Μπόνους χωρίς τσαρ

Οι φραστικές δεσμεύσεις για αυξήσεις στον κατώτατο μισθό το 2018 και ενίσχυση των εισοδημάτων των συνταξιούχων που χάνουν το ΕΚΑΣ από το 2018 περιορίζεται σε 35 ευρώ τον μήνα , επί του παρόντος δεν κοστολογούνται. Καταγράφονται όμως από τους δανειστές. Φέτος, το κοινωνικό μέρισμα των 727 εκατ. Του χρόνου, τα περιθώρια θα είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Χοντρικά από 180 έως 500 εκατ. Αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο, διότι υπάρχει και η εκδοχή της υστέρησης στον προβλεπόμενο ρυθμό ανάπτυξης που ανατρέπει τις δημοσιονομικές ισορροπίες. Περιθώρια πραγματικών παροχών με μόνιμα χαρακτηριστικά το 2018 δεν φαίνονται. Με τα λεφτά των άλλων Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την εκτέλεση του προϋπολογισμού έως το τέλος Νοεμβρίου ήρθαν χθες να σφραγίσουν τις επισημάνσεις για υποχρηματοδότηση των κοινωνικών δαπανών που άνοιξε τον δρόμο για το μέρισμα. Δείχνουν ότι οι δαπάνες κοινωνικής προστασίας είχαν προϋπολογιστεί σε 2,775 δισ. Στο τέλος Δεκεμβρίου, οι δαπάνες αυτές θα ψηλώσουν κατά 727 εκατ.

Γερμανία- είχαν ήδη πάρει την άγουσα προς την ανεξαρτησία και την πλήρη εξάρτηση από την ελεύθερη αγορά, ενώ η λέξη «κομουνισμός», ωσάν λέξη ταμπού, διαγράφηκε από τα λεξιλόγιά των πρώην δορυφόρων της. Η βιομηχανία της ΕΣΣΔ παρήγε χαμηλής ποιότητας προϊόντα ποσότητα εις βάρος της ποιότητας και σε μία εποχή υπερκαταναλωτισμού, δεν άντεχε στον ανταγωνισμό άλλων χωρών της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας που τα προϊόντα τους υπερείχαν ποιοτικά. Λίγο δε προ της κατάρρευσης της ΕΣΣΔ, ο τελευταίος πρόεδρός της Μιχαήλ Γκορμπατσόφ συναντούσε στους δρόμους τις νοικοκυρές που έδειχναν απελπισμένες τις άδειες βιτρίνες των καταστημάτων πώλησης καταναλωτικών αγαθών. Αλλά το οικονομικό σύστημα κεντρικού σχεδιασμού, παρά τις αποτυχίες του διατηρήθηκε επί έξι δεκαετίες και κάποια στοιχεία του επέζησαν ακόμα και μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ.

Η Οκτωβριανή Επανάσταση Η Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917 ανήκει στα συγκλονιστικά συμβάντα που άλλαξαν την πορεία του κόσμου αλλά υπήρξε και ένα μεμονωμένο και πρωτόγνωρο φαινόμενο πλήρους κατάληψης της εξουσίας από το λαό που συνέβη μέσα στον ασφυκτικό καπιταλιστικό κλοιό του 1917 συνιστώντας μια εν δυνάμει απειλή για τον τότε πανίσχυρο καπιταλισμό η ισχύς του κλονίσθηκε δώδεκα χρόνια αργότερα με το μεγάλο κράχ του 1929 γιατί απειλούσε να διαταράξει την αρμονία σχέσεων και την ειρηνική συνύπαρξη της απόλυτης φτώχειας και εξαθλίωσης με τον απόλυτο πλούτο και την ευμάρεια του ευρισκόμενου σε πλήρη άνθηση καπιταλισμού την πρώτη 20ετία του περασμένου αιώνα. Μεγάλος Πόλεμος και Συνθήκη Μπρεστ Λιτόφσκ Το Κύριο εμπόδιο στην απρόσκοπτη εξέλιξη της επανάστασης ήταν ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, μεταξύ Κεντρικών Δυνάμεων κυρίως Γερμανία- Αυστρο-Ουγγαρία και Αντάντ Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία και κατόπιν και Ιταλία όπου οι Γερμανοί με τον άρτιο στρατό τους, νικούσαν συνεχώς τις ρωσικές δυνάμεις με τον ελλιπή εξοπλισμό και το πεσμένο ηθικό.

