Συμφωνία παιχνιδιού ή καμία συμφωνία στο τηλέφωνό σας

Μας έχουν στην καρπαζά, είτε κάνουμε το ένα είτε το άλλο. Ας μην πουλήσουμε έδαφος της Πατρίδας μας για μια υποσχετική.. Θανάσης Κ. Απείλησε να επιβάλει βέτο. Έχει γίνει κι άλλες φορές αυτό δέστε για παράδειγμα την "καταδίκη" της για τη ΜΗ αναγνώριση της ΤΕΞ στην Θράκη, που μετά "παρακάμφθηκε". Είδατε να ιδρώνει το αυτί της; --Τέταρτον, η Ελλάδα είχε και πριν αλλά έχει και τώρα η ίδια, τη δυνατότητα να προβάλει τα Σκόπια για παραβίαση της ενδιάμεσης Συμφωνίας μέχρι προχθές , αλλά και για παραβίαση της νέας Συμφωνίας που ακόμα δεν έχει κυρωθεί από δω και μπρός. Λέω ένα παράδειγμα μόνο: Έκαναν κάποιες αλλαγές, όντως. Κι αυτό σημαίνει ότι είχαν ανέκαθεν αθετήσει την Ενδιάμεση Συμφωνία... Για να μην αναφερθώ ότι το τραγούδι που χόρευαν στις Πρέσπες την περασμένη Κυριακή οι επίσημοί τους, μίλαγε στη γλώσσα τους για... Ήταν ευθεία παραβίαση και της νέας Συμφωνίας που μόλις είχε υπογραφεί άρθρο 7!!! Άρα, αν θέλουμε να δώσουμε τη μάχη της αχρήστευσης και κατάργησης της νέας Συμφωνίας έχουμε πολλά όπλα και πολλές επιλογές και μεγάλες πιθανότητες αν το διαχωρίσουμε από το ΝΑΤΟ.

Αν δεν θέλουμε να παλέψουμε τίποτε, να το πούμε και να πάψουμε να επικαλούμαστε το... Δεν είναι "ρεαλισμός" αυτό! Είναι παραίτηση... Ο αληθινός "ρεαλισμός" σου λέει πώς να παλέψεις για τα ζωτικά σου συμφέροντα. Όχι γιατί να παραιτηθείς ή να αυτοκτονήσεις... Η απειλλη επεχει θεση εμποδιου και ισοδυναμει με veto. Με αυτα τα στοιχεια καταδικασε την Ελλαδα το Διεθνες Δικαστηριο. Με κουβεντες καφενειου δεν γινεται εξωτερικη πολιτικη. Αν συγκρινεις Ελλαδα και Τουρκια και νομιζεις οτι ειμαστε το ιδιο κατι σοβαρο δεν αντιλαμβανεσαι. Η Ελλαδα ειναι προτεκτορατο και η Τουρκια περιφερειακη Δυναμη. Λοιπον το VETO εκει τελειωσε. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις διαβασε την αποφαση τιυ Διεθνους Δικαστηριου. Και φυσικα παρεκαμψες στην απαντηση σου -γιατι τοσο εκτιμας τους κινδυνους-τι θα γινοταν αν η FYROM ζητουσε απο το Συμβουλιο Ασφαλειας αναγνωριση με την Συνταγματικη της ονομασια. Εσύ έχεις από καιρό αποδεχθεί και συμβιβαστεί ότι η Ελλάδα είναι το χανουμάκι και ο Ερντογάν ο σουλτάνος. Και ο διεθνής παράγων ο "καλός" ή "κακός" ενδιάμεσος, ανάλογα με τα συμφέροντα του.

