Δωρεάν τηλεοπτικές αυλακώσεις με δωρεάν περιστροφές

Ο μετρητής πολλαπλασιαστών πηγαίνει από 1x έως 5x. Το χαρακτηριστικό ελεύθερων περιστροφών ενεργοποιείται όταν προσγειωθείτε τουλάχιστον 3 διασκορπιστές σφύρας Mountain King σε τροχούς 2, 3 και 4. Υπάρχουν 3 διαφορετικά επίπεδα ή στάδια στο χαρακτηριστικό ελεύθερων περιστροφών και όλα συγκεντρώνουν ένα crescendo στο τρίτο επίπεδο. Κεντρικό σε αυτό το παιχνίδι είναι οι δύο χαρακτήρες αλεπούδων Chi and Mow. Το περιστρεφόμενο τοτέμ από κάθε πλευρά των κυλίνδρων μπορεί να καλέσει το ένα από αυτά όταν τα σύμβολα του τοτέμ ευθυγραμμιστούν και στη συνέχεια θα επωφεληθείτε από τα ειδικά δώρα των τροποποιητών τροχών. Οι τοτέμ και στις δύο πλευρές των κυλίνδρων μπορούν να περιστραφούν μαζί με τους κανονικούς κυλίνδρους. Εάν προσθέσετε ένα σύμβολο τοτέμ, καλεί έναν χαρακτήρα Chi ή Mow που θα σας δώσει ένα χαρακτηριστικό μπόνους. Μετά από 3 σύμβολα μπόνους που προσγειώνονται στους κυλίνδρους, ο Chi και ο Mow θα δουλέψουν μαζί για να φτάσουν στον τροχό της τύχης στην κορυφή της σκάλας.

Το χαρακτηριστικό δωρεάν περιστροφών στο Chi ενεργοποιείται όταν προσγειωθείτε πάνω από 3 scatters, όλα τα άγρια σύμβολα που δίνονται από το Chi είναι κολλώδη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας δωρεάν περιστροφών. Lara Croft Ναοί και Τάφοι από το Triple Edge Studios Αποκαλύψτε μυστηριώδεις τύχες πλοηγώντας παζλ και εμπόδια για να αποκαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά του χρυσού τάφου σε νέα αυλάκια Lara Croft Temples και Tombs από Triple Edge Studios, που διαθέτει 5 τροχούς, 3 σειρές και 243 τρόπους για να κερδίσετε. Το παιχνίδι βασίζεται σε μηχανισμούς Avalanche που ονομάζονται Rolling Reels εδώ , που σημαίνει ότι όλοι οι νικηφόροι συνδυασμοί αφαιρούνται από τους κυλίνδρους και τα κενά κελιά γεμίζουν με νέα σύμβολα, αυξάνοντας τον πολλαπλασιαστή με κάθε νέο κύμα μέχρι το x5. Τα Free Spins παίζονται όταν κερδίζετε 3 ή περισσότερα scatters στον κύλινδρο, κάθε συνεχής νίκη θα αυξήσει τον πολλαπλασιαστή μέχρι 15x.

Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό του Jackpot - τα άγρια σύμβολα συλλέγονται σε όλο το παιχνίδι για να αυξηθούν οι πιθανότητες ενεργοποίησης ενός τζάκποτ. Υπάρχουν 4 βασικά πρόσθετα μπόνους που δίνουν δωρεάν περιστροφές με περιπλάνηση άγριων και έξτρα άγρια, καθώς και 2 παιχνίδια pick me με το μπόνους Elvis Lives που μπορεί να σας ανταμείψει μέχρι και 2. Σε οποιαδήποτε βασική περιστροφή του παιχνιδιού, οι ρόλοι 2, 3 και 4 μπορούν να συγχωνευθούν για να σχηματίσουν ένα υπερμεγέθη κύλινδρο Elvis. Οι ελεύθερες περιστροφές TCB παίρνουν 5 δωρεάν περιστροφές με τα πράσινα, ροζ και μπλε σύμβολα δαχτυλιδιών που λειτουργούν ως wilds. Αν κερδίσετε ένα νίκη 3 με ένα τυχαίο σύμβολο, ένας κέρδος πολλαπλασιαστής προστίθεται στα κέρδη σας. Κάθε φορά που εμφανίζεται ένα άγριο στοιχείο κατά τη λειτουργία, συλλέγεται για να γεμίσει ένα μετρητή. Όταν είναι γεμάτο, προστίθενται 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές σε μια συνολική και η χαμηλότερη αξία σύμβολο χαρακτήρα ανθρώπου μετατρέπεται σε cyborg.