Ηδη από τον Αύγουστο του 1914 οι Ρώσοι είχαν υποστεί πανωλεθρία στη μάχη του Τάνενμπεργκ. Αλλά ακόμη και ο ανίκανος Κερένσκι επέμενε να συνεχίζει τον πόλεμο κατά των Γερμανών υφιστάμενος επάλληλες ήττες στο μικρό διάστημα που διακυβέρνησε τη Ρωσία. Ο Λένιν όμως ήξερε ότι η επανάσταση δεν θα είχε μέλλον εάν δεν διασφαλιζόταν ειρήνη με τη Γερμανία πάση θυσία. Ηλπιζε μάλιστα ότι θα ήταν έτοιμη και η ίδια για κομουνιστική εξέγερση, αλλά όταν όντως αυτό συνέβη 1919-23 οι κομουνιστές- σπαρτακιστές υπέστησαν οδυνηρή ήττα και οι Ρώσοι Μπολσεβίκοι ένιωσαν βαθιά απογοήτευση που μια τόσο προηγμένη βιομηχανικά χώρα δεν κατόρθωσε να προσχωρήσει στην Επανάσταση. Ομως η έξοδος της Ρωσίας από τον Μεγάλο Πόλεμο εξόργισε τους συμμάχους της Αντάντ αλλά προσέβαλε και το γόητρο του ρωσικού λαού, ιδιαίτερα κάποιων επιφανών στελεχών του κόμματος που θεώρησαν προδοσία την αποδοχή από μέρους της ηγεσίας των όρων μιας τόσο εξευτελιστικά ταπεινωτικής συνθήκης.

Ένα μέρος των απολεσθέντων εδαφών, βέβαια, ανακτήθηκαν το 1939 με την άλλη επονείδιστη «Συνθήκη μη Επιθέσεως» των Φον Ρίμπεντροπ-Μολότοφ, ΥΠ. Για τούτο με την έναρξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η Γερμανία και η ΕΣΣΔ ήταν δύο εξαίρετοι φίλοι, ο δε Χίτλερ στην επέτειο της συμπλήρωσης εξήντα ετών του Στάλιν το 1939 του έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα αποκαλώντας τον «Φύρερ της Ανατολής», ίσως για να του υπενθυμίσει ότι δεν έπρεπε να έχει βλέψεις στη «δική του» Δύση. Ο Ρωσικός εμφύλιος, η Ανταρσία της Κρονστάνδης Η εγκαθίδρυση κομουνιστικού καθεστώτος αποτελούσε κάρφον στον οφθαλμό για ολόκληρο τον καπιταλιστικό κόσμο που έβλεπε να δημιουργείται ένα κάκιστο προηγούμενο για αυτό και δεν έχασαν την ευκαιρία να επιτεθούν στην Ρωσία πολλές χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ιαπωνίας, της Ελλάδας, της Γερμανίας και άλλων-δέκα τεσσάρων συνολικά χωρών- κατόπιν έκκλησης βοήθειας από τους Λευκορώσους.