Υποτίθεται, κάνεις μια περιγραφή της πραγματικότητας "ρεαλιστικά" και λες: Δεν γίνεται αλλιώς, έτσι έχουν τα πράγματα. Εγώ θα σε ρωτήσω: Συνεπώς εάν την καταγγείλουμε φεύγει και το Βόρεια Μακεδονία και επιστρέφουμε στο Μακεδονία σκέτο. Και εν τω μεταξύ θα έχουν μπει στο ΝΑΤΟ. Αυτό κατά την άποψή μου δεν συμφέρει. Βέβαια πολλοί εδώ θεωρούν ότι ένα σύνθετο όνομα δεν είναι τίποτα και είναι το ίδιο με το σκέτο Μακεδονία. Το σύνθετο όνομα διαχωρίζει σαφώς τη δική τους Μακεδονία από τη δική μας. Το πρόβλημα είναι το σκέτο όνομα στο έθνος και τη γλώσσα. Δεν πρόκειται φυσικά να τα βρούμε σε αυτά αλλά αυτή είναι γνώμη μου. Η θεωρία περί διάλυσης και εξαφάνισης δεν ισχύει. Ανεξάρτητα άπό τι εμείς αναγνωρίζουμε υπάρχει πλέον αυτοαποκαλούμενο μακεδονικό έθνος 1,5 εκατομμυρίων το οποίο αποκόπηκε από τον βουλγαρικό κορμό λόγω των αλλεπάλληλων αποτυχιών της Βουλγαρίας τρεις στη Μακεδονία και φυσικά της καλλιέργειας από τον Τίτο. Αλλά υπάρχει. Ακόμη και εάν οι Αλβανοί αποσχισθούν οι υπόλοιποι πλειοψηφικά θα συνεχίσουν να λέγονται Μακεδόνες και όχι Βούλγαροι.

Μπορούμε να το δούμε αυτό και από τη στάση των σλαβοφώνων στην Ελλάδα και την Αλβανία. Όλοι σχεδόν δηλώνουν "Μακεδόνες" και ελάχιστοι, σχεδόν κανένας Βούλγαροι. Είναι ισχυρή ένδειξη ύπαρξης μιας εθνικής ταυτότητας η ύπαρξη μειονοτήτων που ζούν έξω από το κράτος και ταυτίζονται με αυτή την ταυτότητα. Χωρίς το βέτο στο ΝΑΤΟ δεν υπάρχει περίπτωση για καλύτερη συμφωνία. Αν επικυρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την τωρινή Βουλή τη Συμφωνία και την ακυρώσει ή την αδρανοποιήσει η ζητήσει την αναθεώρησή της μια επόμενη Ελληνική κυβέρνηση από την επόμενη Βουλή, τότε το " Βόρειος Μακεδονία" θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και όποτε αλλάξει - γιατί με αυτό το όνομα θα έχει ήδη τελεστεί η ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Τα διμερή όμως, θα πρέπει να αλλάξουν, όπως η αποδοχή εθνότητας, ταυτότητας γλώσσας από την Ελλάδα, η υποχρέωση από την πλευρά μας να αναγνωρίζουμε μειονότητα και "μακεδονικά σωματεία" μέσα στην Ελλάδα ή να...

Αυτά έτσι κι αλλιώς θα καταστρατηγηθούν στην πράξη και θα συμπαρασύρουν τη Συμφωνία σε ό,τι μας αφορά. Αλλά το όνομά τους θα μείνει - δεν θα επιστρέψει στο σκέτο Μακεδονία - γιατί διεθνώς δεν υπήρξε ποτέ σκέτο Μακεδονία... Vassilis Θανάσης Κ. Για οσα αναφερεις... Αυτος ειναι και ο λογος που οι Ελβετοι π. Είναι Έλληνες κομμουνιστές που συνέβαλαν στην δημιουργία της; Φαίνεται πως όχι μόνον, διότι πρόκειται περί παλαιότερου φαινομένου. Για εμένα είναι εξαιρετικά δυσερμήνευτο το πώς επελέγη μάλιστα ο συσχετισμός του έθνους αυτού με τον μακεδονισμό, όταν ο μακεδονισμός είναι έννοια πλήρως εμποτισμένη από τον ελληνισμό. Ας μην παροραθεί πως τα βαρύτερα πλήγματα στους Βουλγάρους κατάφερε η μακεδονική δυναστεία επί βυζαντινής αυτοκρατορίας. Εάν όμως οι Σλάβοι αυτοί εμμένουν ότι είναι οι ιστορικοί κύριοι της Μακεδονίας, οποιοσδήποτε ελιγμός τους είτε στο πεδίο του ονόματος είτε του τυπικού συνταγματικού αλυτρωτισμού, θα είναι παραπλανητικός και το πρόβλημα θα υφίσταται πάντοτε.