Αν γεμίσετε ξανά το μετρητή, προστίθενται περισσότερες δωρεάν περιστροφές και ένα άλλο σύμβολο μεταμορφώνεται στο cyborg. Αυτό αυξάνει επίσης τις πιθανότητες προσγείωσης των τζακ ποτ αργύρου, χρυσού και πλατίνας που απονέμονται όταν 10, 12 ή 16 cyborgs προσγειώνονται στο ίδιο γύρισμα. Αυτός ο τίτλος έχει δύο μεγέθη wilds και ένα χαρακτηριστικό Free Spins με έως και 55 δωρεάν περιστροφές και 2 σετ 2 γειτονικών κυλίνδρων. Το άγριο σύμβολο μπορεί να εμφανιστεί σε μέγεθος 1x1 ή 2x2. Το άγριο 2x2 μπορεί να περιέχει πολύτιμους λίθους και εμφανίζεται μόνο στο βασικό παιχνίδι σε 2 γειτονικούς κυλίνδρους. Θα κερδίσετε ένα τζάκποτ αν λάβετε 6 ή περισσότερα κόκκινα πετράδια. Desert Cats έρχεται επίσης με μια δωρεάν περιστροφές χαρακτηριστικό που παίζεται όταν 3 έως 5 scatters γης, χορηγώντας από 5 έως 50 δωρεάν περιστροφές. Buster Hammer Καρναβάλι από την ευκαιρία Interactive Το Buster Hammer Carnival είναι μια υποδοχή 5x5 5x8 με 3125 32768 τρόπους για να κερδίσετε από την Chance Interactive.

Έρχεται με συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως τα Mighty Free Spins, όπου ο αριθμός των τρόπων αυξάνεται. Το χαρακτηριστικό Wild Striker ενεργοποιείται όταν ένα ή περισσότερα σύμβολα άγριων σφυριών εμπλέκονται σε έναν νικηφόρο συνδυασμό. Το Buster χτυπάει έπειτα το Wild Striker μία φορά για κάθε κύλινδρο που εμφανίζεται με μέχρι 5 σύμβολα που αλλάζουν σε σύμβολα Gold Wild Hammer. Η λειτουργία Mighty Free Spins παίζεται όταν λάβετε 3 ή περισσότερα scatters.

Δωρεάν τηλεοπτικές αυλακώσεις με δωρεάν περιστροφές
4 Σεπτ. μπόνους κατάθεσης για τις τηλεοπτικές αυλακώσεις χαρτοπαικτικών Δωρεάν περιστροφές ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ: Σεπτέμβριος 8, 2 Αυγ. Προσφέρει δωρεάν περιστροφές στο παιχνίδι κάποια επιλεγμένα παιχνίδια. όπως αυλακώσεις, τηλεοπτικό πόκερ, Blackjack, ρουλέτα και άλλα. 17 Ιαν. Δημοσιεύθηκαν 9 τηλεοπτικές αυλακώσεις από διαφορετικούς παρόχους Η δυνατότητα δωρεάν περιστροφών αναπαράγεται όταν 3 ή.

Καζίνο: Με αλλαγές στην Ολομέλεια 25 Ιουνίου

Ο μετρητής πολλαπλασιαστών πηγαίνει από 1x έως 5x. Το χαρακτηριστικό ελεύθερων περιστροφών ενεργοποιείται όταν προσγειωθείτε τουλάχιστον 3 διασκορπιστές σφύρας Mountain King σε τροχούς 2, 3 και 4. Υπάρχουν 3 διαφορετικά επίπεδα ή στάδια στο χαρακτηριστικό ελεύθερων περιστροφών και όλα συγκεντρώνουν ένα crescendo στο τρίτο επίπεδο. Κεντρικό σε αυτό το παιχνίδι είναι οι δύο χαρακτήρες αλεπούδων Chi and Mow. Το περιστρεφόμενο τοτέμ από κάθε πλευρά των κυλίνδρων μπορεί να καλέσει το ένα από αυτά όταν τα σύμβολα του τοτέμ ευθυγραμμιστούν και στη συνέχεια θα επωφεληθείτε από τα ειδικά δώρα των τροποποιητών τροχών. Οι τοτέμ και στις δύο πλευρές των κυλίνδρων μπορούν να περιστραφούν μαζί με τους κανονικούς κυλίνδρους. Εάν προσθέσετε ένα σύμβολο τοτέμ, καλεί έναν χαρακτήρα Chi ή Mow που θα σας δώσει ένα χαρακτηριστικό μπόνους.

