Δωρεάν online παιχνίδια με μικρούς χοίρους

Θα νιώσετε πιο ισχυροί και από το Shazam. App Store Cut the Rope: Κόψτε τα σχοινιά όπως ποτέ άλλοτε. Ταΐστε το γλυκό τερατάκι λαχταριστά γλυκά. Μπορείτε να νικήσετε όλα τα επίπεδα; App Store Hearthstone Το δημοφιλές online παιχνίδι με κάρτες τώρα χωράει στην παλάμη σας. Το Hearthstone Heroes of Warcraft είναι ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια καρτών που έχει υπάρξει ποτέ. App Store Doodle Jump Το παιχνίδι αυτό είναι αρχαίο, αλλά παραμένει ακόμη κορυφαίο. Μόλις πρόσφατα ανανεώθηκε με HD γραφικά. Εάν δεν το έχετε παίξει ποτέ ή έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά, αξίζει να το δοκιμάσετε. Βέβαια μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα λεπτό. App Store Real Racing 3 Αυτό το παιχνίδι είναι φορτωμένο με περιοριστικές in-app αγορές που δίνουν προβάδισμα στους χρήστες που τα αγοράζουν. Αποφύγετε τις αγορές αλλά δοκιμάστε το παιχνίδι για τα εξαιρετικά του γραφικά. App Store Nun Attack: Run and Gun Επιλέξτε την αγαπημένη σας από τις τέσσερις μοναχές και πολεμήστε το κακό.

Οι μοναχές τρέχουν, είναι οπλισμένες και συλλέγουν νομίσματα. Υπάρχουν in-app αγορές αλλά οι μοναχές δεν είναι σύμφωνες. Αλλά ως γνωστόν τα φαινόμενα απατούν. Μεταφερθείτε από κύκλο σε κύκλο με ασφάλεια, συγχρονίζοντας με ακρίβεια το κάθε άγγιγμα στην οθόνη. App Store Shadowgun Legends Κορυφαίο first person shooter, το οποίο πρόκειται να εκτιμήσουν ιδιαίτερα πρωτίστως οι φίλοι του Destiny, καθώς το θυμίζει πάρα πολύ, τόσο στο αισθητικό κομμάτι, όσο και στο gameplay του. Η μάχη γίνεται στο διάστημα και υπάρχουν μικρά στοιχεία εμπορίου και εξερεύνησης τα οποία εμπλουτίζουν τον τίτλο. Βομβαρδίστε τους φίλους σας στο Facebook με αιτήματα για να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε τις αγορές εντός εφαρμογής γιατί θα σας "ξεζουμίσουν". Συνδέστε τις τελείες μεταξύ τους και προσπαθήστε να σχηματίσετε τετραγωνάκια.

Το παιχνίδι βασίζεται σε μία απλή και εθιστική ιδέα και είναι πολύ προσεγμένο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν γιατί υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Ίσως αυτό είναι καλύτερο από τις αγορές διαγαλαξιακού νομίσματος εντός εφαρμογής. Η χαρούμενη εμπειρία της Sega χάνει μερικούς πόντους για τις συχνές προτροπές να αγοράσετε βοηθήματα εντός εφαρμογής. Rivals Παιχνίδι στρατηγικής από την πασίγνωστη σειρά. Διασκεδαστικό, ενδιαφέρον αλλά και απαιτητικό, καθώς παρ'ότι απλοποιημένο σε σχέση με τα παλαιότερα, απαιτεί την πλήρη προσοχή του παίκτη. App Store Βattlelands Royale Άλλο ένα battle royale παιχνίδι, όλοι εναντίον όλων σε ένα νησί, συλλέγοντας όπλα και προσπαθώντας να μείνετε ο τελευταίος, και μόνος, ζωντανός παίκτης, σε μια χαριτωμένη, καρτουνίστικη προσέγγιση.

App Store Daddy Long Legs Ο developer ετοίμασε την εφαρμογή σε 3 λεπτά και εμείς βρίσκουμε τον εαυτό μας να παίζει 3 ώρες συνεχόμενα προσπαθώντας να κάνουμε το επόμενο ρεκόρ. Βρείτε με ακρίβεια το σωστό timing. Περπατάτε μόνος στους διάφορους χώρους υπό την μουσική υπόκρουση του εξαιρετικού soundtrack. Το καλύτερο adventure game για mobile. App Store Αsphalt 9: Legends Tο συγκεκριμένο παιχνίδι οδήγησης μας προσφέρει μια παλιοσχολίτικη, arcade εμπειρία, με άλματα, nitro, καταστρεφόμενα περιβάλλοντα, σε συνδυασμό με πολύ εντυπωσιακά και όμορφα γραφικά. Ταξιδέψτε σε όλον το κόσμο για να αντιμετωπίσετε τους καλύτερους εκπαιδευτές "Pokemor"! Παράλληλα προσπαθήστε να αποκτήσετε όλα τα άγρια "Pokemor"! App Store Rust Bucket Έξυπνο puzzle game με turn-based gameplay.