Οπότε η λύση του δύναται να είναι είτε πολεμική, είτε δημογραφική είτε πολιτιστική με την έννοια της αφομοίωσης του έθνους αυτού είτε από εμάς δια πολιτιστικής διεισδύσεως, που όμως προϋποθέτει άριστες σχέσεις με το κρατικό μόρφωμα είτε από άλλους. Έπειδή θα ήταν άκομψο να ζητάει η Βουλγαρία να προσαρτήσει εδάφη της οθωμανικής Αυτοκρατορίας η επαναστατική κίνηση στη Μακεδονία από τους Βουλγαρομακεδόνες ξεκίνησε ως αίτημα ανεξάρτητης Μακεδονίας. Η εξέγερση του Ίλιντεν το 1903 αυτό πρόβαλλε ως αίτημα αν και είχε οργανωθεί από τη Βουλγαρία. Το κόλπο της αυτονομίας στην αρχή και της ένωσης αργότερα άλλωστε το χρησιμοποίησε και η Ελλάδα στην Κρήτη και η ίδια η Βουλγαρία στην Ανατολική Ρωμυλία. Επομένως μπορούμε να πούμε ότι η αρχική αντίθεση βουλγαριζόντων και μακεδονιζόντων ήταν αντίθεση τακτικής περίπου όπως η αντίθεση μακαριακών και γριβικών αργότερα στην Κύπρο αλλά εξελίχθηκε συν τω χρόνω σε εθνική από την εξέλιξη των γεγονότων. Μετά το τέλος του α΄βαλκανικού πολέμου η βουλγαρική ζώνη κατοχής στη Μακεδονία ήταν έξω από τη Θεσσαλονίκη,μεταξύ Θεσσαλονίκης και Σερρών.

Ελλάδα και Σερβία πρότειναν να διανεμηθούν τα εδάφη ανάλογα με τις ζώνες κατοχής αλλά οι Βούλγαροι τα ήθελαν όλα δικά τους και νόμιζαν ότι είχαν τον καλύτερο στρατό. Εξαπέλυσαν τον β΄βαλκανικό πόλεμο που έχασαν και περιορίσθηκαν στη Δ. Μετά ένα χρόνο ξέσπασε ο α΄παγκόσμιος πόλεμος. Η Αντάντ πρόσφερε στη Βουλγαρία μέρος της Α. Μακεδονίας Καβάλα και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής χώρας των Σκοπίων αλλά οι Βούλγαροι δεν δέχθηκαν και προτιμήσαν να πάνε με τους Γερμανούς. Έχασαν πάλι και μαζί τη Δ. Μετά τον πόλεμο η Βουλγαρία είχε γεμίσει Βουλγαρομακεδόνες πρόσφυγες που έβριζαν τον τσάρο και το καθεστώς για τα δεινά τους την ίδια εποχή που και η Ελλάδα είχε γεμίσει Μικρασιάτες πρόσφυγες με παρόμοια αισθήματα. Επειδή το ΚΚΒ ήταν ιδιαίτερα ισχυρό στη Μόσχα σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν το μακεδονικό για να προωθήσουν την επανάσταση. Έτσι το 1924 η Κ. Διεθνής αποφάσισε υπερ της ανεξάρτητης Μακεδονίας και της επιστροφής των Βουλγαρομακεδόνων σε αυτήν για να τους στρατολογήσει.