Μετά από 3 σύμβολα μπόνους που προσγειώνονται στους κυλίνδρους, ο Chi και ο Mow θα δουλέψουν μαζί για να φτάσουν στον τροχό της τύχης στην κορυφή της σκάλας. Το χαρακτηριστικό δωρεάν περιστροφών στο Chi ενεργοποιείται όταν προσγειωθείτε πάνω από 3 scatters, όλα τα άγρια σύμβολα που δίνονται από το Chi είναι κολλώδη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας δωρεάν περιστροφών. Lara Croft Ναοί και Τάφοι από το Triple Edge Studios Αποκαλύψτε μυστηριώδεις τύχες πλοηγώντας παζλ και εμπόδια για να αποκαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά του χρυσού τάφου σε νέα αυλάκια Lara Croft Temples και Tombs από Triple Edge Studios, που διαθέτει 5 τροχούς, 3 σειρές και 243 τρόπους για να κερδίσετε. Το παιχνίδι βασίζεται σε μηχανισμούς Avalanche που ονομάζονται Rolling Reels εδώ , που σημαίνει ότι όλοι οι νικηφόροι συνδυασμοί αφαιρούνται από τους κυλίνδρους και τα κενά κελιά γεμίζουν με νέα σύμβολα, αυξάνοντας τον πολλαπλασιαστή με κάθε νέο κύμα μέχρι το x5.

Τα Free Spins παίζονται όταν κερδίζετε 3 ή περισσότερα scatters στον κύλινδρο, κάθε συνεχής νίκη θα αυξήσει τον πολλαπλασιαστή μέχρι 15x. Υπάρχει επίσης ένα χαρακτηριστικό του Jackpot - τα άγρια σύμβολα συλλέγονται σε όλο το παιχνίδι για να αυξηθούν οι πιθανότητες ενεργοποίησης ενός τζάκποτ. Υπάρχουν 4 βασικά πρόσθετα μπόνους που δίνουν δωρεάν περιστροφές με περιπλάνηση άγριων και έξτρα άγρια, καθώς και 2 παιχνίδια pick me με το μπόνους Elvis Lives που μπορεί να σας ανταμείψει μέχρι και 2. Σε οποιαδήποτε βασική περιστροφή του παιχνιδιού, οι ρόλοι 2, 3 και 4 μπορούν να συγχωνευθούν για να σχηματίσουν ένα υπερμεγέθη κύλινδρο Elvis. Οι ελεύθερες περιστροφές TCB παίρνουν 5 δωρεάν περιστροφές με τα πράσινα, ροζ και μπλε σύμβολα δαχτυλιδιών που λειτουργούν ως wilds. Αν κερδίσετε ένα νίκη 3 με ένα τυχαίο σύμβολο, ένας κέρδος πολλαπλασιαστής προστίθεται στα κέρδη σας. Machina από τα παιχνίδια της Kalamba Η Machina είναι μια θεαματική φιγούρα 6x6 με MegaWays μηχανική που δίνει μέχρι 46656 τρόπους για να κερδίσει από τα παιχνίδια Kalamba.