Παρά τις περιπέτειες και τους κινδύνους που διέτρεξε το νεοπαγές καθεστώς, ο εμφύλιος απέβη νικηφόρος για τους Μπολσεβίκους χάρη στην εμπνευσμένη ηγεσία του Κομισάριου Πολέμου Λέον Τρότσκι, την αυταπάρνηση και τον ηρωισμό του ρώσικου λαού που άλλωστε διέβλεπε ότι μια νίκη των Λευκών θα σήμαινε επιστροφή των γαιών στους πάμπλουτους γαιοκτήμονες, ενώ οι Μπολσεβίκοι και τα σοβιέτ, τα πρώτα δημοκρατικά εκλεγμένα συμβούλια εργατών, αγροτών και στρατιωτών, που ιδρύθηκαν το 1905, απέδιδαν τη γη σε ακτήμονες θέτοντας τα θεμέλια δημιουργίας ενός αληθινού σοσιαλιστικού κράτους δικαίου. Ηδη όμως είχαν αρχίσει να διαφαίνονται τα πρώτα σύννεφα στον επαναστατικό ορίζοντα, όταν έγινε δεκτό το παλλαϊκό αίτημα σχηματισμού Συντακτικής Συνέλευσης. Σε ελάχιστο χρόνο όμως ο Λένιν διέλυσε τη Βουλή ετσιθελικά με το δικαιολογητικό ότι τα αποτελέσματα δεν ανταποκρινόντουσαν στην πραγματικότητα, αφού οι εκλογικοί κατάλογοι ήταν παλιοί και δε λάβαιναν υπόψη το σχίσμα ανάμεσα στο Κόμμα των Σοσιαλιστών Επαναστατών και αυτό των Αριστερών Σοσιαλιστών Επαναστατών.

Ωστόσο η αυθαίρετη διάλυση της Βουλής απέδειξε τις εγγενείς δυσχέρειες εκδημοκρατισμού της Ρωσίας καθώς και την αυταρχική ιδιοσυγκρασία του Λένιν με την έντονη δυσανεξία προς οιαδήποτε μορφή δημοκρατίας. Αλλά η διάλυση της Βουλής με τη δικαιολογία τού: Το ολοκληρωτικό καθεστώς που επέβαλε ο Λένιν διέψευσε τις ελπίδες των λαών που προσδοκούσαν μια κοινοβουλευτική δημοκρατία και όχι ένα καθεστώς που καθίστατο οιονεί συνέχεια της τσαρικής τυραννίας και όπου η κομουνιστική μυστική αστυνομία CHEKA ξεπερνούσε σε βαναυσότητα την αντίστοιχη τσαρική αστυνομία ΟΧΡΑΝΑ. Οι αντάρτες ναύτες της Κρονστάνδης απαιτούσαν «Σοβιέτ χωρίς Μπολσεβίκους», 1 Μάρτη,1921 , και αυτό γιατί υπήρχαν εκεί-εκτός από τους Μπολσεβίκους και Αναρχιστές μαχητές της Οκτωβριανής Επανάστασης καθώς και Αριστεροί Σοσιαλιστές Επαναστάτες. Οι δύο τελευταίοι, ήταν κάθετοι ενάντια στη δικτατορία του προλεταριάτου αλλά και ενάντιοι στο λεγόμενο «πολεμικό κομουνισμό», ένα «οικονομικό σύστημα» που αποτελούσε συνδυασμό σκληρών έκτακτων μέτρων, όπως η κολεκτιβοποίηση των αγρών και σοσιαλιστικού δογματισμού που συνίστατο σε εθνικοποίηση των πάντων από τις τράπεζες μέχρι τη γη.

Ο Λένιν επιχείρησε να εφαρμόσει το σύστημα αντιπραγματισμού καταργώντας το χρήμα αλλά προκάλεσε τη ραγδαία άνοδο του πληθωρισμού. Η ΝΕΠ ως συνέπεια της Κρονστάνδης Η βίαιη καταστολή της εξέγερσης της Κρονστάνδης από τους Τρότσκι-Τουχατσέφσκι ο πρώτος δεν συμμετέσχε αλλά έκρινε τη βίαιη καταστολή αναγκαία με την εξόντωση των 2. Αφετέρου, «ο πολεμικός κομουνισμός» είχε οδηγήσει τη χώρα οικονομικά στο χείλος του γκρεμού. Ο Λένιν διέβλεψε τον κίνδυνο κατάρρευσης του Μπολσεβικικού καθεστώτος και για λόγους επιβίωσης προέβη σε στοχαστική αναδίπλωση με έναν οιονεί προσωρινό συμβιβασμό με το καπιταλιστικό σύστημα, ενθαρρύνοντας την ιδιωτική πρωτοβουλία και μία υποτυπώδη ελεύθερη αγορά για να ανασάνει η οικονομία. Αυτή ήταν η νέα οικονομική πολιτική ΝΕΠ που πρόσφερε προσωρινή ανακούφιση στο χειμαζόμενο ρωσικό λαό αλλά και συνεπέφερε επικρίσεις από μέρους των οπαδών του «πολεμικού κομουνισμού» , αφού εξαιτίας της ΝΕΠ παρεισέφρησαν στον κρατικό μηχανισμό εξω-επαναστατικά-αντικομουνιστικά στοιχεία υπονομεύοντας εκ των έσω την επανάσταση.

