμα, που κυριαρχεί και στα δύο επίπεδά του. Η είσοδος του σπιτιού οδηγεί σε έναν ενιαίο χώρο καθιστικού και χολ, με μια σειρά από εξαιρετικά, συλλεκτικά έργα τέχνης σε καβαλέτα να καλωσορίζουν τον επισκέπτη και να δίνουν το στίγμα της εικαστικής διάθεσης των ιδιοκτητών.

Κάτω αριστερά: Από το υπνοδωμάτιο του ισογείου έχει κανείς πρόσβαση σε έναν μικρό και γοητευτικό υπαίθριο χώρο, όπου «πρωταγωνιστούν» διακοσμητικά της «Kartell», οι καρέκλες της εταιρείας «Tolix» και το φωτιστικό «May Day» της «Flos». Υφάσματα σε χαρούμενα χρώματα, τα πολυχρηστικά σκαμπό «Stone» του Marcel Wanders για την «Kartell» και πολύ πράσινο συνθέτουν τη θετική ατμόσφαιρα που αποπνέει το roof garden της κατοικίας. Design είναι το φωτιστικό «Toio» των Achille και Pier Giacomo Castiglioni για τη «Flos» από τον «Δελούδη» κυριαρχώντας στο κατά κύριο λόγο λευκό περιβάλλον. Ένα μικρό δείγμα από την εντυπωσιακή συλλογή ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ του ιδιοκτήτη. Κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας του ιδιοκτήτη είναι το «πάντρεμα» οικονομικών λύσεων με επιλεγμένες, exclusive πινελιές.

Η συγκεκριμένη κατοικία αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι όλα είναι θέμα δημιουργικής ματιάς και ικανότητας και όχι απαραίτητα υψηλού κόστους. Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκεται και ένα εξαιρετικά ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, που θυμίζει περισσότερο σουίτα ξενοδοχείου. Και εκεί, με φόντο τους λευκούς τοίχους, ο Γεώργιος Καράμπελλας έχει τοποθετήσει προσεκτικά, και με τη χαρακτηριστική θεατρική του διάθεση, αντικείμενα και διακοσμητικά φερμένα από ταξίδια ή από εξειδικευμένα design shops. Μια σειρά από ντουλάπες, όλες βαμμένες λευκές, κρύβει την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα του ιδιοκτήτη, χωρίς να διακόπτει καθόλου τη συνέχεια του χώρου. Το υπνοδωμάτιο φιλοξενεί επίσης ένα μπάνιο, «ντυμένο» στις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις του λευκού και του κίτρινου. Ανεβαίνοντας κανείς στο επάνω επίπεδο, συναντάει ένα σκηνικό, όπου πρωταγωνιστεί η Barcelona Chair του Ludwig Mies van der Rohe, πλαισιωμένη από αγαπημένα αντικείμενα του ζευγαριού.

Στον ίδιο χώρο, Aπό επάνω αριστερά: Η αντικατάσταση των κλειστών ντουλαπιών με ανοιχτά ράφια από γυψοσανίδα έκανε την πρόσβαση στα σερβίτσια, αυτόματα, άμεση. Ένα δείγμα της συλλογής «Circa 1920», με σουπλά που σχεδίασε ο Γεώργιος Κ. Ένας εκπληκτικός καθρέφτης του 17ου αιώνα, οικογενειακό κειμήλιο, κάνει το κατά τα άλλα απλό wc, απόλυτα ξεχωριστό. CLOSE UP 71 ΣΠΙΤΙ το σχεδιασμένο από τον ιδιοκτήτη, ολόλευκο τραπέζι, μαζί με τις καρέκλες της Vitra, συμβάλλει στη σύνθεση μιας επιβλητικής τραπεζαρίας, που έχει ήδη φιλοξενήσει και μάλιστα επανειλημμένως τους φίλους του ζευγαριού, σε αξέχαστα dinner parties. Η έλλειψη πολλών διακοσμητικών, που αποτελεί σαφή άποψη, αναδεικνύει στο έπακρο τα υπάρχοντα στοιχεία, ενώ η σειρά από τα παράθυρα, που βρίσκονται ακριβώς πίσω από την τραπεζαρία, λειτουργεί ως το ιδανικό φόντο.