Η κομμουνιστομακεδονική εξέγερση ξέσπασε την επόμενη χρονιά με την ανατίναξη του καθεδρικού ναού της Σόφιας σε μια επίσημη λειτουργία με σκοπό να σκοτώσουν τον τσάρο και τους υπουργούς αλλά οι περισσότεροι διέφυγαν. Κήρυξαν στρατιωτικό νόμο και τους κυνήγησαν όλους. Στο μακεδονικό η Βουλγαρία χωρίσθηκε: Ο β΄παγκόσμιος πόλεμος ήταν μια επανάληψη του α΄: Αυτή τη φορά όμως έχασαν και την εξουσία - οι Σοβιετικοί επέβαλαν κομμουνιστικό καθεστώς. Αρχικά αποφασίσθηκε η υλοποίηση των αποφάσεων του 1924 με τη συμφωνία του Μπλεντ και δημιουργήθηκε η ΣΔ Μακεδονίας στη Γιουγκοσλαβία με σκοπό να απορροφήσει και τις άλλες Μακεδονίες. Η ρήξη Τίτο - Στάλιν πάγωσε αυτά τα σχέδια. Ο μακεδονισμός πλέον ήταν στα χέρια του Τίτο που είχε όμως μαζί του ένα όπλο που η κομμουνιστική πια Βουλγαρία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει: Έτσι η διάσπαση από τον βουλγαρικό κορμό ολοκληρώθηκε.

Τι πιστεύετε; Θα κερδίσει η χώρα αυτή την ευκαιρία με την έγκρισή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο ή θα την κλωτσήσουμε ίσως για πάντα;» Ο Γιώργος Παπανδρέου μεταξύ άλλων απαντά: Όπως είπατε, η γνώμη μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία είναι γνωστή, την έχω διατυπώσει πολύ καθαρά εδώ και μήνες στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής.. Η πρώτη έγνοια μας θα έπρεπε να είναι η αποφυγή ενός διχασμού γύρω από ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, σε αυτή την περίπτωση το Μακεδονικό. Εργαλειοποίηση ενός δύσκολου ζητήματος, υπό το πρίσμα της προώθησης κομματικών συμφερόντων, έχει υπάρξει και στο παρελθόν, με καταστροφικές επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό και τη χώρα. Αν πορευτούμε προς τις εκλογές σε ένα κλίμα διχασμού και αλληλοκατηγοριών για το ποιοι είναι πατριώτες και ποιοι μειοδότες θα είναι καταστροφή», τονίζει ο κ. Υπενθυμίζεται ότι την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ είχε χαιρετίσει τον Ιούνιο του 2018 η Σοσιαλιστική Διεθνής, πρόεδρος της οποίας είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας μεταξύ άλλων: Παρά τις δεδομένες δυσκολίες, η διέξοδος που δίδεται θα βελτιώσει τη συνεργασία όλων στην περιοχή και θα ανοίξει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης υποδομών, επενδύσεων, βιώσιμης ανάπτυξης, τουρισμού και εμπορίου, σε καιρούς οικονομικής κρίσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ευχόμαστε στην κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε απαραίτητου σταδίου που θα οδηγήσει στην εφαρμογή αυτής της συμφωνίας. Ενθαρρύνουμε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις να σταθούν αλληλέγγυες σε αυτή την προσπάθεια για ανάπτυξη και σταθερότητα στην περιοχή των Βαλκανίων. Καλούμε τους προοδευτικούς πολίτες και των δύο χωρών, να εναντιωθούν ενεργά στο διχαστικό λόγο και την πόλωση.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ - ΜΑΚΕΛΕΙΟ (σημαντικά αποσπάσματα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και ας αφήσω τον πόλεμο η συμφωνία επιδέχεται μεταβολές επί τα βελτίω για τη ελληνική πλευρά, υπό οποιαδήποτε διαδικασία. Το σύνθετο όνομα διαχωρίζει σαφώς τη δική τους Μακεδονία από απέκτησαν κράτος. Για την ώρα η Χαριλάου Τρικούπη τηρεί στάση αναμονής, αλλά ο προβληματισμός είναι εμφανής. Δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι ας βρεθεί ο ηγέτης να ξεσηκώσει για το Σκοπιανό και ο λαός θα ακολουθήσει. Most so called gamblers will Συμφωνία παιχνιδιού ή καμία συμφωνία στο τηλέφωνό σας see the most critical video poker pay schedules were. Τι να πούν Νέο καζίνο με τα καλύτερα μπόνους οι Αρμενιοι που μόλις το 1993 τη δική μας. You will have to wager bypass the actual poorly designed total of 35 times before. Residing in the usa your a great compliment to their supported at the casino.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε με τον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Αυτή η εξέλιξη δημιουργεί μία μεγάλη ευκαιρία για ένα ασφαλές και ειρηνικό μέλλον για όλους. Ἔχει σημειολογικὰ μεγάλη ἀξία. Αν επικυρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την τωρινή Βουλή τη Συμφωνία και την ακυρώσει ή την αδρανοποιήσει Συμφωνία παιχνιδιού ή καμία συμφωνία στο τηλέφωνό σας ζητήσει την αναθεώρησή της μια επόμενη Ελληνική κυβέρνηση από την επόμενη Βουλή, τότε το " Βόρειος Μακεδονία" θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι και όποτε αλλάξει - γιατί με αυτό το όνομα θα έχει ήδη τελεστεί η ένταξή της στο ΝΑΤΟ. Αυτος ειναι και ο λογος που οι Ελβετοι π. Έτσι όπως ήρθαν τα πράματα, παίζουμε ένα χαμένο παιχνίδι. Γι' αυτό χρειάζεται εγρήγορση και συντονισμένος έλεγχος της εξουσίας. Εκεί οι κάτοικοι, από το 1912 και πιο πριν, αισθάνονταν Μακεδόνες, ειδικά στην κεντρική περιοχή του Μοναστηρίου. Αρχικά αποφασίσθηκε η υλοποίηση των αποφάσεων του 1924 με τη συμφωνία του Παίξτε online καζίνο Cherokee και δημιουργήθηκε η ΣΔ Μακεδονίας στη Γιουγκοσλαβία με σκοπό να απορροφήσει και τις άλλες Μακεδονίες.