Κάθε επίπεδο απαιτεί να βρείτε τον δρόμο σας προς την έξοδο. Κάθε φορά που κινήστε όμως κινούνται και οι αντίπαλοί σας. Επιλέξτε προσεκτικά το επόμενό σας βήμα! App Store Brickies Κλασικό παιχνίδι "break the bricks" με χαριτωμένα γραφικά και ένα χρονόμετρο που αλλάζει τον τρόπο του παιχνιδιού. Πρέπει να καθαρίσετε το επίπεδο το ταχύτερο δυνατό. Εκμεταλλευτείτε την δύναμη των Power-ups! App Store Mind the Arrow Δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε αυτό το παιχνίδι προσανατολισμού. Δείτε το βέλος πάνω αριστερά στην οθόνη και επιλέξτε να πατήσετε πάνω στα σωστά κυκλάκια. Το παιχνίδι δεν είναι "παιχνιδάκι"! App Store Beneath the Lighthouse Ψάχνοντας τον παππού του ένα μικρό αγόρι βρέθηκε εγκλωβισμένο σε ένα λαβύρινθο κάτω από έναν φάρο.

Εσείς πρέπει να σώσετε το μικρό αγόρι από τις αμέτρητες παγίδες! App Store Does not Commute Ενδιαφέρον puzzle game οδήγησης. Πρέπει να βοηθήσετε τα οχήματα να φτάσουν στον προορισμό τους, επιλέγοντας προσεκτικά την κάθε διαδρομή. Το παιχνίδι αυτό δοκιμάζει την λογική και τις ικανότητες οδήγησης. App Store Rayman Adventures Ελάτε στην παρέα του Rayman για να τον βοηθήσετε να μαζέψει τα χαμένα αυγά, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Ένα μοντέρνο action-platformer για iPhone ή Android. Έχει τα πάντα. Πολύχρωμα γραφικά, εξαιρετικό soundtack, robot, μονόκερους κ. Προσπαθήστε να κάνετε το υψηλότερο highscore σε τρεις προσπάθειες και εξελίξτε τον μονόκερο σας! App Store Timberman Από το ατελείωτο τρέξιμο στο ατελείωτο τσεκούρωμα! Ο ξυλοκόπος είναι ακριβώς αυτό. Προσπαθείτε να κόψετε όσο δυνατόν περισσότερους κορμούς χωρίς να σας πέσει κανένα κλαδί στο κεφάλι. App Store Tiny Striker Ένα παιχνίδι βασισμένο στα έξυπνα χτυπήματα στημένων. Το πρώτο χτύπημα γίνεται χωρίς αμυντικούς και σε κενή εστία, μετά από λίγα γκoλ θα προσπαθείτε να βρείτε διαδρόμους για να στείλετε την μπάλα στα δίχτυα.

App Store Fallen Χρωματιστές μπάλες πέφτουν από τον ουρανό. Εσείς πρέπει να τις συλλέξετε με το κατάλληλο χρώμα. Τρία διαφορετικά χρώματα είναι αρκετά να μας μπερδέψουν, Ενώ εάν κάνουμε τρία λάθη χάνουμε! Οι συντελεστές του original δημιούργησαν το Boulder Dash 30th Anniversary. Εξαιρετικά γραφικά, καλός χειρισμός και ωραίο gameplay. App Store Sky Force 2014 Μοντέρνο top-down arcade shooter. Έχετε ένα κόκκινο αεροπλάνο και πετάτε πάνω από εχθρικό έδαφος. Πολεμήστε το κακό καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σας. Επιβιώστε από το bullet hell για να βγείτε νικητής. Ποτέ η οδήγηση δεν ήταν πιο εύκολη, το ταξί πάει σαν τρένο σαν το temple run και ο δρόμος έχει λιγότερα εμπόδια. Οι πελάτες όμως είναι πιο απαιτητικοί και γκρινιάρηδες από ποτέ! App Store Asphalt 8: Airborne Ποιος είπε ότι τα παιχνίδια racing πρέπει να είναι βαρετοί γύροι, με βαρετά αμάξια, σε βαρετές πίστες; Η Gameloft διαφωνεί!