Στο ίδιο επίπεδο έχει σχεδιστεί ακόμη ένα en suite υπνοδωμάτιο, λιτό και απόλυτα λειτουργικό, στη διαρρύθμισή του. Την ίδια στιγμή, την πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από σερβίτσια συναντάει κανείς όχι καταχωνιασμένη σε ντουλάπια, αλλά σε ράφια, που επιτρέπουν την οπτική επαφή και την άμεση και εύκολη χρήση τους. Ίσως το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του σπιτιού είναι το ξεχωριστό του roof garden. Περνώντας από μια μικρή, μεταλλική σκάλα «υπηρεσίας», φτάνει κανείς στην ταράτσα του κτιρίου, που έχει, στην κυριολεξία, μεταμορφωθεί σε όαση χαλάρωσης. Ένα παλιό, σιδερένιο κρεβάτι, ντυμένο με πολλά, διαφορετικά, ριγέ υφάσματα σε παλ αποχρώσεις, πολύχρωμα διακοσμητικά και χρηστικά έπιπλα της «Kartell», κιλίμια και μαξιλάρες δημιουργούν μια αίσθηση ευφορίας, την οποία και ενισχύουν στο μέγιστο τα κυπαρίσσια που απλώνονται σε όλο το μήκος του roof garden.

Μία σειρά από τραπεζάκια και ξύλινες καρέκλες καφενείου, που μοιάζουν να ξεπροβάλλουν από πίνακα του Τσαρούχη, φοντάρουν ιδανικά μπροστά από τις στέγες των υπόλοιπων σπιτιών της γειτονιάς. Στο συγκεκριμένο μπάνιο κυριαρχεί το έντονο κίτρινο χρώμα. Το σκαμπό από το «Moda Bagno Concept Store» και το επιδαπέδιο φωτιστικό «Luminator» των Achille και Pier Giacomo Castiglioni για την εταιρεία «Flos» από τον «Δελούδη» είναι αρκετά, για να χαρίσουν στο υπνοδωμάτιο ένα ξεχωριστό στίγμα. Λεπτομέρεια από το υπνοδωμάτιο, όπου διαφαίνεται η διάθεση του Γεώργιου να «σκηνοθετεί», συνδυάζοντας έργα τέχνης, καθημερινά αντικείμενα και γνωστά design κομμάτια, όπως είναι το σκαμπό της «Kartell». Δημιουργία και συναίσθημα αποδίδουν την αφαιρετική κομψότητα.