Μετά τον πόλεμο η Βουλγαρία είχε γεμίσει Βουλγαρομακεδόνες πρόσφυγες που έβριζαν τον τσάρο και το καθεστώς για τα δεινά τους την ίδια εποχή που και η Ελλάδα είχε γεμίσει Μικρασιάτες πρόσφυγες με παρόμοια αισθήματα. Επειδή το ΚΚΒ ήταν ιδιαίτερα ισχυρό στη Μόσχα σκέφθηκαν να χρησιμοποιήσουν το μακεδονικό για να προωθήσουν την επανάσταση. Έτσι το 1924 η Κ. Διεθνής αποφάσισε υπερ της ανεξάρτητης Μακεδονίας και της επιστροφής των Βουλγαρομακεδόνων σε αυτήν για να τους στρατολογήσει. Η κομμουνιστομακεδονική εξέγερση ξέσπασε την επόμενη χρονιά με την ανατίναξη του καθεδρικού ναού της Σόφιας σε μια επίσημη λειτουργία με σκοπό να σκοτώσουν τον τσάρο και τους υπουργούς αλλά οι περισσότεροι διέφυγαν. Κήρυξαν στρατιωτικό νόμο και τους κυνήγησαν όλους. Στο μακεδονικό η Βουλγαρία χωρίσθηκε: Ο β΄παγκόσμιος πόλεμος ήταν μια επανάληψη του α΄: Αυτή τη φορά όμως έχασαν και την εξουσία - οι Σοβιετικοί επέβαλαν κομμουνιστικό καθεστώς. Αρχικά αποφασίσθηκε η υλοποίηση των αποφάσεων του 1924 με τη συμφωνία του Μπλεντ και δημιουργήθηκε η ΣΔ Μακεδονίας στη Γιουγκοσλαβία με σκοπό να απορροφήσει και τις άλλες Μακεδονίες.