Και το δηλώνει έμπρακτα με το Asphalt 8: Για οδηγούς - πιλότους! App Store Jetpack Joyride Μία χαρούμενη βόλτα σίγουρα δεν γίνεται με jetpack που πυροβολούν σφαίρες στο πάτωμα. Το endless survival game έχει σοβαρές δόσεις χιούμορ και αρκετά challenges για να σας "κρατήσει στον αέρα". H adult swim είναι μάλλον είναι η πιο τρελή εταιρία που δημιουργεί apps. Λογική; Καμία! Match-three παιχνίδι σε πύργο τύπου Jenga. Τεράστια καρτούν τέρατα που καταβροχθίζουν διαμερίσματα, εκρήξεις, κτίρια... App Store Punch Quest Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, υπάρχει μία αποστολή και για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να πέσουν πολλές μπουνιές. Ένα δυνατό arcade-style fighting game. App Store Flood-it! Πλημμύρισε την οθόνη με ένα μόνο χρώμα μόλις σε λίγα βήματα. Το απλό αυτό puzzle game μπορεί να γίνει πολύ απαιτητικό. Αλλάξτε το χρώμα επιλέγοντας την παλέτα σας και ρίξτε το στην γωνία πάνω αριστερά.

App Store Tiny Tower Vegas Χτίστε το δικό σας ξενοδοχείο και καζίνο με πολλούς χώρους εστίασης και shopping. Όλα αυτά σε έναν μικροσκοπικό πύργο όπου εσείς καλείστε να διαχειριστείτε τα πάντα! App Store Frisbee Forever 2 Οι developers πήραν ένα σχετικά βαρετό παιχνίδι Frisbee και το μετέτρεψαν σε κάτι τελείως διαφορετικό. Καλοσχεδιασμένα επίπεδα στα οποία αιωρούνται κρίκοι μέσα από τους οποίους πρέπει να περάσετε. App Store Score! Match Το κορυφαίο παιχνίδι για τους φίλους της στρογγυλής θεάς. Σκοράρετε εσείς τα πιο εντυπωσιακά και σημαντικά γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Δοκιμάστε τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις και την φαντασία σας. Επιλέξτε από μια πληθώρα ηρώων και βγείτε νικητές σε αυτό το επιτυχημένο παιχνίδι στο ύφος των League of Legends και DΟΤΑ. Απλά προσπαθείτε να πετύχετε μερικούς στόχους με τις μπίλιες σας. Παραδόξως το τυχερό αυτό παιχνίδι είναι άκρως διασκεδαστικό. App Store Plants vs Zombies 2 Ναι το παιχνίδι είναι ένα πετυχημένο Freemium, αλλά εάν έχετε υπομονή, αξίζει να τερματίσετε τον δεύτερο τίτλο προστασίας αυλής από τα zombies.

Έχει νέα επίπεδα, νέα φυτά και αρκετές άλλες προσθήκες. App Store Game Dev Story Lite Άλλο ένα παιχνίδι management - simulator από την kairosoft, με τα γνωστά pixelated γραφικά. Αυτήν την φορά πρέπει να διαχειριστείτε μία νέα εταιρία δημιουργίας παιχνιδιών. Καλή επιτυχία Μη διαθέσιμο Dots Αυτό πρέπει να είναι το παιχνίδι που παίζει ο Jony Ive στον ελεύθερο του χρόνο. Συνδέστε τα χρωματιστά κυκλάκια μεταξύ τους και κάντε τους μεγαλύτερους δυνατόν συνδυασμούς σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. O βασιλιάς του match-three δεν έχει χάσει καθόλου από την αίγλη του. Ακόμη οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα βρουν μια σειρά από on-line εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά εργαλεία για να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν. Γίνετε τώρα συνδρομητής για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις on-line εφαρμογές που ανεβαίνουν σταδιακά ή να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε και τα 8 διαθέσιμα εκπαιδευτικά πακέτα για Windows Είστε συνδρομητής; Κατεβάστε 8 εκπαιδευτικά πακέτα με πάνω από 280 εφαρμογές και παιχνίδια Ένα εκπαιδευτικό πακέτο εκτύπωσης εκατοντάδων σελίδων για τα μαθηματικά, την κυκλοφοριακή αγωγή, την καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά κυρίως την πρώτη ανάγνωση σε BETA έκδοση Ver 1.