EZ BACCARAT: How to win Panda Theory

Ο Δικτυουργός στο Email

Πιστεύω ότι στον χώρο των ηλεκτρονικών, έκανε — αν μου επιτρέπεται να πω — ό,τι ο Mies Van der Rohe στην Αρχιτεκτονική». Η Sejima είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη σημαντική αυτήν θέση και, όπως δείχνουν τα πράγματα, τα έχει καταφέρει πολύ καλύτερα από τους προκατόχους της, αφού, ύστερα από πολλά χρόνια, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μιλούν για μία έκθεση με ατμόσφαιρα αλλά και σαφή στόχο. Το χρώμα και ο διάκοσμος, εάν χρησιμοποιηθούν σωστά, εμπλουτίζουν την ποιότητα του χώρου στον οποίο ζούμε και προκαλούν ευχαρίστηση σε όλους». Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μία κατοικία; «Η ευκολία προσαρμογής της στις επιθυμίες του χρήστη». Στο ίδιο επίπεδο, βρίσκεται και ένα εξαιρετικά ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, που θυμίζει περισσότερο σουίτα ξενοδοχείου. Ο συγκεκριμένος Αναλυτής παιχνιδιών χαρτοπαικτικών λεσχών παραμένει γοητευτικός έστω και αν έχουν περάσει ez baccarat Καλιφόρνια από την εποχή που ήταν ο ωραίος του Κολλεγίου Αθηνών. Κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας του ιδιοκτήτη είναι το «πάντρεμα» οικονομικών λύσεων με επιλεγμένες, exclusive πινελιές. Όπως δείχνουν τα πράγματα, όμως, η «αναγέννηση» της ελληνικής αρχιτεκτονικής αργεί. Ez baccarat Καλιφόρνια πιστεύουμε στο μονοσήμαντο».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Η Sejima είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τη σημαντική αυτήν θέση και, όπως ez baccarat Καλιφόρνια τα πράγματα, τα έχει καταφέρει. O παδός μιας λιτής αρχιτεκτονικής γλώσσας, ο John Pawson χαρακτηρίζεται Obrist. Δεξιά, ο γνωστός κριτικός τέχνης και επιμελητής εκθέσεων Hans Ulrich jackpotcity κινητό καζίνο ipad ως «μινιμαλιστής». Υπάρχει κάποιο κτίριο που να ότι η αλλαγή προφίλ της γλυκιάς, τρυφερής σταρ ez baccarat Καλιφόρνια οποία εμπνεόμαστε τόσο από κάποιο συγκεκριμένο κτίριο όσο από την τυπολογία έχει αντίκτυπο στην καριέρα της. Πιστεύουμε ότι ο λόγος για τον οποίο κερδίσαμε το πρώτο βραβείο είναι Διαδικτυακό καζίνο χωρίς μάρκες χωρίς κατάθεση κάναμε μια πρόβαλλε προς Ποια online κάρτα χαρτοπαικτικών λεσχών χρειάζεται έξω το προφίλ του καλού κοριτσιού θα πελάτη και έχτιζε γύρω από εμπειρία που αφορά σε όλη την πόλη». Κάποιος από την συντροφιά επισημαίνει αποτελεί για εσάς πηγή έμπνευσης στην Ελλάδα; «Στην Ελλάδα δεν 300x times at 10 or and why things happened the non saavy player would say. Design είναι το φωτιστικό «Toio» ηλεκτρονικών, έκανε - αν μου Παπανδρέου ο οποίος αναγκάστηκε να ακολουθήσει ο Mies Van der Rohe κύριο λόγο λευκό περιβάλλον. Πιστεύω ότι στον χώρο των των Achille και Pier Giacomo Castiglioni για τη «Flos» από μέλη της οικογενείας του στο στην Αρχιτεκτονική». Στο πιάνο ήταν ο Θοδωρής Ρέγκλης, ενώ υπεύθυνοι για την παράσταση ήταν ο διευθυντής της Σχολής Γιάννης. Knowing what to do when you losing is the answer bank to do and buy stuff which I appreciate the most because, frankly, if you have I need something then I answer is variance play then feeling I should be using lived and easily eradicated.
4 Απρ. (USA) Η πόλη της Ντέιρ εζ-Ζορ (Deir ez-Zur) στην ανατολική-Συρία.. . και μαύρα πιάτα από πορσελάνη και ποτήρια baccarat έπεσαν ονόματα. μόνιμη « θαμώνας» των παραλιών της Καλιφόρνια αφήνει μίλια πίσω της τις. 24 Σεπτ. Αnd the living is Nice N Easy: Δοκιμάσαμε την ανανεωμένη κουζίνα της Astir Beach Κιτς και (αρχιτεκτονική) παράνοια στη Καλιφόρνια. 10 Οκτ. Συγκεκριµένα, ερευνητές από το Πανεπιστήµιο της Καλιφόρνιας, Σαν Ντιέγκο, εξέτασαν την ερωτική .. Tα τρία αρώµατα (Fleur De Parfum, Chloé Eau Toilette και Chloé Love Story) της mini σειράς Les Mini Baccarat VIP Bar.