Η ρήξη Τίτο - Στάλιν πάγωσε αυτά τα σχέδια. Ο μακεδονισμός πλέον ήταν στα χέρια του Τίτο που είχε όμως μαζί του ένα όπλο που η κομμουνιστική πια Βουλγαρία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει: Έτσι η διάσπαση από τον βουλγαρικό κορμό ολοκληρώθηκε. Και όπου τυχόν δεν, το ζητάμε ως Ελλάδα. Εκεί γυρνάμε, αν γυρίσουμε, κανένα Μακεδονία σκέτο. Και διορθώθηκε. Και ζήτησαν και συγγνώμη. Αν θέλεις αποδείξεις inbox me μέσω του Φάκτορα. Εκεί οι κάτοικοι, από το 1912 και πιο πριν, αισθάνονταν Μακεδόνες, ειδικά στην κεντρική περιοχή του Μοναστηρίου. Αυτό αναγράφεται από τον μεγάλο λογοτέχνη μας Στρατή Μυριβήλη στο έργο του: Ακολουθούν, οσονούπω, νέες εθνικές υποχωρήσεις στα ''προς επίλυση ανοιχτά θέματα της Ελλάδας με την Αλβανία και την Τουρκία''. Οι άνθρωποι δείχνουν να βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία... Εκτός κι αν βγάζουν τα απωθημένα τους απ' τον εμφύλιο προετοιμάζοντας τον ακρωτηριασμό της Ελλάδας...

Η συμφωνία εάν δεν κυρωθεί από την Ελληνική Βουλή είναι κενό γράμμα ωστόσο δημιούργησε επαίσχυντα τετελεσμένα όπως αναγνώριση ταυτότητας και γλώσσας και αυτά θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια να ανατραπούν εάν μπορούν πλέον να ανατραπούν. Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για να ενταχθούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ θα χρειαστούν 2 με 3 χρόνια και για να ενταχθούν στην Ευρωπαική Ένωση θα χρειαστούν τουλάχιστον 10 χρόνια. Το ζητούμενο πλέον είναι η χάραξη μιας σοβαρής εξωτερικής πολτικής ως προς την αντιμετώπιση των παρενεργειών της συμφωνίας οι οποίες θα αρχίζουν να διαφαίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα Θανάσης Κ. Οι περισσότεροι που τους ψήφισαν δεν γνώριζαν τι είναι Σύριζα, τώρα και με λύπη τους πληροφορώ ότι η ψήφος έχει συνέπειες τις οποίες θα υποστούμε όλοι. Σύνορα μέχρι Λαμία και προσοχή μην μας πάρουν την Μύκονοοοοο.. Όποιος λέει "τετέλεσται" για μένα είναι χειρότερος από του Τσίπρα-Κοτζιά! Η Ελλάδα έχει υποστεί πολύ χειρότερα και έχει ανατρέψει πολύ χειρότερες καταστάσεις σε βάρος της.

Και από πολύ χειρότερες θέσεις και σε πολύ χειρότερες περιστάσεις. Κι όχι μόνον η Ελλάδα, εδώ που τα λέμε. Κι όλοι οι λαοί που παλεύουν για την Ελευθερία και τα δίκαιά τους. Και παλαιότερα και πάντα και πρόσφατα και τώρα... Τι να πούν και οι Εβραίοι που μόλις το 1947 απέκτησαν ένα μικροσκοπικό κράτος μετά από 1877 χρόνια διάλυσης και διασποράς! Τι να πούν και οι Αρμενιοι που μόλις το 1993 απέκτησαν κράτος. Τι να πούν και οι Κούρδοι που ακόμα ΔΕΝ έχουν αποκτήσει κράτος - αλλά το παλεύουν με πείσμα. Τι να πούν και οι Έλληνες που μετά το 1887 οι Τούρκοι τους είχαν πάρει φαλάγγι ως τη... Λαμία, και τα επόμενα οκτώ χρόνια οι Βούλγαροι σάρωναν τη Μακεδονία. ΚΙ όμως όλα ανατράπηκαν... Τι να πούν και οι Πολωνοί που πότε τους έσφαζαν οι Γερμανοι, ποτε οι Ρώσοι, πότε και οι δύο μαζί, κι όμως αυτοι επέμεναν. Και αγωνιζονταν. Κοιτάξτε τους τώρα...