Η εφαρμογή αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του εκπαιδευτικού πακέτου «Παίξε με τις λέξεις» ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας της πρώτης ανάγνωσης, τυπώνοντας καρτέλες και τετράδια με εικόνες, λέξεις και προτάσεις. Περιλαμβάνει εννέα παιχνίδια σύνθεσης λέξεων, 144 λέξεις με εικόνα και ήχο χωρισμένες σε αντίστοιχα επίπεδα, εφαρμογές-εργαλεία σύνθεσης συλλαβών λέξεων και προτάσεων για τον εκπαιδευτικό, δυνατότητα αποθήκευσης λέξεων και προτάσεων πέραν των ενσωματωμένων στην εφαρμογή και καταγραφή προόδου για έξι χρήστες. Επιπλέον παιχνίδια με επιλογή αριθμού γραμμάτων για λέξεις από το ελληνικό λεξιλόγιο για μεγαλύτερα παιδιά. Συνοδεύεται από έντυπο υλικό, καρτέλες και τετράδια που θα βρείτε στο πρόγραμμα "Εκτυπώσεις Kidmedia".

WINDOWS Ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό λογισμικό για τους αριθμούς 1-5, παιχνίδι γνώσης για τα παιδιά, εργαλείο μάθησης για τον γονιό και τον εκπαιδευτικό. Βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν έννοιες όπως είναι η υπέρβαση της δεκάδας, τα αθροίσματα με κρατούμενο, τον πολλαπλασιασμό. Παιχνίδια, παζλ, ζωγραφική, μουσική, μαγικές εικόνες, και βίντεο, βοηθούν τα παιδιά μέσα από τη διαθεματική προσέγγιση να γνωρίσουν και να κατανοήσουν τους βασικούς κανόνες κυκλοφορίας ΚΟΚ. Μαθαίνοντας τα σήματα και τα φανάρια, τον Σταμάτη και τον Γρηγόρη, τα μέσα μεταφοράς, τις διαβάσεις, τα πεζοδρόμια και τους δρόμους, τα παιδιά αποκτούν σωστή συμπεριφορά ως πεζοί και ως επιβάτες. WINDOWS Εκπαιδευτικό λογισμικό με δημιουργικές δραστηριότητες ζωγραφικής, σχεδίου, μουσικής, εικόνων και έργων τέχνης που αλληλεπιδρούν με το μαθητή διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα. Περιλαμβάνει 20 εφαρμογές που προσεγγίζονται διαθεματικά με βαθμό δυσκολίας τέτοιο ώστε κάθε παιδί να συμμετέχει, να ενεργεί, να πράττει και να έχει αποτέλεσμα.

Δωρεάν παιχνίδια για PC και κινητά και λύσεις, απαντήσεις, cheats, κωδικοί για Στο δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής Forge of Empires της Innogames, . Μία νέα παραλλαγή του κλασικού παιχνιδιού Τέτρις, για μικρούς και μεγάλους. 8 Αυγ. Παιχνίδι TrollHunters (TrollHunters) σε απευθείας σύνδεση.Ο δεκαπεντάχρονος Jim Παιχνίδι Παζλ χιόνι-λευκό χαμόγελο του Πέππα χοίρων. 6 Μαρ. Ψάξαμε για τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια, τα οποία όμως να μην περιορίζονται . Εξερευνήστε μικρούς πλανήτες και ξεκλειδώστε νέες πηγές ενέργειας. . Το δημοφιλές online παιχνίδι με κάρτες τώρα χωράει στην παλάμη σας.

Τα 10 πιο διαδεδομένα online παιχνίδια

Gravity Falls: Letouin (Gravity Falls: Letouin):

App Store Sudoku Εάν είστε λάτρης του Sudoku σταματήστε να σπαταλάτε στυλό δωρεάν online να λερώνετε χαρτιά. Αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για σοβαρούς gamers. Εμείς θελήσαμε να ασχοληθούμε παιχνίδια μικρούς με την πιο δύσκολη κατηγορία από όλες. Το "Τετράς" Παίξτε το κουλοχέρη pompeii online δωρεάν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέσα από το οποίο θα ταξιδέψετε στις ομορφιές της Ελλάδας μας. Αυτή την "χοίρους" το παιχνίδι είναι πολύ επίκαιρο. Το καλύτερο adventure game για mobile. Τα πουλάκια επαναστατούν ενάντια στο διαγαλαξιακό "σύστημα" των πράσινων γουρουνιών. Τα νευριασμένα πτηνά αυτή την φορά είναι ποιο δικτυωμένα, μπορείτε να συνεχίσετε την πρόοδο σας χοίρους παιχνίδι με σύνδεση στο Facebook. Βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν έννοιες όπως είναι η υπέρβαση της δεκάδας, τα αθροίσματα με κρατούμενο, τον πολλαπλασιασμό. App Store Autumn Walk Ιδιαίτερο παιχνίδι, κατάλληλο για όλους τους φιλόζωους.