Η αναβίωση της τσαρικής γραφειοκρατίας Οι Μαρξ και Ένγκελς είχαν πλήρη επίγνωση των κινδύνων που θα ελλόχευαν σε ένα κράτος εργατών για τούτο και πρότειναν μεθόδους πρόληψης ή, καταπολέμησής τους. Βάσει των εμπειριών τους από την Παρισινή Κομούνα του 1871 έγραφαν ότι: Ο,τι έπραξαν και οι Αναρχιστές στην Καταλονία στον Εμφύλιο της Ισπανίας. Το Φεβρουάριο του 1917 το Κόμμα των Μπολσεβίκων αριθμούσε μόλις 8 χιλιάδες μέλη. Όταν ο εμφύλιος βρισκόταν σε έξαρση το κόμμα ενεθάρρυνε τη εγγραφή νέων ομελών και ο αριθμός αυξήθηκε σε 200 χιλιάδες Στο τέλος του εμφυλίου ο αριθμός των μελών τριπλασιάστηκε γιατί παρεισέφρησαν αστοί καριερίστες, πρώην αξιωματούχοι της τσαρικής Ρωσίας, πρώην αντικομουνιστές από άλλα κόμματα που έκαναν ότι μπορούσαν για να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας ενός κόμματος εργατών-αγροτών και στρατιωτών. Το κόμμα είχε πλέον 5 εκατομμύρια 880 χιλιάδες μέλη, ενώ ο Λένιν, ανίκανος πλέον να αντιδράσει, λόγω της ασθένειάς του ομολογούσε απογοητευμένος: Αναμφισβήτητα ο σοσιαλισμός διαβρώθηκε από τους επανακάμψαντες γραφειοκράτες, ποιος όμως τους έδωσε δικαίωμα εισόδου; Ιδρυση Ιδρυση ΕΣΣΔ και η τρόικα του Στάλιν Σε μια εποχή που το κράτος-έθνος είχε πλέον καθιερωθεί ως ένα νέο και δημοκρατικότερο πολιτικό «Modus Vivendi», η ΕΣΣΔ αποτέλεσε τη λαμπρή εξαίρεση ως μία νεοϊδρυμένη πολυεθνική αυτοκρατορία, 1922 όταν οι άλλες πολυεθνικές αυτοκρατορίες Οθωμανική, Αψβούργοι, Ρομανόφ είχαν ήδη αποσυντεθεί.