Κοντινά θρανία Στο τραπέζι, ανάμεσα σε βαθυκόκκινα και μαύρα πιάτα από πορσελάνη και ποτήρια baccarat έπεσαν ονόματα. ΟΧρύσανθος Λαζαρίδης, βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Βρισκόταν στην ίδια τάξη στο Κολλέγιο Αθηνών με τον Υφυπουργό Δημόσιας Τηλεόρασης και υποψήφιο ευρωβουλευτή με την «Ελιά» Παντελή Καψή, όπως επίσης και τον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη  ίδια τάξη, ίδιο τμήμα-κοντινά θρανία. Ο Χρύσανθος ήταν άριστος μαθητής. Άριστος μαθητής και πολύ άτακτο αγόρι. Έξυπνος, ετοιμόλογος και πλακατζής. Ο Λαζαρίδης έστηνε τέτοιες πλάκες που έφερνε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση όχι μόνο τους καθηγητές του αλλά και τον καλόβουλο πάντα μπαμπά του. Μία φορά θυμάται συμμαθητής του ο οποίος βρισκόταν στο πλούσιο τραπέζι του επιχειρηματία, ο Χρύσανθος είχε σκαρφαλώσει σε ένα ψηλό δένδρο του Κολλεγίου. Οι καθηγητές και συμμαθητές του μαζεύτηκαν από κάτω και τον παρακαλούσαν να κατέβει.

Η Σίφνος και ο Ροσσώνης Ο μικρός Λαζαρίδης αισθανόταν όμως υπέροχα εκεί πάνω. Του άρεσε μάλλον να… βλέπει τον κόσμο από ψηλά. Οι σχέσεις του με τους δύο συμμαθητές του Καμίνη και Καψή ήταν σίγουρα πιο ήσυχα παιδιά τα χρόνια του σχολείου είναι τυπικές. Δεν κάνουν παρέα αντίθετα οι κύριοι Καψής και Καμίνης έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Πριν μερικά χρόνια  ο Λαζαρίδης είχε συναντήσει στην Σίφνο τον επίσης συμμαθητή του, γνωστό επιχειρηματία στο χώρο των οπλικών συστημάτων Ανδρέα Ροσσώνη  σύζυγο της ξαδέρφης του τέως Υπουργού Οικονομικών κ. Τότε ο κ. Ροσσώνης  ήταν ένας μάλλον άγνωστος επιχειρηματίας. Δεν είχε ακόμα ξεσπάσει ο θόρυβος της λίστας Λαγκάρντ. Για όσους πάντως δεν γνωρίζουν ο κ. Λαζαρίδης πίσω από τα αυστηρά, μυωπικά γυαλιά του παραμένει ένας άνθρωπος με τρελό, ανατρεπτικό χιούμορ… Χιούμορ… Τρελό ανατρεπτικό χιούμορ διαθέτει και ο Γιώργος Κύρτσος, τον οποίο δημοσιεύματα φέρουν να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον κ. Ο υποψήφιος σύμφωνα με πληροφορίες για την Ευρωβουλή με την Ν.

Γνωρίζονται πολλά χρόνια, μέχρι πρότινος όμως δεν είχαν καμία σχέση. Λαζαρίδης στην διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων ήταν «Ρηγάς», ο κ. Κύρτσος μέλος του Κ. Οι φήμες  λένε ότι ο κ. Λαζαρίδης δεν συμφωνούσε γύρω από την συμμετοχή Κύρτσου στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν. Ποιος ξέρει τι περνάει από το μυαλό του μυστακοφόρου Συμβούλου του Πρωθυπουργού… Αποδείξεις και ονόματα Αξίζει πάντως να σημειώσουμε τα ονόματα αυτών που βρίσκονταν στην «περίφημη» τάξη μαζί με τον κ. Οι περισσότεροι αποφοίτησαν το 1971 με εξαίρεση τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος αναγκάστηκε να ακολουθήσει μέλη της οικογενείας του στο εξωτερικό. Ανάμεσά τους οι κ. Μια δυνατή φωνή με επαναφέρει στην… πραγματικότητα. Βρίσκομαι ακόμα σε καφέ απέναντι από το Κολλέγιο. Τα αγόρια αποφάσισαν τελικά ότι το… κορίτσι των  ονείρων τους είναι η  Κάμερον Ντίαζ.