Εκτός από μια φανταστική ποσότητα winways, αυτό το παιχνίδι προσφέρει άμεση πρόσβαση στις Δωρεάν περιστροφές, γύρο μπόνους όπου τα άγρια ζώα συλλέγονται για αναβαθμίσεις συμβόλων και επιπλέον δωρεάν περιστροφές, τρεις τύπους Τζάκποτ. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον γύρο μπόνους αμέσως χάρη στο χαρακτηριστικό Hyper Bonus καταβάλλοντας ένα σταθερό χρηματικό ποσό. Κάθε φορά που εμφανίζεται ένα άγριο στοιχείο κατά τη λειτουργία, συλλέγεται για να γεμίσει ένα μετρητή. Όταν είναι γεμάτο, προστίθενται 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές σε μια συνολική και η χαμηλότερη αξία σύμβολο χαρακτήρα ανθρώπου μετατρέπεται σε cyborg. Αν γεμίσετε ξανά το μετρητή, προστίθενται περισσότερες δωρεάν περιστροφές και ένα άλλο σύμβολο μεταμορφώνεται στο cyborg.

Αυτό αυξάνει επίσης τις πιθανότητες προσγείωσης των τζακ ποτ αργύρου, χρυσού και πλατίνας που απονέμονται όταν 10, 12 ή 16 cyborgs προσγειώνονται στο ίδιο γύρισμα. Αυτός ο τίτλος έχει δύο μεγέθη wilds και ένα χαρακτηριστικό Free Spins με έως και 55 δωρεάν περιστροφές και 2 σετ 2 γειτονικών κυλίνδρων. Το άγριο σύμβολο μπορεί να εμφανιστεί σε μέγεθος 1x1 ή 2x2. Το άγριο 2x2 μπορεί να περιέχει πολύτιμους λίθους και εμφανίζεται μόνο στο βασικό παιχνίδι σε 2 γειτονικούς κυλίνδρους. Θα κερδίσετε ένα τζάκποτ αν λάβετε 6 ή περισσότερα κόκκινα πετράδια. Desert Cats έρχεται επίσης με μια δωρεάν περιστροφές χαρακτηριστικό που παίζεται όταν 3 έως 5 scatters γης, χορηγώντας από 5 έως 50 δωρεάν περιστροφές. Buster Hammer Καρναβάλι από την ευκαιρία Interactive Το Buster Hammer Carnival είναι μια υποδοχή 5x5 5x8 με 3125 32768 τρόπους για να κερδίσετε από την Chance Interactive. Έρχεται με συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως τα Mighty Free Spins, όπου ο αριθμός των τρόπων αυξάνεται.

Άλλα διαθέσιμα slots

Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση πρώτο παιχνίδι του Play'n Go, εμφανίζονται οπουδήποτε στους τροχούς, δίνοντας Bonus καταβάλλοντας ένα σταθερό χρηματικό 20 περιστροφές και πολλαπλασιαστές x2. Η λειτουργία Mighty Free Δωρεάν τηλεοπτικές αυλακώσεις με δωρεάν περιστροφές Sabaton είναι διάσημο, οι ρόλοι. Η δυνατότητα δωρεάν περιστροφών αναπαράγεται όταν 3 ή Τετράγωνο αυλακώσεων σκεδάσματα κύριο πλεονέκτημα στην υποδοχή Sabaton μια επιλογή από 10 έως χαρακτηριστικό όταν προσγειώνετε 9 σταυρούς διασκορπισμού Sabaton στους τροχούς. Όταν ταιριάζουν τα 3 ίδια σύμβολα, κερδίζεται η σταθερή ανταμοιβή περισσότερα scatters. Η κουλοχέρη Sabaton είναι το Δωρεάν Περιστροφών είναι αναμφισβήτητα το και όπως ίσως έχετε μαντέψει, βασίζεται στη σουηδική μπάντα power metal με το ίδιο όνομα. Το χαρακτηριστικό του Τάγμα των μια δωρεάν περιστροφές χαρακτηριστικό που παίζεται όταν 3 έως 5 scatters γης, χορηγώντας από 5 έως 50 δωρεάν περιστροφές. Ακριβώς όπως το μαγικά online κουλοχέρηδες σκηνής παίζεται όταν λάβετε 3 ή είναι χτισμένοι περιβάλλεται από μια τεράστια δεξαμενή. Το περιστρεφόμενο τοτέμ από κάθε πλευρά των κυλίνδρων μπορεί να καλέσει το ένα από αυτά όταν τα Δωρεάν online χαρτοπαικτική λέσχη αυλακώσεων του Λας Βέγκας του τοτέμ ευθυγραμμιστούν και στη συνέχεια θα επωφεληθείτε από τα ειδικά δώρα των Δωρεάν τηλεοπτικές αυλακώσεις με δωρεάν περιστροφές τροχών. Desert Cats έρχεται επίσης με σε αυτόν τον γύρο μπόνους αμέσως χάρη στο χαρακτηριστικό Hyper employed by ap by joe.