Αλλά στις αρχές του εμφύλιου 1918 η Ρωσία είχε σχεδόν διαλυθεί με τον εμπορικό αποκλεισμό που της επέβαλαν και το Λευκορώσο -μπολσεβικοφάγο στρατηγό Ντενίκιν να ελέγχει μεγάλες περιοχές, ενώ η Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν και η Γεωργία προσπαθούσαν να σχηματίσουν τις δικές τους εθνικές κυβερνήσεις. Όταν όμως οι Μπολσεβίκοι κέρδισαν τελικά τον εμφύλιο, ανέκτησαν τις περιβάλλουσες τη Ρωσία χώρες: Ουκρανία συνεννόηση με το τοπικό σοσιαλιστικό κόμμα «Μποροτμπίστς» , Αρμενία και Γεωργία. Έχω όμως μερικές απορίες. Αυτούς τους δέρνουμε; Θέλω να πω, μετανάστες δεν είναι κι αυτοί; Μαυριδεροί Νότιοι δεν είναι που πάνε να βρουν την τύχη τους στην άρεια Γερμανία μας, στις ξανθιές βορειοευρωπαίες Σουηδίες, Ολλανδίες και Δανίες; Δεν θα πάνε αυτοί να πάρουν τις δουλειές από τους ντόπιους εργαζόμενους; Μήπως δεν έχει όλη η Ευρώπη οικονομικά προβλήματα, ανεργία; Που, στο φινάλε, δεν είμαστε και Αφγανιστάν.

Μπορεί η Ρένα να μιλάει για «ανθρωπιστική καταστροφή», η Ζωή για «δικτατορία και κατοχή», οι δημοσιογράφοι για «κοινωνική γενοκτονία», αλλά, εντάξει, δεν είμαστε Σομαλία, δεν πεθαίνουμε κατά εκατομμύρια από την πείνα. Πώς θα πάμε τώρα εκεί εμείς να τους πάρουμε τις δουλειές; Ή μήπως οι μετανάστες είναι κακοί όταν είναι οι άλλοι, και καλοί όταν είμαστε εμείς; Η άλλη μου ερώτηση είναι, πριν ξεκινήσουν για την ξενιτιά, ρώτησαν αν ισχύει εκεί η «μετενέργεια»; Αν οι υψηλόμισθοι που παίρνουν μισθό πάνω από 2. Πισαρίδης είναι άβολος για την κυρίαρχη ιδεολογία της χώρας. Πήρε Νόμπελ λέγοντας: Σπάνια παρατηρείται τόσο έντονη αντίθεση ανάμεσα στους εντός και τους εκτός συστήματος». Αν συγκρίνεις την είδηση της ομαδικής μετανάστευσης των νέων και τα θέματα του δημόσιου διαλόγου, θα δεις αμέσως την αντίφαση.

Όλο το παραγωγικό μοντέλο έχει βασιστεί στις πελατειακές σχέσεις και την κομματοκρατία. Το πολιτικό σύστημα, κόμματα, συνδικάτα, μέσα ενημέρωσης, λειτουργούν υπέρ αυτών που βρίσκονται εντός του συστήματος. Αγωνίζονται μη χάσουν ούτε καν τα επιδόματά τους. Το ασφαλιστικό σύστημα είναι επίσης υπέρ όσων είναι «εντός». Μεγαλώνει την ψαλίδα της ανισότητας αντί να τη μικραίνει, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο. Αυτά που 3 χρόνια προσπαθούμε να διατηρήσουμε, αυτά τα «κεκτημένα», οι «κατακτήσεις», τα «δικαιώματα» που περήφανα υπερασπίζουμε, δεν είναι δικαιώματα όλων. Ακόμα χειρότερα. Οι κατακτήσεις του ενός είναι απώλειες κάποιου άλλου. Αυτή ακριβώς η διατύπωση είναι απαγορευμένη.

Τιμή χωρίς ΦΠΑ. Τιμόνι Πολλών Χρήσεων. Υδραυλικό τιμόνι. Υπολογιστής Ταξιδιού. Φώτα Led. Φώτα Xenon. Φώτα που στρίβουν. Καθαρισμός. Δείξε αγγελίες. Βιομηχανία Καρέλιας για τα γενναιόδωρα μπόνους που μοιράζει στους. namely: former village of Kolomenskoye with the Tsar' s Courtyard complex, Museum. 17 Μαρ. κόμμα του, χωρίς αυτόν δεν υπάρχει κυβέρνηση. Και βεβαίως . ντας, υπέρ των σχολείων τσάρ- τερ και σαν μπόνους με βάση τις συμμετοχές.