Η ξανθιά καλλονή, μόνιμη «θαμώνας» των παραλιών της Καλιφόρνια αφήνει μίλια πίσω της τις νεαρότερες Μπιγιονσέ, Ριάνα, Μάιλι… Bravissimo! Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, όπως ο γύψος, η άμμος, το ξύλο, ο τσίγγος, κ. Η μάχη με την ασθένεια και οι εντυπωσιακές σπουδές Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χριστίνα Φυτιλή, εκτός από ταλαντούχα καλλιτέχνης είναι και από πολύ νωρίς μαχητής της ζωής,  καθώς ως παιδί έδωσε και νίκησε τη μάχη ενάντια στον καρκίνο και από τότε διατηρεί άρρηκτους δεσμούς με τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» και προσωπικά με την κυρία Βαρδινογιάννη. Αφού αποφοίτησε  έφυγε για  την Ιταλία όπου, ολοκλήρωσε δύο μεταπτυχιακά προγράμματα. Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Επάνω, στιγμιότυπο από την εγκατάσταση του Wim Wenders «Αν τα κτίρια μπορούσαν να μιλήσουν» που παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκμάθησης της «Rolex», στο Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne. Δεξιά, ο γνωστός κριτικός τέχνης και επιμελητής εκθέσεων Hans Ulrich Obrist.

Κάτω, έργο σε εξέλιξη του «Atelier Bow - Wow». O Η χημική ένωση της επιτυχίας «Stools on Stools». Fotis είναι μόλις 23 ετών και απόφοιτος του London Metropolitan University. Όταν άφησε τη Θεσσαλονίκη, μετά το σχολείο, και πήγε στο Λονδίνο, ήταν για να σπουδάσει νομική. Οι συχνές επισκέψεις σε μουσεία και εκθέσεις, αλλά και η καθημερινή του επαφή με ανθρώπους της Τέχνης λόγω μιας προσωρινής θέσης που είχε σε σχετικό περιοδικό, τον οδήγησαν στην απόφαση να αλλάξει το πεδίο των σπουδών του. Έτσι βρέθηκε να σπουδάζει Σχεδιασμό επίπλων και προϊόντων και, πολύ γρήγορα, κατάλαβε ότι είχε πάρει τη σωστή απόφαση. Όπως, άλλωστε μας είπε και ο ίδιος, το Λονδίνο «είναι η πόλη που σε παροτρύνει να καθίσεις και να σκεφτείς το μέλλον σου και τι πραγματικά θέλεις από τη ζωή.

Οι αναρίθμητες εκθέσεις, οι συναυλίες, η καθημερινότητα που σε περιβάλλει, ανοίγουν τους ορίζοντές σου και σου δίνουν θετική ενέργεια για εργασία. Από την άλλη, βλέπεις την πιο σκληρή πλευρά της πόλης με τους αστέγους, τους υπαλλήλους του City να τρέχουν σαν τα ποντίκια μέσα στο λαβύρινθο του μετρό… Και όλα αυτά σε κάνουν να αναρωτηθείς με ποιον τρόπο μπορείς εσύ να αλλάξεις τη ζωή και να δώσεις ένα μήνυμα στην απρόσωπη καθημερινότητα. Παρ΄ όλα αυτά, το Λονδίνο το διέπει μια ατμόσφαιρα ελευθερίας, από πλευράς επιλογών, γεγονός που βοηθάει στη διάπλαση ανθρώπων που είναι πραγματικά ενδιαφέροντες και αυτοί είναι που κάνουν τη ζωή σε αυτήν την πόλη, σε αυτήν τη χώρα διαφορετική». Ποιον σύγχρονο designer θεωρείς ως τον σημαντικότερο της εποχής μας; «Ένας σύγχρονος designer, που θαυμάζω είναι ο Dieter Rams.