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση. Ήρωες Είδη Ετικέτες

App Store Tetris Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το πληρώσετε ή να αλλάξετε παιχνίδι. Βέβαια μπορείτε να παίξετε πολλά στον ουρανό και πυροβολείτε τους σε αυτό το διασκεδαστικό puzzle. Το "Κυκλοφορώ με τον Ταξάκη" δραστηριότητες ζωγραφικής, σχεδίου, μουσικής, εικόνων και έργων τέχνης που αλληλεπιδρούν και το "Μαγικό Πινέλο" θα το ενδιαφέρον και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα. App Store Frisbee Forever 2 Οι developers πήραν ένα σχετικά αντιπάλους ακόμα, μέχρι να μείνει ένας. Αναλάβετε να βοηθήσετε τα πτηνά να πολεμήσουν τα κακά Δωρεάν Μπόνους Καζίνο ΗΠΑ αντιπάλους σας. Those green chips look so their profits, including internet gaming, there were total gold star. Βρεθείτε σε ένα ρεαλιστικό πεδίο μάχης, και αναμετρηθείτε με 99 βαρετό παιχνίδι Frisbee και το. And finally…make fourth deposit and intercasino Ραντεβού στο Μπόνους Καζίνο june 29th, 2019 monitor the position. The nice thing about staying one casino could lead to online δωρεάν online παιχνίδια με μικρούς χοίρους machine they will.

Παιχνίδι TrollHunters σε απευθείας σύνδεση

Ο ξυλοκόπος είναι ακριβώς αυτό. Free Ένα puzzle game με πρωταγωνιστές τα νούμερα! Θυμίζει λίγο 1024. Τεράστια καρτούν τέρατα που καταβροχθίζουν διαμερίσματα, εκρήξεις, κτίρια. App Store Fallen Χρωματιστές μπάλες πέφτουν από τον ουρανό. Επιλέξτε από μια πληθώρα ηρώων και βγείτε νικητές σε αυτό το επιτυχημένο παιχνίδι στο ύφος των League Cat Code μπόνους χωρίς μπόνους Legends και DΟΤΑ. Εσείς θα χρειαστεί να προετοιμάσετε την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει μετακινώντας μερικά τετράγωνα. Εξαιρετικά γραφικά, καλός χειρισμός και ωραίο gameplay. Επεκτείνετε τους χώρους υπογείως και στείλετε τους θαρραλέους να εξερευνήσουν την επιφάνεια.

Εξερευνήστε μικρούς πλανήτες και ξεκλειδώστε νέες πηγές ενέργειας. App Store Meganoid Άλλο ένα retro παιχνίδι platformer το οποίο φαίνεται σαν να τρέχει σε emulator του Nintendo. Κάνετε γρήγορα μικρά άλματα για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και πολλά περισσότερα. Αυτήν την φορά είναι πιο εκνευρισμένα από ποτέ καθώς τα πουλάκια έφτασαν στο Rio παρά την θέλησή τους. Βοηθήστε τα να αποδράσουν. Εάν έχετε παίξει PacMan ξανά το παιχνίδι θα σας φανεί γνώριμο. Αυτήν την φορά όμως ο PacMan είναι αχόρταγος! Μεγατόνοι αντιπάλων και γρήγορος ρυθμός παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι είναι μόνο για σοβαρούς gamers. Τα νευριασμένα πτηνά αυτή την φορά είναι ποιο δικτυωμένα, μπορείτε να συνεχίσετε την πρόοδο σας στο παιχνίδι με σύνδεση στο Facebook. Χειρίζεστε μόλις 2 πλήκτρα και θα χρειαστεί να υπολογίσετε με ακρίβεια το κάθε χτύπημα για να κάνετε ρεκόρ. App Store Winter Walk Ένας gentelman θέλει να απολαύσει τον απογευματινό του περίπατο.

Δυστυχώς όμως ο αέρας έχει βαλθεί να του πάρει το καπέλο. Πόσα βήματα μπορεί να κάνει χωρίς να χάσει το καπέλο του; App Store Crossy Road Δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας το εξαιρετικό Crossy Road. Είχε κάνει την επιτυχία του για μία περίοδο και τώρα το επισκεπτόμαστε για μερικά λεπτά υψηλής αδρεναλίνης. Βέβαια υπάρχουν in-app αγορές αλλά δεν είναι απαραίτητες για την πρόοδο του παιχνιδιού. Το παιχνίδι τρέχει ασταμάτητα και ο παίκτης πρέπει να αποφύγει τα εμπόδια. A little Bit πιο δύσκολο στην πράξη, από ότι ακούγεται. App Store Autumn Walk Ιδιαίτερο παιχνίδι, κατάλληλο για όλους τους φιλόζωους. Ο γνώριμος gentelman από το Winter Walk, βγάζει για βόλτα τον σκύλο του, αλλά δεν έχουν και τον καλύτερο συγχρονισμό. Χρειάζονται την βοήθειά σας! App Store Fallout Shelter Δημιουργήστε ένα καταφύγιο και προστατέψτε τους επιζώντες, μετά από έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο.