Η λέξη "τετέλεσται'' ΔΕΝ υπάρχει στο λεξικό μας. Υπάρχει μόνο στη Βίβλο. Τη λέει ο Χριστός πριν ξεψυχήσει πάνω στο σταυρό. Republican Guy Θανάσης Κ. Σήμερα ποιος θα ηγεθεί ενός πολέμου ; Ποιος θα πει στον Ελληναρά ότι πρέπει να πολεμήσει ; Εκτός από το εγώ του και την πάρτη δεν αναγνωρίζει τίποτα άλλο. Και ας αφήσω τον πόλεμο ας βρεθεί ο ηγέτης να ξεσηκώσει για το Σκοπιανό και ο λαός θα ακολουθήσει. Τώρα βλέπω μόνο τον λαό να έχει ξεσηκωθεί και να μην βρίσκεται ένας ηγέτης να πάρει πάνω του όλο τον αγώνα. Θα έπρεπε να έχουν βγει χιλιάδες και να μην υπάρχει πεζοδρόμιο στη Β. Ελλάδα αλλά εκτός κάτι αντιδράσεων δεν βλέπω κάτι μαζικό. Ακόμα και η ΝΔ που λέει οτι θα καταψηφίσει τη συμφωνία, δεν βλέπω να θέλει να ξεσηκώσει τον κόσμο και να κάνει μια προσπάθεια για ανατροπή της συμφωνίας. Η ηττοπάθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Γι' αυτό χρειάζεται εγρήγορση και συντονισμένος έλεγχος της εξουσίας.

Εννοείται ότι δε θα επαναλάβουμε τα εκλογικά εγκλήματα του παρελθόντος, εκτός κι αν έχουμε αυτοκτονικές τάσεις... Ρωτάω υπάρχει ο ηγέτης που θα ανατρέψει τη συμφωνία ; Από τη ΝΔ δεν ακούω κάτι. Στην Αμερική υπάρχει ο Τραμπ, οπότε ο ηγέτης είναι αυτός που θα πάρει στους ώμους τους τη αλλαγή των κανόνων - συμφωνιών. Για έξω δεν έχει καμμία σημασία. Ήδη ο υπόλοιπος κόσμος Μακεδόνες τους έλεγε χρόνια. Η κυβέρνηση θα στείλει είτε κάποιον από τους πολλούς υφυπουργούς που διαθέτει είτε θα εκπροσωπηθεί από τοπικούς βουλευτές. Ετσι ο κ. Μητσοτάκης θα είναι μόνος του και θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης. Ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που συνήθως δεν χάνει τέτοιες εκδηλώσεις πρόκειται να πάει. Θα βρίσκεται στο Ιδρυμα Θεοχαράκη, στα εγκαίνια της έκθεσης Βαρώτσου. Ανταυτής, θα παραστεί σε μια θωλοκουλτουριάρικο πανηγυράκι της ψευτο-ελίτ.

Τον φόβο του λαού να έχετε προδότες!!! Για φόβο Θεού δεν το συζητώ... Αδερφε με τετοιους βουλευτες δεν αλλαζει.... Ήδη η αντίσταση και οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν. Συντακτικὴ Ἐθνοσυνέλευση νὰ τ᾽ ἀπορρίψει, στὶς 2 Φεβρουαρίου 1925. Ἔχει σημειολογικὰ μεγάλη ἀξία. Περιέχει ἀναφορὰ στὴν Ἱστορία. Γνωρίζεις καλώς ότι, εξ αρχής, ήμουν αντίθετος με σύνθετη ονομασία περιέχουσα τον όρο Μακεδονία μέσα. Αυτό είναι ιστορία πλέον. Ο γράφων παραμένει relic της γνησιοδεξιάς, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν, για τους ρεαλιστές της πολιτικής. Οπότε, θα δανειστώ λίγο από τον ρεαλισμό τους και θα σου γράψω τα εξής: Δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι η συμφωνία επιδέχεται μεταβολές επί τα βελτίω για τη ελληνική πλευρά, υπό οποιαδήποτε διαδικασία. Οι κυβερνήσεις των δύο χωρών, συμπεριφέρονται σαν να έχει κλείσει οριστικά το θέμα. Οι αντιπολιτεύσεις των δύο χωρών, ομιλούν μεν για κακή συμφωνία εκατέρωθεν, αλλά δεν δεσμεύονται για κατάργηση αυτής. Και να είσαι βέβαιος ότι ούτε θα το κάνουν στο εγγύς μέλλον.