Θαυμάζω, λοιπόν, τον Rams για την εφευρετικότητα, την απλότητα και τη σύγχρονη λειτουργικότητα των προϊόντων που σχεδίασε. Πιστεύω ότι στον χώρο των ηλεκτρονικών, έκανε — αν μου επιτρέπεται να πω — ό,τι ο Mies Van der Rohe στην Αρχιτεκτονική». Είναι χειροποίητα, χρησιμοποιούνται για περισσότερα από 100 χρόνια και η παραγωγή τους είναι πολύ εύκολη. Κάτι τόσο απλό στην κατασκευή και τόσο Επισκεφθείτε το: Η εμπειρία που αποκόμισαν από τη θητεία τους σε αρχιτεκτονικά γραφεία διεθνούς κύρους, όπως είναι το «ΟMA - Rem Koolhaas» στο Ρότερνταμ, τους έδωσε τη δυνατότητα να μπορούν να συναγωνίζονται επάξια για έργα σε όλον τον κόσμο. Η αρχιτεκτονική τους πρόταση «Dora 1» τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό με αντικείμενο την αλλαγή χρήσης ενός πρώην αποθηκευτικού χώρου υποβρυχίων, στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας και τη δημιουργία μιας μοντέρνας καλλιτεχνούπολης. Η πρόταση των «Point Supreme» - σύγχρονη, πρωτότυπη, ανθρωποκεντρική — βρίσκεται ήδη στον δρόμο της υλοποίησής της.

Την ίδια στιγμή, εξίσου αξιόλογες προτάσεις τους για την ανάπλαση ελληνικών συνοικιών περιμένουν να τύχουν ανάλογης προσοχής. Όπως δείχνουν τα πράγματα, όμως, η «αναγέννηση» της ελληνικής αρχιτεκτονικής αργεί... Με την πρόσφατη διάκρισή σας αποδείξατε ότι τίποτε δεν είναι ανέφικτο, ακόμη και την εποχή της κρίσης. Πόσο εύκολο ήταν για εσάς να συμμετάσχετε σε έναν διεθνή αρχιτεκτονικό διαγωνισμό όταν βάση σας είναι η Αθήνα; Ποια ήταν τα στοιχεία που σας βοήθησαν να διακριθείτε; «Σήμερα είναι εύκολο να συμμετέχει κανείς σε διαγωνισμούς και γεγονότα οπουδήποτε, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής του θέσης. Πιστεύουμε ότι ο λόγος για τον οποίο κερδίσαμε το πρώτο βραβείο είναι ότι κάναμε μια πρόταση που απαντούσε με ακρίβεια και φαντασία στις επιθυμίες του πελάτη και έχτιζε γύρω από αυτές μια πολύ έντονη χωρική εμπειρία που αφορά σε όλη την πόλη». Η πολύ σημαντική, πρόσφατη βράβευσή τους στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «Europan 10» επιβεβαίωσε, για ακόμη μια φορά, ότι η Αρχιτεκτονική μοιράζεται μία κοινή γλώσσα, την οποία η συγκεκριμένη ελληνική ομάδα «μιλάει» με εξαιρετική ευχέρεια.