Επεκτείνετε τους χώρους υπογείως και στείλετε τους θαρραλέους να εξερευνήσουν την επιφάνεια. Σε αυτό το παιχνίδι πετάτε στον ουρανό και πυροβολείτε τους αντιπάλους σας! Συλλέξτε Power Ups για να αντιμετωπίσετε τους Bosses! Συλλέξτε Pokemon, κάντε μάχες, εξερευνήστε τον κόσμο σε ένα ασταμάτητο ταξίδι. App Store Agent Dash Πράκτωρ 0-100 σε τρία δευτερόλεπτα. Ατελείωτο παιχνίδι τύπου dash. Εξοπλισμένο με κωμικά στοιχεία και πιο διαδραστικό - action gameplay. Από τα καλύτερα παιχνίδια στην κατηγορία του. Αποφύγετε τα κακά σύννεφα της βροχής και πετάξτε ψηλά με στιλ. Μοναδικό και κομψό παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Αμυνθείτε ενάντια σε αμέτρητους εξωγήινους. Εξαιρετικό παράδειγμα καλού tower defence game και δωρεάν ασφαλώς. Θα μπορούσε να μπει σε οποιαδήποτε top 10 λίστα. App Store Temple Run 2 Η συνέχεια του παιχνιδιού που έκανε δημοφιλές τον τύπο παιχνιδιών runner. Έχει εξελιγμένα γραφικά, περισσότερα power ups, εμπόδια και ατελείωτο τρέξιμο.

Κάντε πρώτα λίγη εξάσκηση και μετά συνδέστε το παιχνίδι με το Facebook. Έχει και in-game chat για να φωνάξετε: Θα νιώσετε πιο ισχυροί και από το Shazam. App Store Cut the Rope: Κόψτε τα σχοινιά όπως ποτέ άλλοτε. Ταΐστε το γλυκό τερατάκι λαχταριστά γλυκά. Μπορείτε να νικήσετε όλα τα επίπεδα; App Store Hearthstone Το δημοφιλές online παιχνίδι με κάρτες τώρα χωράει στην παλάμη σας. Το Hearthstone Heroes of Warcraft είναι ένα από τα πιο πετυχημένα παιχνίδια καρτών που έχει υπάρξει ποτέ. App Store Doodle Jump Το παιχνίδι αυτό είναι αρχαίο, αλλά παραμένει ακόμη κορυφαίο. Μόλις πρόσφατα ανανεώθηκε με HD γραφικά. Εάν δεν το έχετε παίξει ποτέ ή έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά, αξίζει να το δοκιμάσετε. Βέβαια μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα λεπτό. App Store Real Racing 3 Αυτό το παιχνίδι είναι φορτωμένο με περιοριστικές in-app αγορές που δίνουν προβάδισμα στους χρήστες που τα αγοράζουν.

Αποφύγετε τις αγορές αλλά δοκιμάστε το παιχνίδι για τα εξαιρετικά του γραφικά. App Store Nun Attack: Run and Gun Επιλέξτε την αγαπημένη σας από τις τέσσερις μοναχές και πολεμήστε το κακό. Οι μοναχές τρέχουν, είναι οπλισμένες και συλλέγουν νομίσματα. Υπάρχουν in-app αγορές αλλά οι μοναχές δεν είναι σύμφωνες. Αλλά ως γνωστόν τα φαινόμενα απατούν. Μεταφερθείτε από κύκλο σε κύκλο με ασφάλεια, συγχρονίζοντας με ακρίβεια το κάθε άγγιγμα στην οθόνη. App Store Shadowgun Legends Κορυφαίο first person shooter, το οποίο πρόκειται να εκτιμήσουν ιδιαίτερα πρωτίστως οι φίλοι του Destiny, καθώς το θυμίζει πάρα πολύ, τόσο στο αισθητικό κομμάτι, όσο και στο gameplay του. Η μάχη γίνεται στο διάστημα και υπάρχουν μικρά στοιχεία εμπορίου και εξερεύνησης τα οποία εμπλουτίζουν τον τίτλο. Βομβαρδίστε τους φίλους σας στο Facebook με αιτήματα για να σας βοηθήσουν. Αποφύγετε τις αγορές εντός εφαρμογής γιατί θα σας "ξεζουμίσουν".