Θα προτιμούσαν ο Γιώργος Παπανδρέου να είχε αποφύγει τη συνέντευξη, αλλά εφόσον την έδωσε περιμένουν το κείμενο που θα δημοσιευτεί, καθώς οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι από προδημοσίευση στο ΑΠΕ. Το οποίο επισημαίνει και την πολύ θετική τοποθέτηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, οργάνωση στην οποία είναι πρόεδρος ο πρώην πρωθυπουργός. Επίσημα πάντως υπάρχει σιγή ασυρμάτου μέχρι να συνεκτιμηθεί το σύνολο των διατυπώσεων. Η προειδοποίηση Γενννηματά για κυρώσεις είναι ενεργή και απευθύνεται σε όσους στηρίξουν τη συμφωνία. O πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών κλήθηκε να απαντήσει στην εξής ερώτηση: Με δήλωσή σας τον Ιούνιο του 2018 την είχατε χαρακτηρίσει μια ισορροπημένη συμφωνία, συμπληρώνοντας ότι η συγκυρία αποτελεί πραγματική ευκαιρία. Τι πιστεύετε; Θα κερδίσει η χώρα αυτή την ευκαιρία με την έγκρισή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο ή θα την κλωτσήσουμε ίσως για πάντα;» Ο Γιώργος Παπανδρέου μεταξύ άλλων απαντά: Όπως είπατε, η γνώμη μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία είναι γνωστή, την έχω διατυπώσει πολύ καθαρά εδώ και μήνες στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής..

Η πρώτη έγνοια μας θα έπρεπε να είναι η αποφυγή ενός διχασμού γύρω από ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, σε αυτή την περίπτωση το Μακεδονικό. Εργαλειοποίηση ενός δύσκολου ζητήματος, υπό το πρίσμα της προώθησης κομματικών συμφερόντων, έχει υπάρξει και στο παρελθόν, με καταστροφικές επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό και τη χώρα.

Δείτε Επίσης

Ἔχει σημειολογικὰ μεγάλη ἀξία. Με αυτα τα στοιχεια καταδικασε την Ελλαδα το Διεθνες Δικαστηριο. Τι να πούν και οι Εβραίοι που μόλις το 1947 απέκτησαν ένα μικροσκοπικό κράτος μετά από 1877 χρόνια διάλυσης και διασποράς! Αν δεν θέλουμε να παλέψουμε τίποτε, να το πούμε και να πάψουμε να επικαλούμαστε το. Θεόδωρος Hellados Θανάσης Τ. Έχει γίνει κι άλλες φορές αυτό δέστε για παράδειγμα την "καταδίκη" της για τη ΜΗ αναγνώριση της ΤΕΞ στην Θράκη, που μετά "παρακάμφθηκε". Σήμερα ποιος θα ηγεθεί ενός πολέμου ; Ποιος Παίξτε καζίνο στο Great Yarmouth Hours πει στον Ελληναρά ότι πρέπει να πολεμήσει ; Εκτός από το εγώ του και την πάρτη δεν αναγνωρίζει τίποτα άλλο. Μετά ένα χρόνο ξέσπασε ο α΄παγκόσμιος πόλεμος.
24 Ιαν. «Οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου έχουν μια ιστορική ευκαιρία να υπερψηφίσουν τη Συμφωνία (των Πρεσπών). Η Συμφωνία αποτελεί. χριστουγεννιατικες κατασκευες με ξυλακια €ζαχαροπλαστειο μελισσα λαρισα τηλ € shoping cart icon. παιχνιδια η φαρμα των ζωων καραισκακης. 20 Ιουν. Υπαρχει ποτε περιπτωση να μας ξανασηκωσει κανενας το τηλεφωνο αν υπαναχωρησουμε 2 της Συμφωνίας: "Δεν επιτρέπεται καμία τροποποίηση της παρούσας .. Έτσι όπως ήρθαν τα πράματα, παίζουμε ένα χαμένο παιχνίδι.

Author: Jason Griswold