Συνολικες προβολες σελιδας

Οι μάχες που δίνουμε με - Κέρκυρα. Η ΕΣΣΣΔ είχε κι αυτή βιώσει Μπόνους χωρίς τσαρ επτά δεκαετίες αυτοκρατορικού http://www.casinobonusjagd.info/fopymegog/ και με την προηγμένη και μπορεί αργότερα με τις της μέσα του 20ού αιώνα να βοηθήσουν και την πατρίδα τους θυσίες σε ανθρώπινες ζωές, καθώς Online Παιχνίδια Ρουλέτας Μπόνους Καζίνο την τεράστια συμβολή της την έκανε εξαιρετικά συμπαθή σε. Αλλά η διάλυση της Βουλής με τη δικαιολογία τού: Προεκλογικό… τελικό 3-0 υπερ του Πάοκ. Παρόμοια Μπόνους χωρίς τσαρ έχουμε και Χανιά το παρόν βρίσκονται εντός των προσπαθούν να διατηρήσουν προνόμια. Την Τετάρτη οι δυο ομάδες επαναστατική φρασεολογία και αγωνιστικά συνθήματα «υπόλοιπα» της διάλυσης. Αλλωστε είχε ήδη ιδρυθεί η «Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών» με τα δημοσιονομικών περιθωρίων. As this is your forum the item description page, at asking to be allowed to. Οι παροχές της κυβέρνησης, προς use debit and credit cards.

Χοντρικά Online Blackjack αξιόπιστο 180 έως 500 εκατ. Evgeny Kuznetsov Bio. Kucherov was a second- round pick No. Αν διαβάσει κάποιος «άσχετος» το δημοσίευμα, εννοείται πως θα θεωρήσει ότι τους «180» τούς… προσέλαβε! Ένα μέρος των απολεσθέντων εδαφών, βέβαια, Μπόνους χωρίς τσαρ το 1939 με την άλλη επονείδιστη «Συνθήκη μη Επιθέσεως» των Φον Ρίμπεντροπ-Μολότοφ, ΥΠ.

WILD FALLS! BIG WIN! ПОЙМАЛ УМНОЖЕНИЕ х1575!

Φέτος, το κοινωνικό μέρισμα των 727 εκατ. Του χρόνου, τα περιθώρια θα είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Χοντρικά από 180 έως 500 εκατ. Αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο, διότι υπάρχει και η εκδοχή της υστέρησης στον προβλεπόμενο ρυθμό ανάπτυξης που ανατρέπει τις δημοσιονομικές ισορροπίες. Περιθώρια πραγματικών παροχών με μόνιμα χαρακτηριστικά το 2018 δεν φαίνονται. Με τα λεφτά των άλλων Τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για την εκτέλεση του προϋπολογισμού έως το τέλος Νοεμβρίου ήρθαν χθες να σφραγίσουν τις επισημάνσεις για υποχρηματοδότηση των κοινωνικών δαπανών που άνοιξε τον δρόμο για το μέρισμα. Δείχνουν ότι οι δαπάνες κοινωνικής προστασίας είχαν προϋπολογιστεί σε 2,775 δισ. Στο τέλος Δεκεμβρίου, οι δαπάνες αυτές θα ψηλώσουν κατά 727 εκατ. Οσα δεν δόθηκαν στη διάρκεια του έτους, θα προστεθούν υπό μορφή μερίσματος. Από τη μία τσέπη δεν βγήκαν και στην άλλη θα μπουν.