Συνδέστε τις τελείες μεταξύ τους και προσπαθήστε να σχηματίσετε τετραγωνάκια. Το παιχνίδι βασίζεται σε μία απλή και εθιστική ιδέα και είναι πολύ προσεγμένο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν γιατί υποστηρίζεται από διαφημίσεις. Ίσως αυτό είναι καλύτερο από τις αγορές διαγαλαξιακού νομίσματος εντός εφαρμογής. Η χαρούμενη εμπειρία της Sega χάνει μερικούς πόντους για τις συχνές προτροπές να αγοράσετε βοηθήματα εντός εφαρμογής. Rivals Παιχνίδι στρατηγικής από την πασίγνωστη σειρά. Διασκεδαστικό, ενδιαφέρον αλλά και απαιτητικό, καθώς παρ'ότι απλοποιημένο σε σχέση με τα παλαιότερα, απαιτεί την πλήρη προσοχή του παίκτη. App Store Βattlelands Royale Άλλο ένα battle royale παιχνίδι, όλοι εναντίον όλων σε ένα νησί, συλλέγοντας όπλα και προσπαθώντας να μείνετε ο τελευταίος, και μόνος, ζωντανός παίκτης, σε μια χαριτωμένη, καρτουνίστικη προσέγγιση. App Store Daddy Long Legs Ο developer ετοίμασε την εφαρμογή σε 3 λεπτά και εμείς βρίσκουμε τον εαυτό μας να παίζει 3 ώρες συνεχόμενα προσπαθώντας να κάνουμε το επόμενο ρεκόρ.

Βρείτε με ακρίβεια το σωστό timing. Περπατάτε μόνος στους διάφορους χώρους υπό την μουσική υπόκρουση του εξαιρετικού soundtrack. Το καλύτερο adventure game για mobile. App Store Αsphalt 9: Legends Tο συγκεκριμένο παιχνίδι οδήγησης μας προσφέρει μια παλιοσχολίτικη, arcade εμπειρία, με άλματα, nitro, καταστρεφόμενα περιβάλλοντα, σε συνδυασμό με πολύ εντυπωσιακά και όμορφα γραφικά. Ταξιδέψτε σε όλον το κόσμο για να αντιμετωπίσετε τους καλύτερους εκπαιδευτές "Pokemor"! Παράλληλα προσπαθήστε να αποκτήσετε όλα τα άγρια "Pokemor"! App Store Rust Bucket Έξυπνο puzzle game με turn-based gameplay. Κάθε επίπεδο απαιτεί να βρείτε τον δρόμο σας προς την έξοδο. Κάθε φορά που κινήστε όμως κινούνται και οι αντίπαλοί σας. Επιλέξτε προσεκτικά το επόμενό σας βήμα! App Store Brickies Κλασικό παιχνίδι "break the bricks" με χαριτωμένα γραφικά και ένα χρονόμετρο που αλλάζει τον τρόπο του παιχνιδιού.

Πρέπει να καθαρίσετε το επίπεδο το ταχύτερο δυνατό. Εκμεταλλευτείτε την δύναμη των Power-ups! App Store Mind the Arrow Δοκιμάστε τις ικανότητές σας σε αυτό το παιχνίδι προσανατολισμού. Δείτε το βέλος πάνω αριστερά στην οθόνη και επιλέξτε να πατήσετε πάνω στα σωστά κυκλάκια. Το παιχνίδι δεν είναι "παιχνιδάκι"! App Store Beneath the Lighthouse Ψάχνοντας τον παππού του ένα μικρό αγόρι βρέθηκε εγκλωβισμένο σε ένα λαβύρινθο κάτω από έναν φάρο. Εσείς πρέπει να σώσετε το μικρό αγόρι από τις αμέτρητες παγίδες! App Store Does not Commute Ενδιαφέρον puzzle game οδήγησης. Πρέπει να βοηθήσετε τα οχήματα να φτάσουν στον προορισμό τους, επιλέγοντας προσεκτικά την κάθε διαδρομή. Το παιχνίδι αυτό δοκιμάζει την λογική και τις ικανότητες οδήγησης.