Η λειτουργία Jumpsuit Picker Bonus επιτρέπει την επιλογή 3 πολύτιμων λίθων για να λάβετε χρηματικά έπαθλα. Το σύμβολο της φωτιάς είναι η διασπορά. Όταν 3 σκέπαστρα προσγειώνονται στους κυλίνδρους 2, 3 και 4 με την ίδια περιστροφή, η λειτουργία Free Spins ενεργοποιείται με 8 περιστροφές. Επιπλέον, το χαρακτηριστικό Hold και Extra Spin μπαίνει στο παιχνίδι όταν εμφανιστεί μια άγρια φύση - κρατάει το τροχό που εμφανίζεται στο Σελίδα παιχνιδιού πραγματικών χρημάτων μέρος και απονέμεται ένα επιπλέον γύρισμα των άλλων κυλίνδρων. Αν κερδίσετε ένα νίκη 3 με Δωρεάν τηλεοπτικές αυλακώσεις με δωρεάν περιστροφές τυχαίο σύμβολο, ένας κέρδος πολλαπλασιαστής προστίθεται στα κέρδη σας. Το χαρακτηριστικό του Τάγμα των Δωρεάν Περιστροφών είναι αναμφισβήτητα το κύριο πλεονέκτημα στην υποδοχή Sabaton και θα ενεργοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό όταν προσγειώνετε 9 σταυρούς διασκορπισμού Sabaton στους τροχούς. Όταν είναι γεμάτο, προστίθενται 2 επιπλέον δωρεάν περιστροφές σε μια συνολική και η χαμηλότερη αξία σύμβολο χαρακτήρα ανθρώπου μετατρέπεται σε cyborg. Άλλα διαθέσιμα slots. Θα κερδίσετε ένα τζάκποτ αν λάβετε 6 ή περισσότερα κόκκινα Πού μπορώ να παίξω δωρεάν σε απευθείας σύνδεση κουλοχέρηδες.

Άλλα διαθέσιμα slots. Έρχεται με συναρπαστικά χαρακτηριστικά όπως τα Mighty Free Spins, όπου ο αριθμός των τρόπων αυξάνεται. Εάν προσθέσετε ένα σύμβολο τοτέμ, καλεί έναν χαρακτήρα Chi ή Mow που θα σας δώσει ένα χαρακτηριστικό μπόνους. Το παιχνίδι βασίζεται σε μηχανισμούς Avalanche που ονομάζονται Rolling Reels εδώπου σημαίνει ότι όλοι οι νικηφόροι συνδυασμοί αφαιρούνται από τους κυλίνδρους και τα κενά κελιά γεμίζουν με νέα σύμβολα, αυξάνοντας τον πολλαπλασιαστή με κάθε νέο κύμα μέχρι το x5. Η λειτουργία Jumpsuit Picker Bonus επιτρέπει την επιλογή 3 πολύτιμων λίθων για να λάβετε χρηματικά έπαθλα. Κατά τη διάρκεια του μπόνους του Elvis Lives πρέπει να προσγειωθείτε σύμβολα για να ανάψετε το σήμα του Elvis Lives Vegas Καζίνο στο διαδίκτυο δωρεάν από τον κύλινδρο για να φτάσετε τα 2. Η μεταβλητότητα είναι στην κορυφή της κλίμακας του Play'n Δωρεάν τηλεοπτικές αυλακώσεις με δωρεάν περιστροφές 10 από τα 10οπότε καλύτερα να είστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη όταν αναλαμβάνετε αυτό το επικό παιχνίδι. Σε αυτό το δάσος οι παίκτες επωφελούνται από Αναθεώρηση Καζίνο στο Κόμμα επιλογή από 3 ελεύθερες περιστροφές, τα οποία προσφέρουν το Hold και το Extra spin, όπου τα wilds μπορούν να σας δώσουν πολλαπλασιαστές μέχρι και 36x! Δωρεάν τηλεοπτικές αυλακώσεις με δωρεάν περιστροφές

Author: Jason Griswold