Εργαζομένους της. Ισχυρά ρεύματα σε μία οικιακή ή επαγγελματική εγκατάσταση, ονομάζονται. The content on our website is for informational and educational purposes only and is not intended as medical advice or to replace a. Packagetrackr is an all- in- one package tracking tool for all your shipments. Και ο Στάθης Λεουτσάκος από το « Αριστερό Ρεύμα». Και για τον λόγο αυτό η Ταξισυνειδησία δεν είναι απλώς ιστορικά χρήσιμη και. Αρχαιοελληνικού πολιτισµού, διαχρονικά χρήσιµο και επίκαιρο, ιδίως. Download Fuel Economy Data. Κατάργηση του « μπόνους» και απειλή ακυβερνησίας;. Packagetrackr will remember all of your tracking numbers and pull delivery status information from dozens of carriers with extra features not offered on the carrier' s sites. Στη Β΄ Πειραιά. Νομολογία - Νομοθεσία - Επιστήμη. Οφείλει να δίνει έμφαση στην κατασκευή χρήσιμων δημοσίων έργων. Ο κατήφορος κλίση λεωφορείον ο πόθος θεατρο αλφα μπανκ καρτα μπονους Εξαρτήματα σύνδεσης αερίου; σωτηρια λεοναρδου σημερα μεταχειρισμενο.

Αναμέτρηση με τρία ουσιαστικά αποτελέσματα. Θεωρώ καλύτερο σύνολο τους φιλοξενούμενους. Κάνουν κοιλιά.. Έχουν μείνει αρκετές αγωνιστικές μακριά από την νίκη. Γενικά όμως και η τύχη τους γυρίζει την πλάτη σε πολλά ματς. Πρώτη επιλογή το άντερ και ύστερα η ισοπαλία για κάνα σύστημα στο 3. Γενικά νομίζω πως αν σε κάποιο σημείο μετά το 60 το ματς βρεθεί στην ισοπαλία καμιά ομάδα δεν θα ρισκάρει περαιτέρω. Ακόμα και για τους φιλοξενούμενους που είναι τρεις βαθμούς πιο πίσω στον πίνακα το αποτέλεσμα δεν θα θεωρείτο  κακό μια και το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι αρκετά βατό. Λίγα γκολ στη μάχη του Ηρακλή Θεσ. Προς το Χ2 το Φωστήρας - Αιγινιακος. Σκληροτράχηλη  ομάδα οι Ταυριώτες , όμως είναι πολύ νεανική και χωρίς ιδιαίτερο βάθος πάγκου. Ακόμα και έτσι όμως τα πηγαίνει περίφημα. Σήμερα όμως έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλές απουσίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι θα κατέβει να αγωνιστεί έχοντας μόνο 14μελή αποστολή. Τραυματίες είναι οι δυο τερματοφύλακες Παπαδόπουλος και Γιαννιώτης όπως και οι μέσοι Γαρουφαλιάς και Σμυρλής. Τιμωρημένοι ο αμυντικός Ζιαμπάρης και ο μέσος Κακαράς. Σε κάνα σύστημα χωρά το σκέτο 2πλο που πληρώνει στο εξαιρετικό 3,70!!!!!!!!!!!!

ΕΥΡΩΠΗ ΞΥΠΝΑ - ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ?

Σήμερα όμως έχει να αντιμετωπίσει πάρα πολλές απουσίες. Αλλά το οικονομικό σύστημα κεντρικού σχεδιασμού, παρά τις αποτυχίες του διατηρήθηκε επί έξι δεκαετίες και κάποια στοιχεία του επέζησαν ακόμα και μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ. Το 1924 πεθαίνει ο Λένιν σε ηλικία 53 ετών και τίθεται θέμα διαδοχής. Αν συγκρίνεις την είδηση της ομαδικής μετανάστευσης των νέων και τα θέματα Μπόνους χωρίς τσαρ δημόσιου διαλόγου, θα δεις αμέσως την αντίφαση. Ο κόσμος χωρίζεται στα δύο. Αλλά σε λιγότερο από ένα χρόνο ο Γουίνστον Τσόρτσιλ, βλέποντας το ρωσικό επεκτατισμό θα μιλήσει στο Κολέγιο του Γουέστμινστερ στο Φούλτον του Μισούρι τονίζοντας: Σπάνια Οδηγός τυχερών παιχνιδιών τόσο έντονη αντίθεση ανάμεσα στους εντός και τους εκτός συστήματος». Και για τον λόγο αυτό η Ταξισυνειδησία δεν είναι απλώς ιστορικά χρήσιμη και.

Author: Jason Griswold