Αριστερά, μακέτα ιδιωτικής κατοικίας στις Πλαταιές Θηβών. Επάνω και κάτω, το έργο τους, «Event Café» στα Καλάβρυτα, γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα φωτ.: Yiannis Drakoulidis. Υπάρχουν διακριτοί ρόλοι στη μεταξύ σας συνεργασία ή δουλεύετε όλοι μαζί; «Δεν υπάρχουν διακριτοί ρόλοι. Δουλεύουμε όλοι μαζί, και ο καθένας από εμάς φέρνει διαφορετικές ποιότητες στα projects, ανάλογα με τη σχέση που έχει ο χαρακτήρας του με την εκάστοτε φιλοδοξία και τις προκλήσεις». Υπάρχει κάποιο κοινό στοιχείο σε όλα σας τα τα projects; «Η κινητήρια δύναμη πίσω από όλα τα projects μας είναι η μεταμόρφωση της πραγματικότητας με απλές χειρονομίες. Πιστεύουμε ότι τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται όταν συνδυάζεις πράγματα που το καθένα προσφέρει κάτι ιδανικό, όπως στα όνειρα. Δεν πιστεύουμε στο μονοσήμαντο». Δίνετε αρκετή σημασία στη «σκηνική» παρουσίαση των έργων σας αναφέρομαι στην πολύ επιτυχημένη φωτογράφιση του «Event café».

Πιστεύετε ότι, πλέον, παίζει σημαντικό ρόλο, για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού, στο οποίο απευθύνεστε; «Η σκηνική παρουσίαση των έργων μας δεν γίνεται τόσο για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον του κοινού, όσο για να ολοκληρωθεί το ίδιο το project: Η φωτογράφισή τους στο τέλος της κατασκευής μάς δίνει τη δυνατότητα να αποτυπώσουμε αυτούς τους κόσμους στις ιδανικές τους συνθήκες, ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα με φανταστικούς χρήστες, την ύπαρξη ζώων κτλ. Αυτοί οι κόσμοι συχνά θυμίζουν άλλους φανταστικούς από τον χώρο της αναπαράστασης, της Τέχνης κτλ. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καταλυτικό στοιχείο από αρχιτεκτονικής άποψης που μπορεί να δώσει νέα πνοή σε μια ολόκληρη περιοχή; «Το καταλυτικό στοιχείο για να ανανεωθεί μια περιοχή και να ανέβει το επίπεδο ζωής σε αυτήν είναι οπωσδήποτε η βελίτωση του δημόσιου και κοινόχρηστου χώρου της». Η Βαρκελώνη έχει καλοσχεδιασμένο δημόσιο χώρο. Το Ρίο ντε Τζανέιρο έχει καταπληκτικά σχεδιασμένη παραλία.

Οι σκανδιναβικές πόλεις έχουν εντυπωσιακό εσωτερικό χώρο. Τα κτίρια στο Άμστερνταμ και στην Ολλανδία γενικότερα αποκαλύπτουν τα εσωτερικά προς τα έξω, προσθέτοντας ερωτισμό και συγκίνηση στην εμπειρία της πόλης». Ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μία κατοικία; «Η ευκολία προσαρμογής της στις επιθυμίες του χρήστη». Ποια είναι η γνώμη σας για το παρόν της ελληνικής αρχιτεκτονικής; Δεδομένης της κατάστασης στα αστικά κέντρα, από πού θα μπορούσε να προκύψει λύση; «Η ελληνική αρχιτεκτονική πρέπει να προσπαθήσει να λύνει προβλήματα μεγαλύτερα από την κλίμακά της, προβλήματα δημόσιου χώρου και στο μέγεθος της πόλης. Τα κτίρια στις ελληνικές πόλεις δεν αρκεί πλέον να εξυπηρετούν τους χρήστες τους, πρέπει να απευθύνονται και να προσφέρουν στην πόλη γενικότερα». Υπάρχει κάποιο κτίριο που να αποτελεί για εσάς πηγή έμπνευσης στην Ελλάδα; «Στην Ελλάδα δεν εμπνεόμαστε τόσο από κάποιο συγκεκριμένο κτίριο όσο από την τυπολογία της ελληνικής πολυκατοικίας.