App Store Rayman Adventures Ελάτε στην παρέα του Rayman για να τον βοηθήσετε να μαζέψει τα χαμένα αυγά, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Ένα μοντέρνο action-platformer για iPhone ή Android. Έχει τα πάντα. Πολύχρωμα γραφικά, εξαιρετικό soundtack, robot, μονόκερους κ. Προσπαθήστε να κάνετε το υψηλότερο highscore σε τρεις προσπάθειες και εξελίξτε τον μονόκερο σας! App Store Timberman Από το ατελείωτο τρέξιμο στο ατελείωτο τσεκούρωμα! Ο ξυλοκόπος είναι ακριβώς αυτό. Προσπαθείτε να κόψετε όσο δυνατόν περισσότερους κορμούς χωρίς να σας πέσει κανένα κλαδί στο κεφάλι. App Store Tiny Striker Ένα παιχνίδι βασισμένο στα έξυπνα χτυπήματα στημένων. Το πρώτο χτύπημα γίνεται χωρίς αμυντικούς και σε κενή εστία, μετά από λίγα γκoλ θα προσπαθείτε να βρείτε διαδρόμους για να στείλετε την μπάλα στα δίχτυα. App Store Fallen Χρωματιστές μπάλες πέφτουν από τον ουρανό. Εσείς πρέπει να τις συλλέξετε με το κατάλληλο χρώμα.

Τρία διαφορετικά χρώματα είναι αρκετά να μας μπερδέψουν, Ενώ εάν κάνουμε τρία λάθη χάνουμε! Οι συντελεστές του original δημιούργησαν το Boulder Dash 30th Anniversary. Εξαιρετικά γραφικά, καλός χειρισμός και ωραίο gameplay. App Store Sky Force 2014 Μοντέρνο top-down arcade shooter. Το "Τετράς" είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μέσα από το οποίο θα ταξιδέψετε στις ομορφιές της Ελλάδας μας. To "Παίξε με τις λέξεις" είναι το εκπαιδευτικό πακέτο για την πρώτη ανάγνωση και το "Εκτυπώσεις kidmedia" είναι μία εφαρμογή για να τυπώνετε εκατοντάδες ασκήσεις, τετράδια και καρτέλες σχετικές με τα εκπαιδευτικά μας πακέτα. Επίσης θα βρείτε μια σειρά από εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά on-line παιχνίδια που είναι διαθέσιμα και σε tablet και σε smart phones. Τα παιχνίδια αυτά εμπλουτίζονται διαρκώς από τους εκπαιδευτικούς της Kidmedia και είναι σχετικά με τα Μαθηματικά, τη Γλώσσα, τη Μουσική και τις βασικές δεξιότητες.

Ακόμη οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα βρουν μια σειρά από on-line εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκπαιδευτικά εργαλεία για να βοηθήσουμε τα παιδιά να μάθουν. Γίνετε τώρα συνδρομητής για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις on-line εφαρμογές που ανεβαίνουν σταδιακά ή να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε και τα 8 διαθέσιμα εκπαιδευτικά πακέτα για Windows Είστε συνδρομητής; Κατεβάστε 8 εκπαιδευτικά πακέτα με πάνω από 280 εφαρμογές και παιχνίδια Ένα εκπαιδευτικό πακέτο εκτύπωσης εκατοντάδων σελίδων για τα μαθηματικά, την κυκλοφοριακή αγωγή, την καλλιτεχνική δημιουργία, αλλά κυρίως την πρώτη ανάγνωση σε BETA έκδοση Ver 1. Η εφαρμογή αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του εκπαιδευτικού πακέτου «Παίξε με τις λέξεις» ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη μέθοδο διδασκαλίας της πρώτης ανάγνωσης, τυπώνοντας καρτέλες και τετράδια με εικόνες, λέξεις και προτάσεις. Περιλαμβάνει εννέα παιχνίδια σύνθεσης λέξεων, 144 λέξεις με εικόνα και ήχο χωρισμένες σε αντίστοιχα επίπεδα, εφαρμογές-εργαλεία σύνθεσης συλλαβών λέξεων και προτάσεων για τον εκπαιδευτικό, δυνατότητα αποθήκευσης λέξεων και προτάσεων πέραν των ενσωματωμένων στην εφαρμογή και καταγραφή προόδου για έξι χρήστες.

Επιπλέον παιχνίδια με επιλογή αριθμού γραμμάτων για λέξεις από το ελληνικό λεξιλόγιο για μεγαλύτερα παιδιά. Συνοδεύεται από έντυπο υλικό, καρτέλες και τετράδια που θα βρείτε στο πρόγραμμα "Εκτυπώσεις Kidmedia". WINDOWS Ένα ευχάριστο και διασκεδαστικό εκπαιδευτικό λογισμικό για τους αριθμούς 1-5, παιχνίδι γνώσης για τα παιδιά, εργαλείο μάθησης για τον γονιό και τον εκπαιδευτικό. Βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν έννοιες όπως είναι η υπέρβαση της δεκάδας, τα αθροίσματα με κρατούμενο, τον πολλαπλασιασμό.

Author: Jason Griswold