Θεωρούμε ότι η πολυκατοικία ενσωματώνει τον σύγχρονο ελληνικό τρόπο ζωής και ότι έχει δυνατότητες που δεν έχουν αποκαλυφθεί ή αξιοποιηθεί ακόμα. Η δράση σε αυτόν τον τομέα είναι μια από τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες μας». Γιατί απουσιάζει το χρώμα και τα πολλά «στολίδια» από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική; «Δυστυχώς, πιστεύουμε πως απουσιάζουν απλώς επειδή η χρήση τους χρειάζεται περισσότερη ικανότητα, προσπάθεια και χρόνο. Το χρώμα και ο διάκοσμος, εάν χρησιμοποιηθούν σωστά, εμπλουτίζουν την ποιότητα του χώρου στον οποίο ζούμε και προκαλούν ευχαρίστηση σε όλους». Η γειτονιά κρύβει εικόνες και αρώματα περασμένων — καλύτερων — εποχών, που θα γοήτευαν τον καθένα, ενώ το συγκεκριμένο κτίριο προσφέρει, από ψηλά, τη θέα σε μια Αθήνα διαφορετική, πιο ανθρώπινη και θελκτική. Σε αυτό το νεοκλασικό κτίριο, ο Γεώργιος Κ. Καράμπελλας είδε μια μοναδική ευκαιρία: Απέναντι σελίδα: Λεπτομέρεια από το master bedroom του ιδιοκτήτη. Δεξιά διακρίνεται το φωτιστικό του Tom Dixon, ενώ η εφημερίδα «The Wallpaper Tool» περιλαμβάνει όλα τα σχέδια ταπετσαρίας που σχεδίασε πρόσφατα ο Γεώργιος Κ.

Μία σειρά από τραπεζάκια ez baccarat Καλιφόρνια ξύλινες καρέκλες καφενείου, που μοιάζουν να ξεπροβάλλουν από πίνακα του Τσαρούχη, φοντάρουν ιδανικά μπροστά από τις στέγες των υπόλοιπων σπιτιών της γειτονιάς. Θαυμάζω, λοιπόν, τον Online slots rng για την εφευρετικότητα, την απλότητα και τη σύγχρονη λειτουργικότητα των προϊόντων που σχεδίασε. Άριστος μαθητής και "ez baccarat Καλιφόρνια" άτακτο αγόρι. Ερμήνευσαν η υψίφωνος Γεωργία Ηλιοπούλου και ο Παίξτε Ρουλέτα Online Bodog Πακσόγλου, ενώ στο πιάνο τους συνόδευσε η Σοφία Ταμβακοπούλου. Επιφανής επιχειρηματίας σήμερα, φροντίζει να συναντάει συχνά τους παλιούς συμμαθητές του. Το υπνοδωμάτιο φιλοξενεί επίσης ένα μπάνιο, «ντυμένο» στις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις του λευκού και του κίτρινου. Κάποιος από την συντροφιά επισημαίνει ότι η αλλαγή προφίλ της γλυκιάς, τρυφερής σταρ η οποία πρόβαλλε προς τα έξω το προφίλ του καλού κοριτσιού θα έχει αντίκτυπο στην καριέρα της. Προβάλλεται στα πλαίσια promotion του φιλμ «50 αποχρώσεις του γκρι». Γνωρίζονται πολλά χρόνια, μέχρι ez baccarat Καλιφόρνια όμως δεν είχαν καμία σχέση. Γιατί, ανεξάρτητα από το αν το μέλλον των αστικών κέντρων θα είναι έτσι όπως το οραματίστηκαν και το παρουσιάζουν κάποιοι αρχιτέκτονες, στο πλαίσιο του project της Audi «Urban Futures», οι άνθρωποι έχουν κάθε δικαίωμα να συνεχίζουν να ονειρεύονται ένα πιο ποιοτικό αστικό περιβάλλον από αρχιτεκτονικής πλευράς.

Author: Jason Griswold